melona27
|
Oooo, dobrodošle nove ;) mene pa zanima, a se lanalin(upam, da sm prov napisala)kupi v lekarni al kje? Js sm bla pa dans na pregledu v Črnučah pri dr.Klari Mihelič, včeraj sem poklicala za samoplačniški pregled, pa me je dans ob pol 10 že naročila Kok je pa to ena prijazna in topla dohtarca, noro, vse mi je razložila, vzela si je pol ure za ultrazvok, cel UZ mi je posnela na dvd, še 3 slikice naredila, pokazala vse organe pri bejbiju(edino spol se ni videl -ampak tud ok, samo da je vse v redu in bom lažje počakala na morfologijo ), bejbi je skos migal, zehal, se popraskal po obrazeku, nama pomahal, skratka, nekaj tako čudovitega, da mi je šlo kr na jok:) Aja, pa še to...dans sm si v baby centru kupila spalno blazino za nosečnice, kok je pa to ena fajn zadeva, sm mal prej dremala, zavita v to blazino, na kavču, pa še kasneje mi bo prav prišla za dojenje, za otročka.. Perla, hvala za čudovit seznam! Glede opreme za dojenčka-midva nimava še skoraj ničesar, voziček bova kupila v Ajatutaji v Kopru, cel komplet Baby Boom, meni je zelo všeč, pa še cenovno ugoden je..oblekc bom veliko dobila od sestre, edino, kar bo treba nabavit je še vse ostalo Nič, srečno vsem, ki imaste kakršnekoli težave, vse bo v redu, smo že ali skoraj na polovici;) Js komaj čakam november, zdi se mi še cela večnost do tam, ampak mi je lih dans rekla doktorca, da prva polovica gre bolj počasi, druga bo pa prec mimo js bi rekla, da je prej obratno Lepo se mejte;)
|