hel32
|
Hoj, hoj, sem vse preletela, in upam, da kaj ne pozabim: Avtosedeži skupine 0+, naj bi bili do 1 leta oz. do 13 kg, ja,..ampak, tudi naša mala čmrla bo počasi prevelika zanj, sicer imamo 2 jajčki različnih proizvajalcev, in, upam, da bo vsaj do 6 mesecev zdržala not, tako kot starejši bratec- sicer pa mislim, da si bojo počasi mogli umislit delat malo večje zice za dojenčke, ker naša je tudi že kr velika za svoje mesece- beri za 9 mesecev, tako, kot vaša Teyla,... GH, mi smo LAČNI ful, se mi je začela tudi ponoči zbujat, pa sem uvedla malo več obrokov goste hrane- zvečer riževo-koruzno kašico in zjutraj riž kr v stekleničko, čez dan pa med obroki kako jabolko, banano, ja, sem začela kr z sadjem, tako sem se odločila,...morem povedat, da je kr pridna za jest, se zelo zabava in se smeje zraven, pa prstke v usta tišči,... Uvajam pa vsake 3 dni novo jed, sicer smo pa samo na jabolkah, rižu in koruzi, no, danes pride banana, sicer je ne priporočajo, zaradi " sladkobe", ampak, sem pri vseh tako delala pa ni noben neki sladkosned, tako da,...naj kr govorijo, čeprav sem sprva mislila začet z zelenjavo, pa sem si zadnji hip premislila,..ah saj bo vse jedla na koncu, najtežje je to uvajanje,... Zlo fajn je tudi kuhana suha sliva, aha, vidim, da Meta že pridno daja to. Morje, mi gremo čez slab mesec na Rab,slana voda je celo zdravilna za malčke, tako, da ja, če ne bo ledena, gremo not, čist mimogrede, kaj vi ste si vsi priskrbeli kartico zz za tujino, jaz jih bom danes naročila za vse!!!! Spanje ob hrupu, hja, naša je navajena, in spi tudi ko sesam, miksam, mali cvili, razbija, ma nje ni važno, sam da je sita in previta, ona spi Suščanje glasov, ja je tudi že zelo napredna, zna fajn zavriskat in " se pogovarjat" Vipercat, kaj takega, da je že na nogicah, no, mi smo dokaj hitro, tako pa spet ne, kajti, ko jo dam v položaj za "kravice past", se ona kr odganja in postavlja na vse 4 in bi rada kr kobacala, ja pa res, da je veliko bolj "mobilna", najraje bi bila kr v sedečem položaju, samo se priporoča, da raje ne, vsaj do 4,5 mesecev naj lepo leži. Urnik hranjenja, na 2uri, tudi 2, 5 ali ob GH tudi 3 ure, ponoči mi spi dobesedno celo noč, od 21-7