|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januar 2012
12.6.2011 19:02:53   
mefisto
Oj!

mamicaaa meni je najprej moja G rekla, da ko se bom naročala na NS naj rečem tudi za DHT. In ko sem poklicala k Pelkičevi mi je gospod rekel, da moram iti cca. 10 dni prej v laboratorij v MB bolnico (nimam pojma kje je laboratorij), tam ima ona vse dogovorjeno, izpolniš nek obrazec in čez par dni dobiš rezultate po pošti. Nato jih neseš zraven, ko greš na NS in tam tudi vse skupaj plačaš. Stane pa DHT 50 evrov in NS 60 evrov. Jaz se zaenkrat še tudi odločam, če bi sploh šla na to, v prvi nosečnosti nisem mi niti ni noben omenil.

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 476
12.6.2011 20:19:46   
mamicaaa
Meni tudi v prvi nosečnosti (še ni dve leti od takrat) ni nihče tega omenil, pa sem celo nosečnost jedla AD- moja G me je takrat poslala samo na posvet v genetsko ambulanto, zdaj pa ne jem nobenih tablet, pa mi je omenla DHT tak da je to po moje samo zaradi moje starosti.
mefisto hvala za informacije. Laboratorij v bolnici pa je v prizidku stolpnice- tam ko je dežurni zdravnik(en je v kleti, en pa v prvem nadstropju) keri je pravi za DHT pa ne vem, jaz sem bila v prvi nosečnosti v obeh, samo po moje bo pravi tisti v kleti- jaz sem bila tam, ko sem ponovno dala kri zaradi neg. rh faktorja. Najboljše bo, da pokličeš in vprašaš, ker zgoraj je fuuuul gužva, da ne boš brezveze čakala.

Sara 2010
Hana 2012

(odgovor članu mefisto)
Neposredna povezava do sporočila: 477
13.6.2011 13:30:31   
valentinčica30
Pozdravljene!

Kje pa ste vse? Po strokovni debati ste kar zamrleuser posted image user posted image user posted image user posted image .
Jaz sem trenutno sredi dela, pa se mi po pravici povedano čisto nič ne da in zato visim tu gori.
Slabosti so se umirile HB. Drugače pa je utrujenost še zmeri prisotna, tako da sem po včerajšnjem izletu zaspala ko ubita in ni me zbudil niti mali, ki mi je skakal po glavi.
Jutrri imam svoj prvi uradni pregleduser posted image user posted image user posted image . Moj čaka samo potrditev koliko jih je. Glede na moj trebuh kriči, da sta dvauser posted image in ne da se mu dopovedat, da so na urgenci vidli samo enega.   

Sicer pa imamo danes v vrtcu zaključek in sem zjutraj še pekla pecivo in ga skori pol pojedla.

V NM ni gužve na NS, tako da mi ni treba hitet z naročevanjem, pravijo da je en teden prej več kot dovolj. Tako da če katera ne dobi drugje mesta v NM je placa.

Uživajte

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 478
13.6.2011 13:53:59   
mefisto
Oj!

Danes pa je res neko zatišje tukaj gor.
No, jaz sem v službi po 14 dneh dopusta. Se je bila prav muka zjutraj vstat.
Slabosti so se tudi meni kar precej umirile in upam da tako tudi ostane. Za spanje pa ni važno katera ura v dnevu je, če se zleknem na kavč spim user posted image . Ampak seveda moj mali razbojnik skrbi, da se to ne bi zgodilo.

Javite se kaj in lep dan vsem!

(odgovor članu valentinčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 479
13.6.2011 14:42:16   
vijolica2
Živjo....
Midva sedaj odhajama na kosilo z mojo mami da ji povema novičko user posted image . Potem pa še sledijo njegoviuser posted image Je moj kr mal preplašen user posted image . Upam, da tudi če ne bojo veseli da se bodo vsaj pretvarjali. uff sm živčna :)

(odgovor članu mefisto)
Neposredna povezava do sporočila: 480
13.6.2011 14:46:22   
valentinčica30
Želim ti/vama najbolje vam vso srečo in boš videla da bo vse ok.

Pri meni ko komu poveva da bova imela četrtega pa res že mal čuden gledajo in reakcije so npr. sta znorela, kaj vama trije niso dost, kaj pa sploh hočeta...
Moj na zadnje odgovori navadno , ja ene pet otrokuser posted image user posted image
Tak da ne glede na reakcije nikarta se sekirat, uživejta, sej bo otrok vajin.

(odgovor članu vijolica2)
Neposredna povezava do sporočila: 481
13.6.2011 14:54:39   
vijolica2
hvala

Neposredna povezava do sporočila: 482
13.6.2011 16:18:04   
Janchek81
pozdravljene punce user posted image

Jaz se danes malo pozno javljam, ker sem ostala doma ... cel dan, do zdaj sem samo ležala in spala v temi .. neznosno me danes boli glava in slabo mi je da je groza user posted image  ampak ok, kaj mormo, to so čari user posted image  ... če ne bo pojenjalo mam namen potem nekako proti večeru vzeti en Lekadol, da bom vsaj jutri sposobna iti v službo .. pa sem mislila, da so slabosti že minile .. pa sem se globoko zmotila .. vse je odvisno od dneva user posted image  No ja .... bomo že ... samo, da je z bejbijem vse ok .... pa bom tudi jaz vse pretrpela user posted image  Drugače bi pa jst mela jutr že pregleeeed ... tko ga mam pa šele dons teden user posted image  No ja ... bomo ponovno mogli čakati na 20.6. user posted image

Lep dan vsem user posted image user posted image

(odgovor članu vijolica2)
Neposredna povezava do sporočila: 483
13.6.2011 17:35:00   
martythezebra
vijolica2 nč skrbet;) je blo pr nama isto. Najprej sva povedala moji mamici in je bla itak čist vesela. Njegovim sva pa imela ful problem povedat in sva ene štiri dni se pripravljala :) Pa na začetku je zgledal kot da nista navdušena, zdj pa obadva skačeta okol mene :))) pa takoj sta začela delat načrte kako bomo naredili zgoraj stanovanje pa take. Pa ful sta zdj vesela da bosta babi pa dedi :) Tko da res nč skrbet.
Pa sporoči potem kako je bilo :))))

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 484
13.6.2011 18:12:04   
Marley and me
Hej hej januarčice!

Da se še jaz malo oglasim - prvi pregled smo uspešno prestali - si oddahnili, da je samo eden, poslušali srčka, dobili slikico malega alien-auser posted image Slabosti so minile, čeprav sem pa utrujena še vedno kot hudičuser posted image Zaspim lahko kadarkoli in se prav ne morem kontrolirat..Noro. V prvi nosečnosti pa sploh nisem občutila, da sem noseča. Pa tudi zdi se mi, da že težko prenašam trebuh, se počutim kot da bi bla najmanj v petem mescuuser posted image Me prav zanima, kako bom prebrodla to nosečnost v primerjavi s prejšnjo.
Kako ste kaj ve? Vidim, da nas je ogromno in da ste zelo pridne s klepetanjemuser posted image

Nekaj podatkov za seznam:
starost: 26
2. user posted image
Kraj: Maribor
Sprememba PDP-ja na 7.1.2012

IZVIRNO SPOROČILO: mefisto

Oj!

mamicaaa meni je najprej moja G rekla, da ko se bom naročala na NS naj rečem tudi za DHT. In ko sem poklicala k Pelkičevi mi je gospod rekel, da moram iti cca. 10 dni prej v laboratorij v MB bolnico (nimam pojma kje je laboratorij), tam ima ona vse dogovorjeno, izpolniš nek obrazec in čez par dni dobiš rezultate po pošti. Nato jih neseš zraven, ko greš na NS in tam tudi vse skupaj plačaš. Stane pa DHT 50 evrov in NS 60 evrov. Jaz se zaenkrat še tudi odločam, če bi sploh šla na to, v prvi nosečnosti nisem mi niti ni noben omenil.

hmm, to pa je čudno.. a si prepričana da je 50 € DHT v MB? Meni je G rekel, da je  25 €, prav tako so rekli sodelavki. Čudno.

< Sporočilo je popravil Marley and me -- 13.6.2011 18:13:16 >

(odgovor članu mefisto)
Neposredna povezava do sporočila: 485
13.6.2011 18:57:51   
mamicaaa
Meni je moja G rekla, da stane DHT 40€.... očitno ma vsak G v Mb drugi podatekuser posted image

Sara 2010
Hana 2012

(odgovor članu Marley and me)
Neposredna povezava do sporočila: 486
13.6.2011 19:25:55   
tecnobica
Živjo!

Samo na hitro se vam javim. Mi je še zmeraj grozno slabo. Sicer pa od dneva do dneva različno. Kak dan bolj, kak dan skoraj nič. Pa tudi čez da se menjava.

A ve dobivate obvestila iz RR na mail? Jaz bi morala danes dobiti tisti "tečnobica, noseči ste 8. tednov" pa ga ni od nikoder. Sem pa prišla vsaj nekaj objavit, da na tickerju preberemo tedensko smešnico.

(odgovor članu mamicaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 487
13.6.2011 19:41:49   
Mistica

user posted image
PDP
nick, starost, število 
user posted image , število user posted image , prvi pregled, naslednji pregled, NS, kraj  

1. 1.
2. 1.
3. 1.

4. 1.

Mistica, 26, 1user posted image , 0user posted image , 7.6., 5.7., 21.6., ?
Tadea, 20, 1user posted image , 0user posted image , 25.5., 21.6., 27.6., Krško-Sevnica

5. 1.
mopsy, 26, 1user posted image , 0user posted image , 1.6., ?, 22.6., ?

6.1.
kokosh,
25, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, ?, ?

7.1.
Marley and me, 26, 2 , 1 , 30.5., ?, ?, Mb

8.1.
9.1.
10.1.
trnuljčica, 34, 3user posted image , 1user posted image , 17.5., ?, 27.6., MB

11.1.
binca4, 32, 1user posted image , 0user posted image , 1.6., ?, 29.6., LJ
mamicaaa, 30, 2user posted image , 1user posted image , 30.5., 25.7., 1.7., MB

12.1.
presrecna*, 28, 1user posted image , 0user posted image , 15.6., ?, ?MB
TaraN, ?, ?user posted image , ?user posted image , 1.6., ?, ?, ? 
martythezebra, 27, 1user posted image , 0user posted image , 17.5., 29.6., ?KR

13.1.
vijolica2, 25, 1user posted image , 0user posted image , 7.6., 19.7., 6.7., Brežice

14.1.
15.1.
mojccaa, ?, ?user posted image , ?user posted image , 8.6., ?, ?, ?
coccinella, 32, 3user posted image , 1user posted image , ?, 16.6., ?, Domžale
girly, 29, 2user posted image , 1user posted image , 2.6., 7.7. ?
mefisto, 31, 2user posted image , 1user posted image , 7.6., ?, 1.7., Mb

16.1.
luštek, ?, 2user posted image , 1user posted image , 30.5., ?, ?, ?
jernejav, ?, 2user posted image , 1user posted image , 31.5., ?, ?, ?

17.1.
valentinčica30 , 33, 4user posted image , 3 user posted image , 14.7., ?, ?, Bela Krajna

18.1.

19.1.

Janchek81, 29, 2user posted image , 0user posted image , 20.6., ?, ?, LJ
lily7a, 20, 1user posted image , 0user posted image , 30.5., 15.6., ?, SG

20.1.
BLOOM 1, 37, 7user posted image , 6user posted image , 15.6., ?, ?, MS
spacebaby, 30, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?, Tržič

21.1.
22.1.
23.1.
2mama, 35, 2user posted image , 2user posted image , 7.6., ?, ?, CE
tecnobica, 32, 1user posted image , 0user posted image , 20.6., ?, ?, Vipavska dolina

24.1.
25.1.
26.1.

miami10, 27, ?user posted image , ?user posted image , 30.5, 5.7., ?, LJ
Kristyz, 32, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?, LJ

27.1.
28.1.
moj malček, ?, ?user posted image , ?user posted image , 16.6., ?, ?, ?

29.1.
lepa79, 30,  2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?, bela krajina

30.1.
30.1.
pathra, 23, 2user posted image , 0user posted image , 15.6., ?, ?, KP

x.1.
anonimna, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?, ?, ?
winterchild2012, 26, 1user posted image , 0user posted image , 25.5., 8.6., ?, okolica LJ
sivk1, 30, 3user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?NM
razgrajačka, ?, ?user posted image , ?user posted image , 22.6., ?, 4.7., LJ
anonimna, 27, 2user posted image , 1user posted image , 30.6., ?, ?NM
user posted image  Najki, 30, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?, ?, LJ user posted image
Noseča babi, 40, 4 user posted image , 3user posted image , ?, ?, 21.6., LJ

SKUPAJ NAS JE
: 37

NOSEČKE Z DVOJČKI: mopsy user posted image  user posted image  

Z nami so pot začele:
nisika user posted image
dspela user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
- otročarije.net                          - mama.si
- nosečnica.si                             - babybook.si
- noseča.com                             - pregnancy.org
- bibaleze.si                               - bambino.si
- mojezdravje.si                         - parrentsconnetct.com
- novorojenček.com (darilo ob rojstvu otroka)
NOSEČNOST PO TEDNIH
OTROŠKA IMENA
ŠOLA ZA STARŠE

NOSEČNOST IN DELO:
- dokument 1                       - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
- Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1
- Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)
- Priznanje očetovstva
- Kako do otroškega dodatka?

INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA

(odgovor članu Mistica)
Neposredna povezava do sporočila: 488
13.6.2011 19:53:20   
pathra
Pa se še jaz javim. Meni je vsak dan tako neprijetno v želodcu, sploh mi ni za jest in se prav silim, ker mi je pol še bolj slabo ker sem lačna. Do prejšnjega tedna mi je še pasala kavico ta teden pa ne, da pa ne govorim o ribah, ki mi takooo smrdijo in ravno zadnjič je moj dragi se zelo potrudu s kosilom in naredil ribico v pečici in jst sem se silila vsaj malo pojest.. grozno. Utrujena pa sem cel čas.. danes sem pršla iz službe in kar zaspala za 2 urci hehe.

Sem pa hotla vprašat kako ste kaj ve z menjavo razpoloženja.. namreč enih parkrat sem zdej bila tako slabe volje, da so se me vsi ustrašili.. niti ogovorit me nisi smel, pa sem že popenla.. se je dragi začel hecat, da imam preveč hormonov v sebi hehe

Drugače pa me jutri čaka zadnji izpit pred poletjem, pol pa še 2 septembra, da mi potem ostane samo še magistrska naloga..user posted image .

Malo me je pa strah srede, ko imam prvi pregled... upam da bo vse v redu.

No konec pavze.. grem se nazaj učit, dokler imam še voljo in me ne prime novi val zaspanosti.

Čaw punce user posted image

(odgovor članu Mistica)
Neposredna povezava do sporočila: 489
13.6.2011 19:58:59   
Mistica
IZVIRNO SPOROČILO: Marley and me

2. user posted image

Marley and me - Čestitke za pregled! Vnesla sem podatke. Tebi so pa kar konkretno spremenili PDP! user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: vijolica2

Živjo....
Midva sedaj odhajama na kosilo z mojo mami da ji povema novičko . Potem pa še sledijo njegovi Je moj kr mal preplašen . Upam, da tudi če ne bojo veseli da se bodo vsaj pretvarjali. uff sm živčna :)

Vijolica2 - kako so sprejeli novico? Kot so ti napisale ostale- gotovo bodo presrečni, ne glede na njihovo prvo reakcijo. Mi2 imava še 7 dni do nuhalne user posted image , potem počakava vikend in bova sporočila najprej staršem, potem še prijateljem. Trenutno veva samo mi2. user posted image

valentinčica30 - srečno na pregledu jutri! In čestitke za 4.user posted image ! user posted image user posted image user posted image user posted image

Janchek- naj ti slabost čim prej mine! user posted image Seveda vse lažje prenašamo za naše bebice. Hudo je bolj, ker je potrebno it v službo in bit zbrane, delavne, ...

Upam, da nisem katere pozabila...

Lpuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 490
13.6.2011 20:04:33   
Mistica
IZVIRNO SPOROČILO: pathra
Sem pa hotla vprašat kako ste kaj ve z menjavo razpoloženja.. namreč enih parkrat sem zdej bila tako slabe volje, da so se me vsi ustrašili.. niti ogovorit me nisi smel, pa sem že popenla.. se je dragi začel hecat, da imam preveč hormonov v sebi hehe

Drugače pa me jutri čaka zadnji izpit pred poletjem, pol pa še 2 septembra, da mi potem ostane samo še magistrska naloga..user posted image .

Malo me je pa strah srede, ko imam prvi pregled... upam da bo vse v redu.

Jaz ne opažam, da bi se mi razpoloženje drastično spreminjalo. Moram pa rečit, da nisem nikoli imela kakih nihanj niti med M, ko naj bi tudi hormoni delovali 100/h. Včasih sem se sicer v trenutku lahko zjokala za kako malenkost, a to resnično redko. Odkar sem pa user posted image , se mi je to zgodilo samo 2x. Bomo videli kaj še bo user posted image Baje je to čiz normalno...

Srečno na izpitih!!!user posted image user posted image user posted image

Seveda bo vse uredu na pregledu! Niti pomisliti ne smemo na to, da ne bi bilo. Srečno in javi, kako bo šlo.

Lp

(odgovor članu pathra)
Neposredna povezava do sporočila: 491
13.6.2011 20:18:09   
Marley and me
IZVIRNO SPOROČILO: Mistica

IZVIRNO SPOROČILO: Marley and me

2. user posted image

Marley and me - Čestitke za pregled! Vnesla sem podatke. Tebi so pa kar konkretno spremenili PDP! user posted image

Tenkjuuser posted image  

Veš kaj, po mojih izračunih - jaz sem računala zadnji dan M + 7 dni - 3 mesce - je prišel ven 15.1, pri G pa računajo prvi dan zadnje M + 7 dni - 3 mesce.. kar mi ni čisto logično, saj je takrat komaj zadnji dan M in nemogoče, da je takrat ovulacija oz. "zanositev".. Ni mi logično spljohuser posted image Kako so vam računali?

(odgovor članu Mistica)
Neposredna povezava do sporočila: 492
13.6.2011 20:27:34   
valentinčica30
Pri meni je zmeri upoštevala prvi dan zadnje menstruacije. Sva pa lih z mojim danes gruntala (zadnje čase dava kar pogostouser posted image user posted image ), da mi je na urgenci napisala po meritvi z UZ da sem v 7 tednu, ko sem bila noseča manj. Ali je narobe zmerila ali pa sem noseča več kot pričakujem. Me prav zanima kaj bo prinesel jutrišnji dan.

Vso sreči na izpitih.

Razpoloženje mi ne niha, bolj penaste sorte sem tak zmeri ko sem zmatrana, zdej se pač skoz pri utrujenih, torej sem vedno penastauser posted image .

Lahko noč, grem spat mam jutri pregled že ob 7,15.

Neposredna povezava do sporočila: 493
13.6.2011 20:58:35   
binca4
Živjo...se še jaz malo oglašam. Moram reči, da večino dni sploh ne čutim, da sem noseča, z izjemo dni, kot je današen...sem bila spt precej pogosto lačna, pa čist fertik, ko sem prišla domov iz službe. Se mi pa to ne dogaja pogosto...res pa je, da sem vseeno mičkeno bolj utrujena kot ponavadi. Kar se razpoloženja tiče...razen če sem lačna kot volk, pa mi ne dajo za jest, sem kot ponavadi.

Tudi midva še nisva povedala družini...ve samo moja najboljša prijateljica, in pa sodelavka. Ostalim povem po 29.6, ko bom imela NS.

Uživajte še naprej, in de vdajte se skrbem. user posted image

Lep pozdrav vsem!

Neposredna povezava do sporočila: 494
13.6.2011 21:44:38   
Trinita
Živjo punce ;)

Se vam pridružujem še jaz če me seveda vzamete :). Vidim da vas je že veliko tukaj tako da bo januar precej pester :))
PDP imam 3.1. in komaj čakam nuhalno naslednji teden da slišim srčka in da mi potrdijo če pdp drži. Je pa moja druga nosečnost, doma imava 19 mesečno sončico;) je pa res da v prvo sploh nisem vedla da sem noseča, zdaj je pa vse čiiisto drugače...

lp;)

(odgovor članu binca4)
Neposredna povezava do sporočila: 495
13.6.2011 22:19:09   
kokosh
razpolozenje - spremenljivo oblacno z moznimi krajevnimi nevihtami :D domaci se pritozujejo, da sem neznosno sitna in da mi gre vsaka stvar na zivce. Bodoci ocka je tudi vcasih izgubljen v trenutnih navalih slabe volje... Mar naj od veselja poskakujem, ce mi je slabo, sem utrujena, mi smrdi clovesko znojenje...? Ce zraven dodam se 10h sluzbe, potem se pa res lahko samo se rjovece odvlecem v jazbino ;)

(odgovor članu Trinita)
Neposredna povezava do sporočila: 496
13.6.2011 22:29:14   
Anonimen
Hej!
vidim, da pridno klepetate. Jaz sem 1. začela delat in sem po službi tako utrujena, da bi samo spala, pa mi mali ne pusti kaj dosti. Me pa nekaj zanima, tiste, ki ste z Nm, katere ginekologinje mii kaj priporočate? Jaz jo moram zamenjat, ker se mi res ne da po službi še v lj na preglede vozit.

(odgovor članu kokosh)
  Neposredna povezava do sporočila: 497
14.6.2011 0:15:14   
ana.nunez25
hej nosecke

da se vam se jst in moja pikica pridruzva

jutr zacnem 10. teden, za sabo imam ze 2 UZja in 1 vaginalni UZ v 6. tednu, da smo se prepricali malo od blizje da je vse ok, ker sem mela lansko leto brezplodno nosecnost(ne vem ce v slo delajo oz. ce sploh obstaja vaginalni UZ, ker sem trenutno v tujini)

tokrat je za enkrat vse kot mora bit. na zadjnem UZju se je bol mal vidlo, ker nism mela dost polnega mehurja, ampak srcek se je pa zlo dobr vidu, kar je najbolj pomembno 
naslednji pregled imam 21.6

vprasala sem za NS vendar je tu ne izvajajo, saj je splav tu prepovedan(dominikanska republika) tko da iz tega razloga NS niti ne izvajajo, ker ne morjo ukrepat ce je kj narobe....
cez 1mesec se vracam v slo vendar bom takrat ze v 14. tednu in ne vem ce se izvajajo NS v 14. tednu, ponavad jo tm nekje med 10. in 12. tednom...vsaj kokr sm prebrala

pocutje se je v zadnjih nekaj dneh malo izboljsalo. slabost oz. cudno pocutje v zelodcu je prisotna skoraj cez cel dan, ko kaj pojem, izgine, a se vrne najkasneje v 1 uri...zacaran kroguser posted image
bruham vsaj 4x na teden, vecinoma zjutraj na prazen zelodec, 3-4x je bil pa zelodec poln..
ne vem sicer kdaj je bols, ko je prazen al poln...ker ko je prazn se matram, ko je poln se pa spet matram, sploh pa ce nism velik pila zravn in gre skor na suho vn kar sm pojedla...kriza...se opravicujem ce je prevec detajlov hihihih

folno kislino sem zacela jemat ze februarja, ko sva zacela delat na tem, ker je zlo pomembna predvsem v prvih tednih nosecnosti, zravn pa zdj jemljem se vitaminske tablete z zelezom, minerali, kalcijem, cinkom...

PDP je nekje okol 18.1. kokr sm si racunala sama, kaj bo G reku bom pa drug tedn vidla
starost 25

zdj pa letim pod tus...
se slismo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 498
14.6.2011 8:45:24   
presrecna*
Pozdravljene,

moje počutje je dobro, sem pa res tečna, če sem lačna, zato poskušam jesti nekoliko bolj redno.

Valentincica30: Držim pesti za pregled. Javi, kako je blo.

Vijolica: ne skrbet. Prve reakcije znajo bit malo čudne (od šoka), ko pa dojamejo so pa vsi veseli

Marley and me: Čestitke za 1. pregled.

Ana.nunez25: NS se opravlja med 11 in 14. tednom

Lep dan vsem.

(odgovor članu ana.nunez25)
Neposredna povezava do sporočila: 499
14.6.2011 10:21:15   
noseča babi
Zdravo,punce..Vidim,da se pri vas glede pregledov bolj malo dogaja,jaz sem ves čas na nekih krvnih odvzemih,kontrolah..Za mano so že 3 UZ,zdaj sem 10 teden,2 dni,v torek imam Nuhalno,danes sem dala kri za DHT-da bodo izvidi že na nuhalni,patrner je dalkri za antigene in karotip..Sem že vsa pošpikana..Vse te preiskave mi delajo zato,da se probamo izogniti AC,ki je za mojo situacijo lahko zelo nevarna otročku..Slabosti so ponehale,trebuh je enak,kot je bil prej,tako da nekako še ni tistega pravega zavedanja nosečnosti,pa tudi nočemo preveč antazirati,saj smo v situaciji,ko gremo na vse ali nič..Velikooo dejavnikov lahko poseže vmes,ki se lahko slabo končajo,zato smo kar realni-a vseeno upamo na Najboljše...Lepo se imejte...

(odgovor članu presrecna*)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
VIDEO: Holografski simulator rojstva
Študenti klinike si lahko prvič na medicinskem usposabljanju ogledajo holograme 3D anatomije, ko se naučijo opravljati t...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.