|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo junija 2011
9.6.2011 16:04:19   
alfi
Hja mislim, da se pri meni tudi pripravlja na user posted image , včeraj bi samo spala, danes pa že gledam kaj bi pospravljala ampak velikega zanimanja zato nimam.
Me pa špika že kakšen teden po trebuhu, včasih mam kar močno bolečino za sekundo dve potem pa nič več, na wc hodim vsako uro, skos me nekaj po malem tišči, sem že kar malo neučakana, ker zdaj bi pa že lahko bilo  kaj po enem letu. Zakaj za user posted image moramo ene tolk časa čakat, kje je tukaj pravica?
Sem opazla da zelo dela psiha tukaj ampak jaz nevem kako naj se odklopim, če si ga pa tako želimuser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image navijam za mesec junij, da bo čim bolj roza obarvanuser posted image

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 201
9.6.2011 18:09:25   
CariSSa10
romare držimo pesti, da sporočiš veselo novico user posted image user posted image user posted image spet je čas za kako nosečko..mamo zanekrat še samo zvezdico user posted image me smo navrsti user posted image
medea plosk za taščo user posted image hehe fajn je imet dan ven iz kuhinje user posted image jaz ga bom mela jutri ampak ne da bi spala, ampak morem bit celi dan v službi user posted image 12 ur...uf glede na mojo utrujenost ne vem kak bom zdržala. me je kr groza. vidim da bom danes hitro v pižami user posted image

alfi to z lulanjem se obetavno sliši..ampak jaz vrjamem samo pluseku, ker tolko znakov me je že razočaralo.... mislim pa da redko katera tukaj ko čakamo na user posted image lahko čisto odmisli željo. psiha je vedno prisotna.... malo še zdržiiiuser posted image

(odgovor članu alfi)
Neposredna povezava do sporočila: 202
9.6.2011 19:13:03   
alfi
Oh mislim, da bo user posted image , ker me mal zvija po trebuhu kot nekakšni krči, špikanje, prav ubija me tole čakanje, pa še vreme je tako čudno, da potem res nimaš nobene volje, upam pa vseeno da bo user posted image , res bi moral mal majsko statistiko popravit, ker tole pa ne pelje nikamor, moramo junija nabrat več user posted image , dajmo user posted image user posted image user posted image punce potrudite se, navijam za user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu CariSSa10)
Neposredna povezava do sporočila: 203
9.6.2011 21:04:54   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: romare

men se tud sam spi,začuda me ta mesec ne daje pospravljalni pmsuser posted image ,
po koledarčku pa loh že jutr naredim test in me res prsti srbijouser posted image user posted image user posted image

držimo pesti da bi bil +user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu romare)
  Neposredna povezava do sporočila: 204
10.6.2011 8:18:27   
romare
hej punce, naredila baby chek test- druga črtica je komaj opaznauser posted image ,bi jo komot spregledalal,al se pa men že blede,bom mogla čez ene dva dni test ponovit

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 205
10.6.2011 8:32:39   
Katte
Yeeeeeeeeey. Še ena user posted image ?
romare, prsti mi bodo odpadli, tako držim pesti, da bo čez dva dni črtica močnejša. Imaš možnost, da test slikaš in objaviš tukaj?
Kakorkoli, sporoči nam, ko boš sigurna user posted image .

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu romare)
Neposredna povezava do sporočila: 206
10.6.2011 8:50:06   
romare
katte-sem probala slikat, pa se še manj vid,bo treba res mal še počakatuser posted image ,je pa hec ,da nimam zdej čist nobenga znakca????še prsi so me nehale bolet ,sem in tja me mal zategne po trebuhu,kot med user posted image
sicer sem pa delala test 2-3dni pred pričakovanouser posted image
mogoče je pa čajček res pomagal

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 207
10.6.2011 9:34:29   
Niri
Hej punce moje...ko vas berem je tako kot bi sama sebe poslušala, tudi sam askoz gledam na svoje znake, zadnje dni sem kot benji čisto pesimistična, me vse mine ko pomislim na novo razočaranje in posledično mi sploh ni do  user posted image ...skoraj en teden je že odkar se je m poslovila midva pa še sploh nisva, ker se tako bojim  novega razočaranja, da me res vse mine...

Sicer pa za seznam to je moj 4 krog, po ss in hsc...eh...bo menda bolš!

Romare zate pa držim pesti na rokah in nogah, da se okrepi tista črtica!!!!!user posted image

(odgovor članu romare)
Neposredna povezava do sporočila: 208
10.6.2011 11:26:11   
CariSSa10
romare jaz pa mislim da ti je uspelo...pravijo da črtica se brez hormonov niti malo ne obarva, počakaj še 2 dna pa ti pol čestitamouser posted image user posted image

mene pa bradavice še vedno tak bolijo. kot da mi gorijo...pa utrujena sem nenormalno..ponoči tud spat nisem mogla. kar neke valunge mam. mi je vroče,pol spet mrzlo, te vroče..sem si zmerla temp pa je glih 36,9..hm al bom zbolela? bomo vidli čez vikend...upam da bo vesela novica..

(odgovor članu Niri)
Neposredna povezava do sporočila: 209
10.6.2011 15:36:58   
SILVA
Jaz pa začuda ta mesec nimam čisto nobenih znakov, še mozoljev niuser posted image .....mogoče zarad tega, ker mi je res morala padla, ko sem izvedela, da mi jajčniki ne delajo dobro in sem se že sprijaznila, da bo treba it na IVF.

romare....jaz tudi mislim, da je to to....črtica je črticauser posted image

(odgovor članu CariSSa10)
Neposredna povezava do sporočila: 210
10.6.2011 16:29:07   
štručka2503
romare držim pesti, da se pojavi močnejši user posted image  verjamem pa, da si že srečka user posted image
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SILVA)
Neposredna povezava do sporočila: 211
10.6.2011 17:39:30   
Anonimen
Najprej lepe stvari: romare čsetitamuser posted image pomoje si user posted image user posted image

Mene pa začenja bolet trebuh, pa napihnjena sm...tko da bo vrjetno m prišla. Čist bedno...sm prav razočarana user posted image user posted image Ne vem kako naj odklopim misli na user posted image , ker če bo šlo tako naprej, da bom vsak mesec toliko mislila na to, me bo pobralo. Joj..kr neki... user posted image

Anonimna AR

(odgovor članu alfi)
  Neposredna povezava do sporočila: 212
10.6.2011 21:59:14   
*Zvončica*
Hej,

še enkrat hvala vsem za čestitke, punce super ste user posted image .

Romare, močno držim pesti da je to to. Enako je bilo pri meni...probaj mogoče še CB, meni je takoj pokazal plus. Verjamem da se kmalu srečava v februarju user posted image .

Jaz še vedno navijam, da junij prinese čim več user posted image user posted image .user posted image user posted image

Za vse ki vas je obiskala m. pa en velik user posted image .

< Sporočilo je popravil *Zvončica* -- 10.6.2011 22:00:46 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 213
11.6.2011 6:07:31   
Jada82
Hoj!

Romare, držim pesti, da je to to! Pomoje da kr je!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ampak vseeno ponovi test za boljši filing user posted image

Evo, sobota, jaz pa že pokonci 1 uro .... mah user posted image včer mi je muc umrl user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Na dvorišču ga je avto povozil user posted image user posted image user posted image Pa res sem ga imela od 2005 leta ... pa tak poseben muc je bil. Ne morem spat, hudo mi je!
Pa še dons je poroka od kolegice in sem najbrž tud zato vznemirjena. V glavnem, spala sem ene 4 ure ... dons pa dogajanje cel dan. Hm, katastrofa, pomoje bom vidt čist zmačkana, pa še zaspana. Kr ni mi za it.

Mah, ne bom vam morila. Držte se, držim pesti za čim več user posted image /user posted image !!!!!

(odgovor članu *Zvončica*)
Neposredna povezava do sporočila: 214
11.6.2011 19:10:49   
Anonimen
Joj Jada, žal mi je za user posted image .

Moje m čudežno še ni... ju3 je 12.dan po o ko ponavadi pride, tako da če preživim jutrijšni dan brez user posted image , je to že zelo optimistično user posted image držite pesti da ne priteče user posted image Včeraj me je tako zvijalo, da sem bila 100% da bo že včeraj prišla, sedaj se je pa kar vse umirilo..upam da tako tudi ostane...
Ta mesec nimam pa nobenega testa doma, tako da me ne more premamit user posted image V sredo bom začela razmišljat o tem če bi ga šla kupit user posted image Al pa bom kr mojega poslala........

Anonimna AR

(odgovor članu Jada82)
  Neposredna povezava do sporočila: 215
11.6.2011 19:41:10   
Anonimen
Jada:ojoj pikepoke za mucka.
romare:NAVIJaM DA JE to to user posted image user posted image user posted image user posted image
AAr:držim pesti da user posted image sploh ne bo in da zagledaš plusek.
Evo jaz pa sama že 2 dan brez dragega ravno v času O,no smo pa 1 dan prej ,mogočle oa bo kaj iz te moke kruhauser posted image pa se prime dečva;)
Probam čim manj mislt na user posted image ,ko bo pa bo ,vem pa da bo toplo sprejetuser posted image .
Bom pa začela verjerno pit krvomočnico ,tko kot pred prvo nosečnostjo.Navijam zase in za vse drugeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jada82)
  Neposredna povezava do sporočila: 216
12.6.2011 11:16:03   
Anonimen
iiiiiiiiiin.............moje m še vedni ni user posted image

AR

(odgovor članu alfi)
  Neposredna povezava do sporočila: 217
12.6.2011 11:20:28   
Monstera
Punce še vedno mislim na vas in držim pesti!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 218
12.6.2011 14:09:22   
alfi
Punce sem kar mal žalostna , premal navijate zame in za ostale , spet ne bo nič ta mesec grem v julija ,user posted image je prišla že včeraj in to še s krči po vrhu. Zdaj se poslavljam od vas me je že kar minilo.user posted image user posted image user posted image Džim pesti za ostale borke, da čimprej ugledateuser posted image user posted image . Srečno!

(odgovor članu alfi)
Neposredna povezava do sporočila: 219
12.6.2011 14:09:37   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

AR

juipjejeeeeeeeeeeeeeeeeee ,naj bo to to user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
monstera:hvala in lepo nosečnost želim

Apu

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 220
12.6.2011 18:33:33   
candi
Tudi jaz sem še vedno z vami, nisem pozabila na vas.user posted image Res močno stiskam pesti za vsako izmed vas in se veselim vsakega pluska posebaj.user posted image user posted image
Upam, da boste vse kmalu zagledaleuser posted image na testu in se nam pridružila pri nosečkah. Nikakor pa ne obupat, ko to najmanj pričakuješ, te plusek preseneti.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 221
12.6.2011 20:16:46   
Anonimen

AR

juipjejeeeeeeeeeeeeeeeeee ,naj bo to to user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Apu

me kr malo živčki dajejo user posted image bi kr test ju3 naredila, pa ne smeeem... pa sploh je možno da se že preveč veselim in da bo jutri kaj rdeče...(upam da ne).

AR

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 222
12.6.2011 21:35:46   
Anonimen

AR

Apu

me kr malo živčki dajejo user posted image bi kr test ju3 naredila, pa ne smeeem... pa sploh je možno da se že preveč veselim in da bo jutri kaj rdeče...(upam da ne).

AR

nič delat ,to je to user posted image user posted image user posted image

alfi;le pridi nas še kaj pokukat ,me pa bomo mislile nate in navijale
candi:držimo pesti  da bomo kmalu ,tebi pa lepo nosečnostuser posted image

APu

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 223
13.6.2011 7:15:14   
Katte
Hej, kako ste kaj, punce? Je bil za nekatere pester vikend, a ne? V pričakovanju user posted image  za kar nekaj od vas. Romare, si naredila še enkrat test? Itak, da bo črtica močnejša. Anonimna AR, CariSSa, SILVA, anonimna user posted image , držim pesti za tudi za vas.
*Zvončica*, Monstera, candi, hvala za navijanje.
Jada82, ubogi muc user posted image .
alfi, hudo mi je, da navijanje ni pomagalo. Ne izgubi upanja. Pa pridruži se nam spet kmalu. Če ne drugega, sporoči nam, da si zagledala user posted image  user posted image .
Jaz pa imam kak teden do nepredvidene user posted image , znakov nobenih, tudi prsi me ne bolijo. špikalo me je samo okrog O in še par dni, zdaj je pa mir. Naredila sva, kar je bilo možno, zdaj pa nam ne preostane drugega, kot da čakava na rezultat.

Still hoping.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 224
13.6.2011 7:19:33   
Katte
user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  pričakujemo:

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

1.6.
anonimnaPu (1. krog)user posted image

3.6.
vesper (1. krog IUI)

4.6.
pikicaa25 (11. krog)user posted image
*Zvončica* (x. krog) user posted image  user posted image

6.6.
zimčica (1. krog)

9.6.
Gulia (x. krog)user posted image
spelca82 (3. krog po HSG in LPSC)

13.6.
benji (13. krog)user posted image
alfi (12. krog)user posted image
romare (3. krog)

14.6.
CariSSa10 (4. krog)
SILVA (2. krog po laparo)

16.6.
anonimna AR (x. krog)
anonimna user posted image  (x. krog)

21.6.
Katte (13. krog)

23.6.
missmoon (2. krog)
turquoise (2. krog)

24.6.
anonimna junijka (x. krog)

25.6.
LittleSun (4. krog)
velika želja (x. krog)

27.6.
Wannabemommy (x. krog)

28.6.
rozi55 (1. krog)

29.6.
Niri (x. krog)
vesper (2. krog IUI)

30.6.
štručka2503 (x. krog)

x.6.
Arual (44. krog)
witch (19. krog)
mladika (4. krog po laparo)
anonimna user posted image  (x. krog)

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

Skupaj nas je: 29

Nosečk: 1

Navijačice:
Katte, CariSSa10, srečica17,
Jada82, benji, mojamura,
Maat, cina, *Zvončica*,
candi,

Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?