Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo junija 2011 9.6.2011 16:04:19
|
|
|
|
alfi
|
Hja mislim, da se pri meni tudi pripravlja na , včeraj bi samo spala, danes pa že gledam kaj bi pospravljala ampak velikega zanimanja zato nimam. Me pa špika že kakšen teden po trebuhu, včasih mam kar močno bolečino za sekundo dve potem pa nič več, na wc hodim vsako uro, skos me nekaj po malem tišči, sem že kar malo neučakana, ker zdaj bi pa že lahko bilo kaj po enem letu. Zakaj za moramo ene tolk časa čakat, kje je tukaj pravica? Sem opazla da zelo dela psiha tukaj ampak jaz nevem kako naj se odklopim, če si ga pa tako želim navijam za mesec junij, da bo čim bolj roza obarvan
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 2011 9.6.2011 18:09:25
|
|
|
|
CariSSa10
|
romare držimo pesti, da sporočiš veselo novico spet je čas za kako nosečko..mamo zanekrat še samo zvezdico me smo navrsti medea plosk za taščo hehe fajn je imet dan ven iz kuhinje jaz ga bom mela jutri ampak ne da bi spala, ampak morem bit celi dan v službi 12 ur...uf glede na mojo utrujenost ne vem kak bom zdržala. me je kr groza. vidim da bom danes hitro v pižami alfi to z lulanjem se obetavno sliši..ampak jaz vrjamem samo pluseku, ker tolko znakov me je že razočaralo.... mislim pa da redko katera tukaj ko čakamo na lahko čisto odmisli željo. psiha je vedno prisotna.... malo še zdržiii
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 2011 9.6.2011 19:13:03
|
|
|
|
alfi
|
Oh mislim, da bo , ker me mal zvija po trebuhu kot nekakšni krči, špikanje, prav ubija me tole čakanje, pa še vreme je tako čudno, da potem res nimaš nobene volje, upam pa vseeno da bo , res bi moral mal majsko statistiko popravit, ker tole pa ne pelje nikamor, moramo junija nabrat več , dajmo punce potrudite se, navijam za
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 2011 9.6.2011 21:04:54
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: romare men se tud sam spi,začuda me ta mesec ne daje pospravljalni pms , po koledarčku pa loh že jutr naredim test in me res prsti srbijo držimo pesti da bi bil +
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 2011 10.6.2011 8:18:27
|
|
|
|
romare
|
hej punce, naredila baby chek test- druga črtica je komaj opazna ,bi jo komot spregledalal,al se pa men že blede,bom mogla čez ene dva dni test ponovit
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 2011 10.6.2011 8:32:39
|
|
|
|
Katte
|
Yeeeeeeeeey. Še ena ? romare, prsti mi bodo odpadli, tako držim pesti, da bo čez dva dni črtica močnejša. Imaš možnost, da test slikaš in objaviš tukaj? Kakorkoli, sporoči nam, ko boš sigurna .
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 2011 10.6.2011 8:50:06
|
|
|
|
romare
|
katte-sem probala slikat, pa se še manj vid,bo treba res mal še počakat ,je pa hec ,da nimam zdej čist nobenga znakca????še prsi so me nehale bolet ,sem in tja me mal zategne po trebuhu,kot med sicer sem pa delala test 2-3dni pred pričakovano mogoče je pa čajček res pomagal
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 2011 10.6.2011 9:34:29
|
|
|
|
Niri
|
Hej punce moje...ko vas berem je tako kot bi sama sebe poslušala, tudi sam askoz gledam na svoje znake, zadnje dni sem kot benji čisto pesimistična, me vse mine ko pomislim na novo razočaranje in posledično mi sploh ni do ...skoraj en teden je že odkar se je m poslovila midva pa še sploh nisva, ker se tako bojim novega razočaranja, da me res vse mine... Sicer pa za seznam to je moj 4 krog, po ss in hsc...eh...bo menda bolš! Romare zate pa držim pesti na rokah in nogah, da se okrepi tista črtica!!!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 2011 10.6.2011 11:26:11
|
|
|
|
CariSSa10
|
romare jaz pa mislim da ti je uspelo...pravijo da črtica se brez hormonov niti malo ne obarva, počakaj še 2 dna pa ti pol čestitamo mene pa bradavice še vedno tak bolijo. kot da mi gorijo...pa utrujena sem nenormalno..ponoči tud spat nisem mogla. kar neke valunge mam. mi je vroče,pol spet mrzlo, te vroče..sem si zmerla temp pa je glih 36,9..hm al bom zbolela? bomo vidli čez vikend...upam da bo vesela novica..
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 2011 10.6.2011 15:36:58
|
|
|
|
SILVA
|
Jaz pa začuda ta mesec nimam čisto nobenih znakov, še mozoljev ni .....mogoče zarad tega, ker mi je res morala padla, ko sem izvedela, da mi jajčniki ne delajo dobro in sem se že sprijaznila, da bo treba it na IVF. romare....jaz tudi mislim, da je to to....črtica je črtica
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 2011 10.6.2011 16:29:07
|
|
|
|
štručka2503
|
romare držim pesti, da se pojavi močnejši verjamem pa, da si že srečka
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 2011 10.6.2011 17:39:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Najprej lepe stvari: romare čsetitam pomoje si Mene pa začenja bolet trebuh, pa napihnjena sm...tko da bo vrjetno m prišla. Čist bedno...sm prav razočarana Ne vem kako naj odklopim misli na , ker če bo šlo tako naprej, da bom vsak mesec toliko mislila na to, me bo pobralo. Joj..kr neki... Anonimna AR
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 2011 10.6.2011 21:59:14
|
|
|
|
*Zvončica*
|
Hej, še enkrat hvala vsem za čestitke, punce super ste . Romare, močno držim pesti da je to to. Enako je bilo pri meni...probaj mogoče še CB, meni je takoj pokazal plus. Verjamem da se kmalu srečava v februarju . Jaz še vedno navijam, da junij prinese čim več . Za vse ki vas je obiskala m. pa en velik .
< Sporočilo je popravil *Zvončica* -- 10.6.2011 22:00:46 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 2011 11.6.2011 6:07:31
|
|
|
|
Jada82
|
Hoj! Romare, držim pesti, da je to to! Pomoje da kr je!!! Ampak vseeno ponovi test za boljši filing Evo, sobota, jaz pa že pokonci 1 uro .... mah včer mi je muc umrl Na dvorišču ga je avto povozil Pa res sem ga imela od 2005 leta ... pa tak poseben muc je bil. Ne morem spat, hudo mi je! Pa še dons je poroka od kolegice in sem najbrž tud zato vznemirjena. V glavnem, spala sem ene 4 ure ... dons pa dogajanje cel dan. Hm, katastrofa, pomoje bom vidt čist zmačkana, pa še zaspana. Kr ni mi za it. Mah, ne bom vam morila. Držte se, držim pesti za čim več / !!!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 2011 11.6.2011 19:10:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Joj Jada, žal mi je za . Moje m čudežno še ni... ju3 je 12.dan po o ko ponavadi pride, tako da če preživim jutrijšni dan brez , je to že zelo optimistično držite pesti da ne priteče Včeraj me je tako zvijalo, da sem bila 100% da bo že včeraj prišla, sedaj se je pa kar vse umirilo..upam da tako tudi ostane... Ta mesec nimam pa nobenega testa doma, tako da me ne more premamit V sredo bom začela razmišljat o tem če bi ga šla kupit Al pa bom kr mojega poslala........ Anonimna AR
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 2011 11.6.2011 19:41:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Jada:ojoj pikepoke za mucka. romare:NAVIJaM DA JE to to AAr:držim pesti da sploh ne bo in da zagledaš plusek. Evo jaz pa sama že 2 dan brez dragega ravno v času O,no smo pa 1 dan prej ,mogočle oa bo kaj iz te moke kruha pa se prime dečva;) Probam čim manj mislt na ,ko bo pa bo ,vem pa da bo toplo sprejet . Bom pa začela verjerno pit krvomočnico ,tko kot pred prvo nosečnostjo.Navijam zase in za vse druge
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 2011 12.6.2011 11:16:03
|
|
|
|
Anonimen
|
iiiiiiiiiin.............moje m še vedni ni AR
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 2011 12.6.2011 11:20:28
|
|
|
|
Monstera
|
Punce še vedno mislim na vas in držim pesti!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 2011 12.6.2011 14:09:22
|
|
|
|
alfi
|
Punce sem kar mal žalostna , premal navijate zame in za ostale , spet ne bo nič ta mesec grem v julija , je prišla že včeraj in to še s krči po vrhu. Zdaj se poslavljam od vas me je že kar minilo. Džim pesti za ostale borke, da čimprej ugledate . Srečno!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 2011 12.6.2011 14:09:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen iiiiiiiiiin.............moje m še vedni ni AR juipjejeeeeeeeeeeeeeeeeee ,naj bo to to monstera:hvala in lepo nosečnost želim Apu
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 2011 12.6.2011 18:33:33
|
|
|
|
candi
|
Tudi jaz sem še vedno z vami, nisem pozabila na vas. Res močno stiskam pesti za vsako izmed vas in se veselim vsakega pluska posebaj. Upam, da boste vse kmalu zagledale na testu in se nam pridružila pri nosečkah. Nikakor pa ne obupat, ko to najmanj pričakuješ, te plusek preseneti.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 2011 12.6.2011 20:16:46
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen iiiiiiiiiin.............moje m še vedni ni AR juipjejeeeeeeeeeeeeeeeeee ,naj bo to to Apu me kr malo živčki dajejo bi kr test ju3 naredila, pa ne smeeem... pa sploh je možno da se že preveč veselim in da bo jutri kaj rdeče...(upam da ne). AR
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 2011 12.6.2011 21:35:46
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen iiiiiiiiiin.............moje m še vedni ni AR juipjejeeeeeeeeeeeeeeeeee ,naj bo to to Apu me kr malo živčki dajejo bi kr test ju3 naredila, pa ne smeeem... pa sploh je možno da se že preveč veselim in da bo jutri kaj rdeče...(upam da ne). AR nič delat ,to je to alfi;le pridi nas še kaj pokukat ,me pa bomo mislile nate in navijale candi:držimo pesti da bomo kmalu ,tebi pa lepo nosečnost APu
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 2011 13.6.2011 7:15:14
|
|
|
|
Katte
|
Hej, kako ste kaj, punce? Je bil za nekatere pester vikend, a ne? V pričakovanju za kar nekaj od vas. Romare, si naredila še enkrat test? Itak, da bo črtica močnejša. Anonimna AR, CariSSa, SILVA, anonimna , držim pesti za tudi za vas. *Zvončica*, Monstera, candi, hvala za navijanje. Jada82, ubogi muc . alfi, hudo mi je, da navijanje ni pomagalo. Ne izgubi upanja. Pa pridruži se nam spet kmalu. Če ne drugega, sporoči nam, da si zagledala . Jaz pa imam kak teden do nepredvidene , znakov nobenih, tudi prsi me ne bolijo. špikalo me je samo okrog O in še par dni, zdaj je pa mir. Naredila sva, kar je bilo možno, zdaj pa nam ne preostane drugega, kot da čakava na rezultat.
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 2011 13.6.2011 7:19:33
|
|
|
|
Katte
|
1.6. anonimnaPu (1. krog) 3.6. vesper (1. krog IUI) 4.6. pikicaa25 (11. krog) *Zvončica* (x. krog) 6.6. zimčica (1. krog) 9.6. Gulia (x. krog) spelca82 (3. krog po HSG in LPSC) 13.6. benji (13. krog) alfi (12. krog) romare (3. krog) 14.6. CariSSa10 (4. krog) SILVA (2. krog po laparo) 16.6. anonimna AR (x. krog) anonimna (x. krog) 21.6. Katte (13. krog) 23.6. missmoon (2. krog) turquoise (2. krog) 24.6. anonimna junijka (x. krog) 25.6. LittleSun (4. krog) velika želja (x. krog) 27.6. Wannabemommy (x. krog) 28.6. 29.6. Niri (x. krog) vesper (2. krog IUI) 30.6. štručka2503 (x. krog) x.6. Arual (44. krog) witch (19. krog) mladika (4. krog po laparo) anonimna (x. krog) Skupaj nas je: 29 Nosečk: 1 Navijačice: Katte, CariSSa10, srečica17, Jada82, benji, mojamura, Maat, cina, *Zvončica*, candi,
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?