|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2011
7.6.2011 21:38:10   
rainbow
Čer!

kako grmi v MBuser posted image

Pelija, mislim groza; meni ginekologinja vsak mesec zmeri maternični vrat, naredi vaginalni uz in od zunajuser posted image ; sem jo pohvalila, ker je to res več, kot če bi bila v zdravstvenem domu; pa je rekla, da se ji zdi neumno, da ne bi uporabljala UZ, če ga ima, da je to nič ne stane in da smo v 21. stoletju. HB za njouser posted image

Lepo spite!

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu Pelija)
Neposredna povezava do sporočila: 4701
7.6.2011 22:39:13   
ANDMIL
Dober večer!

Končno doma... Danes sem bila spet cel dan na terenu... Najprej dopoldan na pregledu... Pregled opravila brez problemov... V enem mesecu sem shujšala skoraj 1 kilogram, ker sem se res držala neslane diete in sadnih dnevov - je bila še ginekologinja zadovoljna... Popravil se mi je hemoglobin in ne potrebujem več jemati dodatnega železa... Samo krvni sladkor imam na meji in imam v torek spet kontrolo in bom spet pila sladkano vodo... Samo je že ginekologinja rekla, da bo drugi test pokazal, da je vse vredu... Pač še enkrat boma to kontrolirali...

Naslednji pregled imam 28.06...

Popoldan pa sva bila z mojim v materinski šoli in je bilo kar zanimivo... Po materinski šoli sva šla še v novo stanovanje... Danes so nama pripeljali spalnico... Moj je že začel veselo kuhinjo nekaj skupaj sestavlja... Včeraj mi je pa dragi otroško sobico sestavil in sem dane že zlagala stvari v previjalno mizo in omaro - to je pa res super delo... user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa grem na kavč počivati in uživati... Jutri je nov dan...

Lepo bodite! user posted image

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 4702
8.6.2011 7:03:19   
Teni_
user posted image  
PDP, nick, starost, zap.user posted image , št. user posted image , pregled, kraj, user posted image ali user posted image  

1.9.
ANDMIL, 26, 1user posted image , 0user posted image , 28.06., Ravne na Koroškem, user posted image
ninalars, 25, 1user posted image , 0user posted image , ?., Ravne na Koroškem, user posted image
pomarančika, 23, 1user posted image , 0user posted image , ?., Slov. Konjice, user posted image
anastazia, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?.,  Štajerskauser posted image
lily81, 29, 2user posted image , 1user posted image , ?
., Ljubljana, user posted image
barbara85, 26, 1user posted image , 0user posted image , 27.06.,  Oplotnica
mamicabiba, 31, 2user posted image , 1user posted image , ?, okolica Maribora, user posted image
2.9.

tinci1, 27, 4 user posted image , 1user posted image ,
?., Domžale, user posted image
MojkaUA, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?., ?, user posted image
Jessy82, 28, 1user posted image , 0user posted image , 30.06., Savinjska,
user posted image
panja, 29, 2user posted image , 1user posted image , ?.,  Savinjska,
user posted image
delfinkica, ?, 3user posted image , 1user posted image , ?., ?
Sunny_Dream, 29, 1user posted image , 0user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
vintage, 25, 1user posted image , 0user posted image , 10.06., okolica Kopra, user posted image
3.9.

sonce81, 30, 1user posted image , 0user posted image ,
?, Ljubljana
jaznoseca, 38, 5user posted image , 1user posted image , 01.07., Maribor, user posted image
4.9.
Teni RR, 27,4 user posted image ,2user posted image , 16.06., Ruše, user posted image
nepremagljiva, 37, 7user posted image ,2user posted image , ?., ?
URSY33, 33, 4user posted image , 1user posted image , ?., Litija, user posted image
lorelei82, 28, 2user posted image , 0 user posted image , ?., Maribor, user posted image
5.9.
bucka2, 26, 1user posted image , 0user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
jejhata, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?., ?, user posted image
ivanjščica, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?
6.9.

Nincica1, ?, 2user posted image , 1 user posted image ,
?, ?

7.9.
plouse, 31, 2user posted image , 1user posted image
?,
Reby, 36, 2user posted image ,1user posted image , ?., Ljubljana

vrtnica83, 28, 3 user posted image , 1user posted image ,
?.,  okol. Domžal, 
user posted image
8.9.
Norica, 30, 2user posted image ,1user posted image ,  ?., ?
strelkica, ?, 4user posted image , 3user posted image , ?., ?, user posted image

9.9.
Pigy, 28, 1 user posted image , 0 user posted image , 29.06., Ljubljana, user posted image
srecka84, 27, 1user posted image , 0user posted image , 08.07.,  Postojna, user posted image
josephine27, 29, 2user posted image , 1user posted image , 
?, Ajdovščina, user posted image
10.9.

karin82, 28, 2 user posted image , 1user posted image ,
?., ?

TiaŽan, 25, 2user posted image ,1user posted image , ?,  Podčetrtek
agha , 32, 2user posted image , 1user posted image ,
?, Kranj
rainbow, 36, 3user posted image , 2user posted image , ?, Maribor, user posted image
Pelija, 36, 4user posted image , 3user posted image , 04.07., Gorenjska
nosečka*, 25, 3user posted image , 1user posted image , 09.05., dolenjska, user posted image
11.9.

modrimedo, 32, ?user posted image , ? user posted image ,
10.06., Ljubljana
, user posted image
Anonimna, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?., ?
Ancicici, ?, 3user posted image , 2user posted image , ?.,  Ljubljana

TDiemat, 25, 2user posted image , 0user posted image , 05.07.,  okolica Maribor, user posted image
Krysia, 34, 4user posted image , 1user posted image , 30.06.,  Ljubljana, user posted image

eltea333, 30, 2user posted image , 1user posted image , 15.06., ?, user posted image
12.9.

Lannna, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?., Maribor
13.9.

anabanana1981, 29, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?
leaa, 30, 3user posted image , 1user posted image , 27.06., Zagorje ob Savi, user posted image
klavdija27, ?, 3user posted image , 1user posted image , ?., Zreče, user posted image , user posted image
14.9

olana, 28, 2 user posted image , 0user posted image , 21.06., ?
Cebelica2, 30, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?
NAHRIN, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?
Hulaqalula, 36, 3user posted image , 0user posted image , 13.06., Ljubljana, user posted image
15.9.

*žurerka*, 26, 3user posted image ,1user posted image , ?., ?, user posted image
dory,32, 2 user posted image , 1user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
16.9.
*tedy*, 40, 4 user posted image , 3user posted image , ?., Ljubljana
D.anna 76, 34, 3user posted image , 2user posted image , ?.,  Ljubljana
issa, 24, 2user posted image , 1user posted image , 14.06., Maribor,user posted image
*AnaL*, 31, 3user posted image , 2 user posted image , 27.06., ?,  user posted image
PikaPokaZBusijem, ?, 1 user posted image , 0user posted image , ?., Domžale
17.9.

kristi07, 28, 1 user posted image , 0user posted image , ?., Zapuže
KAHLO, 32, 3user posted image , 1user posted image , 23.06., Ljubljana, user posted image
Evvva, 30, 1user posted image , 0user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
*alja*, 26, 2user posted image , 1user posted image ,
?., Prekmurje
, user posted image
18.9.
19.9.
rihtarca, 31, 3user posted image , 2user posted image , ?., ?, user posted image
vlazag, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, Velenje
Shamsia, 30, 2user posted image , 1user posted image , 13.06., okolica Postojne, user posted image
Ajda_, 24, 1user posted image , 0 user posted image ,
?., okolica Ptuja, user posted image

nana13, 27, 2user posted image , 1user posted image , 14.06., Strunjan, user posted image
daka, 36, 3user posted image , 2user posted image ,
23.06.,  Maribor,
user posted image
izola05, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?., okolica Kopra
20.9.

21.9.
Dorianna, 32, 2user posted image , 1user posted image , ?., okol. Ljubljane
mala mala, ?, 2user posted image , 0user posted image , 17.06., Prlekija
22.9.

Tanejci, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?., ?
Septembrovka, 29, 1user posted image , 0user posted image , ?, Ljubljana, user posted image
23.9.

carly, 28, 4 user posted image , 1user posted image , 14.06., okolica Jesenic, user posted image
24.9.
Tajska, 33, 2user posted image , 1user posted image , ?., Trbovlje
NM, 34, 3user posted image , 1user posted image ,
28.06., Postojna, user posted image
25.9.

SSheila, ?, 3user posted image , 1user posted image ,  ?., ?
anonimnauser posted image ,?, 5user posted image , 1user posted image , ?., Mengeš
matejkaantolin@gmai, ?, 4user posted image , 3user posted image , ?, ?

mate0ja, 29, 2user posted image , 1user posted image ,
?.,
Ljubljana, user posted image
26.9.

anschk, 25, 2user posted image , 1user posted image , 24.06., ?
27.9.
bimba7277, 39, 2user posted image , 0user posted image , 17.06., user posted image
san, 33, 5user posted image , 4user posted image ?., Ljubljana, user posted image
28.9.

29.9.

bela zvezdica, 30, 3user posted image , 1user posted image , ?, Štajerska
pumpkin23, 29, 2user posted image , 1user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
2.2., ?, 3user posted image , 1user posted image , ?., ?, user posted image
moniketna, 22, 1user posted image , 0user posted image , 14.06., Ravne na Koroškem
Princess1, 30, 3user posted image , 0user posted image , 13.06., Ljubljana, user posted image

pomar*ANČA*, 26, 2user posted image , 1user posted image , ?., okolica Domžal
mojcyka, 24, 1user posted image , 0user posted image , ?, okolica Ptuja
30.9.

Majcii, 29, 1user posted image , 0user posted image , ?, Medvode
anabanana, 21, 1user posted image ,0user posted image , ?, Ljubljana user posted image
Neja 007, 30, 2user posted image , 1user posted image , ?., Kamnik, user posted image
anchy_, 27, 1user posted image , 0user posted image , 17.06., Novo mesto
wifi, 29, 2user posted image , 1user posted image , 21.06., Stranice

SKUPAJ NAS JE: 93
NOSEČKE Z DVEMA
: klavdija27
Z NAMI SO POT ZAČELE:user posted image
sashy,SILVA,anonimna , Arabella1, Norica, lunax, anonimna3, mucixxx, Dream
user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 4703
8.6.2011 9:36:29   
Sunny_Dream
Helou pridne user posted image !

Zadnje dni sem bila preokupirana z drugimi zadevami in me je na RR pričakal cel kup branja! JUHU, kolk ste pridne!

Za mano je predavanje o diabetični prehrani itd., potem sem pa izvedela iz drugih zdravniških virov, da je bila meja za zdravo raven sladkorja v krvi do 1.1.2011 še 6.0 na tešče oz. do 7.0 je bil smatran kot "under controll", potem pa so dobili iz ZDA direktivo da je za nosečnice treba mejo spustit (hmm le zakaj??) in sedaj na diabetičnih klinikah sploh ne sfolgajo tolk imajo dela. Isto stvar mi je potem včeraj potrdila še sestra pri mojemu g. in ginekolog sam! On je celo rekel da se mu to zdi brezveze, ampak da skos prihajajo ene farmacevtsko pogojene direktive al iz ZDA ali pa iz Bruslja, ampak oni jih morjo kao ubogat. Tako da sem se js čisto brezveze sekirala! Ti povzročijo ene skrbi in stiske čisto po nepotrebnem! Tako da js sm zdaj rekla, OK, saj mi ne škodi če malo pazim pri prehrani in se okvirno držim te diete (mi bojo morda hvaležni kg), ampak ne bom pa pretiravala in kot ovca sledila enim direktivam, od katerih profitirajo samo farmacevtski lobiji! GRRR user posted image

OK, malo sem se mogla "izkašljat". Drugače pa včeraj na pregledu vse OK, zredila sem se še za 1 kg, skupno sem jih do 28.tedna pridelala 7, kar ni super, ni pa tut katastrofalno preveč, naš fantek tehta 1260 g, obdaja ga ravno prav plodne vode, obrnil se je na glavico ampak se lahko to menda še obrača po mili volji naprej in nazajuser posted image Skratka rast in razvoj sta povsem v skladu s pričakovanji, vse je BP in normalno (kar je še en indikator da je z mojim sladkorjem dejansko vse OK!). Naslednji pregled imam 5.7.2011, še prej pa moram naslednji teden po injekcijo za rh-  .

Naj na hitro amo še omenim da sva z možekom začela obiskovat šolo za starše in se nama obema zdi SUPER! Sicer mi je čisto jasno da si itak potem doma malo po svoje narediš stvari in da se ne moreš držat nasvetov kot pijanec plota, ampak zveš pa marsikaj zanimivega in uporabnega (sploh če pričakuješ prvega otročka). Tako da juhuhu, ta mesec bo še pestro!!!

Za konec pa še user posted image čestitke novi diplomiranki in user posted image čestitke vsem za dobro opravljene preglede, aja pa user posted image čestitke vsem za uspešno pridobljene kredite in nova stanovanja in otroške sobice in opremo!! (upam da nisem kaj pozabla!)

LP vsem do naslednjič!

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 4704
8.6.2011 10:19:44   
Pigy
IZVIRNO SPOROČILO: anschk
Jupiiiiiii pa mi je uspelo diplomirat! Se moram pohvalit. :) Tako da sedaj pa res samo še uživam v nosečnosti...
Vesela sem za vse lepe novičke s pregledov. Jst mam ju3 in upam da bova kej pokukali notri kako se ma naše dete. V vsakem primeru pa bom slišala srček. Že to mi veliko pomeni je najlepši zvok na svetu. :)

user posted image user posted image user posted image čestitam

Sem si uzela čas da vas preberem za nazaj, čeprav vidim, da niste tok čvekale.user posted image

Sem pri mojih zdržala en dan, sedaj pa doma. No ko sem tja prišla me je pričakala taka toča, vodo je nosilo po cesti, smo komaj prišli do doma.
Sva se pa s sestrično načvekali, se nisva videli 2 leti.

Jedla sem skoz neki- če je blo pa vse dobro, tako da sem vesela da sem doma, da ne bom skoz mela kej v ustih.

Kaj vam pa je; ve že čvekate o porodnišniciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , sploh še nism začela razmišljat o tem.  Imela bom s seboj samo osebne stvari, če bom kej potrebovala bo pa itak moj prinesel. Fotoaparat je pa itak obvezna opremauser posted image .

Živi za učenje in naučil se boš živeti.

(odgovor članu Pelija)
Neposredna povezava do sporočila: 4705
8.6.2011 10:40:33   
Princess1
Dan,

no, da se še jst pofočkam....danes sem zbrala vse papirje in jih je moj dr poslal na komisijo tko, da imam še dosti časa, da si ne bi živčkov kravžlala kot prejšnjič....

Ansch čstitke na diplomi user posted image !

Sem imela danes pregled, namesto v pondeljek in je vse bp, poslušal smo srček, izvidi so super tko da jupiii user posted image .

Naslednji pregled imam 08.07., pa Teni kar izbriši 13.06, ker sem ta pregled imela danes. A ja, pa sem v 24. tednu in sem se zredila za 13kg, tko, da zdej morm pazit da se ne zredim več, ker to je pa že čist too much....user posted image

Lepo bodite!

(odgovor članu Pigy)
Neposredna povezava do sporočila: 4706
8.6.2011 11:45:23   
mate0ja
Dan, vsake nekaj dni pa uspem za kako minutko pogledat kako se ostalim godi. Jest zadnjih nekaj dni nikakor nisem zadovoljan s svojim življenjem. Mal mi nagajajo hormoni, mal pa ljudje okog mene. Da je mera polna, je še vreme muhasto, upam, da se v kratkem res spremeni na bolje.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image diplomantki. Mene to še čaka nekoč v prihodnosti. Moj direktor bolj preferira delovne izkušnje in iznajdljivost kot piflarsko izobrazbo, zato sem se pa naveličala hodit na faky. user posted image user posted image user posted image user posted image Mi je zelo žal, ker bi lahko imela vsaj 5 let že diplomo v žepu. Ampak tudi zame še enkrat pride čas.

Moj je šel danes s tamalo na obisk k soji mami in me že celo dopoldne skrbi. Ob zadnjem obisku ji je dovolila na stolu stat in se nagibat čez balkon v četrtem štuku bloka user posted image . Nek čuden občutek me daje, moj pa namesto da bi vse skupaj skušal razumet in me vsaj malo pomiril, me je včerej nadru, da naj že neham komplicirat. user posted image user posted image . Komaj čakam, da bomo zvečer vsi doma zbrani. Upam, da bomo.

Če bi rad bil srečen, BODI!!

(odgovor članu Princess1)
Neposredna povezava do sporočila: 4707
8.6.2011 13:40:00   
ninalars
Se pol urce v sluzbi, pol pa domov- JUPI! :)
Mi smo tudi bili vceri na pregledu, je vse vredu, uz-ja nismo meli, mi ga bo delala naslednjic ko si boma vse lepo ogledali :) V tem mescu sm se zredila za 1,5 kg, kar je v bistvu najmanj do zdaj, tk da sm ponosna na sebe, kljub temu da jih mam do sedaj ze +11user posted image  Komi je pregled za mano, pa se ze veselim naslednjega, ki bo 28.06 user posted image

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 4708
8.6.2011 14:24:47   
pumpkin23
Hojla
No da se vam še jaz malo javim.
Pri nas je vse super in imamo kar nekaj dela s tole našo hiško za malega.
Kar se tiče ginekologinj pa so res tako različne da ne veš kdo je zdej čudn. Jz sm pri ta velkem prej imela preglede na 6 tednov in točno 2 UZ mi je naredila in vedno je ful komplicirala glede bolniške. Sedaj sem naročena na 4 tedne, vedno naredi UZ in brez problema mi napiše bolniško.
Kar se tiče hb in železa ga imam jaz zdaj 116 in je rekla da še ni neka panika sam lahko jemlem kakšne vitamine. Drugače se mi zdi da je meja za nosečnike tam okol 110 oz. pod 100. Naj me katera popravi če ve kaj več.
Porodnišnicauser posted image Hmmm, to se meni zdi res tako še daleč. Je pa obvezno sabo za vzeti slušalke, da lahko ob večerih nabijem muziko in da ne slišim joka iz sosednje sobe, kjer spijo otroci, ker se mi je zdelo da vedno slišim svojega otroka. Tako sem lahko vsaj mirno zaspala in se vsaj malo spočila po CR.

lepo bodite in upam na čim manj dežja

(odgovor članu ninalars)
Neposredna povezava do sporočila: 4709
8.6.2011 17:13:48   
ANDMIL
IZVIRNO SPOROČILO: pumpkin23

Hojla
No da se vam še jaz malo javim.
Pri nas je vse super in imamo kar nekaj dela s tole našo hiško za malega.
Kar se tiče ginekologinj pa so res tako različne da ne veš kdo je zdej čudn. Jz sm pri ta velkem prej imela preglede na 6 tednov in točno 2 UZ mi je naredila in vedno je ful komplicirala glede bolniške. Sedaj sem naročena na 4 tedne, vedno naredi UZ in brez problema mi napiše bolniško.
Kar se tiče hb in železa ga imam jaz zdaj 116 in je rekla da še ni neka panika sam lahko jemlem kakšne vitamine. Drugače se mi zdi da je meja za nosečnike tam okol 110 oz. pod 100. Naj me katera popravi če ve kaj več.
Porodnišnicauser posted image Hmmm, to se meni zdi res tako še daleč. Je pa obvezno sabo za vzeti slušalke, da lahko ob večerih nabijem muziko in da ne slišim joka iz sosednje sobe, kjer spijo otroci, ker se mi je zdelo da vedno slišim svojega otroka. Tako sem lahko vsaj mirno zaspala in se vsaj malo spočila po CR.

lepo bodite in upam na čim manj dežja

Jaz sem imela prejšni mesec hemoglobin 113 in sem morala začeti jesti tablete železa...

Mislim pa, da je hemoglobin normalen nad 120 in, če ga imaš pod 120 naj bi dobil tablete...

(odgovor članu pumpkin23)
Neposredna povezava do sporočila: 4710
8.6.2011 17:20:38   
vintage
Pozdravljeneuser posted image
kako smo kaj?

Zanima me, če ima katera od vas občutek raztezovanja v trebuhu pri predelu popka?
To niso brcike, prav čuden občutek je. Res pa je da me po tem vedno brcne .
Res hecno kako je čez dan mirno, zvečer pa brca ko noro..deluje kot da se je bebi odločil,
da gre na pohod in brca in brca user posted image user posted image user posted image
Nočem izpast patetično, pač prvič v življenju to doživljam, pa mi je vse tako čudnouser posted image
Ima še katera občutek, da jo nekdo drži za vrat? Je to stres mogoče? Pa ušesa me tudi večkrat bolijo..
hmm

Upam da nisem zatežila, pa da ste ostale super! user posted image

(odgovor članu ANDMIL)
Neposredna povezava do sporočila: 4711
8.6.2011 22:05:29   
ANDMIL
Dober večer user posted image !

Dajte mi povedat Ljubljančanke in tiste, ki slučajno veste, če imajo v Ljubljani v trgovini kastner-oehler, ki naj bi bila v Cityparku, tudi oblačila za dojenčke... Sva z dragim dobila bon za 200 € za to trgovino in me zanima, ker, če imajo oblačila za dojenčke grem kar v akcijo...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vintage)
Neposredna povezava do sporočila: 4712
8.6.2011 22:31:38   
modrimedo
andmil kolikor je gogle povedal nimajo

http://www.kastner-oehler.si/mode/

je bil pa danes en zelo naporen dan v službi in doma ...
dopoldne sem prvič v tej nosečnosti "srečala" uro popadkov in mislim da je sedaj pa res čas da začnem resno razmišljati o dopustu

(odgovor članu ANDMIL)
Neposredna povezava do sporočila: 4713
9.6.2011 7:14:17   
Teni_
user posted image  
PDP, nick, starost, zap.user posted image , št. user posted image , pregled, kraj, user posted image ali user posted image  

1.9.
ANDMIL, 26, 1user posted image , 0user posted image , 28.06., Ravne na Koroškem, user posted image
ninalars, 25, 1user posted image , 0user posted image , 28.06., Ravne na Koroškem, user posted image
pomarančika, 23, 1user posted image , 0user posted image , ?., Slov. Konjice, user posted image
anastazia, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?.,  Štajerskauser posted image
lily81, 29, 2user posted image , 1user posted image , ?
., Ljubljana, user posted image
barbara85, 26, 1user posted image , 0user posted image , 27.06.,  Oplotnica
mamicabiba, 31, 2user posted image , 1user posted image , ?, okolica Maribora, user posted image
2.9.

tinci1, 27, 4 user posted image , 1user posted image ,
?., Domžale, user posted image
MojkaUA, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?., ?, user posted image
Jessy82, 28, 1user posted image , 0user posted image , 30.06., Savinjska,
user posted image
panja, 29, 2user posted image , 1user posted image , ?.,  Savinjska,
user posted image
delfinkica, ?, 3user posted image , 1user posted image , ?., ?
Sunny_Dream, 29, 1user posted image , 0user posted image , 05.07., Ljubljana, user posted image
vintage, 25, 1user posted image , 0user posted image , 10.06., okolica Kopra, user posted image
3.9.

sonce81, 30, 1user posted image , 0user posted image ,
?, Ljubljana
jaznoseca, 38, 5user posted image , 1user posted image , 01.07., Maribor, user posted image
4.9.
Teni RR, 27,4 user posted image ,2user posted image , 16.06., Ruše, user posted image
nepremagljiva, 37, 7user posted image ,2user posted image , ?., ?
URSY33, 33, 4user posted image , 1user posted image , ?., Litija, user posted image
lorelei82, 28, 2user posted image , 0 user posted image , ?., Maribor, user posted image
5.9.
bucka2, 26, 1user posted image , 0user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
jejhata, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?., ?, user posted image
ivanjščica, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?
6.9.

Nincica1, ?, 2user posted image , 1 user posted image ,
?, ?

7.9.
plouse, 31, 2user posted image , 1user posted image
?,
Reby, 36, 2user posted image ,1user posted image , ?., Ljubljana

vrtnica83, 28, 3 user posted image , 1user posted image ,
?.,  okol. Domžal, 
user posted image
8.9.
Norica, 30, 2user posted image ,1user posted image ,  ?., ?
strelkica, ?, 4user posted image , 3user posted image , ?., ?, user posted image

9.9.
Pigy, 28, 1 user posted image , 0 user posted image , 29.06., Ljubljana, user posted image
srecka84, 27, 1user posted image , 0user posted image , 08.07.,  Postojna, user posted image
josephine27, 29, 2user posted image , 1user posted image , 
?, Ajdovščina, user posted image
10.9.

karin82, 28, 2 user posted image , 1user posted image ,
?., ?

TiaŽan, 25, 2user posted image ,1user posted image , ?,  Podčetrtek
agha , 32, 2user posted image , 1user posted image ,
?, Kranj
rainbow, 36, 3user posted image , 2user posted image , ?, Maribor, user posted image
Pelija, 36, 4user posted image , 3user posted image , 04.07., Gorenjska
nosečka*, 25, 3user posted image , 1user posted image , ?., dolenjska, user posted image
11.9.

modrimedo, 32, ?user posted image , ? user posted image ,
10.06., Ljubljana
, user posted image
Anonimna, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?., ?
Ancicici, ?, 3user posted image , 2user posted image , ?.,  Ljubljana

TDiemat, 25, 2user posted image , 0user posted image , 05.07.,  okolica Maribor, user posted image
Krysia, 34, 4user posted image , 1user posted image , 30.06.,  Ljubljana, user posted image

eltea333, 30, 2user posted image , 1user posted image , 15.06., ?, user posted image
12.9.

Lannna, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?., Maribor
13.9.

anabanana1981, 29, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?
leaa, 30, 3user posted image , 1user posted image , 27.06., Zagorje ob Savi, user posted image
klavdija27, ?, 3user posted image , 1user posted image , ?., Zreče, user posted image , user posted image
14.9

olana, 28, 2 user posted image , 0user posted image , 21.06., ?
Cebelica2, 30, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?
NAHRIN, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?
Hulaqalula, 36, 3user posted image , 0user posted image , 13.06., Ljubljana, user posted image
15.9.

*žurerka*, 26, 3user posted image ,1user posted image , ?., ?, user posted image
dory,32, 2 user posted image , 1user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
16.9.
*tedy*, 40, 4 user posted image , 3user posted image , ?., Ljubljana
D.anna 76, 34, 3user posted image , 2user posted image , ?.,  Ljubljana
issa, 24, 2user posted image , 1user posted image , 14.06., Maribor,user posted image
*AnaL*, 31, 3user posted image , 2 user posted image , 27.06., ?,  user posted image
PikaPokaZBusijem, ?, 1 user posted image , 0user posted image , ?., Domžale
17.9.

kristi07, 28, 1 user posted image , 0user posted image , ?., Zapuže
KAHLO, 32, 3user posted image , 1user posted image , 23.06., Ljubljana, user posted image
Evvva, 30, 1user posted image , 0user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
*alja*, 26, 2user posted image , 1user posted image ,
?., Prekmurje
, user posted image
18.9.
19.9.
rihtarca, 31, 3user posted image , 2user posted image , ?., ?, user posted image
vlazag, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, Velenje
Shamsia, 30, 2user posted image , 1user posted image , 13.06., okolica Postojne, user posted image
Ajda_, 24, 1user posted image , 0 user posted image ,
?., okolica Ptuja, user posted image

nana13, 27, 2user posted image , 1user posted image , 14.06., Strunjan, user posted image
daka, 36, 3user posted image , 2user posted image ,
23.06.,  Maribor,
user posted image
izola05, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?., okolica Kopra
20.9.

21.9.
Dorianna, 32, 2user posted image , 1user posted image , ?., okol. Ljubljane
mala mala, ?, 2user posted image , 0user posted image , 17.06., Prlekija
22.9.

Tanejci, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?., ?
Septembrovka, 29, 1user posted image , 0user posted image , ?, Ljubljana, user posted image
23.9.

carly, 28, 4 user posted image , 1user posted image , 14.06., okolica Jesenic, user posted image
24.9.
Tajska, 33, 2user posted image , 1user posted image , ?., Trbovlje
NM, 34, 3user posted image , 1user posted image ,
28.06., Postojna, user posted image
25.9.

SSheila, ?, 3user posted image , 1user posted image ,  ?., ?
anonimnauser posted image ,?, 5user posted image , 1user posted image , ?., Mengeš
matejkaantolin@gmai, ?, 4user posted image , 3user posted image , ?, ?

mate0ja, 29, 2user posted image , 1user posted image ,
?.,
Ljubljana, user posted image
26.9.

anschk, 25, 2user posted image , 1user posted image , 24.06., ?
27.9.
bimba7277, 39, 2user posted image , 0user posted image , 17.06., user posted image
san, 33, 5user posted image , 4user posted image ?., Ljubljana, user posted image
28.9.

29.9.

bela zvezdica, 30, 3user posted image , 1user posted image , ?, Štajerska
pumpkin23, 29, 2user posted image , 1user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
2.2., ?, 3user posted image , 1user posted image , ?., ?, user posted image
moniketna, 22, 1user posted image , 0user posted image , 14.06., Ravne na Koroškem
Princess1, 30, 3user posted image , 0user posted image , 08.07., Ljubljana, user posted image

pomar*ANČA*, 26, 2user posted image , 1user posted image , ?., okolica Domžal
mojcyka, 24, 1user posted image , 0user posted image , ?, okolica Ptuja
30.9.

Majcii, 29, 1user posted image , 0user posted image , ?, Medvode
anabanana, 21, 1user posted image ,0user posted image , ?, Ljubljana user posted image
Neja 007, 30, 2user posted image , 1user posted image , ?., Kamnik, user posted image
anchy_, 27, 1user posted image , 0user posted image , 17.06., Novo mesto
wifi, 29, 2user posted image , 1user posted image , 21.06., Stranice

SKUPAJ NAS JE: 93
NOSEČKE Z DVEMA
: klavdija27
Z NAMI SO POT ZAČELE:user posted image
sashy,SILVA,anonimna , Arabella1, Norica, lunax, anonimna3, mucixxx, Dream
user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 4714
9.6.2011 7:15:59   
Teni_
Dobro jutro! Bi še spala danes.

Danes in jutri nas čaka prevoz, sestavljanje omar, potem pa je treba vse not zložit (moja2 sta se selila, pa bom nekaj omar preselila sem).

Vso srečo danes vsem na pregledih.

(odgovor članu modrimedo)
Neposredna povezava do sporočila: 4715
9.6.2011 7:35:46   
srecka84
Dobro jutro user posted image .

Kako ste???
Jaz sem danes že pred računalnikom, saj je za mano še ena neprespana noč. Že tretja zapored. user posted image
Spet se je ponoči ulil ta dež. Kdaj ga bo že konec. S prijateljicami komaj čakamo, da bo spet sonček, da gremo malo na plažo.

No z 12.6. mi preteče pripadajoče denarno nadomestilo na zavodu, pa ne vem kaj naj naredim...od sedaj sem imela vedno najnižjo plačo torej 734,15 € bruto in sicer od 4.2010 - 11.2010 nakar sem bila 1 mesec brez zaposlitve od 12.2010 - 3.2011 pa prav tako 734,15€ bruto. Na začetku marca mi je pogodba pretekla in sem se prijavla na zavodu, kjer dobim 588,40€ bruto vse do 12.6.2011. Zdaj me pa zanima če katera ve koliko se mi splača, da me stric zaposli za 2 meseca ali pač da me ne zaposli nobeden in mi za 2 meseca obračunajo 55% minimalne plače.???? Ve katera koliko bi to prišlo razlike????

Res ne vem kaj naredit, če ni dosti razlike bi mi bilo brez veze, saj če moram za prispevke dat njemu mesečno po 400 eur ne vem koliko mi se to izplača naredit.

Te na CSD so pa itak sam za figuro na delovnih mestih, k itak ne povejo nič. Jaz sem dobila odgovor pridite julija ali avgusta pa bomo vidli kaj vas pripada in kaj neuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...Men je to prepozno za zvedet, saj morem stricu povedat ali naj me s 13.6. zaposli.

modrimedo a že popadke čutiš???

Vintage jaz zaenkrat nisem nič kaj takega občutila, čutim sam raztezanje v trebuhu nakar pa sledi brcanje...user posted image user posted image user posted image

A se katera javi za kavico???? Men je tako dolgčas danes doma.

(odgovor članu modrimedo)
Neposredna povezava do sporočila: 4716
9.6.2011 8:40:15   
mate0ja
IZVIRNO SPOROČILO: vintage

Nočem izpast patetično, pač prvič v življenju to doživljam, pa mi je vse tako čudnouser posted image
Ima še katera občutek, da jo nekdo drži za vrat? Je to stres mogoče? Pa ušesa me tudi večkrat bolijo..
hmm

Upam da nisem zatežila, pa da ste ostale super! user posted image

To je zaradi porušenega hormonskega ravnovesja. Iz te plati bi jaz najraje videla, da se nosečnost že danes konča, ker sem tako zaskrbljena za vsako malenkost da je noro. Pa bodisi, da govorimo o službi, denarju, družini. Ves čas imam vnaprej pripravljene neke scenarije kaj se lahko zgodi, da ne govorim koliko o tem potem sanjam. Telesne bolečine so tudi lahko odraz spremenjenega hormonskega ravnovesja.

(odgovor članu vintage)
Neposredna povezava do sporočila: 4717
9.6.2011 9:06:37   
anschk
JUtro!
MateOja- ja tole porušeno ravnovesje hormonov je res hudič! Men še vedno tko niha razpoloženje da je joj...Pa ful hitrejš zgubim živce oz se razjezim...In ja, tut jst vidim polno črnih scenarijev povsod okrog mene...Tko sem zelo rada noseča in je lepo ampak iz tega stališča pa zelo naporno tako zame kot za ljudi okrog mene.
Pa še tole vreme nam nagaja...jst si tut želim že spet kkšnga lepega dneva, je takoj boljše razpoloženje!
En lep dan vsem in polno pozitivne energije

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 4718
9.6.2011 9:26:56   
mate0ja

IZVIRNO SPOROČILO: srecka84

Dobro jutro user posted image .

No z 12.6. mi preteče pripadajoče denarno nadomestilo na zavodu, pa ne vem kaj naj naredim...od sedaj sem imela vedno najnižjo plačo torej 734,15 € bruto in sicer od 4.2010 - 11.2010 nakar sem bila 1 mesec brez zaposlitve od 12.2010 - 3.2011 pa prav tako 734,15€ bruto. Na začetku marca mi je pogodba pretekla in sem se prijavla na zavodu, kjer dobim 588,40€ bruto vse do 12.6.2011. Zdaj me pa zanima če katera ve koliko se mi splača, da me stric zaposli za 2 meseca ali pač da me ne zaposli nobeden in mi za 2 meseca obračunajo 55% minimalne plače.???? Ve katera koliko bi to prišlo razlike????

Nimam osebnih izkušenj in točno ne poznam zakona, vendar iz pripovedovanja znank vem, da je dobro, da si zadnji dan pred nastopom porodniške zaposlena. In sicer za to, ker ti v primeru nezaposlitve na dan pred nastopom porodniškega dopusta ne obračunavajo porodniške glede tvoje pretekle plače ampak ti pripada minimalna porodniška v višini 55% od plače, kar znese 279,72 EUR mesečno.

V kolikor si pa pred nastopom porodniškega dopusta zaposlena, pa ti pripada povprečje zadnjih dvanajstih mesecev, s tem da v kolikor v katerem od zaporednih mesecev nisi prejela plače se ti za ta mesec upošta 55% minimalne plače. Če te stric "zaposli do nastopa bolniške to pomeni, da te zaposli za natanko dva meseca, če sem prav izračunala nastopiš porodniško 12.8. To pomeni, da bi strica stala tvoja plača z izplačilom na TRR 852,35 EUR za en mesec (od tega so stroški plače 330,04 EUR). Torej bi za dva meseca morala dati stricu 660,04 EUR iz svojega žepa, porodniške bi pa potem dobivala 510,2 EUR. Cifre niso popolnoma točne, ker si napisala zgolj pavšalne datume, tko da lahko odstopajo za par eur gor ali dol.

Res ne vem kaj naredit, če ni dosti razlike bi mi bilo brez veze, saj če moram za prispevke dat njemu mesečno po 400 eur ne vem koliko mi se to izplača naredit.

Ali se ti splača? SE. Če pred nastopom porodniške ne bi bila zaposlena bi dobila v celem letu 3.356,64 EUR, če pa boš zaposlena pa dobiš 6122,4 EUR. Stricu od tega daš 660,08 EUR, kar pomeni da v celem letu še vedno profitiraš cca 2100 EUR, kar pa je kar zgledna vsota.

A se katera javi za kavico???? Men je tako dolgčas danes doma.

Če prideš v LJ sem takoj za. user posted image

(odgovor članu srecka84)
Neposredna povezava do sporočila: 4719
9.6.2011 9:35:08   
mate0ja
IZVIRNO SPOROČILO: anschk

JUtro!
MateOja- ja tole porušeno ravnovesje hormonov je res hudič! Men še vedno tko niha razpoloženje da je joj...Pa ful hitrejš zgubim živce oz se razjezim...In ja, tut jst vidim polno črnih scenarijev povsod okrog mene...Tko sem zelo rada noseča in je lepo ampak iz tega stališča pa zelo naporno tako zame kot za ljudi okrog mene.
Pa še tole vreme nam nagaja...jst si tut želim že spet kkšnga lepega dneva, je takoj boljše razpoloženje!
En lep dan vsem in polno pozitivne energije

Jest večkrat zavestno držim v sebi in ne bruham svojega ognja na druge, ampak posledično ponoči tudi ne spim user posted image . Sm na zadnjem pregledu spraševala G. če lahko to vodi v depresijo, pa pravi da ne, da to preživljmo vse, le da se ene zavedamo, druge pa ne. Se pa absolutno strinjam, da bi bila nosečnost še lepša brez tega.

(odgovor članu anschk)
Neposredna povezava do sporočila: 4720
9.6.2011 9:42:16   
rihtarca
Dan!

Tudi mene muči to spremenljivo vreme in se mi posledično nič ne da. Sem pa bila v torek na pregledu za sladkor v bolnici in je hb vse ok, ker se mi res ne bi dalo še s tem sedaj poleti ukvarjat.
Zanim me, kam boste šle na morje in kdaj? Mi planiramo v azčetku julija, sam nimam še nič rezervirano in bi šla na Hrvaško, vendar najdlje do Zadra. A mogoče katera ve kje bi bilo fajn, pa mogoče kak hotel za otroke ali pa tudi apartma.

lp

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 4721
9.6.2011 10:28:32   
anabanana1981
Me veseli, da nisem edina. Moj je reku, da sm tok tečna, da bova zaprla tovarno otrok samo zato, ker sm pol tok tečna 9muser posted image . Me zanima kakšni bi bli deci, če bi se ponoč 5x zbudil za wc, potem pa cel dan to kilažo okol nosiluser posted image  Ne sej nočem bit tok kruta, ampak mi je res boljši obdobje ko maš dojenčka že enkrat uzuni.

Drgač  me pa zanima, če je katera že bla na Krku v Punatu, gremo čez 14 dn in me mal zanima, če ma kera kake izkušnje..

lp

(odgovor članu rihtarca)
Neposredna povezava do sporočila: 4722
9.6.2011 13:00:38   
san

IZVIRNO SPOROČILO: anabanana1981

Me veseli, da nisem edina. Moj je reku, da sm tok tečna, da bova zaprla tovarno otrok samo zato, ker sm pol tok tečna 9muser posted image . Me zanima kakšni bi bli deci, če bi se ponoč 5x zbudil za wc, potem pa cel dan to kilažo okol nosiluser posted image  Ne sej nočem bit tok kruta, ampak mi je res boljši obdobje ko maš dojenčka že enkrat uzuni.

Drgač  me pa zanima, če je katera že bla na Krku v Punatu, gremo čez 14 dn in me mal zanima, če ma kera kake izkušnje..

lp

kolegica je bila lani v baški in je rekla, da je katasrofa (včasih je bilo tam super lepo), namreč so jo prenovil in je v bistvu bolj primerno za mlade žurerje. za punat pa nimam pojmauser posted image

rihtarca, v novigradu je luštno za otrroke, se mi pa ne sanja o cenah...

mate0ja, jst sm ista glede bruhanja ognja. sem tak nekonflikten človek, me pa podzavestno miljon stvari potem gloda, ki ostanejo neizrečene... bi včasih z veseljem kar eksplodirala, sam pol bi se pa spet sekirala. no in posledično ful dolgo časa kakšne stvari v sebi premlevam - še kako narobe...

hormoni, joj men tud nagajajo.. še vedno mi razpoloženje neverjetno niha, obup! ampak to je prvič zdej. sem še sama sebi tečnauser posted image
sicer pa kakšnih takih raztezanj kot vintage ne čutim, mam pa drugih stvari in skrbi pol en kup...

drugače me pa še hrbtenica matra, me je včeraj tako zagrabilo v križu, da joj. sem kot starka, se težko premikam, ma niti en položaj mi ne ustreza. no, edino na hrbtu ležat, ampak mi potem postane hitro slabouser posted image

modrimedo, popadki, že? ojej, pol pa res kar počivat!

hemoglobin mam jst super, okol 130. pa nič ne jemljem, oz. sem in tja, ko se spomnim. sem imela težave z železom v prvi nosečnosti, ker sem preveč delala in posledično nepravilno jedla, oz. skoz isto, bolj na hitro. pa sem dobila retafer pri 108 hb.

evo, jokec, se je mali zbudil

(odgovor članu anabanana1981)
Neposredna povezava do sporočila: 4723
9.6.2011 17:49:29   
zolika
Mi lahko pomagaš?http://www.bolha.com/od-0-do-13-kg/pegperego-primo-viagio-tri-fix-oglas1275034157poznaš koga, ki jo potrebuje?

28.2.2008 smo postali družinica

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4724
9.6.2011 19:55:56   
nepremagljiva
Da se še jaz malo oglasim! Pred dvema urama sem prispela iz enodnevnih počitnic iz bolnišnice. user posted image Včeraj zjutraj sem pričela krvavet in sem se šla takoj pokazat. Zgleda da ni nič hujšega in sem danes lahko šla domov. Za popotnico sem dobila vrečko zdravil (železov sirup in magnesol) pa počivat moram, ker imam posteljico zelo nizko. Ni kaj, vedno se mi nekaj dogaja. Ne more mi biti dolgčas. user posted image
Glede na to, da mi je že en dan ležanja v bolnišnici močno presedalo, bom raje pridno ubogala. Je lepše počivati doma.

(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 4725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?