|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2011
5.6.2011 20:30:44   
rainbow
Čer!

vreme je res pestro, meni je bilo včeraj grozno soparnouser posted image

Issa, kakšna smola. Jaz tudi nisem za gondole. Meni je slabo že, če se z avtom na Pohorje peljemo.

Oprema: mi imamo še vse na vseh straneh, samo pri nas ne. Ampak planiram nekje v začetku julija vse skup spravit. In kar manjka, dokupit.

Zadeve za bolnico: jaz bom si vseeno ogledala kakšen seznm, ker človek v 6-tih letih pozabiuser posted image ; ampak kar mi je drugič rešilo bradavice (prvič žal ne), je bila krema lanolin, tako da to definitivno gre z mano, pa prsna črpalka, ker je bila ta mlajša na intenzivni in ni mogla sesat in sem si začela črpat mlezivo in komaj peti dan va se začeli dojiti in to zelo uspešnouser posted image

Ime: imam tri pogoje za ime
- mora pasat k priimku
- mora bit vsaj malo v stilu z ostalima dvema
- mora bit tako, da si lahko predstavljam odraslega človeka s tem imenom

zaenkrat se mi po mislih valja eno, če najdem kako boljše...

lep teden vsem, ne prevroč!!

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu 2.2.)
Neposredna povezava do sporočila: 4676
6.6.2011 7:04:36   
Teni_
user posted image  
PDP, nick, starost, zap.user posted image , št. user posted image , pregled, kraj, user posted image ali user posted image  

1.9.
ANDMIL, 26, 1user posted image , 0user posted image , 07.06., Ravne na Koroškem, user posted image
ninalars, 25, 1user posted image , 0user posted image , 07.06., Ravne na Koroškem, user posted image
pomarančika, 23, 1user posted image , 0user posted image , ?., Slov. Konjice, user posted image
anastazia, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?.,  Štajerskauser posted image
lily81, 29, 2user posted image , 1user posted image , 08.06
., Ljubljana, user posted image
barbara85, 26, 1user posted image , 0user posted image , ?.,  Oplotnica
mamicabiba, 31, 2user posted image , 1user posted image , ?, okolica Maribora, user posted image
2.9.

tinci1, 27, 4 user posted image , 1user posted image ,
?., Domžale, user posted image
MojkaUA, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?., ?, user posted image
Jessy82, 28, 1user posted image , 0user posted image , 30.06., Savinjska,
user posted image
panja, 29, 2user posted image , 1user posted image , ?.,  Savinjska,
user posted image
delfinkica, ?, 3user posted image , 1user posted image , ?., ?
Sunny_Dream, 29, 1user posted image , 0user posted image , 07.06., Ljubljana, user posted image
vintage, 25, 1user posted image , 0user posted image , 10.06., okolica Kopra, user posted image
3.9.

sonce81, 30, 1user posted image , 0user posted image ,
?, Ljubljana
jaznoseca, 38, 5user posted image , 1user posted image , 01.07., Maribor, user posted image
4.9.
Teni RR, 27,4 user posted image ,2user posted image , 16.06., Ruše, user posted image
nepremagljiva, 37, 7user posted image ,2user posted image , ?., ?
URSY33, 33, 4user posted image , 1user posted image , ?., Litija, user posted image
lorelei82, 28, 2user posted image , 0 user posted image , ?., Maribor, user posted image
5.9.
bucka2, 26, 1user posted image , 0user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
jejhata, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?., ?, user posted image
ivanjščica, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?
6.9.

Nincica1, ?, 2user posted image , 1 user posted image ,
?, ?

7.9.
plouse, 31, 2user posted image , 1user posted image
?,
Reby, 36, 2user posted image ,1user posted image , ?., Ljubljana

vrtnica83, 28, 3 user posted image , 1user posted image ,
?.,  okol. Domžal, 
user posted image
8.9.
Norica, 30, 2user posted image ,1user posted image ,  ?., ?
strelkica, ?, 4user posted image , 3user posted image , ?., ?, user posted image

9.9.
Pigy, 28, 1 user posted image , 0 user posted image , 29.06., Ljubljana, user posted image
srecka84, 27, 1user posted image , 0user posted image , 07.06.,  Postojna, user posted image
josephine27, 29, 2user posted image , 1user posted image , 
?, Ajdovščina, user posted image
10.9.

karin82, 28, 2 user posted image , 1user posted image ,
?., ?

TiaŽan, 25, 2user posted image ,1user posted image , ?,  Podčetrtek
agha , 32, 2user posted image , 1user posted image ,
?, Kranj
rainbow, 36, 3user posted image , 2user posted image , ?, Maribor, user posted image
Pelja, 36, 4user posted image , 3user posted image , ?., Gorenjska
nosečka*, 25, 3user posted image , 1user posted image , 09.05., dolenjska, user posted image
11.9.

modrimedo, 32, ?user posted image , ? user posted image ,
10.06., Ljubljana
, user posted image
Anonimna, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?., ?
Ancicici, ?, 3user posted image , 2user posted image , ?.,  Ljubljana

TDiemat, 25, 2user posted image , 0user posted image , ?.,  okolica Maribor, user posted image
Krysia, 34, 4user posted image , 1user posted image , 30.06.,  Ljubljana, user posted image

eltea333, 30, 2user posted image , 1user posted image , 15.06., ?, user posted image
12.9.

Lannna, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?., Maribor
13.9.

anabanana1981, 29, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?
leaa, 30, 3user posted image , 1user posted image , 27.06., Zagorje ob Savi, user posted image
klavdija27, ?, 3user posted image , 1user posted image , ?., Zreče, user posted image , user posted image
14.9

olana, 28, 2 user posted image , 0user posted image , 21.06., ?
Cebelica2, 30, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?
NAHRIN, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?
Hulaqalula, 36, 3user posted image , 0user posted image , 13.06., Ljubljana, user posted image
15.9.

*žurerka*, 26, 3user posted image ,1user posted image , 08.06., ?, user posted image
dory,32, 2 user posted image , 1user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
16.9.
*tedy*, 40, 4 user posted image , 3user posted image , ?., Ljubljana
D.anna 76, 34, 3user posted image , 2user posted image , ?.,  Ljubljana
issa, 24, 2user posted image , 1user posted image , 14.06., Maribor,user posted image
*AnaL*, 31, 3user posted image , 2 user posted image , 27.06., ?,  user posted image
PikaPokaZBusijem, ?, 1 user posted image , 0user posted image , ?., Domžale
17.9.

kristi07, 28, 1 user posted image , 0user posted image , ?., Zapuže
KAHLO, 32, 3user posted image , 1user posted image , 23.06., Ljubljana, user posted image
Evvva, 30, 1user posted image , 0user posted image , 07.06., Ljubljana, user posted image
*alja*, 26, 2user posted image , 1user posted image ,
?., Prekmurje
, user posted image
18.9.
19.9.
rihtarca, 31, 3user posted image , 2user posted image , ?., ?, user posted image
vlazag, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, Velenje
Shamsia, 30, 2user posted image , 1user posted image , 13.06., okolica Postojne, user posted image
Ajda_, 24, 1user posted image , 0 user posted image ,
?., okolica Ptuja, user posted image

nana13, 27, 2user posted image , 1user posted image , 14.06., Strunjan, user posted image
daka, 36, 3user posted image , 2user posted image ,
23.06.,  Maribor,
user posted image
izola05, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?., okolica Kopra
20.9.

21.9.
Dorianna, 32, 2user posted image , 1user posted image , ?., okol. Ljubljane
mala mala, ?, 2user posted image , 0user posted image , 17.06., Prlekija
22.9.

Tanejci, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?., ?
Septembrovka, 29, 1user posted image , 0user posted image , ?, Ljubljana, user posted image
23.9.

carly, 28, 4 user posted image , 1user posted image , 14.06., okolica Jesenic, user posted image
24.9.
Tajska, 33, 2user posted image , 1user posted image , ?., Trbovlje
NM, 34, 3user posted image , 1user posted image ,
28.06., Postojna, user posted image
25.9.

SSheila, ?, 3user posted image , 1user posted image ,  ?., ?
anonimnauser posted image ,?, 5user posted image , 1user posted image , ?., Mengeš
matejkaantolin@gmai, ?, 4user posted image , 3user posted image , ?, ?

mate0ja, 29, 2user posted image , 1user posted image ,
?.,
Ljubljana, user posted image
26.9.

anschk, 25, 2user posted image , 1user posted image , ?., ?
27.9.
bimba7277, 39, 2user posted image , 0user posted image , 17.06., user posted image
san, 33, 5user posted image , 4user posted image ?., Ljubljana, user posted image
28.9.

29.9.

bela zvezdica, 30, 3user posted image , 1user posted image , ?, Štajerska
pumpkin23, 29, 2user posted image , 1user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
2.2., ?, 3user posted image , 1user posted image , 07.06., ?, user posted image
moniketna, 22, 1user posted image , 0user posted image , 14.06., Ravne na Koroškem
Princess1, 30, 3user posted image , 0user posted image , 13.06., Ljubljana, user posted image

pomar*ANČA*, 26, 2user posted image , 1user posted image , ?., okolica Domžal
mojcyka, 24, 1user posted image , 0user posted image , ?, okolica Ptuja
30.9.

Majcii, 29, 1user posted image , 0user posted image , ?, Medvode
anabanana, 21, 1user posted image ,0user posted image , ?, Ljubljana user posted image
Neja 007, 30, 2user posted image , 1user posted image , ?., Kamnik, user posted image
anchy_, 27, 1user posted image , 0user posted image , 17.06., Novo mesto
wifi, 29, 2user posted image , 1user posted image , 21.06., Stranice

SKUPAJ NAS JE: 93
NOSEČKE Z DVEMA
: klavdija27
Z NAMI SO POT ZAČELE:user posted image
sashy,SILVA,anonimna , Arabella1, Norica, lunax, anonimna3, mucixxx, Dream
user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 4677
6.6.2011 7:07:44   
Teni_
Dobro jutro! Bi še spala danes.

Za v porodnišnico gre obvezno z mano črpalka, drugo še nič ne razmišljam, ampak to pa obvezno. Za vsak slučaj.Pa ostalo za higieno, vse ostalo pa mi moj potem prinese, tudi za user posted image . Že tako smo potem vedno domov tovorili kot zmešani.user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 4678
6.6.2011 11:23:01   
*alja*
Teni RR zakaj pa črpalka? A misliš da boš imela že v porodnišnici tolk mleka da si boš morala črpat? Jaz sem z dojenjem in mlekom bolj tak, ker prvič res ni šlo (mogoče sem se premalo trudila) no zdaj bom pa res poskušala dat vse od sebe da bi šlo.

Včeraj sva kupila voziček Peg Perego Skate zelene barve, sicer rabljenega 1 leto, ampak novi vozički so nama predragi. Alja ga je 1 uro vozila po dvorišču in spraševala kdaj bo že september user posted image .

Danes pa mam malo čistilno akcijo (posteljina, prah, posesat in pomit po tleh) pa se mi glih ne da preveč!

Lep dan!

25.08.2005 Alja

Vse v življenju enkrat mine! Sreča, žalost, smeh in solze; vse je le trenutno stanje. Zato uživajmo vsak trenutek posebej in bodimo srečni.

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 4679
6.6.2011 11:29:19   
Princess1
Dan souser posted image ,

jst sem mela pa pester vikend. Sem bla na eni dekliščini v soboto cel dan, tko, da sem učeri počivala, ker mam noge ko lubenice. Danes sem pa že stanovanje pospravla, pa perilo dala sušit, pa novo mašino vklopla,....skratka pridna v nulo user posted image

Mam pa danes zdravnika, da grem jutri k mojemu osebnemu da podava za podaljšanje bolniške.

Zdej se grem pa stuširat in zrihtat pa stuhtat kaj bi za kosilo kuhala.

Lepo mi bodite! user posted image

(odgovor članu *alja*)
Neposredna povezava do sporočila: 4680
6.6.2011 11:36:41   
Teni_
Črpalko zato, ker sem obakrat imela probleme. Teja ni imela prav sesalnega refleksa in so mi potem tisto njihovo čudno prinesli, Pri Niki sem tudi imela probleme in če bo tretjič enako, bom črpala, da bom vsaj videla, če je kaj ali ne. Bom probala čimveč, da bi dojenje steklo, pa si bom mogoče vmes še s črpalko pomagala. 

(odgovor članu *alja*)
Neposredna povezava do sporočila: 4681
6.6.2011 11:37:12   
san
pozdravljene

uh, ve se že o porodnišnici pogovarjateuser posted image . jaz sem imela ponavadi s seboj pribor za osebno higieno, pa polnilc za telefon, pa dokumente. črpalke nisem nikoli rabila, drugače pa jo menda tudi tam dobiš, če rabiš (no ena iz naše sobe jo je). tretjič sem imela s seboj še nastavke, ker mi jih je ena podarila, pa jih nisem rabila in sem jih dala eni mamici v sobi, ker njej so pa zelo prav prišli. btw, jaz še dojim našega četrtega in me zadnje čase tako grize, pa ne namerno, ampak mu štirici izraščata in spodaj ena dvojka, pa potem to jaz občutim na mojih brdavicah, se mi kar megli včasihuser posted image . sem pa poskusila s temi nastavki in lump še bolj grize, ker je silikon, tko da sem to idejo opustila. ko sem bila pa noseča z njim, sem pa tretjega dojila, pa tud čutila nisem, tko fino ga je blo dojit in se spomnim takrat ene kolegice, je skoz jamrala in tamalga potem odstavila zaradi tega. jaz bom še mal počakala. joj, sem zašla...
v glavnem za otročička pa ponavadi prej vse pripravim in zase za oblečt za domov, pa ata prinese.

alja, super za vozičekuser posted image . jaz si že dva meseca belim glavo s tem. zagotovo bom rabila dvojnega, pa tudi enojnega, ko bom s tamalo sama. imam sicer plikota p3, ampak je čist zdelan revež, ne vem če bo zdržaluser posted image

vreme.. joj zadnje čase je tako soparno, na srečo je pol po dežju malo lažje dihat.

pregledi, jaz jih imam tudi na 4 tedne. vedno imam uz in posluša srčka. pa še slikco mi vedno da.

evo, alarm, se je zbudil mišek

(odgovor članu *alja*)
Neposredna povezava do sporočila: 4682
6.6.2011 12:23:24   
mate0ja
dan, jest se šele navajam na nosečnost, ene pa že pakirate za porodnišnico user posted image user posted image . Jest že od prejšnje vem kaj bom SIGURNO vzela s sabo. Itak osebna higijena + telefon in polnilec + nekaj za brat, če bom slučajno spet tam obstala en teden, slušalke za telefon, da bom vsaj preko radia povezana s svetom pa une mrežaste hlačke (ker v porodnišnici škrtarijo z njimi, za vsak slučaj še par vložkov, če bo na oddelku spet katera, ki si bo delala zalogo za en mesec. Potem pa še nastavek za dojenje, ker so mi ga sestre tako težko dodelile, kot da je vreden najmanj mio. Pa nagibam se k temu, da bi s sabo vzela tudi opremo za domov. Kot prvič zato, ker je prejšnjič moj v sodelovanju z mojo mamo vse pregledal in jima je kapnilo, da bi blo fajn še enkrat vse preprat in pol sta dala za tamalo napačne cunje (komaj sm revo spravla v tistega pajaca k je bil tok prevelik) zame sta pa pozabila čevlje, ker sta jih zračila user posted image user posted image . Drugo je pa praktični vidik, ker najprej dobiš odpustnico, potem kličeš da te pride iskat in frajer, ki je seveda čist zmeden, ker zdaj gre pa zares, mali kričač nepreklicno prihaja domov in pot namesto 20 min traja uro in pol. Potem pa živčno sedi, pregleduje, če poteka vse točno tako kot je on slišal v materinski šoli in je prepričan, da imam mama pa eno minuto dovolj, da skoči iz spalne srajice v svoje običajne cunje in je že pri vratih user posted image user posted image . Zdej se mi zdi blazno smešno, takrat mi je pa to kar nekaj živcev spilo.

O črpalki pa ne razmišljam, sm si jo enkrat izposodila pa se nekako nisva mogli spoprijateljit. Tko da sm se že navadila na misel, da prve pol leta hodim s tamalim na joški. Upam, da bo pri tem tudi vsaj prve meseca laufalo kot je treba.

Če bi rad bil srečen, BODI!!

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4683
6.6.2011 13:53:20   
TDiemat
Lep pozdrav!

Tako pa sem tudi že jaz iz pregleda..danes sem imela tudi glukozni test..in povem tistim katere še ga niste imele..da ni tak hudo..vsaj meni ni blo..je pa res da je to 2 deci cukrane vode in ni nič kaj običajna pijača..pikica lepo raste..in je vse ok..komaj čakam že naslednji pregled, katerega imam 05.07... se se slišimo kaj..

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 4684
6.6.2011 14:48:15   
issa
pozdravljene!!
joj spet tako vreme, da ne veš al se bo vlilo ali ne,.. mi je blo v soboto čist dovolj,..me je opralo za par tednov,..user posted image user posted image user posted image

rainbow saj ni problem bil tolko v gondoli, ampak v tem zibanju in preveč oken, da lahko vidiš kolko globoko lahko dol padeš..user posted image user posted image user posted image no ok,..gondola, samo v stari kišti pa sem se peljala brez problem..user posted image user posted image

joj, a ve že o porodnišnici,.... saj imamo še malo časaaaaa, malo,...user posted image user posted image user posted image user posted image drugače pa jaz bom mela samo pribor za osebno higieno, dokumente,mobi+ polnilec in slušalke, oblekla bo tak tisto kar bom mela ko pridem in za tamalega za oblečt,.. za brat pa kake malenkosti mi bo pa moj prineso user posted image user posted image user posted image ker pri prvem sem mela takooo potovalko zraven, da so se mi sestre smejale,.. jaz pa jih gledam ko tele, če pa vsepovsot to piše da to moreš met, user posted image user posted image user posted image user posted image no za drugič zdaj vem....user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TDiemat)
Neposredna povezava do sporočila: 4685
6.6.2011 16:37:44   
srecka84
Dan,

no pa sem nazaj iz Postojne, kjer smo na 3D uz videli našo user posted image . Tokrat potrjeno da je punčka.
Dobila sem 31 slikic in 1 posnetek.

Bila sem pri dr.Likarju. Res je zelo prijazen. Vse nam je pojasnil.

Vse je kot je treba in pridno pridobiva na teži in cm.

Jutri pa na AC....se javim kej jutri.

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 4686
6.6.2011 18:22:23   
anschk
Lep pozdrav souser posted image !
Jupiiiiiii pa mi je uspelo diplomirat! Se moram pohvalit. :) Tako da sedaj pa res samo še uživam v nosečnosti...user posted image
Vesela sem za vse lepe novičke s pregledov. Jst mam ju3 in upam da bova kej pokukali notri kako se ma naše dete. V vsakem primeru pa bom slišala srček. Že to mi veliko pomeni je najlepši zvok na svetu. :)

En čudovit dan še naprej

(odgovor članu srecka84)
Neposredna povezava do sporočila: 4687
6.6.2011 18:34:09   
Krysia
Pozdravljene.
no, da še jaz dodam svoj piskrček za opremo v porodnišnici: telefon+polnilec, dokumenti, križanke (v LJ porodnišnici so obiski samo od 15h-18h, jaz sem se pa prvič tako fajn počutila in nisem bila nič zmatrana, da sem pač križanke reševala, ko je otrok spal), vložke, stvari za osebno higieno (milo, zobna pasta, ...), en kompletek za otroka za oblečt (bodi, žabice, kapico, nekaj za čez), pa za sebe za oblečt za domov, krokse - prav pridejo v kopalnici ... in to je po moje to. Če bom še kaj rabila, mi bo pa že moj prinesel. Aja, pa brez lanolina (za mazat bradavice) ne grem v porodnišnico!

Tako, zdaj se grem pa z avti igrat, da spet izvem kaj smešnega ... Zadnjič sem sina vprašala, koliko je star, pa mi reče: "mami, jaz nisem star, jaz sem nov" user posted image user posted image

Lepo se imejte ...

(odgovor članu srecka84)
Neposredna povezava do sporočila: 4688
6.6.2011 18:35:20   
rainbow
Ojla!

saj če gre vse ok, potem črpalka ni potrebna. Jaz sem jo imela pri starejši, ker nikakor nisva ujeli ritma in vedno mi je zaspala na dojki in pol cel kaos in sem jo pri treh mesecih nehala dojit; v drugo sem bila odločena, da se dojenju bolj posvetim, pa tudi prebrala sem svašta, na internetu, pa na tem portalu sem tudi bila aktivnauser posted image
Ampak drugič sem pa jo res rabila, ker se je ta mlajša rodila z infektom na pljučih in sva bila cel teden noter, je bila na intenzivni in je bila prešibka za sesanjein pol kaj sem hotela, sem si pač začela spodbujat zadeve in je bilo res vredno. Sva se potem samo dojile do 6-tega meseca, končale pa pri letu in pol.

Ja, saj do septembra je res še nekaj časa, uživajmo še v stanju nosečnosti in spremljanju brcik razvoja bebic v trebuhuuser posted image user posted image user posted image

Anschk, čestitkeuser posted image user posted image user posted image

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu anschk)
Neposredna povezava do sporočila: 4689
6.6.2011 21:25:52   
carly
Ojla
glede porodnišnice jaz bom imela s sabo samo lanolin pa kar rabim za osebno higieno, če je potreba po črpalki ali nastavkih pri nas to dobiš v porodnišnici, sicer pa imam tudi jaz črpalko doma še iz prve nos. in to ročno in električno, sem z ročno takoj obupala z električno je pa potem šlo.No samo pri nas se je tamala tako navadila da potem se dojitni hotela oz se je samo toliko časa dokler je orn teklo in je potem bila čez pol ure spet lačna jest sem imela pa bradavice čisto pogrižene tako da mi ni preostalo drugega kot da sem si pumpala do 8 meseca potem pa je lahko začela pit adaptirano mleko (je bila alergična na mleko in sem bila zato jaz na dieti).Za user posted image bo pa doma v torbi pripravljeno pa bo moj prinesel ko bova lahko šla domov.

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 4690
6.6.2011 21:30:20   
barbara85
Čer souser posted image !

Prvo čestitke anschk za opravljeno diplomo, res čestiske,bravo user posted image user posted image ,  joj kje še mene to čaka!!!!

Sem bla danes v MB-ju, sem mogla it v bolnico zaradi neg. krvne skupine, da so mi kri pregledali, hvala bogu je moj user posted image šel z mano, ker sem mogla čakat 2 uri, da sem izvide dobila pa raztopino, pol sem pa šla k moji G in mi je sestra v rit inekcijo dala, pa baje še eno pol pred porodom dobim. Mam pa naslednji pregled pri G 27.6.2011 , tak da bom spet kmalu videla najinega user posted image !

Zadnjič je ena pisala glede zaprtja, jst sem kako leto s tem mela full probleme, zdej pa HB nimam več, pijem skoz na tešče Donat, pa prej sem skoz pila kozje mleko, če ga pa zdej pijem me pa full požene, da mam kr drisko, tak da ga zdej med nosečnostjo zgleda nesmem, tak da mogoče bo pa keri pasalo, seveda če jo seveda ne moti okus. Mi smo ga začeli pit ko je brat zbolel za krvnim rakom in sem ga tudi jst začela, ker so rekli da ga je zelo zdravo pit in mi je res pomagal, nisem mela več takih bolečin v trebuhu in želodcu! Pa še od naših kolegov ga dobivamo in je res domač, pa meni je dober oz. verjetno sem se navadla okusa!

Vau ve že o porodnišnicah, jst mam še do takrat tolk za naredit da še o tem nimam časa razmišljat user posted image !

Zanima me pa kje bi se dalo kr poceni, pa itak da vredu vzmetnico za otroš. pojstlico (60*120) kupit, če katera kaj predlava pa ve? Hvala

Maloprej mi je oči ven iz noge klopa potegnu, pa mi ni jasno kje bi ga dobila, ker zdej pa sem res bla skoz doma, no razen v Mb al pa k sestri sem šla, pa nikjer kakšnega gozda al travnika, kriza, ponavadi se pa res dostikrat sprehajam po jasah, gozdu al travniku in se vedno pošpricam in nič ne dobim zdej pa kr naenkrat, pa nikjer bla! Moj je zdele prišu čist fertik da morem na pregled da nebi kaj blo user posted image !

No skratka zabluzla sem, lepo bodite in božajte bušije!!!

Papa in nočko!

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 4691
6.6.2011 22:40:00   
anabanana1981
Dober večer!

Čestitke ANSCHK za diplomo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(ne mene sprašvat kako je z mojo diplomo, ker sem dala mal na stranski tiruser posted image )

TENI- jaz sem si tud rekla, da morm nujno vzet črpalko, ker moji dve sta ble obedve pod lučko ( zlatenca) in mi je ful prou prišla ( sicer tista predpotopna, ampak o.k) Zato bom zdej vzela svojo od aventa. Potem se mi je ful več mleka nardil in pediatrinja ni mogla verjet kako ma loh ta druga že tako kilažo ob odpustu.

Drgač pa obvezno telefon, polnilc,pa kej za kratkočasetuser posted image

(odgovor članu barbara85)
Neposredna povezava do sporočila: 4692
7.6.2011 6:33:09   
modrimedo
dobro jutro
vau imamo novo diplomiranko tukaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
jaz počasi odštevam dneve v službi user posted image ,spet imam enega bolnika ,je "podovala" slinavko ,upam da bo do konec tedna dobra in se še kak ne naleze

(odgovor članu anabanana1981)
Neposredna povezava do sporočila: 4693
7.6.2011 6:52:15   
Teni_
Dobro jutro!

anschk: čestitke.user posted image user posted image user posted image user posted image

Vso srečo danes vsem na pregledih.

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 4694
7.6.2011 6:55:46   
Teni_
user posted image  
PDP, nick, starost, zap.user posted image , št. user posted image , pregled, kraj, user posted image ali user posted image  

1.9.
ANDMIL, 26, 1user posted image , 0user posted image , ?., Ravne na Koroškem, user posted image
ninalars, 25, 1user posted image , 0user posted image , ?., Ravne na Koroškem, user posted image
pomarančika, 23, 1user posted image , 0user posted image , ?., Slov. Konjice, user posted image
anastazia, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?.,  Štajerskauser posted image
lily81, 29, 2user posted image , 1user posted image , 08.06
., Ljubljana, user posted image
barbara85, 26, 1user posted image , 0user posted image , 27.06.,  Oplotnica
mamicabiba, 31, 2user posted image , 1user posted image , ?, okolica Maribora, user posted image
2.9.

tinci1, 27, 4 user posted image , 1user posted image ,
?., Domžale, user posted image
MojkaUA, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?., ?, user posted image
Jessy82, 28, 1user posted image , 0user posted image , 30.06., Savinjska,
user posted image
panja, 29, 2user posted image , 1user posted image , ?.,  Savinjska,
user posted image
delfinkica, ?, 3user posted image , 1user posted image , ?., ?
Sunny_Dream, 29, 1user posted image , 0user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
vintage, 25, 1user posted image , 0user posted image , 10.06., okolica Kopra, user posted image
3.9.

sonce81, 30, 1user posted image , 0user posted image ,
?, Ljubljana
jaznoseca, 38, 5user posted image , 1user posted image , 01.07., Maribor, user posted image
4.9.
Teni RR, 27,4 user posted image ,2user posted image , 16.06., Ruše, user posted image
nepremagljiva, 37, 7user posted image ,2user posted image , ?., ?
URSY33, 33, 4user posted image , 1user posted image , ?., Litija, user posted image
lorelei82, 28, 2user posted image , 0 user posted image , ?., Maribor, user posted image
5.9.
bucka2, 26, 1user posted image , 0user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
jejhata, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?., ?, user posted image
ivanjščica, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?
6.9.

Nincica1, ?, 2user posted image , 1 user posted image ,
?, ?

7.9.
plouse, 31, 2user posted image , 1user posted image
?,
Reby, 36, 2user posted image ,1user posted image , ?., Ljubljana

vrtnica83, 28, 3 user posted image , 1user posted image ,
?.,  okol. Domžal, 
user posted image
8.9.
Norica, 30, 2user posted image ,1user posted image ,  ?., ?
strelkica, ?, 4user posted image , 3user posted image , ?., ?, user posted image

9.9.
Pigy, 28, 1 user posted image , 0 user posted image , 29.06., Ljubljana, user posted image
srecka84, 27, 1user posted image , 0user posted image , ?.,  Postojna, user posted image
josephine27, 29, 2user posted image , 1user posted image , 
?, Ajdovščina, user posted image
10.9.

karin82, 28, 2 user posted image , 1user posted image ,
?., ?

TiaŽan, 25, 2user posted image ,1user posted image , ?,  Podčetrtek
agha , 32, 2user posted image , 1user posted image ,
?, Kranj
rainbow, 36, 3user posted image , 2user posted image , ?, Maribor, user posted image
Pelja, 36, 4user posted image , 3user posted image , ?., Gorenjska
nosečka*, 25, 3user posted image , 1user posted image , 09.05., dolenjska, user posted image
11.9.

modrimedo, 32, ?user posted image , ? user posted image ,
10.06., Ljubljana
, user posted image
Anonimna, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?., ?
Ancicici, ?, 3user posted image , 2user posted image , ?.,  Ljubljana

TDiemat, 25, 2user posted image , 0user posted image , 05.07.,  okolica Maribor, user posted image
Krysia, 34, 4user posted image , 1user posted image , 30.06.,  Ljubljana, user posted image

eltea333, 30, 2user posted image , 1user posted image , 15.06., ?, user posted image
12.9.

Lannna, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?., Maribor
13.9.

anabanana1981, 29, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?
leaa, 30, 3user posted image , 1user posted image , 27.06., Zagorje ob Savi, user posted image
klavdija27, ?, 3user posted image , 1user posted image , ?., Zreče, user posted image , user posted image
14.9

olana, 28, 2 user posted image , 0user posted image , 21.06., ?
Cebelica2, 30, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?
NAHRIN, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?
Hulaqalula, 36, 3user posted image , 0user posted image , 13.06., Ljubljana, user posted image
15.9.

*žurerka*, 26, 3user posted image ,1user posted image , 08.06., ?, user posted image
dory,32, 2 user posted image , 1user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
16.9.
*tedy*, 40, 4 user posted image , 3user posted image , ?., Ljubljana
D.anna 76, 34, 3user posted image , 2user posted image , ?.,  Ljubljana
issa, 24, 2user posted image , 1user posted image , 14.06., Maribor,user posted image
*AnaL*, 31, 3user posted image , 2 user posted image , 27.06., ?,  user posted image
PikaPokaZBusijem, ?, 1 user posted image , 0user posted image , ?., Domžale
17.9.

kristi07, 28, 1 user posted image , 0user posted image , ?., Zapuže
KAHLO, 32, 3user posted image , 1user posted image , 23.06., Ljubljana, user posted image
Evvva, 30, 1user posted image , 0user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
*alja*, 26, 2user posted image , 1user posted image ,
?., Prekmurje
, user posted image
18.9.
19.9.
rihtarca, 31, 3user posted image , 2user posted image , ?., ?, user posted image
vlazag, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, Velenje
Shamsia, 30, 2user posted image , 1user posted image , 13.06., okolica Postojne, user posted image
Ajda_, 24, 1user posted image , 0 user posted image ,
?., okolica Ptuja, user posted image

nana13, 27, 2user posted image , 1user posted image , 14.06., Strunjan, user posted image
daka, 36, 3user posted image , 2user posted image ,
23.06.,  Maribor,
user posted image
izola05, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?., okolica Kopra
20.9.

21.9.
Dorianna, 32, 2user posted image , 1user posted image , ?., okol. Ljubljane
mala mala, ?, 2user posted image , 0user posted image , 17.06., Prlekija
22.9.

Tanejci, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?., ?
Septembrovka, 29, 1user posted image , 0user posted image , ?, Ljubljana, user posted image
23.9.

carly, 28, 4 user posted image , 1user posted image , 14.06., okolica Jesenic, user posted image
24.9.
Tajska, 33, 2user posted image , 1user posted image , ?., Trbovlje
NM, 34, 3user posted image , 1user posted image ,
28.06., Postojna, user posted image
25.9.

SSheila, ?, 3user posted image , 1user posted image ,  ?., ?
anonimnauser posted image ,?, 5user posted image , 1user posted image , ?., Mengeš
matejkaantolin@gmai, ?, 4user posted image , 3user posted image , ?, ?

mate0ja, 29, 2user posted image , 1user posted image ,
?.,
Ljubljana, user posted image
26.9.

anschk, 25, 2user posted image , 1user posted image , ?., ?
27.9.
bimba7277, 39, 2user posted image , 0user posted image , 17.06., user posted image
san, 33, 5user posted image , 4user posted image ?., Ljubljana, user posted image
28.9.

29.9.

bela zvezdica, 30, 3user posted image , 1user posted image , ?, Štajerska
pumpkin23, 29, 2user posted image , 1user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
2.2., ?, 3user posted image , 1user posted image , ?., ?, user posted image
moniketna, 22, 1user posted image , 0user posted image , 14.06., Ravne na Koroškem
Princess1, 30, 3user posted image , 0user posted image , 13.06., Ljubljana, user posted image

pomar*ANČA*, 26, 2user posted image , 1user posted image , ?., okolica Domžal
mojcyka, 24, 1user posted image , 0user posted image , ?, okolica Ptuja
30.9.

Majcii, 29, 1user posted image , 0user posted image , ?, Medvode
anabanana, 21, 1user posted image ,0user posted image , ?, Ljubljana user posted image
Neja 007, 30, 2user posted image , 1user posted image , ?., Kamnik, user posted image
anchy_, 27, 1user posted image , 0user posted image , 17.06., Novo mesto
wifi, 29, 2user posted image , 1user posted image , 21.06., Stranice

SKUPAJ NAS JE: 93
NOSEČKE Z DVEMA
: klavdija27
Z NAMI SO POT ZAČELE:user posted image
sashy,SILVA,anonimna , Arabella1, Norica, lunax, anonimna3, mucixxx, Dream
user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 4695
7.6.2011 8:14:06   
issa
jutro!!

anschk user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitkeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zdaj pa le uživat do konca!!user posted image user posted image user posted image user posted image

jaj jaz bi pa tak spala danesss.........user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 4696
7.6.2011 12:13:49   
moniketna
lep pozdrav user posted image .  da se spet po dolgem času malo javim, sam res ne utegnem kaj dosti prit do računalnika. danes sem se naročla za 4D UZ, imam ga 27.6. tak da komaj čakam, ter upam da bomo končno zvedli kaj imamo.

zdaj čakam na kosilo, se kuha filana paprika se mi je full zluštalauser posted image user posted image

kar se pa zaprtja tiče pa nimam problemov, večinoma imam bolj mehko blato, se mi zdi da se cela spraznimuser posted image .

popoldan imam materinsko, predzadnje srečanje tak da super da se nekaj dogaja , uživajte in božajte svoje bušije.

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 4697
7.6.2011 13:05:03   
anschk
Hey hoy!
Hvala vsem za čestitke. Se mi je res odvaila ena velika skala! :)
Danes sem pa mela pregled. Sva slišali kako lepo srček bije, pa naročila me je na uz 24.6. Voda in kri sta pa tudi fajn.
Sedaj pa hitro mal počivat preden se moj škrat zbudi, potem bo spet akcija.
En čudovit dan še naprej

(odgovor članu moniketna)
Neposredna povezava do sporočila: 4698
7.6.2011 16:20:56   
srecka84
Pozdravljene,

no evo mene iz Postojne. Danes naj bi imela tudi AC, ampak si je ginekolog premislil po pogovoru z genetičarko.
Glede na to, da sem v 26t nosečnosti je rekla da ne priporoča tko da je vse za mano. Dobila sem injekcijo, ker imam negativno krvno skupino. Naslednji pregled pa imam 8.7.2011.

Počutim se fenomenalno, sam mal nenaspana sem, pa tako grdo vreme je danes zunaj.

(odgovor članu anschk)
Neposredna povezava do sporočila: 4699
7.6.2011 20:58:17   
Pelija
hej, bejbe,

jaz sem bila včeraj na pregledu, če se temu lahko tako reče. user posted image user posted image user posted image Da ti vzamejo kri, vodo, izmerijo pritisk (prvič v tej nosečnosti čisto normalen, da sestra ni bila sigurna v merilec in je izvlekla iz omare še enega user posted image user posted image user posted image ), pa poslušanje srčka in to je to. Za beli tok mi je dala ene vaginaletke, če bi bilo slabše, imam s tem malo težav zadnje čase. Povejte mi, ali so vam na morfologiji že kaj gledali in merili MV ali pa sedaj na pregledu? Meni včasih tako vse dol tišči, moja G pa ni nič to gledala. Še celo en čuden komentar mi je zavalila in dejala, da bova to pač gledali naslednjič. user posted image Očitno mora človek res plačevat nadstandard, če hoče biti miren........user posted image
Naslednji pregled imam 4.7.. TeniRR, pa moj nick je Pelija z I. Hvala. Saj vem, da je malo čuden. user posted image

Čestitke, nova diplomantka! Ijoj, jaz sem tud ena falirana študentka, imam tud še par izpitov in diplomo, pa se tolažim s tem, da če nisem zmogla brez otrok, pa ne pri enem, dveh, treh, bom pa pač pri štirih. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kariero bom pa itak po 40-tem delala, je dovolj zgodaj, potem bo itak treba še 25 let delat. user posted image user posted image user posted image

Aja, kakšen imate pa kaj HB, katera je meja ko je čas za alarm? Oz. za kake dodatke železa ipd.?

Ijoj, pa kar o porodnišnici je že debata......to bi jaz kar preskočila, pa ne bo druge kot tudi to bo treba. user posted image Črpalke jaz ne potrebujem, ponavadi kar na roke to naredim....je najenostavneje in zame najhitreje......pa ponavadi sedaj v P s tem nisem imela težav, ko si tako malo časa noter, da itak še mleka orenk ne dobiš.......probleme sem imela le prvič, ko sem šla domov šele osmi dan.....

Dovolj me imate za nocoj, lahko noč vsem in miren in globok spanec !user posted image

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 4700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?