|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova borba se pripravlja VII.
5.6.2011 23:29:10   
LuNa73
Mah, sej v bistvu ni tko hudo kot zgleda na prvi pogled. Tak kot je kriza pr nas, je kriza vsepovsod. Sam ker tu živimo, smo pač bolj seznanjeni z vsem. Da mamo pa krizo, pa smo dosti krivo tudi ljudstvo, ker se otepamo nekih sprememb in, ker smo vedno bol "požrešni". Meli bi vse, nardili za to pa ne bi skoraj nič. Ampak sam čakamo, da nam bo nekej z lufta prletelo :). Pa tole zgoraj napisano ne leti na nobeno osebno, ampak nasplošno, za vse nas-ljudi.

Sicer ne vem kaj tebe Mouse to be (pišukapoldidejsienlažjinckuser posted image ) tak "mori" in bi bla vesela če bi napisala. Prav tisto kaj te muči.user posted image

Dobr da je že ura za spanje in nimam volje moralizirat po mojeuser posted image user posted image

Oditi na drug konec sveta se mi zdi pa tko...če je to en beg, ker se tu ne znaš soočit s problemi ki te pestijo se mi ne zdi smiselno, ker tud na luni jih ne boš znala rešit. Če pa veš, da te tam čaka (s tvojo družino vred) lepše in boljše življenje, da si prepričana, da boš tam našla tisto kar tukaj ne moreš...potem pa kr kufre spakirat in it. Ampak jaz bi se, preden bi naredila takšen korak, najprej zazihrala službo, potem bivanje, se pozanimala kako je z varstvom otrok, kakšen je tam način življenja.... v glavnem bi šla tja že pripravljena in ne da bi se potem tam srečevala s problemi, ki bi jih kot tujec še težje reševala kot tukaj. user posted image

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 1851
6.6.2011 0:55:19   
Klarilu
avše,jaz k si končno porihtamv glav ktera je ktera mi ve začnete tle mešat jaoooooouser posted image user posted image user posted image sam da se ne boste pol smejale k bom vas spet pomešalauser posted image

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 1852
6.6.2011 4:53:34   
viČipU

IZVIRNO SPOROČILO: Klarilu

avše,jaz k si končno porihtamv glav ktera je ktera mi ve začnete tle mešat jaoooooouser posted image user posted image user posted image sam da se ne boste pol smejale k bom vas spet pomešalauser posted image

to so spremembe user posted image user posted image

''I'm not afraid of storms, for I'm learning to sail my ship.'' - Louisa May Alcott

(odgovor članu Klarilu)
Neposredna povezava do sporočila: 1853
6.6.2011 8:47:44   
Mouse to be
Lunca itak to sanjava že od nekdaj, da bova šla, samo zdej so pa to vedno glasnejše misli user posted image Enkrat smo bili že na tem, pa sem zanosila z Žigatom in potem nisem hotla noseča nikamor, no potem lani, je vse potihnilo, ker niti za papirje nismo imeli denarja, no letos, pa čakamo eno odškodnino in z njo bi lahko izvedli vse plane. Šla bi pa k moji teti, ki ima tam obrt, pa nikogar, komur bi jo lahko prepustila. Hčere nočejo slišat za to, jaz pa bi z veseljem prijela za kakršnokoli delo, samo da se preživimo.
Moj bi s svojo izobrazbo imel tam 3 ali večkrat višjo plačo kot tukaj, kjer niti povprečne ne dobi user posted image V najemu pa smo tako tukaj ali pa tam, s tem da je tam najem še cenejši kot pri nas user posted image

Nisem človek, ki bi bežal, ampak nikakor ne vidim sončka tukaj,... Res ne. Oba imava samo V.stopnjo (čeprav za moje pojme to ni kazalec ničesar, ampak očitno je), živimo v najemu in se komaj preživljamo iz meseca v mesec... Trenutno smo še brez avta... Še dobro, da smo se vsaj v LJ preselili, predno smo brez avta ostali user posted image

(odgovor članu viČipU)
Neposredna povezava do sporočila: 1854
6.6.2011 9:49:38   
~Biba~
jutro...lej pa je res sončekuser posted image čestitke za odločitev....user posted image user posted image nova beba na vidikuuser posted image

miška to be or not to beuser posted image tko kot je lunca rekla...pozanimat za vse mogoče stvari...vse možne variante preštudirat...plan a, b, c, ....najboljše kak kontakt od frišno pečenih novincih tam...v dobi neta to ne bo težko...potem pa le veliko poguma..in sreče, da tetkina obrt laufa še vsaj 50 letuser posted image

p.s. stopnja izobrazbe pa res ni merilo v današnjem čas.

(odgovor članu Mouse to be)
Neposredna povezava do sporočila: 1855
6.6.2011 11:59:43   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ~Biba~

jutro...lej pa je res sončekuser posted image čestitke za odločitev....user posted image user posted image nova beba na vidikuuser posted image
ja res je user posted image user posted image user posted image držimo pesti

APu

(odgovor članu ~Biba~)
  Neposredna povezava do sporočila: 1856
6.6.2011 14:10:18   
aqua77
Uf kolk se tuki dogaja! user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdej nekako že sledim kdo je spet kdo! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sonči naš welkam bek, pa velik sreče na poti k +!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mouse to be, se pa strinjam z vsem napisanim, Če maš kam it, pejt zdaj k so otroci še mali, pa ne bo ti nikoli žal, da si imela možnost, pa nič naredila....

Če ti ne bo ok pa nazaj pridi, mi te bomo veseli!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi imamo pa jutri pregled, gremo spet user posted image  gledat! user posted image user posted image user posted image  Me zanima, kaj nam bodo povedal... Baje da bo user posted image  bolj zgoden, sam se še ni obrnil, tako da bomo vidli...

Lubčka vsem........

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1857
6.6.2011 14:27:22   
ledenka
se dogaja tule user posted image  

sonči, sem vesela, da hočeta bratca/sestrco za A user posted image  mi tudi... a bomo spet skupaj čakale na pluske? user posted image  se še katera pridruži? user posted image

lunči bo sigurno kaj o lakmusovem papirju povedala, Se* kaj o bučkah...

aqui, ti pa kar kolenčka skup, pred 1.7. se ne pogovarjamo!

mouse, hja, selitev... če imaš službo in dokumente zagotovljene, go for it. samo pričakuj, da bo prvo leto bistveno slabše kot tu. sprememba, novo okolje, sploh z dvema otrokoma, ki jima moraš najt varstvo ni tako lahko. prej se dobro pozanimaj glede možnosti vrtca/varuške, ztdravstvenega zavarovanja, stanovanja... in potem uredita dokumente. pa še nekaj - življenje (ok, govorim sicer za ZDA, Kanade ne poznam) na taki ravni kot pri nas je bistveno dražje. kvalitetna hrana je draga (lahko kupuješ tudi poceni, ampak tista hrana je res zelo slabe kvalitete, meso polno hormonov, vse polno cukra itd.), zdravstveno zavarovanje tudi, fajn si je vplačevat kak penzijski fond. vrtci so dragi in jih težko dobiš (spet info za ZDA). sploh ni slaba ideja, da greš na počitnice tja in vidiš, a bi sploh funkcijonirala s teto, a bi tvoj našel šiht v bližini (vožnja nekaj ur do službe tam je običajna) itd.

< Sporočilo je popravil ledenka -- 6.6.2011 14:41:02 >

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1858
6.6.2011 14:35:52   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77
Sonči naš welkam bek, pa velik sreče na poti k +!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jeeeeeeeeeeeeee is't back
Joj kako lepo ,daj nam javi kako bo na pregledu.iiiiiiiii poslušanje srčka,gledanje miganje nogic,rokic,....neprecenljivouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aqua77)
  Neposredna povezava do sporočila: 1859
6.6.2011 22:10:25   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

se dogaja tule user posted image  

sonči, sem vesela, da hočeta bratca/sestrco za A user posted image  mi tudi... a bomo spet skupaj čakale na pluske? user posted image  se še katera pridruži? user posted image

jejjjjjjjjjjjjj jupijej vi tudi .za najino srečo in velik plusek prilimala pomočnikeuser posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1860
7.6.2011 8:17:48   
Anonimen
jutro čebelce ,gremo v nov bojuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pozdravčke od Apu

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1861
7.6.2011 10:26:42   
ledenka
user posted image

jutro, kavica se že kuha user posted image

user posted image

pa še čajček za kuki in nosečke user posted image  

moja user posted image  bi morala prit v naslednjih dneh... al pa tud ne. neki smo slončkali, sam ne vem, a ravno v pravem času user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1862
8.6.2011 5:58:23   
viČipU
oooo kuki vesel user posted image user posted image user posted image sem glih enga 0,5L ruknla user posted image user posted image
aqui kok se??

ajsi bi ti prlimala migajocga pujska.. pa ne znam zdej na tem novem RR-ju nc user posted image user posted image kako se slike limajo? morm shrani.si? pisuka..... skratka ajsi navijam na polno d ste slonckal na t pravi datum,uro,minuto user posted image user posted image user posted image

biba.. kako je sel izpit?
sm ti§§§§kala pestke, tud ce nism napisala user posted image

ti anonimna..itak d sm vedla kdo si user posted image vcasih sm te mela na fb-ju ;) pol sm mela mal pavze s fb-jem.. zdej sm spt not v njem user posted image user posted image tko d me dodaj.. itak pa TI ne ves kdo sm user posted image user posted image

t nova mi§ka user posted image /bodoca kanadcanka kaj bi delala tm pr tetki? pa kam bi to sla? d vidm kam bom prsla na obisk user posted image user posted image

se* kako pa tvoja diploma? user posted image user posted image

klarilu ti itak uzivas user posted image zdravje je pa kaksno? mal osvezi spomin? aja a ze kej rises user posted image user posted image

luna kdaj gres pa ti v novi boj?

koga sem se pozabla?? ja ful a ne? jaoo. no sem blond user posted image user posted image to je moj opraviciluser posted image user posted image

''I'm not afraid of storms, for I'm learning to sail my ship.'' - Louisa May Alcott

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1863
8.6.2011 8:56:26   
~Biba~
jutroooooo

ledenka hvala za kavo, še je ostalo nekaj od včerajuser posted image
viči..izpit je šel...opravljenouser posted image kako pa kaj pri tebi izpiti?

anonimna in ajsi...bi se vama pridružla v bojih...a smo trenutno na stand byuser posted image če pa kaj bo, bo pa v ilegalnouser posted image

ostale..veliko potrpljenja in smeha vam želim na to deževno sredo.

(odgovor članu viČipU)
Neposredna povezava do sporočila: 1864
8.6.2011 9:53:22   
ledenka
jutro user posted image  kavica je še gor, tko da ne bom nove limala...

kuki, limanje je tako kot prej - samo sliko skopiraš. vsaj pri meni, na IE.

Biba, vidva si kar vzemita pavzo... morda bo v jeseni boljši položaj zvezd user posted image  ali pa bo kak slepi potnik prišel z dopusta, nikol ne veš

evo, moja user posted image  bi morala prit počasi... bomo videli, kak pa kaj user posted image  ampak glede na moje zmešane hormone, se zna zavlečt. bi morala na Montijevo dieto, črtat sladkor in belo moko, pa mi nikakor ne rata...

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 1865
8.6.2011 12:45:11   
Mouse to be
Ajsi ah... kaj ti bo dieta user posted image Sej maš malega M in selitev pred vrati user posted image

Viči plan je Toronto oz. točneje Barrie. Bomo vidli kako bo... Zdej so že drugi plani... Ubistvu je vse odvisno od višine odškodnine, ki naj bi jo ta mesec enkrat dobili (za tisto nesrečo pri delu, ko je lani moj z lojtre padel?) In pol ko bodo zneski znani bomo vidli kaj in kako. Ker trenutno sploh ne veva, kaj lahko pričakujeva user posted image
Druga varianta je spet selitev, ampak v enosobno stanovanje user posted image Tile stroški tukaj nas bodo pojedli. Plačujemo 550 EUR najemnine in 200-300 EUR stroškov user posted image user posted image user posted image   In kreditit, ki so se nabrali iz najinih "tapridnih" časov in smo kjer smo user posted image In še brez avta.... Nevem.... Ubistvu nisem več tok pametna, kam naj se obrnem in kje naj začnem... Smo še v fazi debatiranja in diskutiranja in premlevanja in... Da ne govorim user posted image

No pa da ne bom samo jamrala... Danes je moj še doma, ker je Žiga bolan in si je vzel dva dni bolniške, da si malo spočije in da ne bom čisto cel teden sama z obema user posted image Smo pojedli zajtrk, ker smo danes spali do 9.30 (!!!)user posted image popoldne bomo pa filali malancane... Upam, da bodo ratali user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1866
8.6.2011 12:49:07   
Mouse to be
Aja in normalno tko kot vedno: NAVIJAM!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Drugače pa sem jst tudi nehala KT jemat, ker sem bla čisto brez volje do user posted image in mi je grozila ločitev user posted image user posted image user posted image
Ampak to ne pomeni, da bomo delali na novem  user posted image   Imamo teh dveh čisto dovolj user posted image user posted image user posted image

Aja pa hujšat sem se spravla - KONČNO, ja user posted image   Hodim 2x tedensko na aerobiko (do zdej mi je bil najbolj všeč TNZ), drastično sem zmanjšala sladkarije (iz 200g riževe čokolade na 1 vrstico/dnevno) in po 7.uri ne jemo več user posted image   Upam, da mi bo ratalo... Je pa mal problem, ker sem pretežka in me po telovadbi stopala in gležnji bolijo ko user posted image user posted image    Sem razmišljala, da bi sprobala HerbaLife? mogoče samo en mesec, da vidim, če bodo rezultati in da malo dol spravim, da bom lažje telovadla in laufala user posted image No nevem.....

Neposredna povezava do sporočila: 1867
8.6.2011 22:11:07   
Anonimen
ledenka naša :držimo pesti da user posted image ne pride in da imamo novo nosečkouser posted image user posted image user posted image user posted image
vičipu ti ti packa:dodaj me pa bom vedela katera si user posted image user posted image user posted image
biba:čestitke za opravljen izpit,tko se dela bejbiuser posted image user posted image user posted image user posted image
mouse to be:imaš pA VOLJO  za hujšanje,JAZ SEM TUDI REkLA DA MORm IT VSAJ ZA 5kg dol ,če hočem bebikouser posted image user posted image in ja evo me sedaj sem na herbalife ,ko me zagrabi lakota po 18h ,spijem shake in je to to .Moja sodelavka ,od katere sem tudi to kupila je šla v 3m za 15 kg dol in je bomba.user posted image user posted image pa bomo videli kaj bo ,ma res morem it mal dol s kg ,ker me že hlače v pasu tiščijouser posted image
Za selitev ,dinarčke,... se pa ne obremenjuj, ja vem denar je prvoten poglaVAR za življenje a ljubezen je še večji,čeprav od nje  ne potešimo lakote,...
vse se bo uredilo v pravem času ,samo ne prenagli se.Poglej za nas kako se je rešilo .res najprej žalostno z smrtjo mojega očeta ,a smo lahko od dedovanja prodali hišo in imamo sedaj svoj domek.Ja VEM GRDO SE SLIŠI smo dedovali a on bo ostal vedno v mojem srčku in A.večx govorim o njem in kažem slikce da neb pozabil nanj.
Vse se uredi.Tdi mi mso se v manj kot 1 letu selili 4x ,da smo prišli do koder smo prišli -ni mi žal niti za 1 selitev ,ker so me vse izučile.je pa res da imate vi res veliko najemnino in stroke,se vidi da je blizu LJuser posted image .mI SMO IMELI 270 +stroški 170€,no in koliko so še potem dodatne položnice (mobi,avto,benz,....)

drži se imaš ljubka otročka ,dragega s katerim sta si ustvarila lpo družinico in to je najbollj pomembno ,druga se bo uredilo-samo verjemi user posted image user posted image

no pri nas pa mislim da tudi julij ne bo nič ,ker dragega v času O ni doma user posted image
bOMOPpa vseeeno ko pride nazaj in mogoče pa bo vseeno le kaj;) user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A Pu ma vas radauser posted image

(odgovor članu viČipU)
  Neposredna povezava do sporočila: 1868
8.6.2011 22:28:21   
Mouse to be
Kok že stane to čudo? Sm pozabila od lani, ko me je en prepričeval v nakup user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1869
9.6.2011 8:59:05   
trinity22
hej, hoj se me še spomnite? user posted image  
vidim, da vas je še kar nekaj starih bork na tej strani ... no jaz se nisem oglasila že  sigurno kar nekaj časa (beri 2 leti) danes pa sem malo vseeno šla kukat na to stran, vidim, da ste nekatere na isti poti kot jaz in da se pripravljate za drugi + ... tudi mi smo začeli s ponovno akcijo user posted image , da se naši žabici pridruži še en član ... navijam za vse borke, ki si želijo plusek in tudi za mene bodo pestke prav dobrodošle user posted image

upam, da se sedaj kaj bolj pogosto oglasim ... lep dan vsem

Neposredna povezava do sporočila: 1870
9.6.2011 9:06:30   
trinity22
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73

Ma v tri pisane marjetice no.... zdej me bo ta anonimna zvlekla sem na RR spet, da bom vsaki dan čekirala kira je user posted image user posted image Buh se me usmil, pa mojo radovednost user posted image .

Trinity ne vem če je, ker s trinity sva kdaj kako rekli kle gor.... pa sej z jazziko tud no...sem se pa na jazziko spomnla, ker sem ene dva dni nazaj brisala ZS-je od nekih reklam in pol sem še stare mal prečekirala. A ve mate še tud shranjene stare ZS-je? Jst mam vse...še iz leta...ammmm 2007? user posted image user posted image Se jih bom lotla vse prebrat še enkrat te dni, dqa vidim kake neumnosti sem pisala, pa kiro sem kateri kej obiralauser posted image user posted image .

Čuj Vičipu, dej pršepn kira je ta anonimna... sej lohk na ZS user posted image

ojla Lunčika in Se* kot bi čutila na vodi, da se tu o meni pogovarjate, sem prišla sem nos pokazat ... no pa čeprav se nisem skrivala pod anonimno, smo tudi mi v novem boju za user posted image  
sonček super za nov boj in upam, da nama obema hitro uspeuser posted image user posted image user posted image  za kavico pa še velja, ok?

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1871
9.6.2011 11:30:34   
~Biba~
o stare borke, so spet borkeuser posted image user posted image sem srečna za vas
hkrati pa me pri srčku stisne, in dobim solzne oči, ko pomislim, da ste že vse borke mamice.....mi pa .....

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 1872
9.6.2011 11:52:38   
Mouse to be
bibika user posted image Ne bodi žalostna... Spomni se tistega posta naše Se*, ko je napisala, da točno ve zakaj toliko čakanja in neuspešnih poskusov... Ker je morala pri prav mala Z.!!!  Tudi k tebi prihaja točno določen otročiček, ki bo zapolnil luknjico v tvojem življenju user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 1873
9.6.2011 16:31:09   
viČipU

o stare borke, so spet borkeuser posted image user posted image sem srečna za vas
hkrati pa me pri srčku stisne, in dobim solzne oči, ko pomislim, da ste že vse borke mamice.....mi pa .....

kdaj sm pa mami postala?

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 1874
9.6.2011 17:44:38   
~Biba~
IZVIRNO SPOROČILO: viČipU

kdaj sm pa mami postala?
user posted image user posted image
pa saj ni tak hudo...to je bila sekundica hmm grem v slovar pogledat kak se to po slovensko reče (Schweche)

(odgovor članu viČipU)
Neposredna povezava do sporočila: 1875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?