|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2011
4.6.2011 9:01:33   
2.2.
dobro jutro!
jaz imam doma tudi kot bombo-ampak tako se mi ne ljubi pospravljat....pa še nekaj bi mogla speč in kosilo pripravit ker imamo delavce-pa ni in ni uspeha.
ponoči pa jaz če tri dni nerabim it na wc res pred spanjem cca 2-3h nič ne pijem in se pozna da ne rabim it ponoči-upam da ni kaj narobe, sicer pred spanjem grem na wc tako da je mehur prazen.

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 4651
4.6.2011 9:11:22   
anschk
Dobro jutro punce!
Se pridružujem tistim ki morate pospravljat pa kuhat pa se vam ne da...Mali nas je danes vrgel pokonci že ob 6h tako da smo že zelo zgodaj začeli dan. user posted image  Sva že spekla rolado, sedaj pa je pri tašči da bi se jaz pripravljala na zagovor (mam v pon!!) pa ne najdem motivacije...razmišljam da bi eno oddremala raje. user posted image  
Nič, želim vam en fajn vikend pa upam da imate več energije kot jaz....(ne vem kje se skriva vsa tista energija ki naj bi jo imela v drugem trimesecju!!)

(odgovor članu 2.2.)
Neposredna povezava do sporočila: 4652
4.6.2011 9:26:13   
san
živjo punce

jst sem se pa na srečo včeraj popoldne spravila h čiščenju, ker so bili otroc tko pridni, pa še deževalo je in sem lepo vse porihtala, tako da imam danes samo kosilo za pripravit, pa en stroj cot za prat dat.

pa jaz sem danes tudi tako dobro spala, bi pa pasalo še malo dlje, pa se je mali že ob 6-tih zbudil. sta mu dva zobka ven pokukala, pa je mal siten.

obrat otročka sem pa jaz tudi vedno čutila, ponavadi je bilo to vedno okoli 30 tedna. zdej še nisem tako daleč.

modrčke mam pa jaz kar običajne od intimissimi in pa benettona, tiste unisex, ki kar rastejo z mojimi prsmiuser posted image . edino tisti prvi teden po porodu ali dva je mal kriza zaradi navala mleka - posledično imam prsa kot dve bombiuser posted image . takrat mi res noben modrc ni prav in tudi motijo me, pa imam takrat samo majčko spodnjo namesto modrca. pol se pa itak spet prsi znormalizirajo.

tko, zdej si grem pa še eno kavo skuhat, sem jo že spet potrebnauser posted image

(odgovor članu anschk)
Neposredna povezava do sporočila: 4653
4.6.2011 10:34:03   
rihtarca
Za mano je pregled, ki sem ga imela včeraj. Sem pila tisto sladko vodo, pa ni tako grozno. So me pa potem popoldan klicali od g, da naj v torek pridem še enkrat test ponovim, ker imam malo železa in povišan sladkor - sumim, da je za napačen test krivo to, da nisem bila tešča (pregled sem imela ob 13 uri) in še pred tem sem smotka si privoščila sladoled. No, kakorkoli, v torek grem v bolnišnico in bom tam verjetno sedela cel dopoldan. Pa dobro, bom že nekak.

Drugače pa sem še kr ok, sem tudi nekam lena zadnje dneve (za to krivim vreme). Kosilo se kukha, včeraj sem mal pospravla stanovanje, tak da bomo že nekak.

Ker je to moja tretja nosečnost, se prsa niso velik povečala. So se pa v prvi nosečnosti zelo. Tak, da uporabljam še stare modrce. Za dojenje imam še enega, pa še ene dva si bom kupila v dm in c&a, kjer so bolj poceni.

Tudi midva mal razmišljava o imenih, pa za fantka imamo zbrano, za deklico pa še izbiramo. Mi je to vedno težko se odločit, potem pa še moraš pazit, da se ime ne podvaja v vasi, družini, vrtcu.. Pa rada bi kratko ime. Ah, bomo že izbrali saj mamo še tri mesce časa.

Glede priprav za dojenčka - oblekice, voziček...pa bom počakal na avgust, da vse to operem in pripravim. Bom pa si vseeno kakšno novo stvar privoščila.

San dobro, da je z vami vse ok, pleh boste že poštimali. Me pa tudi jezi, ker eni sploh ne znajo uporabljat žmigavec.

Tako, lepo se mejete in se še tipkamo.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4654
4.6.2011 12:00:31   
Pigy
En lepo oblačen pozdravček.

Počasi pakiram stvari za mojga, niti ne vem kaj naj mu spakiram za oblečt, saj je napovedano deževno vreme in visoke temperature.

Mal čekiram kulinariko, če mi pade kej v uč, da mu naredim za popoti da bo jedel, saj bo spet potoval 10 ur.

Upam, da boste cel tedn kej tuki, kr mi bo dolgcajtuser posted image .

San- samo da se vam ni nič naredilo, klinc pa avto, čeprav ga je škoda.

Pridno pospravljajte in se razvajajte.

Živi za učenje in naučil se boš živeti.

(odgovor članu rihtarca)
Neposredna povezava do sporočila: 4655
4.6.2011 12:20:00   
olana
Dobro jutro....hehe, zgleda da bolj zame. Snoč smo bili zunaj, igrali biljard, uživali. Domov sva pršla pa ob dveh. zdej grem pa kuhat, danes rižota z mletim mesom, pa solatka. Spečt moram pa še češnjev štrudelj, sem dobila polno gajbico češenj. Tko, da neki dela je, pol pa spet počivat.

San, jaz res ne vem kaj je s tem folkom na cesti, ne poznajo omejitev, vozijo čez črte, ne dajejo smernikov, očitno bi jih bilo potrebno poslat na tečaj varne vožnje. Sploh pa je še vedno dosti ljudi, ki so že prestari za volan, nimajo refleksov, ne poznajo omejitev, pa samo kaos na cesti delajo. user posted image user posted image Pa raznorazni 18 letni "frajerčki." Dobr, da nisem več policistka.user posted image user posted image

Imejte lep vikend!

(odgovor članu Pigy)
Neposredna povezava do sporočila: 4656
4.6.2011 13:22:27   
ANDMIL
Evo mene... Čistila, čistila, čistila - malo prahu sem se znebila... user posted image

Zdaj pa kuham kosilo za mojega in čakam da pride iz službe... Popoldan pa grema spet v stanovanje malo pohištvo za bebiko skupaj sestavljati... To bo veselje... user posted image

Lepo bodite! user posted image

(odgovor članu olana)
Neposredna povezava do sporočila: 4657
4.6.2011 14:37:45   
nana13
Ojla drage dame!

Dns sm bla pa celo noč pokonci in vam povem da so noči dolge, če ne spiš al pa ki žuraš. user posted image
Sm šla spat včeraj ob 11 prib., zmatrana... komej sm čakala poslo. Sm se zbudila okrog polnoči, boli zob.user posted image
Grem spit en lekadol, pa je delu glih tulk kukr d bi polizala en bonbon. Še manj ku nč.user posted image Grem nazaj ležat, nč bulš, vstanem enkrat, dvakrat, trikrat... Si grem še enkrat zobe umivat, malo boljše, za celih 5 min. Pol se mi pa ni dalu več s posle vstajat, sm šla kr u dnevno pred tv, sam nč ne vem kaj sm gledala, k me niti ni kej dost potegnla zarad bolečine. Grem v hladilnik po mrzlo mleko, ga pijem po požirkih, hladim tisti klinčev zob. Ko je mrzlu pršlu gor je bolelo ku hudič, ma je pol pojenjalo za 5 min. Tku d sm spila ene dva kozarca mleka.
Sm šla pred ogledalo gledat ki je kšna luknca,... ni luknce, boli pa za znort. Ob eni 5 zjutri neha bolt, kr samu od sebe, zaspim,... evo čez uro in pol vstaneta oba, tku d bi blu mendi bulš d ne bi niti tistu malu spala, k sm bla ku ris zjutri.
Tku se mi je enkrat že zgodilu, z zobm nč narobe, nobene luknce, nč... so me poslali slikat, pa cista spodaj, čist pr korenini.  In takrat so mi rekli, d je cista preblizu živca in da če ga poškodujejo, ne bom več čutla tiste polovice čeljusti, ustnice... Tku d so mi ga zdrli, zdrav, lep, bel zob... user posted image   U pon. grem h zobarci, d vidm kaj mi bo rekla in močnu upm d ne bo povedala iste stvari.

Jupi juhej se reče ne?  Neki se more dogajat kr naprej, d mi slučajnu ne bi ratalu douhcajt.
Upm d ste ostale bulš preživele noč.
Zdej grem pa kej pojest. user posted image

(odgovor članu ANDMIL)
Neposredna povezava do sporočila: 4658
4.6.2011 19:08:18   
2.2.
pa je sobota skor za nami. jaz sem sama tamala se je nekaj spomnila da bi šla k mojemu bratu na počitnice-še ni bila nikoli. in valda zdaj bo tam spala. možek pa je šel na fantovčino, ki pa se nebo vozil domov 50km in bo šel na svoj bivši dom prenočit-nikoli neveš. če že spiješ kozarček se ti lahko kaj nepridipravi zgodi. in tako sem sama ostala.
prej se mi je zaluštala mortadela in sem si vzela samo en košček in eno kislo kumaro in me tako peče zgaga. donata nimam doma, kaj še pomaga?

(odgovor članu nana13)
Neposredna povezava do sporočila: 4659
4.6.2011 20:13:59   
ANDMIL
Končno doma... Z dragemu sva postavila nekaj elementov otroške sobice... Upam, da bo končano v ponedeljek... V torek dobima spalnico, potem še kuhinjo... Pač dela ni nikoli konec... user posted image Prijetno utrujena sem... Drugeče sem pa sama, ker je šel moj na gasilske vaje - to se bo zavleklo, ker imajo jutri gasilsko tekmovanje in se intenzivno pripravljajo...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Zdaj grem pa malo gledati po straneh baby centra, pikapolonice, da vidim kaj bom še naročila za bebiko kot nagrado, ker mi je danes tako šlo delo od rok - ne vem zakaj tako rada porabljam denar...user posted image user posted image user posted image Ampak vse je za bebiko - to je dobra naložba...

Lep večer! user posted image

(odgovor članu 2.2.)
Neposredna povezava do sporočila: 4660
5.6.2011 7:21:02   
Teni_
user posted image  
PDP, nick, starost, zap.user posted image , št. user posted image , pregled, kraj, user posted image ali user posted image  

1.9.
ANDMIL, 26, 1user posted image , 0user posted image , 07.06., Ravne na Koroškem, user posted image
ninalars, 25, 1user posted image , 0user posted image , 07.06., Ravne na Koroškem, user posted image
pomarančika, 23, 1user posted image , 0user posted image , ?., Slov. Konjice, user posted image
anastazia, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?.,  Štajerskauser posted image
lily81, 29, 2user posted image , 1user posted image , 08.06
., Ljubljana, user posted image
barbara85, 26, 1user posted image , 0user posted image , ?.,  Oplotnica
mamicabiba, 31, 2user posted image , 1user posted image , ?, okolica Maribora, user posted image
2.9.

tinci1, 27, 4 user posted image , 1user posted image ,
?., Domžale, user posted image
MojkaUA, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?., ?, user posted image
Jessy82, 28, 1user posted image , 0user posted image , 30.06., Savinjska,
user posted image
panja, 29, 2user posted image , 1user posted image , ?.,  Savinjska,
user posted image
delfinkica, ?, 3user posted image , 1user posted image , ?., ?
Sunny_Dream, 29, 1user posted image , 0user posted image , 07.06., Ljubljana, user posted image
vintage, 25, 1user posted image , 0user posted image , 10.06., okolica Kopra, user posted image
3.9.

sonce81, 30, 1user posted image , 0user posted image ,
?, Ljubljana
jaznoseca, 38, 5user posted image , 1user posted image , 01.07., Maribor, user posted image
4.9.
Teni RR, 27,4 user posted image ,2user posted image , 16.06., Ruše, user posted image
nepremagljiva, 37, 7user posted image ,2user posted image , ?., ?
URSY33, 33, 4user posted image , 1user posted image , ?., Litija, user posted image
lorelei82, 28, 2user posted image , 0 user posted image , ?., Maribor, user posted image
5.9.
bucka2, 26, 1user posted image , 0user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
jejhata, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?., ?, user posted image
ivanjščica, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?
6.9.

Nincica1, ?, 2user posted image , 1 user posted image ,
?, ?

7.9.
plouse, 31, 2user posted image , 1user posted image
?,
Reby, 36, 2user posted image ,1user posted image , ?., Ljubljana

vrtnica83, 28, 3 user posted image , 1user posted image ,
?.,  okol. Domžal, 
user posted image
8.9.
Norica, 30, 2user posted image ,1user posted image ,  ?., ?
strelkica, ?, 4user posted image , 3user posted image , ?., ?, user posted image

9.9.
Pigy, 28, 1 user posted image , 0 user posted image , 29.06., Ljubljana, user posted image
srecka84, 27, 1user posted image , 0user posted image , 07.06.,  Postojna, user posted image
josephine27, 29, 2user posted image , 1user posted image , 
?, Ajdovščina, user posted image
10.9.

karin82, 28, 2 user posted image , 1user posted image ,
?., ?

TiaŽan, 25, 2user posted image ,1user posted image , ?,  Podčetrtek
agha , 32, 2user posted image , 1user posted image ,
?, Kranj
rainbow, 36, 3user posted image , 2user posted image , ?, Maribor, user posted image
Pelja, 36, 4user posted image , 3user posted image , 06.06., Gorenjska
nosečka*, 25, 3user posted image , 1user posted image , 09.05., dolenjska, user posted image
11.9.

modrimedo, 32, ?user posted image , ? user posted image ,
10.06., Ljubljana
, user posted image
Anonimna, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?., ?
Ancicici, ?, 3user posted image , 2user posted image , ?.,  Ljubljana

TDiemat, 25, 2user posted image , 0user posted image , 06.06.,  okolica Maribor, user posted image
Krysia, 34, 4user posted image , 1user posted image , 30.06.,  Ljubljana, user posted image

eltea333, 30, 2user posted image , 1user posted image , 15.06., ?, user posted image
12.9.

Lannna, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?., Maribor
13.9.

anabanana1981, 29, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?
leaa, 30, 3user posted image , 1user posted image , 27.06., Zagorje ob Savi, user posted image
klavdija27, ?, 3user posted image , 1user posted image , ?., Zreče, user posted image , user posted image
14.9

olana, 28, 2 user posted image , 0user posted image , 21.06., ?
Cebelica2, 30, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?
NAHRIN, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?
Hulaqalula, 36, 3user posted image , 0user posted image , 13.06., Ljubljana, user posted image
15.9.

*žurerka*, 26, 3user posted image ,1user posted image , 08.06., ?, user posted image
dory,32, 2 user posted image , 1user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
16.9.
*tedy*, 40, 4 user posted image , 3user posted image , ?., Ljubljana
D.anna 76, 34, 3user posted image , 2user posted image , ?.,  Ljubljana
issa, 24, 2user posted image , 1user posted image , 14.06., Maribor,user posted image
*AnaL*, 31, 3user posted image , 2 user posted image , 27.06., ?,  user posted image
PikaPokaZBusijem, ?, 1 user posted image , 0user posted image , ?., Domžale
17.9.

kristi07, 28, 1 user posted image , 0user posted image , ?., Zapuže
KAHLO, 32, 3user posted image , 1user posted image , 23.06., Ljubljana, user posted image
Evvva, 30, 1user posted image , 0user posted image , 07.06., Ljubljana, user posted image
*alja*, 26, 2user posted image , 1user posted image ,
?., Prekmurje
, user posted image
18.9.
19.9.
rihtarca, 31, 3user posted image , 2user posted image , ?., ?, user posted image
vlazag, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, Velenje
Shamsia, 30, 2user posted image , 1user posted image , 13.06., okolica Postojne, user posted image
Ajda_, 24, 1user posted image , 0 user posted image ,
?., okolica Ptuja, user posted image

nana13, 27, 2user posted image , 1user posted image , 14.06., Strunjan, user posted image
daka, 36, 3user posted image , 2user posted image ,
23.06.,  Maribor,
user posted image
izola05, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?., okolica Kopra
20.9.

21.9.
Dorianna, 32, 2user posted image , 1user posted image , ?., okol. Ljubljane
mala mala, ?, 2user posted image , 0user posted image , 17.06., Prlekija
22.9.

Tanejci, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?., ?
Septembrovka, 29, 1user posted image , 0user posted image , ?, Ljubljana, user posted image
23.9.

carly, 28, 4 user posted image , 1user posted image , 14.06., okolica Jesenic, user posted image
24.9.
Tajska, 33, 2user posted image , 1user posted image , ?., Trbovlje
NM, 34, 3user posted image , 1user posted image ,
28.06., Postojna, user posted image
25.9.

SSheila, ?, 3user posted image , 1user posted image ,  ?., ?
anonimnauser posted image ,?, 5user posted image , 1user posted image , ?., Mengeš
matejkaantolin@gmai, ?, 4user posted image , 3user posted image , ?, ?

mate0ja, 29, 2user posted image , 1user posted image ,
?.,
Ljubljana, user posted image
26.9.

anschk, 25, 2user posted image , 1user posted image , ?., ?
27.9.
bimba7277, 39, 2user posted image , 0user posted image , 17.06., user posted image
san, 33, 5user posted image , 4user posted image ?., Ljubljana, user posted image
28.9.

29.9.

bela zvezdica, 30, 3user posted image , 1user posted image , ?, Štajerska
pumpkin23, 29, 2user posted image , 1user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
2.2., ?, 3user posted image , 1user posted image , 07.06., ?, user posted image
moniketna, 22, 1user posted image , 0user posted image , 14.06., Ravne na Koroškem
Princess1, 30, 3user posted image , 0user posted image , 13.06., Ljubljana, user posted image

pomar*ANČA*, 26, 2user posted image , 1user posted image , ?., okolica Domžal
mojcyka, 24, 1user posted image , 0user posted image , ?, okolica Ptuja
30.9.

Majcii, 29, 1user posted image , 0user posted image , ?, Medvode
anabanana, 21, 1user posted image ,0user posted image , ?, Ljubljana user posted image
Neja 007, 30, 2user posted image , 1user posted image , ?., Kamnik, user posted image
anchy_, 27, 1user posted image , 0user posted image , 17.06., Novo mesto
wifi, 29, 2user posted image , 1user posted image , 21.06., Stranice

SKUPAJ NAS JE: 93
NOSEČKE Z DVEMA
: klavdija27
Z NAMI SO POT ZAČELE:user posted image
sashy,SILVA,anonimna , Arabella1, Norica, lunax, anonimna3, mucixxx, Dream
user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 4661
5.6.2011 7:22:07   
Teni_
Dobro jutro!

Mi se bomo danes šli verjetno kaj potepat pod Pohorje, če bo vreme vzdržalo. Zaenkrat se nekaj oblaki skupaj vlačijo.

(odgovor članu ANDMIL)
Neposredna povezava do sporočila: 4662
5.6.2011 7:34:59   
issa
jutro!!
evo spala sem ko polhj, ampak sem zmatraaanaaaaaaaaaa..............
nas je včeraj naš user posted image prepričal da te gremo lepo na športni vikend na pohorje, da se peljemos vzpenjačo, ker s to novo se nisemo,...hmm me je že malo v želodcu začelo stiskat,..veste spadam namreč v to sorto ljudi, ki jih sicer ni strah višini, ampak v primeru da imajo trdna tla pod nogami,.. torej v bloku ali stolpnici mi ni problema bit recimo v 35nadstropju in gledat dol,.. torej in mi se skobacamo v to kabino,..hb ni bla gužva in smo bli sami not, ampak ko se je začela zadevica migat,  pa rahlo zibat zrada vetra,. je blo pred mojimi okčmi tema,..aaaaaaa. komaj sem čakal da pridem gor, tamalimu tudi ni blo všeč,...zgoraj smo te šli malo še na sprehod, pol pa naju nikak ni mogel prepričat da bi šla spet dol, sploh koj e non stop neke čudno tulilo (sirene) pri teh kabinah,..user posted image user posted image user posted image no in polgremo peš dol...user posted image user posted image user posted image ker si lahko takooo hitro doli, sploh pa nismo bli primerno gor nareti za ta podvig, ampak nama s tamalim je bilo pa vseeno bolje kot pa kabine, pa še gužva je taka bla da bi verjetno kar čakali,.. torej med spustom dol nas pa zajame nevihta, superrr,...... grmenje , bliskanje, dež, ki  je lil kot da mu kdo plača. tako smo bli mokri da joj, pol na trikotni jasi nas je en prijazen stric nabasal v kombi (nas je blo definitivno preveč not, ampak samo da je suho) smo bli ko kaki begunci user posted image user posted image user posted image in nas peljal dol...joj prava avantura, samo boli me pa vseeeno vse...user posted image user posted image user posted image user posted image
evo tako hitro, o tem kak smo se meli včeraj,...zdaj pa morem it spet dalje user posted image user posted image user posted image

lepo bodite in uživajte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu ANDMIL)
Neposredna povezava do sporočila: 4663
5.6.2011 8:10:26   
modrimedo
dobro jutro
mi smo že zdavnaj ustali ,pojedli zajtrk ,jaz sem šla že volit :)

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 4664
5.6.2011 9:52:12   
ANDMIL
Dober dan!

Opravila sem svojo državljansko dolžnost in pravico... user posted image user posted image user posted image

Dragi je že šel na tekmovanje... Z bebiko navijama za njega, čeprav samo v mislih... user posted image user posted image user posted image

Včeraj sem nekaj naročila pri baby centru, tako, da drug teden čakamo pošiljko... Zdaj grem pa gledati kje imajo kakšne otroške cotke na spletu, da si še to malo ogledam... Kakšna ideja kje kaj najdem???user posted image user posted image user posted image

Drugače pa danes mama kuha, ker se mi ne ljubi samo za mene kaj pacati... Sem pa vesela, ker mi je uspelo, da se ta mesec nisem kaj veliko zredila... No, bom videla kaj bo rekla ginekologinja na pregledu v torek... Upam, da moja tehnica prav kaže...user posted image user posted image user posted image

Lepo bodite! user posted image

(odgovor članu modrimedo)
Neposredna povezava do sporočila: 4665
5.6.2011 10:06:32   
olana
Andmil kam je šel tvoj na tekmovanje? Moj je šel kolesart danes, sm mu že zjutri grozila, da ne bo tazadnuser posted image user posted image

Js mam pa dons u izi vse skup, sem sama doma. Pospravljeno mam, verjetno bom šla malo ven na sprehod, to je pa tud vse. Uživajte nedeljouser posted image user posted image

(odgovor članu ANDMIL)
Neposredna povezava do sporočila: 4666
5.6.2011 10:09:09   
ANDMIL
IZVIRNO SPOROČILO: olana

Andmil kam je šel tvoj na tekmovanje? Moj je šel kolesart danes, sm mu že zjutri grozila, da ne bo tazadnuser posted image user posted image

Js mam pa dons u izi vse skup, sem sama doma. Pospravljeno mam, verjetno bom šla malo ven na sprehod, to je pa tud vse. Uživajte nedeljouser posted image user posted image

Na gasilsko tekmovanje... Pri nas na Koroškem je regijsko tekmovanje... On je predan gasilec... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu olana)
Neposredna povezava do sporočila: 4667
5.6.2011 10:31:30   
modrimedo
anmil
jaz obleke prek spleta kupujem na next in ebay uk
no mam pa eno punco ki mi pa krije gap,gymboree in take zadeve ,ki se jih pri nas ne dobi :)
ker jaz tistih posrednic ne odobravam najbolje oz mi je provizija za neki čist mimo

(odgovor članu ANDMIL)
Neposredna povezava do sporočila: 4668
5.6.2011 11:18:38   
olana
Punce a že veste kaka imena boste dale svojim otročkom? Jaz se še nisem čisto odločila bo pa nekaj takega
user posted image Alex, Nik, Tai
user posted image Pia, Kaja, Ema

Neposredna povezava do sporočila: 4669
5.6.2011 11:29:38   
modrimedo
andmil
pa tale stran mi je všeč :) slovenska ,ena redkih :)
http://www.kakadu.si/20-4-delni-komplet-za-novorojencka

(odgovor članu olana)
Neposredna povezava do sporočila: 4670
5.6.2011 11:31:46   
modrimedo
IZVIRNO SPOROČILO: olana

Punce a že veste kaka imena boste dale svojim otročkom? Jaz se še nisem čisto odločila bo pa nekaj takega
user posted image Alex, Nik, Tai
user posted image Pia, Kaja, Ema

meni je všeč aleksander ,pa ema
drugo je za moj okus čist preveč sodobno :)
nama so všeč dolga imena in ,kot drugo ime kratko ...no do sedaj je bilo tako ,kaj bomo pa sedaj izbrali pa še ne vem :)

(odgovor članu olana)
Neposredna povezava do sporočila: 4671
5.6.2011 14:09:39   
Krysia
Pozdravljene. Končno sem spet priklopljena - nam v petek in včeraj internet ni delal (pa telefon in TV tudi ne, oziroma so v petek zvečer potem delno zrihtali telefon, televizija nam pa dela ena od dveh, ker čez vikend se oni pač ne bodo s tem ukvarjali ...) - no, samo da mam net nazaj ...

Ste spet veliko načvekale ... bom poskusila pokomentirat. Najprej san, samo da je z vami vse OK. Saj avta je škoda, ampak glavno da vam ni nič ... Je pa meni v torek en na Tržaški isto naredil - na vsem lepem zabremzal in zavil nekam, kamor sploh nisem vedela, da se da zavit. Za las sem se mu izognila ...

MojkaUA, ne ne hodim v leonišče, sem imela pa že pred nosečnostjo mal problemov s temi izcedki, zdej je pa samo slabše ... No, ampak očitno je canesten pomagal, pa da vidimo, za koliko časa ...

Imena: ime je izbrano, samo ga še ne dajemo v javnost ... pa sinu moramo dopovedat, da bo dojenček punčka in ne fantek ... user posted image On bi pač fantka ...

barbara85, tako mene kar naprej boli v nogi ... imam že od prej težave s križem, nosečnost je zadevo še poslabšala ... vstajam s hitrostjo polža, pa še to zraven kar naprej jamram ... če dolgo sedim, me boli, če dolgo ležim, me boli in ne boš verjela, tudi če dolgo stojim, me boli ... user posted image ma ni hecno, samo se rajši nasmejim zraven pa probam potrpet - do poroda mi itak ni druge, ker protibolečniskih tablet ne smem, raznih manualnih in podobnih terapij na nosečnicah ne izvajajo, tako da malo telovadbe (kolikor pač gre) pa malo zobe stisnit ...

Plavanje: imate ljubljančanke kakšne izkušnje z bezeni in plavanjem ... načeloma ne maram bazenov, ampak si bom morala nekaj omislit, ker mi dejansko plavanje pomaga ... pa me zanima, če katera ve za cene in ustreznost vode v bazenih po LJ? Sej če ne veste, ni panike, bom tud po netu poiskala, samo rajši slišim osebne izkušnje ...

pregledi: zdaj me naroča na 4 tedne, s tem da vedno doda, da če je karkoli čudnega / sumljivega / nenavadnega, na s e kar grem pokazat ...

modrci: že takoj na začetku nosečnosti je številka poskočila, isti je bilo prvič, zato imam doma nekja primerkov tudi v "novi" velikosti. Če jih pa zmanjka, pa uporabim tiste za dojenje ...

Evo, to bi bilo to - grem možu delat družbo na kavču ... se tipkamo ...

Neposredna povezava do sporočila: 4672
5.6.2011 14:27:09   
srecka84
Pozdravljene,

ma ste pridne. Mi smo šli en dan k moji sestrični, katera mi je dala posteljico za user posted image , danes smo pa jo sestavli. Kupili smo še vzmetnico za posteljico. Zdaj pa nam manjka samo še previjalna miza, ki pa sem jo gledala v Pikapolonici za 160 € z omarico. Stene so že pobarvane, voziček je že doma, oblekic imam že malo morje.
Imena imava že izbrana. Jutri me čaka 3D v Postojni, Torek pa  AC.

Punce, tiste, ki ste že rodile kaj mislite vse vzet s sabo v porodnišnico (zase in za user posted image ) Vse kot je na seznamih ali kaj manj, ki baje da toliko reči se sploh ne rabi??????

Zunaj je pa res grozno vreme lije kot iz škafa....

No vsaj ohladilo je malo. Bomo malo lažje dihale user posted image

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 4673
5.6.2011 14:59:56   
pumpkin23
Hojla
JOj kakšno grozno vreme je za nami. Smo bili lihk na pikniku, k se je začelo tako naurje, da je v 5min vse poplavilo naokoli. Smo mislili iti na morje za ene par dni, pa bomo raje prestavli ker je res grozno vreme.

Joj kok čas hitro beži in ko vas berem da imate že sobice poštimane za user posted image . Jaz kar odlašam in se zanašam na to da itak vse že mam. Trenutno bolj razmišljam o dopustu, nato o sestrini poroki kjer bom priča. Potem pa imam še 3 tedne časa da vse pripravimo. Upam da bo mao dete zdržalo notri do rokauser posted image .

Zdej pa šibam kuhat popoldansko kavico.

(odgovor članu srecka84)
Neposredna povezava do sporočila: 4674
5.6.2011 15:35:08   
2.2.
kakšen čuden , težak dan....komaj čakam da pride večer.

jaz za v porodnišnico sem vzela copate, ščetko, pasto, milo,...to kar pač potrebuješ se za upedenat. za obleč pa nič razen spodnjih hlačk in tisto kaj sem imela ko sem prispela v P. itak če kaj rabiš ti še vedno prinese ali dokupi partner. npr. sem rabila tiste nastavke za bradavice mi jih je naknadno kupil pa itak jih nisem več potem nucala, potem naknadno še prsno črpalko....za bebiko pa bodi, pa en komplet za čez, nogavičke, copatke...nevem kakšno bo vreme...

(odgovor članu pumpkin23)
Neposredna povezava do sporočila: 4675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?