metuljcek321
|
nanka, kdaj pa imate valeto? pri nas je v torek - tik-tak in bo tukaj ... kar ne gre mi čist v glavo, da bo že konec šolskega leta ... ma, če povem po pravici, mi je že kar mal bed, k vem, kolk hitr potem mine vse skupaj in je 1, 2, 3 tukaj jesen - bljak! pridna bod še naprej, pol pa odklop & relaksacija big time! kdaj izve matic, če je sprejet? držim pesti! kako tjaša in izpiti? ji laufa tko fajn kot mamici? tims, bože mili, ne, no! pa zakaj se je zdaj še nate spravlo - a ni hudo, k je že ubogo nino tko zdelalo ... pikepoke za obe ... tim bo pa užival maximalno, naj te nič ne skrbi - te šole v naravi so tko super naštimane, ogromno privlačnih aktivnosti za male, prav fajn bo ... vi se pa doma dobr pocajtajte almera, tud jaz se veselim slikic referendum - bla, pričakovani rezultati, vprašanje je, kaj pa zdaj ... država je tko al tko v riti, kakršenkoli bi že bil izzid, zezali nas bojo, vlada bo šla k vragu, prišla nova, spet jajcarija in beda, pol pa menda bo enkrat že kaj bolje, no ... penzija - ja, evo, naša mami bo šla torej next year ... sicer bi pa tud mogla dlje delat, ja ... je zadovoljna z razpletom ... anja že kar nekaj časa spi v dnevni sobi (je prav nič ne moti - tamle zadaj za mano je v svoji posteljici & drnjoha noro dobro, zraven ima pliškote in so v svoji deželici ... ji je pa sicer sobica-to-be zelo všeč, leta po njej, vriska, jo občuduje, tko da mislim, da bo res odlično vse skupaj) speaking of pliške: menjam nedelujočega govorečega psička za delujočega (in nope: niso problem baterije - preprosto se je odločil, da ne bo več pel) ... in ga ima tko zelo rada, pa me zanima, če se je katera med vami mogoče že navelišala njegovega čebljanja in bi ga zamenjala za nemo različico ... justa asking ...