Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijke 2008 čvekajo... 10. del 6.6.2011 10:28:18
|
|
|
|
lidija***
|
Hvala vseeno, moram uredit, da ne bi bila v kakšnem prekršku slučajno
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.6.2011 10:34:57
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 čvekajo... 10. del 6.6.2011 10:38:52
|
|
|
|
nanka
|
dan, se učim za današnji izpit, pa sem vas prišla malo pogledat. Populis midve s Tjašo tudi še nisva prejeli odločbe. Le kje so se zataknile? Odpremljeni sta pa bili Pri talentih sem pa pričakovala, da bodo šli naprej, saj če logično pogledaš imajo največ potencialnih glasovalcev že med samo žlahto, sodelavci, sošolci, ma ni da ni.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.6.2011 10:42:33
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.6.2011 10:55:57
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.6.2011 11:04:35
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.6.2011 11:06:50
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.6.2011 11:21:58
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.6.2011 11:28:43
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.6.2011 13:48:48
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.6.2011 13:55:15
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 čvekajo... 10. del 6.6.2011 14:37:54
|
|
|
|
nanka
|
midve sva tudi dobile dohodnino, no za registrcijo avta bo. Zdaj pa šibam na izpit, predzadnji.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.6.2011 15:27:27
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 čvekajo... 10. del 6.6.2011 19:44:59
|
|
|
|
Majuska
|
Ponavadi gre to mimo mene ... ampak pogled na 9K je pa vseeno zabaven
|
|
RE: Julijke 2008 čvekajo... 10. del 6.6.2011 20:36:24
|
|
|
|
tims
|
Čer Da se en mejčken oglasim pred spanjem. Če bo računalnik dovolil. Je šel ventilator, pol pa dela, dokler se ne segreje prevč . Skratka. Midve sva doma. Včeraj sva se šli na Metelkovo pokazat in stric zdravnik je ugotovil, da ima Nina vnetje obeh ušes in to kar orng, tko da mora pit AB . Ja, kokr je v soboto dopoldne dober kazal, se je popoldne pa poslabšal. Je ful vročino dobila, tko da nama ni preostalo drugega kot obisk pri P. Je pa zgleda čas, da tud mene mal položi. Se en k*** poćutim, grlo me boli za pop****, čist sem brez energije,.... Populis, ja Nini sem v petek dala kaplice, ampak glede na to, da ni potem nič več jamrala za ušeska, je pa orng pokasirala vročino, sem vedla, da se bova šli v vsakem primeru pokazat zdravniku ji potem nisem več dajala. Včeraj popoldne sem pa pakirala stvari za Tima. So danes zjutraj s šolo šli za cel teden v Bohinj in ga že vsi trije pogrešamo .
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.6.2011 20:48:43
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 čvekajo... 10. del 6.6.2011 20:52:28
|
|
|
|
tims
|
Aha, vidim da ste skor vse dale otroke v čuvanje . Joj, midva sva to nardila enkrat odkar imava Nino. Pa še to je bilo čuvanje pri nas doma, tko da zjutraj ni bilo nič cartanja in podaljšanega spanja . Bo treba spremenit to. Metuljčica, hvala za vitaminsko bombo. Sem jo zgleda premalo pojedla, zdej pa mam boleče grlo . Si bila pa še pa še pridna včeraj .Super za članek, nakupe, položen laminat... Res super Flower, sem se prov nasmejala, k sem si zamislila, kako dirkaš ven zarad "potresa".. HD, , naj čimprej prime AB! Za vse prispele dohodnine, predvsem tiste z lepim vračilom Almera, jaaaa,upam, da bomo kmalu vidle slikce Talenti - men tud harmonikaši niso potegnil . Tamladva sta mi bla pa všeč Nanka, kako je šlo na izpitu? Upam, da odlično Kaj pa referendum? Ste šle? Ste zadovoljne z izzidom?
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 čvekajo... 10. del 6.6.2011 20:55:52
|
|
|
|
tims
|
IZVIRNO SPOROČILO: Almera IZVIRNO SPOROČILO: populis nas tatko je dobil dohodnino, pa vide flower in almera? Jaaaaaaaaaaa - lepi dnarci na račun otrok Oh, Nanka si mi takoj veslje pokvarila - točno registracijo imam avgusta Tims - saj bo hitro teden minil, pa se boste lahko skupaj crkljali Ja, maš prov . Je pa Nina ziher vesela, ker ima vso najino pozornostz .
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.6.2011 21:25:16
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 čvekajo... 10. del 6.6.2011 21:26:28
|
|
|
|
Majuska
|
Kar se talentov tiče, sem malo razočarana. Upala sem, da gredo v finale Martina in mala plesalca, ne pa, da bodo izbirali med njima. Navijala sem za Martino, ni fer, da je izpadla. Čudovit glas ima!
|
|
[Brisano sporočilo] 6.6.2011 21:28:14
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.6.2011 21:35:32
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.6.2011 21:38:06
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.6.2011 21:41:53
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 čvekajo... 10. del 6.6.2011 21:42:31
|
|
|
|
tims
|
Men je imela Martina sicer dober glas, ampak se mi zdi, da je že tko ful velik pevcev, tamaldva sta mi pa res hudo dober plesala. Men so bli tud uni plesalci dobri... Me prov zanima, kdo bo zmagal. Referendum - ja, jest sicer nisem šla na referendum in to zato, ker sem se zvečer šele spomnila . Je pa tudi res, da sem se čist premalo poglobila o vseh treh stvareh, tko da vprašanje, če bi šla tud če bi se spomnila. Sploh ne vem, kam smo dal uno knjigco o referendumu
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.