|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ljubljanske mamice 2.del
26.5.2011 8:37:13   
katrinka
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 251
26.5.2011 11:41:31   
nmagk
Smo tud mi še med živimi,samo zadnje čase samo še kolnem,pa pol bolš da nč ne pišem k drgač.....user posted image

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

mojih 5 biserov-neprecenljivo

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 252
26.5.2011 11:56:43   
dect
Jaz pa z angino in ospeni...

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 253
26.5.2011 19:43:52   
katrinka

IZVIRNO SPOROČILO: dect

Jaz pa z angino in ospeni...

o groza...boscekuser posted image user posted image user posted image user posted image

nmagk - kje je rdeckouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dect)
Neposredna povezava do sporočila: 254
26.5.2011 19:57:12   
nmagk
Ja moj rdečko čaka,zdej nama je zagodu pa lizing,vse je nekaj po novem in ker ima za njih moj premalo prometa komplicirajo 100 na uro in so mu zavrnili,zdej je končno uredil samo mora imeti poroka,no tud tle ne bo težav samo da zdej končno zberejo vse papirje da ga lahko registrirava,skratka mi navadni smrtniki ne dobimo kredita,lizinga,komplicirajo,glavno da loh una banda ušiva v vladi krade in pobira naš denar,bog ne daj da zamudiš kako plačilo državi,te odere ampak ko je pa ona tebi dolžna to pa sploh ni problem,ja to pa ja ne gre tako hitro,joj sm jezna res ,bolj ko si pošten in vesten bolj nasrkaš,matr zgleda se bo treba naučit krast pa golfat po pa bo.........no spet sm popizdila...user posted image

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 255
27.5.2011 10:25:17   
katrinka
se ta sok...madona bi clovk pomislu da vam ni usojen tale trafic....
drugace se pa strinjam - mi moramo se stevilko spodnjih gat dat, tajkuni so zastavili se ne pridobljeno premozenje...obup, pa vse slabse je....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 256
27.5.2011 16:18:30   
nmagk
Zdej pa upam da nam je uspelo,vse je urejeno in v ponedeljek gremo po tablice in rdečkota......upam...user posted image

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 257
29.5.2011 12:43:40   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: nmagk

Zdej pa upam da nam je uspelo,vse je urejeno in v ponedeljek gremo po tablice in rdečkota......upam...user posted image

drzim pestiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 258
30.5.2011 8:28:28   
nmagk
Hvala evo čakamo da nas pokličejo,da je urejeno in da greva po tablice,tako da v skrajnem primeru bo avto jutri pri meni tokrat MORA bit..user posted image

Evo sm pospremla mojga Gregata so šli na kmetijo do srede z vrtcem,vem da bo užival samo meni se pa trga,prvič od kar je na svetu sva se ločila da bo nekje ostal čez noč,tud z babi in dedijem ni še bil sm bla vedno zraven tako da upam da bo preživel,ker jest bom bl težko,še dobr da sam do srede user posted image

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 259
30.5.2011 13:58:41   
Anonimen
NMAGK če bi prej vidla, bi te na kofi povabla, da mal pozabiš user posted image   Če te danes ne pokličejo pa povej, bom pa jst urgirala... Ker tole je pa že preveč :( Iz 7.1.2011 bo glih kar 7.6.2011 user posted image user posted image

Katrinči čakam, da prideš na kofi user posted image user posted image user posted image   Bom okna zaprla, da ne boš cvetnega prahu čutila user posted image

Ostale kako ste kej? Mi smo drugače super... Upam, da v roku enega meseca pridemo do avta, drugače se mi bo zmešalo user posted image

(odgovor članu nmagk)
  Neposredna povezava do sporočila: 260
30.5.2011 16:14:35   
špica84
Aloha eto pote4pinke nazaj iz dolenjske

Pri nas je pa štala,tašča si je utopila v bučo,da bi želela imeti nazaj mačko.In je moj ponoru,tako da se verjetno bova selila iz stanovanja na dolensko v 3 sobno prazno stanovanje,.
Drugače pa odločbe še kaer nisem dobila za vrtec,p**** kaj tko dolgo mučkajo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 261
30.5.2011 16:29:16   
lumpa6
oj

ja meni se pa skos neki dogaja nobenga časa nimam več, pa se mi zdi da imam malo depe, kr jokala bi, pa en tak filing, ma sej ne znam opisat
ma sranje kakor obrneš
ja če je to stanovanje boljše,  da sta sama na svojem , jaz bi takoj šla, sploh ne vem zakaj sta še tukaj, sej slabše kot s taščo pomoje ne mora bit, upam samo da ni predaleč, sicer imata pa najbrž avto

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 262
30.5.2011 16:41:45   
špica84
Čakam na odgovor iz Krškega,če sem dobila službo,potem pa pokamo prvo minuto ko se bo dalo

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 263
30.5.2011 21:47:55   
joli07
naš tamal pa ima v soboto 1 leto, tako da se počasi pripravljamo na praznovanje.

nmagk : upam, da ti dnevi do srede hitro minejo, da bo tvoj Grega spet doma.

Jaz sem šla danes podpisat pogodbo za vrtec, pa sem dobila kar solzne oči, ko sem samo pomislila, da ga bom s septembrom vozila nekam, kjer ga bom morala pustiti skoraj pol dneva.

Špica, želim ti da se ti uredi tako kot si želiš, predvsem pa, da boste že enkrat živeli v miru.

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 264
30.5.2011 22:14:11   
Teyla
nmagk joj tale tvoj avto- upam, da ga kmalu dobiš user posted image

špica držim pesti za službo user posted image

Mi imamo pa že eno uro štalo. Jaz ne vem kaj ji je- zaspana je ko hudič, spat pa noče. Dretje je na vso moč. Vem, da je neprespana, ker čez dan ne zna sploh zaspat, razen v vozičku ali pa avtu. Tudi uvajanje obreda ne deluje, ker tudi ko ga opravim, je notri dretje in jo moram ven vzet najmanj 10x. Čisto vsakič pa ji tudi ne morem prebirati zgodbice. Ne vem no, pred kratkim je bilo še vse ok, dva dni nazaj pa kot da imam drugega otroka. user posted image

(odgovor članu joli07)
Neposredna povezava do sporočila: 265
31.5.2011 10:02:30   
kokoška10
Dan!
Kako ste kaj?
Mi smo kar dobr.No včeri smo pa imel štalo ,je tamala prvič padla iz posteljeuser posted image .Tavelik jo je i8mel pri seb v sobi na postelji, revež se je sam obrnu,pok pa je bla na tlehuser posted image ,tako se je vstrašu ,da se je 10min. še tako tresu bogi, no tamali pa hvala bogu ni blo nič,razen joka.user posted image

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 266
1.6.2011 6:30:49   
katrinka
no pa smo prespali prvo noc...sej ne da smo rabili 9 mesecev...user posted image

kokoska - o vrjamem da se je ustrasu...revez, ma sam da je vse okuser posted image

teyla - MOGOCE KAK ZOBEK NA POHODU, NASA JE BLA SITNA K HUDIC DVA DNI, VCER PA VIDIM DA JE spicka prvega zobka zunaj...no vsaj eno stvar bo prej naredila k njena sestrauser posted image

jolie - ja zoprno je iz celega dneva z otrokom na dan ko je kar vecji del v vtrcu....

spica - kaj so ti v krskem rekl...

nmagk - rdecko......

ziva - kako ste.....

(odgovor članu kokoška10)
Neposredna povezava do sporočila: 267
1.6.2011 9:40:54   
bunkabrca
hello gospodične ;)

Kako smo? Z tamalo sve se vrnile iz počitnic s Prekmurja. Bilo je super mal domačega zraka vohat user posted image
Imam eno vprašanje: a za Avstrijo rabim tudi osebno za tamal? Šli bi namreč v Ikeo nekaj iskat.

Kdaj pade spet kaka pijačka?????????

Lepo mi bodite ;)

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 268
1.6.2011 9:51:51   
kokoška10
Mi tudi prespali pvo noč, upam da se bo tako nadaljevalo.user posted image
bunkabrca- mi smo bli tudi v aprilu v ikeji,sem šla nalašč narest osebno za tamalo ,ampak rabili jo nismo nič,tako da nevem kaj naj ti rečem.user posted image

(odgovor članu bunkabrca)
Neposredna povezava do sporočila: 269
1.6.2011 10:22:02   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: bunkabrca

Imam eno vprašanje: a za Avstrijo rabim tudi osebno za tamal? Šli bi namreč v Ikeo nekaj iskat.

rabiš. sicer mejne kontrole ni več, ampak kljub temu lahko greš čez mejo samo z ustreznimi dokumenti (osebna, potni list).

nmagk, kje je rdečko?

katrinka user posted image  za prespano noč! M šele sedaj prespi večino noči

špica, a ne maraš mačk?

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu bunkabrca)
Neposredna povezava do sporočila: 270
1.6.2011 11:01:40   
Teyla
kokoska joj mene je kar stisnilo, ko sem brala tovj post. Važno, da je vse ok. Pa ful lepo, da bratec tako skrbi za sestrico. user posted image

katrinka čestitke, da ste prespali noč. user posted image A to pomeni 5h skupaj minimalno? Drgač pa zobkov še ni. Mala je pa tečna še vedno. Začne se pa zvečer, ko je zaspana in jo dava spat in potem to traja in traja, pa jok in dretje, nošenje po rokah.... Kot da bi mi v četrtek zamenjal in dal drugega otroka. Verjetno je ful neprespana, pa je pol toliko bolj tečna. Smo uvedli nek obred, pa zaenkrat ni še nič boljše.

bunkabrca ja načeloma rabiš osebno tudi za tamalo, ampak gledajo pa skoraj nič. Pa jaz ne tvojem mestu ne bi kaj preveč okoli Ikeinih trgovin hodila. user posted image

(odgovor članu kokoška10)
Neposredna povezava do sporočila: 271
1.6.2011 13:35:05   
tinaaleks
kokoška- kolikokrat moj pade... Zdaj se že dobro dvidajguje, stoji sam ob opori in se premika gor in dol.. On bi pa vedno nekaj prehiteval. Misli, da zdaj ko to obvalada, zna kar stati brez opore in se kar spusti, potem je pa rit ali glava,....
Super za prespano nočuser posted image

Jaz imam pa končno nov računalnik, tako da upam, da bom več na netu.

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 272
1.6.2011 14:07:28   
PapuaNG
Pozdravljene, se opravičujem, ker (spet) vdiram v vašo temo, a malo pomagam mojemu, ki dela castinge za reklame....

Moj  (spet) išče dojenčke za reklamo, tokrat se iščejo dojenčki, stari do 5 mesecev. Gre se za reklamo za evropsko kampanjo proti kajenju, plačilo je 400 EUR bruto, en snemalni dan, enkrat med 18. in 23.6.2011. Seveda se na snemanju prilagaja dojenčku. Casting poteka že jutri, 02.06.2011, med 9-14. uro, v prostorih Nora produkcijska hiša, Idrijska ulica 16, Ljubljana (na Viču). Če katera mamica (ali očka seveda!), ki bi se rada udeležila castinga, ne more priti jutri, naj sliko dojenčka + kontakt (ime, priimek (mamice in dojenčka), telefon!, starost dojenčka) pošlje na blaz.taljan@gmail.com, saj bo najverjetneje naslednji teden še en cast. Torej, če ste/poznate kakšne bolj novopečene mamice, ki bi jih zanimalo snemanje reklame, jim prosim posredujte tole sporočilo. Tenk ju :)

(odgovor članu tinaaleks)
Neposredna povezava do sporočila: 273
6.6.2011 8:41:18   
Mouse to be
Nikjer nobene? user posted image

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 274
6.6.2011 21:19:08   
barbet
Evo še ena zgubljenka. Tudi nam se toliko dogaja, da sploh ne vem več zase. Pa nenehno nekaj delam, pa nič narejenega ... ma, glavno da se mamo fajn.
Katrinka - čestitke za prespano noč. Naša je 3x v življenju spala od 8.30 do 6h, sicer se pa zbuja (ponavadi treba 1x na noč jo it mal pobožat).
Je pša naša pupa čist navita - kobaca po vseh štirih, dviguje se, kjer se leda, čeblja kot navita ... skratka, ni nam dolgčas.

bunkabrca - mislim, da so Avstrijci trenutno ravno v pregledovanju na meji, tako da boš itak rabla. Ne vem pa, če je rojstni list tudi dovolj.

kokoska - samo da je ok z user posted image . Saj tamali so res kar elastični in jim ponavadi nič ni, ampak mene je ful strah, da pade iz nekje.

Joj, zob pa ne omenjajte. Naša ima spodnja dva že 3 mesece in pol, od ostalih pa le tečnoba vsake toliko, pa celo vročina, a zob ne user posted image

Bodite lepo v tem aprilskem vremenu.

(odgovor članu Mouse to be)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?