|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Gorenjske nosečke
29.5.2011 22:55:58   
Nina33

user posted image

(nick, starost, PDP, nosečnost, št. otrok, spol, kraj, naslednji pregled)

Maj 2011

Junij 2011

- rado_vednica_, 22 let, PDP: 27.6.2011, 1user posted image , 0 user posted imageuser posted image ,  okolica Škofje Loke

Julij 2011

Avgust 2011

- daška91, 19 let, PDP: 4.8.2011, 1user posted image , 0 user posted image , user posted image ,  Kropa
- ines82ka, 28 let, PDP: 11.8.2011, 1user posted image , 0 user posted image , user posted image , Škofja Loka, NP: 15.6., UZ: 20.6.
- Katjuška986, 24 let, PDP: 26.8.2011, 1user posted image , 0 user posted imageuser posted image , Kranj

September 2011

Oktober 2011

- Weeda, 27 let, PDP: 9.10.2011, 1user posted image , 0user posted image , user posted image , Komenda
- jenny700, 24 let, PDP: 18.10.2011, 1user posted image , 0 user posted image , user posted image , Bled/Zapuže

November 2011

- teodora75, 36 let, PDP: 3.11.2011, 2user posted image , 1user posted image user posted image , Radovljica/okolica
- _tina_, 21 let, PDP:11.11.2011, 2user posted image , 1user posted image , Žirovnica
- spominčica, 34 let, PDP: 17.11.2011,  1user posted image , 0 user posted image user posted image , Bled/okolica

December 2011

- martythezebra, 27 let, PDP: ?, 1user posted image , 0 user posted image , user posted image , Kranj, NP: 3.6.2011

"V delu"

- Jada82, user posted image

user posted image  nas je: 10
dvojne user posted image : 0 

pričakujemo:
4user posted image
0user posted image  
user posted image

Odšli med user posted image :
user posted image  Sandry_ca
user posted image  

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3351
29.5.2011 22:58:10   
Nina33
Čer!
Martythezebra, lepo da je vse OK z vama. "Dolžna" si pa še PDP user posted image , sem te pod december napisala, pa si (glede na prvi pregled) bolj verjetno januarkauser posted image .
Weeda, pofočkana user posted image .
Uživajte v user posted image !
Lahko noč in lepe sanje!

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu martythezebra)
Neposredna povezava do sporočila: 3352
30.5.2011 13:20:26   
daška91
Helov... no da se malo javiiim user posted image . Jutri imam ultrazvok razvoja in rasti user posted image user posted image .

aja imam pa še eno uprašanje ... tiste ki ste že začele hodiit v šolo starševstva ali ste to že opravile ... me zanima če dobijo očetje potrdila ali ne ?? ( v Kranju ) user posted image

lep sončen dan vam želim !! user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil daška91 -- 30.5.2011 13:21:08 >

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3353
30.5.2011 13:39:17   
Katjuska986
Daška91 - potrdilo dobijo, tudi če ne hodijo. na prvem predavanju ko vpisuješ podatke že rečejo, da vpiši tudi partnerja tudi če ga ni, da bo dobil potrdilo na koncu. Za prisotnost pri porodu v Kranju ga sicer ne rabi, ampak v Ljubljani (verjetno tudi kje drugje) pa je nujno, da ima potrdilo. Čeprav je fajn da je s tabo na teh predavanjih. Glede na to, da mene muči spomin, je super da ja MM zravnen.. Je pa kot goba - vse si zapomni user posted image
Ultrazvok pa verjamem da komej čakaš... meni se bo še malo vleklo. Mi ga je dala v 33. tednu...

Ej a je katera že razmišljala o otroškem izbranem zdravniku v Kranju??? So svetovali že v šoli da je fajn to čim prej uredit, ker je prvi pregled že zelo kmalu po porodu.

(odgovor članu daška91)
Neposredna povezava do sporočila: 3354
30.5.2011 13:52:34   
daška91
hvala katjuska !! user posted image user posted image Sej to se mi je malo svitalo da je tako in tudi to da je pristop partnerja pri porodu samoplačniški cca.20-30€ ...mislim da sm prov slišala ..
jez mislim da bom imela zdravnika v našem koncu oz.vsaj v Radovljici bi blo fajn če se že v kranjski gori ne bo dalo.

(odgovor članu Katjuska986)
Neposredna povezava do sporočila: 3355
30.5.2011 13:56:02   
Katjuska986
Ja sem jaz tudi slišala da je samoplačniško če hoče biti zraven - cca. 20 €. Če pa skupaj pade pa menda še dražje al kako??

(odgovor članu daška91)
Neposredna povezava do sporočila: 3356
30.5.2011 14:13:27   
daška91
ajaaa?? to pa prvič slišm da če skupej pade da je draži user posted image , ma moj nesme user posted image , se bo že mal v šolo prpravu da vid kako vse to poteka user posted image , če bo pa po možnosti skp padu pa nč taga...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3357
30.5.2011 18:36:28   
martythezebra
Živjo,
pa je ponedeljek skoraj mimo. Danes mi je bil res en čuden ponedeljek, se mi zdi da mi je šlo vse bolj kot ne narobe :) v službi mislim :) Zdj doma je že boljš.
Aja PDP kot sem računala tukaj naj bi bil 10.1., bom pa točno najbrž zvedela v petek.
V petek imava tudi namen povedat doma, zdj sam še iščem način. Sem razmišljala, da bi na copatke napisala dedek boš, babica boš in jih zapakirala v male škatlice :) Ker drugače ne vem kako bi sploh povedala? Ostalim pa bova itak povedala šele po treh mesecih.
Kako ste oz. boste pa vi povedale?

(odgovor članu daška91)
Neposredna povezava do sporočila: 3358
30.5.2011 19:49:46   
daška91
martythezebra- Dobrodošla , in čestitam ti za user posted image ! Zdaj pa pazi zelo nase in vajin zakladek !! user posted image . Jaz sem doma povedala moji mami ko sem naredila test, ki njej vse zaupam in tako tudi vsem ostalim v družini. Brat je bil na začetku zelo presenečen ki ni pričakoval da ga bom prehitela kajti sm mlajša od njega , a zdaj že zelo pričakuje svojega prvega nečaka user posted image . Tako da ta tvoja zamisel mi je zelo všeč z napisom na copate !! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3359
30.5.2011 20:04:51   
carly
Ojla, sicer verjetno ne bom preveč klepetala z vami ker smo sedaj ko je tako vreme večinoma zunaj in je zvečer potem bolj malo časa, me pa lahko daste na seznam in sicer pdp je 23.9. 4 nosečnost, doma imamo že navihano 2,5 letnico sem pa iz Žirovnice.

(odgovor članu daška91)
Neposredna povezava do sporočila: 3360
30.5.2011 23:07:50   
Nina33

user posted image

(nick, starost, PDP, nosečnost, št. otrok, spol, kraj, naslednji pregled)

Maj 2011

Junij 2011

- rado_vednica_, 22 let, PDP: 27.6.2011, 1user posted image , 0 user posted imageuser posted image ,  okolica Škofje Loke

Julij 2011

Avgust 2011

- daška91, 19 let, PDP: 4.8.2011, 1 user posted image , 0 user posted image , user posted image ,  Kropa
- ines82ka, 28 let, PDP: 11.8.2011, 1 user posted image , 0 user posted image , user posted image , Škofja Loka, NP: 15.6., UZ: 20.6.
- Katjuška986, 24 let, PDP: 26.8.2011, 1 user posted image , 0 user posted imageuser posted image , Kranj

September 2011

- carly, ? let, PDP: 23.9.2011, 4 user posted image , 1user posted image user posted image , Žirovnica 

Oktober 2011

- Weeda, 27 let, PDP: 9.10.2011, 1 user posted image , 0user posted image , user posted image , Komenda
- jenny700, 24 let, PDP: 18.10.2011, 1 user posted image , 0 user posted image , user posted image , Bled/Zapuže

November 2011

- teodora75, 36 let, PDP: 3.11.2011, 2 user posted image , 1user posted image user posted image , Radovljica/okolica
- _tina_, 21 let, PDP:11.11.2011, 2 user posted image , 1user posted image , Žirovnica
- spominčica, 34 let, PDP: 17.11.2011,  1 user posted image , 0 user posted image user posted image , Bled/okolica

December 2011

Januar 2012

- martythezebra, 27 let, PDP: 10.1.2012, 1 user posted image , 0 user posted image , user posted image , Kranj, NP: 3.6.2011

"V delu"

- Jada82, user posted image

user posted image  nas je: 11
dvojne user posted image : 0 

pričakujemo:
4user posted image
0user posted image  
user posted image

Odšli med user posted image :
user posted image  Sandry_ca
user posted image  

< Sporočilo je popravil Nina33 -- 30.5.2011 23:09:19 >

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3361
31.5.2011 7:53:58   
jenny700
heej gorenjke user posted image

kako paše tale jutranja svežina....user posted image  hihi...no lepo da gre vsem tko super fajn..jst komej čakam morfologijo v četrtek...(skrajni čas da vidm pikco/a pa 2 mescih)...pri nas je z materinsko šolo na Bledu tako, da imajo julija,avgusta "dopust" (v Radovljici vrjetno nimajo) septembra se mi pa zdi tkooo pozno...za Epiduralno sem se tudi že pozanimala, na Jesenicah je na voljo 24ur, posvet imajo pa vsak torek..še malo pa mi bo treba urejati dokumente za porodniško :)

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3362
31.5.2011 8:52:15   
ines82ka
Hoj hoj...da se spet mal oglasim....Včerej noro naporen dan....Z nedelje na ponedeljek skoraj nič spala potem ap včeraj na nogah od 4:30 pa do poznega večera....Se je včer šola za starše čist preveč zavlekla....Tri ure sedenja....Še zdej me rita boli;)...Dons bo pa nekak vrjetn enaka zgodba....Sam bo fajn ker mamo handling...Tko da se naučimo mal dojenčka obračat itd...

(odgovor članu jenny700)
Neposredna povezava do sporočila: 3363
31.5.2011 8:55:54   
ines82ka
se strinjam glede nog...Men čevlji sploh niso več prou...Balerinke si morm kake nove kupt pa upam da mi ne bojo noge še kej bl zatekle...sm k en pujsek v prste....odklop....Mal je vrjetn tut vzrok to da sem kr dost na nogah ap še vročina glih ne pomaga...Je pa vsaj to plus da je poletje blizu in da bomo lahk udobne šlapke nosile,)

IZVIRNO SPOROČILO: Katjuska986

Daška91 - meni je drugač kar super... sicer smo imeli šele dvakrat. Super je ker te opozori na stvari, ki ti če jih nebi vedu lahko pol krajšajo noči (hitro in neenakomerno dihanje dojenčka itd.)... zdj zadnič je bila komunikacija med partnerjema..
tko no super...

glede nog sem pa prou žalostna. Sem imela v službi hlačne nogavice gor in polna upanja doma pogledam kake imam noge - obupne.. tako kot včerej... sploh ne vem kaka bom na koncu če je že zdj taka panika.

Neposredna povezava do sporočila: 3364
31.5.2011 9:34:34   
Katjuska986
user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: ines82ka

Hoj hoj...da se spet mal oglasim....Včerej noro naporen dan....Z nedelje na ponedeljek skoraj nič spala potem ap včeraj na nogah od 4:30 pa do poznega večera....Se je včer šola za starše čist preveč zavlekla....Tri ure sedenja....Še zdej me rita boli;)...Dons bo pa nekak vrjetn enaka zgodba....Sam bo fajn ker mamo handling...Tko da se naučimo mal dojenčka obračat itd...

No če me do včeraj ni bilo strah poroda - me zdj je user posted image  Sva imela oba oči kot krofe... Drugače je bila pa res dolga... Jaz sem bila pol zvečer tako zmatrana... že tako me vročina, pa pomanjkanje železa dajeta.. No ja.. vsaj zanimivo je..

(odgovor članu ines82ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3365
31.5.2011 13:28:49   
ines82ka
ja tut mene je zdej velik bl strah....ker vse kar je govorila je blo da boli pol pa še bl boli in pol spet boli in boli....aaaaaaaa...nč fajn ni blo poslušat....čeprou zve se pa kr precej zanimivih in uporabnih stvari....jst se veselim današnjega predavanja;)....oziroma previjanja pa četrtkove nege....;)

Neposredna povezava do sporočila: 3366
1.6.2011 7:56:26   
ines82ka
a katera mogoče ve kje se danes dobimo za šolo za starše v Kranju??Na seznamu piše porodnišnica...

(odgovor članu ines82ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3367
1.6.2011 8:13:05   
Katjuska986
Ne - sva midva tudi včeraj gledala... Najboljš je it kar v porodnišnico pa k receptorju/vratarju vprašat.

(odgovor članu ines82ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3368
1.6.2011 14:37:41   
daška91
da se malo pofočkam ... učerej smo imeli UZ-rast in razvoj user posted image !! Vse je OK in jz sm najbl srečna !! user posted image . Smo že ubrnjeni z glavico navzdol user posted image . In sva že v 32 4/7 user posted image !!

Samo mi pa niso nič napisali koliko je težek samo mere GV/TT/BPD, HC, AC in FL.

Naslednji pregled : 6.6.2011 !! user posted image

Punce čuvejte sebe in svoje user posted image !!!

Neposredna povezava do sporočila: 3369
1.6.2011 23:17:12   
Nina33
Čer!
Evo link, da si "same" zračunate, kolk naj bi bili čmrleki veliki user posted image .
Uživajte!
Pa lepe sanje!

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu daška91)
Neposredna povezava do sporočila: 3370
2.6.2011 9:33:53   
Weeda
martythezebra, midva sva povedala na večerji, ko je dragi častil družini in ožje prijatelje za doktorat. Je bilo super, ker noben ni nič posumiluser posted image . Sva pa kupila knjigici "Stari starši in njigovo vzgojno poslanstvo" in notri prilepila slikico iz NS ter napisala "pridem oktobra". Obe mami sta rabili kar nekaj časa, da sta dojeli za kaj se gre, potem se je pa takoj naročila nova runda šampanjcauser posted image .Tvoja ideja s copatki je fuuuuul luštkana in verjamem, da bodo presenečeniuser posted image .

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3371
4.6.2011 15:35:31   
martythezebra
oj,
Evo včeraj sem imela prvi pregled :D...Točen PDP je 12.1.2012, veliki pa smo 1cm in 70mm :)
Zaenkrat je vse vredu. Sem pa mislila, da bom kej več zvedela na prvem pregledu pa je bilo vse ful na hitro. Potem mi je sestra povedala za nuhalno in mi dala prospekt od Strahove in pa od Pušenjaka, tako da se v ponedeljek naročim k Strahovi če bo še frej. No naslednji pregled imam pa 29.6. in bo takrat baje ful več stvari :) komi čakam
Doma pa še kar nisva povedala. Včeraj ni zneslo, mogoče danes. Jutri pa grem k svoji mami na kosilo, pa ji povem. Za njegove še zbirava pogum (no bolj on kot jaz:) , ker ne veva točno na kakšen način naj poveva :) :D ampak bo že
Lep dan še naprej ;)

(odgovor članu Weeda)
Neposredna povezava do sporočila: 3372
5.6.2011 14:14:58   
Weeda
Martythezebra, me veseli, da vse lepo kaže user posted image . Za nuhalno ti zelo priporočam Petro Meglič v ZD domžale. Ima tudi spletno stran http://www.ginekoloska-ambulanta-meglic.si/meglic_petra_doktor_medicine.html. Drugače je tudi moja ginekologinja in ob vsakem pregledu vse razloži in odgovori na vsa vprašanja. Na nuhalni sva bila oba z možem, monitor je imela obrnjen proti nama in nama vse sproti razlagala. S sabo lahko prineseš tudi CD in ti zapeče fotke in kakšen filmček.Dobila sva tudi nekaj 3D slikic user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3373
5.6.2011 17:34:25   
daška91
martythezebra - Iskrene čestitke !! user posted image user posted image

(odgovor članu Weeda)
Neposredna povezava do sporočila: 3374
6.6.2011 12:21:11   
daška91
Tako, danes sm jz najb srečna !! user posted image user posted image

Prihajam iz pregleda. Z sončkom je vse ok ! Srček bije kot mora, samo moj pritisk lih ni biu najbolši . Morala bom namreč na kontrolo k moji osebni zdravnici . user posted image Upam da bo vse OK !!

Drugače sem pa uradno julijka , mi je prestavila PDP** na 24.7.2011 !! user posted image

(odgovor članu daška91)
Neposredna povezava do sporočila: 3375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?