|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Gorenjske nosečke
23.5.2011 15:23:10   
ines82ka
Hoj, vidim da si iz Škofje Loke oziroma okolice...;)...lepo pozdravljena...

IZVIRNO SPOROČILO: rado_vednica_

rado_vednica_ 22 let PDP 27.6. 1.otrok okolica Škofje Loke

(odgovor članu rado_vednica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3326
23.5.2011 15:43:42   
daška91
No da se spet malo javim, naš sonček pridno raste pridno brcka in odštevamo zadnje dneve do njegovega prihoda user posted image user posted image .

(odgovor članu ines82ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3327
23.5.2011 16:03:59   
jenny700
daška91...suuuper...ja hitro gredo teli dnevi, meseci...kam greš rodit?

(odgovor članu daška91)
Neposredna povezava do sporočila: 3328
23.5.2011 16:32:31   
daška91
jenny700- Zeloo hitro rees user posted image , v Kranju bom rodila , ti pa ..?? user posted image

(odgovor članu jenny700)
Neposredna povezava do sporočila: 3329
23.5.2011 17:08:22   
ines82ka
sam gre reeees hitr...mene je po en stran kr mal groza,)...
Dons sm ravno na socialno šla po papirje k jih morm dat v službi izpolnt tko da se je že začel mal dogajat....
Ej kaj ste kej vzele od paketov??(stvari al denar,....?)

v sredo pa začnem materinsko šolo...upam da bo fajn;)

(odgovor članu daška91)
Neposredna povezava do sporočila: 3330
23.5.2011 17:10:58   
daška91
Ines jaz sem vzela kar denar, ki kar imajo v paketih že vse imam tako da brezveze user posted image , denar bo sedaj prav prišel.

(odgovor članu ines82ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3331
23.5.2011 18:19:34   
_tina_
heyuser posted image !

se vam še jaz pridružim:)
PDP 11.11., starost 21, doma imamo že enega navihančka.
prihajam iz žirovnice :)

lp

(odgovor članu daška91)
Neposredna povezava do sporočila: 3332
23.5.2011 20:35:24   
Nina33

user posted image

(nick, starost, PDP, nosečnost, št. otrok, spol, kraj, naslednji pregled)

Maj 2011

Junij 2011

- rado_vednica_, 22 let, PDP: 27.6.2011, 1user posted image , 0 user posted imageuser posted image ,  okolica Škofje Loke

Julij 2011

Avgust 2011

- daška91, 19 let, PDP: 4.8.2011, 1user posted image , 0 user posted image , user posted image ,  Kropa
- ines82ka, 28 let, PDP: 11.8.2011, 1user posted image , 0 user posted image , user posted image , Škofja Loka, NP: 15.6., UZ: 20.6.
- Katjuška986, 24 let, PDP: 26.8.2011, 1user posted image , 0 user posted imageuser posted image ,  ?

September 2011

Oktober 2011

- jenny700, 24 let, PDP: 18.10.2011, 1user posted image , 0 user posted image , user posted image , Bled/Zapuže

November 2011

- teodora75, 36 let, PDP: 3.11.2011, 2user posted image , 1user posted image user posted image , Radovljica/okolica
- _tina_, 21 let, PDP:11.11.2011, 2user posted image , 1user posted image , Žirovnica
- spominčica, 34 let, PDP: 17.11.2011,  1user posted image , 0 user posted image user posted image , Bled/okolica

December 2011

- martythezebra, ? let, PDP: ?, ?user posted image , ? user posted image , user posted image , ?

user posted image  nas je: 9
dvojne user posted image : 0 

pričakujemo:
3user posted image
0user posted image  
user posted image

Odšli med user posted image :
user posted image  Sandry_ca
user posted image  

(odgovor članu jenny700)
Neposredna povezava do sporočila: 3333
23.5.2011 22:46:32   
jenny700
daška91..verjetno na jesenicah...bližje mi je, pa da ne kompliciram ;)

ines...jaz bi tudi denar vzela, ker v teh paketih res ni nič pametnega...

_tina_DOBRODOŠLA!user posted image

upam, da sem vsaj malo nosečk zvabla na našo debato ;)

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3334
24.5.2011 8:35:48   
Jada82
Hej!
Jest pa upam, da se vam kmalu pridružim .... delamo na user posted image . Zaenkrat še ni uspeha, pa upam, da bo kmalu user posted image
Uživajte, pa zdravo user posted image  in zdrave user posted image  želim!!!!!

(odgovor članu jenny700)
Neposredna povezava do sporočila: 3335
24.5.2011 11:47:27   
Katjuska986
Nina33 - če boš dodala še kraj pri meni: Kranj

Drugače pa punce.. mislim da nas more biti precej več - ko je imel Kik akcijo nosečniških oblačil je bilo do 16. ure že več ali manj vse razprodanov Kranju.

Poleg tega, ima samo moja G prijavljenih 53 user posted image .. user posted image  upam da se nam bodo kaj pridružile... meni je super malo predebatirati z vami..

drugače pa počutje je te dni bolj na psu... delam s težavo ker me vse boli - skupi padam zaradi pritiska pa še zaspana sem tako... grozno...

Glede paketov bom izbrala tistega, v katerem si stvari sam nabereš ker bom vzela avtosedežek, posteljico, stolček za v kuhinjo ter še par varovalk za kote in štekarje... Denarja ne bom vzela ker mi takole kup stvari še pride prav.

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 3336
24.5.2011 14:18:53   
ines82ka
Moj G ima tudi grozno velik nosečnic tako da smo gorenjke kar pridne kar se tiče skrbi za povečanje števila slovenčkov;)

jaz bom tudi najverjetneje kar denar vzela pa potem sama nakupila kar nama bo še prav prišlo....Jaz sem nekaj stvari tko že kupila in ne vme eč bi mi sploh uspelo tam nabrat za 280 EUR materiala,)

Kako kej prenašate vročino tele dneve?Jst sploh ne vem kaj nej oblečem...VROČE ZA ZNORET;)

(odgovor članu Katjuska986)
Neposredna povezava do sporočila: 3337
24.5.2011 14:51:34   
ines82ka
aja, ali je katera že dala skoz Materinsko šolo v Kranju oziroma ali katera začenja jutri? user posted image

(odgovor članu ines82ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3338
24.5.2011 20:38:25   
Nina33

user posted image

(nick, starost, PDP, nosečnost, št. otrok, spol, kraj, naslednji pregled)

Maj 2011

Junij 2011

- rado_vednica_, 22 let, PDP: 27.6.2011, 1user posted image , 0 user posted imageuser posted image ,  okolica Škofje Loke

Julij 2011

Avgust 2011

- daška91, 19 let, PDP: 4.8.2011, 1user posted image , 0 user posted image , user posted image ,  Kropa
- ines82ka, 28 let, PDP: 11.8.2011, 1user posted image , 0 user posted image , user posted image , Škofja Loka, NP: 15.6., UZ: 20.6.
- Katjuška986, 24 let, PDP: 26.8.2011, 1user posted image , 0 user posted imageuser posted image , Kranj

September 2011

Oktober 2011

- jenny700, 24 let, PDP: 18.10.2011, 1user posted image , 0 user posted image , user posted image , Bled/Zapuže

November 2011

- teodora75, 36 let, PDP: 3.11.2011, 2user posted image , 1user posted image user posted image , Radovljica/okolica
- _tina_, 21 let, PDP:11.11.2011, 2user posted image , 1user posted image , Žirovnica
- spominčica, 34 let, PDP: 17.11.2011,  1user posted image , 0 user posted image user posted image , Bled/okolica

December 2011

- martythezebra, ? let, PDP: ?, ?user posted image , ? user posted image , user posted image , ?

"V delu"

- Jada82, user posted image

user posted image  nas je: 9
dvojne user posted image : 0 

pričakujemo:
3user posted image
0user posted image  
user posted image

Odšli med user posted image :
user posted image  Sandry_ca
user posted image  

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3339
24.5.2011 20:56:34   
Nina33
Čer!
Jada, sem te dodala med "V delu" user posted image , imaš navijačico zraven user posted image .
Glede paketov/denarja - saj veste, de lahko prek Recinkota tut tako kupujete? Po istih cenah. Tako, de lahko vzameš denar in poj nakupiš pri njih le tisto, kar ti manjka, ni treba tistih centov lovit. Imajo pa kvalitetno robo (jaz imam njihovo posteljico, lupinico in jogi).
Lahko noč in lepe sanje!

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3340
24.5.2011 21:30:23   
ines82ka
hmmm, no tega pa nism vedla....Pol je pa res bl fajn vzet denar pa pol tm kupt...Ker drgač mislm da morš un e-paket pokoristt v celoti...to pa dvomm da bi mi uspelo;)....HVala za info,)

IZVIRNO SPOROČILO: Nina33

Čer!
Jada, sem te dodala med "V delu" user posted image , imaš navijačico zraven user posted image .
Glede paketov/denarja - saj veste, de lahko prek Recinkota tut tako kupujete? Po istih cenah. Tako, de lahko vzameš denar in poj nakupiš pri njih le tisto, kar ti manjka, ni treba tistih centov lovit. Imajo pa kvalitetno robo (jaz imam njihovo posteljico, lupinico in jogi).
Lahko noč in lepe sanje!

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3341
25.5.2011 9:17:18   
jenny700
heej user posted image  :)

Jada držimo pesti tudi za tebe! ;)

drugače pa tale vročina...ufff..si ne predstavljam kaj bo šele avgusta, upam, da bo vsaj malo dežja...pa še toliko me ne moti tale vročina, bolj sooooparaaa...user posted image

lep pozdrav

(odgovor članu ines82ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3342
26.5.2011 9:47:35   
daška91
helov punce !

Evo v torek imam kontrolo rasti in razvoja otročka user posted image , komaj čakam da spet vidm našga sončka mejhnga user posted image . Včeraj smo stopili v 8.mesec šeeee malo pa bo user posted image .

Jooj ta vročina bo mene ubila, sm večinoma v senci , če sm pa že na soncu se pa ful pazim da me še bol ne opeče ki me je že pošteno oeklo.

Drugače punce, kako so vaši user posted image , so aktivni v trebuščku ?? user posted image Naš sonček tako zganja da kar opazuješ, neverjetno kako lep občutek je to user posted image .

A katera začne z materinsko šolo 8.6. v Kranju ?? user posted image

(odgovor članu jenny700)
Neposredna povezava do sporočila: 3343
26.5.2011 16:34:48   
jenny700
ufff...ja jaz sem šele bolj na začetku...smo pa aktivni non-stop...telovadba zjutraj in telovadba zvečer:) hehe...mislim da bo ena vražja punca tole...čeprov še ne vem spola...zvem drug teden na morfologiji :) pa še to mislim da ne bom...ker je preveč živahn/auser posted image

mene pa še čaka tale vročina..juheeej..dobro da grem vsaj rodit oktobra :) če bo vse kot mora bit...

(odgovor članu daška91)
Neposredna povezava do sporočila: 3344
26.5.2011 21:58:15   
ines82ka
Evo, jst dala danes skozi drugi tečaj - komunikacija...Je blo kar zanimivo...Baje nas je ful julijk in avgustovk tko da bi poleti pestro...Sam upam da ne bojo glih vsi takrat po dopustih ko bomo rojevale,)....

Drgač pa zmer bl vidm da bo kr fletn met polet otroka ker bomo lahk ful zunej...Je pa res da vročina ubiiiija....
Sem pa odkrila da je še en + pri tem da si noseč v bolj toplih mesecih....K maš otečene noge ne daš ful velik za novo obutev,)....Šlapki so dokaj pocen...si ne predstavlam da bi mogla pozim kake nove škorne kupvat;)...

A mate ve tut težave kej s "povečanjem" stopala???user posted image

(odgovor članu jenny700)
Neposredna povezava do sporočila: 3345
27.5.2011 7:13:40   
Katjuska986
Midva sva tudi bila včeraj na komunikaciji. Drugač pa moje noge so obupne.. tako da moram kljub vročini nositi hlačne nogavice. Noge imam tako otečene da me je prou groza. Še natikači me žulijo.

Komej čakam da se malo shladi... da bom normalno zadihala...

(odgovor članu ines82ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3346
27.5.2011 8:01:08   
daška91
Še mal pa tud midva začneva z šolo user posted image . A drgač kej pametnga povejo v kranju ...user posted image ? Ja moje noge so obupne 2 dni nazaj sm ki kupla balerinke in so me že ožulile user posted image , pa tako lepe so in jih bom mogla dat naprej ... ampak dobro da niso bile tako drage user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3347
27.5.2011 13:57:37   
Katjuska986
Daška91 - meni je drugač kar super... sicer smo imeli šele dvakrat. Super je ker te opozori na stvari, ki ti če jih nebi vedu lahko pol krajšajo noči (hitro in neenakomerno dihanje dojenčka itd.)... zdj zadnič je bila komunikacija med partnerjema..
tko no super...

glede nog sem pa prou žalostna. Sem imela v službi hlačne nogavice gor in polna upanja doma pogledam kake imam noge - obupne.. tako kot včerej... sploh ne vem kaka bom na koncu če je že zdj taka panika.

(odgovor članu daška91)
Neposredna povezava do sporočila: 3348
28.5.2011 13:09:02   
martythezebra
Živjo,
No da se vam javim, da sem še vedno med vami :)
Z mano in mojo pikico je vse vredu, je bilo vmes mal komplikacij (ne s pikico) ampak smo vse rešili :)
No sedaj imam prvi pregled 3.6.
Pa še podatki za tabelo: stara sem 27let, to je moja prva nosečnost, torej nimamo doma še nobenega otročka, prihajam pa iz Kranja.
Drugače pa moje počutje super, slabosti ne vem kakšnih ni. Slabo mi postane edino, ko sem lačna in takrat moram vedno nekaj pojesti :) Hrana mi paše vsa, matra me edino utrujenost :)
pozdravčki

Neposredna povezava do sporočila: 3349
29.5.2011 10:51:06   
Weeda
No, se vam končno tudi jaz pridružujem. Zadnje čase je v službi prava norišnica in komaj najdem čas, da na hitro pokomentiram kakšen post na FB ali Ringaraja.

Če boste še mene dodale v tabelico so podatki:
starost 27 let, 1. otrok, sem pa iz Komende in imeli bomo fantka . PDP po morfologiji je 9.10.11

Bom vesela kakršnih koli info glede materinske šole in porodnišnice v Kranju, ker sem precej na slepo izbrala kam bom šla rodit, saj mi je Ljubljana enako blizu kot Kranj. No, epiduralna je na koncu pretehtala user posted image in tudi precej pohval glede porodnišnice sem slišala.... Bo katera od vas obiskovala materinsko šolo od 31.8. naprej?

Verjetno imam pa srečo, ker sem med tistimi, ki zelo dobro prenašajo vročino in tudi sedaj mi ni pretirano vroče, mi bo verjetno zelo prav prišlo ker šibava na zelo aktiven dopust user posted image . Jenny 700 in ostale, ki vam je vroče-držim pesti, da se boste čim bolj uspešnno uspele hladitiuser posted image .

Kar se pa paketka tiče, bova vzela kar denar. Trenutno iz vseh strani dežujejo ponudbe, kaj bi nama kdo lahko podaril ali posodil tako, da bo najbolje da sama potem res dokupiva tisto kar nama manjka. Je pa fino, ker pri nas tudi občina prispeva malo čez 200 EUR za novorojenčka, kar bo prišlo še zelooooo prav.

Lepo se imejte in pridno božajte trebuščke user posted image .

(odgovor članu martythezebra)
Neposredna povezava do sporočila: 3350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zaprtje med nosečnostjo in uporaba odvajal
Zaprtje med nosečnostjo je pogost pojav, ki lahko spremlja bodoče mamice skozi celotno obdobje nosečnosti. Pomembno je, ...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?