|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2011
3.6.2011 11:59:32   
anastazia
živjo, punce!
kako smo kej? še tri mesece, pa bo iz nas enih nastalo dvoje teles :)
a vas že kej pritiska na žličko? jst sploh ne smem več sključena sedet...

a se je katera odločila za 3D-ultrazvok? a mi lahko priporočate kakšno
ginek.ordinacijo, kjer se s tem ukvarjajo?
hvala in lp!

(odgovor članu ANDMIL)
Neposredna povezava do sporočila: 4626
3.6.2011 12:06:06   
Pigy
Čist sm zmatrana od pospravljanja, kot da nisem 100 let nič naredila. Še malo pa moram v trgovino, pa se mi tok ne da.....

IZVIRNO SPOROČILO: kristi07

Pigy, ali ti ne hodiš več k Megliču, sem sedaj že parkrat opazila, da pišeš da ti je ginekologinja rekla??

Ker hodim v rizično , mi ni treba več k njemu, vsaj tko so mi v porodnišnici rekli.

Se grem oblečt, da bom pol lahko mal zalegla, kr bog ve kok časa bojo obiski tuki.

Živi za učenje in naučil se boš živeti.

(odgovor članu ANDMIL)
Neposredna povezava do sporočila: 4627
3.6.2011 12:13:13   
san
pozdravljene punce,

vas na hitro pozdravim, potem pa letim, ker imam še ogromno dela. upam, da ste vse ok! jaz sem imela v sredo zjutraj prometno nesrečo. sem se enemu zarila v rit user posted image . sicer je model kar sredi ceste na hitro ustavil in ugotovil, da mora v neko ulico zavit, ampak seveda brez žmigovca in nič zmanjševanja hitrosti, pa sem prepozno ugotovila in prepočasi zabremzala. seveda sem kriva samo jaz, ker sem imela premalo varnostno razdaljo..sem bla v takem šoku, da joj. to je bila tudi moja prva nesreča, tko da sem bila sploh zmedena. pa še otroke v avtu. pas me je ful zategnil, ampak na srečo sem ga imela tako nizko, da je s punčico vse ok in posteljico tudi. pa otroka sta oba ok, sej hitrosti nisem imela velike, ker je bila omejitev 40/uro, ampak, nikol ne veš... no, avto je precej poškodovan, ampak hb smo ostali ok.
no, posledično mam zdej velik letanja, kot da že brez tega nimam dovolj dela. mah, zdej je kar je...

govorite o imenih.. mi imamo od tretjega naprej kar hudo borbo okoli imen, nas namreč že preveč izbirauser posted image . sicer imamo že nekaj izbranega, ampak se oči ne strinja - ostali pa. bomo videli...

nč, cajt je da še kaj naredim
vas kasneje preletim, ko bo čas

(odgovor članu anastazia)
Neposredna povezava do sporočila: 4628
3.6.2011 12:26:48   
nosečka*
Lep pozdrav punce,dodajam podatke:
nosečka*,25,3user posted image ,1user posted image ,09.05.,dolenjska,user posted image

Vidim da se nekaj pogovarjate okrog imen...user posted image tud pri nas je cela zmeda,sicer je še nekaj časa,ampak ati se ne strinja nikakor z mano in prvo hčerkico...mamo še tri mesce da ga prepričaveuser posted image
Lepo se imejte,ostanite zdrave...

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4629
3.6.2011 13:01:12   
pomar*ANČA*
hej

še malce danes od mene.

san, samo da ste vsi ok! 

imena: imava že zbrano od začetka, ampak se sine ne strinja z njim, kljub temu da bo punčka on trdi da bo nik, fantek. ampak ga zdaj enostavno ne sprašujema več, vsake toliko mu omeniva da bo punčka**, na koncu bo moral vse sprejetiuser posted image

3d: se nisva odločila. v mojem kraju full pohvalijo dr. strah in seveda dr.pušenjak, če bi šla, bi se verjetno odločila za pušenjaka, sva ns imela pri njemu in je zakon decuser posted image

zdaj grem pa svojo lenobo zbrcat, pa še kaj naredit. lep vikend, božite bušije pa pazite nase!

(odgovor članu nosečka*)
Neposredna povezava do sporočila: 4630
3.6.2011 13:25:09   
ANDMIL
IZVIRNO SPOROČILO: san

pozdravljene punce,

vas na hitro pozdravim, potem pa letim, ker imam še ogromno dela. upam, da ste vse ok! jaz sem imela v sredo zjutraj prometno nesrečo. sem se enemu zarila v rit user posted image . sicer je model kar sredi ceste na hitro ustavil in ugotovil, da mora v neko ulico zavit, ampak seveda brez žmigovca in nič zmanjševanja hitrosti, pa sem prepozno ugotovila in prepočasi zabremzala. seveda sem kriva samo jaz, ker sem imela premalo varnostno razdaljo..sem bla v takem šoku, da joj. to je bila tudi moja prva nesreča, tko da sem bila sploh zmedena. pa še otroke v avtu. pas me je ful zategnil, ampak na srečo sem ga imela tako nizko, da je s punčico vse ok in posteljico tudi. pa otroka sta oba ok, sej hitrosti nisem imela velike, ker je bila omejitev 40/uro, ampak, nikol ne veš... no, avto je precej poškodovan, ampak hb smo ostali ok.
no, posledično mam zdej velik letanja, kot da že brez tega nimam dovolj dela. mah, zdej je kar je...

govorite o imenih.. mi imamo od tretjega naprej kar hudo borbo okoli imen, nas namreč že preveč izbirauser posted image . sicer imamo že nekaj izbranega, ampak se oči ne strinja - ostali pa. bomo videli...

To je pa res smola... user posted image user posted image user posted image

Pa glavno, da je z vami vse vredu, pločevina se bo že popravila...

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4631
3.6.2011 14:46:16   
Teni_
user posted image  
PDP, nick, starost, zap.user posted image , št. user posted image , pregled, kraj, user posted image ali user posted image  

1.9.
ANDMIL, 26, 1user posted image , 0user posted image , 07.06., Ravne na Koroškem, user posted image
ninalars, 25, 1user posted image , 0user posted image , 07.06., Ravne na Koroškem, user posted image
pomarančika, 23, 1user posted image , 0user posted image , ?., Slov. Konjice, user posted image
anastazia, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?.,  Štajerskauser posted image
lily81, 29, 2user posted image , 1user posted image , 08.06
., Ljubljana, user posted image
barbara85, 26, 1user posted image , 0user posted image , ?.,  Oplotnica
mamicabiba, 31, 2user posted image , 1user posted image , ?, okolica Maribora, user posted image
2.9.

tinci1, 27, 4 user posted image , 1user posted image ,
?., Domžale, user posted image
MojkaUA, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?., ?, user posted image
Jessy82, 28, 1user posted image , 0user posted image , 30.06., Savinjska,
user posted image
panja, 29, 2user posted image , 1user posted image , ?.,  Savinjska,
user posted image
delfinkica, ?, 3user posted image , 1user posted image , ?., ?
Sunny_Dream, 29, 1user posted image , 0user posted image , 07.06., Ljubljana, user posted image
vintage, 25, 1user posted image , 0user posted image , 10.06., okolica Kopra, user posted image
3.9.

sonce81, 30, 1user posted image , 0user posted image ,
?, Ljubljana
jaznoseca, 38, 5user posted image , 1user posted image , ?., Maribor, user posted image
4.9.
Teni RR, 27,4 user posted image ,2user posted image , 16.06., Ruše, user posted image
nepremagljiva, 37, 7user posted image ,2user posted image , ?., ?
URSY33, 33, 4user posted image , 1user posted image , ?., Litija, user posted image
lorelei82, 28, 2user posted image , 0 user posted image , ?., Maribor, user posted image
5.9.
bucka2, 26, 1user posted image , 0user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
jejhata, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?., ?, user posted image
ivanjščica, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?
6.9.

Nincica1, ?, 2user posted image , 1 user posted image ,
?, ?

7.9.
plouse, 31, 2user posted image , 1user posted image
?,
Reby, 36, 2user posted image ,1user posted image , ?., Ljubljana

vrtnica83, 28, 3 user posted image , 1user posted image ,
?.,  okol. Domžal, 
user posted image
8.9.
Norica, 30, 2user posted image ,1user posted image ,  ?., ?
strelkica, ?, 4user posted image , 3user posted image , ?., ?, user posted image

9.9.
Pigy, 28, 1 user posted image , 0 user posted image , 29.06., Ljubljana, user posted image
srecka84, 27, 1user posted image , 0user posted image , 07.06.,  Postojna, user posted image
josephine27, 29, 2user posted image , 1user posted image , 
?, Ajdovščina, user posted image
10.9.

karin82, 28, 2 user posted image , 1user posted image ,
?., ?

TiaŽan, 25, 2user posted image ,1user posted image , ?,  Podčetrtek
agha , 32, 2user posted image , 1user posted image ,
?, Kranj
rainbow, 36, 3user posted image , 2user posted image , ?, Maribor, user posted image
Pelja, 36, 4user posted image , 3user posted image , 06.06., Gorenjska
nosečka*, 25, 3user posted image , 1user posted image , 09.05., dolenjska, user posted image
11.9.

modrimedo, 32, ?user posted image , ? user posted image ,
10.06., Ljubljana
, user posted image
Anonimna, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?., ?
Ancicici, ?, 3user posted image , 2user posted image , ?.,  Ljubljana

TDiemat, 25, 2user posted image , 0user posted image , 06.06.,  okolica Maribor, user posted image
Krysia, 34, 4user posted image , 1user posted image , 30.06.,  Ljubljana, user posted image

eltea333, 30, 2user posted image , 1user posted image , 15.06., ?, user posted image
12.9.

Lannna, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?., Maribor
13.9.

anabanana1981, 29, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?
leaa, 30, 3user posted image , 1user posted image , 27.06., Zagorje ob Savi, user posted image
klavdija27, ?, 3user posted image , 1user posted image , ?., Zreče, user posted image , user posted image
14.9

olana, 28, 2 user posted image , 0user posted image , 21.06., ?
Cebelica2, 30, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?
NAHRIN, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?
Hulaqalula, 36, 3user posted image , 0user posted image , 13.06., Ljubljana, user posted image
15.9.

*žurerka*, 26, 3user posted image ,1user posted image , 08.06., ?, user posted image
dory,32, 2 user posted image , 1user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
16.9.
*tedy*, 40, 4 user posted image , 3user posted image , ?., Ljubljana
D.anna 76, 34, 3user posted image , 2user posted image , ?.,  Ljubljana
issa, 24, 2user posted image , 1user posted image , 14.06., Maribor,user posted image
*AnaL*, 31, 3user posted image , 2 user posted image , 27.06., ?,  user posted image
PikaPokaZBusijem, ?, 1 user posted image , 0user posted image , ?., Domžale
17.9.

kristi07, 28, 1 user posted image , 0user posted image , ?., Zapuže
KAHLO, 32, 3user posted image , 1user posted image , 23.06., Ljubljana, user posted image
Evvva, 30, 1user posted image , 0user posted image , 07.06., Ljubljana, user posted image
*alja*, 26, 2user posted image , 1user posted image ,
?., Prekmurje
, user posted image
18.9.
19.9.
rihtarca, 31, 3user posted image , 2user posted image , ?., ?, user posted image
vlazag, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, Velenje
Shamsia, 30, 2user posted image , 1user posted image , 13.06., okolica Postojne, user posted image
Ajda_, 24, 1user posted image , 0 user posted image ,
?., okolica Ptuja, user posted image

nana13, 27, 2user posted image , 1user posted image , 14.06., Strunjan, user posted image
daka, 36, 3user posted image , 2user posted image ,
23.06.,  Maribor,
user posted image
izola05, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?., okolica Kopra
20.9.

21.9.
Dorianna, 32, 2user posted image , 1user posted image , ?., okol. Ljubljane
mala mala, ?, 2user posted image , 0user posted image , 17.06., Prlekija
22.9.

Tanejci, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?., ?
Septembrovka, 29, 1user posted image , 0user posted image , ?, Ljubljana, user posted image
23.9.

carly, 28, 4 user posted image , 1user posted image , 14.06., okolica Jesenic, user posted image
24.9.
Tajska, 33, 2user posted image , 1user posted image , ?., Trbovlje
NM, 34, 3user posted image , 1user posted image ,
28.06., Postojna, user posted image
25.9.

SSheila, ?, 3user posted image , 1user posted image ,  ?., ?
anonimnauser posted image ,?, 5user posted image , 1user posted image , ?., Mengeš
matejkaantolin@gmai, ?, 4user posted image , 3user posted image , ?, ?

mate0ja, 29, 2user posted image , 1user posted image ,
?.,
Ljubljana, user posted image
26.9.

anschk, 25, 2user posted image , 1user posted image , ?., ?
27.9.
bimba7277, 39, 2user posted image , 0user posted image , 17.06., user posted image
san, 33, 5user posted image , 4user posted image ?., Ljubljana, user posted image
28.9.

29.9.

bela zvezdica, 30, 3user posted image , 1user posted image , ?, Štajerska
pumpkin23, 29, 2user posted image , 1user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
2.2., ?, 3user posted image , 1user posted image , 07.06., ?, user posted image
moniketna, 22, 1user posted image , 0user posted image , 14.06., Ravne na Koroškem
Princess1, 30, 3user posted image , 0user posted image , 13.06., Ljubljana, user posted image

pomar*ANČA*, 26, 2user posted image , 1user posted image , ?., okolica Domžal
mojcyka, 24, 1user posted image , 0user posted image , ?, okolica Ptuja
30.9.

Majcii, 29, 1user posted image , 0user posted image , ?, Medvode
anabanana, 21, 1user posted image ,0user posted image , ?, Ljubljana user posted image
Neja 007, 30, 2user posted image , 1user posted image , ?., Kamnik, user posted image
anchy_, 27, 1user posted image , 0user posted image , 17.06., Novo mesto
wifi, 29, 2user posted image , 1user posted image , 21.06., Stranice

SKUPAJ NAS JE: 93
NOSEČKE Z DVEMA
: klavdija27
Z NAMI SO POT ZAČELE:user posted image
sashy,SILVA,anonimna , Arabella1, Norica, lunax, anonimna3, mucixxx, Dream
user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 4632
3.6.2011 15:13:43   
mate0ja
IZVIRNO SPOROČILO: san

pozdravljene punce,

samo da ste vi OK. Je pa žalostno ja, da CPP ne predvideva, da ljudje ne upoštevajo pravil taistega zakona in pravočasno ne nakažejo smer vožnje. Ležje je dokazovat, da je imel nekdo prekratko varnostno razdaljo kot to da se je en bumbar last minute premislil.
Je pa moj pravil (je policaj) da je eni ženski uspelo dobit tožbo ko se je enemu nasadila v rit ker je ta z drugega pasa zavil v njeno varnostno razdaljo. Je mela pa srečo, da je za njo vozil sodelavec, ki je bil pripravljen pričati.

Če bi rad bil srečen, BODI!!

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4633
3.6.2011 16:31:00   
barbara85
Pozdravljene souser posted image !!!

San samo da je vse OK z vami!

Jaz pa sem torek in sredo bla v bolečinah, sem mogla en živec imet vklenjen ker me je vsake toliko časa prijel oreng krč v desni nogi oz. kolku in en čas sploh ni spustilo! Če sem ležala pri miru je blo OK, ko sem pa se mogla vstat, sem pa rabla sigurno 10 min, ker je bla full bolečina in sem se mogla počasi vstajat, tudi sedeči položaj ni bil priporočljiv, ker se je blo vstat znanost! No po 2 dneh me je hvala bogu nehalo bolet, razen včasih še zvečer me rahlo prime za kratek čas, sam upam da se mi to ne ponovi, ker ne morš nič delat, pa ko omica si!
Verjetno mi je user posted image na kak živc pritiskal!

Glede imen- sta meni že od nekdaj všeč dve imeni, za fantka in punčko in moj se na srečo strinja z mano, tak da ne bo panike, sam še čakava kaj je da ga bova že lahk klicala tako, ker se ob večerih dostikrat meniva z njim, sploh ko brca user posted image !

Vreme je pa saj meni se zdi že 2 dni full depresivno in se mi nič ne da, mam se pa full zaučit, kriza kr slabo mi rata ko se spomnim, da se bliža dan, ko mam en full težek izpit!!!

Ena je spraševala glede modrcov, jst mam že od nekdaj bolj male in sem tudi vedno imela mal prevelike modrce in so mi zdej čist prav, no uni ko so mi pa čist prav bli, jih pa tko ne dam gor! Pri meni sva pa oba zelo vesela, da so mi prsi zrasle, mi zdej full lepo majčke stojijo in mam kaj pokazat, moj pa itak da je ves presrečen user posted image ! Sem si pa včerej kupila v KIK-u moderček za dojenje, tak lep z vzorčki, enega mam pa belega bombažnega iz DM-a, če bo pa treba bom še pa kakega nabavla! Drugač pa sem jst moderčke kupovala v H&M in NewYorkerju in sem bla vedno zadovoljna, pa saj meni dolh držijo!

No zdej sem se razpisala, zdej se pa sprehodim do mojega, ki dela v najini bodoči hišici, da mal pokomandiram user posted image , taščici se hrem za jutri naročit za kosilo, pa mal moje kužike (sta dol pri mojem, ker ma ful placa, pa ograjo okrog in okrog) pocartam! Pol pa si energije naberem, pa si grem mal prebrat snov, če se mi bo dalo :(!!!!

Lepo bodite!!!

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 4634
3.6.2011 16:43:12   
srecka84
IZVIRNO SPOROČILO: anastazia

živjo, punce!

hvala in lp!

Jaz grem prav v ponedeljek v Postojno na 3D. In končno!!! Komaj čakam, da ponovno vidim user posted image ...upam da je vse ok...

Torek pa spet bolnica....AC, in injekcija zaradi neg. krvne skupine. Pol pa 3 tedne čakanja na izvide AC....

Sam da gre vse mim pa bom bolj mirna....

< Sporočilo je popravil srecka84 -- 3.6.2011 16:44:00 >

(odgovor članu anastazia)
Neposredna povezava do sporočila: 4635
3.6.2011 18:26:37   
2.2.
mene tudi še čaka injekcija zaradi nega. krvne skupine-tega me ni strah full se bojim tiste sladke vode ki jo bom goltala-če mi bo uspelo dol spravit.

(odgovor članu srecka84)
Neposredna povezava do sporočila: 4636
3.6.2011 18:41:00   
modrimedo
IZVIRNO SPOROČILO: srecka84

živjo, punce!

hvala in lp!

Jaz grem prav v ponedeljek v Postojno na 3D. In končno!!! Komaj čakam, da ponovno vidim user posted image ...upam da je vse ok...

Torek pa spet bolnica....AC, in injekcija zaradi neg. krvne skupine. Pol pa 3 tedne čakanja na izvide AC....

a maš pri likarju?
k njemu sem šla jaz 2 na 3d in sem bila zelo zadovoljna :)

(odgovor članu srecka84)
Neposredna povezava do sporočila: 4637
3.6.2011 18:41:44   
modrimedo
IZVIRNO SPOROČILO: 2.2.

mene tudi še čaka injekcija zaradi nega. krvne skupine-tega me ni strah full se bojim tiste sladke vode ki jo bom goltala-če mi bo uspelo dol spravit.
ma res ni tako sladka ,no
eno limono si daj not in je zadeva res popolnoma pitna :)

(odgovor članu 2.2.)
Neposredna povezava do sporočila: 4638
3.6.2011 18:57:49   
anchy_
Hvala za odgovor, ANDMIL, sem danes klicala gin. in je sestra rekla, da je to tiščanje pač najbrž raztezanje in naj počivam, pa če ne bo bolje pa spet pokličem in se pridem pokazat ... ampak sem ji rekla, da ko počivam je pač vse ok. Mi je pa ravno danes sodelavka, ki se je končno prišla pokazat s svojim enomesečnikom (mali je čisti cukr user posted image ) rekla, da je njena sestra imela enake težave in da je pač to tako-raztezanje. Sem vsaj pomirjena sedaj.
Kar se pa otekanja tiče pa sem sestri tudi povedala in je rekla nič gaziranih pijač in čim manj slanega - kar že itak ne pijem oz. jem, sadje in zelenjavo pa v večini jem bolj kot drugo. Ah, bo že bolje, če ne prej, septembra user posted image
Drugače je pa tudi pri meni tako, en dan je bolje, drugi dan me malo bolj tišči, enako je z nogami - danes niso čisto nič zatečene, pa sem v službi bila veliko na nogah pa še tašči sem pomagala piškote peči, ker imamo jutri neki družinski piknik user posted image

Tako da sedaj počivam in mi je prav smešno ko gledam trebušček in se tale naš dojenček premika sem in tja user posted image se končno tudi na zunaj vidi pa je tako zabavno ...

Aja, kar se pa modrčkov tiče - jaz imam že od tretjega meseca naprej 2 št. večji - mi ni čisto nič prav in mi tudi ni to čisto nič všeč. Jih pa nameravam kupiti v Lisci sedaj ko bo industrijska razprodaja - sem lani za kolegico kupila enega za dojenje in je bil full poceni.

Pa še kar se lulanja tiče - jaz grem včasih tudi na vsakih 5-10 minut, odvisno od tega kaj pojem oziroma spijem - če npr. pijem kavo je katastrofa, v eni uri grem tudi po 3-4 krat, ali pa če kakšne jagode jem tudi. Je pa res da dnevno spijem 3-4 litre vode.
No, lep vikend vsem skupaj user posted image

< Sporočilo je popravil anchy_ -- 3.6.2011 19:07:35 >

Če si nečesa močno želiš, bo vse stvarstvo stremelo k temu, da se ti želja uresniči ...

(odgovor članu ANDMIL)
Neposredna povezava do sporočila: 4639
3.6.2011 19:54:16   
vintage
IZVIRNO SPOROČILO: modrimedo

danes sem imela čast, že navsezgodaj zjutraj spit to pijačko, nočem nobene strašit, sam tisto je ogabno...bljak...ful časa sem porabila da sem spravila vase..
zdaj pa en teden čakat na izvideuser posted image  
glede na to, da me niso nič klicali nazaj, mislim da je vse super ok user posted image

(odgovor članu modrimedo)
Neposredna povezava do sporočila: 4640
3.6.2011 20:05:03   
jaznoseca
hej hej pozdravljene!

Na hitrco: včeraj sem opravlila pregled. Vse je ok - detece se je en dan pred pregledom obrnilo na glavo,kar sem pošteno!! čutila user posted image user posted image . Je rekle g: ooooo glavica je pa čisto spodaj! Jaz pa na to, ja vem, sem včeraj ornk čutila kako se obrača user posted image user posted image . Mislim, da mi ni čisto verjel, a so bili tako jasni občutki, da ni bilo pomote. No, težki smo 1 kg in vse je na svojem mestu. Dobila sem slikco obrazka v 3D, pa itak že od zadnjič vem, da je čisto podoben prvemu sinčkuuser posted image user posted image .

3D: ne bom šla, škoda denarja. Kolikor me zanima, mi itak pokaže pri vsakem pregledu, ker mi HB vedno nardi UZ.

pregledi: teni in nepremagljiva hvala za odgovore. Jaz bi tud pogosteje hodila, a me tud zdaj še vedno naroča na mesec. No, prej me je na 5 ali 6 tednov. Zdaj je sestta rekla, se vidimo čez 3 teden in mi vpisala datum naslednjega pregleda 01.07.2011. Zdaj pa - al jaz ne znam računat, al pa so to čist celi 4 tedni user posted image user posted image user posted image .

modrci: eh, jaz še od prej nosim le tiste za dojenjeuser posted image . So mi kg ostali predvsem v joških - me konkretno moti, ker modrci več sploh nikakor ne zgledajo. Kr vse neki prek leze user posted image . Ne razumem moških, kako so jim lahko všeč veliki joški???

bolniška: jaz sem jo zaključila. Nastopam že dopust in kasneje porodniško. Dopusta imam še res veeeeliko - še od lani user posted image  So me pa v službi danes tako razjezili, da niti ni več pametno, da hodim, ker sem imela občutek, da se bom razpočila.

sun joj, samo da ste vi ok. Verjamem, da je bil šok. Bogauser posted image .

Nič, grem pripravljat lasagno. V nedeljo gremo v Moravce za 1 teden in  mormo met nekaj za naprej pripravljeno user posted image . Doli se res ne bom obremenjevala s hrano. Se še doma ne preveč. Se mi zdi, da živimo le od lubenic in solate user posted image user posted image .

cukrtest jaz sem vprašala, zakaj ga jaz ne rabim delat. Ene pišejo, da ga morjo delat zaradi let, ene da zaradi preveč kg, ene da zaradi velikega trebuha.... Odgovor je bil, da moj g cuker test dela le takrat, kadar bi bil rahlo povečan sladkor v krvi ali urinu ali pa bi imel plodek preveliko glavico.

Aja, pa zaradi kg nisem bila nič kregana user posted image user posted image user posted image . Pridelala sem jih 8 od začetka nosečnosti. No, pa prej nisem bila med suhimi user posted image user posted image

(odgovor članu anchy_)
Neposredna povezava do sporočila: 4641
3.6.2011 20:27:18   
srecka84

IZVIRNO SPOROČILO: srecka84

živjo, punce!

hvala in lp!

a maš pri likarju?
k njemu sem šla jaz 2 na 3d in sem bila zelo zadovoljna :)

Veš, da ne vem pri kateremu zdravniku imam 3D....naročila sem se prek spleta in so mi sporočili datum in uro.
Sej injekcije se ne bojim niti najmanj pa tut če me da na test, kjer bi mogla spit uno sladko vodo pa res mi ni nič kaj takega pa je lahko kar fajn sladko....sam da ni slana voda ... user posted image

Bolj me je strah AC, ki jo bom imela tako rekoč v 27. tednu nosečnosti.....in tega čakanja na izvid....

(odgovor članu modrimedo)
Neposredna povezava do sporočila: 4642
3.6.2011 20:51:43   
Teni_
user posted image  
PDP, nick, starost, zap.user posted image , št. user posted image , pregled, kraj, user posted image ali user posted image  

1.9.
ANDMIL, 26, 1user posted image , 0user posted image , 07.06., Ravne na Koroškem, user posted image
ninalars, 25, 1user posted image , 0user posted image , 07.06., Ravne na Koroškem, user posted image
pomarančika, 23, 1user posted image , 0user posted image , ?., Slov. Konjice, user posted image
anastazia, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?.,  Štajerskauser posted image
lily81, 29, 2user posted image , 1user posted image , 08.06
., Ljubljana, user posted image
barbara85, 26, 1user posted image , 0user posted image , ?.,  Oplotnica
mamicabiba, 31, 2user posted image , 1user posted image , ?, okolica Maribora, user posted image
2.9.

tinci1, 27, 4 user posted image , 1user posted image ,
?., Domžale, user posted image
MojkaUA, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?., ?, user posted image
Jessy82, 28, 1user posted image , 0user posted image , 30.06., Savinjska,
user posted image
panja, 29, 2user posted image , 1user posted image , ?.,  Savinjska,
user posted image
delfinkica, ?, 3user posted image , 1user posted image , ?., ?
Sunny_Dream, 29, 1user posted image , 0user posted image , 07.06., Ljubljana, user posted image
vintage, 25, 1user posted image , 0user posted image , 10.06., okolica Kopra, user posted image
3.9.

sonce81, 30, 1user posted image , 0user posted image ,
?, Ljubljana
jaznoseca, 38, 5user posted image , 1user posted image , 01.07., Maribor, user posted image
4.9.
Teni RR, 27,4 user posted image ,2user posted image , 16.06., Ruše, user posted image
nepremagljiva, 37, 7user posted image ,2user posted image , ?., ?
URSY33, 33, 4user posted image , 1user posted image , ?., Litija, user posted image
lorelei82, 28, 2user posted image , 0 user posted image , ?., Maribor, user posted image
5.9.
bucka2, 26, 1user posted image , 0user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
jejhata, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?., ?, user posted image
ivanjščica, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?
6.9.

Nincica1, ?, 2user posted image , 1 user posted image ,
?, ?

7.9.
plouse, 31, 2user posted image , 1user posted image
?,
Reby, 36, 2user posted image ,1user posted image , ?., Ljubljana

vrtnica83, 28, 3 user posted image , 1user posted image ,
?.,  okol. Domžal, 
user posted image
8.9.
Norica, 30, 2user posted image ,1user posted image ,  ?., ?
strelkica, ?, 4user posted image , 3user posted image , ?., ?, user posted image

9.9.
Pigy, 28, 1 user posted image , 0 user posted image , 29.06., Ljubljana, user posted image
srecka84, 27, 1user posted image , 0user posted image , 07.06.,  Postojna, user posted image
josephine27, 29, 2user posted image , 1user posted image , 
?, Ajdovščina, user posted image
10.9.

karin82, 28, 2 user posted image , 1user posted image ,
?., ?

TiaŽan, 25, 2user posted image ,1user posted image , ?,  Podčetrtek
agha , 32, 2user posted image , 1user posted image ,
?, Kranj
rainbow, 36, 3user posted image , 2user posted image , ?, Maribor, user posted image
Pelja, 36, 4user posted image , 3user posted image , 06.06., Gorenjska
nosečka*, 25, 3user posted image , 1user posted image , 09.05., dolenjska, user posted image
11.9.

modrimedo, 32, ?user posted image , ? user posted image ,
10.06., Ljubljana
, user posted image
Anonimna, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?., ?
Ancicici, ?, 3user posted image , 2user posted image , ?.,  Ljubljana

TDiemat, 25, 2user posted image , 0user posted image , 06.06.,  okolica Maribor, user posted image
Krysia, 34, 4user posted image , 1user posted image , 30.06.,  Ljubljana, user posted image

eltea333, 30, 2user posted image , 1user posted image , 15.06., ?, user posted image
12.9.

Lannna, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?., Maribor
13.9.

anabanana1981, 29, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?
leaa, 30, 3user posted image , 1user posted image , 27.06., Zagorje ob Savi, user posted image
klavdija27, ?, 3user posted image , 1user posted image , ?., Zreče, user posted image , user posted image
14.9

olana, 28, 2 user posted image , 0user posted image , 21.06., ?
Cebelica2, 30, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?
NAHRIN, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?
Hulaqalula, 36, 3user posted image , 0user posted image , 13.06., Ljubljana, user posted image
15.9.

*žurerka*, 26, 3user posted image ,1user posted image , 08.06., ?, user posted image
dory,32, 2 user posted image , 1user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
16.9.
*tedy*, 40, 4 user posted image , 3user posted image , ?., Ljubljana
D.anna 76, 34, 3user posted image , 2user posted image , ?.,  Ljubljana
issa, 24, 2user posted image , 1user posted image , 14.06., Maribor,user posted image
*AnaL*, 31, 3user posted image , 2 user posted image , 27.06., ?,  user posted image
PikaPokaZBusijem, ?, 1 user posted image , 0user posted image , ?., Domžale
17.9.

kristi07, 28, 1 user posted image , 0user posted image , ?., Zapuže
KAHLO, 32, 3user posted image , 1user posted image , 23.06., Ljubljana, user posted image
Evvva, 30, 1user posted image , 0user posted image , 07.06., Ljubljana, user posted image
*alja*, 26, 2user posted image , 1user posted image ,
?., Prekmurje
, user posted image
18.9.
19.9.
rihtarca, 31, 3user posted image , 2user posted image , ?., ?, user posted image
vlazag, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, Velenje
Shamsia, 30, 2user posted image , 1user posted image , 13.06., okolica Postojne, user posted image
Ajda_, 24, 1user posted image , 0 user posted image ,
?., okolica Ptuja, user posted image

nana13, 27, 2user posted image , 1user posted image , 14.06., Strunjan, user posted image
daka, 36, 3user posted image , 2user posted image ,
23.06.,  Maribor,
user posted image
izola05, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?., okolica Kopra
20.9.

21.9.
Dorianna, 32, 2user posted image , 1user posted image , ?., okol. Ljubljane
mala mala, ?, 2user posted image , 0user posted image , 17.06., Prlekija
22.9.

Tanejci, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?., ?
Septembrovka, 29, 1user posted image , 0user posted image , ?, Ljubljana, user posted image
23.9.

carly, 28, 4 user posted image , 1user posted image , 14.06., okolica Jesenic, user posted image
24.9.
Tajska, 33, 2user posted image , 1user posted image , ?., Trbovlje
NM, 34, 3user posted image , 1user posted image ,
28.06., Postojna, user posted image
25.9.

SSheila, ?, 3user posted image , 1user posted image ,  ?., ?
anonimnauser posted image ,?, 5user posted image , 1user posted image , ?., Mengeš
matejkaantolin@gmai, ?, 4user posted image , 3user posted image , ?, ?

mate0ja, 29, 2user posted image , 1user posted image ,
?.,
Ljubljana, user posted image
26.9.

anschk, 25, 2user posted image , 1user posted image , ?., ?
27.9.
bimba7277, 39, 2user posted image , 0user posted image , 17.06., user posted image
san, 33, 5user posted image , 4user posted image ?., Ljubljana, user posted image
28.9.

29.9.

bela zvezdica, 30, 3user posted image , 1user posted image , ?, Štajerska
pumpkin23, 29, 2user posted image , 1user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
2.2., ?, 3user posted image , 1user posted image , 07.06., ?, user posted image
moniketna, 22, 1user posted image , 0user posted image , 14.06., Ravne na Koroškem
Princess1, 30, 3user posted image , 0user posted image , 13.06., Ljubljana, user posted image

pomar*ANČA*, 26, 2user posted image , 1user posted image , ?., okolica Domžal
mojcyka, 24, 1user posted image , 0user posted image , ?, okolica Ptuja
30.9.

Majcii, 29, 1user posted image , 0user posted image , ?, Medvode
anabanana, 21, 1user posted image ,0user posted image , ?, Ljubljana user posted image
Neja 007, 30, 2user posted image , 1user posted image , ?., Kamnik, user posted image
anchy_, 27, 1user posted image , 0user posted image , 17.06., Novo mesto
wifi, 29, 2user posted image , 1user posted image , 21.06., Stranice

SKUPAJ NAS JE: 93
NOSEČKE Z DVEMA
: klavdija27
Z NAMI SO POT ZAČELE:user posted image
sashy,SILVA,anonimna , Arabella1, Norica, lunax, anonimna3, mucixxx, Dream
user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 4643
3.6.2011 21:26:39   
*alja*
IZVIRNO SPOROČILO: anchy_

Aja, kar se pa modrčkov tiče - jaz imam že od tretjega meseca naprej 2 št. večji - mi ni čisto nič prav in mi tudi ni to čisto nič všeč. Jih pa nameravam kupiti v Lisci sedaj ko bo industrijska razprodaja - sem lani za kolegico kupila enega za dojenje in je bil full poceni.

Pa še kar se lulanja tiče - jaz grem včasih tudi na vsakih 5-10 minut, odvisno od tega kaj pojem oziroma spijem - če npr. pijem kavo je katastrofa, v eni uri grem tudi po 3-4 krat, ali pa če kakšne jagode jem tudi. Je pa res da dnevno spijem 3-4 litre vode.
No, lep vikend vsem skupaj user posted image

Kdaj pa bo to in kje? Jaz bi si še kupila ene 2 modrca za dojenje, da ni treba skos čakat ko se opere, če bo kaj bolj poceni pa tudi ni od škodeuser posted image

Lulanje je pa res katastrofa. Zdi se mi da mi bo razneslo mehur da je tolk poln, pol pa par kapljic priteče user posted image .

25.08.2005 Alja

Vse v življenju enkrat mine! Sreča, žalost, smeh in solze; vse je le trenutno stanje. Zato uživajmo vsak trenutek posebej in bodimo srečni.

(odgovor članu anchy_)
Neposredna povezava do sporočila: 4644
3.6.2011 21:59:31   
carly
Joj kako mi je poznan ta občutek, ko misliš kako te lulat in te vse boli potem pa sploh ni toliko, jest tudi vsako noč vsaj 2x zaradi tega vstanem, podnevi pa sploh ne štejem.

Ena je pisala da je prov čutila ko se je user posted image obrnil in jaz ti to čisto vrjamem, sem pri hčerki isto doživela ravno med potjo iz morja in sem točno vedela da se je obrnila.Me prov zanima če bo tokrat tudi tako intenziven občutek.

Imen midva tudi še nimava izbranih, po pravici povedano se sploh še ne pogovarjava  o tem, ponavadi se tam okoli 7.meseca.Pa pripravljeno tudi še nimam nič, imam tudi še vse od prej, tako da po dopustu bom naročila še eno omaro za v otroško sobo pa takrat začela pripravljat.Sem taka da hočem ometi en mesec pred pdp. vse pripravljeno po drugi strani pa nočem preveč prehitevat tako da bodo priprave pri nas v avgustuuser posted image .

Uživajte v vikendu, jest se ga ne veselim preveč imam ful za podelat, pa sem imela zmenjeno pri moji mami varstvo za tamalo pa ne vejo al je nečakinja pokasirala norice al ne k je bila med okuženimi otroci, tako da varstvo sedaj odpade da ne bo še tamala kej dobila pa jaz in se mi tudi ne sanja kdaj bom vse podelalauser posted image .

Aja pa San  glavno da ste vsi ok, pločevine se že popravi, čeprav ti verjamem da ti je popolnoma odveč tole letanje naokol.

(odgovor članu *alja*)
Neposredna povezava do sporočila: 4645
3.6.2011 22:05:05   
carly
Aja pa glede modrcev, men so se prsi v prvi nosečnosti tudi povečale, potem so pa ostale na približni številki samo bolj prazne so, tako da je modrc sedaj med nosečnostjo bolj polen mi pa ni treba kupovati novih modrcev, imam pa tudi še od prejšnje nos. spravljen še čisto nov liscin modrček za dojenje, še od prej imam pa tiste iz h&m, samo jih moram mal sprobat v kakšnem stanju so, ker sem si med dojenjem prvič mogla tlačiti vzadaj grelece za več mleka, drugič ko ga je bilo pa dovolj pa ga nisem rabila pa ledene obkladke.Si bom pomoje tudi kar še kakšnga novega privoščila.

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 4646
3.6.2011 22:26:31   
ANDMIL
IZVIRNO SPOROČILO: vintage

danes sem imela čast, že navsezgodaj zjutraj spit to pijačko, nočem nobene strašit, sam tisto je ogabno...bljak...ful časa sem porabila da sem spravila vase..
zdaj pa en teden čakat na izvideuser posted image  
glede na to, da me niso nič klicali nazaj, mislim da je vse super ok user posted image

Tako hudo pa tudi ni... Jaz sem že 3 krat v 28 tednih pa še živim.. user posted image user posted image user posted image Pa imam drugače zelo slab želodec...

(odgovor članu vintage)
Neposredna povezava do sporočila: 4647
3.6.2011 22:35:32   
ANDMIL
Dober večer!

Evo mene...

Na 3D oziroma 4D ultrazvoku je bilo vse tako kot mora biti... Dobila sva sliko in dokončno potrdilo, da je pupika user posted image , ker nam je pokazala luliko ( še na sliki se vidi tako, da moj ni moral verjeti )... Lepo je razvita, težka, nevrološke sposobnosti ima dobre, premikala se je skoz... Pogledali smo še posteljico in popkovnico... Prav tako mi je pogledal ali sem še čisto zaprta in pravi, da zaenkrat ne kaže na prezgoden porod... user posted image Poslušali smo srčka, pač ni naredo samo ultrazvok tako po čez ampak skoraj že morfologijo... user posted image Ultrazvok mi je delal več kot 1 uro, ker sem ga vse mogoče vprašala... Verjetno se je tudi tako potrudil, ker sem bila njegova študentka... Lepo je bilo... Ni mi žal niti 1 € za ta ultrazvok, ker sem res dobila veliko slikic in posnetkov...

Lepo bodite in carkljajte trebuščke! user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil ANDMIL -- 3.6.2011 22:40:01 >

(odgovor članu ANDMIL)
Neposredna povezava do sporočila: 4648
4.6.2011 5:29:13   
ANDMIL
Dobro jutro!

Zakaj ne morem spati??? user posted image user posted image user posted image

Bom pa čez dan malo podremala - upam, da bom imela čas...

Malo še počakam, potem pa grem malo stanovanje počistiti...

Lepo bodite!

(odgovor članu ANDMIL)
Neposredna povezava do sporočila: 4649
4.6.2011 8:42:18   
issa
jutro!!!

joj danes sem pa takooo spala, ko polh...user posted image user posted image user posted image sem šla spat ob devetih, pa spala do sedmih, vmes pa samo enkrat vstala (lulanje) jeeej,user posted image user posted image user posted image kot prirojena se počutim...user posted image
tako zdaj sma s tamalim spet sama, perilo se že pere in to energijo morem porabit na tak način da bo stanovanje končno malo bolj čisto....user posted image user posted image user posted image user posted image
Lepo se imejte!!

(odgovor članu ANDMIL)
Neposredna povezava do sporočila: 4650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?