|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2011
2.6.2011 13:33:54   
mate0ja
IZVIRNO SPOROČILO: pumpkin23

A mate že kaj izbrana imena za user posted image ? V prvo nam je šlo gladko, zdej pa nam nikakor ne greuser posted image .

Mi smo imeli v prvo za punco in fanta, ker do konca ni blo jasno kaj bomo imeli. Tako smo ime za punco že oddali za fanta pa nam je ostal. In sedaj je predlagatelj ugotovil, da ni prepričan, če bi blo to ime pravo in ma že novega v glavi, ki pa meni ni všeč user posted image . Ampak on se zanaša na to, da ga bodo tudi tokrat v porodnišnici vprašali če se strinja s tistim kar sem jaz napisala in podpisala. user posted image

Če bi rad bil srečen, BODI!!

(odgovor članu pumpkin23)
Neposredna povezava do sporočila: 4601
2.6.2011 13:45:52   
Pelija
Pravite, da je to daleč najbolj prijazna skupina na RR. Potem se ostalih sploh ne bom lotila brat, če bom slučajno kaj več časa kdaj imela. user posted image

Dopoldne sva bili z najmlajšo pri zdravniku, ima virozo in sva ta teden doma. Sedaj smo po kosilu, je bila milijonska juha, pečen piščanec, pečen krompir in paradižnikova solata. Sedaj pa kavico srkam in malo berem, mala in bratranec pa igrice igrata na računalniku.

Potem bom malo počila, nato pa malo pospravljanja in ostalega gospodinjenja.

Joj, meni je že sedaj tako vroče, pa kakor je malo topleje, težje tudi diham. Ima še katera s tem težave? Tudi zatekam malo, ampak ne preveč in če bi bila karkoli preveč v dvomih, bi se tudi jaz šla pokazat k G. Kakor je že ena napisala, bolje 3x brezveze kot enkrat prepozno, res je tako. Sploh v teh zadnjih mesecih, če gre karkoli narobe, so lahko ure odločilne, da je vse okej, če se le karkoli zakomplicira.

Jaz se za 3D ravno zaradi denarja nisem odločila, 100€ je lep kupček in ga ne dobim kar tako......bolje, da potem kupim bolj kvalitetne stvari za dojenčka kot da ga mečem za svoj firbec......če bi ga pa imela dovolj, bi pa tudi šla in ne razmišljala. Tako pa se toležim s tem, da bo kmalu september, ko bom lahko stisnila našo malo štručko k sebi in se jo od blizu v živo nagledala......user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anchy_)
Neposredna povezava do sporočila: 4602
2.6.2011 13:52:10   
Pelija
Glede imena mislim, da imamo izbrano za oba spola..........za fantka smo imeli dolgo eno ime (imamo 3 punce), pa smo si sedaj nekako premislili, za punčko jih je pa še vedno nekaj v igri in mislim, da tudi ne bo problem se dokončno odločit, ko bo čas. V glavnem, nobene panike glede imen .....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pelija)
Neposredna povezava do sporočila: 4603
2.6.2011 14:35:51   
daka
Dan!!

Danes dobila podaljšano bolniško do 30.6.2100.Sem si kar oddahnila.Potem pa še 2 tedna bolniške in nato dopust.Jupi komaj čakam!!

Uživajte v lepem popoldnevu!!

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 4604
2.6.2011 15:45:37   
ANDMIL
Dober dan!

Dolgo se nisem kaj javila- gužva, gužva, gužva...user posted image user posted image user posted image

Pri meni nič novega... Jutri grem na 3D ultrazvok in bomo videli kaj bo ginekolog lepega povedal...

Delo v novem stanovanju kar lepo napreduje, čeprav sem že čisto izmučena, obupana in živčna... Pač moj dragi je vse lepo pobarval, zdaj je pa treba vse počistiti... Toliko prahu še nisem videla... Pa uminjem parket recimo 3 krat gor pa je še vedno vse belo... Pol pa ni čudno da bom znorela... Danes sma se z mojim prav skregala, ker mi je gre že vse na živce in sem mu rekla, da naj nekoga dobi, ki mu bo počistil to sranovanje, ker mene že vse boli tako, da mislim, da to ni preveč zdravo - ko skoz gor in dol, pa po lestvi gor in dol, pa po parketu po kolenih... Dajte mi en nasvet kako se naj tega prahu znebim...

Danes sem kuhala puranje zrezke v omaki z zelenjavo, široke rezance in zeleno solato...

Zdaj pa malo počivam, ker se mi nič ne ljubi...

(odgovor članu daka)
Neposredna povezava do sporočila: 4605
2.6.2011 16:19:52   
2.2.
najbolje da sam možek polisti, ti se pa ne preveč naprezat. jaz sem tudi zadnjič po kolenih nekaj čistila, p..... skoz kaj šele drugi dan vse e je bolelo, samo moj dragi pravi pusti bom jaz-jaz bi mu rada pomagala pa nisem več tako okretna z trebuhom. saj čez par mesecev bomo že vse nadoknadili.

(odgovor članu ANDMIL)
Neposredna povezava do sporočila: 4606
2.6.2011 17:30:51   
Krysia
Evo mene po dolgem času. V službi gužva (bliža se konec šolskega leta), doma pestro - skoraj triletnik pač ne more bit pri miru, jaz pa zmatrana kot da garam cele dneve ...

Najprej dobrodošlica vsem novim, ki se vas je od mojega zadnjega javljanja kar nekaj nabralo user posted image user posted image - se ne upam naštevat, da kakšne ne izpustim ...

Potem nekaj na temo pametnjakovičev na forumih. Jaz drugih forumov sploh ne berem, razen tega in še tistega, kjer klepetamo mamice naših skoraj triletnikov. Očitno imam srečo, ker je na obeh forumih fajn. user posted image Se pa znajo najdet ljudje, ki so pojedli vo apmet tega sveta in jo zdaj "dobrohotno" še drugim poklanjajo ... in to na grd način. Mislim, če nekdo nekja vpraša, mu pač lepo odgovoriš - noben se ni pameten rodil, a ne?

Včeraj sem bila na pregledu - vse bp razen bakterij v urinu, ginekologinja mi je priporočila plavanje zaradi bolečin v križu (ne vem čist, kako gre to skupaj z bakterijami v urinu, mormo najprej to rešit, pol bomo pa plaval), naslednji pregled imam pa 30.6.

Nabiranje kg: od začetka nosečnosti sem jih pridelala točno 5 - se mi zdi, da ni neke hude panike ... pa tokrat mi celo ni bilo treba it na "cukr test" - prvič sem morala, ker sem imela drugo G in je bila moja babica sladkorni bolnik, pa stara sem bila že čez 30 ...

ANDMIL, dej ti se mal pazi - ne pretiravat s čiščenjem. Ja, vem, lažje rečt kot narediti, ampak ne se preveč naprezat ... upam, da se uspete čimprej rešit vsega tega prahu ...

Zdej moram pa it - me že otrok kliče ... se tipkamo in obljubim, da bom bolj pridna, ko se zaključi norišnica v službi ...

(odgovor članu 2.2.)
Neposredna povezava do sporočila: 4607
2.6.2011 19:07:52   
leaa
Da se še jaz oglasim iz pregleda. Izvidi sladkorne so na meji, tako da imam 20.6. pregled v LJ. Tudi železa v krvi ni dovolj, tako da sem dobila železove tabletke. Drugače je z našim user posted image  vse ok. Naslednji pregled 27.6.

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 4608
2.6.2011 19:41:13   
issa
aaaaaaa, sem jezna, sem napisala cel roman pol pa se ta izgubi..grrrr user posted image user posted image user posted image user posted image

tak midva še kuj gledava stanovanja, pa nekaj rahlo pozitivnega sva slišalaglede kredita, mogoče pa bo,..user posted image user posted image user posted image
to bi pač rada do poletja ali med poletjem porihtala, da nebo pol hektika s selenjem z malo bebo...
Imena- midva sva se končno le dogovorila za ime, user posted image user posted image user posted image user posted image za punsko je bil takoj  za fanta pa ne,...tako da je zdaj tudi to porihtano...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

joj andmil saj vem da bi rada čimprej se vselila in čimveč naredila, samo ne pretiravat, raj daj moškemu metlo pa naj on, saj madve roke,.... mislim da je bolj važno da je s tabo in bebo vse ok..

superca za dobro opravljene pregledeuser posted image user posted image user posted image in podaljšane bolniške...user posted image

(odgovor članu leaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4609
2.6.2011 20:18:13   
anchy_
moniketna in pumpkin23, hvala za odgovor, bom jutri poklicala gin. in vprašala, da bom malo bolj mirna. Me je pa tako groza, če me bo poslala na bolniško, ker se mi bo zmešalo doma, pa da nebi smela nikamor it...

Uživajte  v preostanku večera in srečno vsem na pregledih user posted image

Če si nečesa močno želiš, bo vse stvarstvo stremelo k temu, da se ti želja uresniči ...

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 4610
2.6.2011 20:21:12   
ANDMIL
IZVIRNO SPOROČILO: issa

aaaaaaa, sem jezna, sem napisala cel roman pol pa se ta izgubi..grrrr user posted image user posted image user posted image user posted image

tak midva še kuj gledava stanovanja, pa nekaj rahlo pozitivnega sva slišalaglede kredita, mogoče pa bo,..user posted image user posted image user posted image
to bi pač rada do poletja ali med poletjem porihtala, da nebo pol hektika s selenjem z malo bebo...
Imena- midva sva se končno le dogovorila za ime, user posted image user posted image user posted image user posted image za punsko je bil takoj  za fanta pa ne,...tako da je zdaj tudi to porihtano...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

joj andmil saj vem da bi rada čimprej se vselila in čimveč naredila, samo ne pretiravat, raj daj moškemu metlo pa naj on, saj madve roke,.... mislim da je bolj važno da je s tabo in bebo vse ok..

superca za dobro opravljene pregledeuser posted image user posted image user posted image in podaljšane bolniške...user posted image

Opa, opa... user posted image user posted image user posted image Super novice in držim pesti, da vama uspe dobiti kredit...

Ja, ja saj moj možek velikokrat prime metlo in je za gospodinjska opravila zelo priden... Samo, ko je meni tako na bed, ko on dela jaz pa zravno gledam... Bom pa jaz bolj nadzorni... user posted image Samo mislim, da me bo hitro nahnal... user posted image

Komaj čakam jutri, da vidim spet bebiko... Mogoče ji je pa lulček zrasto - to si moj zelo želi... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 4611
2.6.2011 20:24:06   
ANDMIL
IZVIRNO SPOROČILO: anchy_

moniketna in pumpkin23, hvala za odgovor, bom jutri poklicala gin. in vprašala, da bom malo bolj mirna. Me je pa tako groza, če me bo poslala na bolniško, ker se mi bo zmešalo doma, pa da nebi smela nikamor it...

Uživajte  v preostanku večera in srečno vsem na pregledih user posted image

Mislim, da si ti spraševala za otekanje nog... Jaz zelo otekam in je to pač normalno - no, ni kaj tako hudega... Priporočam ti neslano dieto in en krat na teden sadni dan... Pa vsak dan malo več počivanja... Pa mislim, da te je zanimalo tudi glede bolečin v trebuhu - tudi to je normalno, ker se vse razteza. Mene kakšen dan, dva fejst boli potem je malo mir in me zopet boli... Saj bo... Trebuščki rastejo... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anchy_)
Neposredna povezava do sporočila: 4612
2.6.2011 20:48:01   
carly
MateOja sem jest tudi taka da se mi ne da kuhat posebej za mene pa posebej za mojedva, tako da imamo povečini kar bolj jedilnik njima po okusu.Je pa pri nas isto, kar user posted image ne je tega potem tudi tamala noče.Sem si pa zdej zrihtala en fajn sokovnik, da bom tam mal notri prinesla z zelenjavnimi in sadnimi sokovi, še posebej v upanju da malo pospešim prebavo.
Ima še katera probleme s prebavo?Jest grem tam na vsak 3-4 dni na wc, tako da morm zdej pa res mal spremenit mojo prehrano.

(odgovor članu ANDMIL)
Neposredna povezava do sporočila: 4613
2.6.2011 21:05:05   
Teni_
user posted image  
PDP, nick, starost, zap.user posted image , št. user posted image , pregled, kraj, user posted image ali user posted image  

1.9.
ANDMIL, 26, 1user posted image , 0user posted image , 07.06., Ravne na Koroškem, user posted image
ninalars, 25, 1user posted image , 0user posted image , 07.06., Ravne na Koroškem, user posted image
pomarančika, 23, 1user posted image , 0user posted image , ?., Slov. Konjice, user posted image
anastazia, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?.,  Štajerskauser posted image
lily81, 29, 2user posted image , 1user posted image , 08.06
., Ljubljana, user posted image
barbara85, 26, 1user posted image , 0user posted image , ?.,  Oplotnica
mamicabiba, 31, 2user posted image , 1user posted image , ?, okolica Maribora, user posted image
2.9.

tinci1, 27, 4 user posted image , 1user posted image ,
?., Domžale, user posted image
MojkaUA, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?., ?, user posted image
Jessy82, 28, 1user posted image , 0user posted image , 30.06., Savinjska,
user posted image
panja, 29, 2user posted image , 1user posted image , ?.,  Savinjska,
user posted image
delfinkica, ?, 3user posted image , 1user posted image , ?., ?
Sunny_Dream, 29, 1user posted image , 0user posted image , 07.06., Ljubljana, user posted image
vintage, 25, 1user posted image , 0user posted image , 10.06., okolica Kopra, user posted image
3.9.

sonce81, 30, 1user posted image , 0user posted image ,
?, Ljubljana
jaznoseca, 38, 5user posted image , 1user posted image , ?., Maribor, user posted image
4.9.
Teni RR, 27,4 user posted image ,2user posted image , 16.06., Ruše, user posted image
nepremagljiva, 37, 7user posted image ,2user posted image , ?., ?
URSY33, 33, 4user posted image , 1user posted image , ?., Litija, user posted image
lorelei82, 28, 2user posted image , 0 user posted image , ?., Maribor, user posted image
5.9.
bucka2, 26, 1user posted image , 0user posted image , 03.06., Ljubljana, user posted image
jejhata, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?., ?, user posted image
ivanjščica, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?
6.9.

Nincica1, ?, 2user posted image , 1 user posted image ,
?, ?

7.9.
plouse, 31, 2user posted image , 1user posted image
?,
Reby, 36, 2user posted image ,1user posted image , ?., Ljubljana

vrtnica83, 28, 3 user posted image , 1user posted image ,
?.,  okol. Domžal, 
user posted image
8.9.
Norica, 30, 2user posted image ,1user posted image ,  ?., ?
strelkica, ?, 4user posted image , 3user posted image , ?., ?, user posted image

9.9.
Pigy, 28, 1 user posted image , 0 user posted image , 29.06., Ljubljana, user posted image
srecka84, 27, 1user posted image , 0user posted image , 07.06.,  Postojna, user posted image
josephine27, 29, 2user posted image , 1user posted image , 
?, Ajdovščina, user posted image
10.9.

karin82, 28, 2 user posted image , 1user posted image ,
?., ?

TiaŽan, 25, 2user posted image ,1user posted image , ?,  Podčetrtek
agha , 32, 2user posted image , 1user posted image ,
?, Kranj
rainbow, 36, 3user posted image , 2user posted image , ?, Maribor, user posted image
Pelja, 36, 4user posted image , 3user posted image , 06.06., Gorenjska
nosečka*, ?, 3user posted image , 1user posted image , ?, ?
11.9.

modrimedo, 32, ?user posted image , ? user posted image ,
10.06., Ljubljana
, user posted image
Anonimna, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?., ?
Ancicici, ?, 3user posted image , 2user posted image , ?.,  Ljubljana

TDiemat, 25, 2user posted image , 0user posted image , 06.06.,  okolica Maribor, user posted image
Krysia, 34, 4user posted image , 1user posted image , 30.06.,  Ljubljana, user posted image

eltea333, 30, 2user posted image , 1user posted image , 15.06., ?, user posted image
12.9.

Lannna, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?., Maribor
13.9.

anabanana1981, 29, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?
leaa, 30, 3user posted image , 1user posted image , 27.06., Zagorje ob Savi, user posted image
klavdija27, ?, 3user posted image , 1user posted image , ?., Zreče, user posted image , user posted image
14.9

olana, 28, 2 user posted image , 0user posted image , 21.06., ?
Cebelica2, 30, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?
NAHRIN, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?
Hulaqalula, 36, 3user posted image , 0user posted image , 13.06., Ljubljana, user posted image
15.9.

*žurerka*, 26, 3user posted image ,1user posted image , 08.06., ?, user posted image
dory,32, 2 user posted image , 1user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
16.9.
*tedy*, 40, 4 user posted image , 3user posted image , ?., Ljubljana
D.anna 76, 34, 3user posted image , 2user posted image , ?.,  Ljubljana
issa, 24, 2user posted image , 1user posted image , 14.06., Maribor,user posted image
*AnaL*, 31, 3user posted image , 2 user posted image , 27.06., ?,  user posted image
PikaPokaZBusijem, ?, 1 user posted image , 0user posted image , ?., Domžale
17.9.

kristi07, 28, 1 user posted image , 0user posted image , ?., Zapuže
KAHLO, 32, 3user posted image , 1user posted image , 23.06., Ljubljana, user posted image
Evvva, 30, 1user posted image , 0user posted image , 07.06., Ljubljana, user posted image
*alja*, 26, 2user posted image , 1user posted image ,
?., Prekmurje
, user posted image
18.9.
19.9.
rihtarca, 31, 3user posted image , 2user posted image , 03.06., ?, user posted image
vlazag, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, Velenje
Shamsia, 30, 2user posted image , 1user posted image , 13.06., okolica Postojne, user posted image
Ajda_, 24, 1user posted image , 0 user posted image ,
?., okolica Ptuja, user posted image

nana13, 27, 2user posted image , 1user posted image , 14.6., Strunjan, user posted image
daka, 36, 3user posted image , 2user posted image ,
23.06.,  Maribor,
user posted image
izola05, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?., okolica Kopra
20.9.

21.9.
Dorianna, 32, 2user posted image , 1user posted image , ?., okol. Ljubljane
mala mala, ?, 2user posted image , 0user posted image , 17.06., Prlekija
22.9.

Tanejci, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?., ?
Septembrovka, 29, 1user posted image , 0user posted image , ?, Ljubljana, user posted image
23.9.

carly, 28, 4 user posted image , 1user posted image , 14.06., okolica Jesenic, user posted image
24.9.
Tajska, 33, 2user posted image , 1user posted image , ?., Trbovlje
NM, 34, 3user posted image , 1user posted image ,
28.06., Postojna, user posted image
25.9.

SSheila, ?, 3user posted image , 1user posted image ,  ?., ?
anonimnauser posted image ,?, 5user posted image , 1user posted image , ?., Mengeš
matejkaantolin@gmai, ?, 4user posted image , 3user posted image , ?, ?

mate0ja, 29, 2user posted image , 1user posted image ,
?.,
Ljubljana, user posted image
26.9.

anschk, 25, 2user posted image , 1user posted image , ?., ?
27.9.
bimba7277, 39, 2user posted image , 0user posted image , 17.06., user posted image
san, 33, 5user posted image , 4user posted image ?., Ljubljana, user posted image
28.9.

29.9.

bela zvezdica, 30, 3user posted image , 1user posted image , ?, Štajerska
pumpkin23, 29, 2user posted image , 1user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
2.2., ?, 3user posted image , 1user posted image , 07.06., ?, user posted image
moniketna, 22, 1user posted image , 0user posted image , 14.06., Ravne na Koroškem
Princess1, 30, 3user posted image , 0user posted image , 13.06., Ljubljana, user posted image

pomar*ANČA*, 26, 2user posted image , 1user posted image , ?., okolica Domžal
mojcyka, 24, 1user posted image , 0user posted image , ?, okolica Ptuja
30.9.

Majcii, 29, 1user posted image , 0user posted image , ?, Medvode
anabanana, 21, 1user posted image ,0user posted image , ?, Ljubljana user posted image
Neja 007, 30, 2user posted image , 1user posted image , ?., Kamnik, user posted image
anchy_, 27, 1user posted image , 0user posted image , 17.06., Novo mesto
wifi, 29, 2user posted image , 1user posted image , 21.06., Stranice

SKUPAJ NAS JE: 93
NOSEČKE Z DVEMA
: klavdija27
Z NAMI SO POT ZAČELE:user posted image
sashy,SILVA,anonimna , Arabella1, Norica, lunax, anonimna3, mucixxx, Dream
user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 4614
2.6.2011 22:03:31   
Pelija
Čeer,

me smo odspale prednočni spanec, je treskalo in grmelo, pa lilo, sedaj pa smo ko sovica Oka user posted image user posted image user posted image , mala riše, jaz pa srfam.....

Punce, jaz mislim, da bi vsaj malo za vse težave, ki jih opisujemo, pomagal Donat (za bolečine ob raztezanju-krče, zgago, zaprtost..........tako da če katera veselo pozablja nanj, tako kot sem jaz, naj si ga privošči.......)user posted image user posted image user posted image Jaz sem si naredila zaloge.

Vsem, ki iščete stanovanja, želim, da se vam stanovanjske želje čimprej realizirajo, da vam ne bo treba res pakirati z malimi čmrlji. Meni je že med nosečnostjo muka, da se kaj preveč zida in obnavlja, ker je potem res polno dela, pa bi rad, pa ne moreš........

Nič, grem počasi v flike.......nočko vsem!

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 4615
3.6.2011 7:07:20   
Teni_
Dobro jutro.

Vso srečo danes vsem na pregledih.

(odgovor članu Pelija)
Neposredna povezava do sporočila: 4616
3.6.2011 7:09:15   
Teni_
user posted image  
PDP, nick, starost, zap.user posted image , št. user posted image , pregled, kraj, user posted image ali user posted image  

1.9.
ANDMIL, 26, 1user posted image , 0user posted image , 07.06., Ravne na Koroškem, user posted image
ninalars, 25, 1user posted image , 0user posted image , 07.06., Ravne na Koroškem, user posted image
pomarančika, 23, 1user posted image , 0user posted image , ?., Slov. Konjice, user posted image
anastazia, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?.,  Štajerskauser posted image
lily81, 29, 2user posted image , 1user posted image , 08.06
., Ljubljana, user posted image
barbara85, 26, 1user posted image , 0user posted image , ?.,  Oplotnica
mamicabiba, 31, 2user posted image , 1user posted image , ?, okolica Maribora, user posted image
2.9.

tinci1, 27, 4 user posted image , 1user posted image ,
?., Domžale, user posted image
MojkaUA, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?., ?, user posted image
Jessy82, 28, 1user posted image , 0user posted image , 30.06., Savinjska,
user posted image
panja, 29, 2user posted image , 1user posted image , ?.,  Savinjska,
user posted image
delfinkica, ?, 3user posted image , 1user posted image , ?., ?
Sunny_Dream, 29, 1user posted image , 0user posted image , 07.06., Ljubljana, user posted image
vintage, 25, 1user posted image , 0user posted image , 10.06., okolica Kopra, user posted image
3.9.

sonce81, 30, 1user posted image , 0user posted image ,
?, Ljubljana
jaznoseca, 38, 5user posted image , 1user posted image , ?., Maribor, user posted image
4.9.
Teni RR, 27,4 user posted image ,2user posted image , 16.06., Ruše, user posted image
nepremagljiva, 37, 7user posted image ,2user posted image , ?., ?
URSY33, 33, 4user posted image , 1user posted image , ?., Litija, user posted image
lorelei82, 28, 2user posted image , 0 user posted image , ?., Maribor, user posted image
5.9.
bucka2, 26, 1user posted image , 0user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
jejhata, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?., ?, user posted image
ivanjščica, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?
6.9.

Nincica1, ?, 2user posted image , 1 user posted image ,
?, ?

7.9.
plouse, 31, 2user posted image , 1user posted image
?,
Reby, 36, 2user posted image ,1user posted image , ?., Ljubljana

vrtnica83, 28, 3 user posted image , 1user posted image ,
?.,  okol. Domžal, 
user posted image
8.9.
Norica, 30, 2user posted image ,1user posted image ,  ?., ?
strelkica, ?, 4user posted image , 3user posted image , ?., ?, user posted image

9.9.
Pigy, 28, 1 user posted image , 0 user posted image , 29.06., Ljubljana, user posted image
srecka84, 27, 1user posted image , 0user posted image , 07.06.,  Postojna, user posted image
josephine27, 29, 2user posted image , 1user posted image , 
?, Ajdovščina, user posted image
10.9.

karin82, 28, 2 user posted image , 1user posted image ,
?., ?

TiaŽan, 25, 2user posted image ,1user posted image , ?,  Podčetrtek
agha , 32, 2user posted image , 1user posted image ,
?, Kranj
rainbow, 36, 3user posted image , 2user posted image , ?, Maribor, user posted image
Pelja, 36, 4user posted image , 3user posted image , 06.06., Gorenjska
nosečka*, ?, 3user posted image , 1user posted image , ?, ?
11.9.

modrimedo, 32, ?user posted image , ? user posted image ,
10.06., Ljubljana
, user posted image
Anonimna, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?., ?
Ancicici, ?, 3user posted image , 2user posted image , ?.,  Ljubljana

TDiemat, 25, 2user posted image , 0user posted image , 06.06.,  okolica Maribor, user posted image
Krysia, 34, 4user posted image , 1user posted image , 30.06.,  Ljubljana, user posted image

eltea333, 30, 2user posted image , 1user posted image , 15.06., ?, user posted image
12.9.

Lannna, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?., Maribor
13.9.

anabanana1981, 29, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?
leaa, 30, 3user posted image , 1user posted image , 27.06., Zagorje ob Savi, user posted image
klavdija27, ?, 3user posted image , 1user posted image , ?., Zreče, user posted image , user posted image
14.9

olana, 28, 2 user posted image , 0user posted image , 21.06., ?
Cebelica2, 30, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?
NAHRIN, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?
Hulaqalula, 36, 3user posted image , 0user posted image , 13.06., Ljubljana, user posted image
15.9.

*žurerka*, 26, 3user posted image ,1user posted image , 08.06., ?, user posted image
dory,32, 2 user posted image , 1user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
16.9.
*tedy*, 40, 4 user posted image , 3user posted image , ?., Ljubljana
D.anna 76, 34, 3user posted image , 2user posted image , ?.,  Ljubljana
issa, 24, 2user posted image , 1user posted image , 14.06., Maribor,user posted image
*AnaL*, 31, 3user posted image , 2 user posted image , 27.06., ?,  user posted image
PikaPokaZBusijem, ?, 1 user posted image , 0user posted image , ?., Domžale
17.9.

kristi07, 28, 1 user posted image , 0user posted image , ?., Zapuže
KAHLO, 32, 3user posted image , 1user posted image , 23.06., Ljubljana, user posted image
Evvva, 30, 1user posted image , 0user posted image , 07.06., Ljubljana, user posted image
*alja*, 26, 2user posted image , 1user posted image ,
?., Prekmurje
, user posted image
18.9.
19.9.
rihtarca, 31, 3user posted image , 2user posted image , ?., ?, user posted image
vlazag, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, Velenje
Shamsia, 30, 2user posted image , 1user posted image , 13.06., okolica Postojne, user posted image
Ajda_, 24, 1user posted image , 0 user posted image ,
?., okolica Ptuja, user posted image

nana13, 27, 2user posted image , 1user posted image , 14.06., Strunjan, user posted image
daka, 36, 3user posted image , 2user posted image ,
23.06.,  Maribor,
user posted image
izola05, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?., okolica Kopra
20.9.

21.9.
Dorianna, 32, 2user posted image , 1user posted image , ?., okol. Ljubljane
mala mala, ?, 2user posted image , 0user posted image , 17.06., Prlekija
22.9.

Tanejci, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?., ?
Septembrovka, 29, 1user posted image , 0user posted image , ?, Ljubljana, user posted image
23.9.

carly, 28, 4 user posted image , 1user posted image , 14.06., okolica Jesenic, user posted image
24.9.
Tajska, 33, 2user posted image , 1user posted image , ?., Trbovlje
NM, 34, 3user posted image , 1user posted image ,
28.06., Postojna, user posted image
25.9.

SSheila, ?, 3user posted image , 1user posted image ,  ?., ?
anonimnauser posted image ,?, 5user posted image , 1user posted image , ?., Mengeš
matejkaantolin@gmai, ?, 4user posted image , 3user posted image , ?, ?

mate0ja, 29, 2user posted image , 1user posted image ,
?.,
Ljubljana, user posted image
26.9.

anschk, 25, 2user posted image , 1user posted image , ?., ?
27.9.
bimba7277, 39, 2user posted image , 0user posted image , 17.06., user posted image
san, 33, 5user posted image , 4user posted image ?., Ljubljana, user posted image
28.9.

29.9.

bela zvezdica, 30, 3user posted image , 1user posted image , ?, Štajerska
pumpkin23, 29, 2user posted image , 1user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
2.2., ?, 3user posted image , 1user posted image , 07.06., ?, user posted image
moniketna, 22, 1user posted image , 0user posted image , 14.06., Ravne na Koroškem
Princess1, 30, 3user posted image , 0user posted image , 13.06., Ljubljana, user posted image

pomar*ANČA*, 26, 2user posted image , 1user posted image , ?., okolica Domžal
mojcyka, 24, 1user posted image , 0user posted image , ?, okolica Ptuja
30.9.

Majcii, 29, 1user posted image , 0user posted image , ?, Medvode
anabanana, 21, 1user posted image ,0user posted image , ?, Ljubljana user posted image
Neja 007, 30, 2user posted image , 1user posted image , ?., Kamnik, user posted image
anchy_, 27, 1user posted image , 0user posted image , 17.06., Novo mesto
wifi, 29, 2user posted image , 1user posted image , 21.06., Stranice

SKUPAJ NAS JE: 93
NOSEČKE Z DVEMA
: klavdija27
Z NAMI SO POT ZAČELE:user posted image
sashy,SILVA,anonimna , Arabella1, Norica, lunax, anonimna3, mucixxx, Dream
user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 4617
3.6.2011 8:34:19   
Shamsia
pelija - praviš, da je donat tut za zgago? men se je namreč na cajte za zmešat s tem, pa na začetku sploh ne, zdej pa karkol pojem user posted image
glede imen pa se midva sploh še nisva nč menla, nas bo tokrat mnde čist cajt povozu. prvič sva mela vsaj okviren seznam, zdej pa niente. Najbrž bodo ostale kar ideje še od taprvič, ker smo pol meli punčko in so fantje še vsi frej user posted image sicer se mi pa še zmer dopadejo, tko da ne bo problemov, če me prot koncu kej ne zašlata.
Sicer pa tut kar se ostalega tiče, je še vse tam k je blo, počasi bo treba kej mignt in prštimat, tile trije mesci bodo šli k norc k bo poletje, pa da naš čmrljček še kej pohiti...ajej. ja, res je drugič čist drgač k taprvič, sploh ne vem, kam letijo tedni user posted image

< Sporočilo je popravil Shamsia -- 3.6.2011 8:35:29 >

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 4618
3.6.2011 8:51:35   
Pigy
Ker sem včeri cel dan špancirala okoli sem zvečer takoj po konc dnevnika zaspala in se nisem zbudila do 7ih. user posted image Upam, da bo več takih dni.

Mami mi je javila, da bom danes imela obiske.... in moram skuhat kosilo. Se gre pa za 6 odraslih ljudi, ki zlo radi jejo user posted image user posted image . kakor koli gruntam, kaj naj skuham se mi zdi da bom morala cel dan pred štedilnikom stat, a to se mi zdej ne da. Tako da bom naredila golaž in zdraven testenine pa solato. Upam, da ne bojo zamerili, ker ne bo na mizi meso in krompir in juha. user posted image To namreč pri njih vedno dobiš.

Kuhanje- meni do sedaj ni bil problem kuhat posebej zame in posebi za mojga. Lansko leto sem celo leto tko kuhala.

Moja prebava- od vedno 1* na teden, včasih mogoče 2*, na lansko leto sem donat pila redno, pa nisem opazila da je kak poseben učinek.

issa- držim pesti, da vama uspe, sam le glej da bo pred septembromuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Krysia

Včeraj sem bila na pregledu - vse bp razen bakterij v urinu, ginekologinja mi je priporočila plavanje zaradi bolečin v križu (ne vem čist, kako gre to skupaj z bakterijami v urinu, mormo najprej to rešit, pol bomo pa plaval)

Jaz mam na vsakem pregledu urina bakterije, pa sedaj ko sem se mal preveč poredila, mi je isto svetovala, plavanje na morju ali bazenu.

andmil- ne pretiravaj s čiščenjem, če maš željo ti pa me pridemo pomagat, sej smo zlo prijazne user posted image
daka- super za podaljšano bolniško.user posted image

Živi za učenje in naučil se boš živeti.

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 4619
3.6.2011 9:02:24   
mate0ja
juhu... petek. Zakaj tako veselje razumete tiste, ki še vedno delate user posted image Ta teden je bil res krut, tko da upam, da do nedelje vsaj približno pridem k sebi. Zgleda da si bom mogla res prilagodit dopustniške plane, bo treba par dni vzet za oddih, da bom potem lahko še dva meseca delala.

Donat, meni reši vse težave, kar jih pa ta ne pa plavanje. Pri plavanju se ustvari breztežnostno stanje in otrok se takrat lahko bolj obrača, hkrati pa si še bolj pretegnemo naše stare user posted image kosti in marsikatera mišica in kost se postavi nazaj na bolj priemerno mesto in sprosti živce. Eni g. pravijo, da kakršnokoli dolgotrajnejše namakanje lahko vodi v vnetja in podobne zadeve, ker imamo že zaradi nosečnosti dostikrat porušeno ravnovesje, ampak moja pravi, da se vnetja lahko pozdravijo z za plod popolnima neškodljivimi zdravili, gibanje v vodi pa zelo pomaga. Mi smo zdaj že kar tedensko v bazenu, da se jaz mal pretegnem, tamala pa itak tudi uživa ob tem. Ko pridem domov se res počutim kot prerojena pa voda me še tako zmatra, da spim kot dojenček.

Donat pa ima veliko magnezija, ki ga telo več kot potrebuje in resnično odganja vsaj prebavne težave in zgago. Je treba bit pa vztrajen in delat kuro (2dl zjutraj na tešče, 2dl po kosilu in 1 dl tik pred spanjem. Po parih dneh ne duha ne sluha več o težavah.

Issa mi se tudi spogledujemo z novim LASTNIM stanovanjem, vendar sva oba tako lena, da se nama niti ne da letat okrog, pogajat, gledat ... upa, da pride kmalu volja in se lotiva tega projekta. Ko si enkrat vseljen hitro pozabiš na vse skrbi in težave.

Andmil pusti prah čisto za konec, ker takoj priden nov. Če pa praviš, da na parketu ostajajo bele lise, ti pa predlagam, da kupiš loščilo za parket. Z nerazredčeno tekočino zglancaš tla in se bodo svetila (pazi, ker bo tudi malo drselo) pa prah se ne bo tako intenzivno prijemal, ker z drgnjenjem vzpostaviš statiko, ki jo prah ne mara. Sam ne vprašaj me kam v tem primeru prah gre , se še nisem pozanimala user posted image

Če bi rad bil srečen, BODI!!

(odgovor članu Shamsia)
Neposredna povezava do sporočila: 4620
3.6.2011 9:28:18   
*alja*
Dobro jutro!

Jaz mam tudi težave z zaprtostjo, že od prej še ko nisem bila noseča. Donat mi res nič ne pomaga. Zdaj ko jem železo je vse še tolko huje.
Delam si pa vodni kefir (6 žlic glivic, 3 žlice sladkorja, 1-2 celi limoni, suho slivo ali figo; zalijemo z 2 litra mrzle vode pustimo stat 24 ur precedimo in pijemo) meni pri prebavi edino to pomaga. Tako da če še katera ima ful težave z zaprtjom naj poskusi se res splača, ampak moraš pit res vsak dan. Pa še ful fajn je za pit v teh vročih dneh, kot limonada.

Kaj pa modrci? Vam še pašejo kaj? Meni je vse premalo vse ven lezi, težke mam kot user posted image , še ponoči spim z modrcom.
Včeraj sem si kupila že enega za dojenje (kaj dost mi več itak ne morejo zrast, sem že preskočila 2 številkiuser posted image , moj je sicer ful zadovoljen, jaz pa ne najboljuser posted image ). Najdla sem ga pa v Lisci, fajn močan da da neko oporo. Kje si pa vi kaj kupujete modrce, sploh zdaj ko smo malo bolj obdarjene? Nosite podložene?

25.08.2005 Alja

Vse v življenju enkrat mine! Sreča, žalost, smeh in solze; vse je le trenutno stanje. Zato uživajmo vsak trenutek posebej in bodimo srečni.

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 4621
3.6.2011 10:22:41   
issa
Dobro jutro, dober danuser posted image

čeprav bi lahko jaz rekla glasno jutro,..user posted image user posted image user posted image user posted image pri nas se nekdo seli in vrta že celi dobri dve uri, tako da s tamalim, ki je danes spet doma, se prav derema drug na drugega da se slišima, pa je dobrih 3m stran od mene na kavču.....user posted image user posted image user posted image tak da zanamivo user posted image user posted image user posted image

joj kaj se tiče zaprtja, pa bi lahko kar pesmice pela,..meni pomaga to da sem čist obrnila svojo prehrano, zjutraj ovseni kosmiči, kruh sem čist minimirala, pa čim več zelenjave in sadja,...pa vode in seveda litri donata, tako da včasih se mogoče zgodi da ene 4 dni nič (to se zgodi ko grem za vikend k babici) , ampak drugače pa vsak dan ali pa vsaj na dva dni....hujše mi je da včasih zasledim malce krvi,.. to me vedno stisne, sicer redko ampak ko je pa sem čist prestrašena, hemeroidi?? ampak me nič ne boli, mislim pri sedenju ali kaj podobnega...user posted image user posted image user posted image ah saj bo, upam...

Joj to s tanovanjem, je pa zdaj pri nama res pestro, gledama ko nora, ravno danes greva pogledat nekaj v limbušu, čeprav moj se je nekak segrel za nove bloke v dupleku, ki je spet čisto na drugem koncu...no bomo vidli...user posted image user posted image   upam da čimprej!! user posted image user posted image

kaj boste mele danes za kosilo??
jaz morem mojim moškim naredit cmoke,..jaz bom pa eno konkretno solato, ker cmokov nimam rada, pa samo zame se mi ne da kuhat,..user posted image user posted image
vse srečo danes na pregledih!!! user posted image

(odgovor članu *alja*)
Neposredna povezava do sporočila: 4622
3.6.2011 10:37:25   
MojkaUA
Evo še mene po dolgem času.
Bila sem na pregledu in tudi meni je moja g. našla bakterije v urinu. Krysia mogoče hodiš v leonišče ?
Meni je rekla da od kar so nam laboratorij premestili na polikliniko, vse prihajamo z bakterijami v urinu.
Ker pa sem rekla da res hodim veliko na wc ( dobesedno na vsako uro ! ) in ker ima urin nenavaden smrdeč vonj, mi je vzela bris. Rekla je da me pokličejo če kaj najdejo. Upam da se tega res držijo ker me ni noben klicaluser posted image Imam pa 13.6 naslednji pregled tako da bom takrat povprašala. Omenila mi je tudi bakterijo streptokok, takrat sem prvič slišala za njo in sem se kar malo prestrašila ko sem prebirala razne članke/forume o tej bakteriji. Baje je dobro narest test za streptokok nekje v 36-37 tednu, stane cca 20 eur.

Za enkrat toliko, se še kaj javim.
Lepo bodite,
M.

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 4623
3.6.2011 11:27:14   
kristi07
Pozdravljene.

Se javljam tudi jaz po dooooooooolgem času. Brala sem vas redno, samo časa za pisanje pa nikakor ni bilo.
Se tudi mi ukvarjamo z nakupom stanovanja, odobritvijo kreditov in podobnih stvari. Za dojenčka imamo razen oblekic kar večino že nakupljenega,tako, da stvari čakajo samo še novi domek, da vse razpakiramo user posted image

Kar se tiče kg, sem se do sedaj zredila 2,5 kg, je pa res, da sem jaz med tistimi, ki so imele že pred
nosečnostjo velikooooooo preveč kg - povezano s težavami s ščitnico, s katero se še bolj pogosto ukvarjamo sedaj med nosečnostjo in se posledično zaradi tega malo bolj pazim pri prehrani... predvsem količinsko in časovno user posted image

Bakterije v urinu sem imela sedaj, ko so preselili laboratorij na polikliniko tudi jaz, pa mi je rekel G, da imamo sedaj to povečini vse, da imajo tam baje slabše aparate user posted image  tako, da se potem sploh nisem sekirala, ker peče me pa dejansko nič...

Pigy, ali ti ne hodiš več k Megliču, sem sedaj že parkrat opazila, da pišeš da ti je ginekologinja rekla??

Drugače je z našim dojenčkom vse v najlepšem redu, v porodnišnici sem bila na UZ že 3x, pa še enkrat me je naročila, ker do sedaj niti obrazka še nismo videli, kaj šele spola, je to dete tako sramežljivo, da nam samo rit kažeuser posted image

Končno je petek, do konca imam še natanko 28 delovnih dni, pa res ne vem kako bom zdržala, čedalje težje mi je vstajati ob 5-ih zjutraj in se vsak dan voziti 120 km samo za službouser posted image  Upam, da zdržim do konca.

Vsem souser posted image želim lep vikend.

(odgovor članu Pigy)
Neposredna povezava do sporočila: 4624
3.6.2011 11:42:31   
ANDMIL
IZVIRNO SPOROČILO: issa

Dobro jutro, dober danuser posted image

čeprav bi lahko jaz rekla glasno jutro,..user posted image user posted image user posted image user posted image pri nas se nekdo seli in vrta že celi dobri dve uri, tako da s tamalim, ki je danes spet doma, se prav derema drug na drugega da se slišima, pa je dobrih 3m stran od mene na kavču.....user posted image user posted image user posted image tak da zanamivo user posted image user posted image user posted image

joj kaj se tiče zaprtja, pa bi lahko kar pesmice pela,..meni pomaga to da sem čist obrnila svojo prehrano, zjutraj ovseni kosmiči, kruh sem čist minimirala, pa čim več zelenjave in sadja,...pa vode in seveda litri donata, tako da včasih se mogoče zgodi da ene 4 dni nič (to se zgodi ko grem za vikend k babici) , ampak drugače pa vsak dan ali pa vsaj na dva dni....hujše mi je da včasih zasledim malce krvi,.. to me vedno stisne, sicer redko ampak ko je pa sem čist prestrašena, hemeroidi?? ampak me nič ne boli, mislim pri sedenju ali kaj podobnega...user posted image user posted image user posted image ah saj bo, upam...

Joj to s tanovanjem, je pa zdaj pri nama res pestro, gledama ko nora, ravno danes greva pogledat nekaj v limbušu, čeprav moj se je nekak segrel za nove bloke v dupleku, ki je spet čisto na drugem koncu...no bomo vidli...user posted image user posted image   upam da čimprej!! user posted image user posted image

kaj boste mele danes za kosilo??
jaz morem mojim moškim naredit cmoke,..jaz bom pa eno konkretno solato, ker cmokov nimam rada, pa samo zame se mi ne da kuhat,..user posted image user posted image
vse srečo danes na pregledih!!! user posted image

Poznam to ja...

Ko gledaš, gledaš, gledaš pa računaš, računaš... Hodiš na banko in spet čakaš, čakaš... Če imata možnost kupita novo stanovanje, ker novo je pa le novo... Midva imama novo stanovanje in že toliko dela, koliko bi ga bilo, če bi morala še recimo vse renovirat... user posted image user posted image user posted image Takrat bi pa res znorela... user posted image

Danes ne bom kuhala kaj... Jaz imam sadni dan, ker se približuje pregled pri ginekologinji... Moj dragi bo pa jedel zelenjavno juhico, ki jo je skuhala moja mama... user posted image

Še nekaj uric in grema z dragim na 3D ultrazvok... Komaj čakam... user posted image Danes sma si oba vzela prosti dan od dela v stanovanju...

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 4625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?