|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2011
1.6.2011 21:56:34   
anchy_
Hej punce, imam par vprašanj za tiste ki veste kaj več, glede na to, da imam pregled šele 17. 6. in je do takrat še kar nekaj časa preden bom lahko svojo ginekologinjo vprašala in sicer glede zatekanja nog, meni zadnji teden tako zatekajo noge da mi ni nič jasno, še posebej leva bolj kot desna. Je pa res da normalno delam in sem veliko na nogah, seveda vmes tudi sedim. Je to čist normalno?
Druga stvar, ki me zanima je pa ta, ali ima še katera tak občutek v trebuščku (če bom znala opisat, ker je čist čuden občutek) kot da mi nekaj kožo vleče narazen iz notranje strani? Najprej je bilo to tam okoli popka, sedaj je pa že višje? A je to rast maternice al se pač vse razteza ali kaj? Je pa tak neprijeten občutek raztegovanja pa mal peče user posted image
Ma sem se sedaj razpisala, sem vas morala najprej vse prebrati za nazaj in hkrati še želim dobrodošlico vsem novim nosečkam user posted image

No, toliko od mene za danes in hvala vnaprej za odgovore na moja vprašanja user posted image

Če si nečesa močno želiš, bo vse stvarstvo stremelo k temu, da se ti želja uresniči ...

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 4576
1.6.2011 22:01:46   
NM
Oj,

meni ne uspe niti brat niti pisat. Upam, da ste vse ok, da že uživate s svojimi trebuščki.
Včeraj sem imela četrti pregled, morfologijo in sladkor (sreča 4,6), berem, da imate ene težave, držim pesti, da boste učinkovito obvladale.
Sicer je blo na pregledu vse ok, le 2 kg bi se mi ne bilo treba zredit. Manjka mi konkretno gibanje, ker sem popoldne okupirana s tamalo in ne hodim kot sem prvič.
Sicer pa je v službi kar pestro in en mesec bom že še zdržala. Potem pa dopust in hop na porodniško. Glejte, da boste porabile letošnji dopust!!!!
Nč, naslednji pregled imam 28. 6. in do takrat upam, da ne bo nič posebnega.

Uživajte, več pisanja, komentiranja, ko bom na dopustuuser posted image .

Lahko noč

Sončni žarek je pravo ime za katerega koli otroka. Naš žarek je Nika.

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 4577
1.6.2011 23:10:56   
moniketna
lep pozdrav vsem novim in starim user posted image .

Jaz se opravičujem, ampak nisem se že sva tedna javila, brala sem pa redno, sam res nisem imela časa kaj napisat, ker mam skos nekaj, čeprav sem doma (v bolniški) imam manj časa kot prej user posted image user posted image user posted image

počutim se super, malce sem bila prehlajena ampak je že mimo. full sem vesela da nas je zmeraj več, le tako naprej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

vesela sem za vse vas in super rezulatate, tiste z malo manj pa se ne sekirajte preveč vse bo kot je treba.

uživajte

(odgovor članu NM)
Neposredna povezava do sporočila: 4578
2.6.2011 6:20:04   
Teni_
user posted image  
PDP, nick, starost, zap.user posted image , št. user posted image , pregled, kraj, user posted image ali user posted image  

1.9.
ANDMIL, 26, 1user posted image , 0user posted image , 07.06., Ravne na Koroškem, user posted image
ninalars, 25, 1user posted image , 0user posted image , 07.06., Ravne na Koroškem, user posted image
pomarančika, 23, 1user posted image , 0user posted image , ?., Slov. Konjice, user posted image
anastazia, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?.,  Štajerskauser posted image
lily81, 29, 2user posted image , 1user posted image , 08.06
., Ljubljana, user posted image
barbara85, 26, 1user posted image , 0user posted image , ?.,  Oplotnica
mamicabiba, 31, 2user posted image , 1user posted image , ?, okolica Maribora, user posted image
2.9.

tinci1, 27, 4 user posted image , 1user posted image ,
?., Domžale, user posted image
MojkaUA, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?., ?, user posted image
Jessy82, 28, 1user posted image , 0user posted image , ?., Savinjska,
user posted image
panja, 29, 2user posted image , 1user posted image , ?.,  Savinjska,
user posted image
delfinkica, ?, 3user posted image , 1user posted image , ?., ?
Sunny_Dream, 29, 1user posted image , 0user posted image , 07.06., Ljubljana, user posted image
vintage, 25, 1user posted image , 0user posted image , 10.06., okolica Kopra, user posted image
3.9.

sonce81, 30, 1user posted image , 0user posted image ,
?, Ljubljana
jaznoseca, 38, 5user posted image , 1user posted image , ?., Maribor, user posted image
4.9.
Teni RR, 27,4 user posted image ,2user posted image , 16.06., Ruše, user posted image
nepremagljiva, 37, 7user posted image ,2user posted image , ?., ?
URSY33, 33, 4user posted image , 1user posted image , ?., Litija, user posted image
lorelei82, 28, 2user posted image , 0 user posted image , ?., Maribor, user posted image
5.9.
bucka2, 26, 1user posted image , 0user posted image , 03.06., Ljubljana, user posted image
jejhata, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?., ?, user posted image
ivanjščica, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?
6.9.

Nincica1, ?, 2user posted image , 1 user posted image ,
?, ?

7.9.
plouse, 31, 2user posted image , 1user posted image
?,
Reby, 36, 2user posted image ,1user posted image , ?., Ljubljana

vrtnica83, 28, 3 user posted image , 1user posted image ,
?.,  okol. Domžal, 
user posted image
8.9.
Norica, 30, 2user posted image ,1user posted image ,  ?., ?
strelkica, ?, 4user posted image , 3user posted image , ?., ?, user posted image

9.9.
Pigy, 28, 1 user posted image , 0 user posted image , 29.06., Ljubljana, user posted image
srecka84, 27, 1user posted image , 0user posted image , 07.06.,  Postojna, user posted image
josephine27, 29, 2user posted image , 1user posted image , 
?, Ajdovščina, user posted image
10.9.

karin82, 28, 2 user posted image , 1user posted image ,
?., ?

TiaŽan, 25, 2user posted image ,1user posted image , ?,  Podčetrtek
agha , 32, 2user posted image , 1user posted image ,
?, Kranj
rainbow, 36, 3user posted image , 2user posted image , ?, Maribor, user posted image
Pelja, 36, 4user posted image , 3user posted image , 06.06., Gorenjska
nosečka*, ?, 3user posted image , 1user posted image , ?, ?
11.9.

modrimedo, 32, ?user posted image , ? user posted image ,
10.06., Ljubljana
, user posted image
Anonimna, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?., ?
Ancicici, ?, 3user posted image , 2user posted image , ?.,  Ljubljana

TDiemat, 25, 2user posted image , 0user posted image , 06.06.,  okolica Maribor, user posted image
Krysia, 34, 4user posted image , 1user posted image , ?.,  Ljubljana, user posted image

eltea333, 30, 2user posted image , 1user posted image , 15.06., ?, user posted image
12.9.

Lannna, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?., Maribor
13.9.

anabanana1981, 29, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?
leaa, 30, 3user posted image , 1user posted image , ?., Zagorje ob Savi, user posted image
klavdija27, ?, 3user posted image , 1user posted image , ?., Zreče, user posted image , user posted image
14.9

olana, 28, 2 user posted image , 0user posted image , 21.06., ?
Cebelica2, 30, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?
NAHRIN, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?
Hulaqalula, 36, 3user posted image , 0user posted image , 13.06., Ljubljana, user posted image
15.9.

*žurerka*, 26, 3user posted image ,1user posted image , 08.06., ?, user posted image
dory,32, 2 user posted image , 1user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
16.9.
*tedy*, 40, 4 user posted image , 3user posted image , ?., Ljubljana
D.anna 76, 34, 3user posted image , 2user posted image , ?.,  Ljubljana
issa, 24, 2user posted image , 1user posted image , 14.06., Maribor,user posted image
*AnaL*, 31, 3user posted image , 2 user posted image , 27.06., ?,  user posted image
PikaPokaZBusijem, ?, 1 user posted image , 0user posted image , ?., Domžale
17.9.

kristi07, 28, 1 user posted image , 0user posted image , ?., Zapuže
KAHLO, 32, 3user posted image , 1user posted image , 23.06., Ljubljana, user posted image
Evvva, 30, 1user posted image , 0user posted image , 07.06., Ljubljana, user posted image
*alja*, 26, 2user posted image , 1user posted image ,
?., Prekmurje
, user posted image
18.9.
19.9.
rihtarca, 31, 3user posted image , 2user posted image , 03.06., ?, user posted image
vlazag, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, Velenje
Shamsia, 30, 2user posted image , 1user posted image , 13.06., okolica Postojne, user posted image
Ajda_, 24, 1user posted image , 0 user posted image ,
?., okolica Ptuja, user posted image

nana13, 27, 2user posted image , 1user posted image , 14.6., Strunjan, user posted image
daka, 36, 3user posted image , 2user posted image ,
23.06.,  Maribor,
user posted image
izola05, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?., okolica Kopra
20.9.

21.9.
Dorianna, 32, 2user posted image , 1user posted image , ?., okol. Ljubljane
mala mala, ?, 2user posted image , 0user posted image , 17.06., Prlekija
22.9.

Tanejci, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?., ?
Septembrovka, 29, 1user posted image , 0user posted image , ?, Ljubljana, user posted image
23.9.

carly, 28, 4 user posted image , 1user posted image , 14.06., okolica Jesenic, user posted image
24.9.
Tajska, 33, 2user posted image , 1user posted image , ?., Trbovlje
NM, 34, 3user posted image , 1user posted image ,
28.06., Postojna, user posted image
25.9.

SSheila, ?, 3user posted image , 1user posted image ,  ?., ?
anonimnauser posted image ,?, 5user posted image , 1user posted image , ?., Mengeš
matejkaantolin@gmai, ?, 4user posted image , 3user posted image , ?, ?

mate0ja, 29, 2user posted image , 1user posted image ,
?.,
Ljubljana, user posted image
26.9.

anschk, 25, 2user posted image , 1user posted image , ?., ?
27.9.
bimba7277, 39, 2user posted image , 0user posted image , 17.06., user posted image
san, 33, 5user posted image , 4user posted image ?., Ljubljana, user posted image
28.9.

29.9.

bela zvezdica, 30, 3user posted image , 1user posted image , ?, Štajerska
pumpkin23, 29, 2user posted image , 1user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
2.2., ?, 3user posted image , 1user posted image , 07.06., ?, user posted image
moniketna, 22, 1user posted image , 0user posted image , 14.06., Ravne na Koroškem
Princess1, 30, 3user posted image , 0user posted image , 13.06., Ljubljana, user posted image

pomar*ANČA*, 26, 2user posted image , 1user posted image , ?., okolica Domžal
mojcyka, 24, 1user posted image , 0user posted image , ?, okolica Ptuja
30.9.

Majcii, 29, 1user posted image , 0user posted image , ?, Medvode
anabanana, 21, 1user posted image ,0user posted image , ?, Ljubljana user posted image
Neja 007, 30, 2user posted image , 1user posted image , ?., Kamnik, user posted image
anchy_, 27, 1user posted image , 0user posted image , 17.06., Novo mesto
wifi, 29, 2user posted image , 1user posted image , 21.06., Stranice

SKUPAJ NAS JE: 93
NOSEČKE Z DVEMA
: klavdija27
Z NAMI SO POT ZAČELE:user posted image
sashy,SILVA,anonimna , Arabella1, Norica, lunax, anonimna3, mucixxx, Dream
user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 4579
2.6.2011 6:21:31   
Teni_
Dobro jutro.

Mi smo že skoraj na odhodu, ker ima Teja danes zaključni izlet in mora bit prej v šoli.

Se grem potem potepat v svoje stare kraje. Pogledat kaj delajo.user posted image

(odgovor članu moniketna)
Neposredna povezava do sporočila: 4580
2.6.2011 6:23:55   
modrimedo
IZVIRNO SPOROČILO: Teni RR

Dobro jutro.

Mi smo že skoraj na odhodu, ker ima Teja danes zaključni izlet in mora bit prej v šoli.

Se grem potem potepat v svoje stare kraje. Pogledat kaj delajo.user posted image

hehe dobro jutro
sem te ravni misla kometirat da se vidi ,da mava šolarke in je treba prej vstajat :)

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 4581
2.6.2011 6:26:48   
modrimedo
 anchy

pri meni vedno ena noga bolj oteka ( če smo že pri tem ,tud ena roka )
tole širjenje je po moje normalno
drugače pa če maš čas pojdi na mon in brskaj ,sigurno je pušelnjak tole 100x že nekomu napisal :)

(odgovor članu anchy_)
Neposredna povezava do sporočila: 4582
2.6.2011 7:41:01   
Teni_
IZVIRNO SPOROČILO: modrimedo

IZVIRNO SPOROČILO: Teni RR

Dobro jutro.

hehe dobro jutro
sem te ravni misla kometirat da se vidi ,da mava šolarke in je treba prej vstajat :)

Haha. Pri nas je tamlajša bolj zgodna. Večja je bolj po meni...pač rada spi, no. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu modrimedo)
Neposredna povezava do sporočila: 4583
2.6.2011 9:49:16   
anschk
Da vas na hitro pozdravim potem pa za knjige...user posted image user posted image  komej čakam da bo tole za mano! Se mi zdi da vedno pride "še ena stvar" za kero rečem- sam še to pol pa res začnem samo še uživat v nosečnosti. Nekak mam občutek da bom prej rodila kot pa brezskrbno uživala v nosečnosti. Kr leti mimo mene vse skupej!
Kaj boste kuhale danes? Meni reeessss zmankuje idej. Pa še tamal ne mara preveč mesa niti krompirja in posledično jemo testenine na miljon načinov in se mi že mal meša od njih...
Lep dan vsem pa božejte bušije (no zdej so počas že kr orng trebuhi in ne več tok bušiji user posted image user posted image )

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 4584
2.6.2011 10:11:35   
2.2.
dobro jutro-no je že kar lep dan!
ponoči se je dalo tako lepo spat ko je deževalo.....bi kar vsi potegnili malo dlje a je treba bilo vstat.
meni je pa ta moj buši zjutraj majhen popldne pa veliiik-full različno.no še malo pa bom imela še jaz pregled in tisto nagnusno sladko vodo pit. bom si vzela vodo z sabo in limono.
jaz bom danes kar pico spekla-več tudi neznam kaj bi kuhala.

(odgovor članu anschk)
Neposredna povezava do sporočila: 4585
2.6.2011 10:23:42   
URSY33
Ojlauser posted image !

Jst mam pa jutri pregled, upam, da vidm mojga sončka in potem še svojo zdravnico, da ji nesem predlog za nadaljno bolniško za komisijo, če mi bo uspelo sploh podaljšati, ker tolk komplicirajo.user posted image user posted image

(odgovor članu 2.2.)
Neposredna povezava do sporočila: 4586
2.6.2011 11:29:48   
mate0ja
jutro,

jest pa danes v službi malo zabušavam (je blo pretekle tri dni preveč in je treba mal počit) in mal brskam po RR - po drugih temalh. In vidim, da so punce grozno, res grozno razočarane same nad sabo, nastrojene nad drugimi, naveličane vsega in vseh.

Same mame z "doktoratom", pa nobena se ne zaveda da je mogla it tudi skozi proces teoretičnega in praktičnega izobraževanja. Žalosti me, da tako nesramno napadajo tiste, ki so na robu obupa ali zato, ker niso prepričane kako bi ravnale z otrokom v končljivih primerih, bodi si zato, ker nimajo službe ali ne dobijo varstva. Kam se je skrila solidarnost in podpora user posted image user posted image

Če bi rad bil srečen, BODI!!

(odgovor članu URSY33)
Neposredna povezava do sporočila: 4587
2.6.2011 11:36:06   
nepremagljiva
Dan. Danes je malo bolj turoben. Se mi zdi da imam pritisk čisto nizek. Mi ni za nobeno konkretno delo.

IZVIRNO SPOROČILO: jaznoseca

Aja, vprašanje: a vas zdaj ginekologi že naročajo malo pogosteje? Teni, ti imaš že tako hitro naslednji pregled?

Bodite zdrave in zadovoljne.

Mene je sedaj naročal na 2 tedna, zaradi izvidov ki so prihajali... naslednji pregled pa imam čez 3 tedne. Sem v malo bolj rizični skupini in bom imela več pregledov. Raje malo več, kot premalo. user posted image

(odgovor članu jaznoseca)
Neposredna povezava do sporočila: 4588
2.6.2011 11:46:35   
Jessy82
Ojla user posted image !

Tudi jaz se javljam iz pregleda, ki sem ga imela včeraj, vse je BP, kar se kg tiče sem shujšala za 0,5 kg, ni g nič komplicirala, sem do sedaj pridelala samo 4 kg user posted image , sem zelooo zadovoljna. Naslednji pregled imam 30.06. Bolniško imam podaljšano do 08.06., upam da ne bo kakšnega kompliciranja za nadaljnje podaljšanje, bom pa potem še koristila dopust pred porodniško. G mi je rekla naj upoštevam PDP 04.09. za izračun nastopa porodniške in izračuna glede bolniške in dopusta.

Bo pa zaradi tega, ker sem zdej mal shujšala, baje, otrok rojen s prenizko telesno težo... je komentirala mamica 2 otrok user posted image .

Ju3 greva z user posted image v Ikeo kupit previjalno in še nekaj drugih drobnarij, posteljico in voziček bova pa naročila preko interneta, potem pa sledijo še zadnje priprave. Punce, september bo kmalu tu user posted image .

Kosilo danes: lazanja in solata, jutri: naravni puranji zrezki, popečeni melancani z mozzarelo, krompirček in solata, včeraj pa sva imela juho iz vrečke, sojine zelenjavne polpete in solatko. Nekaj idej user posted image .

Lp vsem

(odgovor članu nepremagljiva)
Neposredna povezava do sporočila: 4589
2.6.2011 11:46:42   
pomar*ANČA*
dan

malo še od mene...

kosilo
: danes bodo kar piščančja nabudala pa mlad kropmir, z petršilom, ne da se mi nič pacati. sploh zdaj mora bit meso, saj najin sinko ni več vegeterjanecuser posted image dva dni nazaj je bil jok in histerija ker za kosilo ni dobil mesa in to je bilo prvič, da je želel jesti meso, včerej je pojedel 10dag same šunke..... zdaj bomo pa meso kuhali.

mateOja
: ja, ene so pasje.... včasih si sploh ne upam nič kmentirati, ker sem takoj napadena.... pa se mi to ne da. najbolj na živce mi pa gre, če kakšna punca vpraša  glede nosečnosti, ali popadkov in namesto da bi ji napisale kakšne pozitivne misli, jo vse napadajo kako da tega ne ve! pač vsi ne vedo vsega in če ne ve pač vpraša. eh, kot sem že rekla, ene in iste so pasjeuser posted image

cukr padu, grem na moto piškote

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 4590
2.6.2011 11:55:23   
*alja*
Dober dan! Pri nas pa ni nič deževalo, samo veter je pihal celo noč pa še zdaj.
Pri nas pa bo danes juha in marelični cmoki user posted image , spet bodo šli kg goruser posted image

Popoldan pa imava materinsko šolo, po pravici povedano mi sploh ni za it, nimam pojma zakaj ne. Prvič sem z veseljem hodila tja zdaj pa bolj z odporom.

25.08.2005 Alja

Vse v življenju enkrat mine! Sreča, žalost, smeh in solze; vse je le trenutno stanje. Zato uživajmo vsak trenutek posebej in bodimo srečni.

(odgovor članu pomar*ANČA*)
Neposredna povezava do sporočila: 4591
2.6.2011 11:55:50   
anabanana1981
To se strinjam, tale skupina je daleč najbolj prijazna, kukr poznam tele forumeuser posted image

Drgač sva pa midve  že kuhale domače svaljke z zelenjavno omakco ( paprika, bučke,...)s kislo smetanco in obvezno nariban sir. Hvala bogu naša ni kej dost izberčna, no če bi blo po njeno bi tud lahko vsak dan testenine jedl...

V glavnem drug teden sm naročena na 3d pa študeram če bi odjavla, 100 eur je kr mal velik, sploh zato ker morm še par stvari nabavt pred morjem pa vsak euro prou pride. Po drug stran me pa ferbec matra za spol, ker še zdej nevem.
Kaj pravte, svetujte miuser posted image

No lep dan še naprej...res je dons čudn pritisk, sm misnla it kr mal vodoravno s tamalo, pa mam preveč delauser posted image

papa

(odgovor članu pomar*ANČA*)
Neposredna povezava do sporočila: 4592
2.6.2011 11:59:50   
anabanana1981
O mnjam marelični cmoki...

jaz sem se pa  odločla mal odpovedat cukru ker mam že 7kg viška od začetkauser posted image user posted image

in mi bo pomoje ratal do treh popoldneuser posted image user posted image

lp

(odgovor članu anabanana1981)
Neposredna povezava do sporočila: 4593
2.6.2011 12:00:59   
2.2.
jaz pa nebom hodila v mater. šolo, no razen če bi mogla. bom jo zdaj pri pregledu vprašala. mi je kar naporno v eno smer vozit 1h pa še mož si bi mogu menjat službo...prvič sva šla oba, moj pa potem itak ni mogu bit pri porodu, ker sem ekspresno rodila preden se je on preoblekel. pa itak morajo poleg opravljene šole še doplačat. če bo hotel it bo plačal pa je-če bo uspel prit pravočasno. pravijo da je drugi porod hitrejši-a je res tiste ki imate te izkušnje?potem je bolje da sem že en mesec kar v P prej za ziher.

(odgovor članu *alja*)
Neposredna povezava do sporočila: 4594
2.6.2011 12:55:21   
wifi
hojlauser posted image

Jaz bom pa danes imela za kosilo kar krompir v pečici in solato, tamali tak je v šoli, sam če je pa krompir pa ga je tudi doma.

Tudi meni zatekajo noge zvečer, jih imam ko brune, ampak nič ne pomaga tako pač je. Ko sem bila noseča prvič so mi začele otekati pri sedmem mesecu, zdaj pa že veliko prej.
Danes sem dobila tudi pošto od komisije tako da so mi podaljšali za eden mesec user posted image user posted image user posted image .

Naj bodo ob tebi vedno prijatelji, ki bodo s teboj delili smeh, tvoje težave in tvoje zmage.

(odgovor članu 2.2.)
Neposredna povezava do sporočila: 4595
2.6.2011 13:11:29   
carly
Ojla
joj teli jedilniki tudi meni delajo preglavice, pa sta tamala pa mož tako zbirčna da skoraj nobene zelenjave ne jesta, jest sem paže prov sita mesa pa krompirja.user posted image

Sicer se pa tud jest strinjam, da na nekaterih temah te tako napadajo da jih raje sploh ne prebiram kaj šele da bi komentirala.
Pa danes je en tak len dan, poležavam po kavču medtem ko tamala spi namesto da bi šla v pisarno podelat, samo se  mi res danes čist nč ne da.

(odgovor članu wifi)
Neposredna povezava do sporočila: 4596
2.6.2011 13:18:30   
moniketna
meni je komisija podaljšala do konec meseca, tak da super ena skrb manj. za kosilo pa sem danes delala musako in zeleno solato, se glih peče tak da komaj čakam da se lahko začnem basat user posted image  

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 4597
2.6.2011 13:19:24   
pumpkin23
Hojla
no da se vam še jaz malo javimuser posted image
Itak da tiste k smo na bolniški nimamo nič časauser posted image . Skos je neki za delat. Zdej delamo na projektu lesena hiška za našega malega korenjaka. Komi čaka da bo zgrajena in skos hoče pomagat in delat vse zravn kar pač se dela. Včeraj je zabijal žeble in ga ni nič motilo, da se je sem in tja tud malo po prstihuser posted image .
Za vikend upam da nam bo uspelo skočit na morje se malo spočit. Drugače pa smo že v obdobju piknikov in rojstnih dnevov, tako da se skos neki dogaja in seveda kile šibajo v nebouser posted image .
Tiste ki imate kakšne težave ne oklevat in kr pokličte g pa ji po telefonu razložte al pa pejte kr tja. Men je v prejšnji nosečnosti sestra tam rekla da naj pridem raj trikrat brez veze, kot pa enkrat prepozno.
Kaj bomo pa pri nas jedli? Trenutno so na sporedu Jaffa piškotiuser posted image , potem pa kosilo mesni polpeti in popečen krompirček in veliko solate s koruzo.

A mate že kaj izbrana imena za user posted image ? V prvo nam je šlo gladko, zdej pa nam nikakor ne greuser posted image .

(odgovor članu 2.2.)
Neposredna povezava do sporočila: 4598
2.6.2011 13:26:39   
mate0ja
carly jest mam doma tudi enega orto izbirčneža, ki pridno (on pravi da nehote user posted image ) svoj izbran okus prenaša na tamalo. Če sva sami doma potem je vse kar ji dam na mizo, če smo pa vsi trije za mizo pa ne vem kdo je komu odmev. Oba se neki pačita iz sprašujeta kaj je pa to zeleno, kaj si pa v krompir podtaknila da je čudnega okusa, pa zakaj spet riž, smo ga ta mesec že jedli user posted image . Zadnjič sem kmal počla od smeha, ko me tamala v soboto zjutraj vpraša, mami a si dala meso odmrznt za kosilo. Le kje je to triletnica pobrala.
Sm blazno vesela, da nimamo bolj pogostih poti mimo McDonaldsov, ker bi bli tam na žalost redni gosti. user posted image user posted image se požvižga ne verjame mitom o zravi prehrani jaz pa sem tista, ki zraven trpim, predvsem ko se pred špegu postavim, ker iz leta v leto pridno nabiram kile. Nisem pa tak karakter, da bi zase posebej delala. Vsaj ena ki ni izbirčna user posted image user posted image

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 4599
2.6.2011 13:28:05   
mate0ja
IZVIRNO SPOROČILO: moniketna

meni je komisija podaljšala do konec meseca, tak da super ena skrb manj. za kosilo pa sem danes delala musako in zeleno solato, se glih peče tak da komaj čakam da se lahko začnem basat user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu moniketna)
Neposredna povezava do sporočila: 4600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?