|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del
30.5.2011 21:38:39   
brkn83
Čer, no končno mi je uspelo priti do računalnika

Tudi mene zanima kako je zdej s srečanjem. Ali je tamika vse zoorganizirala ali ne. No zanima me tudi kako je z denarjem - kdaj ji ga damo in koliko.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4301
30.5.2011 21:43:10   
Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: brkn83

Tudi mene zanima kako je zdej s srečanjem. Ali je tamika vse zoorganizirala ali ne. No zanima me tudi kako je z denarjem - kdaj ji ga damo in koliko.

plac je zastonj,za strica ne vem,za hrano in pijačo bo pa ona razdelila po osebah in založila-plačamo direktno njej v nedeljo...bo pa povedala koliko,ko se bo vedelo,koliko nas bo in koliko € bo vse skupaj prišlo

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 4302
30.5.2011 21:48:32   
brkn83
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

plac je zastonj,za strica ne vem,za hrano in pijačo bo pa ona razdelila po osebah in založila-plačamo direktno njej v nedeljo...bo pa povedala koliko,ko se bo vedelo,koliko nas bo in koliko € bo vse skupaj prišlo

hvala za info.

No upam, da srečanje bo, bi bilo vas res ful fajn videti.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4303
30.5.2011 21:51:47   
Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

hvala za info.

No upam, da srečanje bo, bi bilo vas res ful fajn videti.

tudi jaz se ga veselimuser posted image ....vreme je pa zaenkrat napovedano tako takouser posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 4304
30.5.2011 21:52:40   
Čebel@
dost imam za danesuser posted image ....lepo,mirno,prespano nočko vam želimuser posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 4305
31.5.2011 7:54:36   
Čebel@
jutrouser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4306
31.5.2011 8:00:56   
Čebel@
danes je 3 leta kar sem postala gospa user posted image ...mi je tko hitro minilouser posted image ....čeprav bi ga bilo treba včasihuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4307
31.5.2011 8:45:48   
sjmm
ČEBELC@ IN NJEN ČEBELČEK.....ČESTITKE ZA OBLETNICO, PA ŠE MNOGO LEPIH IN USPEŠNIH LET,PREDVSEM PA VELIKO VELIKO L J U B E Z N I  IN PREKRASNIH TRENUTKOV Z OTROČKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4308
31.5.2011 8:47:45   
sjmm
evo nas....prjatlčki nafilani, Maj čaka na svoj Lino, mami sije čupo oprala in poštimala...zdej pa oči uleti in šibamo u šoping in po mojo mamiuser posted image  

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4309
31.5.2011 8:50:22   
sunny24
Jutro! Kako smo? Js tne morem več spat, moja 2 pa še kar spita...Gaja sploh ne mrdne...user posted image

Najprej vam povem, da vas birdy lepo pozdravlja, je z Levom na pediatrični...V glavnem, naj se gospodič hitro pozravi!!! user posted image user posted image user posted image

Danes mam zvečer pedikuro-si ne morem sama pošlihtat tačk (trebuh...user posted image ), pa mi je mama za RD kupla bon za pedikuro pr naši kozmetičarki! user posted image user posted image user posted image mama!!! user posted image  

Zdej zjutri pa šibnem vrjetno v Ikejo s sestro od mojga...Če bo na volji! user posted image Ker če bom mojga čakala da gremo tja, bom prej rodila, cunje bom mela po škatlah in ta mali bo lih shodu, k me bo vprašal, če gremo naslednji mesec v Ikejo...user posted image user posted image user posted image   Dedc smotan... (ma sej drugače ni, sam tko, malo ga morm šimfat-vse iz ljubezni user posted image user posted image user posted image )

čebela, čestitam za 3. obletnico!!! user posted image user posted image user posted image   Kako kaj Hana in Gal?

brkn, še tukaj, čestitke za magisterij!!! user posted image user posted image user posted image

Sm vam fouš za srečanje...JSt bi tudi, pa žal ne bo šlo...user posted image

V glavnem, brala sem full na hitro že včeri, pozabla pol reči (zdej grem na hitro še enkrat počekirat) tko da ne bom ostalega nič komentirala-ŠE...user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4310
31.5.2011 8:53:41   
sunny24
No, sm preletela...Sm vedla da neki morm še...user posted image user posted image user posted image

čebela, hvala za info glede barv! Ma jst in risanje smo skregana...Jst bi mogla met šablonco da bi kej ratalo! user posted image user posted image user posted image   Tko na prosto roko ne bi ratalo nič oz bi ratala taka lepa abstraktna slika! user posted image user posted image user posted image

ajvy, oooo, pohajačica! Ma sej prov, da si malo prvoščiš in baterije nafilaš!!! user posted image user posted image user posted image   Kako so bejbe?

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 4311
31.5.2011 8:57:22   
sunny24
Kveščn....

Kje se kupi povijalne plenice oz jih ma katera, k jih ne rabi več, pa jih odkupim?

Kveščn2...

Kozmetika za user posted image : trdo milo, mandljevo olje, krema za rito, fiziološka, alkohol,...Še kaj? Vse sm pozabla...user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 4312
31.5.2011 8:59:34   
sunny24
sjmm, jutro! Kako smo? Uf, ti si pa pridna že na vse zgodi! user posted image user posted image user posted image  
Fajn se našopingiraj! Kaj pa je mela mama za eno operacijo na očeh?

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 4313
31.5.2011 9:03:26   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

ČEBELC@ IN NJEN ČEBELČEK.....ČESTITKE ZA OBLETNICO, PA ŠE MNOGO LEPIH IN USPEŠNIH LET,PREDVSEM PA VELIKO VELIKO L J U B E Z N I  IN PREKRASNIH TRENUTKOV Z OTROČKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Tako lepo napisano da se pridružujem čestitki. Lepo praznujta danes user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4314
31.5.2011 9:04:10   
Urša08
Ajvy danes sva z možem čist v pakiranju tako da nama ne znese še pot do Ljubljane. Se lahko zmeniva za po morju? 

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4315
31.5.2011 9:05:44   
Urša08
Sunny a to rabiš tiste bele pleničke k so za čez plenice? Jaz jih mam čist nove nikol rabljene - če je to to ti jih damuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4316
31.5.2011 9:07:49   
Urša08
sunny glede kozmetike mislim da si vse naštela - eto da se mal spomnim: fiziološka, alkohol, pa vata ciik cak, pa krpice za umivat sem kupla, trdo milo, pa kak bepanthen al pa ribodermin da se ga namaže, palčke za ušeska, hladilno mazilo , pleničke, več se ne spomnim

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4317
31.5.2011 9:09:05   
Urša08
Sunny kaj je z Levčkom derj več povej? A so ju notri obdržaliuser posted image jao pa ne no user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image dej jo prosim lepo pozdravi in reci da mislimo na njo in njene sončkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4318
31.5.2011 9:09:59   
Urša08
Sedaj sem pa Evo spat nesla tko da tavelikedva oddam tašči, midva z mojim pa v šoping. Se kasaneje še oglasim

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4319
31.5.2011 9:11:37   
sunny24
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Sunny kaj je z Levčkom derj več povej? A so ju notri obdržaliuser posted image jao pa ne no user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image dej jo prosim lepo pozdravi in reci da mislimo na njo in njene sončkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj točno je z Levčkom ne vem, ker ni napisala...Ja, so notri ostali...Ji bom poslala sms, da vidimo kako in kaj je z njim! Učeri je bla že pozna ura, pa nisem hotela prevč gnjavit...

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4320
31.5.2011 9:13:57   
sunny24
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Sunny a to rabiš tiste bele pleničke k so za čez plenice? Jaz jih mam čist nove nikol rabljene - če je to to ti jih damuser posted image

Ja, to so tiste, k majo tiste trakce, iz blaga, za čez plenico...Ma ti jih odkupim...user posted image

Drugače, kako kaj pri vas? Gospodiči in gospodična?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4321
31.5.2011 10:05:34   
sunny24
Evo, sm si pisala z birdy...Situacija je taka...

Lev ima bronhiolitis, so ga dali na kisik...user posted image   user posted image user posted image user posted image

Naj se Levček čimprej pozdravi!!!

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 4322
31.5.2011 12:18:23   
antonia
Sunny, ce so kolki OK, uporabljaš samo pampersko, tako, da tetra in povijalne so out...Sem jih zastojn prala in likala. Ce jih bos potrebovala, ti jih lahko jaz podarim.

Pri nas pestro, ker je Neža pokasirala prehlad od Jakoba in ima orto zamašen nos že 5 dni, upam, da ostane samo pri tem. <se še jevim.

Birdyuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 4323
31.5.2011 12:23:24   
sunny24
Pa kje ste vse? Uživate na sončku...Sej mate prov!

Jst sem se pa neki v pucanje spravla...Gaja je pospravla igrače, jst sem pa posesala, pomila po tleh, cote pobrala s sušila, en stroj oprala, posodo dala prat...

Gaja se je prej posračkala v plenico-pozabla povedat in se je madam lepo slekla v kopalnici in itak je kakec padel na tla, Gaja je pa prov lepo elegantno not stopla in potacala celo kopalnico ko se je kakcu umikala...user posted image   No, pa da je mera polna, še jst nism vidla enga koščka kakca in sm še jst zabredla not...Itak bosa, da ne bo pomote...user posted image user posted image user posted image

V Ikejo pa pičim pol ob 14h s sestro od mojga...Gajči bo pa pr tašči počakala te švoh 2 urci. Končno bom mela omaro da lahko zložim cote not! JEEEEEE!!! user posted image user posted image user posted image   Pa še kako brisačo za user posted image bom nabavla, pa rjuhco za v postlco, upam da dobim ograjco za posteljo ta veliko od Gaje, pa kako bombažno dekico za v voziček za user posted image ...Bom malo pošnofala...Mi je tko fajn, k mam Ikejo sam 15 minutk vožnje proč, da se mi ni treba vozit full! user posted image

Stroj je opral cote in me kliče...Gram obešat...user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 4324
31.5.2011 12:29:01   
sunny24
IZVIRNO SPOROČILO: antonia

Sunny, ce so kolki OK, uporabljaš samo pampersko, tako, da tetra in povijalne so out...Sem jih zastojn prala in likala. Ce jih bos potrebovala, ti jih lahko jaz podarim.

Pri nas pestro, ker je Neža pokasirala prehlad od Jakoba in ima orto zamašen nos že 5 dni, upam, da ostane samo pri tem. <se še jevim.

Birdyuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

O antonia, hello! Kako kaj? Naj se oba tvoja sončka čimprej znebita prehlada!!! user posted image user posted image user posted image

Ma glede plenic...Gaja je mela 1A kolke, pa sm ji vseeno prve 3 mesece dajala čez pampersko še eno povijalko-tko je tudi patronažna rekla. Tetra plenic pa nism dajala, čeprav so v P v Postojni rekli, da ji vseeno dajem eno.
Sej rabla bi jih sam enih par. Pr Gaji sem mela tudi sposojene, tko da jih zdej nimam...

Gaja mi dela frizuro...Morem it! user posted image

(odgovor članu antonia)
Neposredna povezava do sporočila: 4325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj ukiniti dnevni počitek otroka?
Nekateri otroci že zelo hitro pokažejo znake, da jim je popoldanski dremež preveč, spet drugi ga nujno potrebujejo. Kako...
Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?