Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 30.5.2011 21:38:39
|
|
|
|
brkn83
|
Čer, no končno mi je uspelo priti do računalnika Tudi mene zanima kako je zdej s srečanjem. Ali je tamika vse zoorganizirala ali ne. No zanima me tudi kako je z denarjem - kdaj ji ga damo in koliko.
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 30.5.2011 21:43:10
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 Čer, no končno mi je uspelo priti do računalnika Tudi mene zanima kako je zdej s srečanjem. Ali je tamika vse zoorganizirala ali ne. No zanima me tudi kako je z denarjem - kdaj ji ga damo in koliko. plac je zastonj,za strica ne vem,za hrano in pijačo bo pa ona razdelila po osebah in založila-plačamo direktno njej v nedeljo...bo pa povedala koliko,ko se bo vedelo,koliko nas bo in koliko € bo vse skupaj prišlo
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 30.5.2011 21:48:32
|
|
|
|
brkn83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 Čer, no končno mi je uspelo priti do računalnika Tudi mene zanima kako je zdej s srečanjem. Ali je tamika vse zoorganizirala ali ne. No zanima me tudi kako je z denarjem - kdaj ji ga damo in koliko. plac je zastonj,za strica ne vem,za hrano in pijačo bo pa ona razdelila po osebah in založila-plačamo direktno njej v nedeljo...bo pa povedala koliko,ko se bo vedelo,koliko nas bo in koliko € bo vse skupaj prišlo hvala za info. No upam, da srečanje bo, bi bilo vas res ful fajn videti.
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 30.5.2011 21:51:47
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 Čer, no končno mi je uspelo priti do računalnika Tudi mene zanima kako je zdej s srečanjem. Ali je tamika vse zoorganizirala ali ne. No zanima me tudi kako je z denarjem - kdaj ji ga damo in koliko. plac je zastonj,za strica ne vem,za hrano in pijačo bo pa ona razdelila po osebah in založila-plačamo direktno njej v nedeljo...bo pa povedala koliko,ko se bo vedelo,koliko nas bo in koliko € bo vse skupaj prišlo hvala za info. No upam, da srečanje bo, bi bilo vas res ful fajn videti. tudi jaz se ga veselim ....vreme je pa zaenkrat napovedano tako tako
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 30.5.2011 21:52:40
|
|
|
|
Čebel@
|
dost imam za danes ....lepo,mirno,prespano nočko vam želim
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 31.5.2011 7:54:36
|
|
|
|
Čebel@
|
jutro
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 31.5.2011 8:00:56
|
|
|
|
Čebel@
|
danes je 3 leta kar sem postala gospa ...mi je tko hitro minilo ....čeprav bi ga bilo treba včasih
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 31.5.2011 8:45:48
|
|
|
|
sjmm
|
ČEBELC@ IN NJEN ČEBELČEK.....ČESTITKE ZA OBLETNICO, PA ŠE MNOGO LEPIH IN USPEŠNIH LET,PREDVSEM PA VELIKO VELIKO L J U B E Z N I IN PREKRASNIH TRENUTKOV Z OTROČKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 31.5.2011 8:47:45
|
|
|
|
sjmm
|
evo nas....prjatlčki nafilani, Maj čaka na svoj Lino, mami sije čupo oprala in poštimala...zdej pa oči uleti in šibamo u šoping in po mojo mami
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 31.5.2011 8:50:22
|
|
|
|
sunny24
|
Jutro! Kako smo? Js tne morem več spat, moja 2 pa še kar spita...Gaja sploh ne mrdne... Najprej vam povem, da vas birdy lepo pozdravlja, je z Levom na pediatrični...V glavnem, naj se gospodič hitro pozravi!!! Danes mam zvečer pedikuro-si ne morem sama pošlihtat tačk (trebuh... ), pa mi je mama za RD kupla bon za pedikuro pr naši kozmetičarki! mama!!! Zdej zjutri pa šibnem vrjetno v Ikejo s sestro od mojga...Če bo na volji! Ker če bom mojga čakala da gremo tja, bom prej rodila, cunje bom mela po škatlah in ta mali bo lih shodu, k me bo vprašal, če gremo naslednji mesec v Ikejo... Dedc smotan... (ma sej drugače ni, sam tko, malo ga morm šimfat-vse iz ljubezni ) čebela, čestitam za 3. obletnico!!! Kako kaj Hana in Gal? brkn, še tukaj, čestitke za magisterij!!! Sm vam fouš za srečanje...JSt bi tudi, pa žal ne bo šlo... V glavnem, brala sem full na hitro že včeri, pozabla pol reči (zdej grem na hitro še enkrat počekirat) tko da ne bom ostalega nič komentirala-ŠE...
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 31.5.2011 8:53:41
|
|
|
|
sunny24
|
No, sm preletela...Sm vedla da neki morm še... čebela, hvala za info glede barv! Ma jst in risanje smo skregana...Jst bi mogla met šablonco da bi kej ratalo! Tko na prosto roko ne bi ratalo nič oz bi ratala taka lepa abstraktna slika! ajvy, oooo, pohajačica! Ma sej prov, da si malo prvoščiš in baterije nafilaš!!! Kako so bejbe?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 31.5.2011 8:57:22
|
|
|
|
sunny24
|
Kveščn.... Kje se kupi povijalne plenice oz jih ma katera, k jih ne rabi več, pa jih odkupim? Kveščn2... Kozmetika za : trdo milo, mandljevo olje, krema za rito, fiziološka, alkohol,...Še kaj? Vse sm pozabla...
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 31.5.2011 8:59:34
|
|
|
|
sunny24
|
sjmm, jutro! Kako smo? Uf, ti si pa pridna že na vse zgodi! Fajn se našopingiraj! Kaj pa je mela mama za eno operacijo na očeh?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 31.5.2011 9:03:26
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm ČEBELC@ IN NJEN ČEBELČEK.....ČESTITKE ZA OBLETNICO, PA ŠE MNOGO LEPIH IN USPEŠNIH LET,PREDVSEM PA VELIKO VELIKO L J U B E Z N I IN PREKRASNIH TRENUTKOV Z OTROČKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tako lepo napisano da se pridružujem čestitki. Lepo praznujta danes
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 31.5.2011 9:04:10
|
|
|
|
Urša08
|
Ajvy danes sva z možem čist v pakiranju tako da nama ne znese še pot do Ljubljane. Se lahko zmeniva za po morju?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 31.5.2011 9:05:44
|
|
|
|
Urša08
|
Sunny a to rabiš tiste bele pleničke k so za čez plenice? Jaz jih mam čist nove nikol rabljene - če je to to ti jih dam
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 31.5.2011 9:07:49
|
|
|
|
Urša08
|
sunny glede kozmetike mislim da si vse naštela - eto da se mal spomnim: fiziološka, alkohol, pa vata ciik cak, pa krpice za umivat sem kupla, trdo milo, pa kak bepanthen al pa ribodermin da se ga namaže, palčke za ušeska, hladilno mazilo , pleničke, več se ne spomnim
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 31.5.2011 9:09:05
|
|
|
|
Urša08
|
Sunny kaj je z Levčkom derj več povej? A so ju notri obdržali jao pa ne no dej jo prosim lepo pozdravi in reci da mislimo na njo in njene sončke
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 31.5.2011 9:09:59
|
|
|
|
Urša08
|
Sedaj sem pa Evo spat nesla tko da tavelikedva oddam tašči, midva z mojim pa v šoping. Se kasaneje še oglasim
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 31.5.2011 9:11:37
|
|
|
|
sunny24
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Sunny kaj je z Levčkom derj več povej? A so ju notri obdržali jao pa ne no dej jo prosim lepo pozdravi in reci da mislimo na njo in njene sončke Kaj točno je z Levčkom ne vem, ker ni napisala...Ja, so notri ostali...Ji bom poslala sms, da vidimo kako in kaj je z njim! Učeri je bla že pozna ura, pa nisem hotela prevč gnjavit...
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 31.5.2011 9:13:57
|
|
|
|
sunny24
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Sunny a to rabiš tiste bele pleničke k so za čez plenice? Jaz jih mam čist nove nikol rabljene - če je to to ti jih dam Ja, to so tiste, k majo tiste trakce, iz blaga, za čez plenico...Ma ti jih odkupim... Drugače, kako kaj pri vas? Gospodiči in gospodična?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 31.5.2011 10:05:34
|
|
|
|
sunny24
|
Evo, sm si pisala z birdy...Situacija je taka... Lev ima bronhiolitis, so ga dali na kisik... Naj se Levček čimprej pozdravi!!!
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 31.5.2011 12:18:23
|
|
|
|
antonia
|
Sunny, ce so kolki OK, uporabljaš samo pampersko, tako, da tetra in povijalne so out...Sem jih zastojn prala in likala. Ce jih bos potrebovala, ti jih lahko jaz podarim. Pri nas pestro, ker je Neža pokasirala prehlad od Jakoba in ima orto zamašen nos že 5 dni, upam, da ostane samo pri tem. <se še jevim. Birdy
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 31.5.2011 12:23:24
|
|
|
|
sunny24
|
Pa kje ste vse? Uživate na sončku...Sej mate prov! Jst sem se pa neki v pucanje spravla...Gaja je pospravla igrače, jst sem pa posesala, pomila po tleh, cote pobrala s sušila, en stroj oprala, posodo dala prat... Gaja se je prej posračkala v plenico-pozabla povedat in se je madam lepo slekla v kopalnici in itak je kakec padel na tla, Gaja je pa prov lepo elegantno not stopla in potacala celo kopalnico ko se je kakcu umikala... No, pa da je mera polna, še jst nism vidla enga koščka kakca in sm še jst zabredla not...Itak bosa, da ne bo pomote... V Ikejo pa pičim pol ob 14h s sestro od mojga...Gajči bo pa pr tašči počakala te švoh 2 urci. Končno bom mela omaro da lahko zložim cote not! JEEEEEE!!! Pa še kako brisačo za bom nabavla, pa rjuhco za v postlco, upam da dobim ograjco za posteljo ta veliko od Gaje, pa kako bombažno dekico za v voziček za ...Bom malo pošnofala...Mi je tko fajn, k mam Ikejo sam 15 minutk vožnje proč, da se mi ni treba vozit full! Stroj je opral cote in me kliče...Gram obešat...
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 31.5.2011 12:29:01
|
|
|
|
sunny24
|
IZVIRNO SPOROČILO: antonia Sunny, ce so kolki OK, uporabljaš samo pampersko, tako, da tetra in povijalne so out...Sem jih zastojn prala in likala. Ce jih bos potrebovala, ti jih lahko jaz podarim. Pri nas pestro, ker je Neža pokasirala prehlad od Jakoba in ima orto zamašen nos že 5 dni, upam, da ostane samo pri tem. <se še jevim. Birdy O antonia, hello! Kako kaj? Naj se oba tvoja sončka čimprej znebita prehlada!!! Ma glede plenic...Gaja je mela 1A kolke, pa sm ji vseeno prve 3 mesece dajala čez pampersko še eno povijalko-tko je tudi patronažna rekla. Tetra plenic pa nism dajala, čeprav so v P v Postojni rekli, da ji vseeno dajem eno. Sej rabla bi jih sam enih par. Pr Gaji sem mela tudi sposojene, tko da jih zdej nimam... Gaja mi dela frizuro...Morem it!
|
|
|
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?