|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2011
25.5.2011 14:05:44   
jave
pozdravljene, kako kaj prenašate tole vročino? imate že vse opremo za  user posted image izbrano? a ima mogoče katera izkušnje z vozički Baby Boom? jaz imam namreč kar nekaj težav z iskanjem vozička, ki bi ga spravila v prtljažnik Peugeota 206 in ima velika kolesa. ima katera kakšen predlog? LP

(odgovor članu lili983)
Neposredna povezava do sporočila: 2451
25.5.2011 14:28:10   
mami2011
Živijo punce!user posted image

Že tri dni sem na bolniški, ker sem naenkrat začela krvavet in sem šla takoj h ginekologinji. Hvala bogu je z mojim sončkom vse v redu. Sem se pa zelo ustrašila. Ginekologinja mi je naredila ultrazvok in je bilo hvala bogu vse v redu, rekla je, da je otroček primerno velik za svojo starost, da je v dobri kondiciji in, da je zelo živahen, kar tudi sama dobo občutim. Je pa rekla, da je vzrok za krvavitev lahko vnetje ali hormoni in preventivno sem šla kar za cel teden na bolniško in samo počivam. Očitno me je služba preveč zdelovala, ker sedaj, ko počivam sem kot prerojena. Komaj že čakam zadnji dan službe, še dva tedna...user posted image user posted image
Drugače pa sem imela prejšnji torek redni pregled in je bilo vse v redu, poslušali smo srčka. Naslednji pregled imam 14.6.2011 in takrat mi bo povedla, kdaj mi bo naredila še zadnji UZ. Dala mi je še napotnico za test sladkorne bolezni in najverjetneje bom šla drug teden še na Polikliniko narest ta test.

Vidim, da že teče debata o imenih. Midva sva že ne začetku nosečnosti naredila seznam imen,za user posted image in zauser posted image , ker takrat še nisva bila 100 %, če bova vprašala za spol.  Sva pa na morfologiji izvedela, da bo user posted image , a se še zmeraj nisva odločila, kako mu bova dala ime, imava pa že ožji izbor imen. Obema so všeč kratka imena.

Lepo se imejte še naprej in se še kej oglasimuser posted image

(odgovor članu ines82ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2452
25.5.2011 18:59:43   
gerberafrau
Ojla...

levcy - glede na to, da si s.p. si si tudi sama placevala prispevke glede na visino place, ki si jo odredila. V primeru, da si placevala cca. 285€ pomeni, da si prispevke placevala od minimalne place in torej svoji racunovodkinji das papirje za izpolnit. Zadnjih 12 plac se uposteva. Glede urejanje papirjev si poglej post, ki ga napise dotika - skupaj s seznamom. V primeru pa da povprasujes zgolj zaradi papirjev, ki jih izpolni delodajalec (v tem primeru ti sama) pa si poglej ta obrazec: http://www.mddsz.gov.si/fileadmin/mddsz.gov.si/pageuploads/dokumenti__pdf/obr_s1_pril_potrdilo_zaposlitev08.pdf
V primeru, da si za casa s.p. sama vodila svoje knjige pa zadevo preveri se na davcni upravi, saj si tam placevala prispevke (ce si bila samozaposlena in nisi imela popoldanski s.p.). Ekola, zdej se pa pocutim ze kot v sluzbi user posted image user posted image ..

Drugace sem superca glede na vse groznje, ko sem obticala v bolnici zaradi prekratkega MV. Jutri imam zopet kontrolo...upam, da bo dobro in da s pikico se dolgo ostaneva skupaj.

Kar se tice otekanja nog..niti nimam nekih pretiranih tezav. Ko pa cutim, da so kaj bolj nabrekle pa "navlecem" tiste dolge elasticne nogavice. In res pomaga. Bolj me skrbi tole otrdevanje trebuha. Ampak dokler je to 5-10x na dan je OK. Samo, da ni na uro.

mami2011 - glej da bos sedaj na bolniski res pocivala, saj je mene sluzba tako zdelala, da sem pa sedaj definitivno ze 1 mesec na bolniski in do konca nosecnosti tudi ne smem z nicemer pretiravat.

• imena  - hm...bo pa letos res veliko Lanuser posted image . Tudi jaz imam v ozjem izboru za naso pikico Lana ali pa Zara. Mi je pa vsec tudi Tara. V glavnem kratka imena..no ja do avgusta je se cas...ampak se kar nagibam k Lana, saj sem jo tako ze personalizirala ko se pogovarjam in  user posted image

V glavnem jutri sporocim zadevo okoli rezultata pregleda.

lepo se sonckajte pa ne pretiravat po tej vrocini z dolgimi prehodi

optimisticna
skupaj bova zdrzali in se kasneje igrali..
tenutno se v trebuscku bodi,
da se nam presenecenje ne zgodi :)

(odgovor članu levcy)
Neposredna povezava do sporočila: 2453
25.5.2011 22:01:25   
ines82ka
Mene pa zdejle dva dni spet neki peče čudno kislina...Morm jutr spet po mal zaloge mleka ker nism neki pristaš raznih tablet...pa upam da bo pomagal,)...

IZVIRNO SPOROČILO: Katjuska986

Kislina me muči že nekaj časa..user posted image user posted image  če sem doma si pomagam z Donatom al pa mlekom. Če pa nisem doma pol pa...user posted image

Glede imen... moj je izbiral za user posted image  jaz pa za user posted image ..
Tako da:
user posted image : Jaka, Jure (čeprav ta men ni ravno fajn)
user posted image : Neja, Lana.
Če bi jaz lahko izbrala za user posted image  pa bi bil Nejc, Jan ... tako pa.. user posted image

(odgovor članu Katjuska986)
Neposredna povezava do sporočila: 2454
26.5.2011 7:31:27   
Katjuska986
ines82ka - kako se ti je zdelo včeraj v šoli za starše? Jaz sem komaj zdržala, ker sem prišla direktno iz službe pa še tako vroče je bilo. Sem se mogla skoz pazit da nisem skupi padla. Nas je pa kar nekaj ane?

(odgovor članu ines82ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2455
26.5.2011 7:50:13   
tejci01
Dobro jutro

Včeraj sem imela pregled in je z otrokom vse vredu, samo mamica mora več počivat. Tako da sem zdaj na bolniški, ker mi delodajalec ne dovoli koristiti dopust in da bi šla bolj pozno na bolniško. Glede tega se moram še pozanimat, ker imam skupno kar 31 dni dopusta.

Drugače je naše bitjice zelo aktivno, težko naj bi bilo že 1053g, HC (obseg glavice naj bi bil 25,36), AC (obseg trebuha 22,97),obraza pa nismo mogli videti, ker je bil obrnjen proti moji hrbtenici. PDP smo pustili 24.8.

Naslednji pregled imam 22.6.

Neposredna povezava do sporočila: 2456
26.5.2011 9:42:24   
daška91
Dobro jutro sončice moje !! user posted image

Evo jz sm nazaj spet sm prilezla do računalnika user posted image .

Katjuska- Padaš skupaj ?? Jooj grozno , imaš tak visok pritisk al kaj ?? user posted image Ma saj se bo vse uštimalo, še vse se je do sedaj tako da bo vse dobro user posted image user posted image .

No mi smo že izbrali imena za oba :
user posted image bo Nejc !! user posted image
Če bo naslednji otroček user posted image bo pa Zala user posted image

(odgovor članu tejci01)
Neposredna povezava do sporočila: 2457
26.5.2011 9:54:52   
nuska23
oooo punce....končno mi je le uspelo.... tale maj mine pa bo stanje kot na počitnicah. zdajle je bla nora gužva, fešta na fešto, fulll se poročajo, zraven tega pa sem to soboto še priča na poroki.

morfologija nam je odličn uspela, vidli smo obrazek, spola nisva hotla vedet.

naslednji pregled 30.5.

čez 14 dni začnemo pripravljat stvari, ker je že zdaj svinjsko vroče, kaj šele bo. v tahujš vročini pa ne mislim prat pa peglat, bom raj v senčki z limonado, uživala.

kislina....   o moj bog. sicer se ne zgodi pogosto, ampak ko se trpimo celo noč.
ne pomaga donat, ne mleko, samo tableta za želodec. pa enostavno prst v usta in vse zbruhat kar je v želodčku. pol je pa ok.

glede vozička, mis mo vzeli gt3 ...avtomobili doma sta jeep pa honda jazz. en velik en mali. pa vam povem da ga jz v moj mali avto lepše pospravim kot pa moj.

kolegica ima beetla pa je vzela baby boom. pa ga tud spravi.  Res pa je da sva dobila še rabljenega buzza za 30€ pa ga bomo imeli za morje.

imena: za user posted image VID, JAKA
          za user posted image NEŽA, ELA

bomo vidli kaj bo.

pazite nase in na svoje user posted image

(odgovor članu daška91)
Neposredna povezava do sporočila: 2458
26.5.2011 10:01:30   
daška91
nuska23- čestitam za morfologijo in da je vse OK.
Mi tudi pripravljamo že vse za našga sončka.Samo še sobico pobelimo in smo fertik.

Pred dnevi sm dobila strašne bolečine v kolenu !! še počepnt ne morm tako grozne bolečine so..če pa počepnem pa ustat ne morm GROZNO ! user posted image In nimam pojma kva bi lh to blo ...
Tudi mene včasih ponoči matra kislina... tako da ponavadi 2 ruporuta vzamem, drugač ne morm zaspat normalno.

Prehrana... ugotovila sm da po šesti uri zvečer ni šans da kej jem ker me potem tako matra v želodcu da je kar groza. Se od 2h-3h sprehajam po hiši in nevem kaj nej delam. Tako da zadnji obrok pri meni je pred šesto uro potem pa nič več. Kako je pa pri vs ritem hranjenja ... ?? user posted image

(odgovor članu nuska23)
Neposredna povezava do sporočila: 2459
26.5.2011 10:14:56   
lili983
daška-joj jaz pri hrani nimam problemov zaenkrat bi lahko kr skoz jedlauser posted image razn vročina bo zdaj nardila svoje,da mi nebo kaj preveč za jestuser posted image vročina me pa muči 100 na uro pa sem notri na hladnem ne vem kako bo če se zgodi,da morem čez en teden v službo, ker imam delovnik,ki je razpotegnjen čez cel danuser posted image

(odgovor članu daška91)
Neposredna povezava do sporočila: 2460
26.5.2011 11:29:38   
nuska23
jz sm pogruntala kaj ne smem jest. tk da se izogibam, ampak včasih pa ne morem zdržat.  pol pa me ne peče kislina ampak mam tak fulll pritisk od želočka v grlo. tk bolj bolečino kot pa da bi me peklo. šlo je že tk daleč da nism mogla več vdihnat. hvala bogu je mama medicinska sestra da me je pedenala.  punce kolk ste se kaj zredile. mene po eni strani krega da premal. jem fulll, dete se normaln razvija. apmak sm do morfologije sam 3 kg pridobila. zdejle je že boljš. ampak več ko žret pa ne morem.

komaj čakam morje pa vso njihovo sadje in zelenjavo, ki je domača. ma čist drugačn okus ko pa ta umetn paradajz pa naktarine....user posted image

(odgovor članu lili983)
Neposredna povezava do sporočila: 2461
26.5.2011 11:31:33   
zolika
PRODAM: podstavek za lupinico PEG PEREGO - novo, zaprto, neuporabljeno....jo katera išče, kupuje?

http://www.pegperego.si/si/podnozje-base-nastavljiv-i7523.shtml TAKLE ZGLEDA. user posted image

Pišite na ZS, bom vesela....user posted image

28.2.2008 smo postali družinica

(odgovor članu nuska23)
Neposredna povezava do sporočila: 2462
26.5.2011 11:49:14   
daška91
jaz sm se baje dosti zredila, a ko me folk opazuje mi direkt pove da sem enkratno za videt in da me je sam trebuh user posted image . Ampak moja G me skoz krega da sm se zredila, samo nimam pojma od kje ker se zelo pazim kaj jem . Če pa preveč pojem mi pa takoj rata slabo in jaa :/

grem še malo peglat potem pa uživat na sončka ... lepo bodite in se slišimo adijooos bejbee user posted image user posted image

(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 2463
26.5.2011 14:27:46   
nuska23
no bom vidla v ponedeljek kaj mi bo rekla......a sem preveč al zopet premalo dobila. uživajte

(odgovor članu daška91)
Neposredna povezava do sporočila: 2464
26.5.2011 14:41:09   
dar10
Oj! Da se pridružim debati: kar se tiče prehrane, jem pa jem, zato se seveda redim cist nenormalno. Ja, doma sm že 5 mesecev in to so posledice. Na začetku mi je blo pa še ful slabo, če nism jedla:) Sm se tud v prvi nosečnosti ful zredila, 18 kg, pa je šlo čist lepo dol... Mi pa ginekolog nč ne reče, da je kej preveč...
Me zanima, jemljete kake dodatke k prehrani, vitamine...?
Kar se tiče imen, naši user posted image  bo ime Zala. Drugače mi je pa všeč še Lana, za user posted image  so mi pa všeč: Črt, Jakob, Iztok, Izak, Ivo.

Kar se pa vozičkov tiče, Jest sm gledala HOCO Austria, imajo ga v Rutarju in ima vse kar pri vozičku želim, velika kolesa, obračljiv športni del in ročaj, streho, ki se v polsedečem položaju potegne skoraj do stopal, zarad česar potem ne rabiš nobenih senčnikov več... Edin mehko košaro ima user posted image  ...in zdaj samo še na akcijo čakam, baje da je ta voz dostkrat v akciji...ki se kar splača...

Kaj pa dopust, morje? Se upate kam dalj, al boste kar bolj v bližini porodnišnice?

Lep sončen dan!

(odgovor članu daška91)
Neposredna povezava do sporočila: 2465
26.5.2011 15:00:07   
gerberafrau
Ojla..

se moje porocanje s pregleda. So mi naredili CTG in je bilo vse OK. Moja pikica se dobro razvija. G mi je se tako fletne slikce naredila. Imam obrazek cist posebej. Nasa pikica ima sedaj ze skoraj kilo. Mi je pa v bolnisnici zopet naredila meritev MV in povedala, da se je stanje poslabsalo.... ni pa tako grozno, da bi bilo za hospitalizacijo. Sedaj imam 24mm po opravljeni cerklazi. Upam, da zdrzi cim dlje. Trenutno pa smo v 27 tednu.

naslednji pregled: 9.6.2011 

Zgaga me pece kaksen dan bolj, kaksen dan manj. Niti ne vem vec kaj mi pase in kaj ne. Danes sem spotoma vprasala se glede testa za streptokok bakterijo in mi je povedala G, da so mi to ze naredili in da ta test tukaj naredijo kar vsaki nosecki. Je bilo takrat vse OK. Ponoven test bom imela pa cez kaksne 4 tedne. Ali ste ve naredile test ali ne? Vem, da je v Sloveniji za ta test potrebno posebej prosit in da je placljiv...oz. tako je bilo vcasih, ne vem pa ali je se vedno.

Poleg tega sem vprasala se glede shranjevanja maticnih celic. Dobila brosuro. Vsekakor smo se odlocili, da to uredimo, vendar pa se nisem trdno prepricana ali jih bova shranila samo zase ali pac v dobro vseh. Ali bo katera to se uredila??? In za kaj ste se odlocile?

Glede oblekic upam, da bom cez 14 dni kaj bolje in bom takrat to zacela urejat. Imamo pa vse od nase male sestricne in od prijateljice, tako, da bom kupila samo tiste zadeve, ki mi res ne bodo dale miru. Po eni strani mi to sedaj ko sem samo doma dobro dene. Da bom vse zadeve dobila. Saj si ne predstavljam, da bi za naso malo pikico mojega moza poslala v shoping. Bi mu mogla skor vse narisat user posted image .

Danes mi pa drugace kar stalno brca ta moja pikica. Jo je mogoce CTG vznemiril..pojma nimam. Zdaj bom pa malo meditacije uzgala, mogoce bo pa bolje..

daska - upam, da ti koleno popusti. V nasprotnem primeru pa na pregled miniskusa. user posted image

ok..se pisemo kasneje..cuvajte svoje buhije

optimisticna

(odgovor članu daška91)
Neposredna povezava do sporočila: 2466
26.5.2011 15:21:08   
nuska23
midva matičnih celic ne bova dala shranit, na morje greva na pag in krk. od 25 junija do 10 julija.  jemljem pa elevit, vsak dan po kosilu

(odgovor članu gerberafrau)
Neposredna povezava do sporočila: 2467
26.5.2011 15:51:54   
gerberafrau
nuska23 - tudi za javno dobro ne? Hm...kaj te je pa prepricalo v to? Imas kaksno mnenje ali si se pac tako odlocila. Upam, da se bos imela sjajno na morju. Jaz sem morala svojo rezervacijo na zalost stornirat.

optimisticna

(odgovor članu nuska23)
Neposredna povezava do sporočila: 2468
26.5.2011 22:04:38   
ines82ka
no potem pa je vsaj kaka ki jo obiskuje v tem terminu;)....Drugače zanimivo sam zrak je biu pa res lab pa še vodo sem pozabila....Danes je blo velik bolj fajn ker smo bli v kleti....Pa še stoli so bli včeraj mičken neudobni....Dve ure sedenja je kr hudo,)...

IZVIRNO SPOROČILO: Katjuska986

ines82ka - kako se ti je zdelo včeraj v šoli za starše? Jaz sem komaj zdržala, ker sem prišla direktno iz službe pa še tako vroče je bilo. Sem se mogla skoz pazit da nisem skupi padla. Nas je pa kar nekaj ane?

Neposredna povezava do sporočila: 2469
26.5.2011 22:13:29   
ines82ka
Jaz šibam na morje 20.-27.6. kar lepo v Portorož potem bomo pa vidli če bomo pred avgustom še kam šli...Mogoče začetek julija še kam potem si pa skorej ne upam več kaj zlo naokrog hodt;)....

Glede matičnih celic sem tudi jaz razmišljala - mi je super ideja sam mogoče za trenutno stanje moje denarnice malce predrago....Je tok enih stavri trenutno za uredit za dojenčka da si tistih cca 2000 Eur težko privoščim....Je pa res da zadeva je super....

Glede hrane : zdej ko je že kr fletn vroče itaq neki zlo velik ne paše jest....Jst sm tkole čez dan kr bl na solatah pa sadju...si niti ne predstavlam da bi kej kuhala...k sreč se moj tut kr strinja,)....Čeprou zdele mi je pa glih ratal en burek pojest;)
Kar se kilc tiče....Neki se jih je nabral amapk se mi zdi da ne neki velik...Sem v 29,5 tednu pa sem do zdej dobila cca 8kg...večinoma v trebuh, mičken v stegna pa pomoje ene 6 kil v stopala user posted image ...anjbol me motjo prou otečene noge ker ne spravm nase več skor nobenih čevlov....
Bomo vidli kaj bo tehtnica pokazala na pregledu...zdele se že dva tedna vsak dan tehtam pa nekak skoz isto kaže....

(odgovor članu ines82ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2470
27.5.2011 8:10:01   
daška91
dobro jutro nosečke moje ! user posted image

Evo vročina ponoči se je že začela in jz bom vsak dan mn spala. Ponoči mi je blo tko vroče da sm se res non stop obračala po postli ...OBUP user posted image .
Joj take moj kolen mi bo pa dau vetra. Boli me za znort user posted image , mažem si koleno z eno zeliščno kremo in morm rečt da mi malo malo pomaga..bomo vidl čez 4-5 dni kako bo user posted image .

..Včeraj smo bili spet terenski šli smo namreč v lj- Vrhnika , da vm pojamram tako me je pot zmatrala da sm že ob osmih tako spala da kar gledaš user posted image . Ma ta vročina me ubija no, nenormalno vroče ...prav komaj čakam jutri dž (če bo) da se mal ohladim user posted image user posted image . Samo v nedeljo pa hočem spet sonček user posted image .

No še parkrat gremo spat potem pa vidimo spet našga sončka user posted image !!

(odgovor članu ines82ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2471
27.5.2011 8:25:42   
Katjuska986
Daška91- zadnjič ko sem bila pri kiropraktiku mi je svetoval, da v kolikor se vname živc ali mišica najbolj pomaga da se hladi boleče delo. Obhladki oz. hladilni obliži se dobijo tudi v lekarni. Ali mogoče veš od česa te boli?

Vročina matra tudi mene... spim bolj malo.. 150krat na noč se zbudim ker sem popolnoma premočena. Noge imam kot žoge.. gleženj zalit.. tako da nosim hlačne nogavice da mi je ja še bolj vroče.. user posted image

Na morje greva (če bo moj dobil prosto) za podaljšani vikend 21.7. -25.7. na Krk... s tem da moram prepričati še naše, da bomo montirali klimo v prikolico.

Ines82ka - sem ti že takoj povedala, da imam jaz tudi 25.5. začetek šole za starše. user posted image  Za tebe sem pa vedla da prideš.. sej včeraj je bilo kar dobro... Midva sva imela pol še cel večer debato user posted image  sploh k se mi je tako smešno zdelo k je tako suvereno trdil kako zelo je pomembna komunikacija še bolj kot pa spolnost in kuha.. Ker vem, da mu je vse enako pomembno user posted image  Je blo pa super včeraj ker je bilo v kleti. V sredo sem skoraj skupaj padla ker je bilo prevroče pa še slab zrak..

Upam da bo jutri dež malo ohladil ozračje.. ker sem že rahlo neprespana zaradi vročine in temu primerno tudi sitna user posted image

(odgovor članu daška91)
Neposredna povezava do sporočila: 2472
27.5.2011 8:27:20   
dar10
Jutro,
mi bomo sli tud v Portorož, 17.7, ker se dalj ne upam, ker je to samo 5 tednov pred rokom... Da me kaj ne preseneti;)
Matične celice... za prvo hcerko sm jih dala shranit, torej jih bom dala tud za drugo. Je pa res kar precejšen finančni zalogaj, posebej v času dopustov, nakupa vozička... Ampak, bomo zmogl, menda;) NAJ BO TO INVESTICIJA, KI NE BO NIKOLI KORIŠČENA!!!
Danes bo še lep dan, za jutri je pa slabo vreme napovedano, zato sibava s princesko v vrtec peš, da se mami mal zmiga...

Ima še katera napovedan carski rez?

LPD

(odgovor članu ines82ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2473
27.5.2011 8:34:47   
daška91
Sm že probala z obhladki mrzlimi, toplimi ,... nič ne pomaga user posted image . Tako da mi je moja mami kot farmacevt svetovala oziroma da naj probam še z to kremo (zdej točno ne vem katero mi je dala user posted image ) tako da bomo potem videl kako se bo koleno odzvalo na to kremo. Nimam pojma od česa me boli , me je pa zagrablo ko sva belila spalnico kar naenkrat nism mogla vstat ko sem počepnila in sledilo je tuljenje od bolečin user posted image . Mi je pa tudi moja mami rekla, da je možno oz. mislim da je kar tako, da sedaj že vsa teža pritiska na sklepe da mi je kšn živc poču...to je pa tud možno pri meni , ki pred leti sm imela pa take probleme z roko in hrbtenico. Ampak zdaj je OK !

(odgovor članu dar10)
Neposredna povezava do sporočila: 2474
27.5.2011 8:41:32   
araz
Ojla, po dolgem času.

Matične celice - jih bom dala shranit v javno banko. Tako sem naredila tudi za prvo hčerko.
Morje - upma, da bomo šli še kaj v juniju ,kre pol pa se ne bom več upala, glede nato, da nosim dvojčici in da bosta verjetno prej rojeni - tako mi vsi govorijo. Šli pa bomo na Krk, ker imamo tam vikend.

Vročina pa tud mene čist zdela. In sem prav vesela za jutrišnjo ohladitev.

Zredila sem se zaenkrat 10kg in mi ni g. nič rekla, da je preveč. V prvo sem se za 18kg pa tudi ni nič komentirala.

(odgovor članu dar10)
Neposredna povezava do sporočila: 2475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Dula odgovarja: Najpogostejši nosečniški miti
Ali je res, da ima nerojeni otrok veliko las, če vas v nosečnosti peče zgaga? Je res, da v nosečnosti ne smete obešati p...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......