|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2011
23.5.2011 17:10:22   
ines82ka
Super, hvala....Potrdim zvečer k pridem domov ker mi v službi ne odpira FBja:(

IZVIRNO SPOROČILO: daška91

Evo Ines dodala sem te na fb pod prijatelje , potem te pa dodam še v skupino RR avgustovke 2011 , če mi le uspe danes mi nagaja malo fb, če ne rata bom prosila punce za pomoč tako kot pri ostalih user posted image

(odgovor članu daška91)
Neposredna povezava do sporočila: 2426
23.5.2011 17:12:07   
ines82ka
Papirje za mamico je treba oddati do dneva nastopa porodniške...Lahko pa tudi že 60 dni pred PDPjem....Očka mora papirje oddat na socialno najkasneje tisti dan ko nastopi očetovski dopust....Če nista poročena je fino če že prej uredita očetovstvo - dokler to ni urejeno namreč očka ne more nastopit očetovskega dopusta,)

IZVIRNO SPOROČILO: lili983

ines82ka-meni sta do 5 strani vse prvič vpisala ginekolog in sestra.Na 6 in 7 strani mi vse rubrike izpolni ob vsakem pregled.Na 12 strani pa so vpisani podatki od ultrazvokov.
Do kdaj je potrebno oddat te papirje na socialno?Se mi zdi,da sem prebrala,da 60 dni pred PDP,drži?

(odgovor članu lili983)
Neposredna povezava do sporočila: 2427
23.5.2011 17:12:15   
daška91
Velja user posted image

(odgovor članu ines82ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2428
23.5.2011 17:13:11   
daška91
Koliko pa traja očetovski dopuist ??

(odgovor članu daška91)
Neposredna povezava do sporočila: 2429
23.5.2011 17:13:36   
ines82ka
po papirje najboljš da greš kar na socialno - tam ti bo sigurno dala taprave pa še razloži ti lepo vse (vsaj pr nas je kr fajn vse povedala)...Potem pa daš izpolnt v službo in pa zraven priložiš potrdilo o PDP (meni je rekla kar kopijo 5. strani materinske knjižice)

(odgovor članu daška91)
Neposredna povezava do sporočila: 2430
23.5.2011 17:39:53   
Natz
Men je PDP vpisala že prvič na pregledu. Čudno, da ti ga še ni. Sicer pa se mi zdi, da nekateri res lepo vse izpolnjujejo (kar sem pri parih puncah videla), ostali pač ne.

IZVIRNO SPOROČILO: ines82ka

Glede materinske se tudi meni zdi da imam reees prazno...Nekaj podatkov sem kar sama vpisala...Drugače pa mi notri samo G vsakič vnese pritisk in pa v katerem tednu sem pa nod morfologije imam podatke notr...drgač pa nč...Nima nekega hudega pomena tale knigca se mi zdi....
Kdaj je vam drugače vnesu G notr PDP?Ker meni ga še ni (zdele junija  me čaka posvetovalnica in mu morem prou rečt da mi vpiše ker se rabi 5. stran knjižice za uveljavnljanje porodniške itd (vsaj tko so mi dons rekl na socialni)

IZVIRNO SPOROČILO: Natz

Živjo, tudi jaz sem imela v petek pregled. Na hitro mi je naredila UZ, vse ok. Pravi, da naj bi imel na koncu cca 3,5 kg. Se je pa obrnil z ritko dol sedaj, zato razmišljam da bi šla na 3D, ker se bo zdaj najbrž bolje videl.
Zanima me, ali vam materinsko knjižico dobro izpolnjujejo, ker meni se zdi, da je ne tako kot nekaterim..
Lep pozdrav vsem

(odgovor članu ines82ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2431
23.5.2011 17:46:16   
Natz

Očetovski traja 15 dni

(odgovor članu daška91)
Neposredna povezava do sporočila: 2432
23.5.2011 17:47:47   
daška91
Aha, potem pa tako , sem mislila da je samo 1 teden user posted image

(odgovor članu Natz)
Neposredna povezava do sporočila: 2433
23.5.2011 19:22:56   
ines82ka
15 dni plačanega (se koristi do otrokovega 6. meseca) pa 75 dni NEplačanega (se koristi do otrokovega 3.leta starosti)...Oba je potrebno že takoj označit ker kasneje teh 75 dni ne more več koristit....

Očetovski traja 15 dni

(odgovor članu Natz)
Neposredna povezava do sporočila: 2434
23.5.2011 19:24:36   
ines82ka
ja men povedu ga je, napisu pa ne...Sej zdje sm si kr na istek napisala kaj vse rabm da naslednič na pregledu ne pozabm...ponavad pridem tja in se ne spomnem kaj me vse zanima,)...
A krvno skupino maš potrjeno s strani laboratorija al kako'Tist k je kuj na prvi strani?ker tega tut nimam:(

Men je PDP vpisala že prvič na pregledu. Čudno, da ti ga še ni. Sicer pa se mi zdi, da nekateri res lepo vse izpolnjujejo (kar sem pri parih puncah videla), ostali pač ne.

IZVIRNO SPOROČILO: ines82ka

Glede materinske se tudi meni zdi da imam reees prazno...Nekaj podatkov sem kar sama vpisala...Drugače pa mi notri samo G vsakič vnese pritisk in pa v katerem tednu sem pa nod morfologije imam podatke notr...drgač pa nč...Nima nekega hudega pomena tale knigca se mi zdi....
Kdaj je vam drugače vnesu G notr PDP?Ker meni ga še ni (zdele junija  me čaka posvetovalnica in mu morem prou rečt da mi vpiše ker se rabi 5. stran knjižice za uveljavnljanje porodniške itd (vsaj tko so mi dons rekl na socialni)

Živjo, tudi jaz sem imela v petek pregled. Na hitro mi je naredila UZ, vse ok. Pravi, da naj bi imel na koncu cca 3,5 kg. Se je pa obrnil z ritko dol sedaj, zato razmišljam da bi šla na 3D, ker se bo zdaj najbrž bolje videl.
Zanima me, ali vam materinsko knjižico dobro izpolnjujejo, ker meni se zdi, da je ne tako kot nekaterim..
Lep pozdrav vsem

(odgovor članu Natz)
Neposredna povezava do sporočila: 2435
23.5.2011 20:02:42   
Natz
Ines82ka, ja imam krvno skupino napisano na začetku. Pravzaprav mi je kar potrjen izvid notr prilepila. Pa veš katero krvno skupino imaš? Men je rekla, da je fajn imet napisano, v primeru, da se kaj zgodi..
Za očetovskega pa nisem vedela, da je potrebno tudi za ostalih 75 dni v naprej označit...

(odgovor članu ines82ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2436
23.5.2011 22:01:02   
dar10
Dobr večer!

Nism vas brala, nism se javla ze vsaj kak mesec, ker niti nism imela interneta... Upam, da ste vse dobro, da otročički lepo rastejo... Si že papirje rihtate za porodniško? Pridne... Jest sm pa že od januarja na bolniški in mi je postalo dolgčas, čist zares. Upam, da me še sprejmete medse za kak čvek.

Lep večer,

LPD

(odgovor članu Natz)
Neposredna povezava do sporočila: 2437
23.5.2011 22:07:11   
lili983
dar10-glavno, da si ok.Jaz sem na bolniški od marca a si je vseeno potrebno porihtat papirje.Upam,da ni kaj prehudega zaradi česar si na bolniški.

(odgovor članu dar10)
Neposredna povezava do sporočila: 2438
24.5.2011 8:28:10   
Katjuska986
Punce kako ste? Jaz zelo zelo slabo. Te dni zgleda pada pritisk tako da skupaj padam, vse me boli, glavo imam kot balon. Noge vse otečene. Pa še delati moram. Razmišljam da bi vzela kak dan dopusta... Bom šla po mojem kupit ventilatorček (ker nimam klime v pisarni), da bo vsaj malo hladneje.

Nekaj podatkov:
naslednji pregled: 16.6.2011
ultrazvok (kontrola rasti): 4.7.2011 (v 32. tednu)

Drugače si bom pa počasi tudi začela izpolnjevati paprije za porodniško.
Samo čas si morm vzet - zdj cele popoldneve spim ker sem čisto povožena.
Upam da bo kmalu boljše.

(odgovor članu lili983)
Neposredna povezava do sporočila: 2439
24.5.2011 8:30:35   
dar10
Lili983, sm uredu, na bolniški sm tolk časa, na začetku zaradi slabosti, potem pa krčev in bolečin v križu. Drugač sm pa zdaj dobro in bom šla za nekaj dni, pred dopustom, nazaj v službo. Sej vem, pomembno je, da je pikica ok in jest, ampak včer sm imela res slab dan. Pogrešam družbo... Sej veš:)

(odgovor članu lili983)
Neposredna povezava do sporočila: 2440
24.5.2011 8:42:09   
levcy
Naslednji pregled imam točno 60 dni pred rokom. Glede na to, da do sedaj še nisem prejela nobenih papirjev od ginekologinje jih bom najbrž takrat? Ali pred tem ne morem urediti nič na CSD, je torej potreben ta papir od ginekologinje?

Je še katera s.p-jevka, ker me zanima kaj moram urediti kot s.p. še? Bi rada te papirje uredila čim prej, ker greva, če bo vse ok sredi junija za en teden na morje pa bi rada imela vse urejeno prej.

Ali ste ve imele v šoli za starše kakšna bolj obsežna "navodila" za pravilno dihanje, sproščanje itd.? Pri nas je bilo to povedano in pokazano v manj kot 5 minutah, sem kar razočarana. Sem pričakovala, da nam bo pokazala previjanje ipd. pa nič. V četrtek imamo še zadnje predavanje - zobki potem pa je konec s šolo.

(odgovor članu dar10)
Neposredna povezava do sporočila: 2441
24.5.2011 14:21:13   
ines82ka
Vem da mam nulo ja,)...Mislm pa da je izvid oziroma potrdilo o krvni skupini v mojem kartonu, ga morm vn vzet pa dat v materinsko;)

Ja jst sm pa že od večih slišala tole o očetovskem dopustu....za tistih ostalih 75 dni.....najboljš da vprašaš ko boš šla na socialno urejat kako je s tem...Je pa tok ene papirologije da je kr groza,)

Ines82ka, ja imam krvno skupino napisano na začetku. Pravzaprav mi je kar potrjen izvid notr prilepila. Pa veš katero krvno skupino imaš? Men je rekla, da je fajn imet napisano, v primeru, da se kaj zgodi..
Za očetovskega pa nisem vedela, da je potrebno tudi za ostalih 75 dni v naprej označit...

(odgovor članu Natz)
Neposredna povezava do sporočila: 2442
24.5.2011 14:23:53   
ines82ka
Po paprije greš lahko in vsaj v službi daš izpolnit za plačilo (ne vem pa kako je za s.p.)pa potem samo dodaš potrdilo o PDP;)...Tko bom jst nardila....da vsaj večino že zdej uredim;)...Jst mam pregled 56 dni pred rokom - kr pozno me je dau ampak se takrat sploh nism spomnla da bi mu rekla kej;)...

IZVIRNO SPOROČILO: levcy

Naslednji pregled imam točno 60 dni pred rokom. Glede na to, da do sedaj še nisem prejela nobenih papirjev od ginekologinje jih bom najbrž takrat? Ali pred tem ne morem urediti nič na CSD, je torej potreben ta papir od ginekologinje?

Je še katera s.p-jevka, ker me zanima kaj moram urediti kot s.p. še? Bi rada te papirje uredila čim prej, ker greva, če bo vse ok sredi junija za en teden na morje pa bi rada imela vse urejeno prej.

Ali ste ve imele v šoli za starše kakšna bolj obsežna "navodila" za pravilno dihanje, sproščanje itd.? Pri nas je bilo to povedano in pokazano v manj kot 5 minutah, sem kar razočarana. Sem pričakovala, da nam bo pokazala previjanje ipd. pa nič. V četrtek imamo še zadnje predavanje - zobki potem pa je konec s šolo.

(odgovor članu levcy)
Neposredna povezava do sporočila: 2443
24.5.2011 17:07:39   
Anonimen
ja daška91, sem kar v redu. hvala. user posted image čeprav imam včasih še kakšne težave med nosečnostjo, je dosti bolje kot na začetku.
pregled sem opravila, naslednjega imam 14.6. baje da bo uz pa da bomo pogledali kaj bo... user posted image jaz sicer upam na še eno princesko user posted image , mislim pa da bo user posted image . tak po občutku. ampak mogoče pa se motim.

a že imate pripravljena imena, punce?

< Sporočilo je popravil KIRA1 -- 24.5.2011 17:08:21 >

(odgovor članu daška91)
  Neposredna povezava do sporočila: 2444
24.5.2011 18:47:26   
ines82ka
Imena ja....Uf, jst mam par že zbranih amapk moj ni glih navdušen nad njimi;)....
Za fantka : Jakob, Lovro, Liam, Gal, Vid,...
Za punčko : Lana, Lara, ....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2445
24.5.2011 23:33:03   
zolika
Imena?!?!!? hmmmm pri prvem user posted image sva se enoglasno odločila - sedaj v drugo  pa imamo problem user posted image - nikamor se ne moremo zeditinit glede imena...meni je nekaj všeč, MM spet kaj druga, naš mali pa govori o enem imenu že skoz....ampak meni ni všeč---bomo videli! Neki časa nam je še ostalo....na koncu pa v P itak mami vprašajo za ime - tako,da....user posted image user posted image user posted image user posted image

28.2.2008 smo postali družinica

(odgovor članu ines82ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2446
24.5.2011 23:34:26   
zolika
...še neki?! A vas tud tako muči "kislina" - pekoč občutek v želodcu, spahovanje?!?!?!?!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

28.2.2008 smo postali družinica

(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 2447
25.5.2011 11:05:56   
Anonimen
zolika :S tudi včasih, jemljem ortanol ko je treba..
glede imen pa tudi moj ni navdušen. ampak je "popustil". sem dala komentar, da itak bo user posted image imel njegov priimek... user posted image
za fantka imam predvideno Aljoša, za punčko pa Isabella Kiara (se nisem mogla odločit med obema imenoma).user posted image

(odgovor članu zolika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2448
25.5.2011 12:01:31   
Katjuska986
Kislina me muči že nekaj časa..user posted image user posted image  če sem doma si pomagam z Donatom al pa mlekom. Če pa nisem doma pol pa...user posted image

Glede imen... moj je izbiral za user posted image  jaz pa za user posted image ..
Tako da:
user posted image : Jaka, Jure (čeprav ta men ni ravno fajn)
user posted image : Neja, Lana.
Če bi jaz lahko izbrala za user posted image  pa bi bil Nejc, Jan ... tako pa.. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2449
25.5.2011 12:20:46   
lili983
Mene pa kislina zaenkrat še nič ne peče in upam,da me tud nebouser posted image  Je mi pa huuuddoooo vrooočeuser posted image
Midva imava ime pa že zbrano ampak je zaenkrat še skrivnostuser posted image

(odgovor članu Katjuska986)
Neposredna povezava do sporočila: 2450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......