|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2011
26.5.2011 10:01:41   
Pigy
IZVIRNO SPOROČILO: URSY33

Ja sm ravn klicala zavod, ampak ti pa nč ne povejo po tf., samo rekla je, da je bilo danes obravnavano, da jutri dobim odločbo, in, da je vse v redu.zdaj pa lahko samo čakam na jutri, da vidm kaj bo.user posted image

no če je vse vredu, pol boš dobila podaljšano. Ampak so čudaki, nikamor se jim ne mudi.user posted image

Sej ta en dan boš počakala, user posted image

Živi za učenje in naučil se boš živeti.

(odgovor članu URSY33)
Neposredna povezava do sporočila: 4401
26.5.2011 10:19:30   
2.2.
tako še en vroč dan nas čaka...
danes mi je cukr pal user posted image  pa sem spekla ene piškote; sicer ne za mene ampak takšne ki zdržijo dlje časa v škatli za h kavi-te kateri jo pijejo.(jaz jo ne). kruh se mi tudi že peče....
danes ima tašča roj. dan in v torek bo dobila najčepše darilo-verjetno odpoved; jo je že pred 2l pa se jo je šef odločil da bo rajši šel on ven kot pa ona. no zdaj pa pravi da bo v torek verjetno šla.....nevem pa kaj bi ji kupila, sicer je zelooo izbirčna in če ji kaj ni všeč ti kar reče da to je pa brez veze,.kaj mi če to...pa škoda denarja zato....sem ji pred leti kupila šteko čikov in pepelnik in vžigalnik-pa je rekla da kaj zapravljam(enostavno več neznam kaj ji kupit)pa sem ji rekla da to bo ziher uporabila in ne vrgla. kakšne rože ne pridejo v poštev ker ji res ne uspevajo. sem mislila kakšen posušen šopek ali kaj takega...-ali pa samo tortico ji bom spekla, pa domače vrtnice nabrala za šopek...nevem...
po bezgovem sirupu pa res hodim pogosto na wc, samo se mi zdi da vsaj tako ledvice delajo-izločajo vodo. ker drugač če pijem samo vodo ne hodim tako pogosto na wc. že itak sem vodeničasta.

(odgovor članu Pigy)
Neposredna povezava do sporočila: 4402
26.5.2011 10:19:53   
Hulaqalula
punce, vsem hvala za dobrodošlico! user posted image

Princess1 - čestitke user posted image ! pa imaš mir do 15.6.!!!
URSY33 - tudi ti boš dobila odločbo, jutri ali v ponedeljek. ne vem, zakaj tako pacajo s tem. še vsaka nosečka, ki jo poznam, je čakala na podaljšanje. ne vem, zakaj tega ne poenostavijo. ironično je, da naj bi se v user posted image izogibali stresa, ampak prav to je največji stres, da ne veš, ali ostati doma ali iti v službo.
anabanana - mene naročajo v povprečju na 5 tednov (razen izrednih zadev, kot so krvavitve, posegi). glede kg pa menim, da imata vsaka nosečka in njeno dete svojstven razvoj - tvoj je pač tak, da v začetku nisi pridobivala na kg, sedaj boš pa nadoknadila. tvoja user posted image je že velika, nekje se pa mora poznati! srečno na faksu!
Sunny_Dream - hihihi, jaz bi gospo lenobo milostno prosila, da se oglasi še pri meni, do takrat, ko je pri tebi, pa uživaj! že mora biti tako. sicer pa je sprehod s kužijem tudi opravilo, čeprav je obenem užitek.

jaz sem danes prosta. In ker ne morem biti praznih rok naokrog, bom dan izkoristila za to, da prijateljičinega bratca učim pisati uradna besedila. naročila sem se tudi za obisk šole za starše: 4.7. ob 10:00 v stari ljubljanski porodnišnici. ali gre še katera takrat "v šolo"? bi bilo super srečati se v živo! saj ne vem, mogoče je čisto prekmalu, ampak začela sva si ogledovati vozičke. ali katera izmed vas pozna vozičke Herlag Jogger Verona? http://www.igrarija.com/otroski-vozicek-herlag-jogger-verona.html cena s košaro za novorojenčka je 120 EUR, ampak ne bi rada kupila mačka v žaklju, nikjer se jih pa ne da preizkusiti v živo. za vse informacije vam bom hvaležna! user posted image

modrimedo - držim pesti, da se sladkor ne bo zadrževal v previsokih vrednostih! poročaj. jaz imam test na polikliniki 13.6., pa me zanima vse v zvezi s tem.

sedaj pa počakam, da se zbudi še moj lubi, nato pa dan, preživet v novem stanovanju!

hvala vsem še enkrat! user posted image upam, da se zavedate, kakšne carice ste! user posted image

(odgovor članu URSY33)
Neposredna povezava do sporočila: 4403
26.5.2011 11:17:34   
Princess1
Živjo,

Ursy - ja sej po telefonu ti ne povedo nič drugega razen to kdaj so prejeli dokumentacijo in kdaj lahko pričakuješ odgovor. Pa ne koristi svojega dopusta, ker ti moraš počakat doma dokler ne dobiš odločbe. Dobiš pa vse lepo tudi za nazaj tko, da bo ziher vse ok.

Ja šola za starše, midva greva tudi v LJ porodnišnico 4.7 ampak se morva tudi naročit enkrat bolj proti večeru, ker moj dela.

lepo bodite

(odgovor članu Hulaqalula)
Neposredna povezava do sporočila: 4404
26.5.2011 11:19:15   
Princess1
A ja pa tukaj gor so vse carice!!!

So mi vsi cel čas govorili, izogibi se forumov, ampak te punce tuki gor so tolk fantastične, da bi se mi zrolal, če se ne bi z njimi tipkala.

Tko da user posted image user posted image user posted image  za vse nas!!!

(odgovor članu Princess1)
Neposredna povezava do sporočila: 4405
26.5.2011 11:20:07   
Pigy
Super, nas bo kr neki 4.7 v šoli za starše. Jaz bom na prvo predavanje itak prišla prvič sama, kr mojga ne bo. Tko da mi je itak vseeno ob keri uri bom šla. A se mormo že zdej prijavit? Jaz sem planirala junija poklicat

Neposredna povezava do sporočila: 4406
26.5.2011 11:20:54   
mate0ja
Dan, kako je meni všeč, da je sončen in poleten. Danes sta mojadva spet ušla na obisk k babici in sem sama doma (no nekatere že veste user posted image ). Nisem čist prepričana ali se takih samskih popoldanskih in večernih uric veselim ali ne. user posted image Po eni strani mi seveda zelo paše, po drugi pa hm.... Kaj pa vem nikoli mi ni prav user posted image . Imam pa v planu se takoj zbasat iz službe domov, jit na en počasen sprehod na Golovec in potem v polno banjo dišeče vode. Upam, da se ne utopim v banji, ker tega že par let nisem počela. user posted image

Hulaqalula dobrodošla med nami. Glede vozička, poznam eno ki ga je kupila in zelo malo uporabljala. Oziroma v enem mesecu kupila drugega. Vozek je obrnjen naprej in se vsakič sprehajaš okrog, če hočeš otroku kej popravit, sprednje kolo je fiksno pa baje da je štorast za zlagat.

Grem jest zdej po opravkih.

Če bi rad bil srečen, BODI!!

(odgovor članu Hulaqalula)
Neposredna povezava do sporočila: 4407
26.5.2011 11:22:14   
Pigy
IZVIRNO SPOROČILO: Princess1

A ja pa tukaj gor so vse carice!!!

So mi vsi cel čas govorili, izogibi se forumov, ampak te punce tuki gor so tolk fantastične, da bi se mi zrolal, če se ne bi z njimi tipkala.

Tko da user posted image user posted image user posted image  za vse nas!!!

Septembrke smo itak super, sam tko ko berem različne teme po forumu, me pa kap, ene tako pametne in tko fine, da  user posted image user posted image .  

Neposredna povezava do sporočila: 4408
26.5.2011 11:29:47   
URSY33
BRAVO ZA NAS!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pigy)
Neposredna povezava do sporočila: 4409
26.5.2011 11:32:07   
zolika
PRODAM: podstavek za lupinico PEG PEREGO - novo, zaprto, neuporabljeno....jo katera išče, kupuje?

http://www.pegperego.si/si/podnozje-base-nastavljiv-i7523.shtml TAKLE ZGLEDA.

Pišite na ZS, bom vesela....

28.2.2008 smo postali družinica

(odgovor članu URSY33)
Neposredna povezava do sporočila: 4410
26.5.2011 11:46:49   
Princess1
Jst sploh ne berem drugih tem. Sem samo sprintala sezname iz druge teme kaj vse rabim zame in za user posted image  in to je to, ker tako kot povsod so tud tuki gor čudakinje in se jim izogibam v širokem loku. Vse kar ne vem ali pa me zanima pa itak vprašam tuki user posted image .

No in imam spet eno vprašanje. Jst bom zdej maja v "breme" ZZZS-ja in me zanima kdaj oni izplačujejo bolniško al kakorkoli se temu reče?

Pigy - kar pokliči zdej pa se naroči imajo ravno do 15.00h možnost naročanja.

lp še naprej!!!

(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 4411
26.5.2011 11:56:25   
mate0ja
Princess ti še vedno dobiš plačo (nadomestilo za bolniško odsotnosti) od delodajalca, ta pa potem na ZZZS da zahtevek za refundacijo. 

Če bi rad bil srečen, BODI!!

Neposredna povezava do sporočila: 4412
26.5.2011 12:21:13   
nana13
SE MI DOPADEJO VAŠI KOMENTARJI IN MIŠLJENJE,D SMO OH IN SPLOH!!!user posted image user posted image user posted image

So pa kje take, d te nekm prime. Ti postavš simpl vprašanje, pol se jh pa usuje takh, k iščejo sam zdraho. D se ne menmo o obsojanjih ipd.
Pozdravljena Hulaqalula.   Ta tvoj nick... kaj kej pomeni? Jst sm ga prečitala Hula k lula. user posted image Brez zamere, se sam mal hecam. Praši Pigy, ti bo ona povedala.
user posted image
Mi smo THE BEST!!!  user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 4413
26.5.2011 12:37:06   
ANDMIL
IZVIRNO SPOROČILO: anabananana

Dobro jutro punce!

Komaj sem vas ujela, ste se tok razpisale, mene pa studij kr stran od racunalnika drzi user posted image . Torej, vceraj smo meli morfologijo, vse kaze super, razen moje teze user posted image . A je mela se kera take tezave?? najprej v stirih mescih 1 kilo gor, zdej pa v sedmih tednih 5! Najbolj me sekira ker ne vem zakaj, gibljem se najmanj enkrat vec kot prej, prsuti, salame in take zadeve so avtomaticno odpadli, sladoled kot da sploh nisem noseca... od cesa se redim, od zraka??! user posted image user posted image user posted image Kakrsna koli pomoc bo dobrodosla! Pa se eno vprasanje imam za vas, mene G naroca na 6-7t na preglede, pa sem jo vceraj vprasala zakaj in je rekla da so zacetni pregledi na 6t.. sej ko mam naslednjega bom 30t noseca, to pa ni vec zacetek, ane? user posted image Imajo tudi vasi G tako navado??

Hvala ze vnaprej vsem za pomoc pa seveda cestitke vsem za dobre rezultate, bolniske itd. (cisto prevec dobrih stvari se dogaja da bi lahko vsem cestitala! user posted image

uzivajte, jz pa sibam nazaj na faks!

Mene naročuje ginekologinja na preglede na 4 teden...

(odgovor članu anabananana)
Neposredna povezava do sporočila: 4414
26.5.2011 12:44:32   
Pigy
Moje user posted image ,

grem na mini počitnici. user posted image bo imel s seboj prenosnika, tako da ne vem če se vam bom kej oglasila. Najprej moram videt, če bo moj brat kej dobre volje da mi svojga posodi.

Drugače pa uživajte s trebuščki v tem toplem vremenu, hladite se ob sladoledu.

(odgovor članu ANDMIL)
Neposredna povezava do sporočila: 4415
26.5.2011 13:10:08   
daka
Prihajam s pregleda.Vse je OKuser posted image .Punčka lepo raste.Sem pa odnesla papirje k osebni zdravnici in upam,da ne bom čakala na odgovor tako dolgo kot nekatere moje Souser posted image .Lepo mi bodite,naužijte se sončka.
Za seznam naslednji pregled 23.06.2011.

Božajte bušije!!

(odgovor članu Pigy)
Neposredna povezava do sporočila: 4416
26.5.2011 13:57:04   
2.2.
saj jaz papirje tudi odnesem takoj po možnosti še isti dan, samo ona ne pošilja prej ko poteče oz. dva dni prej...potem pa čakaj odgovor dolgo.
mene drugač naroča na 3-4t. do zdaj me je pa na 6t. zdaj bomo itak imele vse bolj pogosteje na 3-4t če je vse ok.

(odgovor članu daka)
Neposredna povezava do sporočila: 4417
26.5.2011 14:03:35   
pomar*ANČA*
IZVIRNO SPOROČILO: zolika

http://www.pegperego.si/si/podnozje-base-nastavljiv-i7523.shtml TAKLE ZGLEDA.

tale stvar je bila pa meni full uporabna! pa sploh so peg perego lupinice odlične, malce večje, tak da ni preblema če je otroček večji ali če full hitro raste, pa še na nakupovalne vozičke v trgovini gredo- ne gredo vse. jaz sem jo mislila menjat, pa sem si premislila, le roza prevleko bom kupilauser posted image

sem pa cel dopoldan prespala! sem si malce časa zase vzela in se spet počutim super!

(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 4418
26.5.2011 14:08:03   
Teni_
user posted image  
PDP, nick, starost, zap.user posted image , št. user posted image , pregled, morf. kraj, user posted image ali user posted image  

1.9.
ANDMIL, 26, 1user posted image , 0user posted image , 07.06., Ravne na Koroškem, user posted image
ninalars, 25, 1user posted image , 0user posted image , 07.06., Ravne na Koroškem, user posted image
pomarančika, 23, 1user posted image , 0user posted image , ?., Slov. Konjice, user posted image
anastazia, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?.,  Štajerskauser posted image
lily81, 29, 2user posted image , 1user posted image , ?
., Ljubljana, user posted image
barbara85, 26, 1user posted image , 0user posted image , 30.05.,  Oplotnica
mamicabiba, 31, 2user posted image , 1user posted image , ?, okolica Maribora, user posted image
2.9.

tinci1, 27, 4 user posted image , 1user posted image ,
?., Domžale, user posted image
MojkaUA, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?., ?, user posted image
Jessy82, 28, 1user posted image , 0user posted image , 01.06., Savinjska,
user posted image
panja, 29, 2user posted image , 1user posted image , ?.,  Savinjska,
user posted image
delfinkica, ?, 3user posted image , 1user posted image , ?., ?
Sunny_Dream, 29, 1user posted image , 0user posted image , 07.06., Ljubljana, user posted image
vintage, 25, 1user posted image , 0user posted image , 10.06., okolica Kopra, user posted image
3.9.

sonce81, 30, 1user posted image , 0user posted image ,
?, Ljubljana
jaznoseca, 38, 5user posted image , 1user posted image , 02.06., Maribor, user posted image
4.9.
Teni RR, 27,4 user posted image ,2user posted image , 01.06., Ruše, user posted image
nepremagljiva, 37, 7user posted image ,2user posted image , ?., ?
URSY33, 33, 4user posted image , 1user posted image , ?., Litija, user posted image
lorelei82, 28, 2user posted image , 0 user posted image , ?., Maribor, user posted image
5.9.
bucka2, 26, 1user posted image , 0user posted image , 03.06., Ljubljana, user posted image
jejhata, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?., ?, user posted image
ivanjščica, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?
6.9.

Nincica1, ?, 2user posted image , 1 user posted image ,
?, ?

7.9.
plouse, 31, 2user posted image , 1user posted image
?,
Reby, 36, 2user posted image ,1user posted image , ?., Ljubljana

vrtnica83, 28, 3 user posted image , 1user posted image ,
?.,  okol. Domžal, 
user posted image
8.9.
Norica, 30, 2user posted image ,1user posted image ,  ?., ?
strelkica, ?, 4user posted image , 3user posted image , ?., ?, user posted image

9.9.
Pigy, 28, 1 user posted image , 0 user posted image , 01.06., Ljubljana, user posted image
srecka84, 27, 1user posted image , 0user posted image , 07.06.,  Postojna, user posted image
josephine27, 29, 2user posted image , 1user posted image , 
?, Ajdovščina, user posted image
10.9.

karin82, 28, 2 user posted image , 1user posted image ,
?., ?

TiaŽan, 25, 2user posted image ,1user posted image , ?,  Podčetrtek
agha , 32, 2user posted image , 1user posted image ,
?, Kranj
rainbow, 36, 3user posted image , 2user posted image , ?, Maribor, user posted image
11.9.
modrimedo, 32, ?user posted image , ? user posted image ,
10.06., Ljubljana
, user posted image
Anonimna, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?., ?
Ancicici, ?, 3user posted image , 2user posted image , ?.,  Ljubljana

TDiemat, 25, 2user posted image , 0user posted image , 06.06.,  okolica Maribor, user posted image
Krysia, 34, 4user posted image , 1user posted image , ?., 01.06.,  Ljubljana, user posted image

eltea333, 30, 2user posted image , 1user posted image , 15.06., ?, user posted image
12.9.

Lannna, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?., Maribor
13.9.

anabanana1981, 29, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?
leaa, 30, 3user posted image , 1user posted image , 02.06., Zagorje ob Savi, user posted image
klavdija27, ?, 3user posted image , 1user posted image , ?., Zreče, user posted image , user posted image
14.9

olana, 28, 2 user posted image , 0user posted image , ?., ?
Cebelica2, 30, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?
NAHRIN, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?
Hulaqalula, 36, 3user posted image , 0user posted image , 13.06., Ljubljana, user posted image
15.9.

*žurerka*, 26, 3user posted image ,1user posted image , 08.06., ?, user posted image
dory,32, 2 user posted image , 1user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
16.9.
*tedy*, 40, 4 user posted image , 3user posted image , ?., Ljubljana
D.anna 76, 34, 3user posted image , 2user posted image , ?.,  Ljubljana
issa, 24, 2user posted image , 1user posted image , 14.06., Maribor,user posted image
*AnaL*, 31, 3user posted image , 2 user posted image , 30.05., ?
PikaPokaZBusijem, ?, 1 user posted image , 0user posted image , ?., Domžale
17.9.

kristi07, 28, 1 user posted image , 0user posted image , ?., Zapuže
KAHLO, 32, 3user posted image , 1user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
Evvva, 30, 1user posted image , 0user posted image , 07.06., Ljubljana, user posted image
*alja*, 26, 2user posted image , 1user posted image ,
?., Prekmurje
, user posted image
18.9.
19.9.
rihtarca, 31, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?, user posted image
vlazag, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, Velenje
Shamsia, 30, 2user posted image , 1user posted image , 13.06., okolica Postojne, user posted image
Ajda_, 24, 1user posted image , 0 user posted image ,
?., okolica Ptuja, user posted image

nana13, 27, 2user posted image , 1user posted image , 14.6., Strunjan, user posted image
daka, 36, 3user posted image , 2user posted image ,
23.06.,  Maribor,
user posted image
izola05, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?., okolica Kopra
20.9.

21.9.
Dorianna, 32, 2user posted image , 1user posted image , ?., okol. Ljubljane
mala mala, ?, 2user posted image , 0user posted image , 27.05., ,Prlekija
22.9.

Tanejci, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?., ?
23.9.

carly, 28, 4 user posted image , 1user posted image , 14.06., okolica Jesenic, user posted image
24.9.
Tajska, 33, 2user posted image , 1user posted image , ?., Trbovlje
NM, 34, 3user posted image , 1user posted image ,
?, Postojna, user posted image
25.9.

SSheila, ?, 3user posted image , 1user posted image ,  ?., ?
anonimnauser posted image ,?, 5user posted image , 1user posted image , ?., Mengeš
matejkaantolin@gmai, ?, 4user posted image , 3user posted image , ?, ?

mate0ja, 29, 2user posted image , 1user posted image ,
?.,
Ljubljana, user posted image
26.9.

anschk, 25, 2user posted image , 1user posted image , ?., ?
27.9.
bimba7277, 39, 2user posted image , 0user posted image , 17.06., user posted image
san, 33, 5user posted image , 4user posted image 31.05., Ljubljana, user posted image
28.9.

29.9.

bela zvezdica, 30, 3user posted image , 1user posted image , ?, Štajerska
pumpkin23, 29, 2user posted image , 1user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
2.2., ?, 3user posted image , 1user posted image , 07.06., ?, user posted image
moniketna, 22, 1user posted image , 0user posted image , 14.6., Ravne na Koroškem
Princess1, 30, 3user posted image , 0user posted image , 13.06., Ljubljana, user posted image

pomar*ANČA*, 26, 2user posted image , 1user posted image , ?., okolica Domžal
mojcyka, 24, 1user posted image , 0user posted image , ?, okolica Ptuja
30.9.

Majcii, 29, 1user posted image , 0user posted image , ?, Medvode
anabanana, 21, 1user posted image ,0user posted image , ?, Ljubljana user posted image
Neja 007, 30, 2user posted image , 1user posted image , ?., Kamnik, user posted image
anchy_, 27, 1user posted image , 0user posted image , 17.06., Novo mesto

SKUPAJ NAS JE: 89
NOSEČKE Z DVEMA
: klavdija27
Z NAMI SO POT ZAČELE:user posted image
sashy,SILVA,anonimna , Arabella1, Norica, lunax, anonimna3, mucixxx, Dream
user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 4419
26.5.2011 14:55:37   
olana
Ste se pa razpisale, sm mela veliko dela.

Danes delam sploh ne. Sem bila s puncami pa otročki v parku, se mal grupiramo, pa čvekamo. Pol pa mal po kavicah, pa je že ura tolk. Ja nekje se je treba uvajatuser posted image user posted image .

Stopim zjutraj na vago,sem bila že slabe volje, sem že dobila 1,4 kg, pa sam en dan se nisem vagala.user posted image user posted image Zdej pa mam pizzo od včeri pa sladoled. Tko da, dons v izi s hrano, da še kako kilo ne fašem pred pregledom, zvečer pa orbitrek.

Mejte se lepo, pa uživajte na sončku.user posted image user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 4420
26.5.2011 16:45:11   
Jessy82
Ojla punce!

Joj, kak je vroče, kaj šele bo...

Toliko načvekate, da rabim kar precej časa, da vse preberem. Berem vas skoraj vsak dan, za pisanje sem pa mal lena user posted image . Sama imam bolniško podaljšano do 31.05., ravno danes sem bila pri osebnem zdravniku in mi je dal naprej za podaljšanje. Pri zadnjem pregledu v diabteični so ugotovili, da nimam nosečniškega diabetes user posted image , samo moteno toleranco na sladkor. Komaj čakam naslednji pregled pri G, da spet vidim user posted image , bo na hitro pogledala eno od rokic, ki je zadnjič na morfologiji ni dobro videla zaradi lege. Drugače pa fuuuul brca, sploh zvečer, po 11. uri. zadnjič se mi je celo bula naredila na eni strani trebuha user posted image , tak se je skobacal na eno stran.

Kar se hrane tiče...jaz jem skoraj enako, mal se mi je povečala želja po sladkem, pa si kr privoščim, največkrat sladoled, lučke, kornete... Ostale sladkarije mi ne pašejo tak.

Sva pa oba z bodočim očkom že tako navdušena, da komaj čakava, da se nama user posted image pridruži.

Naslednji teden greva v Ikeo kupit previjalno in še nekaj ostalih malenkosti ter v Toyrus pogledat za voziček. Če tam ne bova našla kaj pametnega, bova naročila od lux4kids, viperja (rjavo-oranžno-bež), v juliju enkrat pa še posteljico, pa bova imela počasi vse pripravljeno. Na koncu še barvanje sten v spalnici in bordure.

Takole, mal sem se razpisala.... aja, mi2 imava še 2 srečanji v šoli za bodoče starše.

Lep pozdrav vsem, tudi novim user posted image , se grem basat s sadno solato (jagode, breskve, grozdje) user posted image , potem pa mal likat.

(odgovor članu olana)
Neposredna povezava do sporočila: 4421
26.5.2011 17:34:09   
2.2.
se vse hladite?
jaz sem tamali napihala mali bazenček tako da ona čofota v njem jaz pa zraven si malo noge namakam in se igram z njo. je pa v senci 30 stopinj.
čez kakšen mesec pa veliki bazen pride v poštev.

(odgovor članu Jessy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4422
26.5.2011 20:34:46   
issa
IZVIRNO SPOROČILO: ANDMIL

IZVIRNO SPOROČILO: issa

točno tako kot so ostale napisale, mamo pa ene fajne G ki nam za ziher še malce pokukajo če je "vse tak kot more bit",..user posted image
joj, kak fajni dan je za mano, pol dolgem času sem šla s kolegico na kavico in sem bila popoldan urco v samo ženski družbi,...user posted image user posted image user posted image prav paše malo,...hehehe,.........
jao, midva z mojim pa ne morema nekak skup prit glede imena,...se ugotovila da imam zelo izbirčnega fanta..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem mu rekla, da glede na to da grem sama rodit, bom pol kar sama napisla ime, pa se bo pol že sprijazno...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image hehe malo ga hecam....nevem no za punčko sam takoj našla oz se oba strinjala, pa itak ne morema uporabit,...za fante pa nikak (že pri aneju je bilo tak) ahh moški.............user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Prvi je Anej... Drugi pa naj bo Enej... user posted image user posted image user posted image

A tvoj dragi bo pa kar pustil, da greš sama rodit? Moj si je šel danes še porodnišnico ogledati zraven... Se mi zdi, da mojega včasih takšne zadeve bolj zanimajo kot mene...user posted image user posted image user posted image

hm, moj dragi je taki softi, da bi še pred pravo akcijo obležo zraven mene,..user posted image user posted image user posted image user posted image tako da on oblj tendira na ne,.. ampak je me včeraj presenetil z vprašanjem, če bi šla v šolo za starše'?? hm sicer njega kot moškega bolj kot kaj se tam da zvedet, zanima kolko to pride?user posted image pa ki je to pa take......ah moj moški je smešen, sem to že kdaj napisala? user posted image user posted image user posted image user posted image Kar se pa imena tiče mogoče ga bom nahecala da bo Jan, meni so bolj takšna preprosta imena všeč...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ANDMIL)
Neposredna povezava do sporočila: 4423
26.5.2011 20:45:52   
jaznoseca
Pozdravljena dekleta user posted image !

Joj kako ste aktivne - lepo vas je prebirat, samo iskreno povedano, nisem uspela vsega prebratuser posted image .... No, razbrala sem, se se nam pridružujejo še nove - dobrodošleuser posted image .

Pa kar nekaj lepih novičk s pregledov sem prebrala - čestitke vsem user posted image user posted image user posted image .

Mene je začela vročina kar precej mučituser posted image  - začela sem zatekat in vse mi nekako dol tiščiuser posted image . V službi imam norišnico, ker predajam delo in sploh ne sfolgam več vsega rednega nardit... Kakšna bolniška neki? Nabiram urce kot zmešanauser posted image user posted image . No, še dobra 2 tedna in zbogom služba za kar nekaj časa user posted image user posted image user posted image .

kilogrami meni gredo kar pridno gor, pa nič posebnega ne jema - nimam pojma kaj se dogaja? Ziher jih bom poslušala na pregledu....

pregledi mene naroča na 5 tednov, samo po 30. tednu so pa bolj na gosto.

imena tako prvič kot tudi sedaj je izbira pretežka user posted image user posted image user posted image . Moj je kar izbirčen - nič mu ni všeč. Zdaj bo še težje, ker želi sodelovat seveda tudni najin prvček user posted image user posted image user posted image .

brcanje mene kar malo skrbi - zdaj ko mam ful gužvo, se mi zdi, da ga skoraj nič ne čutimuser posted image . No, aktiven je pa ponoči - upam, da ne ohrani tega ritma.

Bodite zdrave in dobrega počutja!!

(odgovor članu 2.2.)
Neposredna povezava do sporočila: 4424
26.5.2011 20:47:17   
issa
 tako pa še ena lep dan je minil!!
sma bila s Anejem pri moji prijateljici, in celo popoldne preživela na lepem sončku in v naravi...user posted image user posted image user posted image vsake toliko pa je lepo pihnilo, da nas ni čisto skurlo....user posted image user posted image user posted image user posted image ko sma pa prišla domov pa nama je bilo prav hladno v stanovanju....user posted image user posted image
drugače pa že uživam v tišini, malega sem dala v posteljo, kruh sem zašibala v pečico, jaz pa z čajem ob pc-ju..aa prava milina user posted image user posted image user posted image user posted image sem mela kar veliko dela da sem vas vse prebrala,.. čez dan skos neki skačem naokoli in pol komaj zvečer ko je mali že v postelji si privoščim ringarajo....user posted image user posted image user posted image

kaj se kilogramov tiče, bomo videli na pregledu 14.6. doma se včasih spomnim, pa stopim pa mi kaže včasih kilco več včasih pa isto kot pri prejšnjem pregledu, tako da bomo vidli,.. sicerpa se ne obremenjujem preveč, sem pri aneju pridobila 26 kg, in sem jih pol tudi v letu dol sravla oz odpravla,tako da bom tudi tokrat,...tolko sem trmasta...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
preglede imam pa tudi jaz na 4 tedne, no ta mesec mam na 5 tednov, ker mojega G ni...
joj kaj sem še hotela napisatuser posted image user posted image user posted image user posted image
joj štorasta sem postala, ene 100 krat bolj kot prej, vse mi pade iz roke, ali pa brcnem kam, ali pa se poflekam in ker imam jaz to srečo se vedno poflekam ko mam olje v  roki ali pa kecaup,..same take ko gredo fajn ven oprat,..no zdaj vem po kom ima to sine...user posted image user posted image user posted image

drugače pa dobrodošlaaa Hulaqalula user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

in res je septemberke so vse same carice,..prav fina, vredi dekleta user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 4425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?