|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2011
25.5.2011 6:31:50   
Teni_
Dobro jutro.

Malima2 spet ni več za spat, jaz pa sem čisto zalimana. Ta noč je bila še bolj neprespana. Če ne drugo, mi je šel dež na živce.

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 4351
25.5.2011 7:10:49   
URSY33
Bimba user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jst sm dons ponoč mal boljše spala kot včeraj.user posted image

Odločbe o bolniški tud dons ni.user posted image  Pa sej se zi mora zmešat, k ne veš pri čem si.user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 4352
25.5.2011 7:56:03   
Princess1
Jutro,

jst pa hvala Bogu zaenkrat spim ko ubita. Čeprav se včasih zbudim kako spim na hrbtu ampak se potem takoj premaknem na bok. Se pa itak počutim ko kit, sploh če sem dlje časa na nogah.

Ursy - pokliči komisijo in jih vprašaj kdaj so dobili tvoj karton in kdaj najpozneje lahko pričakuješ odgovor. Meni so rekli, da bi najpozneje jutri morala dobiti odgovor. Če si iz LJ kličeš na številko od male ulice in tam poveš receptorju, da še nisi dobila odločbe in te on potem veže k neki tajnici po moje, ki ti to pove.

Lepo mi bodite!

(odgovor članu URSY33)
Neposredna povezava do sporočila: 4353
25.5.2011 8:39:43   
jejhata
Dobro jutro,
da še jaz prijavim svoj pregled, ki sem ga imela 23. Hg mi je padel na 108 in sem dobila tablete Ferrum Lek. Test z glukozo je bp, ker me niso nič klicali; prav tako ostali izvidi. Mali pa tudi napreduje s težo 870 g, obrnjen pa je še navgor. Do naslednjega pregleda 16.6. pričakujem, da bi se že obrnil.
A si bo katera vnaprej izbrala babico za porod? V Celju sicer lahko izraziš željo, a bi se mogla že zdaj, pred dopusti iti zmenit. Pa ne vem, če je to ravno dobra ideja.user posted image

(odgovor članu Princess1)
Neposredna povezava do sporočila: 4354
25.5.2011 8:57:00   
2.2.
dobro jutro!
sem že dala posteljnino oprat pa obrisala celo hišo, zdaj mi je pa zakuhalo na 40 stopinj. vroče za znoret a kaj še bo. včeraj sem tako zatekala da je joj -samo v stopala. potem sem si zrihtala slano kopel pa masaža in je bilo bolše.

(odgovor članu jejhata)
Neposredna povezava do sporočila: 4355
25.5.2011 8:58:29   
*alja*
Dobro jutro!
Jaz pa spim kot ubita, sploh se ne prebudim celo noč. Zjutraj se moj ob 5.20 oblači v sobi, gre na šiht in jaz niti tega ne slišim.

Zdaj se pa odpravljam na diabetološki oddelek (upam da sem prav napisala), mam vsakih 14 dni kontrolo krvi in pregled pri zdravnici (sladkorna).

30.5 pa mam pregled pri ginekologinji. Zanima pa me kako je z ultrazvoki. Pripadajo mi 3-je. En pri 12 tednu, drugi 20-23 teden, kdaj pa tretji? Jaz sem nestrpna komaj čakam že spet ta ultrazvok user posted image

25.08.2005 Alja

Vse v življenju enkrat mine! Sreča, žalost, smeh in solze; vse je le trenutno stanje. Zato uživajmo vsak trenutek posebej in bodimo srečni.

(odgovor članu jejhata)
Neposredna povezava do sporočila: 4356
25.5.2011 8:58:36   
olana
Dobro jutro!

Jaz sem pa danes spala kot polh. user posted image Zgleda, da bo treba it ta vikend al pa najkasneje drugega na morje fasado rihtat. Komaj čakam, čeprav bo delovno. Če katero zanima apartma v Novigradu, 500m do plaže, 80m2, mi naj sporoči na ZS, zrihtam skonto.user posted image user posted image

Danes pa moj dragi pride s terena, se že veselim. Mejte seuser posted image user posted image

(odgovor članu jejhata)
Neposredna povezava do sporočila: 4357
25.5.2011 9:27:26   
Pigy
Končno sem se zbudila naspana in prespala celo noč, no samo 1x sem se zbudila.

Ko bi vsaj vsako noč tko padalo in treskalouser posted image .

2.2.- tebi se pa da tok pospravljat. user posted image

ursy33- kaj vaš poštar hodi že tko zgodi? Pri nas mal po deseti uri, no ponavad skor ob 11ih.

Živi za učenje in naučil se boš živeti.

(odgovor članu olana)
Neposredna povezava do sporočila: 4358
25.5.2011 9:34:24   
URSY33
Pigy ne ne hodi tko zgodi.Ati dela na pošti pa ga zjutri pokličem, da mi pogleda.

Princess1 ja do jutri bom še počakala, drugače bom pa jutri klicala.Kdaj si rekla, da ti je potekla bolniška?

(odgovor članu Pigy)
Neposredna povezava do sporočila: 4359
25.5.2011 10:04:21   
Pigy
IZVIRNO SPOROČILO: URSY33

Pigy ne ne hodi tko zgodi.Ati dela na pošti pa ga zjutri pokličem, da mi pogleda.

Princess1 ja do jutri bom še počakala, drugače bom pa jutri klicala.Kdaj si rekla, da ti je potekla bolniška?

Aha, nisem vedlauser posted image .

Grem počasi na pošto, da mal premaknem to svojo rit. Ajoj sem pozabla povedat.

Zjutri sem se tehtala me je kmal kap, pokazalo mi je 76 kg, a 4.5. so me tehtali v porodnišnici in je kazalo 69 kg. Je možno da sem tok pridobila v tako malem času? Sicer sem res full zalita vsa, samo se mi zdi mal preveč.user posted image user posted image user posted image

Živi za učenje in naučil se boš živeti.

(odgovor članu URSY33)
Neposredna povezava do sporočila: 4360
25.5.2011 11:00:15   
pomarančika
Piigy: Mogoče je to sam od vode k se v teb nabera?user posted image nevem sm se jz tut pred 1mescom v 2 tednih zredila 6 kg pa sm bla čist šokirana zdej pa že dva tedna čist nč razlike user posted image nevem kaj se z nami dogajauser posted image   no bo že zdej sam o morju razmislam bom več migalapa jedla bl sadje pa zelenjavo k bo itak tok vroče da mi druzga ne bo pasal upam da bo pol to tut na tehtnici pokazal user posted image  

(odgovor članu Pigy)
Neposredna povezava do sporočila: 4361
25.5.2011 11:02:16   
issa
jutro,..no že skoraj dan!!

kako smo kaj babike??
Jaz sem danes po nekem čudežu tako polna energije, da sem že celo stanovanje popucala, ...še take delikatne stvari sem se lotla,..user posted image user posted image user posted image user posted image pol pa še preden grem po aneja si bom privoščila še kake tri kroge okoli pekerske,...user posted image user posted image user posted image je fajn senčka tam..user posted image
drugače pa ima moj user posted image vedno večje čage v trebuščku,..hehe snoči mi je bilo prav smešno ko sem ležala (pol sedeče, na kavču,...ko vedno zaštekamuser posted image user posted image ) na  hrbtu in gledla kako trebuh valovi,  sem že prav pozabila kako to zgleda,...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kaj boste danes lepega kuhale??

(odgovor članu Pigy)
Neposredna povezava do sporočila: 4362
25.5.2011 11:04:16   
pomarančika
em aja neki me še zanima kok časa pa traja ko ti ginekologinja odobri bolniško, pa pol to nesš k svoji zdravnici al kako? kaj pa pol se to hitr zrihta al je treba čakat?

(odgovor članu pomarančika)
Neposredna povezava do sporočila: 4363
25.5.2011 11:07:54   
pomarančika
issa: heheuser posted image isto men učeri kok to fajn zgleda user posted image pa kok smešn občutk ....in to mi je delu celo popoudne pa dokler nism zaspala user posted image

kuhala bom pa vrjetno zelenjavno rižoto user posted image k morm zelenjavco porabt user posted image

< Sporočilo je popravil pomarančika -- 25.5.2011 11:09:53 >

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 4364
25.5.2011 11:14:18   
2.2.
2.2.- tebi se pa da tok pospravljat

a kje pa moram se kar psihično pripravit drugač pa ni neke volje. sem se vlegla in zaspala-sem ko dojenček dopoldanski spanec in me poštar zdaj zbudiiiiuser posted image . dobila od komisije, tako da sem še doma.

od G pa takoj dobiš za bolniško in potrdilo- obvestilo za svojega zd. za bolinško. potem greš k svojem zd. in on potem to pošlje naprej. vsaj tako je pri meni.
kuhat se mi nič ne ljubi. verjetno bom kakšne špagete ali makarone z mletim mesom. možeka danes nebo domov gre nekaj še na vikend. tamala itak ne je ko pride iz vrtca zvečer pa jogurt ali kaj takega....sama sebi se mi pa ne ljubi, ampak bom mogla nekaj ker mi je mama prinesla mleto meso in kuhaj-pravi-saj mi ni težko samo neznam kdo bo mene kdaj tako pedinal. kuham pa še za brata in njegovo punco, ki pa sicer ne spijo v isti hiši. delajo pa vse na domačiji in pridejo skoraj vsak dan domov-na kosilouser posted image .-tako bi i ja??malo me dajejo občasno nosečniški hormoni in malo se zdiham tukaj

Neposredna povezava do sporočila: 4365
25.5.2011 11:39:24   
pomarančika
sam kdaj ti pol bolniška začne velat? tist dan k tvoj zdraunik pošle naprej al morš še kej čakat pol?
user posted image

(odgovor članu 2.2.)
Neposredna povezava do sporočila: 4366
25.5.2011 11:49:11   
pomar*ANČA*
dan, tudi pri meni zelo doberuser posted image en uvoz rihtam, in me je malce skrbelo zadnje dni, saj stvari niso šle tako naprej kot bi mogle.... in ker so plačali 70.t e smo bili vsi kar fajn živčni kaj bo iz tega ratalo. no, pa se je tudi to izteklo, 13junija bom v kopru čakala ladjo. sem se kar odločila, da jo dol mahnem, pa da vidim kaj sem zrihtalauser posted image

zdaj pa tudi jaz že vem kam grem na dopust. bla sem izžrebana- pa sploh nisem vedla da sodelujem, za brezplačni apartma v grčiji, plačati morava le pot z ladjo, pa še apartma si lahko izbiram. wiii, pa jo bom končno videlauser posted image

jaz bom pa danes kuhala rižev narastek, sicer ga ne maram, ampak zjutraj se mi ga je taaaaaaak zaluštalo!

učila se tudi ne bom, bom kar plonkce nardila, pa probala če bo šlo. daje me lenoba, ampak taka full prijetna, pozitivna.

(odgovor članu 2.2.)
Neposredna povezava do sporočila: 4367
25.5.2011 11:51:12   
pomar*ANČA*
IZVIRNO SPOROČILO: pomarančika

sam kdaj ti pol bolniška začne velat? tist dan k tvoj zdraunik pošle naprej al morš še kej čakat pol?
user posted image

jaz sem šla 12.maja če bi lahko dobila bolniško za nazaj, pa sem potem dobila od komiseje odobreno od 15.aprila. mislim, da vela od takrat naprej ko ti zdravnik napiše, oz ko da predlog.

Neposredna povezava do sporočila: 4368
25.5.2011 12:06:52   
2.2.
mani velja od takrat ko mi napiše že G. in npr. zdaj v petek (20.) mi je optekla bolniška in nisem noben dan dopusta koristila pa čeprav še nisem dobila odobreno od komisije. danes dobila pošto od komisije in mi velja od 21.....mi je pa sama moja zd. povedala da se naj nič ne sekiram, pa čeprav mi ne takoj pošljejo od komisije-češ teh par dni...dokler čakam. v službi so pa itak sovereni da ne komplicirajo in jih tudi nič ne kličem. enkrat na mesec odnesem bolniško in to je to.

(odgovor članu pomar*ANČA*)
Neposredna povezava do sporočila: 4369
25.5.2011 12:18:42   
Sunny_Dream
IZVIRNO SPOROČILO: pomar*ANČA*

zdaj pa tudi jaz že vem kam grem na dopust. bla sem izžrebana- pa sploh nisem vedla da sodelujem, za brezplačni apartma v grčiji, plačati morava le pot z ladjo, pa še apartma si lahko izbiram. wiii, pa jo bom končno videlauser posted image

Pomar*ANČA* daj se dobro pozanimaj kaj ti pripada in kako, ker na eno tole foro so kr vsi po spisku zadeli apartma na Krfu, vse d best in oh in sploh, v resnici je bil pa en nateg... Samo v opozorilo (srčno upam da je nagrada res super in boš uživala 100 na uro!!)

Sicer pa tud jst počasi podoživljam Kafkino preobrazbo... pa najhuj niti ni postelja in obračanje, pač pa koritenje v in izven avta! Mava bol nizkega in se morm že prav psihično pripravit vsakič ko se morm vsest not ali vstat ven... Včeri zvečer sem malo preveč na hitro hotla to izpeljat in me je ful zabolel na desno strani trebuha user posted image

user posted image user posted image user posted image Vsem, ki ste prejele dobre izvide AC in morfologij! Smo kr super me septemberke user posted image - to bojo sami korenjaki in korenjakinje user posted image

Moniketna eno vprašanje - midva z mojim greva v soboto v Avstrijo malo gledat za vozičke in baby opremo, pa če se prav spomnim si ti pisala da si tut gor neki gledala in kupovala... a bi bla tolk prijazna pa mi zaupala v katerih trgovinah si kaj našla tele zadeve? Al pa če katera druga kaj ve? Hvala!

Lep sončen pozdravček vsem, prijetno božanje bušijev - pa ne se skuhat user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4370
25.5.2011 13:51:45   
anabanana1981
Živjo nosečke!

Jaz sm čist slabe volje pršla od G. Po moje mam najbl smotano G na svetu! Ja sori izrazu ampak res. Kaj bi si ve misnle: Nazadnje sm mela morfologijo, kjer me je čist prestrašla s tem da ma plod premajhno glavo in mi reče, da jo bova na nasljednjem pregledu še enkrat zmerle( in nej jo to spomnem -k da si ne more tega nekam napisat-halo!!)
Potem komi čakam pregled, da vidm če je vse v redu in ona samo posluša srčka, in izmer mat. vrat, ker nej bi zlo nizko nosila in zaključ.potem pa jaz njej, kaj pa mere glave, ona pa aja pa pogleda glavo za 2sekundi , nč ne zmer in reče ja v redu je. Mislim halo, zgleda, da je treba dons res k vsakmu dohtarju it privat, da je narjen tko k je treba. K to je kr neki.

Zdej študeram da bi šla še enkrat nekam samoplačniško, magar na 3d k za morfo je po moje že prepozno. Kaj mi svetujete, al pretiravam po nepotrebnemuser posted image

(odgovor članu Sunny_Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 4371
25.5.2011 14:02:20   
ANDMIL
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny_Dream

Pomar*ANČA* daj se dobro pozanimaj kaj ti pripada in kako, ker na eno tole foro so kr vsi po spisku zadeli apartma na Krfu, vse d best in oh in sploh, v resnici je bil pa en nateg... Samo v opozorilo (srčno upam da je nagrada res super in boš uživala 100 na uro!!)

Sicer pa tud jst počasi podoživljam Kafkino preobrazbo... pa najhuj niti ni postelja in obračanje, pač pa koritenje v in izven avta! Mava bol nizkega in se morm že prav psihično pripravit vsakič ko se morm vsest not ali vstat ven... Včeri zvečer sem malo preveč na hitro hotla to izpeljat in me je ful zabolel na desno strani trebuha user posted image

user posted image user posted image user posted image Vsem, ki ste prejele dobre izvide AC in morfologij! Smo kr super me septemberke user posted image - to bojo sami korenjaki in korenjakinje user posted image

Moniketna eno vprašanje - midva z mojim greva v soboto v Avstrijo malo gledat za vozičke in baby opremo, pa če se prav spomnim si ti pisala da si tut gor neki gledala in kupovala... a bi bla tolk prijazna pa mi zaupala v katerih trgovinah si kaj našla tele zadeve? Al pa če katera druga kaj ve? Hvala!

Lep sončen pozdravček vsem, prijetno božanje bušijev - pa ne se skuhat user posted image

V Celovcu ( Klagenfurtu ) imaš stvari za dojenčke v Rutarju, Ikei in Toysrusu ( prav se napiše Toys"R"Us ).

Neposredna povezava do sporočila: 4372
25.5.2011 14:06:08   
pomar*ANČA*
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny_Dream

lani je že tko en par šel, pa je blo vse ok.... res pa je da že dva dni punco na agenciji gnjavim in sprašujem, tak da zaenkrat kaže vse ok.

anabanana1981, jaz bi jo nekam poslala al pa ji fajn zatežila... tak odnos... user posted image

user posted image ker je pač sezona bezga sem kot vsako leto nakuhala kar fajn dozo, zdej pa povsod berem, da nosečnice le tega ne smemo! kej veste o tem? malce mi je čudno, mapak sam kar precej teh člankov našla...neumno mi je pa klicat g in spreševat če ga res ne smem... sej drugač nebi bil problem, ampak sem kar malce odvisnica od njega....pa še včerej sm ga spila 4luser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4373
25.5.2011 14:50:50   
2.2.
kaj bezgov sirup naj nebi pila-meni je super poleg vode v tej vročini, res pa je da ga ne dam veliko ker sladko mi je fuj.

Neposredna povezava do sporočila: 4374
25.5.2011 16:02:47   
URSY33
2.2. do kdaj so ti pa podaljšali bolniško?user posted image

(odgovor članu 2.2.)
Neposredna povezava do sporočila: 4375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?