|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 6.del
25.5.2011 21:49:56   
ada2
ja, tolko sem šla zdaj ven, da sem še bolj besna na svojega dedca....
sem čula namreč kako žurajo "pri sosedih" (v gostilni v desni diagonali sosedske meje), kjer praznujejo rojstvo otroka od enega kolega. jutri bo pa cel dan sam z deco, ko grem jaz na eno službeno ekskurzijo v kranj....

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 326
25.5.2011 21:50:36   
ada2

IZVIRNO SPOROČILO: petarda

IZVIRNO SPOROČILO: ada2

ok, grem hlače ven obesit.... če me ne bo nazaj sen se v kaj zapletla v temi....

jaz čvekam med reklamami user posted image ....

kaj pa gledaš? bi bilo tudi meni zanimivo?

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 327
25.5.2011 21:52:39   
petarda

ok, grem hlače ven obesit.... če me ne bo nazaj sen se v kaj zapletla v temi....

jaz čvekam med reklamami user posted image ....

kaj pa gledaš? bi bilo tudi meni zanimivo?

ne user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 328
25.5.2011 21:53:23   
petarda

sem čula namreč kako žurajo "pri sosedih" (v gostilni v desni diagonali sosedske meje), kjer praznujejo rojstvo otroka od enega kolega. jutri bo pa cel dan sam z deco, ko grem jaz na eno službeno ekskurzijo v kranj....

jaoooo....če gremo pa o decih...pol mam pa jaz teme za do zjutraj user posted image user posted image user posted image ....no, saj niti ni smešno user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 329
25.5.2011 22:00:55   
ada2
no, pa se greva... evo: naročil si je obisk svojega biološkega očeta za danes, kar mi je seveda pozabil povedat in potem se zgodi, da kolega postane očka (ma ja, res je ful presenetilo, glede na to, da je bila že 1 teden čez rok) in ga sploh ni bilo iz službe še domov... jaz si naredim plane za čez dan, nakar se pripelje na dvor V.D. biološki tast, ki je btw sicer zelo super človek, dobričina, da je ni večje, deca ga obožujejo, a na žalost je človek popolnoma gluh.... pred cca 6 meseci je imel operacijo, po kateri so obljubljali, da bo slišal toliko, da se bo lahko normalno pogovarjal, ampak nič.... in potem sem preživela sicer lep dan z njim in otroci na igralih v parku, a kaj, ko sem pozabila doma beležko in kuli, da bi mu pisala, in sem krilila z rokami in kričaa kot kak norec, haska pa itak nobenegauser posted image ... ja, gospod ded pa mi reče, ko sem ga klicala in povedala, da nas je oči obiskal: "aja, sem pšozavbil, da sva se zmenila, ja, ampak zato zdaj ne bom hodil domov... ti se ukvarjaj z njim."

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 330
25.5.2011 22:10:21   
ada2
je pa ena dobra plat tega, da sem šla ven in čula petje in zabavo "pri sosedih".... bom ga lahko s čisto vestjo preselila v dnevno na spanjeuser posted image  in se naspalauser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 331
25.5.2011 22:11:11   
ada2
pa dobro no, a res vse v TV buljite ali kaj? user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 332
25.5.2011 22:28:22   
Urša

ok, bi rekla, da ta stara, če si napisal "bivša", ampak majhen dvom pa vseeno ostajauser posted image

Ja Ada, ta stara, hehe! Sem ti ful hvaležna za nasvet! user posted image user posted image user posted image  Zdaj vidim, da se splača dat malo več za ščetko!

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 333
25.5.2011 22:32:46   
Urša

Ada, a imajo na vašem koncu ''polivanje''?

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 334
25.5.2011 22:35:58   
Urša

jaoooo....če gremo pa o decih...pol mam pa jaz teme za do zjutraj user posted image user posted image user posted image ....no, saj niti ni smešno user posted image

Moj je tud nekam čuden, nič se mu ne da, utrujen je, mah, ga bi kar v omaro zaprla! user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 335
25.5.2011 22:41:24   
ada2

IZVIRNO SPOROČILO: Urša

Ada, a imajo na vašem koncu ''polivanje''?

ja in to tako neumno.... z vinom.... no, ok, z vinom bi se naj polival sin, z vodo pa hči, ampak je zadnje čase kar stalnica, da vse polivajo z vinom.
to je meni nekaj najbolj neumnega kar so si lahko izmislili.... nisem pristaš in ne sodelujemuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 336
25.5.2011 22:42:05   
ada2

Moj je tud nekam čuden, nič se mu ne da, utrujen je, mah, ga bi kar v omaro zaprla! user posted image

omaro? jaz bi mojega ob takih dnevih pred vratauser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 337
25.5.2011 22:44:26   
Urša

ja in to tako neumno.... z vinom.... no, ok, z vinom bi se naj polival sin, z vodo pa hči, ampak je zadnje čase kar stalnica, da vse polivajo z vinom.
to je meni nekaj najbolj neumnega kar so si lahko izmislili.... nisem pristaš in ne sodelujemuser posted image

In kako to zgleda? user posted image  Da ima vsak usta odprta in pije, ko mimo teče, je pa pač moker. Ja kolko vina pa to gre??? A to samo novopečenega ata polivajo ali se grupno? user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 338
25.5.2011 22:44:57   
Urša

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 339
25.5.2011 22:45:33   
ada2
aja, pa da vam povem še to, da so me v službi kar določili za sošofera za jutri.... gremo s kombijem in enim avtom in na podlagi tega, da imamo mi doma espacea so oni določli mene, da peljem kombiuser posted image  
ahjojuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 340
25.5.2011 22:47:00   
ada2

In kako to zgleda? user posted image  Da ima vsak usta odprta in pije, ko mimo teče, je pa pač moker. Ja kolko vina pa to gre??? A to samo novopečenega ata polivajo ali se grupno? user posted image

to zgleda tak, da vsak drži po liter vina v roki (ali več) in vsevprek vlivajo po novopečenem očetu.... lahko pa se ga poliva dokler otrok ne gre h krstu

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 341
25.5.2011 22:50:38   
Urša
Aha, potem samo atija polivajo, ostali pa sami pijejo, predvidevam, da trezni niso! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 342
25.5.2011 22:52:45   
petarda

to zgleda tak, da vsak drži po liter vina v roki (ali več) in vsevprek vlivajo po novopečenem očetu.... lahko pa se ga poliva dokler otrok ne gre h krstu

Pa kaj si ti nor???? user posted image user posted image user posted image user posted image  Prvič slišim za kaj takega... jaz bi ga v tem primeru krstila že v porodnišnici user posted image user posted image user posted image user posted image ....pri nas ga pač zapijejo....vsi družno...ata pa časti...to mi je čisto OK...ampak vaš primer...OMG user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 343
25.5.2011 22:53:54   
petarda

Urša ti si pa res preblaga user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 344
25.5.2011 22:57:50   
Urša

Urša ti si pa res preblaga user posted image

Ja, saj imaš prav, naše omare so tako polne, da pokajo po šivih, tako da se ga ne bi dalo not stlačit, pred vrati je pa veliiiko prostora! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 345
25.5.2011 23:00:20   
*bubi*

pa dobro no, a res vse v TV buljite ali kaj? user posted image

Evo mene, sem finiširala ene slikice za potopis user posted image  Jao, jaz ko vse zadnji trenutek naredim user posted image user posted image user posted image

No, v temo bi se vam itak težko vključila. user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 346
26.5.2011 7:06:25   
petarda
user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 347
26.5.2011 8:52:58   
kvaka
Dobro jutro vsem

evo jaz kaj drugega počnem, kot pečem user posted image

Sem pa tako nervozna pred soboto user posted image , kako bi šele bilo če bi se jaz poročila user posted image

Po moje ne bi nikoli izustila DA ali JA user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 348
26.5.2011 9:01:27   
Urša
Dobro jutro!
Če ima katera viška pozitivne energije, naj prosim misli usmeri k eni družinici, ki se ji je predvčerajšnjim zgodila nesreča. En divjak je trčil v njihov avto, notri pa 15-mesečni fantek, močno poškodovan in visoko noseča mamica. user posted image user posted image user posted image  Moj brat je bil zraven, je rekel, da so fantka oživljali več kot pol ure, zraven je stal en moški, verjetno ati, jokal in spraševal, če srček že bije. Mamica je sedela zraven, v šoku, ni hotla v bolnico, dokler ji niso rešili otroka. user posted image user posted image user posted image  Baje je fantek še vedno v kritičnem stanju, mamica pa tik pred porodom, ne vem, če so novorojenčka uspeli rešit. Jih ne poznam, se je pa to zgodilo tam, kjer sem prej živela in res veliko mislim na njih. Tako nedolžni...

http://24ur.com/novice/crna-kronika/v-nesreci-poskodovane-stiri-osebe.html

(odgovor članu kvaka)
Neposredna povezava do sporočila: 349
26.5.2011 9:26:38   
kvaka
Kurjo polt me obliva user posted image

Pike poke pošiljam družini user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

in držim pesti, da se vse uredi tak kot je treba. Pa še nekaj virtualnih objemov

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

samo, da bodo čim lažje prebrodili.

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?