ada2
|
no, pa se greva... evo: naročil si je obisk svojega biološkega očeta za danes, kar mi je seveda pozabil povedat in potem se zgodi, da kolega postane očka (ma ja, res je ful presenetilo, glede na to, da je bila že 1 teden čez rok) in ga sploh ni bilo iz službe še domov... jaz si naredim plane za čez dan, nakar se pripelje na dvor V.D. biološki tast, ki je btw sicer zelo super človek, dobričina, da je ni večje, deca ga obožujejo, a na žalost je človek popolnoma gluh.... pred cca 6 meseci je imel operacijo, po kateri so obljubljali, da bo slišal toliko, da se bo lahko normalno pogovarjal, ampak nič.... in potem sem preživela sicer lep dan z njim in otroci na igralih v parku, a kaj, ko sem pozabila doma beležko in kuli, da bi mu pisala, in sem krilila z rokami in kričaa kot kak norec, haska pa itak nobenega ... ja, gospod ded pa mi reče, ko sem ga klicala in povedala, da nas je oči obiskal: "aja, sem pšozavbil, da sva se zmenila, ja, ampak zato zdaj ne bom hodil domov... ti se ukvarjaj z njim."