Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijke 2008 čvekajo... 10. del 24.5.2011 9:22:23
|
|
|
|
Cuba Libre
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis za poleti ima naša Crocs ice, platnene supergice, pa še neki ji moram najt, neki luftig , vsekakor pa ne spredaj odprtih sandalčkov, sem jih kupila lani pa jih je imela samo 2 x obute, je tud mene strah da si bo prste zradirala pa naš je ful divjak, pa se lani niti enkrat nč po prstih naredu.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.5.2011 9:25:16
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 čvekajo... 10. del 24.5.2011 9:32:16
|
|
|
|
tims
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis IZVIRNO SPOROČILO: Cuba Libre IZVIRNO SPOROČILO: populis za poleti ima naša Crocs ice, platnene supergice, pa še neki ji moram najt, neki luftig , vsekakor pa ne spredaj odprtih sandalčkov, sem jih kupila lani pa jih je imela samo 2 x obute, je tud mene strah da si bo prste zradirala pa naš je ful divjak, pa se lani niti enkrat nč po prstih naredu. mogoče je "divjak" z občutkom :), Lara tak čudn hodi da vse čevlje pošvedra, sploh pa v vrtcu kjer se vozijo z premalimi poganjalčki in pol drajsa po asfaltu z čevlji, spomladi sem ji kupil nove superge, pa jih je v 2 tednih že čist podrajsala spredi pri pavčkih Evo, isto je pr ns.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.5.2011 9:54:02
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 čvekajo... 10. del 24.5.2011 9:57:53
|
|
|
|
nanka
|
Dan moje dame, kako ste? No tako pri meni se je stanje malo umirilo, točneje za letos sem opravila vse študijske obveznosti, tako da bom malo lažje zadihala. Opravila sem 11 izpitov, 10 seminarskih nalog z zagovori, zdaj pa me naslednji mesec čakata še dva izpita, vendar ker imam vse pogoje za tretji letnik sem srečna. Drugače pa nič novega pri nas. Otroci zdravi, ena se muči na faksu, en se pripravlja na srednjo šolo, Ena komaj čaka da gre v šolo in tamala uživa življenje.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.5.2011 10:12:30
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.5.2011 10:14:09
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.5.2011 10:15:26
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.5.2011 10:21:06
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.5.2011 10:26:43
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.5.2011 10:47:46
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.5.2011 10:52:28
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.5.2011 10:55:20
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.5.2011 11:00:18
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.5.2011 11:02:57
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.5.2011 13:52:15
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.5.2011 13:58:39
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 čvekajo... 10. del 24.5.2011 14:46:36
|
|
|
|
tims
|
IZVIRNO SPOROČILO: nanka Dan moje dame, kako ste? No tako pri meni se je stanje malo umirilo, točneje za letos sem opravila vse študijske obveznosti, tako da bom malo lažje zadihala. Opravila sem 11 izpitov, 10 seminarskih nalog z zagovori, zdaj pa me naslednji mesec čakata še dva izpita, vendar ker imam vse pogoje za tretji letnik sem srečna. Drugače pa nič novega pri nas. Otroci zdravi, ena se muči na faksu, en se pripravlja na srednjo šolo, Ena komaj čaka da gre v šolo in tamala uživa življenje. In to je najbolj pomembno . Nanka, kapo dol. Res si pridna Almera, za taščo . Tvojega dragega pa čisto zastopim. Mu verjetno res ni lahko imeti v takih trenutkih takega človeka ob sebi, kot si napisala, ampak se pa strinjam z RR-jko - še dobro da je tako. Sončica, hvala za info o Kungfu Pandi in Carsi. Nisem vedla, da prihaja nov del . Komi čakam . Men so ful luškane te risanke in jih res rada gledam.
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 čvekajo... 10. del 24.5.2011 14:48:51
|
|
|
|
tims
|
IZVIRNO SPOROČILO: Almera Aja, to sem hotela še napisat - v nedeljo smo bili na enem otroškem RD in me Bor prav prijetno presenetil. Sobili otroci posebej v telovadnici, ta stari smo pa zunaj kofetkali. In mali ni nikogar poznal, ker se ful redko z otroki dobimo. Pa je šel v telovadnico in se igral ko veliki, me tudi malo ni pogrešal. Nakar so se vsedli za mizo za torto jest in je kar enega fantak prekomadiral, da se je umaknil, čes da bo on sedel zraven slavljeneca (ki ga je BTW videl nazadnje pred enim letom), pojedel sam celo torto (doma on revček ne more sam). Mi je ful pomirjujoče, ker imam občutek, da vrtec le ne bo tak problem. Pa včeraj v Tivoliju se je ful zapričal z enim tipom, ki je šel laufat. Kam pa greš, a tečt? Moja mami tud teče, itd, itd. Tipu se je ful smejalo Bravo Bor Mi imamo pa dons 50 obletnico vrtca in praznujemo na Kodeljevem. Sicer naši ne bojo nastopal, pa vseeno
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.5.2011 21:21:39
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.5.2011 21:27:25
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.5.2011 22:20:07
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.5.2011 22:24:39
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.5.2011 22:55:56
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 čvekajo... 10. del 25.5.2011 8:10:29
|
|
|
|
tims
|
Dobro jutro . Roj. dan je mimo, danes pa že praznujemo Dan mladosti . Včeraj so me pa moji trije ful lepo presenetili. So bi naštimali tortico s svečkami (še dobr da je moj kupil samo številke ), Tim se je spomnil da rada berem une romane za eno urco in so mi jih kupili, pa še soli za v kopeli, k so mi jo pa tud naštimal, tako da sem se sredi popoldneva že namakala .... Skratka, prov lepo . Pol smo šli pa še na praznovanje obletnice vrtca, kjer je bil tud ata Jankovič. So mu dal celo eno darilo in vse skupaj je zgledal tko kot v času Tita . Otročki so pa tko lepo nastopal, so mi kr solze stopile v oči. Sem si rekla, še dobr da naša ne nastopa, ker bi spet tulila k žval. Eni so mel pa take orng koreografije, da smo res sam gledal. Skratka ful so se potrudil .
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.