|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
23.5.2011 21:40:38   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 551
   [Brisano sporočilo]
23.5.2011 22:11:46   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 552
   RE: Julijke 2008 čvekajo... 10. del
23.5.2011 22:16:46   
Cuba Libre
utri dopoldan je moj fraj , skoknem pa na pedikuro (noge so mi nekam daleč..ne vem a so zrastle al kaj, jih ne dosežem) pa na depilacijo (tamale si sploh ne vidim več..se je pomanjšala verjetno)

najbrž so zrastle ja...

...a misliš, da jo še sploh maš? user posted image user posted image user posted image user posted image

kake maš user posted image nasmejala si me za včerej pa dans skup! user posted image

< Sporočilo je popravil Cuba Libre -- 23.5.2011 22:17:20 >

Neposredna povezava do sporočila: 553
   [Brisano sporočilo]
23.5.2011 22:19:17   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Cuba Libre)
  Neposredna povezava do sporočila: 554
   [Brisano sporočilo]
23.5.2011 22:23:08   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 555
   [Brisano sporočilo]
23.5.2011 22:25:24   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 556
23.5.2011 22:28:37   
Cuba Libre
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

IZVIRNO SPOROČILO: Cuba Libre

utri dopoldan je moj fraj , skoknem pa na pedikuro (noge so mi nekam daleč..ne vem a so zrastle al kaj, jih ne dosežem) pa na depilacijo (tamale si sploh ne vidim več..se je pomanjšala verjetno)

najbrž so zrastle ja...

...a misliš, da jo še sploh maš? user posted image user posted image user posted image user posted image

kake maš user posted image nasmejala si me za včerej pa dans skup! user posted image

po mojem so se res podaljšale..kakorkoli jih hočem prelomit, jih ne dosežem user posted image

una pa tk ne vem če je res še sploh tam..kaj če je zdej kej druzga...

Ka je cuba..a bote pušnali al ne..dejte na, da osvojimo vse tri lovorike..vi ste tk bli predlani prvaki

ni šans!!! naslov bo naš! user posted image

letos mamo mi tevice http://www.teva.com/productdetails.aspx?g=k&productID=6097&model=Psyclone%202 in pa tele merelke http://www.merrell.com/UK/en-GB/Product.mvc.aspx/20718Y/0/Youth/Iggy-Web-Junior?dimensions=0

< Sporočilo je popravil Cuba Libre -- 23.5.2011 22:29:30 >

Neposredna povezava do sporočila: 557
   [Brisano sporočilo]
23.5.2011 22:34:47   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 558
23.5.2011 22:43:43   
Cuba Libre

najbrž so zrastle ja...

po mojem so se res podaljšale..kakorkoli jih hočem prelomit, jih ne dosežem user posted image

una pa tk ne vem če je res še sploh tam..kaj če je zdej kej druzga...

Ka je cuba..a bote pušnali al ne..dejte na, da osvojimo vse tri lovorike..vi ste tk bli predlani prvaki

ni šans!!! naslov bo naš! user posted image

letos mamo mi tevice http://www.teva.com/productdetails.aspx?g=k&productID=6097&model=Psyclone%202 in pa tele merelke http://www.merrell.com/UK/en-GB/Product.mvc.aspx/20718Y/0/Youth/Iggy-Web-Junior?dimensions=0

vedno bolj verjamem v to, da bo res.. naši fantje so izčrpani... mrtvi, sesuti, poškodovani, preigrani.. nimam več besed kaj vse še user posted image

evo točno tele Tevice sem gledala danes v BC za Kali v vijola barvi..res kjut.. jih rad nosi??

na to računoamo... kruto, a res :/

tevice so najjače! že lani je mel enake, olivne. letos sm kupla pa modre. ampak pazi!!! v intersportu so 30eur, v hervisu pa 20eur. enake!!! nosi jih ful rad, so take mehke in nč ne žulijo... lani so ble pregurane u 3pm, pa so take ko nove. tk da so res fajn. tele merelke so pa tut fajn. sploh za otroško igrišče, ko laufa pa go in dol pa kamečnki ne grejo not.

Neposredna povezava do sporočila: 559
   [Brisano sporočilo]
23.5.2011 22:51:02   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 560
   [Brisano sporočilo]
23.5.2011 22:55:30   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 561
24.5.2011 0:08:34   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1

a vaši že gledajo ta dolge risanke / filme?

Včasih. Cars in podobno, Strela McQueen je trenutno car pri nas user posted image   vmes sicer malo bluzi naokoli, ampak gleda. Pa tistega robotka, eno risanko imamo o volkovih ... vse sorte!

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 562
24.5.2011 7:56:21   
Cuba Libre

mimgrede..boš na tekmi? dej a bojo kake karte v predprodaji, da mi jo vzameš, da ne rabim neki ful prej hodit..sej veš, mala, psi, nosečnost..pa da se še pol gužvam in čakam na karto..no way..
kdaj je sploh tekma?

10 eur razlike je enormna! sploh ne vem kk je lah tk vlka razlika?!

itak da bom na tekmi. da ti pa povem, da je tekma razprodana in kart ni več user posted image bom jst rekla mojmu user posted image da stisne še kje eno vn. je pa tekma ob 19.30.

Neposredna povezava do sporočila: 563
   [Brisano sporočilo]
24.5.2011 8:12:47   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 564
   [Brisano sporočilo]
24.5.2011 8:13:38   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 565
24.5.2011 8:17:47   
Majuska
Jutro,

na hitro vas pozdravim, preden se vržem v delo. Moja noč je bila kratka, sem spet se malce izgubila zvečer, zjutraj je bil Aleksander mali sitko - ampak smo preživeli. Danes prespi pri babici, ker grem zvečer na Perpetuume J. Yupiii! user posted image

user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 566
   [Brisano sporočilo]
24.5.2011 8:17:55   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 567
24.5.2011 8:19:15   
Majuska
Draga Tims, vse najboljše ti želim in da boš lepo praznovala! user posted image

user posted image

08.08.2008

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 568
   [Brisano sporočilo]
24.5.2011 8:23:02   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 569
24.5.2011 8:38:21   
tims
Dobro jutrouser posted image .

Hvalauser posted image  .

Smo zdele zjutraj ob kavici nazdravli z jegrčkom in terenovim likerjem . Mmmm teranček je fini, ..... 

Sem pa zdele ugotovila, da bom mogla mal k okulistu. Ne vem, no, vse neki megleno in dvojno vidimuser posted image user posted image

Uf, upam, da bo dons mal manj dela. Včeri je bilo ves čas nekiuser posted image .

Risanke - naša je dobesedno obsedena z Barbapapo. Lahko bi jo gledala 3 ure, če bi ji pustila. Od celovečernih je pa s Timom samo Carse gledala, pa ne celo. Je kr hodila okol, pa mal pogledala, pa se je spet šla mal igrat....

Čevlji - naša ima Crocs - ice, pa ene zaprte sandalce, pa pol še platnene supergice. Nad tevicami pa jest nisem glih preveč navdušena. Naša se mi zdi prevelik štorček in po moje bi ful prstke in nohte poškodovala. Sploh me moti, ker zadnje čase na kolesu kr z nogicami bremzauser posted image

< Sporočilo je popravil tims -- 24.5.2011 8:44:24 >

Neposredna povezava do sporočila: 570
24.5.2011 8:42:29   
tims
Služba -  men se to tud zdi zelo fajn, da imaš tko zrihtan u službi, da ko narediš, greš. Sam pri nas na žalost ne gre tko. Lahko imam kakšen dan cel dan fuuuul dela, kakšen dan pa lahko da nič. Čist odvisen.

Majuska uživaj maksimalnouser posted image .

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 571
   [Brisano sporočilo]
24.5.2011 8:42:33   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 572
24.5.2011 8:43:48   
tims
IZVIRNO SPOROČILO: populis

mimgrede..boš na tekmi? dej a bojo kake karte v predprodaji, da mi jo vzameš, da ne rabim neki ful prej hodit..sej veš, mala, psi, nosečnost..pa da se še pol gužvam in čakam na karto..no way..
kdaj je sploh tekma?

itak da bom na tekmi. da ti pa povem, da je tekma razprodana in kart ni več user posted image bom jst rekla mojmu user posted image da stisne še kje eno vn. je pa tekma ob 19.30.

res ogromna razlika :S

Hmmmm, CL, a ziher v Hervisu ni kakšne akcije? Ker taka razlika res ne bi smela bituser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 573
24.5.2011 8:46:39   
Cuba Libre

IZVIRNO SPOROČILO: tims

IZVIRNO SPOROČILO: populis

kdaj je sploh tekma?

res ogromna razlika :S

Hmmmm, CL, a ziher v Hervisu ni kakšne akcije? Ker taka razlika res ne bi smela bituser posted image

ne, čist redna cena. in ko so mel še tisto VIP akcijo, sm dala kuponček -20% in sm jih dobla še cenej.

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 574
   [Brisano sporočilo]
24.5.2011 9:06:33   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.