lonja
|
Dan januarčice, no, vsake toliko tudi jst pogledam, kaj kej dogaja tu gor, pa vidim, da je bl ena revščina.... . Pri nas nič posebej novega, dnevi in tedni bežijo. Septembra sta obe bejbi zamenjali vrtčevsko skupino, Ajda se je hitro vklopila v novo skupino medvedkov, njeni bivši so šli namreč skoraj (razen dveh) vsi v šolo. Malo me je dajalo, kako bo vse skupaj prenesla, pa sem zdej ko vidim, kaj njeni bivši sovrtičkarji počnejo v šoli in kakšen sistem je, toliko bolj prepričana, da sem naredila prav, ko sem jo pustila v vrtcu . Manca je v vrtcu pristala v skupini navihančki, kar ji gre odlično zraven k njenemu karakterju, je Ajda večkrat objokana zaradi sestrske ljubezni kot ta naš mali ''vragec''. Po novem se postavi v tako čist moško pozo in na vso moč pljune , se vidi, da je v čisto fantovski skupini (12 dečkov in 6 deklic). Poletje smo v večini preživeli nekje ob vodi, bili smo teden dni v Turčiji, pa 2x po teden dni v Šibeniku, vikende pa smo preživljali po trenutnem navdihu in v odvisnosti od vremena . Trenutno smo bejbe same doma, smo poslale očija službeno v Makedonijo za teden dni. Sm bila prepričana, da bo predvsem vikend težaven in naporen, pa smo ga dodobra izkoristile in ga preživele v Bohinju, kjer smo se kopale, pa jahale islandske konje, v nedeljo smo skočile do Kekčeve dežele, pa popoldne še giro po Ljubljani, tako da je bila zvečer v nedeljo kar muka se skopat od same utrujenosti . Renan, koliko ti pa še manjka do konca nosečnosti? Sm mal pozabila, odkrito povedano.... . Se boste javile tudi ostale???
|