|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2011
23.5.2011 6:36:22   
modrimedo
dobro jutro user posted image

(odgovor članu modrimedo)
Neposredna povezava do sporočila: 4276
23.5.2011 7:10:01   
Teni_
user posted image  
PDP, nick, starost, zap.user posted image , št. user posted image , pregled, morf. kraj, user posted image ali user posted image  

1.9.
ANDMIL, 26, 1user posted image , 0user posted image , 07.06., Ravne na Koroškem, user posted image
ninalars, 25, 1user posted image , 0user posted image , 07.06., Ravne na Koroškem, user posted image
pomarančika, 23, 1user posted image , 0user posted image , ?., Slov. Konjice, user posted image
anastazia, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?.,  Štajerskauser posted image
lily81, 29, 2user posted image , 1user posted image , ?
., Ljubljana, user posted image
barbara85, 26, 1user posted image , 0user posted image , 30.05.,  Oplotnica
mamicabiba, 31, 2user posted image , 1user posted image , ?, okolica Maribora, user posted image
2.9.

tinci1, 27, 4 user posted image , 1user posted image ,
?., Domžale, user posted image
MojkaUA, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?., ?, user posted image
Jessy82, 28, 1user posted image , 0user posted image , 01.06., Savinjska,
user posted image
panja, 29, 2user posted image , 1user posted image , ?.,  Savinjska,
user posted image
delfinkica, ?, 3user posted image , 1user posted image , ?., ?
Sunny_Dream, 29, 1user posted image , 0user posted image , 07.06., Ljubljana, user posted image
vintage, 25, 1user posted image , 0user posted image , 10.06., okolica Kopra, user posted image
3.9.

sonce81, 30, 1user posted image , 0user posted image ,
?, Ljubljana
jaznoseca, 38, 5user posted image , 1user posted image , 02.06., Maribor, user posted image
4.9.
Teni RR, 27,4 user posted image ,2user posted image , 01.06., Ruše, user posted image
nepremagljiva, 37, 7user posted image ,2user posted image , ?., ?
URSY33, 33, 4user posted image , 1user posted image , ?., Litija, user posted image
lorelei82, 28, 2user posted image , 0 user posted image , ?., Maribor, user posted image
5.9.
bucka2, 26, 1user posted image , 0user posted image , 03.06., Ljubljana, user posted image
jejhata, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?., ?, user posted image
ivanjščica, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?
6.9.

Nincica1, ?, 2user posted image , 1 user posted image ,
?, ?

7.9.
plouse, 31, 2user posted image , 1user posted image
?,
Reby, 36, 2user posted image ,1user posted image , ?., Ljubljana

vrtnica83, 28, 3 user posted image , 1user posted image ,
26.05.,  okol. Domžal, 
user posted image
8.9.
Norica, 30, 2user posted image ,1user posted image ,  ?., ?
strelkica, ?, 4user posted image , 3user posted image , ?., ?, user posted image

9.9.
Pigy, 28, 1 user posted image , 0 user posted image , 01.06., Ljubljana, user posted image
srecka84, 27, 1user posted image , 0user posted image , 07.06.,  Postojna, user posted image
josephine27, 29, 2user posted image , 1user posted image , 
?, Ajdovščina, user posted image
10.9.

karin82, 28, 2 user posted image , 1user posted image ,
?., ?

TiaŽan, 25, 2user posted image ,1user posted image , ?,  Podčetrtek
agha , 32, 2user posted image , 1user posted image ,
?, Kranj
rainbow, 36, 3user posted image , 2user posted image , ?, Maribor, user posted image
11.9.
modrimedo, 32, ?user posted image , ? user posted image ,
10.06., Ljubljana
, user posted image
Anonimna, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?., ?
Ancicici, ?, 3user posted image , 2user posted image , ?.,  Ljubljana

TDiemat, 25, 2user posted image , 0user posted image , 06.06.,  okolica Maribor, user posted image
Krysia, 34, 4user posted image , 1user posted image , ?., 01.06.,  Ljubljana, user posted image

eltea333, 30, 2user posted image , 1user posted image , 15.06., ?, user posted image
12.9.

Lannna, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?., Maribor
13.9.

anabanana1981, 29, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?
leaa, 30, 3user posted image , 1user posted image , 02.06., Zagorje ob Savi, user posted image
klavdija27, ?, 3user posted image , 1user posted image , ?., Zreče, user posted image , user posted image
14.9

olana, 28, 2 user posted image , 0user posted image , ?., ?
Cebelica2, 30, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?
NAHRIN, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?
15.9.

*žurerka*, 26, 3user posted image ,1user posted image , 08.06., ?, user posted image
dory,32, 2 user posted image , 1user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
16.9.
*tedy*, 40, 4 user posted image , 3user posted image , 24.5., Ljubljana
D.anna 76, 34, 3user posted image , 2user posted image , ?.,  Ljubljana
issa, 24, 2user posted image , 1user posted image , 14.06., Maribor,user posted image
*AnaL*, 31, 3user posted image , 2 user posted image , 30.05., ?
PikaPokaZBusijem, ?, 1 user posted image , 0user posted image , ?., Domžale
17.9.

kristi07, 28, 1 user posted image , 0user posted image , ?., Zapuže
KAHLO, 32, 3user posted image , 1user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
Evvva, 30, 1user posted image , 0user posted image , 07.06., Ljubljana, user posted image
*alja*, 26, 2user posted image , 1user posted image ,
?., Prekmurje
, user posted image
18.9.
19.9.
rihtarca, 31, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?, user posted image
vlazag, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, Velenje
Shamsia, 30, 2user posted image , 1user posted image , 13.06., okolica Postojne, user posted image
Ajda_, 24, 1user posted image , 0 user posted image ,
?., okolica Ptuja, user posted image

nana13, 27, 2user posted image , 1user posted image , 14.6., Strunjan, user posted image
daka, 36, 3user posted image , 2user posted image ,
26.05.,  Maribor,
user posted image
izola05, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?., okolica Kopra
20.9.

21.9.
Dorianna, 32, 2user posted image , 1user posted image , ?., okol. Ljubljane
mala mala, ?, 2user posted image , 0user posted image , 27.05., ,Prlekija
22.9.

Tanejci, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?., ?
23.9.

carly, 28, 4 user posted image , 1user posted image , 14.06., okolica Jesenic, user posted image
24.9.
Tajska, 33, 2user posted image , 1user posted image , ?., Trbovlje
NM, 34, 3user posted image , 1user posted image ,
?, Postojna, user posted image
25.9.

SSheila, ?, 3user posted image , 1user posted image ,  ?., ?
anonimnauser posted image ,?, 5user posted image , 1user posted image , ?., Mengeš
matejkaantolin@gmai, ?, 4user posted image , 3user posted image , ?, ?

mate0ja, 29, 2user posted image , 1user posted image ,
?.,
Ljubljana, user posted image
26.9.

anschk, 25, 2user posted image , 1user posted image , ?., ?
27.9.
bimba7277, 39, 2user posted image , 0user posted image , 17.06., 23.05., ?
san, 33, 5user posted image , 4user posted image 31.05., Ljubljana, user posted image
28.9.

29.9.

bela zvezdica, 30, 3user posted image , 1user posted image , ?, Štajerska
pumpkin23, 29, 2user posted image , 1user posted image , 24.05., 24.05., Ljubljana
2.2., ?, 3user posted image , 1user posted image , 07.06., ?, user posted image
moniketna, 22, 1user posted image , 0user posted image , 14.6., Ravne na Koroškem
Princess1, 30, 3user posted image , 0user posted image , 13.06., Ljubljana, user posted image

pomar*ANČA*, 26, 2user posted image , 1user posted image , ?., okolica Domžal
mojcyka, 24, 1user posted image , 0user posted image , ?, okolica Ptuja
30.9.

Majcii, 29, 1user posted image , 0user posted image , ?, Medvode
anabanana, 21, 1user posted image ,0user posted image , ?, Ljubljana user posted image
Neja 007, 30, 2user posted image , 1user posted image , 24.05., Kamnik, user posted image
anchy_, 27, 1user posted image , 0user posted image , 17.06., Novo mesto

SKUPAJ NAS JE: 88
NOSEČKE Z DVEMA
: klavdija27
Z NAMI SO POT ZAČELE:user posted image
sashy,SILVA,anonimna , Arabella1, Norica, lunax, anonimna3, mucixxx, Dream
user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 4277
23.5.2011 7:11:37   
Teni_
Dobro jutro.

Danes se ni najboljše spalo. Spet. Se že par dni non-stop prebujam.

Neposredna povezava do sporočila: 4278
23.5.2011 7:25:54   
nepremagljiva
Dobro jutro!
Se strinjam. Tudi jaz sem nocoj bolj slabo spala. In vedno ko sem se prebudila, sem moral na obisk wc-ja. user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 4279
23.5.2011 8:04:48   
srecka84
Dobro jutro

Ja no tole s prebujanjem in obiskovanjem wc-ja ponoči mi je kar znano. Mogoče se 1x na mesec zgodi, da se niti ne prebudim ponoči. Drugače je to že obveza najmanj 2x ponoči na wc.

Kako ste?
Uf, jaz že komaj čakam 7.junij, da bo čimprej ta AC za mano. Med tem naš user posted image vsak dan bolj razgraja po trebuščku. Prav smešno mi je ko trebušček pogledam pa ga kr v eno stran premakne. user posted image user posted image

Danes me čaka kup opravkov. Kakšno nesrečo imamo... prejšnji mesec nam se šel pralni stroj ... kupi novega...nato zdaj med vikendom nam je pa bojler za vodo šel....danes morem it pogledat če se dobi še kose za našega, čene pa novega... Ufaaaa vsakič nekaj. Pol pa spet na zavod, saj mi zdaj ko prejemam denarno nadomestilo uspešno iščejo službo, a ginekolog mi je reku počitek, prepoved dvigovanja težkih bremen,...ker ni bilo dovolj potrdilo od prejšnjega meseca da sem v 5. mesecu nosečnosti sem morala it po drugo. Težijo kjer ni treba. Kje me najdejo zdaj med celo množico ljudi ki so že leta doma in iščejo šiht....user posted image user posted image user posted image

Uh še sama sebi sem že tečna. Prejšnji teden sva z mojim možekom bila v mat.šoli in dobila potrdilo, da bo lahko prisoten pri porodu. V petek pa nisem mogla na predavanje saj sem imela glih ob tisti uri serviserja kabelske tukaj pa je kr nekaj časa bil in še ni uštimal kot se spodobi...Zdaj vsaj tv in internet delata...navaden telefon pa še kr ne.
No ta predavanja se pa že približujejo h koncu....samo še 25. in 27.maja....na predavanje o ep.analg. pa bom raje šla v postojno, ker baje raje vidi da je njegov podpis. Pa tut na ogled porodnišnice ne mislim it tukaj ampak v postojno...

No danes pa sem se razpisala... grem se zdaj pripravit pol pa po opravkih.

Lep sončen dan vsem

(odgovor članu nepremagljiva)
Neposredna povezava do sporočila: 4280
23.5.2011 9:05:56   
Pigy
Jutro, čeprav je neki oblačno.

Kašljem ko zmešana, pa grlo me boli- uh al ne maram klime v avtu.

Kuham kavico, saj najedla sem se že. Aha, pa nisem ostala pri mojih na počitnicah, kr je prišlo do spremembe, ampak sem sama kriva, kr ne znam prebrat moških misli user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Srečka84- sej ponavadi tko pride. mislim, da ene dve leti nazaj al celo že tri, je meni tko v 4 tednih, štedilnik, hladilnik, pralni stroj, tv in skrinja. 

Kaj boste počele in kuhale? Jaz gruntam o krompirjevem golažu.

Živi za učenje in naučil se boš živeti.

(odgovor članu srecka84)
Neposredna povezava do sporočila: 4281
23.5.2011 9:11:35   
srecka84
Pigy mene pa ni volja kuhat kavice sam zase...če bi bila bliže bi se ti pridružila pa bi šle kam skupej jo spit...user posted image

Ma ja vem sam nam se to dogaja že lep cajt...mamo dva stanovanja ali crkne v enem ali drugem tko da keš gre zmeraj pri meni... user posted image Mah sej bo pravijo da za vse je neakj dobro....user posted image user posted image

(odgovor članu Pigy)
Neposredna povezava do sporočila: 4282
23.5.2011 9:16:18   
Pigy
IZVIRNO SPOROČILO: srecka84

Pigy mene pa ni volja kuhat kavice sam zase...če bi bila bliže bi se ti pridružila pa bi šle kam skupej jo spit...user posted image

Ma ja vem sam nam se to dogaja že lep cajt...mamo dva stanovanja ali crkne v enem ali drugem tko da keš gre zmeraj pri meni... user posted image Mah sej bo pravijo da za vse je neakj dobro....user posted image user posted image

Denar se mora obračat. user posted image

Meni ni problem za kavico. Ti jo pošljem kr prek zs-ja. user posted image

Povej mi kako kej voziček, sem videla v albumu lsikceuser posted image

< Sporočilo je popravil Pigy -- 23.5.2011 9:17:46 >

(odgovor članu srecka84)
Neposredna povezava do sporočila: 4283
23.5.2011 9:35:12   
issa
JUtro!!

hm tudi jaz sem nekak povožena danes, kaj je to bla te za neka noč???

jaa kavica, si jo grem kar skuhat...user posted image user posted image user posted image

Imam en velik problem ničččč se mi ne daaaaaaaaaaa........................... pozna ker to??

(odgovor članu Pigy)
Neposredna povezava do sporočila: 4284
23.5.2011 9:37:41   
Princess1
Jutro,

jst sem tud že na veliko pridna. Sem bla že pri zobarju in me je fiul pohvalila, tko da imam naslednji pregled čez eno leto.

Zdej sem klicala na komisijo in oni so pošto prejeli ravno v ponedeljek tko, da odgovor pričakujem jutri. Kr neki.

Sem pa na veliko že v pisanju seznamov kaj vse še potrebujeva za user posted image  in se mi kar user posted image  od tega, ko računam še koliko dinarčkov je potrebno. V bistvu se pa trenutno najbolj veselim morju in komi čakam, da pomočim rit v vodo user posted image .....

(odgovor članu Pigy)
Neposredna povezava do sporočila: 4285
23.5.2011 9:46:06   
san
joj ste že pridne z nakupovanjem. jst mam pa že večino stvari in mi ni potrebno nič kupit. no, kompletek za iz porodnišnice, samo še razmišljam kaj vse rabi (koliko morajo biti septembra oblečeni - verjetno tam nekako kot majski). predvidevam, da spodnji bodi, pa majčko za čez in potem odvisno od vremena, žabice in hlačke ali pa samo hlačke. in potem za čez jopico al pa sma dekico za pokrit. pa kapico in štumfke ali copatke. jst mam rok bolj prosti koncu septembra. čeprav, če bo šlo kot pri drugih, vsak je bil za en teden prej, bom rodila začetek septembra, če ne avgusta. no, men bi ustrezal septembra, kakšen drugi teden, da je začetek šole že mimouser posted image .

pa glede vozička še nisme odločena, čeprav verjetno bomo kar dokupili tistega dvojnega. jst bi ga že pred morjem, da bi lahko zvečer še našga 3 letnika na sprehodu notr dali, ker se radi pozno sprehajamo.

nč, grem hitro pomit po tleh, pol mam pa še neki za narest, uživajte.

(odgovor članu Princess1)
Neposredna povezava do sporočila: 4286
23.5.2011 10:08:49   
mala mala
tudi za mano bolj ko ne neprespana noč.. zvečer nisem morala zaspat, zjjutraj pa že ob 5h auf.. pa še vreme kislo, brez sončka.. v glavnem da je moj sonček aktiven user posted image  zvečer uživala skoraj da 2h ob gledanju bušija, kako se beba premika iz enega konca v drugi.. user posted image  
glede nakupov bova z mojim še malo počakala.. vse imava že nagledano ali zmenjeno, tak da tam čez kaki mesec dni, prej ziher ne..
želim vam lep dan

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4287
23.5.2011 11:31:06   
URSY33
Princess1 tole z bolniško pa res mečkajo.Men je tud že v petek potekla, pa še nič odgovora.A so ti kej rekl, če bodo dons obravnaval?

(odgovor članu mala mala)
Neposredna povezava do sporočila: 4288
23.5.2011 13:08:40   
2.2.
meni je bolniška tudi potekla in odločbo dobim jutri. tako mi je rekla moja zd.
imam pa doma danes tamalo ker je spet imela neke probleme prejšni teden. jaz sumim na laringitis-ker ima takšne znake do zdaj 2x. danes je sicer še doma čeprav ji ni nič, samo toliko da se mamica z njo pocarklja ker je bila čez vikend pri tasu in tašči 1. na počitnicah.

zdaj pa kuhat kosilo. puranji zrezki na žaru  z bučkami in pečen krompir v pečici. pa solato za solatare. meni je dobra samo kupljena solata-kristalka. domače ne morem pogoltnin. a ostali doma pa samo domačo, ki vem ja je bolj zdrava, samo mi ne gre dol-se bolj učim jest solate od laniuser posted image user posted image

(odgovor članu URSY33)
Neposredna povezava do sporočila: 4289
23.5.2011 14:07:05   
pumpkin23
Hojla
Za mano je že zelo pester dan. Sem šla zjutri dat kri in sm izkoristila izhod še za male nakupeuser posted image .
Drugače pa smo bili ta vikend na morju in je bilo tako zelo lepo da upam tole ponovimo kaj kmalu. Pa moje počutje je na morju čist kontra. Tuki me trtica boli d anič ne morm in matra me seneni nahod da komi živim. Tam pa kot da moja trtica sploh obstajala nebi in nos si je malo odpočil od kihanja. Morm rečt g. da mi more predpisat počitek na morjuuser posted image .

Zdej pa šibam po našega malega v vrtca. Pridno božite trebuščke

(odgovor članu 2.2.)
Neposredna povezava do sporočila: 4290
23.5.2011 15:38:58   
jenny700
heej nosečke :)

Vabim vse iz Gorenjskega konca da se pridružite forumu (debaati) GORENJSKE NOSEČKE..mogoče pa najdete kakšno nosečko iz vašega konca zaa skupno kofetkanje user posted image

lep pozdrav vsem user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4291
23.5.2011 16:45:08   
*alja*
Ima mogoče katera izkušnje z vozičkom Peg perego skate? Ga ima katera, oziroma ga je kje uporabljala- izkušnje prosimuser posted image ?

25.08.2005 Alja

Vse v življenju enkrat mine! Sreča, žalost, smeh in solze; vse je le trenutno stanje. Zato uživajmo vsak trenutek posebej in bodimo srečni.

(odgovor članu jenny700)
Neposredna povezava do sporočila: 4292
23.5.2011 17:36:13   
srecka84
Pigy - voziček je super. Jaz ga že uporabljam za sprehode ko pride k meni kolegica z 2.mesečno hčerkico...
Res je super. Sicer je to novi 4 kolesnik znamke baby boom. Za razliko od prejšnjega ima boljše vzmeti, večjo košaro in malo večji jajček. Res je super tudi za po makedamu in gozdnih poteh.

(odgovor članu Pigy)
Neposredna povezava do sporočila: 4293
23.5.2011 17:48:55   
vintage

Pigy - voziček je super. Jaz ga že uporabljam za sprehode ko pride k meni kolegica z 2.mesečno hčerkico...
Res je super. Sicer je to novi 4 kolesnik znamke baby boom. Za razliko od prejšnjega ima boljše vzmeti, večjo košaro in malo večji jajček. Res je super tudi za po makedamu in gozdnih poteh.

Weila,
tudi midva s fantom razmišljava o tem vozičku. A je res tako dober? Se ga splača vzeti? Ga imajo še vedno na zalogi? Je bila to tvoja prva izbira? user posted image

(odgovor članu srecka84)
Neposredna povezava do sporočila: 4294
23.5.2011 18:01:43   
Pigy
Nas je septembrke obnorel tale baby boom user posted image user posted image user posted image

Jaz sem ga že zdavnej mela ogledanega, pa še gt3 ali pa chicco s3 (zadnje dvoje sem rabljeno mislila). Nekak se odločam še. Mam še cajt.

Srečka84- me veseli da si zadovoljna. Vem, pa da jih lahko tud v živo vidimo, sam se ne spomnim več kje.

Me je pa zdej moja mami klicala, da sta s fotrom kupla komplet otroško posteljico z jogijem. user posted image Pa dobr ve, da posteljico že mam, ker je od mojega ko je bil majhen. Ampak njej dopovedat, moj je pa zdej čist užaljen, in se ne pogovarja. Eh, ti tastari, hočjo vse po svoje nardit. Zdej itak vem, da se bomo skregali, ker bom ustrajala da posteljica, ki so jo kupili ostane pri njih, da jo bomo tam meli.

Sploh nisem vedla da je danes dež padal, pa cote sm obesla na balkon in nisem pogruntala, zdej pa jih grem pobrat pa vidim da je cesta še mokrauser posted image user posted image user posted image user posted image

Bo bolje, je res en čudn dan

(odgovor članu vintage)
Neposredna povezava do sporočila: 4295
23.5.2011 18:08:26   
jejhata
Tudi mene zanima peg perego skate. Brala sem izredno dobre kritike, včeraj sem ga tudi videla v živo v Olimju in je fantastičen. Uporabljen je bolj v Lj, v Celju ga sploh še nisem videla.
alja, če zveš kaj več, javi informacije.

(odgovor članu *alja*)
Neposredna povezava do sporočila: 4296
23.5.2011 19:12:51   
srecka84
Sej pravim jaz sem ful zadovoljna s tem vozičkom baby boom ta novi 4 kolesnik. Res ga nebi menjala zdaj.

V trgovini Ringaraja na Markovcu v Kopru. Baje da se ga malce ceneje da kupiti tudi pri proizvajalcu v Vanganelu pri Kopru.

V drugih trgovinah pa ne vem kako je ali je mogoče ga kje videt.

(odgovor članu jejhata)
Neposredna povezava do sporočila: 4297
23.5.2011 19:15:35   
srecka84
Vintage ja je bila moja prva izbira. In baje jih imajo še vedno na zalogi. Kupiš lahko kot sem napisala v trgovini ringaraja na Markovcu ali pa v Vanganelu, kjer jih proizvajajo. user posted image

(odgovor članu vintage)
Neposredna povezava do sporočila: 4298
23.5.2011 19:36:55   
srecka84
Uh punce zdaj sem opazila da sm sfalila ime trgovine sm napisala ime našega foruma ringaraja namesto ime trgovine...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ime trgovine na Markovcu, kjer prodajajo vozičke je Ajatutaja, ne pa ringaraja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Na FB-ju lahko označite všeč mi je pa se vam pokažejo novosti v trgovini.

< Sporočilo je popravil srecka84 -- 23.5.2011 19:50:37 >

(odgovor članu srecka84)
Neposredna povezava do sporočila: 4299
23.5.2011 19:50:19   
Pigy

Uh punce zdaj sem opazila da sm sfalila ime trgovine sm napisala ime našega foruma ringaraja namesto ime trgovine...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ime trgovine na Markovcu, kjer prodajajo vozičke je Ajatutaja, ne pa ringaraja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sej res ajatutaja, na fb sem videla enkrat slike user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ringaraja= ajatutaja     sej je podobnouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu srecka84)
Neposredna povezava do sporočila: 4300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?