|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2011
21.5.2011 12:46:14   
modrimedo
jaz sem pa v sestavljanju seznama za ime ..ma skor nam je že imen zmanjkalo user posted image
kak predlog user posted image user posted image ,recimo za dolgo ime :) ,kratkega za zdraven bomo že našli heheheheh

(odgovor članu Dorianna)
Neposredna povezava do sporočila: 4251
21.5.2011 14:12:26   
eltea333
Punce, najlepša vam hvala za vse odgovore, bom pogledala še kaj po netu, kaj dobim na to temo.

Jaz sem rodila prvega v Šempetru in bom šla najverjetneje tudi sedaj tja. Z babico sem bila zelo zadovoljna, dokler se nisem popolnoma odprla, sem se lahko svobodno sprehajala po hodniku in sobi, na voljo mi je bila žoga, postelja.. Tudi potem je bilo tako z mano kot tudi z user posted image  vse v redu, tako da me ni babica nič omejevala in me ni nikamor priklapljala, le vsake toliko je hotela slišati, če je z otrokom vse v redu. Porod je bil zelo hiter, zelo lepo sem se odpirala, le na koncu mi potiskanje kar ni in ni šlo. Zdelo se mi je, da traja celo večnost (rodila sem pa po 3 urah v bolnici). Na koncu je prišla sestra, ki se je naslonila na trebuh in mi tako pomagala iztisniti našega user posted image  na svet. Kako se pa druge spominjate tega dela poroda?

Glede na to, da je bil moj prvi porod tako lep in mi niso dodajali nobenih umetnih popadkov, nobenih protibolečinskih pripravkov pričakujem, da bo šlo vse ok tudi tokrat. Upam le, da tokrat ne bom rezana, raztrgana, šivana. Po prvem porodu sem imela še celo leto težave, brazgotina me je vlekla, bolela.

Tudi jaz se pripravljam na porod s telovadbo, s krepitvijo mišic medeničnega dna, z meditacijo. Ampak si kljub temu, da bo mož zraven želim, da bi imela ob sebi babico, na katero bi se lahko 100% zanesla. Tako, kot sem se lahko na to, ki je bila ob meni pri prvem porodu. Želim si, da bi lahko že prej vedela kdo bo tam z mano. Hkrati pa ne vem, kako bi lahko to speljala, saj se zavedam, da v bolnišnicah ne marajo "zakompliciranih" porodnic, čeprav sploh ne bi rada nič komplicirala- le želim si, da bi lahko tako zelo intimen in poseben čas, kot je rojevanje otroka delila z ljudmi, na katere se lahko zanesem.

Pozdrav vsem!

(odgovor članu modrimedo)
Neposredna povezava do sporočila: 4252
21.5.2011 18:37:42   
olana
Kak ste punce?
Js sm zmatranauser posted image user posted image , do zdaj sva sestavljala sobico, pa še nisva postavla do konca, bova jutr naprej. Kak se vse zavleče. Neč grem ležat, noge boleče in zatečene, sej bo boljš.

Mejte se.

(odgovor članu eltea333)
Neposredna povezava do sporočila: 4253
21.5.2011 19:11:20   
Princess1
Dan punce,

Od komisije nisem še nič dobila tko, da jih v ponedeljek kličem.

Danes sem pa zmatrana in crknjena v nulo. Sva bila z možekom 4h v Baby centru in naročila: sobico, jogi, posteljnino, baldahin, košaro, voziček z lupinco, košaro in športnim delom in vsemi možnimi dodatki. Tko, da sem zdej na pol mrtva. Noge mam ko lubenice user posted image .

Sobico sva naročila komplet od Lip Poljčane Sonja. Izbrala sva tudi blazino za previjalno, posteljnino, baldahin, nepremočljiv nadvložek....ampak bova to prevzela vse skupi z ostalimi stvarmi, ko pridejo, ker nimam kej zdej z njimi počet. Vzela sva še košaro za dojenčka do 3m starosti, da ga bom imela na začetku ob sebi v spalnici. Sobica je v krem barvi. Ročaje sva vzela sinjo modre in vsi dodatki bodo sinje modri. Sem pa hotela sobico elegantno in nevtralno, ker če bo vse po sreči si želiva še malih user posted image .

Za voziček sva se odločila mutsy z usnjenim držalom in napihljivimi kolesi. Lupinica z isofixom bo od maxi cosi (tista najbolj svetla barva, sem pozabla katera je točno). Za košaro in športni del pa sva vzela od mutsya. Košala je bela, ker sem si jo želela že leta. Športni del, pa je tak perla srebrn, ki se ful lepo preliva. Voziček z dodatki sva namerno vzela bolj nevtralne barve, da bo bil za dej Bog prihodnje otročke. Vzela sva neko posebno košaro, torbo, marelo, dežno prevleko, za zimo dodatek,... Vse te dodatke sva vzela v tej silver barvi, ker bo otroček najdlje uporabljal športni del.

Tko, da to glavno imava.

Sva hotla nakupit še za kopanje in ostalo, ampak sem bila jaz tako utrujena, da ni blo šans. Tko, da bova to enostavno zbrala in takoj vzela, ko pridejo ostale stvari.

Sicer smo se zmenili, da stvari prevzamemo avgusta, ker bova takrat to sobo izpraznila in prepleskala in uredila.

Čakam, da se mojadva vrneta iz ČG, da vidim kaj sta mi prinesla od kozmetike in kompletkov. Tko, da se je hvala Bogu vse začel lepo in počasi odvijat. V juliju bova itak bila na polno zasedena s šolo za starše in urejanjem pisarne za mojega možeka, ker je do sedaj delal popoldne iz bodoče otroške sobe.

Lepo mi bodite!

(odgovor članu olana)
Neposredna povezava do sporočila: 4254
21.5.2011 19:13:51   
Princess1
A ja pa najbolj pomembno zame, vzela sva tudi gugalnik v krem barvi, ga imajo v BC-u. user posted image

Neki me zanima. Jaz bi rada dala razne dekice in te stvari gravirati z dojenčkovim imenom, pa me zanima ali se kje to že lahko naroči gravirano ali pa moram to sama preko kakšne šivilje uredit?

Ime imava že izbrano, ampak ostaja skrivnost do rojstva.

(odgovor članu Princess1)
Neposredna povezava do sporočila: 4255
21.5.2011 20:53:40   
rainbow
Čer!

Uao, vidim, da ste nekatere že v polnem zamahu nakupovanjauser posted image

Glede testiranja za sladkorno, v MB sem dobila nekje dva deci te zadeve za spit; težko bi rekla, da je to sladkana voda, bolj skoraj sam cuker, fuj. Me je pa zdaj prvič poslala, zaradi let. In imam super zgleden cuker.

Mi pa smo danes uživali v arboretumu, midva z možem v senci, punci noreli po igralih, dinozavre smo bolj kot ne v trimu pregledali. Je bilo kar vroče.

Lepo nedeljo vsem! Spočijte si!

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu Princess1)
Neposredna povezava do sporočila: 4256
21.5.2011 21:20:27   
anabanana1981
Jaz ne pretiravam, mogoče pretirava tista sestra kjer sem delala test, rekla je naj naenkrat vse spijem brez obotavljanja, ker drgač test ne bo pravilno pokazal, ko sem vmes mal sapo zajela. tolk o pretiravanju. so si pa ti testi seveda dost različni

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 4257
22.5.2011 7:10:45   
Teni_
Dobro jutro!

Mi pa gremo se danes potepat. Gremo v ta mini zoo land v Slov. Konjice. Pravijo, da je fajn, pa da vidimo.

(odgovor članu anabanana1981)
Neposredna povezava do sporočila: 4258
22.5.2011 7:25:05   
modrimedo
moj pa dela ,tako da smo sami doma ...bom spet prala in pospravljala ,nikoli končana zgodba :)
pa tud naš bolnik z vročino še ni za okoli ,upam da danes ne bo več mela vročine

pa dobro jutro :D,lep dan glede na to da ni več sveta ,ne ?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 4259
22.5.2011 7:26:28   
modrimedo
IZVIRNO SPOROČILO: anabanana1981

Jaz ne pretiravam, mogoče pretirava tista sestra kjer sem delala test, rekla je naj naenkrat vse spijem brez obotavljanja, ker drgač test ne bo pravilno pokazal, ko sem vmes mal sapo zajela. tolk o pretiravanju. so si pa ti testi seveda dost različni

hehehehehe kaka fora :D

(odgovor članu anabanana1981)
Neposredna povezava do sporočila: 4260
22.5.2011 7:30:43   
2.2.
dobro jutro!
danes je pa je tamala prvič prespala pri babici in dedku. nikoli ni hotela prespat; smo jo pustili ampak je bil zvečer tak jok da smo jo šli potem iskat, da se ji nebi preveč zamerilo. in danes celo noč nisem mogla spat, ker ssem samo gledala kdaj bo kakšen tel. klic.
drugač pri nas nič novega. sem šla včeraj malo na hitrco po trgovinah za user posted image  in nisem nič pametnega kupila no razen ene terta majčke.

Neposredna povezava do sporočila: 4261
22.5.2011 9:10:12   
nana13
Hejla...

Vse neki po trgovinh laufaste, jst pa ne bom nč, ma prow nč, k mam še itak vse od Eneja. Za oblečt sploh, vozički so itak še od prej trije, kr bom rabla bo sam kr je hrane, pa še tu ne prec. user posted image
Sploh pa nism neki ljubitelj trgovin, tu je bl moj, je hujš ku babe, kr non stop bi neki kupavu. Vsaj meni ni treba, kr prow pride. Hehehe...

No, ste vidle zdej konc sveta? user posted image
Adriana ( Pigy) je včeri kr pico spekla za poslovilca. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 2.2.)
Neposredna povezava do sporočila: 4262
22.5.2011 9:20:38   
Pigy
IZVIRNO SPOROČILO: nana13
Adriana ( Pigy) je včeri kr pico spekla za poslovilca. user posted image user posted image user posted image

Očitno je bla preslaba, ker smo še vedno tuki user posted image user posted image user posted image user posted image

Pismo, včeri zvečer bi morali k mojim, pa se je moj privlekel domov ob 22ih, in navsezgodi je že šel, jaz pa k budala zdej čakam da primaje svojo rit domov.

Princess1- sta pa fajn zapravlala user posted image

Živi za učenje in naučil se boš živeti.

(odgovor članu nana13)
Neposredna povezava do sporočila: 4263
22.5.2011 9:25:54   
nana13
IZVIRNO SPOROČILO: Pigy

IZVIRNO SPOROČILO: nana13

Očitno je bla preslaba, ker smo še vedno tuki user posted image user posted image user posted image user posted image

Pismo, včeri zvečer bi morali k mojim, pa se je moj privlekel domov ob 22ih, in navsezgodi je že šel, jaz pa k budala zdej čakam da primaje svojo rit domov.

Princess1- sta pa fajn zapravlala user posted image

Al pa je bla tku dobra, d se čaka zdej na naslednjo. user posted image

Kaku so mi znane take fore, čakš, čakš,user posted image ..................  Pa d se ne bi prej zmenli, bi še blu kukr tulk sprejemljivu.
Sej se kr sprjaznš, k ti druzga ne ostane.

(odgovor članu Pigy)
Neposredna povezava do sporočila: 4264
22.5.2011 9:50:14   
Pigy
Eh, z leti se človek vsega navadi. On itak nikol, ampak res, nikoli ni bil točen, oz se držal dogovorjenega. Njemu 5 minut al pa 1 ura pomeni isto user posted image user posted image .

Še vedno čakam. Matr je prav vroče, mami pravi da pa malo kuri, da je pri njih mraz v bajtiuser posted image .

In kaj boste počele na to lepo nedeljo?

(odgovor članu nana13)
Neposredna povezava do sporočila: 4265
22.5.2011 9:51:32   
olana
Dobro jutro!

Evo midva sva končno sobico postavila, tak kot naj bi bilo.user posted image Zdaj pa še to ogromno pisalno mizo pospravit, dat vse na svoje mesto, tudi nikoli končana zgodba, večjo imaš, več navlake maš gor. user posted image user posted image Sem se odločila, da bom šla še nove zavese naročit, je fino, kupiš blago, potem ti jih pa zastonj zašijejo. Sam premerit moram še vse.

Jutr mam pa frizerja, končno nekaj zame. user posted image user posted image Imejte se lepo danes, pa božajte bušije.

papa

(odgovor članu nana13)
Neposredna povezava do sporočila: 4266
22.5.2011 9:54:35   
Pigy
IZVIRNO SPOROČILO: olana

Dobro jutro!

Evo midva sva končno sobico postavila, tak kot naj bi bilo.user posted image Zdaj pa še to ogromno pisalno mizo pospravit, dat vse na svoje mesto, tudi nikoli končana zgodba, večjo imaš, več navlake maš gor. user posted image user posted image Sem se odločila, da bom šla še nove zavese naročit, je fino, kupiš blago, potem ti jih pa zastonj zašijejo. Sam premerit moram še vse.

Jutr mam pa frizerja, končno nekaj zame. user posted image user posted image Imejte se lepo danes, pa božajte bušije.

papa

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za sobico.

(odgovor članu olana)
Neposredna povezava do sporočila: 4267
22.5.2011 10:14:37   
modrimedo
OLANA Kje boš kupila zavese?

(odgovor članu Pigy)
Neposredna povezava do sporočila: 4268
22.5.2011 10:18:08   
ANDMIL
Dobro jutro!

Šele sedaj prav vstala... Fajn je bilo... user posted image

Za kosilo bom kar eno vredu nedeljsko kosilo naredila... Moj dragi že dela v stanovanju, jaz grem pa potem popoldan... Sem sama sebi naredila tako delo, da bi lahko sama sebe po riti... V otroški sobi sem se odločila, da bi bilo lepo, če jaz kaj narišem na steno in potem pobarvam... Samo je pa tako... Če hočeš imeti lepo moraš delati počasi... Včeraj sem 4 ure risala in barvala... user posted image user posted image user posted image Danes pa nadaljujem...

Mene so pa včeraj obvestili, da naj bi dobila otroško sobo v torek, naročeno sobo...user posted image user posted image user posted image Juhuhu... Komaj čakam, da bo potem čas in, da bomo sobico postavili... Potem pa, da noter vse spravim in še kaj kupim - pa bom lažje dihala, ker me je že pošteno strah, da bi me bebika prehitela in jaz še nič ne bi imela... Saj bo...

Lepo bodite! user posted image

(odgovor članu Pigy)
Neposredna povezava do sporočila: 4269
22.5.2011 10:31:55   
Pigy
andmil- to bo lea sobica. le glej da nam pokažeš končni izdelek.

Tak lep dan, pa vse ste si našle notri za delat. user posted image

(odgovor članu ANDMIL)
Neposredna povezava do sporočila: 4270
22.5.2011 10:32:31   
issa
Jutro!!

danes smo se tak lepo naspali,...prav ni se mi ljubilo it iz postle...user posted image user posted image user posted image
joj kak ste ene že pridne s sobicami, urejanjem in nakupi....jaz pa še čakam,..boo še čas...user posted image user posted image user posted image user posted image se ne mudi, moj user posted image bo kvečemu se pustil čakat kot pa da bi kaj prehiteval...user posted image user posted image user posted image user posted image sploh če bo tako počasnelo kot Anej,...

Zdaj dopoldan pa sem že sama, sta moja dva moška se odpravla na igrišče z žogo, tako da ju do kosila ne bo... mam mir vse pripravit in pospravit, prat,..pa se vete, skos ponavljajoča se zgodba...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moj user posted image pa konkretno čago, tak me na čase frcne v mehur da skos hodim na wc,....user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ANDMIL)
Neposredna povezava do sporočila: 4271
22.5.2011 11:23:31   
barbara85
Pozdravljene user posted image !

Sem bla danes že hitro pokonci, ker je bil včeraj naporen dan in sem hitro zaspala! Cel vikend imamo v našem kraju občinski praznik in ker sem v našem turističnem društu zelo aktivna sem skoz neki delala in laufala! Včerej smo pripravili pohod za naše najmlajše v naš čudovit Vindgar (ki smo ga lani sami uredili z pomočjo džavnih sredstev in našimi prostovoljci) in nato smo na koncu poti oz. nekakšna jasa je, kjer imamo gugalnico na drevesu, zibelko na hlodu smo jim pekli hrenovke na žaru, tako da so imeli hot-doge in zraven še sok! Pa še planinci so pripravili spus iz ene skale na drugo stran seveda vse pod nadzorom! Res je blo super, otroci so bili navdušeni in seveda tudi ostali, ki so prišli poleg otrok, pa na srečo je vreme zdržalo! No zvečer smo meli kulturno prireditev, nato pogostitev in na koncu sem padla za svobodo user posted image !

Danes mamo pa predstavitve društev, pa stojnice, pa tržnice domačih dobrot, popoldan pa seveda veselica, še bo naporen dan, upam da tudi danes vreme zdrži!

Drugač pa moje počutje je super in tudi user posted image velikokrat čutim kako razgraja user posted image ! Res lep občutek!
Zdej pa grem moja dva nečaka pocartat, pol mam kosilo, potem pa že veselo na delo!

Lepo bodite in lepo nedeljo vam želim!!!

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 4272
22.5.2011 11:43:17   
Princess1
Uf zame je že konkreten dan, sem ustala ob 5ih...user posted image  Ne vem zakaj ampak sem se zbudila popolnoma naspana...tko, da mam že vse pospravljeno in urejen fascikel za user posted image , da bom vedla kaj sploh naročava.

Ja midva sva pa kar morala it že po nakupih, ker niti voziček niti sobica ne bodo pred polovico avgusta. Tko, da bova prej prebelila, uštimala zavese in da potem dejansko samo sobico postavimo. Pa tud to je najin prvi user posted image  in nimava še čisto nič, tko, da rabiva res vse.

Jst pa že dva dni tako konkretno čutim tega mojega malega piščanca, imam občutek da se notri kar obrača....sem danes zjutraj trebuh mazala z oljem, pa gledam v trebuh kdaj se bo posušil, pa kar naeknkrat vidim kako se mi trebuh premakne v levo in seveda začutim zelo dobro svojega malega user posted image  kako se premetavca. Sem se začela kar sama s sabo smejat.

Ko bo danes spet brcal moram rečt možeku, da da roko na trebuh, ker že jst čutim brcike, če dam roko na trebuh user posted image . Sem prav v user posted image .

user posted image  tudi vsem ostalim, ki že počasi vse rihtate za naše piščančke.

(odgovor članu barbara85)
Neposredna povezava do sporočila: 4273
22.5.2011 17:00:13   
olana
IZVIRNO SPOROČILO: modrimedo

Če ti po pravici povem ne vem kak se reče tej trgovini z zavesami je pa v Zasavju, v oko mi je pa padlo, da blago ni bilo drago, pa še zašijejo ti brezplačno. Bom pošpecala ime trgovine pa ti sporočim.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4274
22.5.2011 17:57:21   
modrimedo
IZVIRNO SPOROČILO: olana

IZVIRNO SPOROČILO: modrimedo

Če ti po pravici povem ne vem kak se reče tej trgovini z zavesami je pa v Zasavju, v oko mi je pa padlo, da blago ni bilo drago, pa še zašijejo ti brezplačno. Bom pošpecala ime trgovine pa ti sporočim.user posted image
uf sej bo predaleč zamene :)
me pa vseeno zanima koliko boš dala za njih :)
ko boš mela končane jih pa pokaži :)

(odgovor članu olana)
Neposredna povezava do sporočila: 4275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?