Princess1
|
Dan punce, Od komisije nisem še nič dobila tko, da jih v ponedeljek kličem. Danes sem pa zmatrana in crknjena v nulo. Sva bila z možekom 4h v Baby centru in naročila: sobico, jogi, posteljnino, baldahin, košaro, voziček z lupinco, košaro in športnim delom in vsemi možnimi dodatki. Tko, da sem zdej na pol mrtva. Noge mam ko lubenice . Sobico sva naročila komplet od Lip Poljčane Sonja. Izbrala sva tudi blazino za previjalno, posteljnino, baldahin, nepremočljiv nadvložek....ampak bova to prevzela vse skupi z ostalimi stvarmi, ko pridejo, ker nimam kej zdej z njimi počet. Vzela sva še košaro za dojenčka do 3m starosti, da ga bom imela na začetku ob sebi v spalnici. Sobica je v krem barvi. Ročaje sva vzela sinjo modre in vsi dodatki bodo sinje modri. Sem pa hotela sobico elegantno in nevtralno, ker če bo vse po sreči si želiva še malih . Za voziček sva se odločila mutsy z usnjenim držalom in napihljivimi kolesi. Lupinica z isofixom bo od maxi cosi (tista najbolj svetla barva, sem pozabla katera je točno). Za košaro in športni del pa sva vzela od mutsya. Košala je bela, ker sem si jo želela že leta. Športni del, pa je tak perla srebrn, ki se ful lepo preliva. Voziček z dodatki sva namerno vzela bolj nevtralne barve, da bo bil za dej Bog prihodnje otročke. Vzela sva neko posebno košaro, torbo, marelo, dežno prevleko, za zimo dodatek,... Vse te dodatke sva vzela v tej silver barvi, ker bo otroček najdlje uporabljal športni del. Tko, da to glavno imava. Sva hotla nakupit še za kopanje in ostalo, ampak sem bila jaz tako utrujena, da ni blo šans. Tko, da bova to enostavno zbrala in takoj vzela, ko pridejo ostale stvari. Sicer smo se zmenili, da stvari prevzamemo avgusta, ker bova takrat to sobo izpraznila in prepleskala in uredila. Čakam, da se mojadva vrneta iz ČG, da vidim kaj sta mi prinesla od kozmetike in kompletkov. Tko, da se je hvala Bogu vse začel lepo in počasi odvijat. V juliju bova itak bila na polno zasedena s šolo za starše in urejanjem pisarne za mojega možeka, ker je do sedaj delal popoldne iz bodoče otroške sobe. Lepo mi bodite!
|