|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE
18.5.2011 14:09:39   
marjetacveta
Hvala Katte! :) na ktero je mislil se ni pa nč pohvalu user posted image dogaja se pa kr hitro vse skupi ja...prejšnji teden sm zvedla da ne bo šlo po naravni poti do user posted image in sm bla čist paf...zdej se pa kr hitro odvija..pa skor usak teden sem v leonišču, tko da se počutm že kt doma user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Katte

marjetacveta, super. No, če te že ni bilo zraven, je pa sigurno nate mislil user posted image .
Vidim, da se pri tebi dogaja. Držim pesti, da bo IVF čim prej, pa da bo uspešen seveda.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 3726
18.5.2011 15:04:39   
benji
Super marjetacveta user posted image  user posted image

Tud moj se ni nič razgovoril kako je šlo in na katero je mislil user posted image , samo da je imel mir (se ni nihče sprehajal mimo) tako da ni bilo panike.
Upam le da podrobnejša analiza semena ne bo preveč slaba user posted image . Bi bilo res super, da nama uspe " v domači postelji ".

(odgovor članu marjetacveta)
Neposredna povezava do sporočila: 3727
18.5.2011 15:28:10   
marjetacveta
Pr mojmu pomoje da ne bo problema, niti nisem še pomislila da bi to blo mogoče. Pr nama sm bl jst problem user posted image . Tko da ne bo šlo samo "v domači postli". Ampak sem optimistična in upam na najboljše, pa da bom še pred poletjem na vrsti za IVF (tole je pa že skor preveč optimistično user posted image ). Srečno tut tebi, pa da bi čimprej bla user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: benji

Super marjetacveta user posted image  user posted image

Tud moj se ni nič razgovoril kako je šlo in na katero je mislil user posted image , samo da je imel mir (se ni nihče sprehajal mimo) tako da ni bilo panike.
Upam le da podrobnejša analiza semena ne bo preveč slaba user posted image . Bi bilo res super, da nama uspe " v domači postelji ".

(odgovor članu benji)
Neposredna povezava do sporočila: 3728
18.5.2011 15:31:25   
benji
IZVIRNO SPOROČILO: marjetacveta

Srečno tut tebi, pa da bi čimprej bla user posted image user posted image

Hvala, tudi tebi in ostalim "borkam" želim da čimprej uspe postati user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3729
18.5.2011 16:37:21   
witch
benji user posted image user posted image bravo za plavalčke. Samo en je dovolj, tega enega pa ima. Kot je meni rekla G, dokler ima on vsaj enega plavalčka ok in jaz maternico do takrat bova imela svoje otroke.

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu benji)
Neposredna povezava do sporočila: 3730
18.5.2011 21:33:22   
mladika
marjetacveta hvala za informacijo kak to gre v leonišču. uf fajn bi blo da bi šla jst loh z mojmu not, ker pol bo ekspresno opravil,čee ne bom korenine pognala če ga bom mogla v čakalnici čakat,da bo sam to opraviluser posted image sej jst tut upam da bova lahka user posted image  nardila v "domači postelji"!!user posted image

Mi še zmeram upamo!!!:)

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 3731
18.5.2011 21:55:01   
marjetacveta
ni kej ;) uglavem, če bi rada bla zraven, pol že v sprejemni reč za tvoj karton, da ti ga takoj dajo, da ne bo tko kt pr men :) srečno pa dobro opravta ;)

IZVIRNO SPOROČILO: mladika

marjetacveta hvala za informacijo kak to gre v leonišču. uf fajn bi blo da bi šla jst loh z mojmu not, ker pol bo ekspresno opravil,čee ne bom korenine pognala če ga bom mogla v čakalnici čakat,da bo sam to opraviluser posted image sej jst tut upam da bova lahka user posted image  nardila v "domači postelji"!!user posted image

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 3732
19.5.2011 7:08:12   
Katte
Dobro jutro, punce.
Midva sva posvet preživela, sicer sva morala dr. kar nekaj časa čakati, ker je bil zaposlen, ampak nič hudega. Jaz sem bila kar živčna, tako da sem se čudila svojemu, kako je lahko debatiral o povsem drugih stvareh. No, pa je tudi mene potegnilo, da sem se malo zrelaksirala.
Rezultat je pa takšen:
plavalčki so zelo živahni, veliko jih je in pri mojem definitivno ni problematično. Tako da še naprej upamo na naravno zanositev, avgusta imam pa jaz G in bomo potem šli naprej, če nama ne uspe do takrat.

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

Neposredna povezava do sporočila: 3733
19.5.2011 7:45:12   
Janchek81
Katte veš kaj me zanima, glede na to, da so pregledali spermo in da so opazili in ugotovili, da je s plavalčki čisto OK ... so tebe dali kaj na preiskave, jajčniki? da ne bosta še naprej stran metala dneve .... ali te bodo šele avgusta pregledali oz. te bo, tvoja G ?

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 3734
19.5.2011 7:55:01   
Katte
Ne, pri svoji G se moram itak sama naročiti. Dr. nama je samo vse razložil. Lahko bi šla že zdaj, ampak midva sva se že prej odločila, da grem naprej takrat, ko sem naročena, torej avgusta. Z mano ni nič očitnega narobe. Imam redne cikluse, O tudi, nikoli nisem imela vnetij, tudi problemov s kilogrami nimam,... Tako da še vedno upam, da uspe naravno.

Still hoping.

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 3735
19.5.2011 8:03:17   
Janchek81
Katte tud jaz upam, da čimprej zagledata user posted image  user posted image user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 3736
19.5.2011 8:05:28   
Katte
Hvala, Janchek81 user posted image .

Still hoping.

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 3737
19.5.2011 8:26:37   
benji
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Katte

Sedaj ko veš da je s plavalčki vse uredu boš bolj mirna in je sigurno več možnosti da nam v kratkem sporočiš veselo novico.

Jaz pa upam da preživim HSG, pa da dobiva še natančne izvide njegovih plavalčkov, tako da bova prihodnji teden že približno vedela pri čem sva.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 3738
19.5.2011 8:28:48   
Katte
benji, držim pesti user posted image .

Still hoping.

(odgovor članu benji)
Neposredna povezava do sporočila: 3739
20.5.2011 7:55:42   
witch
Katte user posted image user posted image user posted image user posted image za dober spermiogarm user posted image zdaj pa spet veselo na delo. Do avgusta pa že bo pikica user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 3740
20.5.2011 8:07:36   
Katte
Hvala, witch user posted image .

Still hoping.

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 3741
20.5.2011 8:20:35   
benji
Dobro jutro,

no pa so se mi spet porušile sanje user posted image  user posted image  user posted image  user posted image .
Včeraj naj bi imela HSG ampak ni uspelo. Po večkratnem poskusu, je G odnehala. Tako da bo treba na laparo, ampak v najboljšem primeru septembra. user posted image  user posted image  user posted image

Da ne bi katere prestrašila, raje ne bom opisala kako je izgledalo, še najmanj pa bolečine. Pa konec koncev, saj bi vse pretrpela, le da bi dobila kakšne rezultate. Tako pa,..spet čakanje. meseci pa tečejo....midva pa nimava pojma v čem je težava.

Oba sva tako žalostna,.. en drugega tolaživa,...res ne vem kako bi brez njegove potpore.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 3742
20.5.2011 8:44:28   
Katte
Oh, benji user posted image user posted image user posted image .
Upam, da bo naslednjič bolje. Mogoče bo pa že prej uspelo naravno? Drugače pa je najbolj pomembno, da ti tvoj stoji ob strani. Kar izkoristi ga user posted image .

< Sporočilo je popravil Katte -- 20.5.2011 8:45:07 >

Still hoping.

(odgovor članu benji)
Neposredna povezava do sporočila: 3743
20.5.2011 9:50:12   
missmoon
Benji pošiljam ti en velik user posted image user posted image user posted image in veliko pozitivne energije.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 3744
20.5.2011 10:50:13   
benji
Hvala Katte in missmoon.

Moj user posted image  se je res izkazal user posted image

Pozitivna energija mi bo pa še kako prav prišla... Se moram malo psihično opomoči, potem bova pa preverila (user posted image ) če je še vse na svojem mestu user posted image .

(odgovor članu missmoon)
Neposredna povezava do sporočila: 3745
20.5.2011 16:45:54   
Gulia
Se vam še tukaj pridružim, sem že na drugi temi v upajmo skupaj napisala kaj se mi je zgodilo pri G.. Tudi moj user posted image je dobro opravil na spermiogramu, sem se pa jaz presmejala user posted image ker ko ga je sestra prvič poslala noter v ˝wc˝ al kako že piše na vratih, je moj mislil da bom jaz lahko šla z njim, saj najbrž bi lahko če bi prej povedala, in njega ni bilo ven vsaj 15 minut, je bil čisto ˝paf˝ user posted image  user posted image  user posted image . Jaz pa grem najbrž naslednji mesec na samoplačniški UZ, ker bi me moja G, no trenutna G, dala pregledat šele jeseni user posted image ampak bi ga morala v vsakem primeru plačati, tako da se bom naslednji teden kar naročila. Včasih pomislim, da sem sama preveč črnogleda, že po prvih parih mesecih sem si mislila, da je pa zih kaj narobe z mano user posted image namesto da bi pustila času čas!! user posted image Ja no, takšna sem! Je pa tole najin že 19 krog, tako da res upam da mogoče uspe do poletja ali jeseni naravno - bilo bi najlepše darilo za najino prihajajočo poroko user posted image , pa bomo videli kaj se izcimi..

Upam da se čimprej začnemo seliti iz teh tem, med user posted image - bil bi že čas za vse nas, ker je tako težko to čakanje, pa naj bo to 3 kroge ali pa 23 krogov ali več!

Upam da user posted image čimprej najdejo svoj cilj in da zabakadiramo porodnišnice februarja naslednje leto!! user posted image

(odgovor članu benji)
Neposredna povezava do sporočila: 3746
20.5.2011 16:56:32   
ringababy
Pozdravljene!

pred časom sem se javila ker sva tudi midva začela najin prvi krog marca, ampak jaz menstre od februarja do danes še nisem dobila. Že nekaj časa sem sumila d ani vse vredu, tudi osebni zdravnik mi je lani rekel naj rečem ginekologinji da mi pregleda jajčnike pa ni htela je rekla da ni nič in sem čakala do danes. Danes sem spet šla k ginekologinji in ji še enkrat razložla da je osebni zdravnik rekel naj mi pogleda jajčnike ker mam visoki pritisk on pa razloga za to ni našel. In ona končno mi naredi ultrazvok in jaz slišim ko bere sestri naj napiše: levi jajčnik drobno cistast, desni večja ravna cista, ali nekaj takega. Evo pa smo tam, sem vedla da je to to. Mene je skor kap, ona pa čisto umirjena, pa reče da me bo poslala še hormone preverit pol bomo pa vidli. Jaz ji pravim da bi rada zanosila če bo zaradi tega kaki problem, pa je samo rekla da edino ker si ne zaradi neredne menstruacije ne bom mogla zračunat kdaj imam ovulacijo.

Zdaj pa mene zanima: ali je to da si ne bom mogla zračunat res največji problem???? Mislim halo???? Jaz sem čitala po netu da zaradi cist zna bit veliki problem, niti ni rekla al se to mora dat odstranit al gre samo stran al kaj hudiča. Ve katera kaj več? Ker jaz bi rada čimprej zanosila user posted image Ni mi tudi ne dala nobenih tablet za spodbujanje menstruacije ali česarkoli. Je to normalno al se bo treba razkurit? Hvala.

(odgovor članu Gulia)
Neposredna povezava do sporočila: 3747
20.5.2011 17:52:34   
Gulia
ringababy, kolikor je mojega znanja, se mi zdi da potem oni določijo ali cista zaradi velikosti kaj ovira zanositev user posted image ampak nebi pa točno vedela, mogoče in upam da ti katera druga lahko kaj več pomaga. Koliko časa pa že skušata zanositi? Ma tudi mene razkuri ko vidiš da te jemljejo samo kot številko - in bog ne daj si delat kaj preveč dela z nami.. ne rečem da to velja za vse, ampak za veliko večino pa!! user posted image tudi sama si iščem, kot sem napisala že zgoraj novo G, ker sem sedanji bolj problem, katerega bi najraje pustila za po dopustu - mislim halo!! 

(odgovor članu ringababy)
Neposredna povezava do sporočila: 3748
20.5.2011 19:09:49   
sandra_sandra
benji!!!
bolelo te je zato ker so verjetno jajcevodi zamešeni,jaz sem imela hsg lansko leto..bile smo 4..dve ki sva imeli zamašene jajcevode sva jokali od bolečine,drugi dve pa se dobesedno smejali! imela sem potem tudi laparo,kjer so vse postimali in ni primerjave s hsg..vasj z bolečino ne! pa a misliš da ne boš prej na hsg??

(odgovor članu Gulia)
Neposredna povezava do sporočila: 3749
21.5.2011 10:52:03   
Katte
Seznam nezaželenih 
user posted image

user posted image MEGi20.........9.3.2011user posted image   
 user posted image Luna*..........x.3.2011user posted image
user posted image  Sisley.......4.5.2011user posted image  
user posted image NB86.........6.5.2011 user posted image
user posted image Katte..........22.5.2011 user posted image
user posted image  čebelica1984.......25.5.2011 user posted image

user posted image missmoon..........26.5.2011 user posted image
user posted image Wannabemommy......x.5.2011user posted image      
 user posted image xoxox........x.5.2011 user posted image
user posted image  andreja_p........x.5.2011 user posted image
 user posted image SamoTi......x.5.2011user posted image
user posted image  Nusyka......x.5.2011user posted image
 user posted image  vesper.........x.5.2011user posted image
 ringababy..........x.5.2011
 user posted image ribica77.........1.6.2011 user posted image
user posted image  Gulia.........9.6.2011user posted image
 user posted image CariSSa10......14.6.2011user posted image  
user posted image Arual......x.6.2011user posted image
 user posted image witch........x.6.2011user posted image
user posted image mladika......x.6.2011user posted image
user posted image user posted image SmInCa... user posted image user posted image  user posted image

user posted image

Seznam nedočakanih
user posted image

user posted image
Jackie 7.8.2010user posted image
user posted image portorož 6.9.2010user posted image  user posted image
user posted image vesna_b 13.9.2010user posted image
user posted image Ula33 17.9.2010user posted image
user posted image  nati29 20.10.2010user posted image
user posted image petrussa x.11.2010user posted image
user posted image  _Mavrica_ 20.11.2010user posted image
user posted image  Tatkica 2.12.2010user posted image
user posted image  študentka86 12.12.2010 user posted image
user posted image   jeannetka 14.2.2011 user posted image
user posted image  anonimna user posted image  18.2.2011 user posted image  
user posted image  anity_1 24.2.2011 user posted image
user posted image  Monstera 3.4.2011 user posted image    
user posted image  Jassika 19.4.2011 user posted image
user posted image   dspela 29.4.2011 user posted image
user posted image Janchek81 14.5.2011 user posted image
user posted image  sivk1 16.5.2011 user posted image

Seznam mamic

Nadinne 24.11.2010 - Evelina user posted image
zaljubljena23 17.12.2010 - Nej  user posted image
*Star* 23.12.2010 - Anea user posted image
planikica 27.1.2011 - Renko user posted image
PilotGirl 1.2.2011 - Nik user posted image
prvičmami 1.2.2011 - Tjašauser posted image
naja17 28.2.2011 - Maj user posted image
Klemy82 11.3.2011 - Gašper user posted image
coris 5.5.2011 - Sarahuser posted image

Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 3750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.