![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 18.5.2011 14:09:39
|
|
|
|
marjetacveta
|
Hvala Katte! :) na ktero je mislil se ni pa nč pohvalu dogaja se pa kr hitro vse skupi ja...prejšnji teden sm zvedla da ne bo šlo po naravni poti do in sm bla čist paf...zdej se pa kr hitro odvija..pa skor usak teden sem v leonišču, tko da se počutm že kt doma IZVIRNO SPOROČILO: Katte marjetacveta, super. No, če te že ni bilo zraven, je pa sigurno nate mislil . Vidim, da se pri tebi dogaja. Držim pesti, da bo IVF čim prej, pa da bo uspešen seveda.
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 18.5.2011 15:04:39
|
|
|
|
benji
|
Super marjetacveta Tud moj se ni nič razgovoril kako je šlo in na katero je mislil , samo da je imel mir (se ni nihče sprehajal mimo) tako da ni bilo panike. Upam le da podrobnejša analiza semena ne bo preveč slaba . Bi bilo res super, da nama uspe " v domači postelji ".
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 18.5.2011 15:28:10
|
|
|
|
marjetacveta
|
Pr mojmu pomoje da ne bo problema, niti nisem še pomislila da bi to blo mogoče. Pr nama sm bl jst problem . Tko da ne bo šlo samo "v domači postli". Ampak sem optimistična in upam na najboljše, pa da bom še pred poletjem na vrsti za IVF (tole je pa že skor preveč optimistično ). Srečno tut tebi, pa da bi čimprej bla IZVIRNO SPOROČILO: benji Super marjetacveta Tud moj se ni nič razgovoril kako je šlo in na katero je mislil , samo da je imel mir (se ni nihče sprehajal mimo) tako da ni bilo panike. Upam le da podrobnejša analiza semena ne bo preveč slaba . Bi bilo res super, da nama uspe " v domači postelji ".
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 18.5.2011 15:31:25
|
|
|
|
benji
|
IZVIRNO SPOROČILO: marjetacveta Srečno tut tebi, pa da bi čimprej bla Hvala, tudi tebi in ostalim "borkam" želim da čimprej uspe postati .
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 18.5.2011 16:37:21
|
|
|
|
witch
|
benji bravo za plavalčke. Samo en je dovolj, tega enega pa ima. Kot je meni rekla G, dokler ima on vsaj enega plavalčka ok in jaz maternico do takrat bova imela svoje otroke.
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 18.5.2011 21:33:22
|
|
|
|
mladika
|
marjetacveta hvala za informacijo kak to gre v leonišču. uf fajn bi blo da bi šla jst loh z mojmu not, ker pol bo ekspresno opravil,čee ne bom korenine pognala če ga bom mogla v čakalnici čakat,da bo sam to opravil sej jst tut upam da bova lahka nardila v "domači postelji"!!
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 18.5.2011 21:55:01
|
|
|
|
marjetacveta
|
ni kej ;) uglavem, če bi rada bla zraven, pol že v sprejemni reč za tvoj karton, da ti ga takoj dajo, da ne bo tko kt pr men :) srečno pa dobro opravta ;) IZVIRNO SPOROČILO: mladika marjetacveta hvala za informacijo kak to gre v leonišču. uf fajn bi blo da bi šla jst loh z mojmu not, ker pol bo ekspresno opravil,čee ne bom korenine pognala če ga bom mogla v čakalnici čakat,da bo sam to opravil sej jst tut upam da bova lahka nardila v "domači postelji"!!
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 19.5.2011 7:08:12
|
|
|
|
Katte
|
Dobro jutro, punce. Midva sva posvet preživela, sicer sva morala dr. kar nekaj časa čakati, ker je bil zaposlen, ampak nič hudega. Jaz sem bila kar živčna, tako da sem se čudila svojemu, kako je lahko debatiral o povsem drugih stvareh. No, pa je tudi mene potegnilo, da sem se malo zrelaksirala. Rezultat je pa takšen: plavalčki so zelo živahni, veliko jih je in pri mojem definitivno ni problematično. Tako da še naprej upamo na naravno zanositev, avgusta imam pa jaz G in bomo potem šli naprej, če nama ne uspe do takrat.
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 19.5.2011 7:45:12
|
|
|
|
Janchek81
|
Katte veš kaj me zanima, glede na to, da so pregledali spermo in da so opazili in ugotovili, da je s plavalčki čisto OK ... so tebe dali kaj na preiskave, jajčniki? da ne bosta še naprej stran metala dneve .... ali te bodo šele avgusta pregledali oz. te bo, tvoja G ?
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 19.5.2011 7:55:01
|
|
|
|
Katte
|
Ne, pri svoji G se moram itak sama naročiti. Dr. nama je samo vse razložil. Lahko bi šla že zdaj, ampak midva sva se že prej odločila, da grem naprej takrat, ko sem naročena, torej avgusta. Z mano ni nič očitnega narobe. Imam redne cikluse, O tudi, nikoli nisem imela vnetij, tudi problemov s kilogrami nimam,... Tako da še vedno upam, da uspe naravno.
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 19.5.2011 8:03:17
|
|
|
|
Janchek81
|
Katte tud jaz upam, da čimprej zagledata
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 19.5.2011 8:05:28
|
|
|
|
Katte
|
Hvala, Janchek81 .
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 19.5.2011 8:26:37
|
|
|
|
benji
|
Katte Sedaj ko veš da je s plavalčki vse uredu boš bolj mirna in je sigurno več možnosti da nam v kratkem sporočiš veselo novico. Jaz pa upam da preživim HSG, pa da dobiva še natančne izvide njegovih plavalčkov, tako da bova prihodnji teden že približno vedela pri čem sva.
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 19.5.2011 8:28:48
|
|
|
|
Katte
|
benji, držim pesti .
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 20.5.2011 7:55:42
|
|
|
|
witch
|
Katte za dober spermiogarm zdaj pa spet veselo na delo. Do avgusta pa že bo pikica
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 20.5.2011 8:07:36
|
|
|
|
Katte
|
Hvala, witch .
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 20.5.2011 8:20:35
|
|
|
|
benji
|
Dobro jutro, no pa so se mi spet porušile sanje . Včeraj naj bi imela HSG ampak ni uspelo. Po večkratnem poskusu, je G odnehala. Tako da bo treba na laparo, ampak v najboljšem primeru septembra. Da ne bi katere prestrašila, raje ne bom opisala kako je izgledalo, še najmanj pa bolečine. Pa konec koncev, saj bi vse pretrpela, le da bi dobila kakšne rezultate. Tako pa,..spet čakanje. meseci pa tečejo....midva pa nimava pojma v čem je težava. Oba sva tako žalostna,.. en drugega tolaživa,...res ne vem kako bi brez njegove potpore.
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 20.5.2011 8:44:28
|
|
|
|
Katte
|
Oh, benji . Upam, da bo naslednjič bolje. Mogoče bo pa že prej uspelo naravno? Drugače pa je najbolj pomembno, da ti tvoj stoji ob strani. Kar izkoristi ga .
< Sporočilo je popravil Katte -- 20.5.2011 8:45:07 >
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 20.5.2011 9:50:12
|
|
|
|
missmoon
|
Benji pošiljam ti en velik in veliko pozitivne energije.
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 20.5.2011 10:50:13
|
|
|
|
benji
|
Hvala Katte in missmoon. Moj se je res izkazal Pozitivna energija mi bo pa še kako prav prišla... Se moram malo psihično opomoči, potem bova pa preverila ( ) če je še vse na svojem mestu .
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 20.5.2011 16:45:54
|
|
|
|
Gulia
|
Se vam še tukaj pridružim, sem že na drugi temi v upajmo skupaj napisala kaj se mi je zgodilo pri G.. Tudi moj je dobro opravil na spermiogramu, sem se pa jaz presmejala ker ko ga je sestra prvič poslala noter v ˝wc˝ al kako že piše na vratih, je moj mislil da bom jaz lahko šla z njim, saj najbrž bi lahko če bi prej povedala, in njega ni bilo ven vsaj 15 minut, je bil čisto ˝paf˝ . Jaz pa grem najbrž naslednji mesec na samoplačniški UZ, ker bi me moja G, no trenutna G, dala pregledat šele jeseni ampak bi ga morala v vsakem primeru plačati, tako da se bom naslednji teden kar naročila. Včasih pomislim, da sem sama preveč črnogleda, že po prvih parih mesecih sem si mislila, da je pa zih kaj narobe z mano namesto da bi pustila času čas!! Ja no, takšna sem! Je pa tole najin že 19 krog, tako da res upam da mogoče uspe do poletja ali jeseni naravno - bilo bi najlepše darilo za najino prihajajočo poroko , pa bomo videli kaj se izcimi.. Upam da se čimprej začnemo seliti iz teh tem, med - bil bi že čas za vse nas, ker je tako težko to čakanje, pa naj bo to 3 kroge ali pa 23 krogov ali več! Upam da čimprej najdejo svoj cilj in da zabakadiramo porodnišnice februarja naslednje leto!!
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 20.5.2011 16:56:32
|
|
|
|
ringababy
|
Pozdravljene! pred časom sem se javila ker sva tudi midva začela najin prvi krog marca, ampak jaz menstre od februarja do danes še nisem dobila. Že nekaj časa sem sumila d ani vse vredu, tudi osebni zdravnik mi je lani rekel naj rečem ginekologinji da mi pregleda jajčnike pa ni htela je rekla da ni nič in sem čakala do danes. Danes sem spet šla k ginekologinji in ji še enkrat razložla da je osebni zdravnik rekel naj mi pogleda jajčnike ker mam visoki pritisk on pa razloga za to ni našel. In ona končno mi naredi ultrazvok in jaz slišim ko bere sestri naj napiše: levi jajčnik drobno cistast, desni večja ravna cista, ali nekaj takega. Evo pa smo tam, sem vedla da je to to. Mene je skor kap, ona pa čisto umirjena, pa reče da me bo poslala še hormone preverit pol bomo pa vidli. Jaz ji pravim da bi rada zanosila če bo zaradi tega kaki problem, pa je samo rekla da edino ker si ne zaradi neredne menstruacije ne bom mogla zračunat kdaj imam ovulacijo. Zdaj pa mene zanima: ali je to da si ne bom mogla zračunat res največji problem???? Mislim halo???? Jaz sem čitala po netu da zaradi cist zna bit veliki problem, niti ni rekla al se to mora dat odstranit al gre samo stran al kaj hudiča. Ve katera kaj več? Ker jaz bi rada čimprej zanosila Ni mi tudi ne dala nobenih tablet za spodbujanje menstruacije ali česarkoli. Je to normalno al se bo treba razkurit? Hvala.
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 20.5.2011 17:52:34
|
|
|
|
Gulia
|
ringababy, kolikor je mojega znanja, se mi zdi da potem oni določijo ali cista zaradi velikosti kaj ovira zanositev ampak nebi pa točno vedela, mogoče in upam da ti katera druga lahko kaj več pomaga. Koliko časa pa že skušata zanositi? Ma tudi mene razkuri ko vidiš da te jemljejo samo kot številko - in bog ne daj si delat kaj preveč dela z nami.. ne rečem da to velja za vse, ampak za veliko večino pa!! tudi sama si iščem, kot sem napisala že zgoraj novo G, ker sem sedanji bolj problem, katerega bi najraje pustila za po dopustu - mislim halo!!
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 20.5.2011 19:09:49
|
|
|
|
sandra_sandra
|
benji!!! bolelo te je zato ker so verjetno jajcevodi zamešeni,jaz sem imela hsg lansko leto..bile smo 4..dve ki sva imeli zamašene jajcevode sva jokali od bolečine,drugi dve pa se dobesedno smejali! imela sem potem tudi laparo,kjer so vse postimali in ni primerjave s hsg..vasj z bolečino ne! pa a misliš da ne boš prej na hsg??
|
|
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.