Nina33
|
Oj! Samsara, jaz mila sploh ne uporabljam, se mi zdi vsako "premočno", če že s čim, ga "packam" z oljem. Gubice je imel pa Nande tut res rdeče pred časom že, pa sem jih samo z vlažno/mokro vato sprala, fest osušila in namazala s hladilnim mazilom. Je bilo vse super v roku parih dni, zdej pa še vedno isto delam, samo de ne namažem vsakič/vsak dan. Pa za une flekce bi jaz tut najprej tako probala. Tisto trzanje pred spanjem je pa baje ostanek iz časa, ko smo bili še na drevesih in možgani pošljejo signal, de se je treba držat/ujet tik preden se skor "izklopijo". In zato baje tko trzajo, starejši imamo pa včasih občutek, de bomo s postelje padli ipd. Lil, če te pri kampiranju skrbi samo kopanje - ju pač ne kopat. Meni se itak zdi, de ga lepše umijem z mokro krpico/vato, ga "kopam" bl zarad njegovega užitka. Un teden, dva boš že zdržala ne da nbi ju skopala, uživali bosta pa itak v bazenčku No, tako jaz mislim. Jaz sem tut hotla s prvim že it v kamp v šotor pa nismo upali zaradi (ne)spanja, smo poj najeli eno kučico malo leseno in je blo super. Je bil pa skor 11 mescev že star takrat. Kakanje naj te pa ne skrbi, polno dojeni lohk kakajo od 7x na dan do 1x na 10-14 dni. Se baje rad takole ritem kakanja zamenja. Mozolji: jaz mam zmagovalca - Rastko Vztrajnik se je že pred tednom pojavil na hrustancu uhlja, glih tam, kjer se očala gor usedejo. sem bla zih, de je že v odhajanju...pa ni . Zdej sam še komarja čakam, de me glih ke useka, de bo še bl zabavno, še bl na poskok Tut naš rad vsaj mičken pojoka preden ga zmanjka . De neb slučajno kdo mislil, de to ni garanje . Suzy, res ni treba čakat M , le vsake 14 dni je poj pametno kak test polulat, de ne bi v enmu 20-mu tednu ugotovila, de si spet . Jaz bom rajš počakala na povratek tete s Krvavca, škoda keša za teste, pride dražje kot čezšipolizniki . Ninchi, fino de je vse OK z Alexom. Kdaj pa imata okulista? HBMaja, naspana Ej - . Tako kot Lil vse čestitke za (polno, ne?) dojenje . Zakon ste, dvojne mamice - dvojen zakon . Meta, cepljen v roko? No, možno, sam Šimna so zmeri v nogo, ga je ob zadnjem cepljenju ( pri letu in pol dobrem) reveža takooo bolela, de ni hotu tut mignt ne z njo tisti dan. Verjetno majo vsak mal svoj kraj "zločina" . Mišyka, sem šele poj bl natančno prebrala: se nisva še nč konkretnega zmenili, se pa lohk . Za kufe namreč . Spanje: Nande je pil ob pol polnoči (ne, nisem prišla še spod tuša, sem glih v kopalnico stopila, ko se je alarm vklopil ), poj se je okoli dveh spet zbudil, se napil in poj bil neki tečkast, ga je odnesel v "dnevno", kjer mamo košek, je mališ enga spustu od zadi in zaspal do sedmih . Jaz na žalost nisem tako dobro spala, je starejši brat "slišal" de je mama frej . Zdej pa letim puding skuhat, mam že polna usta slin. Drgač pa hujšam, de nau pomote... Lahko noč in lepe sanje!