|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarske mamice 2011
19.5.2011 9:50:09   
suzy29
[
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Aja, sestra mi je predlagala, da ga ponoči zbujam, da bo imel manjše obroke, ker poje 5-6x po 180ml pa se z mojim nekak ne strinjava. Zdaj namreč spi od 20h do 5h ali celo kar do 8h, zdaj naj bi pa ob 11h in 5h nujno jedel. Se mi zdi, da se bo pol še bolj redil, ker dvomim, da bi se zadovoljil z manjšim obrokom. Probala bom samo količino obroka čim dlje zadržat pa kakšno žličko mleka manj dat v vodo.

Meni je pa zdravnica rekla, da naj ga zaradi prevelike teže, preprosto ponoči neham hranit! Res je, da Matija je ponoči 2x. Zvečer zaspi okoli 8-ih, potem se pa zbudi in hoče jest ob 2-h in 5-ih. Ponoči mu dam flaško in spije po 120 ml, nič več. Čez dan se pa dojima in mi spije okoli 120-130 ml. Kaj čmo, bo pač malo bolj mehek user posted image  

(odgovor članu Mišyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2201
19.5.2011 9:50:21   
ninchi9
Ekola, takole pa imamo mi pri 4 mesecih - 7340 g in 65 cm.. Smo bili kregani zaradi teže, kljub temu da zelo malo poje na obrok. Zgleda da se redi fejst, ker je premalo živahen in samo spi user posted image
Drugače ni nič narobe z njim, tudi glavica na desno ni nič baje, je rekla P da je simetrija ok, da pač še nima mišic dovolj razvitih, da bi glavo ravno držal. Smo pa dobili napotnico za okulista, ker se mu ena zenica ne odziva dobro.

HoneybeeMaja -tebi je pa res fajn, ko ti mala dva tak spita.. Mislim a ni to fajn, da imaš 2 naenkrat, pa si tak spočit?? user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2202
19.5.2011 10:00:58   
suzy29
Mi smo pa včeraj imeli pri treh mesecih 3. pregled. Dobili smo pikico in to v bedro. A so tudi vaši malčki bili tako cepljeni user posted image  Jst sem mislila, da bo dobil pikico v ritkouser posted image  Imeli smo tudi malo reakcije. Kmalu po cepljenju mi je zaspal in prespal potem skoraj celi dan. Dobil pa je tudi vročino 37,8*C user posted image . Na seznamu sem že dodala tudi nove podatke, zdej jih pa še tako napišem, da bo malo bolj pregledno. Matija je velik 63,5 cm in težak 7030g.

(odgovor članu ninchi9)
Neposredna povezava do sporočila: 2203
19.5.2011 10:06:25   
suzy29
IZVIRNO SPOROČILO: Mišyka

IZVIRNO SPOROČILO: cukica

Sva se pa odločila,da štartava z Novim letom še po enega otročka in upam,da nama bo tokrat ratalo v prvo.

Čestitam za odločitev!!! Je treba kr velik poguma za to.

Tudi mi bi počasi začeli delat na novem user posted image . Upam, da bo tokrat uspeh kej prej. Na Matiju smo namreč kar precej dolgo delaluser posted image . Zanima me, ali bom za to mogla počakat user posted image  menstruacijo? Jst jo še nisem dobila user posted image

< Sporočilo je popravil suzy29 -- 19.5.2011 10:08:27 >

(odgovor članu Mišyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2204
19.5.2011 10:14:28   
suzy29
IZVIRNO SPOROČILO: HoneybeeMaja

Včeraj smo globoke košare zamenjali s športnimi deli,ker se mi je zdelo,da se v globokih košarah dolgočasita,ko nič nista videla ven,no,zdaj so ju same očke in čisto radovedno gledata okrog,še ko sta zaspana in jima očke že lezejo skupaj se vztrajno upirata user posted image .

Mi smo pa še vedno v vozičku v ležečem položaju. Včasih, ko je v ležalniku mu za 1. stopno dvignem, ampak samo za kratek čas.

IZVIRNO SPOROČILO: HoneybeeMaja

Da,se še potožim tudi meni ekstremno izpadajo lasje,če bo šlo tako naprej bom počasi plešasta,še najhuje pa je to,da jih je povsod polno...v kopalnici,spalnici,dnevni,po otrocih... pa trebušček me tudi skrbi...se mi zdi da je približno tak kot je bil v 4.mesecu user posted image ,kavbojke že navlečem nase,ampak se mi potem "nekaj" obesi čez pas.Groza me je kopalk in poletja user posted image .

Se podpišem pod to. Kot bi mojo situacijo opisovala user posted image .............

(odgovor članu HoneybeeMaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2205
19.5.2011 10:18:57   
suzy29
IZVIRNO SPOROČILO: Nina33

Pa še tole:IŠČEJO SE:
PilotGirl, Patrisha, Tamy, dvojne mamice ( - Tršica, ona je že najdena user posted image ), Čukica, Maurica, FoxyLady, D´ori, j6 (kako gre?), hayabusa, Suzy, antoninap, vipercat, tigrica, valek, Mišyka, biljana in seveda tudi ostale (že kle sem si mogla mal s seznamom pomagat user posted image )

KU- KU........EVO ME!!!!!!!!!!!!SUZY SE PRIDNO JAVLJA NA DOLŽNOST!!!!!!!!!
Sem mogla takoj malo nadoknadit za nazaj . Se vidi, kajne user posted image  ? 

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2206
19.5.2011 11:26:18   
Teyla
NO takole, da se zmenimo:
Srečanje Ljubljana Tivoli četrtek 26.05.2011 ob 11h

Povejte, če vam je ok, datum in ura, če ne spremenimo. Pa upam, da nas čim več pride. user posted image

suzy29 ja zdaj jih cepijo v stegno. Nekaj zaradi tega, da ne poškodujejo neke dolge kite ali mišice... Bohve kaj, nisem pozorno poslušala, ker sem gledala sestro kako je pripravljala cepivo, pa so se mi oči ustavili na injekciji.user posted image

(odgovor članu suzy29)
Neposredna povezava do sporočila: 2207
19.5.2011 11:47:09   
DIANE
Dan, o skoda v cetrtek imamo pa pregled ma sej se se boste kda dobile in potem midva priletiva. Ja tut midva bi imela se enega sm nvem mal me je strah ker prej sm mela kr probleme zanosila sm sam je slo. Cas ful hitro bezi neverjetno kr nemorem vrjet. Zelim vam lep dan
Aja pa se eno vprasanje a vasi tut so tok preden zaspijo sitnobni in jokavi? Nas kr noce zaspat v kosari in kr na meni zaspi tok da ga stisnemin potem dam v kosaro.

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 2208
19.5.2011 12:20:18   
lil_
ok spet nisem uspela prebrat vsega...sm samo preletelauser posted image

kljub temu, da mamo ze 4,5 mesece se nismo zacel z GH. se polno dojimo in upam da s ebomo cim dlje. je tok fajn, k ma mami papico vedno sabo user posted image

cepljeni se nismo bli, mamo drug teden posvetovalnico in bomo vidl. ceprov je ena rahlo smrkava...bomo videli.

puscanje otrok pri starsih...mene so dal cuvat samo 2x pa se to za dva pogreba. tko da sem tut sama mnenja da se otrok ne daje v varstvo starim starsem. glede na to da imam dve princesi in kadar fant ne utegne km z nami...kjer ga res potrebujem (npr. posvetovalnica) prosim za pomoc mami. kar se tice ostalih opravkov in fest jih vedno jemleva sabo. nazadnje ko sem imela na polikliniki pregled za scitnico, ki na sreco traja 20 min, sem prosila kolegico, da je teh 20 min vozickala z njima. kar se tice shoppinga ju vlecem sabo. frizer in podobno pa ju ima fant. in tut k sva urejala papirje na socialni, sta sle kr lepo z nama.

kakanje ena kaka na 3 in drugana 4 dni. kljub temu da se meni to zdi cudno, pravijo da je normalno. prvi mesec sta bili pokakani 7x na danuser posted image

nov clan...tut midva ze razmisljava o njem. ceprov sem tut jst zaenkrat se vedno brez menstruacije. no sej tok hitr pa tut nebova delala na novem clanuuser posted image mam obcutek, da glede na to da je pri teh dveh trajal neki casa, da bo pri tretjem takoj...tko da sploh nebom dojela. no upam da nimam se menstruacije zarad polnega dojenja user posted image

mozolji jst sm pa misnla da mam to od tooook pojedene cokolade user posted image in ja tut mene grozno bolijo.

izpadanje las fant pravi da bom hmal plesasta...ja res je prijazenuser posted image

trmarjenje pred spanjem..vcasih ja, vcasih ne...odvisno od tega kok sta utrujeni in odvisno od tega kok je okolica zanimiva. kdaj ju samo zmanjka in sploh nevem kdaj. zvecer ponavad ni joka, ce keri pade duda iz ust sam mal pojamrauser posted image

spanje in nocno hranjenje...nasidve vztrajata na 3 ure.

pri nas ne dovolimo da se daje rokice v usta in sesa palcek...za to imamo dudo. ko dajeta ostale stvari v usta nas ne moti. rok in palcka ne dovolimo zato, kot je ze ena napisala, ker imajo potem cist izcuzane palckeuser posted image

(odgovor članu DIANE)
Neposredna povezava do sporočila: 2209
19.5.2011 12:32:45   
meta21
No, da še jaz malo nadoknadim...

Bravo za misli o novih dojenčkihuser posted image .

Jaz bi tudi še kdaj kakšnega imela, mogoče punčkouser posted image , ampak moramo najprej druge stvari poštimat. Sicer pa nikoli se ne ve, mogoče bom pa jz še imela otroke, moj mož pa ne večuser posted image . Al sem žleht!!! (al pa realna)

HoneybeeMaja, so mi kar solze prišle v oči, tako lepo je prebrat, d še nikoli nisi bila tako naspanauser posted image . Za toplice sem pa jaz pri 3,5 mesecih spraševala pediatrinjo in je rekla, da morje je itak super, toplice pa vsak drugač prenaša. Meni je rekla probajte in če rata pikast, bejžte ven iz vode. To, če jim je všeč al ne pa itak lahko samo tam pogruntaš (po dolžini in vrsti arije namreč)user posted image

Suzy, vsi so cepljeni v bedro pol enkrat, mislim da pri 1 letu pa v roko. V ritko nikoli, vsaj pri nas ne. Dajemo pa po nasvetu naše pediatrinje preventivno calpol takoj po cepljenju in še po 6 urah. BTW-kaj pa naše kremšnite?
Na menstruacijo pa teoretično ne rabiš čakat, ker je ovulacija ene 14 dni prej in če vama v prvo rata, je sploh ne boš dobila.

lil, jaz tudi mislim, da se otrok ne rojeva zato, da ti jih pol drugi čuvajo ampak vsake pol leta kakšen večer pa nimam slabe vesti. Itak jih dava sama spat in šele pol greva, ta vikend pa sva jih za 1 dan pustila same prvič pa je prvi star 32 mesecev. Na fešte jih tudi midva vzameva vedno sabo ampak potem morava ob 19h domov ker se kar precej držimo ure. Če je dlje, jih peljeva domov spat, dedija prosiva da posluša el. varuško in greva nazaj. Za vsakodnevne opravke pa jih vzameva sabo ali pa eden od naju ostane doma. Pa pri nas je še tako, da stari starši prosijo, če jih lahko kam vzamejo, sploh starejšega. Dedi je do ušes nasmejan, če ga lahko odpelje sabo v gasilski dom npr.user posted image

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 2210
19.5.2011 12:32:49   
meta21

Čer!
Kr entram, de bo Meta mislila, de je mal več za brat... user posted image

user posted image Včeraj sem bla prelena za na rr, sem šla kar v postlo (z arašidi in daljincem)user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2211
19.5.2011 12:32:55   
meta21

Ojla, Mišyka! Me veseli, de sem te nasmejala user posted image . Smo pa na istem glede sitnobic, ne? Še Meta se pofočka pa smo vse z ene tolk starimi (al sem še kero falila?) Luna je bla pa huda, ja user posted image .

Ah dejte no, moj pa še ni tečen... Pa poštevanko tud že zna, pa zdaj se živalska debl učiva k obdobja zemeljske zgodovine že obladauser posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2212
19.5.2011 12:32:58   
meta21

IZVIRNO SPOROČILO: DIANE

Dan, o skoda v cetrtek imamo pa pregled ma sej se se boste kda dobile in potem midva priletiva. Ja tut midva bi imela se enega sm nvem mal me je strah ker prej sm mela kr probleme zanosila sm sam je slo. Cas ful hitro bezi neverjetno kr nemorem vrjet. Zelim vam lep dan
Aja pa se eno vprasanje a vasi tut so tok preden zaspijo sitnobni in jokavi? Nas kr noce zaspat v kosari in kr na meni zaspi tok da ga stisnemin potem dam v kosaro.

Mogoče malo zamudiš čas, ko bi moral it spat. Vsaj pri nas je tako. Moram kar na uro gledat, da ga dam spat. Če čakam na tečnobo, težje zaspi.

(odgovor članu DIANE)
Neposredna povezava do sporočila: 2213
19.5.2011 14:27:34   
lil_
meta ma mal pa mormo bit zleht...ko moj rece nasim dvema...ja po kom mata pa vidve tok lepe modre ucke...recem nekje v ozadju, da po postarju user posted image

mi bi sli tut za ksn dan v toplice, pa se men ne zdijo bazeni lih primerni za dojencke. se jst hitr staknem ksno vnetje, tko da princes res nebi vlacila po bazenih. bi blo pa lusno jituser posted image sem ze pri dvojckih vprasala, pa ker si ravno omenila...a pa ni morje premrzlo za dojencke? no nogice bomo ze najbrz namocil, za kaj vec, pa nimam obcutkauser posted image sta nasa prva otrocka in res nevem kako in kaj na morju. no do takrat bosta ze sedeli in ju bomo dal v kaksen bazencek.
ja ce na bazenu rata pikast je se najmanj pomoje. kaj pa ksna vnetja? in glivice?

ja tut mi se drzimo ur in odhajamo ob pametnih urah iz fest. jst nasih princes zaenkrat se ne posodim, pa tut onedve mene najbrz ne user posted image je le mami tista k ma najboljso papicouser posted image

meta a nebi blo bols ce bi namesto arasidov in daljinca sla v postlo z mozemuser posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2214
19.5.2011 15:09:08   
meta21

IZVIRNO SPOROČILO: lil_

meta ma mal pa mormo bit zleht...ko moj rece nasim dvema...ja po kom mata pa vidve tok lepe modre ucke...recem nekje v ozadju, da po postarju user posted image

mi bi sli tut za ksn dan v toplice, pa se men ne zdijo bazeni lih primerni za dojencke. se jst hitr staknem ksno vnetje, tko da princes res nebi vlacila po bazenih. bi blo pa lusno jituser posted image sem ze pri dvojckih vprasala, pa ker si ravno omenila...a pa ni morje premrzlo za dojencke? no nogice bomo ze najbrz namocil, za kaj vec, pa nimam obcutkauser posted image sta nasa prva otrocka in res nevem kako in kaj na morju. no do takrat bosta ze sedeli in ju bomo dal v kaksen bazencek.
ja ce na bazenu rata pikast je se najmanj pomoje. kaj pa ksna vnetja? in glivice?

ja tut mi se drzimo ur in odhajamo ob pametnih urah iz fest. jst nasih princes zaenkrat se ne posodim, pa tut onedve mene najbrz ne user posted image je le mami tista k ma najboljso papicouser posted image

meta a nebi blo bols ce bi namesto arasidov in daljinca sla v postlo z mozemuser posted image

Odgovor na prvi in zadnji del hkrati ... Najbrž si zamudila ali pozabila najino krizo v decembru in januarju ... Midva sva še zelo na trhlih tleh, tako da je še vse mogoče. No, spiva v isti postelji, le spat ne greva vedno ob istem času, ker mene prej zmanjka, on je pa bolj večerni tip. To niti ni tako zelo povezano z najino krizo.user posted image

Kar se pa kopanja v morju tiče... Jaz sem šla prvič z 10 mesečnim na morje oborožena s termometrom za banjico. Sicer mi je bilo jasno, da voda ne bo imela 37 stopinj kot dom v banji ampak vseeno. Na koncu pa je čofotal v 23 stopinjah in se tako smejal zraven, da je blo veselje. Pač probaš ... No, bazenček je pa itak rešitev, sploh z nas ki kampiramo in ga imamo kar pred prikolico.

(odgovor članu lil_)
Neposredna povezava do sporočila: 2215
19.5.2011 17:09:44   
lil_
uf ja, se spomnim krize, pa sem mislila da je sla nekak skos.

no termometra jst lih nimam namena vzet sabo, ker se zavedam da ne bo voda tok topla...a pa kr vseen cofotajo? pri nas eno se pri kopanju zebe...mislm da pri nas ne bomo cofotaliuser posted image no mogoce pa me presenetta user posted image

bazencek bo tut doma super resitev za vroce dni.
joj se neki...kako pa gres kampirat s tako malim otrokom? pa sej ne da kompliciram, ker pri dveh ne morem, sam k smo bli mi v kaksnem kempu, zvecer ni blo vec tople vode...in kje bos pol skopov otroka? vodo ze lahko pogrejem na stedilniku...sam pol morm sabo tut banco vlectuser posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2216
19.5.2011 17:26:50   
samsara04
Hej, hej...

glede novega družinskega člana...sem se z mojim prav te dni pogovarjala. Po carskem rezu itak ne smem hiteti, tako da bova še počakala približno dve leti, po tem pa bom navijala za punčko user posted image Še pred tem pa bi se rada selila iz centra Pirana, v večje stanovanje, sedajšnje meri le 50m2. Drugače pa ne vem ali sem dobila zadnjič menstruacijo ali ne, saj je trajala le 2 dni, pa danes sem spet opazila neko blago krvavitevuser posted image

Pred spanjem je tudi Sebastian včasih precej jokav in noče zaspati nikjer drugje kot v naročju. Če sva na sprehodu sama, malo pojamra in zaspi v vozičku, če je zraven tata, je pa jok in stok...in zaspi v tatijevem naročju. Nemalokrat želi zaspati, pa se tik predenj trdno zaspi oz. pade v spanec močno strese ter prestraši in to se ponavlja tudi po 10x. Se še kateri dogaja kaj podobnega? user posted image

Glede izpadanja las še pri meni nič zaznanega, mozoljčki pa še vedno po obrazu in hrbtu user posted image

Imam pa probleme s Sebastianovo kožo. Okoli vratu, kjer so gubice in se najraje nalaga umazanija, ima zelo rdečo kožico. Sicer mu jo čistim zjutraj in zvečer, pa še recept sem dobila za neko kremico. Jo uporabljam že več kot teden dni, pa ni nobenih izboljšanj. Se mu pa po telesu, rokicah in nogicah pojavljao rdeči fleki, take lise mozoljčkov, ki so na otip hrapavi. Pa ne vem, če je to suha koža ali alergija user posted image Ve katera, kaj bi bilo to? Katero milo uporabljate, ko ga/jo umivate? Sumim, da trdo Bubchen milo zelo suši kožo.

Uh, zavidam tistim, katerim dojenčki spijo ponoči po več ur skupaj. Meni se zadnje noči spet zbuja na 3h...

Lepo se cartajte, lep pozdrav

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2217
19.5.2011 20:32:08   
Teyla
samsara naša ima tudi take flekce in je P rekla, da naj pač namažem s hladilnim mazilom. Milo imam pa od dm (babylove). Jo pa po kopanju namažem z olivnim oljem, da nima suhe kože.

spanje Naša gre spat okoli 21h-22h, včasih tudi kasneje. Nima ravno neke rutine za spanje, razen preoblačenja v pižamco in uspavanko, ko je že v postelji. Previjem in preoblečem jo prej, spat gre pa, ko pokaže znake utrujenosti (vlečenje ušes,nmencanje oči, zehanje...). Izrazitega joka ni, se pa na začetku še parkrat prebudi in nekaj pojamra (takrat je ne greva iskat) in običajno zaspi nazaj po parih minutkah. Zaspi z dudo, ki jo po prvem prebujanju ven vrže in seveda je potem aktualen palček. Če ji ga vzamem, se takoj zbudi in vajo z dudo lahko delam v nedogled. Tako da zaspi s palcem v ustih, vendar ga že takoj na začetku umakne, tako da spi brez njega. Bi me moglo skrbet za kasneje-za razvoj zob in to? Ve imate kakšno rutino pred spanjem?

Izpadanje las se dogaja tudi pri meni, in je kar nadležno. Plešasta pa upam, da še dolgo časa ne bom. user posted image

Kdaj pa začnejo sedet tile mali nadebudneži? Se prej plazijo ali ni nujno? Sprašujem, da vem, čće ji kupim bazenček že letos ali bo moral počakati do naslednje sezone. Sem ji hotela že 3x kupit (takega ki ima delno strehico na vrhu in je ful luškan), pa sem se mogla ustavit. zraven bi namreč nabavila še kanglice, grabljice, in polno igrač, tako da sem raje ven iz trgovine laufala, da se ne bom ugriznila v jezik...pardon, denarnico mislim. user posted image

(odgovor članu samsara04)
Neposredna povezava do sporočila: 2218
19.5.2011 20:37:54   
lil_
zgleda da sm danes samo jst tuki user posted image

jst tut se vedno navijam za punce...ceprov moj prav, da nas ima zaenkrat dovolj user posted image

jst rdeco kozo pod vratom redno umivam in do suhega potapkam(ne brisem, ker je prevec obcutlivo). zelo pomembno je da potapkas do suhega, ker ce ne je brez ucinka. ce lepo scistim in ce ni prevec rdece, se pozdravi samo, ce ne pa cisto natanko namazem z bepantenom in je drug dan vredu.

Neposredna povezava do sporočila: 2219
19.5.2011 20:38:04   
meta21

IZVIRNO SPOROČILO: lil_

uf ja, se spomnim krize, pa sem mislila da je sla nekak skos.

no termometra jst lih nimam namena vzet sabo, ker se zavedam da ne bo voda tok topla...a pa kr vseen cofotajo? pri nas eno se pri kopanju zebe...mislm da pri nas ne bomo cofotaliuser posted image no mogoce pa me presenetta user posted image

bazencek bo tut doma super resitev za vroce dni.
joj se neki...kako pa gres kampirat s tako malim otrokom? pa sej ne da kompliciram, ker pri dveh ne morem, sam k smo bli mi v kaksnem kempu, zvecer ni blo vec tople vode...in kje bos pol skopov otroka? vodo ze lahko pogrejem na stedilniku...sam pol morm sabo tut banco vlectuser posted image

Ja zadnja leta izbiramo kampe s 4 ****, tako da tople vode načeloma ne zmanjka. Vsaj do 19h/20h ne, ko grejo otroci spat (al pa vsaj pod tuš). Glede kopanja, mam pa precej vročega otroka (ta večjega), ki je na pol nag, ko vse zebe in tudi mrzla voda ga ne moti. So me vse mame naganjale iz vode na morju, midva sva pa veselo čofotala (ljubezen do hladnih dni in vode ima očitno po meni, ker moj mož gre samo v toplicah z veseljem v vodo user posted image ). Drugač pa termometer ni tko slaba reč, vsaj veš al ma 20 al 25 stopinj.

Naša kriza je pa sicer nekak šla mimo, njene posledice pa še trajajo. Jaz nikakor ne morem več zaupat, čeprav se trudim, on je pa za moje pojme preveč hladen do mene in pol se včasih vse skupaj zdi brezupno. No, saj imava tudi svetle trenutkeuser posted image

(odgovor članu lil_)
Neposredna povezava do sporočila: 2220
19.5.2011 20:47:54   
Nina33
Oj!
Samsara, jaz mila sploh ne uporabljam, se mi zdi vsako "premočno", če že s čim, ga "packam" z oljem. Gubice je imel pa Nande tut res rdeče pred časom že, pa sem jih samo z vlažno/mokro vato sprala, fest osušila in namazala s hladilnim mazilom. Je bilo vse super v roku parih dni, zdej pa še vedno isto delam, samo de ne namažem vsakič/vsak dan. Pa za une flekce bi jaz tut najprej tako probala. Tisto trzanje pred spanjem je pa baje ostanek iz časa, ko smo bili še na drevesih in možgani pošljejo signal, de se je treba držat/ujet tik preden se skor "izklopijo". In zato baje tko trzajo, starejši imamo pa včasih občutek, de bomo s postelje padli ipd.
Lil, če te pri kampiranju skrbi samo kopanje - ju pač ne kopat. Meni se itak zdi, de ga lepše umijem z mokro krpico/vato, ga "kopam" bl zarad njegovega užitka. Un teden, dva boš že zdržala ne da nbi ju skopala, uživali bosta pa itak v bazenčku user posted image No, tako jaz mislim. Jaz sem tut hotla s prvim že it v kamp v šotor pa nismo upali zaradi (ne)spanja, smo poj najeli eno kučico malo leseno in je blo super. Je bil pa skor 11 mescev že star takrat. Kakanje naj te pa ne skrbi, polno dojeni lohk kakajo od 7x na dan do 1x na 10-14 dni. Se baje rad takole ritem kakanja zamenja.
Mozolji: jaz mam zmagovalca - Rastko Vztrajnik se je že pred tednom pojavil na hrustancu uhlja, glih tam, kjer se očala gor usedejo. sem bla zih, de je že v odhajanju...pa ni user posted image . Zdej sam še komarja čakam, de me glih ke useka, de bo še bl zabavno, še bl na poskok user posted image
Tut naš rad vsaj mičken pojoka preden ga zmanjka user posted image . De neb slučajno kdo mislil, de to ni garanje user posted image .
Suzy, res ni treba čakat M user posted image user posted image , le vsake 14 dni je poj pametno kak test polulat, de ne bi v enmu 20-mu tednu ugotovila, de si spet user posted image . user posted image Jaz bom rajš počakala na povratek tete s Krvavca, škoda keša za teste, pride dražje kot čezšipolizniki user posted image .
Ninchi, fino de je vse OK z Alexom. Kdaj pa imata okulista?
HBMaja, naspana user posted image Ej - user posted image user posted image user posted image . Tako kot Lil vse čestitke za (polno, ne?) dojenje user posted image user posted image user posted image . Zakon ste, dvojne mamice - dvojen zakon user posted image .
Meta, cepljen v roko? No, možno, sam Šimna so zmeri v nogo, ga je ob zadnjem cepljenju ( pri letu in pol dobrem) reveža takooo bolela, de ni hotu tut mignt ne z njo tisti dan. Verjetno majo vsak mal svoj kraj "zločina" user posted image .
Mišyka, sem šele poj bl natančno prebrala: se nisva še nč konkretnega zmenili, se pa lohk user posted image . Za kufe namreč user posted image .
Spanje: Nande je pil ob pol polnoči (ne, nisem prišla še spod tuša, sem glih v kopalnico stopila, ko se je alarm vklopil user posted image ), poj se je okoli dveh spet zbudil, se napil in poj bil neki tečkast, ga je user posted image odnesel v "dnevno", kjer mamo košek, je mališ enga spustu od zadi in zaspal do sedmih user posted image . Jaz na žalost nisem tako dobro spala, je starejši brat "slišal" de je mama frej user posted image .
Zdej pa letim puding skuhat, mam že polna usta slin. Drgač pa hujšam, de nau pomote... user posted image user posted image user posted image
Lahko noč in lepe sanje!

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

Neposredna povezava do sporočila: 2221
19.5.2011 20:50:55   
meta21

IZVIRNO SPOROČILO: samsara04

Hej, hej...

glede novega družinskega člana...sem se z mojim prav te dni pogovarjala. Po carskem rezu itak ne smem hiteti, tako da bova še počakala približno dve leti, po tem pa bom navijala za punčko user posted image Še pred tem pa bi se rada selila iz centra Pirana, v večje stanovanje, sedajšnje meri le 50m2. Drugače pa ne vem ali sem dobila zadnjič menstruacijo ali ne, saj je trajala le 2 dni, pa danes sem spet opazila neko blago krvavitevuser posted image

Pred spanjem je tudi Sebastian včasih precej jokav in noče zaspati nikjer drugje kot v naročju. Če sva na sprehodu sama, malo pojamra in zaspi v vozičku, če je zraven tata, je pa jok in stok...in zaspi v tatijevem naročju. Nemalokrat želi zaspati, pa se tik predenj trdno zaspi oz. pade v spanec močno strese ter prestraši in to se ponavlja tudi po 10x. Se še kateri dogaja kaj podobnega? user posted image

Glede izpadanja las še pri meni nič zaznanega, mozoljčki pa še vedno po obrazu in hrbtu user posted image

Imam pa probleme s Sebastianovo kožo. Okoli vratu, kjer so gubice in se najraje nalaga umazanija, ima zelo rdečo kožico. Sicer mu jo čistim zjutraj in zvečer, pa še recept sem dobila za neko kremico. Jo uporabljam že več kot teden dni, pa ni nobenih izboljšanj. Se mu pa po telesu, rokicah in nogicah pojavljao rdeči fleki, take lise mozoljčkov, ki so na otip hrapavi. Pa ne vem, če je to suha koža ali alergija user posted image Ve katera, kaj bi bilo to? Katero milo uporabljate, ko ga/jo umivate? Sumim, da trdo Bubchen milo zelo suši kožo.

Uh, zavidam tistim, katerim dojenčki spijo ponoči po več ur skupaj. Meni se zadnje noči spet zbuja na 3h...

Lepo se cartajte, lep pozdrav

Flekci so lahko od večih stvari ampak v teh toplih dneh meni najprej pade na pamet znoj oz. vročina. Koliko ga oblačiš? Zbuja se lahko ker ima večjo potrebo po hrani zaradi preskoka v rasti.
To da se prestraši pa po mojem mnenju mine skupaj z Morojevim refleksom (ko se ustrašijo nenadnih gibov in zvokov)

Neposredna povezava do sporočila: 2222
19.5.2011 20:53:09   
Nina33
Meta, lepo za svetle trenutke, je pa pomoje čist normalno, de še ne zaupaš. Sej še boš. user posted image user posted image user posted image
Teyla, mi tut še nimamo kakšnega rituala, je vse vezano na dogajanje čez dan pa tko. Razen polnočni prigrizek - to mamo pa zmeri, ampak tko, drsno, med 23. in 1. uro user posted image .
P.S. Jaz sem tut kr mal bl za punčko user posted image .
P.P.S. Mat ste naklofale med mojim klofanjem user posted image .
P.P.P.S Zdej grem pa res pudingat.

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2223
19.5.2011 21:02:57   
trsica
Mi imamo pa cel žur. Tamala se bori z verigo na ležalniku. user posted image user posted image user posted image  Jao, jao. To bosta ena taka Speedy Gonzalesa, da se mi bo kar mešalo. user posted image user posted image user posted image

da bomo fit,
100 TREBUŠNJAKOV v rit,
pa še malo seksa,
da nam ne bo treba čokoladnega keksa.

:D

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2224
19.5.2011 21:16:03   
Teyla
IZVIRNO SPOROČILO: trsica

Mi imamo pa cel žur. Tamala se bori z verigo na ležalniku. user posted image user posted image user posted image  Jao, jao. To bosta ena taka Speedy Gonzalesa, da se mi bo kar mešalo. user posted image user posted image user posted image

Kdo zmaguje? user posted image user posted image
Naša pa že spi, ker je bila tako tečna, da sem jo kar spat dala. Bomo jutri malo prej pokonci, ampak kaj čem. Bolje to, kot pa tečnoba, ki ne more zaspat.

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?