|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarske mamice 2011
17.5.2011 20:51:38   
cukica
Pozdravljene,...
Mi imamo danes 4 mesece in čas mi tako hitro teče,da sploh ne morem verjet.Sva se pa odločila,da štartava z Novim letom še po enega otročka in upam,da nama bo tokrat ratalo v prvo.
Nejc je super,raste redi se bolj počasi je pravi maneken,...Drugače prijema igračke,si jih nosi v usta tako kot roke,...Se smeji tud naglas se že zasmeje in mi je tok hecen,...Moj dragi gre vsak teden težje v službo ,ko vidi kako najino dete napreduje.

Izpadanje las tud men izpadajo fulll,full imam srečo da mam bolj goste lase,drugače se še mačka ne levi tok kot meni izpadajo lasje,...
Kakec je pri nas od rumene barve z primesmi do zelene barve,...Včasih se tok pokaka,da bi rabil 2 plenici,...user posted image

Spimo super zaspi ob 19 in spi tja do 5,...

Ja za vrtec smo dobili odgovor,da bo o našem sprejemu odločala komisija,tako da moram počakati do 10.6.

JAz pa delam izpit za avto tako,da se Nejc mirka malo pri naši mamici malo doma pri Tašči,...

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu little*miss)
Neposredna povezava do sporočila: 2176
17.5.2011 22:56:15   
Teyla
ninchi ja naša še ne obvladuje glavice popolnoma. Jo sicer kar drži, ampak včasih malo kinkne sem pa tja. Je ap res, da ima lica tako okrogla, da nima ravno lahkega dela. user posted image Glede spodbujanja simetrije, čim bolj ga moraš držat na eni in drugi strani. Enako je z oblačenjem (ne začneš vedno z isto roko in nogico), previjanjem (zamenjaj roko s katero jo dviguješ) in predvsem dvigovanjem in polaganjem s/na podlago. Tako je meni sestra razložila, da se spodbuja simetrija. Je pa včasih prav štorasto, ko jo moram dvignit z levo, pa malo dlje traja, ampak tako je. Mi ni težko, je pa smešno za gledat predvidevam.

Nina33
hvala za čestitke. Ja, Teja je pustila slavnostno kosilo, čeprav začetek ni bil ravno obetaven ( je protestirala v košari, potem se je pa umirila in zaspala za 2h). Tako da sva izkoristila in šla še na sprehod po mestu in sladoled. Je bilo prav luštno. user posted image

cukica super za izpit, upam, da ti uspe. Jaz bom šla pa mogoče delat za motor, ampak verjetno še ne to sezono. user posted image

Srečanje Tivoli katera ima še namen priti (da ne bom sama tja hodila, potem pa nobene ne bo)?

(odgovor članu ninchi9)
Neposredna povezava do sporočila: 2177
17.5.2011 23:10:07   
Jo@n

IZVIRNO SPOROČILO: Teyla

Srečanje Tivoli katera ima še namen priti (da ne bom sama tja hodila, potem pa nobene ne bo)?

Jaz pridem čez kakšen teden, ko se pozdravimo... Ablubm user posted image

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 2178
18.5.2011 7:54:16   
Juxy
user posted image joj, danes sem pa 4x ponoči vstala... ob 2h je bil lačen in je pojedel 180 ml, čez kako uro spet vstajanje in mi je po enem prikradenem kupu (ne kupčku) pol majice pobruhal, da sem še v temi iskala drugo majico user posted image ... in potem še dvakrat... pa sem si rekla zdaj zjutraj, da bova dopoldan še malo nadoknadila, pa je buden kot čuk, pojčka in se igra s plenico. Grem danes po tiste piškote v DM, da mi bo ponoči vsaj kaj več spal...upaaaaammmm.

Nošenje? Kateri otrok pa se ne nosi rad? user posted image Naš postaja odvisen od tega.

Cukica, za novega user posted image bosta začela z Novim letom delat ali naj bi kmalu po Novem letu že prišel? Midva bova tudi še par mesecev počakala, potem pa štartava v novo rundo za user posted image .

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 2179
   [Brisano sporočilo]
18.5.2011 9:00:41   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Juxy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2180
18.5.2011 9:55:08   
Teyla
Držim pesti za vse, ki že delate oz boste kmalu delali na otročkih. Midva sva rekla kako leto in pol počakava, pa greva spet v akcijo. Vprašanje pa kako bo čez dve leti. Da se ne bom zarečenega kruha prenajedla.user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2181
18.5.2011 10:07:56   
trsica
mi smo pa ustavili proizvodnjo. zaenkrat še s ključavnico, čez dve leti pa prerežemo še kable. user posted image user posted image user posted image

da bomo fit,
100 TREBUŠNJAKOV v rit,
pa še malo seksa,
da nam ne bo treba čokoladnega keksa.

:D

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 2182
   [Brisano sporočilo]
18.5.2011 13:25:24   
Brisani uporabnik

(odgovor članu trsica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2183
18.5.2011 15:39:04   
Tigrica86
evo, se javljam na dolžnost... user posted image

js sm pa danes, kot da bi me vlak povozu! vse me boli, kot da mam gripo. sm že pomisla na mastitis, pa me joške nč ne bolijo pa tud nč nenavadnega ne zatipam. Glava me boli že od včeraj zvečer user posted image da pa je mera polna, je mali siten k nevem kaj. grrruser posted image

včeraj smo meli kontrolo sluha (zarad AB ki jih je dobival) in je blo vse ok, čez pol leta mamo spet kontrolo. cepljenje mamo pa drug teden.

tečka je spet budna, morm it!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2184
18.5.2011 17:40:20   
cukica
Tako danes sem dobila datum za pogovor za 3 ivf postopek in ga imam 13.9. tako,da takrat ponovno štartamo z 3 postopkom.
Juxy midva grava na umetno oploditev tako,da štartamo okrog Novga leta z novim postopkom.

Drugače sem zjutraj vozila in mi gre kar v redu,nejc se je pazil pri mojih in je bil priden.Sva pa 26.5. naročena na fizioterapijo,ker se preveč zvija in daja glavico nazaj.Tako,da verjeten bova morala jit mal v razvojno.Samo,da bo vse v redu.

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu Tigrica86)
Neposredna povezava do sporočila: 2185
18.5.2011 21:41:16   
Jo@n
Ojla!
Mi smo preživeli posvetovalnico, 6330 g in 64 cm. Cepljenje smo zaradi inkubacijske dobe uspešno preskočili... iz poslušanja srčka pa tudi ni bilo nič, je naša pevka odpela eno arijo... user posted image

Tavečji je še pikast in malo kužen, pa brez vročine in siten kot user posted image , ker je že od petka doma in brez družbe... vse ki imate starejše otrke že veste, kako izgleda imet napol zdravega trmastega triletnika doma user posted image

Moji oklepaji so boljš, pa imam še 2/3 škatle AB za pojest user posted image .

Vidim, da se že menite za nove podvige, pri nas smo z reprodukcijo po vsej verjetnosti zaključili, je bilo v tej user posted image toliko enih popestritev, da si jih ne želim doživljat še enkrat... Bi šla koj še 1x rodit, samo če bi bil moj noseč... user posted image

Cukica, držim pesti, da vama kmalu ratauser posted image No, pa vsem ostalim tut user posted image

Grem v horizontalo, je bil naporen dan...

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 2186
18.5.2011 21:59:35   
Nina33
Čer!
Kr entram, de bo Meta mislila, de je mal več za brat... user posted image

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 2187
18.5.2011 22:09:25   
Mišyka
Men ne znese čist nč napisat več tle gor... prejšnji teden sem mela še tavečjega doma z angino, tko da je blo pestro, pa v vrtcu smo meli ene štale.
Se mi zdi da je bla včerej polna luna - naša punčara je bla čist nerazpoložena že 2 dni, popoldan in proti večeru jokat, nč spat... dons pa čist drugač, no prej je tud mal jokala, drugač pa cel dan ful dobre volje.

No, da zadnje poste mal pokomentiram...

IZVIRNO SPOROČILO: cukica

Sva se pa odločila,da štartava z Novim letom še po enega otročka in upam,da nama bo tokrat ratalo v prvo.

Čestitam za odločitev!!! Je treba kr velik poguma za to.

IZVIRNO SPOROČILO: Jo@n

Tavečji je še pikast in malo kužen, pa brez vročine in siten kot user posted image , ker je že od petka doma in brez družbe... vse ki imate starejše otrke že veste, kako izgleda imet napol zdravega trmastega triletnika doma user posted image

Pa še kako vemo user posted image

Izpadanje las - meni malenkost izpadajo, ne pa še tako kot so mi po prvem porodu. Mogoče to še pride, se ne spomnim kdaj se mi je to takrat začelo.

IZVIRNO SPOROČILO: Nina33

Ne morem, de ne bi:

Zaljubljena ženska pošlje sms z veliko ljubezni na mobitel svojega ljubljenega:  
>Moja ljubezen,

če spiš, mi pošlji svoje sanje,
če se smejiš, mi pošlji svoj nasmeh,

če jočeš, mi pošlji svoje solze.

Jaz te ljubim.<

In moški ji odgovori ...  
>Ljubezen moja,
kakam ...
Želiš, da ti kaj pošljem?<

user posted image user posted image user posted image

temu sem se pa tud jst pošteno nasmejala user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Aja, sestra mi je predlagala, da ga ponoči zbujam, da bo imel manjše obroke, ker poje 5-6x po 180ml pa se z mojim nekak ne strinjava. Zdaj namreč spi od 20h do 5h ali celo kar do 8h, zdaj naj bi pa ob 11h in 5h nujno jedel. Se mi zdi, da se bo pol še bolj redil, ker dvomim, da bi se zadovoljil z manjšim obrokom. Probala bom samo količino obroka čim dlje zadržat pa kakšno žličko mleka manj dat v vodo.

Jst ga sigurno nebi zbujala. Pač probejte čez dan kokr se da to uredit.

Zdej pa grem še možu posvetit enih pet minut, da ne bo jezen user posted image  otroc pa zaenkrat pančkajo, čeprov sumim da bo to noč budilka mal bolj zgodnja.

IAN 7.11.2007
NEŽA 27.2.2011

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 2188
18.5.2011 22:20:55   
Nina33
Čukica, super za še tretji poskus  user posted image user posted image user posted image . Poj boste meli še enga/eno tehtnico, a user posted image ? So face (čeprav se mi ne zdi glih vsak trenutek dneva tko, vsaj ne pri njegovih dobrih dveh in pol letih user posted image ). pa lepo, de si se odločila izpit it delat user posted image user posted image user posted image , jaz ga sicer imam pa se nekak ne spravim za volan - te bom ponucala za inspiracijo user posted image user posted image .
Juxy, a ti/vidva tut user posted image user posted image user posted image user posted image . Sem pa mislila, de sam men dogaja v to smer user posted image . No, letos še ne bomo nč naročal (vsaj ne "zanalašč" user posted image ), itak potihem upam, de se user posted image tut to pot vrne šele po otrokovi prvi svečki, poj pa upam de bo še kej.
Tale noč je bila pa zgleda res lunina - pr nas tut ni glih lepo šla skoz. Pr Registrirani pa zgleda ni blo polne lune user posted image user posted image Super za prespano noč user posted image .
Teyla, super tajming sta si naštimala, mi je všeč user posted image , jaz sicer ne bom (no, ne bi, mora bit še en za user posted image ) čakala leto in pol, bom to pot mal pohitela, se ni čist kuj "prjelo" v drugo user posted image .
Tršica, dej bejš no user posted image user posted image user posted image . Drgač pa kable lohk pr "najemniku" prej prerežete user posted image .
Tigrica, user posted image za glavobol, mali pa itak vedo, kdaj se "splača" siten bit user posted image . Drgač pa fajn, de je s sluhom vse OK.
Jo@n, a poj ni sam naš siten? user posted image Pa všeč mi je način izogibanja pregleda (arija, de nau pomote user posted image ) in fajn, de te () ne hecata več user posted image .
Jaz pa čakam, de se naš pokakanec zbudi - se mi je podelal med "večerjo" in zaspal v naročju in čeprav se takooo rad zbudi, ko ga odložim, se to pot seveda ni... In zdej čakam...sranje user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2189
18.5.2011 22:27:33   
Nina33
Ojla, Mišyka! Me veseli, de sem te nasmejala user posted image . Smo pa na istem glede sitnobic, ne? Še Meta se pofočka pa smo vse z ene tolk starimi (al sem še kero falila?) Luna je bla pa huda, ja user posted image .

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2190
18.5.2011 22:45:23   
Mišyka
Mi je šele po trehmesecih užgal da bi mogla slikco spremenit, pač nisem več noseča, ane user posted image

Nina kaj sva se že midve menile o tem da bi se dobile? Mi je vse skup ušlo pol. Pa tud s to telovadbo ne vem kako bo, ker je poletje in poleti te vadbe kr nekak odpadejo vse po vrsti in dvomim da bi blo s to za mamice in dojenčke kej drugač.

Nč, grem...

IAN 7.11.2007
NEŽA 27.2.2011

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2191
18.5.2011 22:53:26   
Nina33
Jaa, bi blo fajn za kufe se dobit, ja user posted image . Telovadba pa... odpade praviš? Škoda user posted image ...user posted image Sicer me tale šlauf moti, a se ga bom bl po Gorenjsko lotla (manj žri pa take user posted image ). Pa ne še zdej, poj enkrat, ko bo mali že na gosti hrani user posted image . Al mam izgovore user posted image .

(odgovor članu Mišyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2192
18.5.2011 22:54:19   
Nina33
IZVIRNO SPOROČILO: Mišyka
Nč, grem...

A slikco spremenit user posted image ? Jaz sem na tickerje pozabla, sem bla že v minus noseča user posted image .

(odgovor članu Mišyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2193
18.5.2011 23:08:54   
Nina33
Nč, zdej grem pa jaz pod tuš - poznam več načinov zbujanja otrok, so pa vsi vezani na to, de greš počet neki za kar bi rabil malo časa in miru user posted image . Upam, de se glih zrihtam, ko se posranček zbudi. Mi je čudno, de sploh spi s tako plenico, če je buden ga vsak tini-vini prdec moti user posted image .

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2194
18.5.2011 23:12:18   
HoneybeeMaja
Ola punce!
Zdaj je bil pa res že čas,da se še tukaj oglasim...  user posted image

Berem,da ste ve in vaši mali srčki dobro,nekatere imate že željo po še... user posted image No,kar se nas tiče bo to vse user posted image ,čakam na vstavitev Mirene,kot kaže smo dvojne mamice dvojno obremenjene z zaščito user posted image .zase vem,da  user posted image ni več nič sproščeno,ker me skrbi da bi še enkrat user posted image user posted image naredila user posted image .Si je še katera razen naju s trsico dala vstaviti Mireno?Povejte punce kolk kaj boli...mene je namreč malo strah.

Sicer pa pri nas nič novega,rasteta kot gobici,pred dvema dnevoma smo bili stari 4.mesece (ojoj,kolk je hitro minilo,se mi zdi da sem še pred nekaj tedni imela ogromen trebušček user posted image ),Zoja je velika 63cm in tehta 7000g,Maj je velik 61cm in 6000g,toliko o drobcenih dvojčkih user posted image .Še vedno se malo dojimo in malo dohranjujemo,spimo od 20.00 do 6.00,potem se najemo in previjemo in preselimo v mamino posteljo user posted image in spimo še do 9.00,za kar sem seveda izjemno hvaležna,se ne spomnim,kdaj sem bila nazadnje tako naspana.

Včeraj smo globoke košare zamenjali s športnimi deli,ker se mi je zdelo,da se v globokih košarah dolgočasita,ko nič nista videla ven,no,zdaj so ju same očke in čisto radovedno gledata okrog,še ko sta zaspana in jima očke že lezejo skupaj se vztrajno upirata user posted image .

Da,se še potožim tudi meni ekstremno izpadajo lasje,če bo šlo tako naprej bom počasi plešasta,še najhuje pa je to,da jih je povsod polno...v kopalnici,spalnici,dnevni,po otrocih... pa trebušček me tudi skrbi...se mi zdi da je približno tak kot je bil v 4.mesecu user posted image ,kavbojke že navlečem nase,ampak se mi potem "nekaj" obesi čez pas.Groza me je kopalk in poletja user posted image .

Je bila že katera v termah z malčkom? Mi namreč gremo drug mesec,za nekaj dni v Olimje,tako,da vem,kaj pričakovati.Domnevam,da nič več savn,jacuzzijev in izležavanja user posted image .

Lepo bodite somamice,veliko cartanja,prespanih noči in brezzobih nasmeškov vam želim.

Sometimes when you hope for a miracle,you get two...

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2195
19.5.2011 8:22:34   
trsica
IZVIRNO SPOROČILO: Jo@n

Tudi sedemletnik ni nič boljši. user posted image

da bomo fit,
100 TREBUŠNJAKOV v rit,
pa še malo seksa,

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 2196
19.5.2011 8:22:49   
trsica
IZVIRNO SPOROČILO: HoneybeeMaja

Berem,da ste ve in vaši mali srčki dobro,nekatere imate že željo po še... user posted image No,kar se nas tiče bo to vse user posted image ,čakam na vstavitev Mirene,kot kaže smo dvojne mamice dvojno obremenjene z zaščito user posted image .zase vem,da  user posted image ni več nič sproščeno,ker me skrbi da bi še enkrat user posted image user posted image naredila user posted image .Si je še katera razen naju s trsico dala vstaviti Mireno?Povejte punce kolk kaj boli...mene je namreč malo strah.

Sicer pa pri nas nič novega,rasteta kot gobici,pred dvema dnevoma smo bili stari 4.mesece (ojoj,kolk je hitro minilo,se mi zdi da sem še pred nekaj tedni imela ogromen trebušček user posted image ),Zoja je velika 63cm in tehta 7000g,Maj je velik 61cm in 6000g,toliko o drobcenih dvojčkih user posted image .Še vedno se malo dojimo in malo dohranjujemo,spimo od 20.00 do 6.00,potem se najemo in previjemo in preselimo v mamino posteljo user posted image in spimo še do 9.00,za kar sem seveda izjemno hvaležna,se ne spomnim,kdaj sem bila nazadnje tako naspana.

Vstavitev mirene ne boli. Je pa zelo neprijetno. Jaz sem moji G takoj povedala, da me je zelo strah in mi je potem preusmerjala pozornost s pogovorom.

O drobcenih dvojčkih pa ne bi... user posted image  Pa tvojadva sta še dojena.

Meni spita od 21-4, ob 7 se zbudita ne glede na to, kdaj sta vstala ponoči (najbrž, ker ju ati in mali_tati zbudita). In tako se pri nas začne nov dan.user posted image

da bomo fit,
100 TREBUŠNJAKOV v rit,
pa še malo seksa,

(odgovor članu HoneybeeMaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2197
19.5.2011 8:47:24   
Juxy
cukica, potem pa držim pesti, da vama v prvo rata user posted image

Nina33, če bi bilo po mojmu možeku, bi že zdaj bila spet noseča user posted image   ...bi ga kar "ušpičil" takoj po tistih 6 tednih po porodu ... sam je pametno počakat vsaj do otrokovega 6. meseca, tako da se celice v telesu 2x zamenjajo (na 3 mesece se ti zamenjajo). Ne bi pa šla v službo in potem spet prijavila da sem noseča, ker bo šefa duplo kap... bolje, da nekaj časa name ne računa, kot da mu dam spet neko upanje, da lahko name neomejeno časa računa, potem ga pa spet presenetim s tem... ne, pa ni samo to... raje zdaj še hitro enega, potem pa imam res dovolj za večno. Je bilo po eni strani kar težko se spet navadit na vse to, kar prinese dojenček, glede na to, da imamo že eno skoraj najstnico doma.

ninchi9, včeraj sem svojo razvojno fizioterapevtko (1x tedensko hodiva k njej... in to bomo vsaj eno leto hodili) vprašala glede držanja glavice v desno stran in mi je svetovala takole... otroci imajo po 3. mesecu občasno tak refleks, da dajejo glavo samo na eno stran. To potem pri ene petih ali šestih mesecih mine. Ob tem pa je dobro otroka opazovat kaj počne z rokicama in nogicama. Če npr. glavo da v desno stran, naj bi tudi desno roko raztegnil, levo pa po navadi skrčil... isto je z nogicama, vendar tu noge ne igrajo tako vlogo, ker včasih jih malčki po svoje "obračajo". Važen je ta refleks, da ko glavo obrne v desno, tudi desno roko iztegne. Če to naredi, je vse ok... če tega ne počne in nič ne izteguje roke, pa je dobro it v razvojno ambulanto, kjer te naučijo kako s pravilnim rokovanjem (mogoče niti ni treba fiziterapije, kot jo imamo mi) otroka to odpraviš. Greš k malčkovemu pediatru in prosiš za napotnico za razvojno ambulanto in ti jo mora brez problema dat.
Je bilo zanimivo, ker mi je ta refleks pokazala na Niklasu. Mu je v desno obrnila glavo in kaki dve sekundi po tem je stegnil desno roko, levo pa je pokrčil. Ko mu je obrnila glavo v levo, pa je stegnil levo roko in pokrčil desno.... in to kljub temu, da je bil že utrujen od "telovadbe" in siten.

Športni voziček - tudi za to sem povprašala našo razvojno fizioterapevtko in pravi, da naj bi bil otrok čim dlje v košari, da ima popolnoma ravno podlago, tako da moramo vsaj mi še zdržat v košari do nekje 4,5 mesecev starosti.

Tivoli - kdaj pa se naj bi šlo tja? Sem se bolj pozno spet vključila v vaše pogovore in v bistvu nič ne vem o tem.

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2198
   [Brisano sporočilo]
19.5.2011 9:13:11   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Nina33)
  Neposredna povezava do sporočila: 2199
19.5.2011 9:40:37   
suzy29

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

14.12.2010

d3lfink4
(PDP 23.2.2011)user posted image user posted image Neža/Eva
rojstvo: 1880 g/2180 g ,43 cm/43 cm

3.1.2011
lil_
(PDP 23.2.2011)user posted image user posted image Loti/Neli
rojstvo: 1830 g/1740 g ,43 cm/43 cm

14.1.2011
maurica
(PDP 1.2.2011) user posted image Anže
rojstvo: 3140 g, 50 cm
1. mesec: 4590 g,
ninchi9 (PDP 3.2.2011) user posted image Alex
rojstvo: 3550 g, 52 cm
3. mesec: 6160 g, 61 cm

16.1.2011
HoneybeeMaja
(PDP 6.2.2011)user posted image user posted image Zoja/Maj
rojstvo: 3250 g/2500 g, 51 cm/48 cm

17.1.2011
cukica
(PDP 5.2.2011) user posted image Nejc
rojstvo: 3610 g, 53 cm
1. mesec: 4800 g, 58 cm
2. mesec: 5300 g, 60 cm
3. mesec: 6100 g, 64 cm

19.1.2011
foxylady
(PDP 4.2.2011) user posted image Tanaja
rojstvo: 3460 g, 50 cm
1. mesec: 4260 g, 52 cm
urshy
* (PDP 3.2.2011) user posted image Žana
rojstvo:
3020 g, 50 cm

21.1.2011
Zasi
(PDP 14.2.2011) user posted image Julija
rojstvo: 2680 g, 47 cm
1. mesec: 3190 g, 50 cm
2. mesec: 4260 g, 54,5 cm
3. mesec: 4920 g, 58 cm
 Lina80
(PDP 3.2.2011) user posted image Ajda
rojstvo: 2350 g, 49 cm

23.1.2011
sara1986
(PDP 5.2.2011) user posted image Ervin
rojstvo: 3630 g, 53 cm
1. mesec: 4680 g, 56 cm
2. mesec: 5630 g, 58,5 cm
3. mesec: 7330 g, 64 cm

rebeka84
(PDP 3.2.2011) user posted image Matej
rojstvo: 3040 g, 51 cm

25.1.2011
d''ori
(PDP 2.2.2011) user posted image Mark
rojstvo:
3360 g, 53 cm
IsabellaLana (PDP 22.2.2011) user posted image Lana
rojstvo:
2630 g, 48 cm
2. mesec: 4180 g, 54 cm
3. mesec: 5760 g, 59 cm
Vrtnica21 (PDP 6.2.2011) user posted image Nina
rojstvo: 3100 g, 49 cm

27.1.2011
trsica (PDP 14.2.2011) user posted image user posted image Nadja/David
rojstvo: 2850 g/2900 g, 47 cm/47 cm
3. mesec: 6200 g/6900 g, 62 cm/63 cm

28.1.2011
Teyla (PDP 6.2.2011) user posted image Teja
rojstvo: 3270 g, 51 cm
1. mesec: 4320 g, 54 cm 
2. mesec: 5530 g, 60 cm
3.mesec: 6620g, 64cm

Oxer (PDP 2.2.2011)    
user posted image Alja
rojstvo: 3620 g, 50 cm

29.1.2011
Ina5505
(PDP 12.2.2011) user posted image Maja
rojstvo: 2980 g, 50 cm

30.1.2011
Nina33 (PDP 13.2.2011) user posted image Nande
rojstvo: 2770 g, 51 cm
1. mesec: 4530 g, 53 cm
3. mesec: 5555 g, 58,5 cm

31.1.2011
Tamy82 (PDP 8.2.2011)user posted image Val
rojstvo: 3140 g, 52 cm

petrap
(PDP 10.2.2011) user posted image user posted image Maj/Nal
rojstvo: 2960 g/2570 g, 46 cm/51 cm
 Juxy (PDP 7.2.2011) user posted image Niklas
rojstvo: 3400 g, 53 cm
1. mesec: 4300 g, 57 cm
2. mesec: 5200 g, 60 cm
3. mesec: 6100 g, 64 cm
j6 (PDP 4.2.2011) user posted image Katja 
rojstvo: 3250 g, 51 cm 

1.2.2011
 PilotGirl7
(PDP 22.2.2011)user posted image Nik
rojstvo: 2250 g, 45 cm
1. mesec: 2900 g, 49 cm
prvičmami
(PDP 12.2.2011)   user posted image  Tjaša
rojstvo: 2430 g, 46 cm
KLARA 1
(PDP 4.2.2011) user posted image
rojstvo: 3270 g, 53 cm

2.2.2011
 Meta21 (PDP 1.2.2011)user posted image Bine
rojstvo: 4330 g, 54 cm
1. mesec: 5150 g, 59 cm
2. mesec: 6400 g, 64 cm
3,5. meseca: 7900 g, 68 cm
lola_J (PDP 10.2.2011)  user posted image Tinkara
rojstvo: 3480 g, 53 cm
2. mesec: 5200 g, 57 cm
3. mesec: 5900 g, 61 cm

3.2.2011
  hayabusa (PDP 7.2.2011)user posted image Lovro
rojstvo: 3850 g, 53 cm
marjetka
(PDP 10.2.2011)  user posted image Ažbe 
Ješa
(PDP 7.2.2011) user posted image Aleksej 
rojstvo: 3430 g, 52 cm
Grozdek
(PDP 8.2.2011) user posted image  Nika

5.2.2011
  Annai (PDP 3.2.2011) user posted image Evelyn
rojstvo: 3320 g, 52 cm

6.2.2011
 Kiara24 (PDP 2.2.2011)user posted image Zala
rojstvo: 3740 g, 53 cm
Sisi8
(PDP 3.2.2011)   user posted image  Tanaj
rojstvo: 4500 g, 55 cm

7.2.2011
 MoSoNi (PDP 4.2.2011)    user posted image Nac
rojstvo: 3470 g, 51,5 cm
1. mesec: 4115 g, 54 cm
2. mesec: 5150 g, 59 cm

8.2.2011
 Urša (PDP 8.2.2011)     user posted image  Izak 
rojstvo: 3930 g, 53 cm
Little*Miss
(PDP 8.2.2011)   user posted image  Jan
rojstvo: 3300 g, 50 cm
1. mesec: 4400 g, 53,5 cm
2. mesec: 5500 g, 58 cm
3.mesec: 6300g, 63cm

9.2.2011
hel32
(PDP 15.2.2011)   user posted image Maja Lucija 
rojstvo: 3800 g, 52 cm
1. mesec: 4750 g, 58 cm
2. mesec: 5660 g, 60 cm
3.mesec:6820 g, 64,5 cm
tincha21
(PDP 6.2.2011)   user posted image Nik 
rojstvo: 3900g, 51 cm
1. mesec: 5050 g, 55 cm
2. mesec: 6030 g, 59,5 cm

10.2.2011
Mija24
(PDP 13.2.2011)   user posted image Zara 
rojstvo: 3850 g, 52 cm
Šebela
(PDP 15.2.2011)  user posted image  Klara
rojstvo: 2840 g, 49 cm
1. mesec: 3690 g, 53,5 cm
2. mesec: 4310 g, 57 cm
  Muca (PDP 26.2.2011)  user posted image Liza 
rojstvo: 3180 g, 50 cm

11.2.2011
  Antoninap
(PDP 4.2.2011)    user posted image  Brina 
rojstvo: 3680 g, 52 cm
1,5. meseca: 5020 g, 56,5 cm
3. mesec: 6000 g, 62 cm

12.2.2011
Suzy29
(PDP 1.2.2011)  user posted image  Matija 
rojstvo: 3550 g, 53 cm
1. mesec: 4780 g, 56 cm
2. mesec: 5620 g, 60 cm

3.mesec: 7030 g, 63,5 cm

14.2.2011
Patrisha
(PDP 11.2.2011)    user posted image  Gaia
rojstvo: 2470 g, 47 cm
1. mesec: 3790 g, 52,5 cm
2. mesec: 4500 g, 
aktak
(PDP 14.2.2011) user posted image  Ela    
rojstvo: 3400 g, 50 cm
1. mesec: 4180 g, 52 cm
2. mesec: 4860 g, 54,5 cm

16.2.2011
Jo@n
(PDP 18.2.2011)  user posted image  Tinkara
rojstvo: 3870 g, 53 cm
1. mesec: 4620 g, 56 cm
2. mesec: 5660 g, 61 cm

17.2.2011
lutika89
(PDP 26.2.2011) user posted image Tea 
rojstvo: 3750 g, 50 cm

18.2.2011
Vipercat
(PDP 23.2.2011)  user posted image  Nina
rojstvo: 3720 g, 53 cm
1. mesec: 4550 g, 55 cm
Tigrica86
(PDP 9.2.2011) user posted image Marcel
rojstvo: 3530 g, 51 cm
1. mesec: 4970 g, 57 cm
2. mesec: 6160 g, 61,5 cm

20.2.2011
Registrirana
(PDP 19.2.2011)  user posted image Mark
rojstvo: 3690 g, 53 cm
1. mesec: 4850 g, 57 cm
2. mesec: 6400 g, 60 cm

21.2.2011
Tanjusi  (PDP 28.2.2011)  user posted image  Nika
rojstvo: 3600 g, 52 cm 

22.2.2011
valek
(PDP 21.2.2011) user posted image Kevin
rojstvo: 3970 g, 54 cm
1. mesec: 4760 g, 56 cm
2. mesec: 6180 g, 62 cm

23.2.2011
babynitka
(PDP 27.2.2011) 
user posted image  Ema
rojstvo: 3660 g, 52 cm

24.2.2011
METULJ1
(PDP 28.2.2011)
user posted image Brina 
rojstvo: 3545 g, 51 cm
1. mesec: 4180 g, 54 cm
2. mesec: 4660 g, 56 cm

25.2.2011
mateyci
(PDP 24.2.2011)
user posted image Maks 
rojstvo: 4490 g, 56 cm

27.2.2011
Misyka
(PDP 22.2.2011) user posted image  Neža
rojstvo: 3370 g, 54 cm
diane
(PDP 21.2.2011)
user posted image Jošt
rojstvo: 3860 g, 54 cm
1. mesec: 4880 g, 56,5 cm

1.3.2011
samsara04
(PDP 24.2.2011)
user posted image Sebastian
rojstvo: 4000 g, 55 cm
1. mesec: 5000 g,
2. mesec: 6700 g, 62 cm

8.3.2011
biljanaI
(PDP 24.2.2011)
user posted image Anabela
rojstvo: 3820 g, 51 cm
1. mesec: 4830 g, 55 cm
2.mesec: 5520g, 59cm

???
peti2
(PDP 21.2.2011)
user posted image Jure
rojstvo: 3840 g, 51 cm

user posted image = 37   in     user posted image = 31

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 2200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?