pelin
|
Ti se kar tolaži. Drugače pa čestitke tisti, ki je takoj nehala, ko je videla plus (pozabila nick). Da bi bilo več takih. Saj verjamem, da je težko nehat (sem kadila pred leti), ampak tu se ne gre le za mamo in njen užitek, ampak tudi za otroka. In vpliv na njegovo zdravje. Saj ni nujno, da se pokaže takoj, se lahko tudi kasneje. Pa nisem tu, da bi obsojala. IZVIRNO SPOROČILO: Marčevka2010 Podpis! Samo to bi rekla....malo se človek po forumu "sprehodi "in pride do tistega, kjer se ženske na vse mogoče načine trudijo , da bi zagledale čarobni plusek...koliko enega odrekanja, enih terapij, zdravstvenih težav , težkih bolečih posegov, razočaranj in takšnih in drugačnih stresov ...pa gredo naprej...se borijo...pogumno vztrajajo...Bravo dekleta...vedno znova vas občudujem .... No in potem prideš semle...med skoraj same anonimne kadilke....še toliko poguma nimajo, da bi se vsaj približno predstavile z nickom...pa saj nima veze....bistvo je to, da še takrat ko izveste, da nosite v sebi novo življenje, svojega otroka, ki je odvisen od vas....še takrat ne prenehate...Kljub temu, da ste odvisne, bi bila to za vas mala žrtev, ki bi jo naredile za otroka....zanj in za njegovo zdravje pa bi bila ta žrtev velikega pomena...Mi je zelo žal, vendar ne morem drugače...jaz vas obsojam... Pa ne se tolažiti, da je kajenje enako škodljivo kot hrana z različnimi E-ji....Žal so ti e- ji že skoraj vse povsod prisotni in se jim ne moreš v celoti izogniti....nikotinu pa se da... Pa še to....lahko se tolažite, da se kadilkam rojevajo normalni otroci...vendar žal ni vedno tako....pogosto je precej drugače....že videno...doživeto... Najbolj žalostno pa je, da se tako vsajate na tiste, ki vam povedo tisto kar je res...in tisto kar je znanstveno, splošno znano in ni le neko nakladanje...
< Sporočilo je popravil pelin -- 18.5.2011 20:47:22 >
|