|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2011
17.5.2011 12:34:48   
Pigy
Spet jaz in moja bolniška.

Daj mi povejte:

tiste, ki ste na bolniški in ste se navidezno zaposlile, kaj potem je refundacija za prispevke in izplačilo bolniške, ali samo za prispevke. Očitno imamo glupo računovodkinjo in pravi da zzzs vrača samo za prispevke vsake 3 tedne.

Sej če ne dobim danes odgovora bom jutri klicala na zzzs da se pozanimam.

Živi za učenje in naučil se boš živeti.

(odgovor članu Shamsia)
Neposredna povezava do sporočila: 4076
17.5.2011 12:48:06   
Teni_
user posted image  
PDP, nick, starost, zap.user posted image , št. user posted image , pregled, morf. kraj, user posted image ali user posted image  

1.9.
ANDMIL, 26, 1user posted image , 0user posted image , 07.06., Ravne na Koroškem, user posted image
ninalars, 25, 1user posted image , 0user posted image , 07.06., Ravne na Koroškem, user posted image
pomarančika, 23, 1user posted image , 0user posted image , ?., Slov. Konjice, user posted image
anastazia, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?.,  Štajerskauser posted image
lily81, 29, 2user posted image , 1user posted image , ?
., Ljubljana, user posted image
barbara85, 26, 1user posted image , 0user posted image , 30.05.,  Oplotnica
mamicabiba, 31, 2user posted image , 1user posted image , ?, okolica Maribora, user posted image
2.9.

tinci1, 27, 4 user posted image , 1user posted image ,
?., Domžale, user posted image
MojkaUA, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?., ?, user posted image
Jessy82, 28, 1user posted image , 0user posted image , 01.06., Savinjska,
user posted image
panja, 29, 2user posted image , 1user posted image , 18.05.,  Savinjska,
user posted image
delfinkica, ?, 3user posted image , 1user posted image , ?., ?
Sunny_Dream, 29, 1user posted image , 0user posted image , 07.06., Ljubljana, user posted image
vintage, 25, 1user posted image , 0user posted image , 20.05., okolica Kopra, user posted image
3.9.

sonce81, 30, 1user posted image , 0user posted image ,
?, Ljubljana
jaznoseca, 38, 5user posted image , 1user posted image , 02.06., Maribor, user posted image
4.9.
Teni RR, 27,4 user posted image ,2user posted image , 01.06., Ruše, user posted image
nepremagljiva, 37, 7user posted image ,2user posted image , ?., ?
URSY33, 33, 4user posted image , 1user posted image , ?., Litija, user posted image
lorelei82, 28, 2user posted image , 0 user posted image , ?., Maribor, user posted image
5.9.
bucka2, 26, 1user posted image , 0user posted image , 03.06., Ljubljana, user posted image
jejhata, ?, 2user posted image , 1user posted image , 23.05., ?, user posted image
ivanjščica, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?
6.9.

Nincica1, ?, 2user posted image , 1 user posted image ,
?, ?

7.9.
plouse, 31, 2user posted image , 1user posted image
?,
Reby, 36, 2user posted image ,1user posted image , ?., Ljubljana

vrtnica83, 28, 3 user posted image , 1user posted image ,
26.05.,  okol. Domžal, 
user posted image
8.9.
Norica, 30, 2user posted image ,1user posted image ,  ?., ?
strelkica, ?, 4user posted image , 3user posted image , ?., ?, user posted image

9.9.
Pigy, 28, 1 user posted image , 0 user posted image , 01.06., Ljubljana, user posted image
srecka84, 27, 1user posted image , 0user posted image , ?.,  Postojna, user posted image
josephine27, 29, 2user posted image , 1user posted image , 
?, Ajdovščina, user posted image
10.9.

karin82, 28, 2 user posted image , 1user posted image ,
?., ?

TiaŽan, 25, 2user posted image ,1user posted image , ?,  Podčetrtek
agha , 32, 2user posted image , 1user posted image ,
?, Kranj
rainbow, 36, 3user posted image , 2user posted image , ?, Maribor, user posted image
11.9.
modrimedo, 32, ?user posted image , ? user posted image ,
10.06., Ljubljana
, user posted image
Anonimna, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?., ?
Ancicici, ?, 3user posted image , 2user posted image , ?.,  Ljubljana

TDiemat, 25, 2user posted image , 0user posted image , 06.06.,  okolica Maribor, user posted image
Krysia, 34, 4user posted image , 1user posted image , ?., 01.06.,  Ljubljana, user posted image

eltea333, 30, 2user posted image , 1user posted image , 18.05., ?, user posted image
12.9.

Lannna, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?., Maribor
13.9.

anabanana1981, 29, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?
leaa, 30, 3user posted image , 1user posted image , 02.06., Zagorje ob Savi, user posted image
klavdija27, ?, 3user posted image , 1user posted image , ?., Zreče, user posted image , user posted image
14.9

olana, 28, 2 user posted image , 0user posted image , ?., ?
Cebelica2, 30, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?
NAHRIN, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?
15.9.

*žurerka*, 26, 3user posted image ,1user posted image , 08.06., ?, user posted image
dory,32, 2 user posted image , 1user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
16.9.
*tedy*, 40, 4 user posted image , 3user posted image , 24.5., Ljubljana
D.anna 76, 34, 3user posted image , 2user posted image , ?.,  Ljubljana
issa, 24, 2user posted image , 1user posted image , 14.06., Maribor,user posted image
*AnaL*, 31, 3user posted image , 2 user posted image , 30.05., ?
PikaPokaZBusijem, ?, 1 user posted image , 0user posted image , ?., Domžale
17.9.

kristi07, 28, 1 user posted image , 0user posted image , ?., Zapuže
KAHLO, 32, 3user posted image , 1user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
Evvva, 30, 1user posted image , 0user posted image , 07.06., Ljubljana, user posted image
*alja*, 26, 2user posted image , 1user posted image ,
?., Prekmurje
, user posted image
18.9.
19.9.
Anonimna, ?, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?
vlazag, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, Velenje
Shamsia, 30, 2user posted image , 1user posted image , 13.06., okolica Postojne, user posted image
Ajda_, 24, 1user posted image , 0 user posted image ,
?., okolica Ptuja, user posted image

nana13, 27, 2user posted image , 1user posted image , ?., Strunjan, user posted image
daka, 36, 3user posted image , 2user posted image ,
26.05.,  Maribor,
user posted image
20.9.

21.9.
Dorianna, 32, 2user posted image , 1user posted image , ?., okol. Ljubljane
mala mala, ?, 2user posted image , 0user posted image , 27.05., ,Prlekija
22.9.

Tanejci, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?., ?
23.9.

carly, 28, 4 user posted image , 1user posted image , ?., okolica Jesenic, user posted image
24.9.
Tajska, 33, 2user posted image , 1user posted image , ?., Trbovlje
NM, 34, 3user posted image , 1user posted image ,
?, Postojna, user posted image
25.9.

SSheila, ?, 3user posted image , 1user posted image ,  ?., ?
anonimnauser posted image ,?, 5user posted image , 1user posted image , ?., Mengeš
matejkaantolin@gmai, ?, 4user posted image , 3user posted image , ?, ?

mate0ja, 29, 2user posted image , 1user posted image ,
?.,
Ljubljana, user posted image
26.9.

anschk, 25, 2user posted image , 1user posted image , ?., ?
27.9.
bimba7277, 38, 2user posted image , 0user posted image , ?, ?
san, 33, 5user posted image , 4user posted image 31.05., Ljubljana, user posted image
28.9.

29.9.

bela zvezdica, 30, 3user posted image , 1user posted image , ?, Štajerska
pumpkin23, 29, 2user posted image , 1user posted image , 24.05., 24.05., Ljubljana
2.2., ?, 3user posted image , 1user posted image , 20.05., ?, user posted image
moniketna, 22, 1user posted image , 0user posted image , ?., Ravne na Koroškem
Princess1, 30, 3user posted image , 0user posted image , 13.06., Ljubljana, user posted image

pomar*ANČA*, 26, 2user posted image , 1user posted image , ?., okolica Domžal
30.9.

Majcii, 29, 1user posted image , 0user posted image , ?, Medvode

SKUPAJ NAS JE: 83
NOSEČKE Z DVEMA
: klavdija27
Z NAMI SO POT ZAČELE:user posted image
sashy,SILVA,anonimna , Arabella1, Norica, lunax, anonimna3, mucixxx, Dream
user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 4077
17.5.2011 13:04:45   
ANDMIL
Pri nas pa vode ni, tako, da mi ni jasno kako naj kosilo skuham... user posted image

Kuhala pa bom mesno lazanjo in solatko...

Komaj čakam, da pride dragi iz službe, ker potem grema v materinsko šolo... Današnja tema - nega novorojenčka...user posted image

(odgovor članu Shamsia)
Neposredna povezava do sporočila: 4078
17.5.2011 13:21:32   
nepremagljiva
IZVIRNO SPOROČILO: Pigy

Spet jaz in moja bolniška.

Daj mi povejte:

tiste, ki ste na bolniški in ste se navidezno zaposlile, kaj potem je refundacija za prispevke in izplačilo bolniške, ali samo za prispevke. Očitno imamo glupo računovodkinjo in pravi da zzzs vrača samo za prispevke vsake 3 tedne.

Sej če ne dobim danes odgovora bom jutri klicala na zzzs da se pozanimam.

Ta tvoja računovodkinja nima pojma. Refundacija je za vse. Le da je bolniška pač veliko nižji znesek kot plača, ki bi jo sicer dobivala. Pri ninimalnem OD je to res mizerno.
Delodajalexc pa dobi to refundirano šele takrat, ko na zzzs pošlje dokazilo o plačanih prispevkih....

Jaz sem danes tak boga. Že od jutra imam takonizek pritisk, da se mi kar zvrti na čase. Vreme zgleda močno vpliva na moje počutje. user posted image Zato se bom zgleda morala danes kar prilagajati in čimveč počivati.

(odgovor članu Pigy)
Neposredna povezava do sporočila: 4079
17.5.2011 13:34:49   
Princess1
Evo jst sem nazaj. Pošte od ZZZS tudi jaz še nisem dobila tko, da upam, da bo jutri.

Sem pa bla že ful pridna danes. Zjutri bila na pedikuri, ker svojih stopal ne dosežem več kot bi jih mogla user posted image  in potem sem še šla dat kri in urin, pa še v trgovino.

Zdej čakam mojega da pride domov, pojeva in šibava na agencijo vplačat dopust.

Lepo mi bodite čvekice!

(odgovor članu nepremagljiva)
Neposredna povezava do sporočila: 4080
17.5.2011 13:53:58   
olana
Princess1 kam boš pa ti v materinsko šolo hodila?

Ja, jaz sem pa danes že vso robo razvozila, pa šla v Lj. v H&M na Rudnik in si kupla športne nosečniške hlače, full dobre. Pa tud druge stvari majo kr fajne, za solidno ceno, bom še šla po kakšne kratke hlače, ko bo sila. Danes nisem nič kuhala, sva jedla zunaj, zdej grem pa balkonske rože posadit, pa moj bo dal bambus na balkon, da bo mal pridiha narave.user posted image user posted image

(odgovor članu Princess1)
Neposredna povezava do sporočila: 4081
17.5.2011 13:54:34   
Pigy
nepremagljiva- hvala za odgovor.
Spij kavico, ti bo mogoče boljše. Drugače pa počivaj, vreme je itak tko čudno.

Nisem vedela, da tudi danes dela zzzs, tako da sem sedaj klicala tja. Gospa mi je rekla da dobi delodajalec povrnjen 2 bruto,  to mora pa oddat (potrdilo o plačanih prispevkih ) do 31. da dobi prihodnji mesec povrnjen.

Bomo videli koliko bo bolniška, ker bruto sem lansko leto imela dober- vsaj mislim. Delala sem veliko nadur, tako da sem skupaj mela za celo leto okoli 11000 eurov/ bruto. Pomoje se od tega računa. Sej bom diplomirala iz tega. user posted image

Mah to računovodkinjo ima moj samo zato, da mu konc leta naredi bilanco. Je vsaj priznala da se ne razume v te stvari. Ampak, da je problem zavrtet telefon in uprašatuser posted image user posted image user posted image user posted image na zzzs.

princess1- jaz tudi še vedno čakam odločbo o podaljšanju bolniške, samo pri nas poštar še ni hodil. Samo je pa full zanimiv, prinese pošto za podpisat, mu podpišem, in ko grem potem v nabiralnik notri zagledam listek, da imam priporočeno poštouser posted image user posted image user posted image user posted image . In to dela skoz, pa ga vedno pozabim uprašat v čem je fora.

Kam pa letita na dopust?

Letim v trgovino, ker si je moj namesto čuft v  omaki zaželel polpete. Hja, mi solate manjka user posted image user posted image user posted image

Živi za učenje in naučil se boš živeti.

Neposredna povezava do sporočila: 4082
17.5.2011 14:02:12   
pomarančika
Evo pa smo v 26 tednu user posted image   bušček je že tok zrastu v zadnih 2 tednih da zgledam k da bi bla že v 8 mescu user posted image se že prou teško premika v postli iz ene strani na drugouser posted image sm ko kit na kopnem user posted image a si ve kej podlagate trebuščka med spanjom? naš migec pa tut tok močno brca da mi kr trebuščka premika se prou vidi zuni ko brcne da se premakne trebušček user posted image   kak fajni občutek user posted image

< Sporočilo je popravil pomarančika -- 17.5.2011 14:04:49 >

(odgovor članu Shamsia)
Neposredna povezava do sporočila: 4083
17.5.2011 14:03:41   
pumpkin23
evo jaz pa sm že dobila pošto in imam bolniško podaljšano do 30.6., potem pa ne vem kaj bomo naprej. Mogoče 1 mesec delat in nato 1 mesec dopusta in porodniška. Sem upala da mi bojo podaljšal do konca pa kot zgleda ne bo takouser posted image .

Joj tudi jaz komaj čakam tole našo morfologijo ker me tolk firbec matra kaj mamo. Pa da lahko končno začnemo ime zbirat. Tako da vsem želim lepe rezultate in tistim ki so te zadeve že za vami čestitam.

(odgovor članu Pigy)
Neposredna povezava do sporočila: 4084
17.5.2011 14:07:37   
Princess1
Olana - hodila bova v LJ porodnišnico,  ker ima baje najbolj obsežno šolo za starše, kjer ti predstavijo vse, tudi varno vožnjo za user posted image , med drugim predavajo tudi psiholog, anesteziolog,.... Pa še midva imava do nje peš slabih 20min.

Pigy - greva v Rovinj. Sicer sva midva bolj popotnika in sva ogromno hodila po tujini ampak v nosečnosti sem bolj za varianto - bližje domu bolje je. Upam, da bo dobro, ker se predvsem želim naplavat.

A ja, pa pozabila sem napisat, da sem končno prišla na vrsto in grem danes na telovadbo za nosečke v naš ZD. Me prav zanima kako mi bo, ker sem v zadnjem letu postala prava gniloba.

Mi pa ene prav delate lušte, ko berem, da ste že 26. ali 27. teden. Sem po naravi ful neučakan človek in zdej že počasi prihajam v fazo - ok kdaj grem rodit, da končno dobim v roke svojo malo štručko user posted image .

(odgovor članu Pigy)
Neposredna povezava do sporočila: 4085
17.5.2011 14:16:37   
olana
No pozabila sem povedat, da se mi kile že 14 dni niso nič premaknile navzgoruser posted image user posted image , upam da bodo zdržale do pregleda, ker me potem verjetno ne bo imel ginekolog za kaj kregat, spet. Zatekam ne več, je pa res da vsak dan gonim kolo 20 min in delam z utežmi glih toliko, da vzdržujem prejšnje stanje. user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4086
17.5.2011 14:18:39   
Princess1
A ja pa še tole glede pošte Pigy

Naš poštar je že bil zgodi zjutri pa ni nič prinesel, tko, da mislim, da bo jutri. Glede metanja listkov - to ne sme delat, če si ti doma.

Pokliči na vašo pošto, zahtevi kontrolo ali vodjo pošte in povej kaj se dogaja. Ni potrebno, da se predstaviš po priimku samo povej iz katerega bloka/hiše kličeš. Problem nastane v tem, da se potem določeni poštarji razvadijo in ti puščajo kar priporočene pošiljke v nabiralniku, čeprav to ne sme počet - vsaj ne, dokler ne poteče rok za prevzem pošiljke na pošti. Pri nas je isto bilo tako, prvo listki, pa čeprav je pošta bila že doma vročena (to pomeni, da prvo pomeče listke tj. obvestila, šele potem pa zvoni in vroči pošiljko - moralo bi pa biti obratno) potem smo ga pa parkrat dobil, da je kar tako vrgel priporočeno pošiljko v nabiralnih, brez da bi jaz podpisala.

In ker sem delala na pošti vem, da lahko zaradi tega izgubi službo in sem bolj off-records poklicala vodjo naše pošte in ji rekla, kaj ta počne in ga je zdej spametovala. Me pa ful grdo gleda, ko pride user posted image  ampak mi je čisto vseeno, ker se iz čiste lenobe igra z ziher službo.

Neposredna povezava do sporočila: 4087
17.5.2011 14:34:03   
mate0ja
Pigy mi imamo eno osebo že dalj časa na bolniški. Vsak začetek meseca mora na firmo dostaviti bolniški list (kljub temu, da prejmemo vsako odločbo do kdaj je na bolniški). Mi mu takrat ko so plače nakažemo plačo tudi njemu na račun in plačamo prispevke. Sicer je to mislim, da 80% od njegove siceršnje plače. Ko imamo dokazilo o plačilu pošljemo na ZZZS zahtevek za refunadacijo (s strani firme podpisan bolniški list + dva dokumenta na katerem izkazujemo upravičenost do vračila - to naredi računovodja). ZZZS nato naslednji mesec do najkasneje 20. na račun firme vrne stroške, ki jih je delodajalec imel s plačo zaposlenega, ki je na bolniški.

V kolikor pa firma ne bi delavcu nakazala plače niti ne moremo zahtevat refundacije.

Višina bolniške pa se obračunava glede na povprečje plač, ki jih je delavec prejemal koledarsko leto pred nastopom bolniške.

Če bi rad bil srečen, BODI!!

Neposredna povezava do sporočila: 4088
17.5.2011 15:21:04   
anschk
Aaaaaaa punce, a je še kera taka tečka dons??? Jst bi se najrajš nekam zakopala da nebi nobenga vidla...Tale luna me je čist obrnila očitno. Upam da hitro mine ker ni čist nč luštno...Neki se mi je plan za diplomo podru in sm še zato živčna...Eh...user posted image
Sm mogla mal pojokcat, mogoče bo pa zdej kej bolš.
Upam da imate ve lepše dneve!

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 4089
17.5.2011 16:05:51   
2.2.
kolk ste naklepatale...nisem niti vse prebrala. ko smo prišli doov sem samo padla v posteljo. možek je hitel v službo tamali pa sem dovolila da igra igrice na računalniku samo da sem imela malo počitka...
na pregledu je bilo vse ok-vsaj tako je rekla razen srčka ni mogla dobro videt ker je rokico držal-a počez, tako čez 3t ponovno UZ in glukozni test-bljak-sem upala da bo pozabila, sicer niti nevem kako to zgleda samo če si predstavljam jaz ko sem anti za sladko....
sta šla možek in tamala z mano in tamali nikakor ni jasno zakaj moram gledat v ekran,če pa imaš dojenčka v trebuhu...ji ni bilo bog ve kaj zannimivo. glavno da smo se ostali nasmejali njej.
naslednji pregled 7.6

pri nas pa nismo danes nič kuhali, ker ni bilo časa ko smo prišli domov, tako da smo si kar zdrave sendviče naredili. pršut in sir-kolk so dobri sem že pozabila na ta okus. kdaj pa kdaj pa paše se pregrešit.

(odgovor članu anschk)
Neposredna povezava do sporočila: 4090
17.5.2011 18:44:10   
issa
anschk ja tudi jaz sem tečna ko sto sršenov danes,...sma se s tamalim zgrabla pa sma komaj bla dobro urco skupaj doma,...pa je to moj dragi hitro rešo, smo šli na sprehod in pol še v trgovino, kjer mi je dovolil da sem kupila prve tri bodije in dve bombažne žabice za bebija...user posted image user posted image user posted image on ve kako more....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ker ponavadi je samo primo pod roko pa gremo hitro dalje da si nemi kaj zmislila...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
drugače pa upam da hitro mine ta polna luna...user posted image

(odgovor članu 2.2.)
Neposredna povezava do sporočila: 4091
17.5.2011 19:36:19   
Teni_
user posted image  
PDP, nick, starost, zap.user posted image , št. user posted image , pregled, morf. kraj, user posted image ali user posted image  

1.9.
ANDMIL, 26, 1user posted image , 0user posted image , 07.06., Ravne na Koroškem, user posted image
ninalars, 25, 1user posted image , 0user posted image , 07.06., Ravne na Koroškem, user posted image
pomarančika, 23, 1user posted image , 0user posted image , ?., Slov. Konjice, user posted image
anastazia, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?.,  Štajerskauser posted image
lily81, 29, 2user posted image , 1user posted image , ?
., Ljubljana, user posted image
barbara85, 26, 1user posted image , 0user posted image , 30.05.,  Oplotnica
mamicabiba, 31, 2user posted image , 1user posted image , ?, okolica Maribora, user posted image
2.9.

tinci1, 27, 4 user posted image , 1user posted image ,
?., Domžale, user posted image
MojkaUA, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?., ?, user posted image
Jessy82, 28, 1user posted image , 0user posted image , 01.06., Savinjska,
user posted image
panja, 29, 2user posted image , 1user posted image , 18.05.,  Savinjska,
user posted image
delfinkica, ?, 3user posted image , 1user posted image , ?., ?
Sunny_Dream, 29, 1user posted image , 0user posted image , 07.06., Ljubljana, user posted image
vintage, 25, 1user posted image , 0user posted image , 20.05., okolica Kopra, user posted image
3.9.

sonce81, 30, 1user posted image , 0user posted image ,
?, Ljubljana
jaznoseca, 38, 5user posted image , 1user posted image , 02.06., Maribor, user posted image
4.9.
Teni RR, 27,4 user posted image ,2user posted image , 01.06., Ruše, user posted image
nepremagljiva, 37, 7user posted image ,2user posted image , ?., ?
URSY33, 33, 4user posted image , 1user posted image , ?., Litija, user posted image
lorelei82, 28, 2user posted image , 0 user posted image , ?., Maribor, user posted image
5.9.
bucka2, 26, 1user posted image , 0user posted image , 03.06., Ljubljana, user posted image
jejhata, ?, 2user posted image , 1user posted image , 23.05., ?, user posted image
ivanjščica, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?
6.9.

Nincica1, ?, 2user posted image , 1 user posted image ,
?, ?

7.9.
plouse, 31, 2user posted image , 1user posted image
?,
Reby, 36, 2user posted image ,1user posted image , ?., Ljubljana

vrtnica83, 28, 3 user posted image , 1user posted image ,
26.05.,  okol. Domžal, 
user posted image
8.9.
Norica, 30, 2user posted image ,1user posted image ,  ?., ?
strelkica, ?, 4user posted image , 3user posted image , ?., ?, user posted image

9.9.
Pigy, 28, 1 user posted image , 0 user posted image , 01.06., Ljubljana, user posted image
srecka84, 27, 1user posted image , 0user posted image , ?.,  Postojna, user posted image
josephine27, 29, 2user posted image , 1user posted image , 
?, Ajdovščina, user posted image
10.9.

karin82, 28, 2 user posted image , 1user posted image ,
?., ?

TiaŽan, 25, 2user posted image ,1user posted image , ?,  Podčetrtek
agha , 32, 2user posted image , 1user posted image ,
?, Kranj
rainbow, 36, 3user posted image , 2user posted image , ?, Maribor, user posted image
11.9.
modrimedo, 32, ?user posted image , ? user posted image ,
10.06., Ljubljana
, user posted image
Anonimna, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?., ?
Ancicici, ?, 3user posted image , 2user posted image , ?.,  Ljubljana

TDiemat, 25, 2user posted image , 0user posted image , 06.06.,  okolica Maribor, user posted image
Krysia, 34, 4user posted image , 1user posted image , ?., 01.06.,  Ljubljana, user posted image

eltea333, 30, 2user posted image , 1user posted image , 18.05., ?, user posted image
12.9.

Lannna, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?., Maribor
13.9.

anabanana1981, 29, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?
leaa, 30, 3user posted image , 1user posted image , 02.06., Zagorje ob Savi, user posted image
klavdija27, ?, 3user posted image , 1user posted image , ?., Zreče, user posted image , user posted image
14.9

olana, 28, 2 user posted image , 0user posted image , ?., ?
Cebelica2, 30, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?
NAHRIN, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?
15.9.

*žurerka*, 26, 3user posted image ,1user posted image , 08.06., ?, user posted image
dory,32, 2 user posted image , 1user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
16.9.
*tedy*, 40, 4 user posted image , 3user posted image , 24.5., Ljubljana
D.anna 76, 34, 3user posted image , 2user posted image , ?.,  Ljubljana
issa, 24, 2user posted image , 1user posted image , 14.06., Maribor,user posted image
*AnaL*, 31, 3user posted image , 2 user posted image , 30.05., ?
PikaPokaZBusijem, ?, 1 user posted image , 0user posted image , ?., Domžale
17.9.

kristi07, 28, 1 user posted image , 0user posted image , ?., Zapuže
KAHLO, 32, 3user posted image , 1user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
Evvva, 30, 1user posted image , 0user posted image , 07.06., Ljubljana, user posted image
*alja*, 26, 2user posted image , 1user posted image ,
?., Prekmurje
, user posted image
18.9.
19.9.
Anonimna, ?, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?
vlazag, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, Velenje
Shamsia, 30, 2user posted image , 1user posted image , 13.06., okolica Postojne, user posted image
Ajda_, 24, 1user posted image , 0 user posted image ,
?., okolica Ptuja, user posted image

nana13, 27, 2user posted image , 1user posted image , ?., Strunjan, user posted image
daka, 36, 3user posted image , 2user posted image ,
26.05.,  Maribor,
user posted image
20.9.

21.9.
Dorianna, 32, 2user posted image , 1user posted image , ?., okol. Ljubljane
mala mala, ?, 2user posted image , 0user posted image , 27.05., ,Prlekija
22.9.

Tanejci, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?., ?
23.9.

carly, 28, 4 user posted image , 1user posted image , ?., okolica Jesenic, user posted image
24.9.
Tajska, 33, 2user posted image , 1user posted image , ?., Trbovlje
NM, 34, 3user posted image , 1user posted image ,
?, Postojna, user posted image
25.9.

SSheila, ?, 3user posted image , 1user posted image ,  ?., ?
anonimnauser posted image ,?, 5user posted image , 1user posted image , ?., Mengeš
matejkaantolin@gmai, ?, 4user posted image , 3user posted image , ?, ?

mate0ja, 29, 2user posted image , 1user posted image ,
?.,
Ljubljana, user posted image
26.9.

anschk, 25, 2user posted image , 1user posted image , ?., ?
27.9.
bimba7277, 38, 2user posted image , 0user posted image , ?, ?
san, 33, 5user posted image , 4user posted image 31.05., Ljubljana, user posted image
28.9.

29.9.

bela zvezdica, 30, 3user posted image , 1user posted image , ?, Štajerska
pumpkin23, 29, 2user posted image , 1user posted image , 24.05., 24.05., Ljubljana
2.2., ?, 3user posted image , 1user posted image , 07.06., ?, user posted image
moniketna, 22, 1user posted image , 0user posted image , ?., Ravne na Koroškem
Princess1, 30, 3user posted image , 0user posted image , 13.06., Ljubljana, user posted image

pomar*ANČA*, 26, 2user posted image , 1user posted image , ?., okolica Domžal
mojcyka, 24, 1user posted image , 0user posted image , ?, okolica Ptuja
30.9.

Majcii, 29, 1user posted image , 0user posted image , ?, Medvode

SKUPAJ NAS JE: 84
NOSEČKE Z DVEMA
: klavdija27
Z NAMI SO POT ZAČELE:user posted image
sashy,SILVA,anonimna , Arabella1, Norica, lunax, anonimna3, mucixxx, Dream
user posted image

< Sporočilo je popravil Teni RR -- 17.5.2011 19:39:11 >

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 4092
17.5.2011 19:36:23   
mojcyka
Heyyyy!!
Še ena septemberka2011user posted image se vam pridružuje user posted image
PDP 29.9., moja 1user posted image , stara sem 24 let, doma pa sem iz okolice Ptuja.
Moram vam vsem povedat, da kar redno berem ta forum, saj je obenem tudi zelo poučen user posted image za nas prve nosečke :)

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 4093
17.5.2011 19:41:16   
Teni_
Dobrodošla, sem te dodala kar na zgornji seznam.

Mi smo pa danes moji babici povedali, da bo dobila še enega pravnuka in je bil odziv kar pozitiven. Ona se namreč vedno preveč sekira za mene, pa kako bo šlo, pa da nam zdaj, ko je deda umrl, več ne more toliko pomagat in tako naprej, ampak danes je res super sprejela, tako, da očitno na njo luna vredu deluje.user posted image

(odgovor članu mojcyka)
Neposredna povezava do sporočila: 4094
17.5.2011 19:54:38   
anabananana
juhu, punce!

jz sm se le opogumla, da se vam se jz pridruzim... zakaj? ker gledam zgornji seznam pa sem daaalec najmlajsa. :) skratka, pdp je 30.9. 2011, cakamo pa pupo (no vsaj zaenkrat se mislimo da bo pupa... mogoce se se pokaze da je kej drugega :))

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 4095
17.5.2011 20:01:14   
modrimedo
mojca dobrodošla
anabanana veš smo ble vse enkrat mlade user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
danes dobila spet sijajne novice :)
tole leto je za nas pa res bogato :)

(odgovor članu anabananana)
Neposredna povezava do sporočila: 4096
17.5.2011 20:19:56   
mala mala
pozdravljene..

dobrodošle "novinke", vedno več nas je sebtembrk :)

naj že mine ta polna luna.. 2 dni me že taak vse dol tišči, da samo ležim, danes pa še mi je trebuh otrdel.. fuul grozen občutek user posted image
a se keri to dogaja??

(odgovor članu modrimedo)
Neposredna povezava do sporočila: 4097
17.5.2011 20:30:01   
issa
dobrodošle mojcyka in anabananana user posted image user posted image user posted image veš vsee smo zelooo mlade po duši in srcu user posted image user posted image user posted image user posted image

mala mala, meni se to tudi dogaja občasno zjutraj, ali pa če zelooo dolgo stojim in kaj delam, ampak hitro mine,..je pa res čuden občutek...user posted image

(odgovor članu mala mala)
Neposredna povezava do sporočila: 4098
17.5.2011 20:52:52   
carly
Ojla danes sem imela tudi jaz morfo.Je vse tako kot mora biti, ima malo pod pol kilce.

Princes glede nedojenja se pa predvsem nič ne sekiraj, zaradi tega otroku ne bo čisto nič manjkalo in tudi ti ne boš slaba mati.Sicer pa v porodnišnico ne rabiš nič flaške in adap.mleka s seboj jemati, samo doma ga pa le imej na zalogi.Pa verjetno boš dobila tablete za zaviranje mleka.Jaz sem jih mogla jemati en mesec, smo najprej probali z ledenimi obkladki pa ni dovolj pomagalo tako da sem potem tiste tablete dobila.

MateOja ja mogoče se pa res vidiva v Jeseniški por. k imava tako blizu pdp. Al pa vsaj na tistih zadnjih pregledih tik pred porodom ki jih boš že gor opravila?Pa če ima tvoj nick kej povezave s tvojim imenom sva še soimenjakinji, jaz sem namreč tudi Matejauser posted image .

Pa pozdravljeni novi pa čestitke vsem za preglede, pa sigurno sem še cel kup pozabila k ste tko pridno čvekaleuser posted image .

Aja Teni za seznam, naslednji pregled imam 14.6., imam pa takrat tudi test za sladkor, tokrat prvič pa sem že v tretjo noseča.

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 4099
17.5.2011 20:54:10   
Neja 007
Pridružujem se septemberkam 2011, rok pa je 30.9.2011
NEJA 007, 30,2user posted image , 1user posted image , 24.5.2011, Kamnik user posted image

Čao...

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 4100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?