angel_rebelde1
|
Ojla punce! Dolgo me ni bilo tukaj na forumu, posledica tega pa je, da sem pozabila geslo, zato imam sedaj nov uporabniški račun z 1 dodano Mi smo odlično, vsak dan vedno bolj napredujemo. Patrick je prava čveka, z menoj govori cele dneve, ni niti 5 minut tiho. V vrtcu je pa zgodba drugačna, je bolj sramežljiv. Je zelo priden, na čase bolj trmast ampak gre. Ker že govorite o športih - ja, on se ukvarja z nogometom - ga vsak dan igra, zunaj ali notri, ni važno, samo da je. Igra tudi odbojko, hehe. Ker je prisoten zmeraj na mojih treningih in tekmah, ima željo se naučiti in mu zaenkrat zelo dobro uspeva. Tudi drsanje ima rad, smučanja pa še nisva probala - namreč mami ne zna smučati Zdaj ima še željo, da bi mu za rojstni dan kupili rolarje - ni kaj, se zgleduje po mami Drugače pa vozi se rad s kolesom, ampak med potjo nazaj se mu "ne da" .. s skirojem pa bi lahko fural celo Slovenijo Govori tudi nemško - sicer ne še tekoče, ker bolj pokaže z rokami, ampak počasi pa bo. Še bolje zna nemško kot jaz, ki se ga mimogrede učim (ja, partner je iz Avstrije).. Ajvy, vsaka stvar je za nekaj dobra. Slaba tolažba, vem ja, ampak sčasoma boš videla, da je tako bilo boljše. Najbolj pomembni so seveda otroci in njihova čustva. Saj bo P.S. : Kako to misliš zaradi ušesa? Če bolj slabše sliši, še ni nobene veze, da se ne bi mogla s športom ukvarjati. Punce, ste pa zelo slabe s pripenjanjem slik vaših sončkov. Jaz bi jih rada gledala
< Sporočilo je popravil angel_rebelde1 -- 8.4.2011 13:21:02 >
|