|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2011
13.5.2011 15:43:20   
Leona2009
Js ga tudi nisem delala,pa me tudi ne bo dala,mi je že povedala,hodim pa v leonišče.

(odgovor članu Natz)
Neposredna povezava do sporočila: 2326
13.5.2011 15:48:39   
lili983
Mislim,da mene tud nebo dal na ta test za sladkor, hodim pa v mb.

(odgovor članu Natz)
Neposredna povezava do sporočila: 2327
13.5.2011 16:08:20   
levcy
Na Jesenicah, vsaj pri moji ginekologinji, je tudi običaj, da vsaki naredi ta test za nosečniško sladkorno. Meni ga je delala v približno 22. tednu, ker je bilo vse ok mislim, da je to to, da ga ne ponavlja. Imam pa dve frendici iz teh koncev, ki sta bili pri drugi ginekologinji v okolici in tega testa v celi nosečnosti nista imeli.

(odgovor članu lili983)
Neposredna povezava do sporočila: 2328
13.5.2011 16:43:52   
daška91
Meni osebno moja G sploh nč ni omenila za ta test. In tud ne vem al me bo dala al ne bomo vidl user posted image .

(odgovor članu levcy)
Neposredna povezava do sporočila: 2329
13.5.2011 21:41:19   
gerberafrau
user posted image  kakor da sem na dopust. Domaci pocitek mi prav dobro dene. Vceraj se nisem oglasila...sem bila tako navdusena nad tem, da sem zopet doma in sem pozabila kaksen post pustit. Ja pico pa nisem pozabila narocit..prav tako pa tudi ne sladoleda pojest user posted image

Ines82ka - dobrodosla med nami in hvala  za lepe besede. jah...lezanje se mi bo pa po nosecnosti obrestovalo. Bom pa mogla skor do konca lezat. Sprehode imam sicer dovoljene, ampak cist krake ture. Samo, da bo moja pupika dobro. KG bom pa ze z lahkoto obvladala. Sem jih po prvem otroku tudi. No ja, res pa je, da sem se do sedaj tudi jaz 7kg zredila...

Larisa86 - ti si pa res pridna. Bomo ostale imele slabo vest. Uredila sobo, pobrisala prah..pa se in se. user posted image  Jaz moram najprej mozgane tako sprogramirat, da mi bo tacas vseeno kako imam v stanovanju. Naslednji teden pa dobim pomoc, tko, da bo vse skuhano, obrisano in popeglano.
Tale link s stenskimi nalepkami je pa kar dober. Sicer sem zopet bolj gledala za mojega fanta CARS. Za punco bomo pa kaksne rozice ob posteljici nastimali..ali pa kaj narisem, ce bom kasneje bolje. V otroski sobi sem (pred dvemi leti) narisala veliko miki misko. Super zgleda..
Glede tistega cuker testa se ne obremenjuj...mogoce si dan prej res kaj takega pojedla. Pa sploh ni nujno, da je bila sladkarija. Jaz imam ta test enkrat naslednji teden. Mi je G rekel, da naj grem takrat ko bom dobr...kao na tesce. Pijem pa lohk zjutrej samo caj ali vodo.

KT - nick drugace ni nic zakompliciran. GERBERA = moja najljubsa roza; FRAU = zena, zenska v nem. jeziku

Katjuska - a mogoce ves sifro tega ogledala iz IKE-e? Si ga pogledam in ce se zaljubim se jaz, ga narocim user posted image . V KIK bo sla namesto mene jutri kolegica pogledat, ce majo kej pametnega. menda so te mikice kar cool. Bom preverla, ce majo kaksne reklame na netu.

zolika - hvala za info glede baby stacun v Italiji. Jaz sem bila pred enim mesecem in pol v Udinah. Ampak smo sli cevlje kupovat. Pitarelo je res zakon.

Natz - tem verizicam in ogrlicam tukaj recejo Bernsteinkette (ogrlica je z jantarjevimi mineralcki). Prilagam link, kjer si lahko preberete nekaj o teh zadevah. Sicer je jantar znan po tem, da blazi bolecine. http://sites.google.com/site/babyjantar/
Vem, da jih nekaj casa nazaj v SLO se niso imeli. V AT jih imajo v DM, Muller in v lekarnah. Tudi te obstajajo z razlicnimi znamkami. Jaz sem jo za mojega sina kupila v DM in sem bila cisto zadovoljna. Nisva imela nobenih pretiranih slinjen za zobke in nobenih vrocin. Tako, da priporocam zadevo.
Za kapljice sem pa pozabila kako se imenujejo...midva s prvim otrokom nisva imela teh tezav. Enkrat se je sicer zgodilo, pa sem kupila (Kirschkernkissen) eno tako tkaninasto vreco v kateri do bile  posusene peske (od cesnje). To blazinico je bilo treba pogret in polozit na trebuscek dojencka. In v 10 minutah je bilo OK. No ja, pri vsakem otroku ne deluje isto...Ce pa res rabis te kaplice..bom pa vprasala kako se imenujejo.

dotika - naslednji pregled imam 26.5.

SE ZA NOVO DEBATO - LEZISCE ZA DOJENCKA? Zanima me ali boste kupovali kaksna posebna lezisca za dojencka? Mi smo namrec pri prejsnjem otroku v posteljici imeli tisto lezisce s kokosovimi izvlecki...pa sem nedavno prebrala, da sploh ni dobro imet to zadevo. Ali ima mogoce kdo lezisce DORMEO za otroka in kaksni so komentarji. Gledala sem ze tiste Memory lezisca z ecocel jedrom pa ne vem ali narocim ali ne.

ura pozna...hitro v posteljo

optimisticna
skupaj bova zdrzali in se kasneje igrali..
tenutno se v trebuscku bodi,
da se nam presenecenje ne zgodi :)

(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 2330
13.5.2011 21:57:03   
ines82ka
Tudi meni še niso dal nobene napotnice za diabetes oz sladkor....Mičken sem mela zdej nizek hemoglobin....Bomo vidli kaj bo naslednič.....;)

(odgovor članu Natz)
Neposredna povezava do sporočila: 2331
14.5.2011 8:08:08   
majči22
Jaz v prvi nosečnnosti tudi nisem bila na testu. Sedaj mi je rekla, da je nova praksa in ga preventivno naredijo vsaki nosečnici. Pol pa res nevem kako je s tem.

Sploh ni težko doseči, kar si želiš,
samo želeti si moraš dovolj močno!!!

(odgovor članu ines82ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2332
14.5.2011 9:37:28   
*dotika*
user posted image

PDP, nick, starost, zaporedna , število , pregled, morfologija, kraj

1.8.
 user posted image julie*, 24, 2user posted image , 1user posted image , ?, MB
user posted image  pat13, 34, 2user posted image , 1user posted image , 18.5., kraj, user posted image

2.8.
3.8.
user posted image   ktm10, 31, 2user posted image ,1user posted image , ?, kraj
user posted image jagoda 1, 30, 1user posted image , 0user posted image , ?, Grospulje

4.8.
user posted image taša83, 27, 1user posted image , 0user posted image , 7.6., MB, user posted image
user posted image abab, 23, 2user posted image , 1user posted image , ?,  MS
user posted image   ribica_80, 30, 2user posted image , 0 user posted image , ?, MB
user posted image daška91, 19, 1user posted image , 0user posted image , 31.5. (UZ), 6.6., Kropa, user posted image

5.8.
user posted image majči22, 26, 2user posted image , 1user posted image , 8.6., Logatec, user posted image
user posted image  maj2009, 26, 3user posted image , 1user posted image , 3.6., Domžale, user posted image
user posted image Lily86, 24, 2user posted image ,1 user posted image , ?, MB, user posted image
user posted image  pia09, 36, 2user posted image , 0 user posted image , ?, Gorenjska
  user posted image nikita11, 32, 1user posted image , 0user posted image , 26.5., Ljubljana, user posted image
 user posted image monci2, 27, 1user posted image , 0user posted image , ?, Maribor, user posted image

6.8.
user posted image Ideja, 32, 3 user posted image , 0user posted image , ?, CE
user posted image mariy, 28, 2user posted image , 1user posted image , 18.5., kraj, user posted image
user posted image mrcinca, 29, 1user posted image , 0user posted image , ?, Ljubljana, user posted image

7.8
user posted image mmart, 31, 2user posted image , 1user posted image , 2.6., Velenje,
user posted image levcy,, 30, 1user posted image , 0user posted image , 9.6., Gorenjska, user posted image

8.8.
user posted image lipi, 33, 3user posted image ,1user posted image , 30.5., Rogaška Slatina, user posted image
user posted image lenkadolenka, 27, 1user posted image , 0user posted image , ?, Novo mesto, user posted image

9.8
user posted image misojka, 34, 2 user posted image ,1user posted image , ?, LJ, user posted image
user posted image tincy23, ?, 2user posted image , 1user posted image , 10.6., Rogaška Slatina, user posted image
user posted image KT, 39, 2user posted image , 1user posted image , ?, kraj, user posted image

10.8.
user posted image zolika, 27, 2user posted image ,1user posted image , ?, kraj
user posted image novopecena, 27, 2user posted image , 1user posted image , ?., Ljubljana, user posted image

11.8.
user posted image Tatkica, 30, 1user posted image ,0user posted image , ?, Ajdovščina
user posted image indy0024, 26, 2user posted image ,1user posted image , ?, LJ, user posted image
user posted image  Primigravida, 31, 1user posted image , 0user posted image , ?, kraj
user posted image huda83, 27, 2 user posted image , 0 user posted image , ?, kraj
user posted image KIRA1, 38, 3user posted image , 2user posted image
, ?, Murska Sobota
user posted image saya, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, kraj
user posted image  Klarita, 33, 2user posted image , 1user posted image , ?, MB, user posted image
user posted image ines82ka, 28, 1user posted image , 0user posted image , 20.6., Škofja Loka/Železniki, user posted image

12.8.
user posted image Ina27, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, kraj, user posted image

13.8.
user posted image  full nestrpna, 24, 2 user posted image , 0user posted image , ?, kraj
user posted image vilincek, 35, 1user posted image , 0user posted image , 16.5., Ljubljana, user posted image
user posted image misa79, 31, 2user posted image , 1user posted image , ?, LJ, user posted image
user posted image mami2011, 31, 1user posted image , 0user posted image , ?, kraj, user posted image

14.8.
user posted image *Nelly*, 29, 2user posted image , 1user posted image , ?, Litija
user posted image athinamalina, ?, ?, ?, ?, kraj

15.8.
user posted image  kasper, 31, 2user posted image , ? , 19.5., Slovenska Bistrica, user posted image
user posted image kepica78, 32, 2user posted image , 1user posted image , ?
, Domžale
user posted image popka_3, 28, 1user posted image , 0user posted image , ?, Ljubljana, user posted image

16.8.

17.8.
user posted image  lara2212, 30, 1user posted image , 0 user posted image , 13.6., Ptuj, user posted image
user posted image ULLA K, 33, 2user posted image , 1user posted image , ?, Posavje, user posted image

18.8.

19.8.
user posted image  rosajelka, 32, 2user posted image , 2 user posted image , ? kraj, user posted image
user posted image PABLO, 36, 4user posted image , 2user posted image , 24.5., Celje

20.8.
 user posted image araz, 35, 2user posted image , 1user posted image , ?., Mengeš, user posted image user posted image
user posted image  PuncaLunca, 26, 1user posted image , 0user posted image , ?, Ptuj
user posted image  metulj23, 23, 3user posted image , 1user posted image , 17.5., kraj
user posted image pegica37, 35, 2user posted image , 0user posted image , ?, Ljubljana

21.8.

user posted image *dotika*, 31, 6user posted image , 0user posted image ,
30.5., Novo mesto, user posted image
user posted image  Študentka86, 24, 1user posted image , 0user posted image , ?, Ljubljana
  user posted image maktub, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, Obala, user posted image

22.8.
user posted image  MATEJKA_, 4user posted image , 2user posted image , ?, kraj
user posted image pikica1981, 29, 1user posted image , 0 user posted image , 16.5., Maribor
user posted image Ross, 19, 1user posted image , 0user posted image , 17.5., Logatec, user posted image

23.8.
user posted image  Rosca79, 32, 2user posted image , 1user posted image , 18.5., Gorenjska
user posted image kat007, 31, 2user posted image , 1user posted image , ?, Notranjska
user posted image nana7, 34, 1user posted image , 0user posted image
, ?, Ljubljana
user posted image nuska23, 23, 1user posted image , 0user posted image , ?, Velenje

24.8.
user posted image tejci01, ?, 2user posted image , 1user posted image , 25.5., kraj, user posted image
user posted image  Markymark, 31, 4user posted image , 1user posted image , ? Posavje
user posted image lili983, 27, 2user posted image , 0user posted image , 1.6., Maribor, user posted image
user posted image Leona2009, 25, 1user posted image , 0user posted image , 17.5., kraj, user posted image

25.8.
user posted image baby28, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, kraj

26.8.
 user posted image Katjuska986, 24, 1user posted image , 0user posted image , 19.5., Kranj, user posted image
user posted image katjakokol, 26, 2user posted image , 1user posted image , 1.6., Ptuj, user posted image
user posted image bibsic, 23, 1user posted image , 0user posted image , ?, Velenje, user posted image
user posted image Natz, 32, 1user posted image , 0user posted image , 20.5., Ljubljana, user posted image

27.8.
user posted image smajas, 37, 2user posted image , 0user posted image , 31.5., kraj, user posted image
 user posted image Rebeka_, 33, 2user posted image , 1user posted image , 8.6., Ljubljana, user posted image

28.8.
user posted image  dar10, 30, 2user posted image , 1user posted image , ?, LJ
user posted image  TLF, 29, 2user posted image , 1user posted image , 3.6., Nova Gorica, user posted image
user posted image roary, 30, 1user posted image , 0user posted image , ?, Maribor, user posted image
user posted image balon_ček, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, kraj
user posted image gerberafrau, 32, 2user posted image , 1user posted image , 26.5., Beljak, user posted image

29.8.

user posted image slamica1, 34, 2user posted image ,1user posted image , ?, Maribor
user posted image Larisa86, 25, 1user posted image , 0user posted image , 10.6., kraj

30.8.
user posted image delfinka3, 38, 3user posted image , 2user posted image , ?, Brezovica, user posted image

31.8.
 user posted image Goldy, 36, 3user posted image , 1user posted image , 24.5., Laško, user posted image
user posted image sonceek, 27, 2user posted image , 1user posted image , ?, kraj

user posted image : 28      user posted image : 19

SKUPAJ NAS JE: 83
NOSEČKE Z DVEMA : 3 (Araz, full nestrpna, nana7)

Z NAMI SO POT ZAČELE:
xoxox
Cari
Shilou
bella106
Tammyv
Tinci_A
HANYBANY
mateja_goljev
timnala
miklarom

PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO           MERE
DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO           MERE
TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO           MERE

www.noseca.com/ 

• DODATNE INFORMACIJE O POTEKU NOSEČNOSTI
    PREGLEDI           NUHALNA SVETLINA  
    SEZNAM ZA BODOČE MAMICE           OTROČARIJE.NET  
    ŠOLA ZA STARŠE           NOSEČNIŠKI KALKULATOR V 3D  
    VSE O NOSEČNOSTI           MAMA.SI  
    NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA           BABY BOOK   

• < Sporočilo je popravil *dotika* -- 14.5.2011 9:42:30 >

Naj najin angelček Ajda, rojena v 23. tednu, čuva vse nas! (29.10.09;23:16-29.10.09;23:26)

(odgovor članu *dotika*)
  • Neposredna povezava do sporočila: 2333
    14.5.2011 9:45:44   
    *dotika*
    PREGLED

16.5.: vilincek, pikica1981
    17.8.: metulj23, Ross, Leona2009
    18.5.: pat13, mariy, Rosca79
    19.5.: kasper, Katjuska986
    20.5.: Natz

Punce, veliko sreče na pregledih in hitro poročat user posted image !

Naj najin angelček Ajda, rojena v 23. tednu, čuva vse nas! (29.10.09;23:16-29.10.09;23:26)

(odgovor članu *dotika*)
    Neposredna povezava do sporočila: 2334
    14.5.2011 11:02:29   
    Natz
    Gerberafrau, hvala za vse informacije, če boš pa slučajno dobila naziv za tiste kapljice, se pa tudi priporočam. Imam namen iti ponje v Avstrijo..bom en izletek naredilauser posted image
    Držita se s svojo punčko!
    Lep pozdrav vsem

(odgovor članu *dotika*)
    Neposredna povezava do sporočila: 2335
    14.5.2011 11:16:57   
    lili983
    En sončen pozdrav vsem skupajuser posted image

Jaz imam pa eno vprašanje, ste si merle kaj obseg trebuščkov, jaz imam 96cm v 26 tednu, zanjima me kako je kaj pri
    ostalihuser posted image

(odgovor članu Natz)
    Neposredna povezava do sporočila: 2336
    14.5.2011 18:45:44   
    Larisa86
    ojla,
    jaz mam pa obseg trebuha 103 cm v skoraj 25. teden, sam to je pa tok relativna stvar, ker je vprašanje prejšnje postave, strukture človeka, višine, čvrstot trebušnih mišic in trebušne stene...en kup dejavnikov user posted image POznam eno ki je v 39 tdnu pa im tak trebuh kot jaz zdaj, je pa za enih 15 cm manjša od mene user posted image

(odgovor članu lili983)
    Neposredna povezava do sporočila: 2337
    14.5.2011 18:57:17   
    lili983
    Ja saj vem,da je odvisno od vsega kar si naštela Larisauser posted image zanjima me čist tako,ker je zanimivo,da mi eni pravijo kak velik trebuh imam drugi pa kolk je majhenuser posted image sicer se z temi opazkami ne obremenjujemuser posted image

(odgovor članu Larisa86)
    Neposredna povezava do sporočila: 2338
    14.5.2011 21:58:33   
    Larisa86
    user posted image ja sej ti pravim, da ni vredno se obremenjevat na opazke drugih. Men je to cist mimo da ene si zelijo manjših trebuščkov ker so baje bolj srčkani itd...mislim da vsem nam bodočim mamicam je pomembno samo to da so naši sončki živahni, zdravi in se lepo razvijajouser posted image Vsaka pa je lepa s takim buščkom kot ga ma, tako da ziher maš za tvoje tedne lih prav velik trebuh in je čist kjutuser posted image

Men pa dans tak močen glavobolj matra tako da bom šla pomoje kmal v postlo.
    Nocko vsem user posted image in pobožajte bušijeuser posted image

(odgovor članu lili983)
    Neposredna povezava do sporočila: 2339
    15.5.2011 8:03:07   
    levcy
    Zanimivo vprašanje, ker si sama sploh še nisem merila trebuščka. Sem si ga danes evo, 93 cm, danes točno 28. teden. Čeprav jaz mislim, da se mi kar pozna fajn, tudi mali je bil na zadnje pregledu 1100 gramov že. Tako, da mislim, da je vse tako kot more biti.

Danes pada dež, zato se bova lotila beljenja, zaenkrat samo v eni barvi, ko se bo to posušilo pa se potem začnejo poslikave, komaj čakam, da bo to fertik. Končno sva se tudi odločila katero sobico kupiti, zdaj bo šlo vse hitro naprej. Najbrž bova ta teden naročila kar sobico že, za oblekice pa sploh ne vem katero velikost kupiti točno, so mi prijateljice svetovale, da naj malo počakam, da ne bom vse premajhno kupila. Saj se da to v enem dnevu vse kupiti.

Drugače pa se počutim super, včeraj sva spet naredila en 7 km sprehodek, danes bova pa kar doma, ko je tako žalostno, se bom spravila delati vaje doma, jih že dolgo nisem.

Izvajate vse Keglove vaje?

(odgovor članu Larisa86)
    Neposredna povezava do sporočila: 2340
    15.5.2011 9:55:56   
    lara2212
    A je katera že slišala za Bumbar park v Mariboru? Včeraj smo tja peljali mojo nečakinjo (7let) in je bila navdušena. Je ogromen igralni park za otroke in ga priporočam vsem, ki imate čas kak dan, da ga namenite samo svojemu otroku. Vstopnina za otroke do 4 let je 4 EUR, nad 4 leta pa 6 EUR, za odrasle je prost vstop in si lahko tam cel dan. Imajo vsa možna igrala, plezala, trampoline,... za odrasle pa je zraven kafič, da lahko počivajo in opazujejo svoje otroke pri igri. Imajo tudi hrano in sladice, tako da je za vsakoga nekaj. Imajo pa svojo spletno stran, le na google vtipkajte bumbar park in si same oglejte zadevo. Priporočam ;-)
    p.s.: kopiram svoje sporočilo iz fb za tiste, ki na fb še niste pridružene
    LP

(odgovor članu levcy)
    Neposredna povezava do sporočila: 2341
    15.5.2011 11:03:45   
    mami2011
    Hojla punce!user posted image

Po enem tednu se končno spet oglašam. Mi med tednom sploh ne znese, ker imam toliko dela v službi in doma, da sploh ne uspem priti do računalnika. Me je pa v petek moj sonček opozoril, da moram tudi počivat, saj sem se grozno počutila pa še drisko sem dobila in sem zato šla prej domov in že cel vikend počivam in moram rečt, da mi je mnogo bolje. Komaj že čakam torek, ko imam ponovni pregled. Mi je moja ginekologinja rekla, da bo sedaj naredila test za sladkorno bolezen. Pa že odštevam tedne do zadnjega dneva v službi, to bo okoli 15.06., imam še skoraj cel letošnji dopust za porabit, ker ga ne morem prenest v drugo leto, potem pa seveda še porodniška, tako da še 4 tedne pa bom doma!!! Drugi teden bom začela urejat otroško sobico, pa še vse oblekice, ki jih ima moj še od svojega sinčka (ima že enega otroka od prej) moram pregledat in oprat, tako, da bom imela kar nekaj dela. Potem pa bom lahko šla tudi v nabavo ostalih stvari, ki mi še manjkajo in tega se že zelo vselim. Kar se trebuščka tiče moram rečt, da se mi zdi, da je iz dneva v dan večji in to me zelo veseli, ker pomeni, da moj sonček lepo raste. Je pa kar mal nenavaden občutek, ker sem imela pred nosečostjo, kot so rekle moje sodalavke, luknjo v trebuhu. Sem se tudi že kar veliko zredila, začela sem pri 54 kg (pri višini 170 cm), nazadnje, ko sem se tehtala pa sem jih imela že 10 več, pa še to je bilo ene 10 dni nazaj, včeraj pa sem se hotela tehtati in sem ugotovila, da tehtnica ne dela (imam namreč digitalno tehtnico) in moram kupiti nove baterije. Me je pa zadnjič moj kar malo prestarašil, ko je ugotavljal, da ful nizko nosim in me je spraševal, če je to normalno, isti dan pa mi je ena od mojih sodelavk rekla, da nizko nosim. Moram vprašat ginekologinjo v torek vprašat, če se ji zdi, da res nizko nosim in kaj to pomeni za naprej. Začele pa so se tudi že tipične nosečniške težave kot so bolečine v križu, zgaga in zadihanost ob hoji po stopnicah.

Vidim, da ste ostale kar pridne in se dnevno oglašate, se bom tudi jaz potrudila, da bom večkrat kaj napisala in se vključila v kakšno debato, do takrat se pa lepo imeje in uživajte v nosečnosti!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Leona2009)
    Neposredna povezava do sporočila: 2342
    15.5.2011 11:51:57   
    gerberafrau
    Ojla..

Pomerila obseg buhija...96cm ampak s tistim metrom od MM. Nimam pojma kje je sivilski meter, zdej ko mi drugi urejajo dom user posted image . Sva pa danes z mojo princesko tocno v 25 tednu user posted image  in upam, da se dolgo ostaneva skupaj. Danes imava z MM se obletnico poroke. Bom vsaj mizo dekorirala in postavila svece, nasla kako fletno musko.., ce ze nikamor ne moreva it. Se dez pada.... "poscana Zofka je danes". Midva z MM sva pred 7 leti imela pa tako lep soncek pa krasno poroko.

levcy - glede oblekc je najbolje, da vecino kupis od st.56 naprej, da res ne bo vse premajhno. Vsaj bodije si nabavi, da ne bo moz potem ves zmeden letal po stacunah, ker tebi prve dni po porodu res ne bo do nakupov.

tako, zdaj grem pa nov skener instalirat, ker morem neke dokumente naprej poslat..

user posted image  se kofe se mi bo prilegel..

optimisticna
    skupaj bova zdrzali in se kasneje igrali..
    tenutno se v trebuscku bodi,
    da se nam presenecenje ne zgodi :)

(odgovor članu mami2011)
    Neposredna povezava do sporočila: 2343
    15.5.2011 12:00:50   
    zolika
    Gerberafrau: tri trgovinici so ZELO blizu PItarela....user posted image ISTA ulica....tako,da... user posted image

28.2.2008 smo postali družinica

(odgovor članu gerberafrau)
    Neposredna povezava do sporočila: 2344
    15.5.2011 12:07:34   
    lili983
    gerberafrau-tudi jaz sem si zmerla z onim metrom,ker tud ne najdem šiviljskegauser posted image Pa čestitke ob obletnici in lepo se imejtauser posted image je v takšnem vremenu lahko še bolj romantičnouser posted image

(odgovor članu gerberafrau)
    Neposredna povezava do sporočila: 2345
    15.5.2011 12:38:54   
    Natz
    Živjo, no tole merjenje trebuščka je blo kar zabavno..jaz si ga tudi še nisem prej. Imam pa 100-ko okol popka.
    Mi pa kar paše tale deževen dan, lahko malo lenarimuser posted image
    Gerberafrau, čestitke ob obletnici!
    Mami2011, tudi jaz nosim zelo nizko, pa je gin.rekla, da ni nič narobe s tem, le da zna kasneje biti moteče, če bo na kaj bolj pritiskal, pa da mi lahko nogo omrtviči. Bomo potem vidl, vsak dan sproti, pa bo že.

(odgovor članu zolika)
    Neposredna povezava do sporočila: 2346
    15.5.2011 14:34:07   
    araz
    Ojla punce. Po dolgem času se še jest malo javim. Vmes sem imela pregled pri dr. Pušenjaku in pri moji g. Vse je ok. Naslednji pregled imam pri. dr. Pušenjaku 03.06.2011 pri moji g. pa 07.06.2011.

Zdej je 100% potrjeno, da sta obe punčki. Pa obe sta enkai po merah. Brcata pa tud obe tolk, da je kakšen dan prav naporno.

Dobrodošle vse nove avgustovke. Zdej vas je pa že tolk, da sploh ne vem več katera kaj napiše

Aja, pa za sladkorno tud mene ni poslala na test. Tudi prvič nisem bila.
    Železo pa imam zaenkrat ok.

(odgovor članu Natz)
    Neposredna povezava do sporočila: 2347
    15.5.2011 18:03:01   
    zolika
    jantarjeva ogrlica: naš večji jo ima! In mi je ful fajna.... drugače pa sem jo kupla preko spleta na www.jantarjeva-ogrlica.si

lp

28.2.2008 smo postali družinica

(odgovor članu araz)
    Neposredna povezava do sporočila: 2348
    16.5.2011 8:50:22   
    Lily86
    Pozdravček, nosečke! Kako lepo se je zbuditi v sončno jutro, ko človek pričakuje dež! user posted image  Komaj čakam da se moja babika zbudi in greva malo okoli...

Na hitro sem vas preletela in videla, da merite trebuščke. Moj je 100cm, sem pa v 29t. Sem šla hitro zmerit, ker sem zadnje dni od marsikoga slišala, kako imam mali trebušček glede na to, da je do poroda še slabe tri mesece. Sicer pa je to tako realtivna stvar... Čisto pri vsaki je drugače.

Jantarjeve verižice se tamale sem jaz videla v Mullerju - so pa velikosti za otroke namenjene so izraščanju prvih zob. Mi je sicer nismo uporabljali...

Testa za sladkorno tudi jaz nisem imela, pri nas ga dobiš le, če otrok prehitro raste ali če imaš v družini zgodovino bolezni.

Sicer pa pri nas nič novega, otrok brca s polno paro (neverjetno kako močna je postala). Pridno se redimo, jutri se grem cepit za Rh-, konec tedna pa greva najbrž s kolegico z otroci za par dni na morje. Jupi :)

naše največje veselje se nam je pridružilo 28.2.2010

A mother's joy begins when new life is stirring inside... when a tiny heartbeat is heard for the very first time, and a playful kick reminds her that she is never alone.

(odgovor članu zolika)
    Neposredna povezava do sporočila: 2349
    16.5.2011 8:58:25   
    mariy
    IZVIRNO SPOROČILO: ines82ka

IZVIRNO SPOROČILO: mariy

lp,
    Tako pa da se še jaz malce oglasim in vam sporočim naše stanje
    Bili smo na 3D UZ in morem vam povedat resnično je superuser posted image , naš tamali je bil ves navdušen, ko je gledal našo pikico kako lepa je in kar naprej je želel gledati obrazek, kjer se resnično vse lepo vidi, seveda ga je tudi zelo zanimalo ali bo dobil bratca ali sestrico.

Tako da lahko za seznamček javim da bomo imeli pri nas še enega user posted image user posted image .

Zdravnica super, resnično si je vzela čas in otročička pregledala celotno, se pravi  kot bi opravljala morfologijo.

Sedaj pa že tudi intenzivno pripravljamo, kupujemo stvari za našega prihajajočega članauser posted image , prav tako pa tudi intenzivno iščemo kam bi odšli na morje, saj gremo letos kar na našo stran obale, ker je moje stanje še vedno ne spremenjeno s temi krči, tako da daleč ne bomo potovali.

A za 3D UZ se je treba posebej naročit al kako?

Ja, mi smo se, ker moja G. nima 3D UZ in mi je sama svetovala da če želim lahko grem in seveda sva se midva odločila. Res mi ni žal, to je nekaj enkratnega, sploh ni primerjave z 2D UZ.

(odgovor članu ines82ka)
    Neposredna povezava do sporočila: 2350
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
    Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
    Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
    Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Brrrr...
    пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......