|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2011
12.5.2011 13:36:17   
Natz
Jaz sem pa našla še nekaj drugih strani za nalepke in borurce: http://www.tapetedecor.si/shop/index.php?main_page=index&cPath=13_19&zenid=0851ee62cc405abb1a1895822df23557

http://www.kinderraeume.com/wand+boden/bordueren/

http://www.svetdekorja.si/index.php?category_id=169&dispatch=categories.view

Vendar ob taki izbiri že ne vem več, kaj bi izbrala hihi...

(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 2301
12.5.2011 13:54:18   
mariy
lp,
Tako pa da se še jaz malce oglasim in vam sporočim naše stanje
Bili smo na 3D UZ in morem vam povedat resnično je superuser posted image , naš tamali je bil ves navdušen, ko je gledal našo pikico kako lepa je in kar naprej je želel gledati obrazek, kjer se resnično vse lepo vidi, seveda ga je tudi zelo zanimalo ali bo dobil bratca ali sestrico.

Tako da lahko za seznamček javim da bomo imeli pri nas še enega user posted image user posted image .

Zdravnica super, resnično si je vzela čas in otročička pregledala celotno, se pravi  kot bi opravljala morfologijo.

Sedaj pa že tudi intenzivno pripravljamo, kupujemo stvari za našega prihajajočega članauser posted image , prav tako pa tudi intenzivno iščemo kam bi odšli na morje, saj gremo letos kar na našo stran obale, ker je moje stanje še vedno ne spremenjeno s temi krči, tako da daleč ne bomo potovali.

< Sporočilo je popravil mariy -- 12.5.2011 13:56:29 >

(odgovor članu Natz)
Neposredna povezava do sporočila: 2302
12.5.2011 14:07:06   
lili983
Teh stenskih nalepk je res veliko a takšnih, ki bi mi padle takoj v oči ne najdemuser posted image iščem npr.medevedek pu, bambi, miki miška, tom&jerryuser posted image

(odgovor članu Natz)
Neposredna povezava do sporočila: 2303
12.5.2011 14:23:31   
Natz
Mariy, čstitke za fantka! Tale 3D mora bit super. Jaz nisem šla, ker mi je gin. rekla, da se nič ne bi videlo, ker ga tako nizko nosim, že pri dimljah.. Še sama ni dobro videla.
Lili, žal takih nalepk s Tom& Jerryjem in Miki miško še nisem zasledila. Sporočim, če kje zagledam..
Lep pozdrav

(odgovor članu lili983)
Neposredna povezava do sporočila: 2304
12.5.2011 14:43:01   
Katjuska986
IZVIRNO SPOROČILO: lili983

Teh stenskih nalepk je res veliko a takšnih, ki bi mi padle takoj v oči ne najdemuser posted image iščem npr.medevedek pu, bambi, miki miška, tom&jerryuser posted image

Medvedek Pu je na povezavi, ki jo je ena dodala na prejšnji strani oz. na internetni povezavi mali-vragci. Tam je tudi še avtomobilčki, pa dinozavrčki pa nekaj nalepk (sicer so dražje) od disneya..

(odgovor članu lili983)
Neposredna povezava do sporočila: 2305
12.5.2011 15:02:54   
misa79
Ojla.

Evo mene s pregleda. Vse O.K.. Kri se je popravila, malemu srček lepo bije.....

Mali pa je danes čist na speedu user posted image . Tak mi nabija po trebuhu, da me že vse boli.... Drgač pa je bil ta teden zelo fajn, ko je tak lep sonček. Zdej bi lahk blo skoz tak....
Sva bila z malim oz. zdej bo kmalu starejši user posted image v živalskem vrtu, pa v Tivoliju na igralih... Je pasal, čeprav tale trebuh že terja svoj davek. Ja sem namreč pri tistih, ki so dobile 10 in več kg. Ma se tolažim s tem, da sem tudi v prvo pridelala skoraj 20kg, pa je šlo vse zelo hitro dol.....

No lepo se mejte še danes in uživajte na soncu, ker zgleda da bo kmal bol kislo vremeuser posted image . Škoda.....

(odgovor članu Katjuska986)
Neposredna povezava do sporočila: 2306
12.5.2011 15:04:44   
Larisa86
ja na oni povezavi ki sem jo prej objavla je nekaj malega od disneya, so pa res kar drage a na bo za naše male sončke user posted image
Jaz zdej kuham mal pozno kosilo a važn da nekaj pojemo user posted image
No pa zalepim neki malo da se boste nasmejale:

Kako lahko starši pričakujejo poslušne otroke, če: Tarzan hodi naokoli na pol gol, Pepelka prihaja domov ponoči, Pinokio se stalno laže, Aladin je kralj tatov, Batman vozi 320km/h, Trnuljčica cele dneve spi, Sneguljčica pa živi s kar 7 tipi. Ne smemo biti presenečeni, če so otroci neposlušni. To so jih naučile pravljice. user posted image
Lep dan še naprej

Neposredna povezava do sporočila: 2307
12.5.2011 15:49:29   
lara2212
evo mene iz pregleda. moj malček pridno raste, je težak 1127g, srček tudi pridno bije, na žalost pa ima
še vedno popkovino okoli vratu, tako da čeprav vem, da me ne bi smelo skrbet, me skrbi, ker si želim
naravni porod in po možnosti brez komplikacij, če bo pa popkovina okoli vratu predstavljala problem,
pa bom morala imeti CR user posted image . Predlagam pa vsem, ki še niste imele 3D, da ga imate, ker
le na 3D se vidi popkovina in še marsikaj drugega, ki je lahko koristno za pozneje. Naslednji pregled imam
13.6. (komaj).

(odgovor članu Larisa86)
Neposredna povezava do sporočila: 2308
12.5.2011 16:33:19   
roary
Ojla punce!
Natz, dobrodošlauser posted image .

Daška91, jaz sem nekaj časa razmišljala o pralnih pleničkah, ampak sem nekako ugotovila, da sem preveč na komot... Je življenje - vsaj meni - dosti lažje, s tistimi za enkratno uporabo, tako da bom za začetek kupila Pamperske, iz Mullerja, ker sem tudi jaz iz več strani slišala, da so dosti boljše nemške kot pa poljske... 

gerberafrau, meni pa je c&a kar všeč, se mi zdi, da je za dojenčke precej izbire, pa tudi precej kolegic, ki imajo večje otroke - sploh fantke - pravijo,  da je boljša izbira in tudi kvaliteta kot h&m... Kaj pa vem. Jaz sem kar nekaj stvari tam kupila.... Pa suuuuuuuuuper za MVuser posted image

Na kilograme pa ne pazim oziroma rekla bom, pazim, da ne jem preveč sladkarij, da je na jedilniku dovolj sadja in zelenjave, kolikor pa bom šla gor ob taki prehrani, pa ne morem vplivati... Se mi zdi, da se enim kile ful lepijo, drugim pa nikakor neuser posted image

Otroška sobica: pri nas bo pistacija zelena, na steno pa bova še kaj narisala.... Hja, počasi bi že bil čas, da se tega lotim, neuser posted image

KT, a ti pa še kar svoje stare hlače nosiš?? Uauuuuuuuuuu..... Jaz sem kar hitro začela s tistimi podaljški, ki mi še zdaj prav fino služijo....

lara2212, te razumem, da bi raje imela naravni porod, ampak nimaš kaj, če je CR najboljša izbira za tvojega dojenčka, potem tako bo.... Vse za naše micijeuser posted image
Pa super za vse uspešne pregledeuser posted image

Se beremo....

(odgovor članu levcy)
Neposredna povezava do sporočila: 2309
12.5.2011 17:24:07   
daška91
helov punce !

Spet sm tukej user posted image . Sm komej use prebrala toolk komentarjov user posted image user posted image . Mal heca user posted image .
Drugač pa ja meni zadne čase zelo prestavlajo tedne in to vsakič drugače user posted image . Sam pač ko bo hotelo dete vn bo pa šlo user posted image , ostajam pa z vami do konca tukej na forumu in še potem user posted image user posted image .
Pleničke: Hvala za nasvete kje boste kupovale pleničke in katere. Tud jz sm premišljevala če bi kupovala v mulerju , samo bomo še vidl ki imamo do njega kr daleč ( Kranj ) .

(odgovor članu roary)
Neposredna povezava do sporočila: 2310
12.5.2011 20:05:57   
mariy
IZVIRNO SPOROČILO: Natz

Mariy, čstitke za fantka! Tale 3D mora bit super. Jaz nisem šla, ker mi je gin. rekla, da se nič ne bi videlo, ker ga tako nizko nosim, že pri dimljah.. Še sama ni dobro videla.

To pa res zanimivo, namreč tudi sama nosim zeloooo nizko in se je naš user posted image resnično lepo videl.
Bilo bi zelo super če bi imeli g. kar 3D UZ, namesto 2D, kaj pravite punce bi bilo super?

(odgovor članu Natz)
Neposredna povezava do sporočila: 2311
12.5.2011 20:43:21   
Natz
No, to je pa res zanimivo, Mariy. Mogoče bi pa vseeno morala it.. Pa zdej je že mesec naokrog, pa lahko, da se je naš fantek še kaj premaknil. Ja, fajn bi bilo, če bi imeli 3D UZ pri gin. user posted image user posted image
Gerberafrau, kakšne verižice z mineralčki za zobke si imela v mislih? Nisem še slišala o čem takem, pa me zanimata namen in uporaba. Kako se pa imenujejo?
Ali morda veš, kako se imenujejo kapljice, ki ne povzročajo krčev, ki se dobijo v Avstriji?
Punce, ker sem prebrala, da ste več na FB kot na RR, me zanima, kako se vam lahko tam pridružim,
Lep večer

(odgovor članu mariy)
Neposredna povezava do sporočila: 2312
12.5.2011 20:59:36   
Leona2009
Midva bova posteljico oz. košek za začetek imela kar v spalnici,pa tudi če bi živela v velikanski hiši,bi user posted image imela ob sebi,tako da najina spalnica ima nežne barve,svetlo zelena,rumena in oranžna,njegova posteljica bo ob rumeni steni,od brata,ki živi v tujini sem dobila stenske nalepke,prekrasne res,sonček,oblački,winnie the pooh in prijatelji,čebelice,skledice medu,komaj čakam,da moj sestavi posteljico in vse to nalepim.
Tudi midva sva bila prepričana,da bova šla na 3d pa sva 2x imela morfologijo,kjer je vklopila 3d in se je popkovina lepo videla,je bila med nogicami,obrazek je non stop skrival in držal rokice tako da nismo nč mogl videt,pa sva rekla,da ne bova šla na 3d,bova pa šla samoplačniško še na kontrolo rasti (če mi moja G ne bo tega naredila),potem pa samo čakava na najinga princa.user posted image
Js sm se tut že kr zredila,vsaj vaga tko kaže ampak hlače (kavbojke) pa še vedno nosim svoje in me še ne stiskajo,čeprav sem v sredo kupila par nosečniških cunjic,tut nosečniške kavbojke,tk da res ne vem kam vse so se razporedile te kile,če še vedno lahko nosim stara oblačila.user posted image ampak se ne sekiram zarad kg,vem da jem kvalitetno in zdravo tu in tam se malo pregrešim,bo že potem šlo vse dol.upam.user posted image user posted image

(odgovor članu Natz)
Neposredna povezava do sporočila: 2313
12.5.2011 21:16:10   
lipi
uau ste pridneuser posted image . Odkar sem nazadnje brala ste veliko napisale. Jaz sem bila pa v bolnici od ponedeljka do včeraj.user posted image  Zopet zaradi izcedka. Še parkrat grem pa bom poznala vse zdravnike in sestre.user posted image  Zdravnica mi je naročila, da če se mi zopet pojavi izcedek, moram priti nazaj. Pojavlja pa se mi na 10 - 14 dni.user posted image  In ne vejo zakaj.

Mali je velik za 28 tednov, težek cca. 1100 g in veselo se razkazuje. Tako da ni več dvoma, da bomo dobili še enega user posted image .

Grem še malo na fb vas prebrat potem pa počasi v posteljo.

Lepe sanje vsem. 

(odgovor članu Leona2009)
Neposredna povezava do sporočila: 2314
12.5.2011 21:26:55   
levcy
Oj oj punce!

Jaz sem imela danes pregled! Vse je super, res sem tok vesela, mali ima 1100 gramov, pravi, da ful fajn raste in se redi:) tudi mojo težo je pohvalila, da imam ravno prav, po knjižici sem se zredila 6,3 kg, tako sem vesela, da mi vsakič napravi UZ, da ga malo vidiva in da vse pogleda, če je ok.

Mali je na ritki, je rekla, da ima še čas se obrnit, kdaj pa naj bi se obrnil sem pozabila vprašati?

naslednji pregled imam čez 4 tedne, 9.6

potem pa sva šla še na sprehodek okoli Bl. jezera in na 2. predavanje v šoli za starše, danes smo imeli porod in epiduralno, res prav super dan  user posted image

(odgovor članu lipi)
Neposredna povezava do sporočila: 2315
13.5.2011 5:59:43   
ines82ka
IZVIRNO SPOROČILO: Katjuska986

Joj punce... večraj mi je MM kupil angelsound (k je znižan zdj na Petrolu). Je rekel da bi rad slišal kaj počne mala in slišal utrip. Potem ko je naslonil na trebuh pa je dobil oči kot krofe user posted image ... seveda mala se obrača, brca, kolca... nič ni pri miru.. se že po buhiju vidi da ni pri miru, ker je vsake tolk kar malo čudne oblike. user posted image

Barva sobice: midva sva eno steno (pod pobitim stropom) pobarvala na zeleno (jupol junior) in zgleda super.. Soba je barva jesna, pa parket je jesen tako da super zgleda. Eno steno - belo pa bom polepila z nalepko - verjetno medvedek Pu varianto. Na pobitek ki je ravno nad posteljo pa gre lučka in sicer v obliki zvezdice. Nad previjalno pa en luštkan ogledalček oblečen v zeleno peno - dobi se ga v ikei in sem se naravnost zaljubila vanj. user posted image  sobica zgleda super..

Ej je bila včeraj katera v Kiku? Je imel znižanje za nosečke. Jaz sem bila v Kranju (v tavelkem) pa je bilo že skoraj vse pobrano. Je prodajalka rekla, da so en dan pred akcijo obesili in da so punce že takoj zjutraj pokupile večino. No jaz sem ene dolge hlače še dobila ter ene kratke. Majčke so pa še...

Mene tudi mika tale angelsound....;)....Sam se še kar nisem odločla za nakup....SE vidla nekje da se ga da tudi najet za 13 eur/mesec tako da bom mogoče tisto varianto poskusla pa da posnamem otročkove zvoke,)

Glede nalepk sem pa tudi jaz imela izbrane medvedek Pu zdaj imajo pa tudi v Pikapolonici ful enih vrst nalepk....od gozdnih do džungelskih živali, rožič, avtučkov itd...in zdej sem spet v dilemi;)

Ej, kolk se vas bo kej odločlo za baldahin nad posteljico??

Neposredna povezava do sporočila: 2316
13.5.2011 6:01:53   
ines82ka
IZVIRNO SPOROČILO: Larisa86

Izpuščaji so verjetno res od alergije....Če maš doma Elocom kremo namaži pa bo ok...Jst mam stalno te težave - mam pa alergijo na nikelj in ta zadeva je povsod...Pa sem se en cajt ful sekirala zarat izpuščajev pa sm spoznala da nima smisla...;)

Kako sta pobarvala sobico?...Midva bova verjetno pustila kar bele stene pa nanje dala kake nalepke - še izbiram motiv;)

Pozdravljene user posted image ,

ja verjetn je od tega, poznam elocom, sam mam mal preveliko površino teh izpuščajev d abi vse namazala, bom verjetn mogla d zdravnice, ker drgač sem od malga jaz mela astmo in zdej zadnja leta mi k sreči ne tok močno udari na pljuča ampak navzven na kožo, tko da bom vidla kaj lahk zdej med nosečnostjo doim da grejo tej izpuščaji,pikice... je pa itak dans tok ljudi alergičnih, vedno več, prav grozauser posted image

Glede sobice pa sva jo prebarvala v čist nežno roza, eno temo pa mal močnejšo roza ker je bolj svetla stena zarad oken in vsega in je izpadlo prav lepo, sem zadovoljna,user posted image , sem pa tudi jaz že naročila nalepkice d abodo poživile steno, neke gozdne vile in gobice in tako, seveda od disneya user posted image
sicer pa sem pri eni kolegici videla ja je pustila ravno tako bele stene in čist lepo polepla in je izpadlo res zlo lepo, tako da verjamem da bo tudi tvoja sobica lepa user posted image

Hh jutri me čaka že na vsezgodaj pit tisto sladko vodo pri gine, upam le da bo vse ok in d abom lahko še naprej jedla čokolado pa piškotke in sladoled user posted image

dotika, ko boš imela čas, ko vidim da obnavljaš seznam avgustovk, pr meni dodaj prosim kraj Nova Gorica in spol user posted image , ker vidim da fantki kar majo veliko prednost pri avgustovkah user posted image lepo touser posted image

Danes sem se pa že odločla da se bom bolj razvajala oziroma počivala, dovolj dela sem imela te dni in sem prav izčrpana...danes bolj na off danuser posted image , lep sončen dan vsem pa
pobožajte trebuščke user posted image

Tako ja, prav imaš...Počivat počivat počivat....Mene čakata še dva delovna dneva potem pa tudi 4 dni na off;)...Komaj čakam čeprav je pa vreme bolj kot ne slabo napovedano....

(odgovor članu Larisa86)
Neposredna povezava do sporočila: 2317
13.5.2011 6:04:00   
ines82ka
IZVIRNO SPOROČILO: lili983

Pozdravljeneuser posted image

Mene pa zanjima kje naročate oz.kupujete stenske nalepke?

Lep dan vam želimuser posted image

Tudi gledala na mali vragci pa v Pikapolonici...Se pa še odločam katere bom vzela...Drugače pa imajo v Ikei fuuuul fletne stenske lučke, ki tudi lahko služijo kot popestritev stene...Tam so imeli cel kup hroščkov po steni in je zgledal ful lepo,)
http://www.ikea.com/at/de/catalog/categories/departments/childrens_ikea/18773/
Smila lučke;)

(odgovor članu lili983)
Neposredna povezava do sporočila: 2318
13.5.2011 6:08:01   
ines82ka
IZVIRNO SPOROČILO: mariy

lp,
Tako pa da se še jaz malce oglasim in vam sporočim naše stanje
Bili smo na 3D UZ in morem vam povedat resnično je superuser posted image , naš tamali je bil ves navdušen, ko je gledal našo pikico kako lepa je in kar naprej je želel gledati obrazek, kjer se resnično vse lepo vidi, seveda ga je tudi zelo zanimalo ali bo dobil bratca ali sestrico.

Tako da lahko za seznamček javim da bomo imeli pri nas še enega user posted image user posted image .

Zdravnica super, resnično si je vzela čas in otročička pregledala celotno, se pravi  kot bi opravljala morfologijo.

Sedaj pa že tudi intenzivno pripravljamo, kupujemo stvari za našega prihajajočega članauser posted image , prav tako pa tudi intenzivno iščemo kam bi odšli na morje, saj gremo letos kar na našo stran obale, ker je moje stanje še vedno ne spremenjeno s temi krči, tako da daleč ne bomo potovali.

A za 3D UZ se je treba posebej naročit al kako?

(odgovor članu mariy)
Neposredna povezava do sporočila: 2319
13.5.2011 9:42:06   
taša83
oj!

ines82ka - IKEA lučke, luna al hrošček gre 100% z nama v juniju, ko greva gor v nabavo. Ful sta mi všeč. Steno bova imela pastelno rumeno in zeleno, gor neke nalepke, po moje kar kakšne živalce. Sem vidla v Pikapoki in so mi všeč. Končno začneva z urejanjem sobice. JUPI!
Levcy - tudi najin je na ritki, zato pa me nonstop brca dol v mehur, ampak včasih tak razgraja, da mi kr trebuh valovi. Najbolj proti večeru.user posted image

Ta teden je rodila moja znanka, v 35. tednu, mali ima 2700 in 49 je velik. Vse ok. Ko sem zvedela, da je rodila sem rekla -  jooooooooj, pol pa sem ugotovila, da je že v 35. tednu bila in bo menda vse super. HB!
Pregled v torek je bil BP. Vse na svojem mestu, MV lepo ohranjen, mali lepo sedi notuser posted image , sem že v 29. tednu, kako leti...
Nasl. pregled imam 7.6. - DOTIKA :)
Bom zdaj rezervirala morje, bova šla menda v Lanterno pri POreču. Tako, da ni tako daleč do meje, če slučajno...ampak ne bo, ne sme!!! Sem rekla, najdlje do Poreča in koraka več ne.  Se malo zamisliš, ko prihajajo takšne novice, porod v 34., 35.tednu.

Ok, uživajte, babike, dans bo še lepo...
Pappa

(odgovor članu ines82ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2320
13.5.2011 10:29:40   
levcy
taša83: ja mene tudi noro brca v mehur, to res boli, včeraj me je celo predavanje v šoli za starše, da sem parkrat kar poskočila, zdejle ima pa spet telovadbo:) precej bolj uživam, če me brca višje user posted image

berem, da se pri nekaterih že v 22. tednu obrnejo na glavico, upam, da se bo kmalu obrnil, da me ne bo še to skrbelo user posted image

< Sporočilo je popravil levcy -- 13.5.2011 10:30:09 >

(odgovor članu taša83)
Neposredna povezava do sporočila: 2321
13.5.2011 13:28:11   
Larisa86
Ojla
no, pa sem prišla domov, a hitro me je gine pregledla, rekla da vse ok zaenkrat, poslušala srček...
dans sem mela na tešče OGTT oni sladkor za pit in je blo malce povišano, tko da ponvijo čez 1 tedn in ta tedn res ne smem jest nič sladkega user posted image upam da drugi tedn ne bo nič povišano in da bojo rezultati ok...ker zdaj se sam obremenjujem kaj pa če bom mela gestacijski diabetes....user posted image user posted image no upam da bo šlo ok. Sem pa vesela da je rekla da je vse ok, uz-ja ni naredila, naslednji pregled pa imam šele 10.6.
A mogoče je tudi med vami katera ki je imela mal povišan tale test če ste ga sploh šle delat? Jaz osebno bi raje videla da ga sploh ne bi mi naredila bi bila bolj mirna, ker preden sem tekočino popila je bil sladkor 4.5 in je rekla da je čisto vredu... v Ljubljani bi mi ga recimo ne naredili tuki pa je praksa d avsaki naredijo, ne glede na starost in indikacije če so user posted image

No, se bom že pomirila,sedaj sem mal zaskrbljena in se obremenjujem s tem ker res bi rada da bi blo vse ok

Lep dan in pobožajte buščkeuser posted image

(odgovor članu levcy)
Neposredna povezava do sporočila: 2322
13.5.2011 13:38:53   
*dotika*
IZVIRNO SPOROČILO: Natz
Punce, ker sem prebrala, da ste več na FB kot na RR, me zanima, kako se vam lahko tam pridružim,
Lep večer

Pošlji mi na ZS svoje ime in priimek ,pa te bom dodala v našo FB skupino.

LArisa86, kar mirno glede tega testaza sladkorno. Sploh pa ne razmišljat še o kakšnem nosečniškem diabetisu! Počakaj na ponovitev. Jaz sem test delala v ponedeljek, nihče mi ni javil rezultata. Predvidevam, da je vse ok. In ja, pri nas delajo test tudi vsem po vrsti ne glede na starost ali kakršnekoli indikacije.

Naj najin angelček Ajda, rojena v 23. tednu, čuva vse nas! (29.10.09;23:16-29.10.09;23:26)

(odgovor članu Natz)
Neposredna povezava do sporočila: 2323
13.5.2011 14:33:02   
majči22
No, da se vam še jaz malo oglasim...

na pregledu  je bilo vse vredu. Poslušali smo srček in vzeli so mi ponovno za hemoglobin in je vredu.
Larisa86 - No za tale test za sladkor sem tudi jaz dobila napotnico, saj mi jo je na prešnjem pregledu pozabila dati. Rekla je, da je sedaj praksa, da ga preventivno naredijo vsaki nosečnici.
lipi - joj tele izcetki pri tebi so res nadležni. No želim ti, da jih do konca ne bo večuser posted image

dotika - naslednji pregled imam 08.06 za seznam.

Super za vse lepe preglede.

Pa vsem želim lepo opremljenje sobic, barvanje in ostale zadevščine.

Sploh ni težko doseči, kar si želiš,
samo želeti si moraš dovolj močno!!!

(odgovor članu *dotika*)
Neposredna povezava do sporočila: 2324
13.5.2011 14:43:35   
Natz
Jaz tudi nisem še naredila testa za sladkor. Pa še zdej ne vem točno, če ga čisto vsem dajo. Morda me pa še čaka v prihodnosti...user posted image

(odgovor članu majči22)
Neposredna povezava do sporočila: 2325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......