roary
|
Ojla punce! Natz, dobrodošla . Daška91, jaz sem nekaj časa razmišljala o pralnih pleničkah, ampak sem nekako ugotovila, da sem preveč na komot... Je življenje - vsaj meni - dosti lažje, s tistimi za enkratno uporabo, tako da bom za začetek kupila Pamperske, iz Mullerja, ker sem tudi jaz iz več strani slišala, da so dosti boljše nemške kot pa poljske... gerberafrau, meni pa je c&a kar všeč, se mi zdi, da je za dojenčke precej izbire, pa tudi precej kolegic, ki imajo večje otroke - sploh fantke - pravijo, da je boljša izbira in tudi kvaliteta kot h&m... Kaj pa vem. Jaz sem kar nekaj stvari tam kupila.... Pa suuuuuuuuuper za MV Na kilograme pa ne pazim oziroma rekla bom, pazim, da ne jem preveč sladkarij, da je na jedilniku dovolj sadja in zelenjave, kolikor pa bom šla gor ob taki prehrani, pa ne morem vplivati... Se mi zdi, da se enim kile ful lepijo, drugim pa nikakor ne Otroška sobica: pri nas bo pistacija zelena, na steno pa bova še kaj narisala.... Hja, počasi bi že bil čas, da se tega lotim, ne KT, a ti pa še kar svoje stare hlače nosiš?? Uauuuuuuuuuu..... Jaz sem kar hitro začela s tistimi podaljški, ki mi še zdaj prav fino služijo.... lara2212, te razumem, da bi raje imela naravni porod, ampak nimaš kaj, če je CR najboljša izbira za tvojega dojenčka, potem tako bo.... Vse za naše micije Pa super za vse uspešne preglede Se beremo....
|