|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2011
11.5.2011 7:07:09   
Natz
Ja, Daska91, sem nova pridružena. PDP imam 26.08.
Glede plenic sem pa jaz tudi slišala, da je kar razlika med tujimi in temi, ki so delane za naš trg. Sicer je pa tako z kar nekaj izdelki..
Lep dan vsemuser posted image

(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 2276
11.5.2011 7:37:45   
maktub
dotika: glede plenic... ze z prvim sem samo Pampers z Mullerja uporabljala in se nikoli nikoli ni dobil nobenih izpusčpajev al bilo kaj..ampak so mi najboljse samo z Mullerja.. kajti niso enake kvalitete plenice z mullerja kot z spara ali merkatorja,,, namreč delala sem v Mullerju in vsi izdelki iz tam so namenjeni za Z trg torej so kvalitetnejse stvari .,.. so pa tudi Pamperske bolj poceni v mullerju koit bilo kje drugje..probala sem tudi od Lumpija in tko... no niso slabe sam ostajam pri pampers..čeprav zelo zelo veliko mamic poznam ki so pristas plenic iz Hoferja..,..tudi v nasem hoferju jih takoj zmanjka

(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 2277
11.5.2011 8:01:48   
Goldy
Mi smo tudi preizkusili vse sorte plenic, tudi Pampers iz Muellerja, ampak naši punčki odgovarjajo samo tiste iz Hoferja. Tu in tam kupimo Pampers sensitive ali Huggies, ampak po dolgotrajni uporabi dobi kakšne izpuščaje.

Pa smo 4!!!

(odgovor članu maktub)
Neposredna povezava do sporočila: 2278
11.5.2011 11:02:33   
gerberafrau
Pozdravljene se s te strani meje ter  user posted image  za vse poste, ki jih vcasih niti ne uspem prebrat.

Glede kg sem se nehala obremenjevat ze po prvih 10-tih dneh lezanja. Zavedam se, da bom tokrat dobila vec kg, ampak gre po porodu vse dol. Zato se nic ne sekirajte...obstajajo tako ucinkovite in zdrave diete, da boste potem se kot top model zgledale. Zdejle pa jest kar je treba...ce se pa tudi kaksna sladkarija vec najde ne bo konec sveta.

Za okolico se ne zmenim...bolj pomembna je moja pikica in moja druzinica, ki me ima kljub kg se vedno rada. Za vse tiste, ki pa gledajo v rit nosecke pa tkole user posted image .

Glede plenic je res kar pravite. So boljse v AT. Jaz imam pri tem sreco, da tukaj zivim.  V Beljaku smo pred kratkim do bili ogromen Muller. Sem cisto presrecna ko morem kaj iskat. Sem pa velikokrat nosila plenice v SLO, pa tiste verizice z mineralcki za zobke...pa se kaksne kaplice za krce so se nasle, ki jih v SLO ne prodajajo. Na zalost.

Oblekce v HM so super. Pa v K&O imajo super izbiro. CA se pa meni ne dopade, ker imajo tako malo izbiro.

Danes imam ponovni UZ in meritev MV. Upam, da je ta ostal nespremenjen oz. da se je po operaciji popravilo stanje. V primeru, da bo vse ok grem jutri lahko domoooooooooov po 23 dneh lezanja. Doma bom vsaj na terasi lahko lezala. Upam, da me kmalu spustijo, cene se mi zmesa.  

napisem se kaj kasneje..

optimisticna
skupaj bova zdrzali in se kasneje igrali..
tenutno se v trebuscku bodi,
da se nam presenecenje ne zgodi :)

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 2279
11.5.2011 11:26:49   
*dotika*
gerberafrau, močno držim pesti, da te spustijo domov!!! Neprimerljivo lažje bo ležat doma ja.

Naj najin angelček Ajda, rojena v 23. tednu, čuva vse nas! (29.10.09;23:16-29.10.09;23:26)

(odgovor članu gerberafrau)
Neposredna povezava do sporočila: 2280
11.5.2011 11:45:00   
lili983
Gerberafrau-držim pesti, da bo vse ok in da greš domovuser posted image glede kg se čist strinjam s tabo. Imam pa eno vprašanje zate in sicer v katero trgovino se splača it v avstriji za dojenčka.Oblačila imam vglavnem sem se odločla da tukaj ne pretiravam raje kasneje dokupim.Manjkajo mi kakšne drobnarije dude,posteljnina,kozmetika za dojenčka,kakšna glasbena igračka ( nad našimi trgovinami sem bila prav razočarana, dobene izbire ).

Naš mali je pa zadnje dni prav živahenuser posted image user posted image

(odgovor članu *dotika*)
Neposredna povezava do sporočila: 2281
11.5.2011 12:40:33   
Nevihta123
IZVIRNO SPOROČILO: zolika

HEj hej!

pozdrav...neki me zanima?! Primorke boste to vedele...kako so odprte trgovine v Ita? Z MM imava namen v sredo it v Udine po voziček....

Hvala!user posted image

Serbus,
sem oktoberka a sem se morala zraven vštulit. Sem že slišala da se v Udine hodi po vozičke, pa me zanima kako se trgovini reče, oz. kak naslov ali link?

Hvala v naprej in lep dan:)

(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 2282
11.5.2011 14:35:40   
gerberafrau
Lili983 - Za kaksne drobnarije z dudami in ostalimi zadevami imas v Villachu v Atrio Muller-ja (ogromna izbira z vec znamkami). Super igrace bos nasla v TOYsRUS http://www.toysrus.at/home/index.jsp?categoryId=3994391 . Tudi posteljnino najdes tukaj in ostale zadeve (vozicek, lupinica, itd..) Drugace pa imajo tudi v Rutar-ju na baby oddelku kar nekaj lepih zadevic. Ali pa v Lutz-u (vsaj posteljnina mi je pri njih vsec). Drogerija BIPA ima vsak mesec (prvih par dni v mesecu) popust na otroske zadeve. Akcije se imenuje BABYDAYS. Vedno je na popustu kaj drugega (enkrat plenice, drugic kozmetika, hrana, itd..) zadevo lahko preveris tudi na netu. Naslednji popusti so od 6.5.-8.5.2011, vendar pa sele par dni prej objavijo kaj je v akciji. Lahko se pa tudi on-line registriras in si vedno obvescena o vsem. Nisem pa cisto prepricana, da BIPACARD  dobis po posti tudi v Slovenijo..hm

optimisticna

(odgovor članu lili983)
Neposredna povezava do sporočila: 2283
11.5.2011 15:39:21   
Katjuska986
Hej hej... gerberafrau upam da bodo rezultati kar najboljši in da čim hitrejše prideš v domačo oskrbo.. uživanje na terasi se sliši super..če dodaš še kak sladoled...user posted image  držim pesti da bodo rezultati fajn.

Meni se pa prav sanja o dopustu in miru.. sem tako zdelana, da so me včeraj v Mercatorju gledali kot da bi duha videli.. sem šele pol videla zakaj - bila sem čisto bleda s črnimi podočnjaki. Vse kar sva se lotila včeraj nama je šlo narobe. Ampak po 5urah nama je uspel avto pripeljat domov in uredit vse potrebno da je šel lahko MM danes v službo z njim. Sem pa tako jezna nase, da sem pustila, da me tako zdela. Samo včeraj sem shujšala 1,5 kg ter dobila hude krče..user posted image Danes pa samo počivam, tudi v službi (kot nalašč imam ravno tadolgi delavnik) delam bolj na izi. Zvečer imam pa že pripravljeno dobro knjigo. MM sem prepričala, da si danes skuha kosilo sam tako da samo še iz službe pridem in počivam user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2284
11.5.2011 16:17:16   
gerberafrau
Ekola drage moje!

Ravnokar so mi naredili UZ. Moja pikica se super drzi. Tehta 670g pa prav lepo se ima v mojem buhiju. Sicer pa moja novica dneva je bila meritev MV, ki je bil sedaj skoraj 30mm user posted image user posted image . So mi povedali, da se lahko sedaj tudi ze kaj sprehajam. Vsakih 14 dni pa pridem v bolnisnico zopet na kontrolo in meritev MV. To pa je en cudn organ. Sem bila ze na 9mm, pa se je sedaj po OP popravilo na 30mm. Upam, da se do 37 tedna nic ne spremeni. V glavnem sem cisto happy, da grem jutri domov. user posted image  Sicer je malo cuden obcutek po tolikem casu zopet hoditi, ampak pocasi bo.

Katjuska - jap po tolikih dneh bolniske hrane, mislim, da bom jutri narocila vse mozno...se pico pa mcdonalds, ki nista med najboljso hrano za nosecke..ampak vsake toliko si moramo dat duska. Ja..seveda sladoled bom pa danes mojemu narocila naj ga kar v bolnico prinese user posted image . Ti pa glej, da bos res danes pocivala, da se ti stanje malo popravi.

tako..jutri se vam oglasim z domace terase user posted image

aha pa se to: drugace sem v bolnici vsak dan po 15 minut zjutraj in 15 minut zvecer meditirala...mam en fajn CD, ki me je drzal pokonci...tko..ko pocivate poslusajte se kaj pomirjujocega...nasi user posted image  ze vse dobro slisijo..

optimisticna

(odgovor članu Katjuska986)
Neposredna povezava do sporočila: 2285
11.5.2011 16:38:01   
*dotika*
gerberafrau, to je pa super novička user posted image . Ja, MV je res en čuden organ, ampak je znano, da se lahko skoz spreminja. Tebi se je hvala bogu na boljše in naj kar tako ostane.

Joj, Katjuska986, ti se pa le čuvaj.

No, spet je bilo nekaj debate o kg in prehrani. Jaz sem zdaj na +3kg in sem super zadovoljna, tudi kar malo presenečena, ker skoz mirujem, pojem pa ne ravno malo. Ravnokar sem vzela v roke Nutello in žličko, se vrgla na kavč in.... hja, pojedla kar nekaj user posted image .

Naj najin angelček Ajda, rojena v 23. tednu, čuva vse nas! (29.10.09;23:16-29.10.09;23:26)

Neposredna povezava do sporočila: 2286
11.5.2011 18:23:48   
Natz
Gerberafrau, tudi jaz sem vesela za dobre novičke! user posted image Definitivno bo pa še bolje doma in bolj sproščujoče.
Dotika, dobro se sliši tale Nutellca.. Grem še jaz preverit zalogo v "ta sladek predal" user posted image
Uživajt, lp

(odgovor članu *dotika*)
Neposredna povezava do sporočila: 2287
11.5.2011 21:07:01   
Larisa86
dober večer user posted image
no pa smo le tudi midva z mojim prebarvala sobico, sicer moj še dokončuje barvanje in zgleda prav lepo, sem zadovoljna, jaz sem samo vsake toliko hodila pogledat kako napreduje user posted image Sem pa prej 3 dni po cele dneve obleke iz omar metala pa vse prepakirala in sem tako utrujena da sam še postlo vidim, sem zgleda mal pretiuravala te dni ker dans mi trebuh kar otrdeva user posted image moram zdej te dni več počivat.

Joj u petek mam še ta sladkorni test jaz pa sploh se nič ne držim, sem jedla dans piškote pa včer mal čokolda...ah klinc še to, pač želja po lsadkem ni kaj user posted image

glede kg jaz sem do sedaj na +5 in se prav nič ne obremenjujem, res s ene bom sekirala za kg med nosečnostjo, meni e bistveno da je moja mala sončica user posted image uredu, bomo že vse mele čas za hujšanje če sploh bo potrebno po porodu. Moja mama ko je mene pa sestro nosila, smo dvojčke, se je zredila za celih 21 kg in po porodu je imela še 3 kg manj kot pred nosečnostjo, pa je vedno bila suha, mislim zmer imela lepo fit postavo, tako da res s eni za obremenjevatuser posted image

gerbarefrau super da se je stanje izboljšalo, sem prav vesela da gre na bolje, je pa nedvomno počitek doma ali v bolnici vse nekaj drugega, že okolje je domače in to veliko pomeni user posted image

katjuska ti pa čimprej okrevaj in počivaj

No drgač pa jaz sem zdej dobila včer neke izpuščaje kot opekline na levi roki in desni dlani user posted image , sicer ne srbijo a ne izginejo, mislim da vem od koga je, verjetn od prahu ker sem 3 dni pospravljala po sobi, ker sem alergična na prah, cvetni prah in tako naprej in zgleda je bla prevelika doza vega pa mi je na koži ven udarlo user posted image

No grem jaz pogledat ali je moj že vse pobarval in pol grem mal v vodoravno

Lep večer vse, pobožajte buščke user posted image in lahko noč vam in vašim user posted image

(odgovor članu Natz)
Neposredna povezava do sporočila: 2288
11.5.2011 22:29:34   
ines82ka
hmmm, kako to da si v 30. tednu če imaš rok 4.8. ?
Jaz ga imam 11.8. pa sem sedaj v 27. tednu.....;)Neke čudne izračune imajo to,)

(odgovor članu daška91)
Neposredna povezava do sporočila: 2289
11.5.2011 22:33:01   
ines82ka
jaz sem se do sedaj zredila za 7 kg pa zaenkrat še ni vidt da bi bla kej buškasta....Sam trebušček raste kar pa itaq more....Bom pa vseen mogla mičken začet pazt - mam tok rada čokolado da se ji težko uprem....,)....Ampak vseeno ne pretiravam - snickers na dan;)...
Upam samo da bo do konca tako ostalo - da bo rastel samo trebušček...Je pa res da zdej je edini čas ko se nam zaradi teže res ni treba sekirat....To seveda ne pomen da se pa zdej lahko mirne duše "nažiramo"....pač poješ kolkr ti paše.....

(odgovor članu Katjuska986)
Neposredna povezava do sporočila: 2290
11.5.2011 22:39:30   
ines82ka
Upam da bo vse ok in da se čimprej rešiš ležanja....Jaz ne vem kako bi zdržala...Če bi bilo v dobro otroka bi se že potrudila - goro knjig pa kak fajn film pa bi mogoče šlo....

Za plenice sem pa slišala od kolegice da so super tudi Mullerjeve - neka njihova znamka....?
Jaz do sedaj v Mullerju nisem veliko kupovala - bolj pristašica DMja... ampak glede na komentarje cen in kvalitete Mullerjevih izdelkov bom po rojstvu verjetno več tam;) user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2291
11.5.2011 22:42:56   
ines82ka
IZVIRNO SPOROČILO: Larisa86

dober večer user posted image
no pa smo le tudi midva z mojim prebarvala sobico, sicer moj še dokončuje barvanje in zgleda prav lepo, sem zadovoljna, jaz sem samo vsake toliko hodila pogledat kako napreduje user posted image Sem pa prej 3 dni po cele dneve obleke iz omar metala pa vse prepakirala in sem tako utrujena da sam še postlo vidim, sem zgleda mal pretiuravala te dni ker dans mi trebuh kar otrdeva user posted image moram zdej te dni več počivat.

Joj u petek mam še ta sladkorni test jaz pa sploh se nič ne držim, sem jedla dans piškote pa včer mal čokolda...ah klinc še to, pač želja po lsadkem ni kaj user posted image

glede kg jaz sem do sedaj na +5 in se prav nič ne obremenjujem, res s ene bom sekirala za kg med nosečnostjo, meni e bistveno da je moja mala sončica user posted image uredu, bomo že vse mele čas za hujšanje če sploh bo potrebno po porodu. Moja mama ko je mene pa sestro nosila, smo dvojčke, se je zredila za celih 21 kg in po porodu je imela še 3 kg manj kot pred nosečnostjo, pa je vedno bila suha, mislim zmer imela lepo fit postavo, tako da res s eni za obremenjevatuser posted image

gerbarefrau super da se je stanje izboljšalo, sem prav vesela da gre na bolje, je pa nedvomno počitek doma ali v bolnici vse nekaj drugega, že okolje je domače in to veliko pomeni user posted image

katjuska ti pa čimprej okrevaj in počivaj

No drgač pa jaz sem zdej dobila včer neke izpuščaje kot opekline na levi roki in desni dlani user posted image , sicer ne srbijo a ne izginejo, mislim da vem od koga je, verjetn od prahu ker sem 3 dni pospravljala po sobi, ker sem alergična na prah, cvetni prah in tako naprej in zgleda je bla prevelika doza vega pa mi je na koži ven udarlo user posted image

No grem jaz pogledat ali je moj že vse pobarval in pol grem mal v vodoravno

Lep večer vse, pobožajte buščke user posted image in lahko noč vam in vašim user posted image

Izpuščaji so verjetno res od alergije....Če maš doma Elocom kremo namaži pa bo ok...Jst mam stalno te težave - mam pa alergijo na nikelj in ta zadeva je povsod...Pa sem se en cajt ful sekirala zarat izpuščajev pa sm spoznala da nima smisla...;)

Kako sta pobarvala sobico?...Midva bova verjetno pustila kar bele stene pa nanje dala kake nalepke - še izbiram motiv;)

(odgovor članu Larisa86)
Neposredna povezava do sporočila: 2292
11.5.2011 22:44:55   
KT
Aleluja, po dolgem času. Avgustovke moje - berem, da nam gre lepo:

gerbarefrau (jao, a veš, da sem morala prav prekopirat, ker imaš čist preveč kompliciran nick user posted image ) ti kar lepo domov v domačo oskrbo, pa naj te vsi neizmerno razvajajo. Tudi sama prisegam na meditacijo tako, da ne odnehaj, ker resničmo pomaga.

katjuška lepo počivaj in božaj svoj user posted image

kilce - ah, ni se za sekirat, jaz sem v prejšnji user posted image  pridelala vsega skupaj 10 kg se mi zdi (mal me že demenca daje, kar je super, ker vsak dan kaj novega izvem user posted image ). Iz porodnišnice sem prišla s svojimi 48 kg, mala pa z zavidljivimi 4 kg user posted image . Do sedaj sem jih pridelala 6 kg, ampak glede na to, da še vedno nosim svoje hlače in eno "medicinko" spredaj, domnevam, da jih potrebujem še nekaj. Moja prijateljica (istočasno tudi G user posted image ) je napovedala, da bo nova prestolonaslednica tehtala 3kg in še nekaj, ampak mi je istočasno položila na srce, da bi bilo fino, če pridelam še kako kilco. Skldkosneda ravno nisem, čokolade ne maram že od majhnega (ja, ja saj vem, čudna, res čudna user posted image ), edino kar me od sladkega premami je sladoled. Tega pa lahko na tone.

plenice - pri prejšnji sem štartala s pamperskami, a kmalu presedlala na Muller-jeve podnevi in preverjene Muller-jeve pamperske ponoči. 

Dobrodošlica vsem novim avgustovkam!

dodika, veš kolikorat pomislim nate in držim pesti, da skupaj dočakava najine sončice.

daška tebi pa to poštno prestavljajo tedne.Drži se in z nami dočakaj avgust.

Pozdravček prav vsem!   

< Sporočilo je popravil KT -- 11.5.2011 22:58:32 >

(odgovor članu Larisa86)
Neposredna povezava do sporočila: 2293
12.5.2011 8:16:37   
Katjuska986
Joj punce... večraj mi je MM kupil angelsound (k je znižan zdj na Petrolu). Je rekel da bi rad slišal kaj počne mala in slišal utrip. Potem ko je naslonil na trebuh pa je dobil oči kot krofe user posted image ... seveda mala se obrača, brca, kolca... nič ni pri miru.. se že po buhiju vidi da ni pri miru, ker je vsake tolk kar malo čudne oblike. user posted image

Barva sobice: midva sva eno steno (pod pobitim stropom) pobarvala na zeleno (jupol junior) in zgleda super.. Soba je barva jesna, pa parket je jesen tako da super zgleda. Eno steno - belo pa bom polepila z nalepko - verjetno medvedek Pu varianto. Na pobitek ki je ravno nad posteljo pa gre lučka in sicer v obliki zvezdice. Nad previjalno pa en luštkan ogledalček oblečen v zeleno peno - dobi se ga v ikei in sem se naravnost zaljubila vanj. user posted image  sobica zgleda super..

Ej je bila včeraj katera v Kiku? Je imel znižanje za nosečke. Jaz sem bila v Kranju (v tavelkem) pa je bilo že skoraj vse pobrano. Je prodajalka rekla, da so en dan pred akcijo obesili in da so punce že takoj zjutraj pokupile večino. No jaz sem ene dolge hlače še dobila ter ene kratke. Majčke so pa še...

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 2294
12.5.2011 9:42:50   
*dotika*

user posted image

PDP, nick, starost, zaporedna , število , pregled, morfologija, kraj

1.8.
 user posted image julie*, 24, 2user posted image , 1user posted image , ?, MB
user posted image  pat13, 34, 2user posted image , 1user posted image , 18.5., kraj, user posted image

2.8.
3.8.
user posted image   ktm10, 31, 2user posted image ,1user posted image , ?, kraj
user posted image jagoda 1, 30, 1user posted image , 0user posted image , ?, Grospulje

4.8.
user posted image taša83, 27, 1user posted image , 0user posted image , 7.6., MB, user posted image
user posted image abab, 23, 2user posted image , 1user posted image , ?,  MS
user posted image   ribica_80, 30, 2user posted image , 0 user posted image , ?, MB
user posted image daška91, 19, 1user posted image , 0user posted image , 31.5. (UZ), 6.6., Kropa, user posted image

5.8.
user posted image majči22, 26, 2user posted image , 1user posted image , 11.5., Logatec, user posted image
user posted image  maj2009, 26, 3user posted image , 1user posted image , 3.6., Domžale, user posted image
user posted image Lily86, 24, 2user posted image ,1 user posted image , ?, MB, user posted image
user posted image  pia09, 36, 2user posted image , 0 user posted image , ?, Gorenjska
  user posted image nikita11, 32, 1user posted image , 0user posted image , 26.5., Ljubljana, user posted image
 user posted image monci2, 27, 1user posted image , 0user posted image , ?, Maribor, user posted image

6.8.
user posted image Ideja, 32, 3 user posted image , 0user posted image , ?, CE
user posted image mariy, 28, 2user posted image , 1user posted image , 18.5., kraj, user posted image
user posted image mrcinca, 29, 1user posted image , 0user posted image , ?, Ljubljana, user posted image

7.8
user posted image mmart, 31, 2user posted image , 1user posted image , 2.6., Velenje,
user posted image levcy,, 30, 1user posted image , 0user posted image , 12.5, Gorenjska, user posted image

8.8.
user posted image lipi, 33, 3user posted image ,1user posted image , 30.5., Rogaška Slatina 
user posted image lenkadolenka, 27, 1user posted image , 0user posted image , ?, Novo mesto, user posted image

9.8
user posted image misojka, 34, 2 user posted image ,1user posted image , ?, LJ, user posted image
user posted image tincy23, ?, 2user posted image , 1user posted image , 10.6., Rogaška Slatina, user posted image
user posted image KT, 39, 2user posted image , 1user posted image , ?, kraj, user posted image

10.8.
user posted image zolika, 27, 2user posted image ,1user posted image , ?, kraj
user posted image novopecena, 27, 2user posted image , 1user posted image , ?., Ljubljana, user posted image

11.8.
user posted image Tatkica, 30, 1user posted image ,0user posted image , ?, Ajdovščina
user posted image indy0024, 26, 2user posted image ,1user posted image , ?, LJ, user posted image
user posted image  Primigravida, 31, 1user posted image , 0user posted image , ?, kraj
user posted image huda83, 27, 2 user posted image , 0 user posted image , ?, kraj
user posted image KIRA1, 38, 3user posted image , 2user posted image
, ?, Murska Sobota
user posted image saya, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, kraj
user posted image  Klarita, 33, 2user posted image , 1user posted image , ?, MB, user posted image
user posted image ines82ka, 28, 1user posted image , 0user posted image , 11.5., 20.6., Škofja Loka/Železniki, user posted image

12.8.
user posted image Ina27, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, kraj, user posted image

13.8.
user posted image  full nestrpna, 24, 2 user posted image , 0user posted image , ?, kraj
user posted image vilincek, 35, 1user posted image , 0user posted image , 16.5., Ljubljana, user posted image
user posted image misa79, 31, 2user posted image , 1user posted image , 12.5., LJ, user posted image
user posted image mami2011, 31, 1user posted image , 0user posted image , ?, kraj, user posted image

14.8.
user posted image *Nelly*, 29, 2user posted image , 1user posted image , ?, Litija
user posted image athinamalina, ?, ?, ?, ?, kraj

15.8.
user posted image  kasper, 31, 2user posted image , ? , 19.5., Slovenska Bistrica, user posted image
user posted image kepica78, 32, 2user posted image , 1user posted image , ?
, Domžale
user posted image popka_3, 28, 1user posted image , 0user posted image , 12.5., Ljubljana, user posted image

16.8.

17.8.
user posted image  lara2212, 30, 1user posted image , 0 user posted image , 12.5., Ptuj, user posted image
user posted image ULLA K, 33, 2user posted image , 1user posted image , ?, Posavje, user posted image

18.8.

19.8.
user posted image  rosajelka, 32, 2user posted image , 2 user posted image , ? kraj, user posted image
user posted image PABLO, 36, 4user posted image , 2user posted image , 24.5., Celje

20.8.
 user posted image araz, 35, 2user posted image , 1user posted image , 12.5., Mengeš, user posted image user posted image
user posted image  PuncaLunca, 26, 1user posted image , 0user posted image , ?, Ptuj
user posted image  metulj23, 23, 3user posted image , 1user posted image , 17.5., kraj
user posted image pegica37, 35, 2user posted image , 0user posted image , ?, Ljubljana

21.8.

user posted image *dotika*, 31, 6user posted image , 0user posted image ,
30.5., Novo mesto, user posted image
user posted image  Študentka86, 24, 1user posted image , 0user posted image , ?, Ljubljana
  user posted image maktub, ?, 2user posted image , 1user posted image , 11.5. (3D UZ), 13.5., Obala, user posted image

22.8.
user posted image  MATEJKA_, 4user posted image , 2user posted image , ?, kraj
user posted image pikica1981, 29, 1user posted image , 0 user posted image , 16.5., Maribor
user posted image Ross, 19, 1user posted image , 0user posted image , 17.5., Logatec, user posted image

23.8.
user posted image  Rosca79, 32, 2user posted image , 1user posted image , 18.5., Gorenjska
user posted image kat007, 31, 2user posted image , 1user posted image , ?, Notranjska
user posted image nana7, 34, 1user posted image , 0user posted image
, ?, Ljubljana
user posted image nuska23, 23, 1user posted image , 0user posted image , ?, Velenje

24.8.
user posted image tejci01, ?, 2user posted image , 1user posted image , 25.5., kraj, user posted image
user posted image  Markymark, 31, 4user posted image , 1user posted image , ? Posavje
user posted image lili983, 27, 2user posted image , 0user posted image , 1.6., Maribor, user posted image
user posted image Leona2009, 25, 1user posted image , 0user posted image , 17.5., kraj, user posted image

25.8.
user posted image baby28, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, kraj

26.8.
 user posted image Katjuska986, 24, 1user posted image , 0user posted image , 19.5., Kranj, user posted image
user posted image katjakokol, 26, 2user posted image , 1user posted image , 1.6., Ptuj, user posted image
user posted image bibsic, 23, 1user posted image , 0user posted image , ?, Velenje, user posted image
user posted image Natz, 32, 1user posted image , 0user posted image , 20.5., Ljubljana, user posted image

27.8.
user posted image smajas, 37, 2user posted image , 0user posted image , 31.5., kraj, user posted image
 user posted image Rebeka_, 33, 2user posted image , 1user posted image , 8.6., Ljubljana, user posted image

28.8.
user posted image  dar10, 30, 2user posted image , 1user posted image , ?, LJ
user posted image  TLF, 29, 2user posted image , 1user posted image , 3.6., Nova Gorica, user posted image
user posted image roary, 30, 1user posted image , 0user posted image , ?, Maribor, user posted image
user posted image balon_ček, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, kraj
user posted image gerberafrau, 32, 2user posted image , 1user posted image , ?, Beljak, user posted image

29.8.

user posted image slamica1, 34, 2user posted image ,1user posted image , ?, Maribor
user posted image Larisa 86, 25, 1user posted image , 0user posted image , 11.5. (3D UZ), kraj

30.8.
user posted image delfinka3, 38, 3user posted image , 2user posted image , ?, 13.5., Brezovica, user posted image

31.8.
 user posted image Goldy, 36, 3user posted image , 1user posted image , 24.5., Laško, user posted image
user posted image sonceek, 27, 2user posted image , 1user posted image , ?, kraj

user posted image : 26      user posted image : 19

SKUPAJ NAS JE: 83
NOSEČKE Z DVEMA : 3 (Araz, full nestrpna, nana7)

Z NAMI SO POT ZAČELE:
xoxox
Cari
Shilou
bella106
Tammyv
Tinci_A
HANYBANY
mateja_goljev
timnala
miklarom

PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO           MERE
DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO           MERE
TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO           MERE

www.noseca.com/ 

• DODATNE INFORMACIJE O POTEKU NOSEČNOSTI
    PREGLEDI           NUHALNA SVETLINA  
    SEZNAM ZA BODOČE MAMICE           OTROČARIJE.NET  
    ŠOLA ZA STARŠE           NOSEČNIŠKI KALKULATOR V 3D  
    VSE O NOSEČNOSTI           MAMA.SI  
    NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA           BABY BOOK   

• _____________________________

(odgovor članu *dotika*)
  • Neposredna povezava do sporočila: 2295
    12.5.2011 9:44:52   
    *dotika*
    PREGLED

12.5.: misa79, popka_3, lara2212, araz, levcy
    13.5.: maktub, delfinka3

Punce, veliko sreče na pregledih in hitro poročat user posted image !

(odgovor članu *dotika*)
    Neposredna povezava do sporočila: 2296
    12.5.2011 11:29:52   
    Larisa86

[/quote]

Izpuščaji so verjetno res od alergije....Če maš doma Elocom kremo namaži pa bo ok...Jst mam stalno te težave - mam pa alergijo na nikelj in ta zadeva je povsod...Pa sem se en cajt ful sekirala zarat izpuščajev pa sm spoznala da nima smisla...;)

Kako sta pobarvala sobico?...Midva bova verjetno pustila kar bele stene pa nanje dala kake nalepke - še izbiram motiv;)
    [/quote]

Pozdravljene user posted image ,

ja verjetn je od tega, poznam elocom, sam mam mal preveliko površino teh izpuščajev d abi vse namazala, bom verjetn mogla d zdravnice, ker drgač sem od malga jaz mela astmo in zdej zadnja leta mi k sreči ne tok močno udari na pljuča ampak navzven na kožo, tko da bom vidla kaj lahk zdej med nosečnostjo doim da grejo tej izpuščaji,pikice... je pa itak dans tok ljudi alergičnih, vedno več, prav grozauser posted image

Glede sobice pa sva jo prebarvala v čist nežno roza, eno temo pa mal močnejšo roza ker je bolj svetla stena zarad oken in vsega in je izpadlo prav lepo, sem zadovoljna,user posted image , sem pa tudi jaz že naročila nalepkice d abodo poživile steno, neke gozdne vile in gobice in tako, seveda od disneya user posted image
    sicer pa sem pri eni kolegici videla ja je pustila ravno tako bele stene in čist lepo polepla in je izpadlo res zlo lepo, tako da verjamem da bo tudi tvoja sobica lepa user posted image

Hh jutri me čaka že na vsezgodaj pit tisto sladko vodo pri gine, upam le da bo vse ok in d abom lahko še naprej jedla čokolado pa piškotke in sladoled user posted image

dotika, ko boš imela čas, ko vidim da obnavljaš seznam avgustovk, pr meni dodaj prosim kraj Nova Gorica in spol user posted image , ker vidim da fantki kar majo veliko prednost pri avgustovkah user posted image lepo touser posted image

Danes sem se pa že odločla da se bom bolj razvajala oziroma počivala, dovolj dela sem imela te dni in sem prav izčrpana...danes bolj na off danuser posted image , lep sončen dan vsem pa
    pobožajte trebuščke user posted image

(odgovor članu ines82ka)
    Neposredna povezava do sporočila: 2297
    12.5.2011 11:49:33   
    lili983
    Pozdravljeneuser posted image

Mene pa zanjima kje naročate oz.kupujete stenske nalepke?

Lep dan vam želimuser posted image

(odgovor članu Larisa86)
    Neposredna povezava do sporočila: 2298
    12.5.2011 12:12:05   
    Larisa86
    Ojla lili,
    jaz sem jih tukaj naročila:

http://www.mali-vragci.si/nalepke-za-steno-c-16.html  na tem naslovu

drugače pa jih nekaj ima pikapolonica a mi niso bile všečuser posted image

(odgovor članu lili983)
    Neposredna povezava do sporočila: 2299
    12.5.2011 12:33:33   
    zolika
    Hej hej!

Na hitro sem vas preletela...med tem, ko prevajam sem se šla mal relaksirat user posted image na RR!
    Včeraj sva z MM bila v ITA - Udine...sva šla po "vozilo". Naporno pohajkovanje je bilo tole...vendar se je IZPLAČALO. Privarčevala sva 385 eur. Kar pa je že lep denar....

Vzela sva PP Skate - rjavo oranžne barve - in ker je laska barva - sva ga dobila ugodno pa še jajčko zraven za 430 eur - podstavek za avto pa 35eur... UGODNO, kaj....user posted image
    Pri nas pa 620eur voziček; jajčka 165eur in podstavek še nekaj....kar je OGROMNO!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
    Se je splačalo it tja....

Če še katero zanima...nekaj naslovov:
    nekaj trgovin

UDINE

PICCOLI SOGNI ITALY, FRIULI VENEZIA GIULIA
    33031 Basiliano (Udine)
    C/ocentro Comm.arcobaleno
    Tel: (0039) 0432-830289

PICCOLI SOGNI
    ITALY, FRIULI VENEZIA GIULIA
    33042 Buttrio (Udine)
    Via Nazionale 20/b
    Tel: (0039) 0432-683138

PICCOLI SOGNI
    33010 Cassaco (Udine)
    C/ocentro Comm.alpe Adria
    Tel: (0039) 0432-882976

BABY PULMAN RETAILS
    Cervignano (Udine)
    Via Udine 49
    Tel: (0039) 0431-31820

BABY PULMAN RETAILS
    33037 Loc. Casanova (Udine)
    Via Angoria, 103
    Tel: (0039) 0432-410036

IO BIMBO
    33040 Pradamano (Udine)
    Via Marconi 38
    Tel: (0039) 0432-670526

IO BIMBO
    33010 Reana Del Roiale (Udine)
    S.s. 13 Pontebbana Km 138
    Tel: (0039) 0432-854664

RAMONDA ABBIGLIAMENTO
    33010 Reana Del Roiale (Udine)
    Via Nazionale 9
    Tel: (0039) 0432-880154

PRESCHERN VIDA
    33018 Tarvisio (Udine)
    Via Vitt. Veneto, 83
    Tel: (0039) 0428-2405

CAPPUCCETTO ROSSO .
    33028 Tolmezzo (Udine)
    Via Matteotti, 11
    Tel: (0039) 0433-41436

IO BIMBO
    33059 Villa Vicentina (Udine)
    Via Trieste 17/b
    Tel: (0039) 0431-31820 Fax: (0039) 0431-339 5956630

V glavnem LEP LEP dan.....aja - danes bila v laboratoriju. Kri in voda....preventiva! user posted image

28.2.2008 smo postali družinica

(odgovor članu Larisa86)
    Neposredna povezava do sporočila: 2300
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
    Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
    7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
    Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Brrrr...
    пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......