![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 12.5.2011 17:34:44
|
|
|
|
matcar
|
Mene pa je klicala sestra od moje G in moram ju3 k njej nazaj.Me kr zanima,kaj je zrihtala,ker nadrla jih je 100%.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 12.5.2011 21:05:46
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya kaj pa čuk ali sova pomeni? oznanja bolezen, smrt...kakšna je pa razlika pa nimam pojma
< Sporočilo je popravil botrca -- 12.5.2011 21:08:09 >
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 12.5.2011 21:10:07
|
|
|
|
botrca
|
Čer , gledam evrovizijo...naša je komaj 13. tak, da se grem še tuširat prej. Jan je že v pojsli stuširan in sit in poskuša zaspat. Norel je celi popoldan, bila prijateljica na kavi...je pasalo... .
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 12.5.2011 21:10:51
|
|
|
|
botrca
|
Matcar se zmeniva za naslednji teden, ker moj dela jutri...
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 13.5.2011 7:11:47
|
|
|
|
majakla
|
D O B R O J U T R O Kak ste? Kavico že spila, zdaj pa čokolino pripravim, Nikeca zbudim in šibava v vrtec . . . ;o)
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 13.5.2011 7:57:15
|
|
|
|
rina22
|
jutro naša noč je bila OBUPNA :( celo noč se je zbujala.. ne vem, če je kako uro celo spala skup, pa se je spet zbudla. pa kar ven s posteljice je začela plezat. plus tega sem še mela neke scary sanje.. ni čudno, da je petek 13. no, tega niti ne bi vzela na pamet, če ne bi na netu zdaj prebrala.. majakla, sta ga kar s kolesom mahnila v vrtec? Pravi frajerček je, res. S temi očali btw - kje si jih kupla? In še eno veeeeečje vprašanje - kak sta ga prepričala, da jih hoče met?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 13.5.2011 8:24:58
|
|
|
|
ly117
|
Jutro! Majakla mi2 sma danes tudi šla s kolesom v vrtec. Sam skoraj nisem imela druge izbire. Nimam avta, drugač bi ga kr z avtom otpeljala.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 13.5.2011 8:46:36
|
|
|
|
majakla
|
Oooo, lepo mnenje imate o meni, s kolesom na vse zgodaj, pa kaj ste hecne? Sva šla kar z avtom. Sploh pa, ker je do Tezna tisti breg, pa da bi ga še ki tišala, o ne, pa še s kolesom od mojega, a ne, te pa grem raje peš. Ko bomo pa v Brezju, te pa ja. Očala smo kupili v DMu. Gor jih ima samo in le na kolesu. - - - ~ Ly: kaj tebi še vedno ni vroče zunaj?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 13.5.2011 8:56:14
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Ly: kaj tebi še vedno ni vroče zunaj? NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!! Meni je vroče tam nekje pri 30 stopinjah. Mi je pa hica v službi, tam pa ja. Ni zraka, stroji lafaja na puno. Kaj še bo poleti. Tam bom pa švicala, priznam.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 13.5.2011 11:08:54
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Ly: kaj tebi še vedno ni vroče zunaj? NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!! Meni je vroče tam nekje pri 30 stopinjah. Mi je pa hica v službi, tam pa ja. Ni zraka, stroji lafaja na puno. Kaj še bo poleti. Tam bom pa švicala, priznam. Meni pa je že zdaj vroče, ko se tak segreje Sploh pa, ko se vsedem v avto - kot da bi se namenila spečt
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 13.5.2011 11:10:11
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Očala smo kupili v DMu. Gor jih ima samo in le na kolesu. Super, da jih hoče met vsaj na kolesu gor T. jih ziher ne bi htela met Sem ji 1x ene dala gor, da bi vidla, kak ji pašejo, pa da bi ji jih kupla, pa ni šans, da sploh probam, ne da bi še jih gdč. mela gor
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 13.5.2011 11:37:34
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 naša noč je bila OBUPNA :( celo noč se je zbujala.. ne vem, če je kako uro celo spala skup, pa se je spet zbudla. pa kar ven s posteljice je začela plezat. plus tega sem še mela neke scary sanje.. ni čudno, da je petek 13. no, tega niti ne bi vzela na pamet, če ne bi na netu zdaj prebrala..
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 13.5.2011 11:41:55
|
|
|
|
botrca
|
Dan , mi pa smo spet doma...Jan ima zopet oko vneto ...in bo celi teden doma spet. Kuham, moj gre zdaj delat...potem pa klasika, jest pa spat. Vreme se tudi kisa, dež bo . Ste gledale evrovizijo? Bravo Maja...čeprav mi pesem ni ne vem kaj...je pa dosegla velik uspeh... .
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 13.5.2011 11:45:47
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Super, da jih hoče met vsaj na kolesu gor T. jih ziher ne bi htela met Sem ji 1x ene dala gor, da bi vidla, kak ji pašejo, pa da bi ji jih kupla, pa ni šans, da sploh probam, ne da bi še jih gdč. mela gor pusti se presenetit...boš vidla, ko jih bo sama hotla imet...ali ko bo vidla druge, ali ko ji bo sonce svetilo, ko bo vaju videla, da jih skozi nosita...boš vidla...najin jih je že lani nosil brez problema...je pa pravo nasprotje tvoji...bog ne daj kam it brez očal
< Sporočilo je popravil botrca -- 13.5.2011 11:46:23 >
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 13.5.2011 11:47:12
|
|
|
|
botrca
|
Neodkrita...bodi odkrita pa povej kdo si...je fajn brat, kajne
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 13.5.2011 12:10:59
|
|
|
|
matcar
|
Dan! Končno uspela vse porihtat,bla še na kavi vmes,zdaj pa na compu.Drugače tak zraven ne pridem. Jaz sem tudi gledala včeraj Eurosong in sem bila 95 %,da bomo v finalu,ker glede na ostale,ki so peli,je bila med boljšimi.meni je pesem fenomenalna. Botrca-se lahko zmenima za naslednj teden,ja.Bomo se tak na kavi kaj zmenle,pa ti prinesem.Upam samo,da ne bom spet pozabla svakinji rečt,da mi jo vrne.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 13.5.2011 12:11:57
|
|
|
|
matcar
|
Jaz se tudi moram pohvalit,da mi je uspelo Maksa prepričat glede očal in jih je začel pridno nosit.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 13.5.2011 20:56:10
|
|
|
|
matcar
|
Čer!
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 13.5.2011 20:59:00
|
|
|
|
matcar
|
Da vidite,kaki je Maks z novo frizuro! Mi je tak lepi zdaj,faca mala!
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 13.5.2011 22:05:26
|
|
|
|
arabela*
|
čer
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 13.5.2011 22:07:47
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya čer Končno ena! Čer!
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 13.5.2011 22:08:57
|
|
|
|
arabela*
|
...spet večer, malo na rr.. bila sama z mojim danes...ni delal , malečke v varstvu, midva pa malo na relax, malo sva se potepala....popoldne pa A vozila še na rojstni dan, pa v knjižnico, štacuno in k babici po drugo frajlico Zdaj sta zaspale utrujenae od vsega... jaz pa nič kaj...pospravljala bom jutri, čakam da bo 22.45 bom na popp briu film gledala
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 13.5.2011 22:09:20
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya čer Končno ena! Čer! me veseli, da ste še tu................
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 13.5.2011 22:10:18
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Ste gledale evrovizijo? ne gledam tega, me pa vseeno veseli, da je maja med finalisti, mi je punca zelo všeč
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 13.5.2011 22:10:45
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya čer Končno ena! Čer! me veseli, da ste še tu................ Ja,saj sem že skoraj obupala,ker ni nobene.Bom pa tak šla počasi,me oči zjuezajo,komaj še gledam tu noter.
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.