|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del
12.5.2011 9:12:58   
tanci29
urša-aha a to ti vstavi ko maš user posted image  ali takoj po končani...
uživaj v kapučinčku in sončku

sjmm-have a nice tripuser posted image

kolumbo-kakšno je stanje pri vas

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3801
12.5.2011 9:13:12   
claud
Jutro!

Mam filing da je ura že 12 k sm že tok stvari nardilauser posted image
Zjutraj Larisso naštimala in oddala v vrtec, pol sm odlaufala svoj krog, se stuširala, pozajtrkovala, mal pospravla, zdj mal tuki poklepetam, pa spet mal pospravljat, pol pa že v sluzbo....ufffffuser posted image

Pol pravite da se ni preveč za sekirat glede hrane.....nazadnje ko sm jo tehtala je imela dobrih 12kg...pomoje jih ma zdj ene 13user posted image

čebelca upam da se vaši odnosi poštimaajouser posted image user posted image user posted image

sunny super da ste šli v arburetum....škoda k nism vedla.....

Ja nč...grem še mal delat.......cunj mmam tok da se ven ne vidm....user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3802
12.5.2011 9:14:56   
tanci29
claud-tudi naša madam ima 13,5kg...kakšne težave pa imata pri hranjenju
si pa res pridna...

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3803
12.5.2011 9:16:30   
claud
tanci...pri nas je Larissa najstarejša v skupini, tko da jo bojo septembra dal v skupino kjer so večji.....tko da me tud mal skrbi sprememba...čeprav pravi da bo šla ena od teh dveh vzgojiteljic v to isto skupino kot Larissa...

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3804
12.5.2011 9:17:23   
tanci29
aja sem pozabla povedat da je dobil včeraj erik kolo in se veselo prevaža na njem..še s pomožnimi koleščki...sam je hiter ko strelauser posted image ...ampak na poganjalcu brez pedalov gre hitreje tko da ga je parkrat zamenjaluser posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3805
12.5.2011 9:19:07   
tanci29
IZVIRNO SPOROČILO: claud

tanci...pri nas je Larissa najstarejša v skupini, tko da jo bojo septembra dal v skupino kjer so večji.....tko da me tud mal skrbi sprememba...čeprav pravi da bo šla ena od teh dveh vzgojiteljic v to isto skupino kot Larissa...

ali bo šla sama ali še kak drug prijateljček z njo...

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3806
12.5.2011 9:20:59   
claud
Ma veš kaj, je sam tist kar se ona odloč da bi jedla, če je karkoli drugega pa drugače ima to rada, ampak če se odloči pač ne bo jedla.
In npr. včeraj je blo v vrtcu kruh pa en namaz, je madam jedla samo kruh, kosila ni hotla nič (je bla neka juhca k jo drugač je...pa ne vem kaj je še blo zraven)....in pol doma so bli makarončki, ki jih tud ponavad je, ampak učer jih ni hotla....in tko do večerje ni hotla nič, večerjo pa ko volk pojedla vse....
So pa pol dnevi ko bi cel dan, skoz jedla in poje vse kar vidi.

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3807
12.5.2011 9:22:20   
birdy
Hoj hoj,
jst sem vsak jutr slabšuser posted image  Dons me boli cel prsni koš, mah, nej gre v rit.
Za nos me je zanimal zato ker ma Neli zdej navodila naj pucamo nos 2x na dan z fiziološko... Pa ker prej nismo tko pucal noska (ga namreč sama super pihne) me je mal glodal če nima zarad tega kar naprej ušes vnetih. Ma pa ona to tko mal čudno, njej sploh nič iz nosa ne teče, pol k so pa ušesa že vneta ji pa iz nosa še ven pritisne. Tko da smo že bolni ko iz nosa priteče. Zdej mamo pa borbe vsakič k je treba nos spucatuser posted image
Nič, grem mal pospravit, nimam nobene energije tko da zvečer čist nič ne nardim...

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3808
12.5.2011 9:22:25   
claud
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

IZVIRNO SPOROČILO: claud

ali bo šla sama ali še kak drug prijateljček z njo...

Verjetno samo ona....mogooooooče sam še en fantek, sam še niso ziher

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3809
12.5.2011 9:28:17   
tanci29
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Hoj hoj,
jst sem vsak jutr slabšuser posted image  Dons me boli cel prsni koš, mah, nej gre v rit.
Za nos me je zanimal zato ker ma Neli zdej navodila naj pucamo nos 2x na dan z fiziološko... Pa ker prej nismo tko pucal noska (ga namreč sama super pihne) me je mal glodal če nima zarad tega kar naprej ušes vnetih. Ma pa ona to tko mal čudno, njej sploh nič iz nosa ne teče, pol k so pa ušesa že vneta ji pa iz nosa še ven pritisne. Tko da smo že bolni ko iz nosa priteče. Zdej mamo pa borbe vsakič k je treba nos spucatuser posted image
Nič, grem mal pospravit, nimam nobene energije tko da zvečer čist nič ne nardim...

mislim da te daje kronična utrujenost...pa še bolana si...dej pejt raje malo počivat pa pusti štalo doma...jutri bo še vedno tam...
jaz sem šele zdej kupila tale baby vac ker ga prodajajo v baby centru pa sem ga sprobala na hani in potem je še erik horel...drugače pa ni šans da bi mi kej vlivala v nos...samo pri njemu ni potrebe..če pa bo bo pa najverjetneje hudo dretje...ali imaš ti baby vac mislim da je kar zanimiv za malčke hana si ga sama drži in si spuca samo nisva še pri stopnji da bi pustila dlje kot 15 sekund tko da vsega ne pobereva ven pol mi pa itak sesalc crkne in je konc...

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3810
12.5.2011 10:40:46   
Urša08
ekola sem se načvekala pa mal na sončkala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3811
12.5.2011 10:43:40   
Urša08
Birdy joj pa kaj ti je tale doktor reku mislim user posted image user posted image user posted image user posted image ne sekiri se. V glavnem Nejcu zelo poredko čistim nos, kadar je pač zabasan s sterimarom in še nikol v lajfu ni mel problema z ušeski (že trkam da ne bo sedaj ko sem to rekla). Eni so pač na neki občutljivi, drugi na drugo stvar. Pa prosim pusti pospravljanje in pejt počivat a slišiš POČIVAT . Pri treh user posted image user posted image user posted image tako majhnih pač ne more bit kot iz škatlice prej ko se sprijazniš boljš bo user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3812
12.5.2011 10:45:37   
Urša08
Tanci baje je vstavljanje mirene med menstro neboleče drugače pa lahko malce boli. Mam pa prov smolo in že od januarja hodim na vstavitevuser posted image Je zmer neki, prvo kot prvo moraš bit popolnoma zdrav ker drugače lahko telo zavrne, kot drugo mam pa eno novo sestro k skoz neki komplicira pa ne v četrtek, pa ne v petek,... ja pišuka jaz nej prov dirigiram kdaj jo bom melauser posted image user posted image user posted image . No sej sedaj upam da ratauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3813
12.5.2011 10:47:03   
Urša08
Sedaj grem pa skuhat kosilo - bo danes rižotka mjami komi čakamuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3814
   [Brisano sporočilo]
12.5.2011 11:04:45   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu brkn83)
  Neposredna povezava do sporočila: 3815
12.5.2011 11:34:03   
birdy
Urša, joj, sem se mal narobe izrazla... Mene gloda da sem sama kriva, oziroma jst sama se sekiram da ma probleme z ušesi. Dohtar ni noben nič rekuuser posted image  Pa zdej sem rekla da še tole sprobamo, če bo mir pol prov, če pa ne pa začnem težit za operacijo žrelnice, ker je žrelnica itak že načeta. Bomo vidli kaj bo. Počivanje pa... Ah, moj je popoldanski in je to cela umetnost. Če dam tamalidve ven same mi bo tašča težila nej dam še malega, pol ma pa še bratranca včasih... Zraven pa dela še sto stvari in to men pač ni neko jako varstvo. Štiri otroke naenkrat (neli, kristi in še enga skor dveletnika, pa še dojenčka) pa zraven še vrt plet, pa rožce... Ne vem no, verjetno tud kera druga ne bi dala v tako varstvo?
Tanci, pomoje bi se Neli čist snel če ji dam baby vac v nos... Kako pucamo z fiziološko raj ne bi. Zdele k sem sama je polom, včer sem jo polagla na kavč, se ji "usedla" na trebuh, roke z nogam tiščala, z eno roko glavo držala, z drugo pa šponto pa šopalauser posted image user posted image  Sam da ji omerniš pucanje noska ona že joka. Za protiutež mam pa Kristi k mi po pucanju reče:šeeeeeeeeuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3816
12.5.2011 11:38:03   
Čebel@
midva sva se navozičkalauser posted image user posted image user posted image ...uf je že vročeuser posted image .....gospodič še pančka v košari,rita mu pa full smrdiuser posted image user posted image ...ati je glihkar uletu na malicouser posted image

urša......poročaj o bolečini med vstavlanjem,ker si jo bom dala ustavituser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za vse ki jih potrebujete

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3817
12.5.2011 11:43:52   
birdy
Čebela, a jst tud lohk poročam o bolečini med vstavljanjem mirene?
Skratka, mal boli, ubistvu je bolj tak neprijeten občutek k zagrabi materični vrat. Pa pol je mene še čez dan mejčken bolelo (k da bi se mi na menstruacijo pripravljal). Naslednji dan je bilo pa že kul. Aja, pa na dan vstavitve sem pol mal zakrvavela.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3818
12.5.2011 11:56:47   
tanci29
birdy baby vac ne vstaviš prav notri v nosnico...samo na odprtino ga prisloniš..mogoče ni greh probat mogoče ji bo zanimivo...pomoje bo imela precej raje to kot pa špricanje v nos s tabo na njejuser posted image ...vem kako zgleda ker sem tudi jaz parkrat to naredila ker ni bilo druge

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3819
12.5.2011 12:02:56   
birdy
Tanči, mogoče pa celo res sprobam. Sej ga majo zdej mislim da celo v BCju?

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3820
12.5.2011 12:27:53   
simonakr
Dan! kako kaj?

Vsem ki potrebujete user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image

Včerej sem imela kontrolo na polikliniki in bom imela gips še 4 tedne!! Grozljivka! AAAaaaaa! Človek bi lahko vpil, pa ne bi prav veliko pomagalo. Edina dobra stvar je da sm vsaj dobila petko in lahko malo lažje okrog šetkam! Čeprav boli pa še vedno.
No se tipkamo 

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3821
12.5.2011 14:02:05   
sjmm
hej hoj!

mi nazaj...bili v Velkih Laščah in na Turjaku, prva destinacija...en ogled...druga pa za zabavo, pa na Rašco smo šli na kofetek...kok je blo lušnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...sam kofetek je bil zelo na brzake, ker Maj je sedel sam minutko in pol d je spil svoj sok...pol pa akcijauser posted image

zdej pa kosilo, pa z Mihcem še merske enote za ju3 ponoviva, pol bom pa mela mau peglezn partyuser posted image

birdy....pust vse na gmah in POČIVEJ, bejba...maš kronično utrujenost, 3 mulčke in še bolana si, tak d hudič nej vzame pospravljanje....pošiljamo en mega koš zdravja k vam....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kolumbo
..vidm d mate spet turbo pestro...upam, da zdržiš vse, sej si strong woman...za vsak slučaj pa še zate en velik koš....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image paše za Jurkota in babicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tanči...upam, da si kej bolšuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pa super za erikovo novo kolouser posted image user posted image user posted image

urša...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za sončen čvekecuser posted image

simonakr....nej hitr mine tale cajt s prjatlčkom gipsomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

aja, drgač je pa naš mladenič tud zlo tečkan te dni...mu tud še petka zgoraj vn leze, pa še tale vročina, pa kr ne ve kaj bi sam s sebojuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...zdele šlafa...HB...tko d morm hitr kej u lonce vržt, ker ko vstane me za pol ure nespusti iz naročja...morm sedet na kavču on pa pleza po meni in kr neki javskauser posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 3822
12.5.2011 19:38:37   
petrušk_
http://www.pegperego.si/si/buggypod-smorph-2-dodatni-sedez-za-starejsega-otroka-i7780.shtml?tselimage=6500#images

user posted image

hejjjj punce...naročila sm tole....ma kera kakšno izkušnjo????

petrušk_

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3823
12.5.2011 19:40:33   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

Ooo petrušk, pr vas maste pa pestro...To mene še vse čaka čez 2 meseca...Bo še akcija na full!

Me pa full zanima, al bo tokrat kej mleka v mojih joških al bo spet suša ko v Sahari...user posted image   Ma sej se ne sekiram če ne bom dojila, ker ko pogledam Gajo, vidim, da ji nič ne fali, tudi če je bla na flaši cel cajt. Ampak, pustmo se presenetit...Bo kar bo! user posted image

ja res je pestro...ampak bo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
mleko....sj moja eva je tud na am gor zrasla tko da.....
tametil mi pa moja dohtarca....beri žlahta....noče napisat....prav da ni fajn to jest....tko da dokler bo bo.....

petrušk_

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3824
12.5.2011 20:21:28   
Čebel@
čer

user posted image user posted image  že spitauser posted image user posted image user posted image ....jaz in ati bova pa mejčkeno piva spila za mlekouser posted image

ta 2 sta mi full dobrauser posted image user posted image user posted image

user posted image
user posted image

katjuša.....to letos pijeva na morjuuser posted image user posted image user posted image

user posted image  izpumpat,kar je mali pustiluser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?