|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2011
10.5.2011 7:32:12   
levcy
Še moji podatki za seznam:

1. nosečnost, 30.let, bo user posted image , PDP 7.8.2011, nuhalno sem imela 25.1, naslednji pregled imam 12.5

Drugače pa sva včeraj bila na prvem predavanju v šoli za starše na Bledu. Komaj čakam naslednjega  user posted image
imam pa kar slabo vest, ker vidim, da imate že večina kar vse že urejeno, sobice, cunjice, itd. midva nimava še nič.... imam tri oblekice to je pa vse... za sobo se še odločava, slike za na steno, ki jih bo naredil moj imava sicer izbrane samo morava še po barve ... voziček imam sicer izbran samo ga moram naročiti pa kar odlašam, ker je itak dobavni rok 1 teden in mi bo samo gužvo delal sedaj

me kar malo stisne, ko preberem, da imate že vse urejeno, se počutim kot slaba mama že sedaj

komaj čakam pregled 12.5 res, telih 5 tednov se kar vleče... drugače je vse OK, vse še delam normalno, zredila sem se pa kar precej kot vidim... res da sem začela z zelo nizko težo ampak mislim, da sem se do sedaj zredila že kar ene 6-7 kg user posted image se mi pa ne vidi drugam kot v trebuh in obraz, v druge dele telesa ne se zredim za zlepa, sem se pa v zadnjih 5 tednih zredila kar precej, srečke tiste, ki ležite pa se vam teža ne dviguje, jaz sem kar precej aktivna, doma telovadim vaje za nosečnice, nekajkrat na teden greva na dolge sprehode, samo očitno se mi precej pozna, ker je res, da pojem veliko več cukra kot sem ga prej, mi tako paše

lep dan vsem avgustovkam user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 2251
10.5.2011 10:02:52   
*dotika*
user posted image

PDP, nick, starost, zaporedna , število , pregled, morfologija, kraj

1.8.
 user posted image julie*, 24, 2user posted image , 1user posted image , ?, MB
user posted image  pat13, 34, 2user posted image , 1user posted image , 18.5., kraj, user posted image

2.8.
3.8.
user posted image   ktm10, 31, 2user posted image ,1user posted image , ?, kraj
user posted image jagoda 1, 30, 1user posted image , 0user posted image , ?, Grospulje

4.8.
user posted image taša83, 27, 1user posted image , 0user posted image , 10.5., MB, user posted image
user posted image abab, 23, 2user posted image , 1user posted image , ?,  MS
user posted image   ribica_80, 30, 2user posted image , 0 user posted image , ?, MB
user posted image daška91, 19, 1user posted image , 0user posted image , 9.5., Kropa, user posted image

5.8.
user posted image majči22, 26, 2user posted image , 1user posted image , 11.5., Logatec, user posted image
user posted image  maj2009, 26, 3user posted image , 1user posted image , 3.6., Domžale, user posted image
user posted image Lily86, 24, 2user posted image ,1 user posted image , ?, MB, user posted image
user posted image  pia09, 36, 2user posted image , 0 user posted image , ?, Gorenjska
  user posted image nikita11, 32, 1user posted image , 0user posted image , 26.5., Ljubljana, user posted image
 user posted image monci2, 27, 1user posted image , 0user posted image , ?, Maribor, user posted image

6.8.
user posted image Ideja, 32, 3 user posted image , 0user posted image , ?, CE
user posted image mariy, 28, 2user posted image , 1user posted image , 18.5., kraj, user posted image
user posted image mrcinca, 29, 1user posted image , 0user posted image , ?, Ljubljana, user posted image

7.8
user posted image mmart, 31, 2user posted image , 1user posted image , 2.6., Velenje,
user posted image levcy,, 30, 1user posted image , 0user posted image , 12.5, Gorenjska, user posted image

8.8.
user posted image lipi, 33, 3user posted image ,1user posted image , 30.5., Rogaška Slatina 
user posted image lenkadolenka, 27, 1user posted image , 0user posted image , ?, Novo mesto, user posted image

9.8
user posted image misojka, 34, 2 user posted image ,1user posted image , ?, LJ, user posted image
user posted image tincy23, ?, 2user posted image , 1user posted image , 10.6., Rogaška Slatina, user posted image
user posted image KT, 39, 2user posted image , 1user posted image , ?, kraj, user posted image

10.8.
user posted image zolika, 27, 2user posted image ,1user posted image , ?, kraj
user posted image novopecena, 27, 2user posted image , 1user posted image , ?., Ljubljana, user posted image

11.8.
user posted image Tatkica, 30, 1user posted image ,0user posted image , ?, Ajdovščina
user posted image indy0024, 26, 2user posted image ,1user posted image , ?, LJ, user posted image
user posted image  Primigravida, 31, 1user posted image , 0user posted image , ?, kraj
user posted image huda83, 27, 2 user posted image , 0 user posted image , ?, kraj
user posted image KIRA1, 38, 3user posted image , 2user posted image
, ?, Murska Sobota
user posted image saya, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, kraj
user posted image  Klarita, 33, 2user posted image , 1user posted image , ?, MB, user posted image
user posted image ines82ka, 28, 1user posted image , 0user posted image , 11.5., 20.6., Škofja Loka/Železniki, user posted image

12.8.
user posted image Ina27, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, kraj, user posted image

13.8.
user posted image  full nestrpna, 24, 2 user posted image , 0user posted image , ?, kraj
user posted image vilincek, 35, 1user posted image , 0user posted image , 16.5., Ljubljana, user posted image
user posted image misa79, 31, 2user posted image , 1user posted image , 12.5., LJ, user posted image
user posted image mami2011, 31, 1user posted image , 0user posted image , ?, kraj, user posted image

14.8.
user posted image *Nelly*, 29, 2user posted image , 1user posted image , ?, Litija
user posted image athinamalina, ?, ?, ?, ?, kraj

15.8.
user posted image  kasper, 31, 2user posted image , ? , 19.5., Slovenska Bistrica, user posted image
user posted image kepica78, 32, 2user posted image , 1user posted image , ?
, Domžale
user posted image popka_3, 28, 1user posted image , 0user posted image , 12.5., Ljubljana, user posted image

16.8.

17.8.
user posted image  lara2212, 30, 1user posted image , 0 user posted image , 12.5., Ptuj, user posted image
user posted image ULLA K, 33, 2user posted image , 1user posted image , ?, Posavje, user posted image

18.8.

19.8.
user posted image  rosajelka, 32, 2user posted image , 2 user posted image , ? kraj, user posted image
user posted image PABLO, 36, 4user posted image , 2user posted image , 24.5., Celje

20.8.
 user posted image araz, 35, 2user posted image , 1user posted image , 12.5., Mengeš, user posted image user posted image
user posted image  PuncaLunca, 26, 1user posted image , 0user posted image , ?, Ptuj
user posted image  metulj23, 23, 3user posted image , 1user posted image , 17.5., kraj
user posted image pegica37, 35, 2user posted image , 0user posted image , ?, Ljubljana

21.8.

user posted image *dotika*, 31, 6user posted image , 0user posted image ,
30.5., Novo mesto, user posted image
user posted image  Študentka86, 24, 1user posted image , 0user posted image , ?, Ljubljana
  user posted image maktub, ?, 2user posted image , 1user posted image , 11.5. (3D UZ), 13.5., Obala, user posted image

22.8.
user posted image  MATEJKA_, 4user posted image , 2user posted image , ?, kraj
user posted image pikica1981, 29, 1user posted image , 0 user posted image , 16.5., Maribor
user posted image Ross, 19, 1user posted image , 0user posted image , 17.5., Logatec, user posted image

23.8.
user posted image  Rosca79, 32, 2user posted image , 1user posted image , 18.5., Gorenjska
user posted image kat007, 31, 2user posted image , 1user posted image , ?, Notranjska
user posted image nana7, 34, 1user posted image , 0user posted image
, ?, Ljubljana
user posted image nuska23, 23, 1user posted image , 0user posted image , ?, Velenje

24.8.
user posted image tejci01, ?, 2user posted image , 1user posted image , 25.5., kraj, user posted image
user posted image  Markymark, 31, 4user posted image , 1user posted image , ? Posavje
user posted image lili983, 27, 2user posted image , 0user posted image , 1.6., Maribor, user posted image
user posted image Leona2009, 25, 1user posted image , 0user posted image , 17.5., kraj, user posted image

25.8.
user posted image baby28, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, kraj

26.8.
 user posted image Katjuska986, 24, 1user posted image , 0user posted image , 19.5., Kranj, user posted image
user posted image katjakokol, 26, 2user posted image , 1user posted image , 1.6., Ptuj, user posted image
user posted image bibsic, 23, 1user posted image , 0user posted image , ?, Velenje, user posted image
user posted image Natz, ?, 1user posted image , 0user posted image , 20.5., kraj, user posted image

27.8.
user posted image smajas, 37, 2user posted image , 0user posted image , 31.5., kraj, user posted image
 user posted image Rebeka_, 33, 2user posted image , 1user posted image , 8.6., Ljubljana, user posted image

28.8.
user posted image  dar10, 30, 2user posted image , 1user posted image , ?, LJ
user posted image  TLF, 29, 2user posted image , 1user posted image , 3.6., Nova Gorica, user posted image
user posted image roary, 30, 1user posted image , 0user posted image , ?, Maribor, user posted image
user posted image balon_ček, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, kraj
user posted image gerberafrau, 32, 2user posted image , 1user posted image , ?, Beljak, user posted image

29.8.

user posted image slamica1, 34, 2user posted image ,1user posted image , ?, Maribor
user posted image Larisa 86, 25, 1user posted image , 0user posted image , 11.5. (3D UZ), kraj

30.8.
user posted image delfinka3, 38, 3user posted image , 2user posted image , ?, 13.5., Brezovica, user posted image

31.8.
 user posted image Goldy, 36, 3user posted image , 1user posted image , 24.5., Laško, user posted image
user posted image sonceek, 27, 2user posted image , 1user posted image , ?, kraj

user posted image : 26      user posted image : 19

SKUPAJ NAS JE: 83
NOSEČKE Z DVEMA : 3 (Araz, full nestrpna, nana7)

Z NAMI SO POT ZAČELE:
xoxox
Cari
Shilou
bella106
Tammyv
Tinci_A
HANYBANY
mateja_goljev
timnala
miklarom

PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO           MERE
DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO           MERE
TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO           MERE

www.noseca.com/ 

• DODATNE INFORMACIJE O POTEKU NOSEČNOSTI
    PREGLEDI           NUHALNA SVETLINA  
    SEZNAM ZA BODOČE MAMICE           OTROČARIJE.NET  
    ŠOLA ZA STARŠE           NOSEČNIŠKI KALKULATOR V 3D  
    VSE O NOSEČNOSTI           MAMA.SI  
    NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA           BABY BOOK   

• < Sporočilo je popravil *dotika* -- 10.5.2011 10:12:43 >

Naj najin angelček Ajda, rojena v 23. tednu, čuva vse nas! (29.10.09;23:16-29.10.09;23:26)

(odgovor članu *dotika*)
  • Neposredna povezava do sporočila: 2252
    10.5.2011 10:13:04   
    Larisa86
    Pa se tudi jaz malo oglasim, dobro jutro user posted image
    včeraj nisem imela skoraj nič časa ker sem cel dan pospravljala oblačila iz omar v sobi ker moram vse izpraznit da potem lahko jutri najverjetneje prebarva moj sobo. Seveda isti dan ko sem izvedela in imela potrjeno da je mojuser posted image mali user posted image sem kupila barvo za sobo user posted image

zolika ma ponavadi trgovine v italiji imajo deljen urnik in sicer od 8-12 in od 15-19 razen če je kak večji center to potem pa je kar neprekinjen urnik od 8 ali 9-19. Če greš zjutraj do poldan nič ne zgrešiš ali pa po 15 user posted image

goldy upam da je bolje in da je to le minljivega značaja in ti ne bo treba na infuzijo, sicer pa je dehidracija res lahko neprijetna, poročaj kako je stabo user posted image

ines82ka dobrodošla med nami, vidim da si se že kar vklopila v našo družbo, super user posted image

vsem bravp za pregledeuser posted image , no dotika kako je potem bil rezultat za sladkorno? upam da je vse uredu

monci2 ja pravijo da ko prideš iz morja je priporočljivo da si preoblečeš suhe kopalke, tako d apomoje je bolje, glede tamponov pa nevem zakaj bi jih morala imet, meni ni nič gine rekel, je rekel da svobodno lahko se kopam v morju, mislim da tamponi niso potrebni user posted image

No sedaj še magnesol popijem in potem grem počasi spet v sobo pospravljat, sam moram bolj na izi kot včeraj, ker včeraj mi je vmes kar fajn 2x otrdel trebuh da sem mogla se vležt user posted image

Lep dan želim in izkoristite sončka

pobožajte bušijeuser posted image in user posted image

(odgovor članu Goldy)
    Neposredna povezava do sporočila: 2253
    10.5.2011 10:14:03   
    zolika
    Larisa - HVALA user posted image

28.2.2008 smo postali družinica

(odgovor članu Larisa86)
    Neposredna povezava do sporočila: 2254
    10.5.2011 10:14:38   
    *dotika*
    PREGLED

10.5.: taša83
    11.5.: majči22, maktub (3D UZ), LArisa 86 (3D UZ), ines82ka
    12.5.: misa79, popka_3, lara2212, araz, levcy
    13.5.: maktub, delfinka3

Punce, veliko sreče na pregledih in hitro poročat user posted image !

Naj najin angelček Ajda, rojena v 23. tednu, čuva vse nas! (29.10.09;23:16-29.10.09;23:26)

(odgovor članu *dotika*)
    Neposredna povezava do sporočila: 2255
    10.5.2011 10:18:05   
    *dotika*
    IZVIRNO SPOROČILO: Larisa86

no dotika kako je potem bil rezultat za sladkorno? upam da je vse uredu

Ne vem. Mi je sestra rekla, da me bodo poklicali že včeraj v vsakem primeru, pa ni bilo nobenega klica. Ne vem, menda je vse ok, sicer bi mi sigurno javili. Ali pa mi še bodo.

Lep dan vam želim user posted image .

(odgovor članu Larisa86)
    Neposredna povezava do sporočila: 2256
    10.5.2011 10:29:19   
    daška91
    ines82ka- Dobrodošla med nami user posted image . Jz sm iz Gorenske user posted image . Vidim da hodiš v kranjsko porodnišnico na preglede ... user posted image tudi jz. Kar se pa tiče šole za starše jo pa imam jz šele 8.6. dosti pozno ! In isto v Kranju kot ti.user posted image

Jooj punce jz vm ne morm povedat kolk sm učer pršla presrečna domov. Slišala sm srček našga user posted image , res neverjetno po 1.mescu ga spet slišat. Pa tako sm bla vesela ko je moja G rekla da je z mano in mojmu fantkom vse OK , da sm kr rosne učke dobla user posted image . Pa sm že v presenetljivem 30.tednu user posted image Dala mi je tudi za napotnico da se naročim na UZ, baje da je to ultrazvok za rast otročka, ki lih nism dobr zastopla G kašn uz je to , ampak bomo kmal vidl user posted image .

Ne vem katera izmed vs me je že uprašala kam sva jo potem mahnila na izlet. Šla sva do Krme ( pod Triglav ) , in sva se zelo hmalu obrnila ki naju jo tako napralo da groza. Potem sva pa hotla jit tam čez še do Bleda samo naju je na sredini poti presenetil drevo na cesti. Potem pa nazaj proti Kranjski Gori . user posted image

Dotika : V vašem koncu smo večkrat , sej sm tud sama pol dolenka user posted image .

ULTRAZVOK : 31.5.2011

Naslednji pregled :6.6.2011

< Sporočilo je popravil daška91 -- 10.5.2011 10:34:08 >

(odgovor članu Goldy)
    Neposredna povezava do sporočila: 2257
    10.5.2011 11:08:46   
    ines82ka
    Živjo Daška...jooooj, škoda ker nimava skupaj materinske...Mene je po eni strani kar fajn da bo čimprej pa upam da kej pametnega povejo...Ker bo to prvi otroček namreč sploh ne vem kaj pa koliko nakupit...Ne bi rada imela česa preveč...Vem da obstaja veliko nekih seznamov...Saj se jih skušam držat ampak pr cuncah kar ne gre ker so tok fletne,)...

Levcy : nč hudga če še nimaš pripravljeno vse,)...Men itaq pravjo da pretiravam ker že sploh kej urejam...Sam jst to delma predvsem zarat tega ker stvari niso ravno poceni in vse naenkrat kupt bi bla manjša kriza...Tako da vsak mesec nekaj...Prejšnji mesec sem na bolhi kupila celo otroško sobico za 110 EUR in je super ohranjena, niti ene same praske, izgleda čisto kot nova,)...Samo še en predalnik spremenimo v previjalno mizo pa kake nalepkice na steno pa počasi bo;)

(odgovor članu daška91)
    Neposredna povezava do sporočila: 2258
    10.5.2011 11:26:15   
    daška91
    Ines82ka- Ja škoda da ne bomo imeli skupaj materinske šole , bi se lhk spoznale user posted image . Ne vem a majo tolk zaseden v maju da sm jz šele junija pršla na vrsto nimam pojma. Tud jz pričakujem mojga pruga otročka , in jz tud nevem točno kolk cun kupit zdej, mi doma nonstop pravijo da nej ne pretiravam preveč z cunjami , da jih bom potem sprot kupovala. Sam imajo kr prov , ki ne vem kolk hitro bo prerastu cune. No lih učer sm kupla take frajerske hlačke pa dva bodiya ( i user posted image dad ) v H&M u res majo krasne oblekce user posted image . Ma jz bi čiz vse pokupla user posted image . Aja drugače nočm bit firbčna sam bi te prašala iz kerga konca prhajaš iz Gorenjske ? user posted image

(odgovor članu ines82ka)
    Neposredna povezava do sporočila: 2259
    10.5.2011 11:33:37   
    ines82ka
    IZVIRNO SPOROČILO: daška91

Ines82ka- Ja škoda da ne bomo imeli skupaj materinske šole , bi se lhk spoznale user posted image . Ne vem a majo tolk zaseden v maju da sm jz šele junija pršla na vrsto nimam pojma. Tud jz pričakujem mojga pruga otročka , in jz tud nevem točno kolk cun kupit zdej, mi doma nonstop pravijo da nej ne pretiravam preveč z cunjami , da jih bom potem sprot kupovala. Sam imajo kr prov , ki ne vem kolk hitro bo prerastu cune. No lih učer sm kupla take frajerske hlačke pa dva bodiya ( i user posted image dad ) v H&M u res majo krasne oblekce user posted image . Ma jz bi čiz vse pokupla user posted image . Aja drugače nočm bit firbčna sam bi te prašala iz kerga konca prhajaš iz Gorenjske ? user posted image

No tut jst sm HM že čist izropala,)....Tut kupila te hlačke in kapice I love dad and mom;)....Ful majo frajerske cotke...Sam se kr uspem ustavt ker ne vem še točnega spola...sm kupla par pižamc, bodyjev, kapc.....Ostalo pa potem drugi mesec če se bo kej bl spol vidu....

Kdaj maš ti rok?
    Jst sm iz Škofje Loke, trneutno pa živiva v Železnikih...Ti?

(odgovor članu daška91)
    Neposredna povezava do sporočila: 2260
    10.5.2011 11:41:00   
    daška91
    Potem smo vse iste ki se težko upremo takim kjuuut cuncam user posted image . Rok imam sicer 4.8. samo sem že v presenetljivem 30.tednu to se pravi da bom po vsej vrjetnosti Julijka user posted image . Jz drugače živim v Kranjski Gori ,drugače sm pa iz Krope . user posted image user posted image

(odgovor članu ines82ka)
    Neposredna povezava do sporočila: 2261
    10.5.2011 11:48:27   
    Leona2009
    Joj men se kile tut kr nabirajo,pa mi ni jasno kako in zakaj.user posted image sem namreč zelo aktivna,3x na dan s psom na sprehodu,telovadim doma,zdej bom še na jogo začela hodit,jem tudi ne ogromno oz. se ne nažiram,nezdrava hrana mi itak sploh ne paše.sicer me še nč ne kregajo pri ginekologinji,bomo videli kaj bo v torek...

(odgovor članu daška91)
    Neposredna povezava do sporočila: 2262
    10.5.2011 11:52:28   
    daška91
    Leona2009- Meni je včeraj na pregledu rekla da sm šla +5 kg gor ! user posted image men nč jasn,ker se tud pazm kolk in kaj pojem. user posted image

(odgovor članu Leona2009)
    Neposredna povezava do sporočila: 2263
    10.5.2011 11:58:33   
    Leona2009
    js tudi pazim pa sj zato mi ni jasno.user posted image sj dokler je še v mejah normale je še ok,sam me pa zmotijo komentarji znank,ko se kje srečamo,joj kok si drugačna,si se mal zredila,js pa samo rečem hja noseča sem a ne,a bi mogla zdej hujšat al kaj.

(odgovor članu daška91)
    Neposredna povezava do sporočila: 2264
    10.5.2011 12:12:42   
    daška91
    Ja točno tako .. hujšat pa zdej ne gre ... user posted image ,

(odgovor članu Leona2009)
    Neposredna povezava do sporočila: 2265
    10.5.2011 12:44:02   
    Katjuska986
    Meni se pa po postavi skoraj ne vidi da bi se zredila. Ena mi je še celo rekla, da me je vsak dan manj. Res mi raste samo buhi.. Zredila sem se pa že dobrih 7 kg. Pa tudi pazim.. Samo ker se mi na postavi ne vidi tako zelo se zaenkrat ne sekiram preveč. Je pa glede tega zelo občutljiv MM in če kdorkoli karkoli reče v smislu, da sem se zredila, čisto znori... K sreči se mi na postavi res ne vidi - razen trebuh je ogromen. user posted image
    Drugače pa sem včeraj privič dobila otrdevanje trebuha ampak to s tako jakostjo, da sem bruhala. MM je sedel zraven mene s torbico in me 150krat vprašal če me pelje v porodnišnico - sem bila čisto bela..user posted image  K sreči je danes mimo.. Bom mogla bolj počivat in več magneznija spit..

(odgovor članu daška91)
    Neposredna povezava do sporočila: 2266
    10.5.2011 13:20:25   
    Leona2009
    No sj js mam tudi srečo,da sem kar visoka (173cm) pa se mi vse lepo porazdeli,samo sem pa dobila obline,ker sem bla prej vedno bolj ploh...user posted image user posted image . Ja sej je moj tudi zelo občutljiv in če kdo kaj reče,začne kr z očmi zavijat,se mi pa tudi svakinja in tašča postavita v bran user posted image in če kdo v njuni bližini komentira mojo težo rečeta lepa je in kr utihnejo vsi.Sj sploh ne vem kaj jih tok brigajo moji kilogrami ne vem no a bi mogla zdej ful suha bit al kaj,js včasih določenih ljudi ne zastopim več.user posted image
    Meni še trebuh nič ne otrdeva,vsak dan spijem magnezij,kaj težkega in stresnega pa tudi ne počnem,sploh ne vem kako se to občuti.Boga Katjuška počivaj in pazi nase!
    Jutri gremo pa v shopping,se je tašča ponudila,da mi kupi par nosečniških oblačil,komaj čakam!Pa še posteljico bo moj s kolegom ta teden sestavil,jupi komaj čakam,upam,da bo avgust čimprej tu!user posted image

(odgovor članu Katjuska986)
    Neposredna povezava do sporočila: 2267
    10.5.2011 14:41:27   
    roary
    Hi!

A se me še spomnite?? Me od praznikov ni bilo kaj dosti pri računalniku, sem si vzela oddih od tehnikeuser posted image  Drugače se v tem času ni kaj dosti spremenilo, počutje je vredu, trebuh sicer otrdeva, ampak tu nimam kaj, počitek ne pomaga, magnesol tudi ne, vsaj nimam tega občutka... MA glavno, da micek res ful razgraja po trebuhu, z ostalim se ne obremenjujem.

Počasi se bom poskusila prebiti skozi vaše poste; bo kar precej delauser posted image , tako da bom vsake toliko kaj pokomentirala, kar verjetno že nekaj časa ni aktualno....
    Vidim, da se nam je pridružilo kar nekaj novih, vse dobrodošleuser posted image

Zredila sem se do zdaj 8 kg, kaj pa vem, ne zdi se mi tolikouser posted image  Ne nažiram se, sem kar aktivna, tudi s sladkarijami ne pretiravam.... Pa kilce grejo kar lepo enakomerno gor. V glavnem, sem zadovoljnauser posted image  Bo že potem dovolj časa za hujšanje, zdaj pa naj si bebi vzame kar rabi.

Papa, se javim....

(odgovor članu monci2)
    Neposredna povezava do sporočila: 2268
    10.5.2011 16:05:55   
    Leona2009
    Punce danes sem dobila dm babybone pa jih nekaj ne bom potrebovala,pa če bi jih katera želela naj pove pa ji pošljem (Fitoval,Dorina,Chicco krema proti strijam,Weleda olje,Afrodita olje proti strijam,Afrodita dnevna ali nočna krema proti strijam,Ilirija robčki,Popek,Chicco trio enjoy fun,Neonato Olbia,Neonato reverso 4seasons).

(odgovor članu roary)
    Neposredna povezava do sporočila: 2269
    10.5.2011 16:14:42   
    nikita11
    user posted image pozdravljene,
    roary, ne se sekirat zaradi kg, jaz sem se zredila že za 11 kg, pa mi vsi pravijo da se mi razen trebuha nikjer ne pozna.
    Sicer sem visoka 178, začela sem z 60 kg, dobila pa sem prave obline. Jem kolikor mi paše, pazim sicer da jem zdravo hrano (sadje, zelenjavo) in čim manj sladkarij. Očitno že otročiček rabi več, sicer pa gre po porodu vse dol.
    Daška: jaz sem uradno v 28 tednu, pa mam rok 5.8., po kakšnem izračunu si ti v 30, če maš rok 4.8.?
    Lepo se imejte in pazite nase!

(odgovor članu roary)
    Neposredna povezava do sporočila: 2270
    10.5.2011 16:37:08   
    taša83
    hojla!

tako, pregled je za mano, stanje zaenkrat fantastičnouser posted image . Mali nič ne zaostaja v rasti, vse kar se mi dogaja zdaj(včasih otrdi trebuh, otečeni gležnji...), je normalno.
    Sem dobila injekcijo v rituser posted image (Rh - sem). ICT negativen, jooooooj, sem si odahnila.
    Nasl. pregled imam čez 4 tedne, 7.6., ko mi bo nardila še eno morfologijo. Res sem happy, da se tako posveti nosečnicam.
    Dans pa spet na materinsko, bomo menda gledali film  o porodu. To bo pestro, predvsem za partnerje.user posted image Moja kolegica ga je izpustila, ker ga ni želela videt - je rekla, jaz grem rodit, za druge pa ne rabim vedet, nimam živcev za to...user posted image
    Leona - midve sva enako visoki, tud meni so se kg razporedili, čeprav več na boke. Zredila sem se za oooohhoooohoooo, 10kg...u bad!Ma saj bo šlo dol, vse se mi gor zalepi, čeprav se gibam in zdravo jem...kaj te češ...
    ja, v HM imajo take cute cotike, fajne imajo tudi v CA. Jaz čakam na avstrijske razprodaje, pol pa v pogon.
    Daška - kak fajn, da si blizu gora doma. Mi pa se moramo skoz tako daleč furat, da pridemo do njih...pol pa še nazaj. Z mojim tudi dosti planinariva.Zdaj bo zatišje, dokler mali ne zraste do meje, ko bo lahko sam pri babici, za par urc.
    Ok, grem se oblečt  in v UKC,

byebye

(odgovor članu nikita11)
    Neposredna povezava do sporočila: 2271
    10.5.2011 19:52:04   
    daška91
    nikita11 - Moja G tako pravi da sm v 30.tednu user posted image , sej se mi prestavi PDP na julij 100% .user posted image

(odgovor članu taša83)
    Neposredna povezava do sporočila: 2272
    10.5.2011 20:35:35   
    Natz
    Živjo, tudi jaz sem šla s kilami že kar precej gor- za celih 8, vendar se strinjam z Roary- bo že res potem čas da se jih znebimo. Sem tudi zelo aktivna in sladkosneda obenem:D
    Sporočam še podatke za seznam..sem iz Ljubljane, 32 let
    Midva počasi izbirava in kupujeva stvari za najinega srčka, tako, da tudi nimava še vsega. Ampak imava še kar nekaj časa.
    Tudi meni kdaj otrdi zgornji del trebuha, nisem si pa mislila, da zna bit tako hudo, kot je nekaterim. Ponavadi mi hitro odleže, če malo počivam.
    Lep pozdrav, Natašauser posted image

(odgovor članu daška91)
    Neposredna povezava do sporočila: 2273
    10.5.2011 20:56:50   
    daška91
    Natz- Si nova med nami ane ?? user posted image Dobrodošla !!! user posted image Kdaj imaš pa PDP ? user posted image Tudi mi gremo drugi mesec v nabavo za našega srčka user posted image , nam manka še par malenkosti kot so plenice, dudke, kšna igračka , robčki ipd.
    aja no ko smo lih že pri stvareh ... katere plenice bote uporabljale ? Jz bom na začetku mogoče pampers oz.odvisno tudi od cene ki nekatere plenice so tako drage in nekvalitetne .

(odgovor članu Natz)
    Neposredna povezava do sporočila: 2274
    11.5.2011 5:43:44   
    zolika
    ...pri prvem sem mela Pampers in tudi sedaj jih bom imela. KUpujem pa jih samo v Mullerju ali pa nardim zalogo, ko gremo v Avstrijo. Resnično se pozna razlika kupljene v AVT ali pri nas, ko so delane MADE IN POLAND!!!! Preverjeno....

28.2.2008 smo postali družinica

(odgovor članu daška91)
    Neposredna povezava do sporočila: 2275
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
    Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
    7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
    Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Brrrr...
    пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......