|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del
11.5.2011 8:04:29   
tanci29
en dobr jurtček

uršauser posted image user posted image user posted image  držim pesti da je samo kašelj in se ne razvije naprej...poročaj kako gre

čebela-uf tale tvoja sekica ga pa biksne...kar po smsu te je povabla na krst...joj mislim da se bojo še zelo dolgo grdo držali če vas ne bo...upam da se poštimate in se začnete lepo gledat

kolumbo-kako bakica...pa vsem pošiljam en kup moči in energije ter zdravilnihuser posted image  da bo šlo hitro mimo vse skupaj

sjmm-zdej pa mal spočij danes...ne gre vsak dan tak turbo...easy bejbi easy

birdy-kako z vašimi ušeski?

ajvy-ve ste zdrave...vem da maš ti baby vac...na katero cev ga naštimaš...na kovinsko al daš tudi tisto dol in direkt na tisto plastično al kak materjal je že...meni po 1 minuti al pa še prej crkne sesalec in se ne vže več...ne vem kolk cajta včeraj zvečer je crknu danes je zjutraj delal in spet ista zgodbauser posted image ...a mam gnil sesalc

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3751
11.5.2011 8:06:42   
tanci29
brkn-a je fajn razbit avtek...eh nič luštnega...pri nas je tud ful srnic je treba zelo pazit in počasi vozit ker kar prleti od nikjer

surf-kako je šel izpit...in čestitke za zadnjo uro klavirja....pa fajn za uživanje v šopingiranjuuser posted image user posted image ...in želja te še držiuser posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3752
11.5.2011 8:10:43   
brkn83
tanči - pa ja no kr, ampak važno da mojmu ni bilo nič-. Bomo že nekak uredili.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3753
11.5.2011 8:25:36   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

čebela-uf tale tvoja sekica ga pa biksne...kar po smsu te je povabla na krst...joj mislim da se bojo še zelo dolgo grdo držali če vas ne bo...upam da se poštimate in se začnete lepo gledat

mati me ni 1 mesec poklicala(nazadne sem jo jaz),tamala pa itak ne zna klicat,ampak samo vsake svete kvatre pošlje sms-in to vedno takrat ko so darila v igri(RD,Božiček,..).....se bojo imeli vsaj za kaj držat na nasuser posted image .....fuj bodi mojo familijo-vseeno jim je kako ssta Gal in Hana,tko da boljš da me kar pri miru pustijo,ker čene bojo še hude besede leteleuser posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3754
11.5.2011 8:49:33   
tanci29
čebela-joj sploh ne luštno prebrat kaj takega...kaj pa mama pravi zakaj te ne pokliče...in da je na zanima kako sta njena vnučka...kako je prišlo do tega?...

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3755
11.5.2011 8:59:31   
Čebel@

čebela-joj sploh ne luštno prebrat kaj takega...kaj pa mama pravi zakaj te ne pokliče...in da je na zanima kako sta njena vnučka...kako je prišlo do tega?...
ona pravi,da je moja dolžnost da jo kličem...no pa ni....sem ji rekla,da naj ona mene tudi pokliče in je rekla da bo...in sva 1x to že razčistile(od septembra do decembra se nisva slišale),zdej pa spet jovo na novouser posted image ....uf to je dolga zgodba,katero je zakuhal fotr...nama je delal vodovod na bajti in mi je uničil police(s flomastrom mi je narisal črtice,namesto po zidu jih je naredil po policah....in sem takrat znorela,ker je več kot 3000€ škode mi naredil in ga skenslala(zamenjala vodovodarja)....in je fotr bil užaljen.....in od takrat tudi mami ni več klicala....sploh ne vem,če ji je fotr kej rekel....pol pika na i je bilo pa septembra ko je tamala rodila in nisem hotla ji dat svoje posteljnine za zibko(mami jo je meni kupila ko sem bila user posted image  s Hano)...in takrat je bila do božiča tišina....pa sem jaz pol popustila in je bilo vse fino fajn.....do februarja,ko je Hana imela RD in je fotr šel raje spat kot pa k mali na RD...tudi Gala je mami sama prišla pogledat...fotr je pol prišel na moj RD,ampak ni z nikomer govoril ker je še vedno užaljen,da sva ga zamenjala.....od 25.3. se nismo videli...fotr je Gala videl 1x,mami pa 2x....sem jo še enkrat pred veliko nočjo klicala,pol pa spet tišina...sploh ne pokliče....jaz pa tudi ne bom skos klicarila in poročala kako smo....sploh nebi vedeli da smo preboleli norice,če tamala nebi pisala in bi ji jaz povedala....jezna sem,da ju ne zanima kako sta maledva.....to me boli.....in jima bom slej ko prej to vrgla naprej

sem se razpisalauser posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3756
11.5.2011 9:23:50   
sjmm
JUTRO,DAN!!!

UF, jz sm pa dons kr mau spala, pa Majki tud, smo ga včeri le en mau zmatraluser posted image user posted image ..tko d sm kr bolje...ja, tud jedla sm, brez skrbiuser posted image

vidim pa, da ste imeli mnogo kar pestro jutro...tko d pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image k kolumbo za očeta, babico in seveda Jurkota, urši za preventivo, brkn za moža, da ni blo hujšega, pleh se že popravi, pa za tanči d dobr prime sumamed in se kej spočiješ, pa še čebelci k ima res nerazumne starše, pa Patriciji d nosek ne bo prehudo puščal

zdej se morm pa mau spedenat, ker moj pride kmau nazaj in gremo mau po fasngo...je vse praznuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3757
11.5.2011 9:58:10   
tanci29
eh sem že trikrat začela in končala...bom kasneje mal napisala mam spet eno težavo sama s sabo pa rabim da mi mal oči odpreteuser posted image user posted image

čebela-joj ne vem kaj naj rečem prav nič zdrav odnos med vami...ne razumem da se tvoji starši tako držijo zarad tega in jih ne zanimajo vnučki...mi je prav hudo zate in upam da se boste kmalu poštimali kajti tole ne zgleda prav lepo kar si napisala...upam da imaš vsaj na drugi strani(moževi) boljše odnose

sjmm-super da si se najedlauser posted image  in da sta se naspančkala z majčijem

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3758
11.5.2011 9:59:25   
tanci29
čebela-kako ste se pa prej razumeli...preden si se poročila in imela otročke

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3759
11.5.2011 10:34:04   
birdy
Hoj,
jst kaput, bolijo me sinusi, glava mal, nos zabit, grlo me boli tko al tko že en mesec. zdej sem jedla pa mi je ful obležal na želodcu.
Kristi je ok, AB so prijel tko da je že taprava, Neli je v vrtcu, Lev pa glih spi. Kašlja itak še zmer, ampak upam da bo no. Sem mogla spet fiziološko kuhat k jo je zmanjkal. 
Mal bi mogla pospravit pa se mi tok ne da... Joooojjjjjj, not pa bombauser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3760
11.5.2011 10:39:07   
birdy
Pa glihkar sem mejl vidla, našedva sta srečno pristala v New yorku, sta mogla it pa na kasnejše letalo k se je na letališču neki zakompliciral. Komi čakam da domov prideta, nazadnje k smo bili tam so bile cunje tok pocen da sva z mat tavelik kufer cunj nakupileuser posted image  Zdej bo pa še za malčice kupovala, take lepe in pocen cote pa res ne dobiš pri nasuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3761
11.5.2011 11:09:31   
tanci29
Birdyuser posted image user posted image user posted image user posted image joj upam da se zmažete...a papaš kake neoangine pa kakšne vitaminčke..ne pozabi nase..pa naj otroški kašelj čimprej mine

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3762
11.5.2011 11:11:57   
tanci29
no tko jest sem šla na sprehodka..do vrtca itak...prvič ni bilo nobenega zunaj drugič pa so bili otročki zunaj...imajo krasno dvorišče veliko igral in senčkouser posted image ...

birdy-kdo je šel v NY

urša-kako ste

< Sporočilo je popravil tanci29 -- 11.5.2011 11:12:19 >

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3763
11.5.2011 11:19:10   
birdy
Tanci, glih študiram da bi vsaj kake vitamine probala jest. Neoangin pa ne vem če lohk k dojim. Mah, bo že, ne grem k zdravnikuuser posted image  Jst ne maram hodit k zdravniku. Kaj pa ti, a počivaš? 
Moja starša sta šla v NY, mislm, zdej sta tm, pol gresta pa v Virginijo k fotrovemu best kolegu. Bojo šli gledat Niagarske slapove pa washington, mal bojo kruzaluser posted image  Jst pa fovšuser posted image  Pa varuška njuni kuži sem.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3764
11.5.2011 11:34:44   
tanci29
birdy uau to pa bo uživancija...za kolko časa sta pa šla?
ja neoangin ne priporočajo če dojiš ker ni dovolj podatkov o varnosti uporabe v tem obdobju...zdej sem šla iskat navodila...imam pa doma še junior neoangin pa nič ne piše gor glede tegauser posted image čeprav piše da jih jedo lahko tudi odrasli

jaz počivam...danes sem šla na en sprehodek pa vrt sem zalila pa en stroj cunj dala prat to je vse

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3765
11.5.2011 12:32:36   
Urša08
helov bejbe

Mi smo nazaj od pediatrinje. Eva ima virozo ampak čist na začetku tako da zaenkrat ok, saturacija 99% - jupi user posted image user posted image user posted image upam da gre samo še na boljše. Ni bila cepljena, edin drugo dozo rota je dobla. Pa po vseh vrtcih v našem koncu razsaja rota razen v tem k sta mojedva mulčka. Upam da ne pride do njih. Redi se ok, ima skoraj 7kg in 66cmuser posted image Nejc je dobil drugo dozo za klope tko da smo sedaj za eno leto rešeni. Aja pa za Nejca sem dobla napotnico da greva pregledat žrelnico.

Smo pa danes kompletni in smo šli po pregledu še na igrala in na sladoled. Sedaj sem šla koj k vam mal pokukat, potem pa grem kavico skuhat da jo popijeva z mojim na balkonu in seveda bo treba nekaj v lonce dat.

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3766
11.5.2011 12:35:27   
Urša08
aja še nekaj

Punce hvala za pikepoke in objemčke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Birdy saj vem da sem panična, ma se sploh ne poznam več. Eva samo zakašlja in sem že čist user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Bom poskusla bit bolj pozitivnauser posted image Aja kako narediš fiziološko? Jaz bom namreč obubožala ker jo na hektolitre kupujemuser posted image

Tanci vidim da rabiš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image daj res počivaj, počivaj in počivaj

Kolumbo
teb pa pošiljam en milijon user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da gre vse samo še navzgor

ostale potem pokomentiram šibam kavico kuhat

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3767
11.5.2011 13:54:19   
tanci29
hej

urša super da ni hujšega

no spet moje vrtčevske dileme...se pravi oba sta sprejeta v vaški vrtec hana v skupino 1-3 leta...erik2-4leta...se pravi bosta oba pri starejših v skupini...zdaj sta ta mlajša...hana je sploh najmlajša...zdaj bosta pa oba kar ta velika...pa za hano me niti ne skrbi toliko ampak erik pa bo oktobra star že 4 leta in se mi zdi bolj primeren za skupino 4-6 let...najverjetneje se jim tudi več dogaja....ali mislite da je smiselno povprašat v vtrec ali naj vse skupaj pustim pri miru in naj bom vesela da vretc je...uf spet me zvija že cel teden zarad tega...

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3768
11.5.2011 14:03:51   
birdy
Samo na hitro, k sem glih od vrtca prebrala, tanči, jst vprašala bi če je kaka možnost, samo zarad vprašanje te ne bi smel grdo gledat.

Pa Urša, jst za fiziološko uporabim destilirano vodo, pol dam pa na pol litra eno čajno žličko soli, zavrem, pol pa vrem še ene pet minut. Pa kr v aventove posodice dam, za vsazga mam svojo. pa vsakmu svojo brizgo. prej sem mela pa fiziološko litrsko pa tist nastavek gor pa pol not šprico pa se mi ni zdel najbolj pametno. V končni fazi se tud šprica "umaže" in da pol dajem na tist nastavrk od vseh treh šprice se pomoje sam prenaša svinjarija. Ker se nanosi iz šprice na nastavek.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3769
11.5.2011 14:15:02   
sjmm
evo...mali spi

zaloge nafilane, oči še mau doma, pol pa popoldne spet ena pota....študiram d bi šla mi2 kr z njim, sej se ni glih pameten okol v avtu vozit k sonček sije, sam ta cajt k bo on pri strankah..k ima oglede in ene vzroce bo dostavu, pa lahk mi2 tam mau naokol prešetkava..morm še premislit..ne vem, kaj mi je, sam ga ful pogrešam zadnje cajte, če ga ni...še sploh k mi mau hormoni nagajajo k je tetka na obiskuuser posted image user posted image

mali je spet čez celo štacuno jedu...začel smo pri sokcih, pol kinder jajček, žemlja, actimel, na konc pa jabolko...sej ni vse pojedu je pa vse začel...user posted image user posted image ...doma pa po malem skončauuser posted image

urša....super d je mala kar ok, pa nej hitr virozica mine, rota pa nej en veellliiikk ovinek nardi...mimo vas...pa user posted image user posted image user posted image user posted image za family dan...jz tud kavico glih kuham..čin-činuser posted image

birdy....vau vaša 2 sta pa face...kr mau na kruzanje po ZDA...hja, eni pa znajo uživatuser posted image user posted image user posted image user posted image ...pa en velik koš za vse vas...posebej pa zateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tanči....moje mnenje...ti najbolje poznaš svojega Erika...če se bo bolje počutil in večjega, pomembnejšega pri ta velkih...pol bi jz sigurn kej omenila...sej če ni možnosti, bojo že povedal....če pa je bol plah in se bolje počuti, če so okrog njega mlajši...pol bi ga jz pustila kot je, da se prvo leto fajn ulaufa...pol bi pa vidla kako naprej...ampak sej pravm....ti ga (ju) najbolje poznašuser posted image

sm mislila makarončke skuhat, pa imam še kar veliko ričeta od včeraj, tak d bom sam to pogrela in omletke z zelenjavnim nadevom za zravn, pa solato...pa bouser posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3770
11.5.2011 14:27:27   
tanci29
sjmm-erik je bolj tih in miren ko je v vrtcu...rabi nekaj časa da osvoji nove ljudi in da jim zaupa ter da se sprosti in pokaže da tudi on njim zaupa ter jih ima rad...samo ko to naredi je iskreno...ne gre se mi zato da bi bil med večjimi zaradi njega samega njemu so mlajši otroci ful fajn in jih ima zelooo rad in je tudi zelo nežen do njih...skrbi me bolj to da mu ne bo toliko zanimivo ker večji ponavadi počnejo bolj zanimive stvari...grejo kam na izlet hodijo na daljše sprehode...ta del me bolj moti...družba pa sploh ne. mislim da bi se med mlajšimi še celo bolje znašel

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3771
11.5.2011 14:28:52   
tanci29
sjmm-sej ni močan sonček...če pogrešaš svojega in bi ti blo fajn it z njim naokoli kar pejt...velikokrat se lohk kej pametnega pomeniš kar v avtu...ker drugje zmanjkuje časa

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3772
11.5.2011 19:30:16   
sjmm

sjmm-sej ni močan sonček...če pogrešaš svojega in bi ti blo fajn it z njim naokoli kar pejt...velikokrat se lohk kej pametnega pomeniš kar v avtu...ker drugje zmanjkuje časa

user posted image user posted image ....sva šla oba z Majkijem zravn, je blo lušn....sva se ful pogovarjala...sam na konc je neki reku k me je kr močno stisnilo pri srcu...morm še sama prebavit...sej sm jz delno kriva k sm vrtala vanj ...sam kva čmo...včasih resnica tud en mau boliuser posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3773
11.5.2011 19:30:22   
sjmm

sjmm-erik je bolj tih in miren ko je v vrtcu...rabi nekaj časa da osvoji nove ljudi in da jim zaupa ter da se sprosti in pokaže da tudi on njim zaupa ter jih ima rad...samo ko to naredi je iskreno...ne gre se mi zato da bi bil med večjimi zaradi njega samega njemu so mlajši otroci ful fajn in jih ima zelooo rad in je tudi zelo nežen do njih...skrbi me bolj to da mu ne bo toliko zanimivo ker večji ponavadi počnejo bolj zanimive stvari...grejo kam na izlet hodijo na daljše sprehode...ta del me bolj moti...družba pa sploh ne. mislim da bi se med mlajšimi še celo bolje znašel

aha, ja, če ti misliš, da bo prikrajšan za tisto, kar bi mu bilo všeč...potem je res bolje, da vprašaš,čeje šansa za ta velko skupinouser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3774
11.5.2011 19:33:52   
sjmm
no, tko, mali je sit, smo not uletel 10 minut nazaj in se je zapodil v hladilnik k da mu gori pod nogami...zdej pa še mau risanke, pa banja in ga fliknem spat...se bova mau stisnla pa bo

čebelc@...ju3 oddam zate nalepkiceuser posted image user posted image

zdej morm pa še poslušat kaj sta se fanta novga naučila zašpilat na kitaro...mi je toook lepo k mi hočta pol zmer zaigrat kaj znata novega, pa zdej sam take udarne špilajo..ala gunsi in mi je prov super k sta tok navdušena, pol pa upam, da mi uspe še Saški lase zlikat...pa-pa...sej se zvečer še kej oglasimuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako kupiti popolno darilo za praznike?
Praznični nakupi daril so lahko stresni in dragi. S pravim načrtovanjem in premišljenim pristopom lahko najdete popolno ...
Starši, ali poznate pravilo 3-6-9-12?
V dobi sodobne tehnologije je zasvojenost z internetom žal vedno bolj prisotna, predvsem med mladimi. Kot vsaka druga bo...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?