Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 9.5.2011 20:43:17
|
|
|
|
simonakr
|
Čer! Nas ne bo na srečanje, tisti vikend prazniujeva z Maretom 60 letnico (vsak od naju je letos star 30 let). Žal! Ampak če se pa kaj spremeni bomo pa sporočili pa pridemo. Noga je bolše, samo počivat morm, kar je pa težko ker moj dragi še vedno misle da sem v polnem pogonu in da lahko letam za malo. Dons zjutrej sem več ko eno uro peglala - seveda sede, so ble naše omare čist prazne. No šibam še mal počivat Nočko
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 9.5.2011 21:10:28
|
|
|
|
Urša08
|
čer Pri nas že vse tiho. Eva kašlja, men se rola. Sem utrujena od vsega tako da se za danes poslavljam. lahko nočko
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 10.5.2011 7:14:29
|
|
|
|
brkn83
|
Dobro jutro
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 10.5.2011 7:15:27
|
|
|
|
brkn83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 čer Pri nas že vse tiho. Eva kašlja, men se rola. Sem utrujena od vsega tako da se za danes poslavljam. lahko nočko sej ne vemkaj naj ti rečem, lahko ti le zaželim, da gredo vse bolezni kmalu daleč stran od vas.
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 10.5.2011 7:32:59
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 čer Pri nas že vse tiho. Eva kašlja, men se rola. Sem utrujena od vsega tako da se za danes poslavljam. lahko nočko sej ne vemkaj naj ti rečem, lahko ti le zaželim, da gredo vse bolezni kmalu daleč stran od vas. še od nas ena doza
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 10.5.2011 7:35:08
|
|
|
|
Čebel@
|
jutro mali pančka,Hana je na poti v vrtec...je zrihtana in s čopki,ker se danes slikajo ......zunaj že sonček ......če ne bo pihalo bova šla na sprehod,čene pa danes iskoristim dan za pucanje in likanje
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 10.5.2011 7:40:19
|
|
|
|
Čebel@
|
katjuša.....še tukaj vse najboljše tvojmu možku
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 10.5.2011 7:55:53
|
|
|
|
brkn83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ katjuša.....še tukaj vse najboljše tvojmu možku se kr podpišem pod tole-
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 10.5.2011 8:32:59
|
|
|
|
Čebel@
|
včeraj sva šli s Hano spet sami v šoping...in sicer po gatke .....včeraj je doma 2x lulala na kahlico in v vrtcu 3x .....sva kupili hello kitty,pa ene pisane,pa ene z živalcami-je čist navdušena ....zvečer ji je sicer ušlo,pa nič zato
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 10.5.2011 9:05:10
|
|
|
|
Čebel@
|
tamala nas je 5.6. povabila na krst
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 10.5.2011 9:17:24
|
|
|
|
sjmm
|
dan! včerišnji dan je kr nekam odbluziu..predvsem pa jz k me je tetka položila skor z CEU DAN...upam,da mi na pregledu pri G naslednji mesec kej pogrunta k tole je tri mač,res! v glvnem...sem še jezna nase k sm grešila pri dieti, sam mi je ceu dan krulilo in sem potem pojedla en kos kruha, pa še mojje neki renčau d ne smem tok mau jest, kadar jem painkillerje...mah, bo že joj, čebelcv...kva pa zdej....pa menda ne bo tko dglih tebe nebo...k si nekak vse vkup zbobnala...to pa fajn urša...držimo pesti, da ni kak resen kašelj, no, revčki, porka duš...zdej je pa dost tega pri vas...evo maxi xxxxl paket... gospodu katjuša....TUDI MI ŽELIMOVSE NAJBOLJŠE IN MNOGO USPEHOV NA VSEH PODROČJIH, ZDRAVJA, LJUBEZNI IN VESELJA Z DRUŽINO!!!! NAŠ MALI ZDELEJE ŽEMLJO...PA MU JE ŠLA NA 2 POLOVICI IN ZDEJ SE TRUDI, KAKO JO BO NAZAJ SESTAVIL..UPS črke, sorči
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 10.5.2011 11:56:53
|
|
|
|
Urša08
|
helov Jaz sem si pa danes privoščila frizerko, je pasalo. Eva je pa vse prespala . Sedaj se neki na igralni pogovarja , jaz sem dala pa kosilo kuhat. Drugače pa še vedno kašlja me kr stiska. Jutri imave tako ali tako posvetovalnico pa bomo vidli kaj bo p rekla. čebela ojej vse na isti dan - a boš botrca? Aja še včerejšnji odgovor glede krsta - imamo ga 22.5 Sjmm dam tvojmu čist prav, morš jest če vzameš tablet. Pa držim pestke da te tale ne matra več. je že alarm
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 10.5.2011 15:22:52
|
|
|
|
tanci29
|
hello vsem bolančkom en kup upam da se čimprej pocajtate drugače pa se pridružujem klubu...sem šla danes nazaj k dohtarci ker nisem uredu odkar sem nehala jemat AB...pogledala kri in ni ok...dobila dvojno dozo sumameda tako da sem šla samo najnijnejše oddelat in sem doma do petka...zdej pa počivat in počivat...upam da mi rata
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 10.5.2011 18:27:19
|
|
|
|
Čebel@
|
5 minut časa za RR,pol grem pa Hano stuširat sjmm......uf tale te pa res heca ......isto kar si mi napisala,sem jaz mojmu rekla ....stvar je taka,da grem raje na srečanje kot na njihov krst(sem se s tamalo spet skregala ) urša......danes nas je povabila-preko smsja .....ne,ne grem za botro-sem jo zavrnila tanci.....najprej bi te mogel dohtar za ušesa,ker greš bolančkana in z AB v službo .....en koš zate
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 10.5.2011 18:42:34
|
|
|
|
sunny24
|
Hello! Kako smo? Vidim, da je spet en kup bolančkov... za vse!!! Včeri smo z Gajo fajn pohajčkele...Zjutri smo ble v šopingu, pol odmov spat, pol pa smo šle h moji noni, ta mala je šla še s stricom v bolnico sestrično obiskat, jst in nona smo pa eno mega pecivo še od moje pranone spekle... http://www.kulinarika.net/recepti/15086/sladice/pecivo-z-breskvami/ En velik pekač, ampak je že prezen... Ta mala se je pa ta čas ganjala s Šonom po vrtu...Bogi Šoni! Danes smo šle pa s sestro od mojga malo po Gorici, skori smo se skuhale, k je blo toplo za pop..., popoldne je šla pa Gajči na cicibanove urice v vrtec, jst sem pa kuhala...Še zrezke morem spohat, pa se mi ne da...Moj je zdej šibnu v naš lokalček neki porihtat... Arboretum jutri...Z mojim smo se odločla, da gremo okoli 10h iz Gorice, tam neki po 11h bomo gor...Če bo katera pršla se vidimo! Jst mam cifro od čebele in birdy-se mi zdi Grem, Gaja mi ordinira po torbici...
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 10.5.2011 19:34:24
|
|
|
|
sjmm
|
čer! jz sm morto...smo glih not prišli...mojga šeni domov....semzdej še dvorišče mau poštimala...smo pa bli popoldne na 2 igriščih , na dvorišču nardili razdejanje, paše na marost smo šli, mene pa tetka še kar zeza in sem res zmatrana...je bil dan kar naporen zdej še z Janom oddelava ta zadnje vaje za MA k ju3 pišejo, pol pa Majkija spat fliknem in sam še sedežno vidm dons tud šoping odpadu, sva šla sam z Majkijem v vaško štacuno po neki malenkosti tanči...pošiljamo urša ...pa še k vam sunny...super za pohajkovanje!!!! čebelc@...joj, ni lušn če se fajtaš ...sama vem, kako je to...upam, da si ok zdej grem pa enga rovokopača v banco vržt
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 10.5.2011 21:13:04
|
|
|
|
Urša08
|
čer Mi smo bili popoldan zunaj na sončku. Je bilo prav prijetno. Tamaledva itak uživata zunaj, nam pa tud nič ne manjka. Eva kašlja sem čist nervozna. Jutri jo peljem k p in prosim punce držite pesti da nima spet kakšnega bronhiolitisa in da ne pristaneva zopet v bolnici sem čist Grem mal na kavčka.
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 10.5.2011 21:19:02
|
|
|
|
birdy
|
urša, držim pesti Ti se pa malo pomiri, upam sicer da ga ne bom posračkala ko bom to rekla, ampak vsak kašelj pa tudi še ni za v bolnico. Kadar mi mali začne kašljat se jaz z tem tolažim, pa se daj še ti Mogoče ti bo pomagal Sicer pa verjetno šteješ vdihe in če so ti vredu je verjetno vse vredu. oh, boljš da sem tiho, pomoje sam poslabšujem vse skupi. Skratka, drži se Evica
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 10.5.2011 21:23:38
|
|
|
|
Ajvy
|
utrujena sem.... Urša,,,,močno držim pesti ,da je kašelj samo kašelj.....
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 10.5.2011 21:25:05
|
|
|
|
Katjusa
|
ooooo punce kako presenečenje za mojega možeka.... pravi, da se vam vsem zahvaljuje in vam pošilja poljubčke...... čebela a boš šla na krst? al prideš raje na srečanje? urša stiskam pesti danes smo postavli trampolin na naših skromnih igralih..... ju3 poslikam:) včeraj sem naredila en velik podvig in šla na celjsko kočo so me kr mal mišice ponoči bolele no zdej sem pa že čist vredu in se ful fajn počutim in sem ponosna nase, da sem tako težo nesla v tak hrib lepo se imejte in lep pozdrav
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.5.2011 22:16:52
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 10.5.2011 23:54:28
|
|
|
|
SURF
|
Čer-.- Evo pa je dan naokoli.....danes sem imela izpit...potem pa sem si privoščila malo sprehoda pa trgovinah,v centru mesta(te trgovine so meni tako zelo všeč sploh ti stari centri z majnimi trgovinicami...no pri nas ni sicer star center..pa dobr ..in vedno,vedno ko si vzamem takole čas moram pokukat v knjigarno...sj veste vonj po knjigah,ovojni papirji....no v glavnem ...za dušo sem si kupila eno super kuharsko knjigo...pa za našo Ticijo sem našla ene super štampiljke(sva še sprobali,po kopanju ja,seveda )veselje pa tako,da ne moreš opisat No pa ker imam danes tako šoping energijo,sem še na hitro zdele po netu naročila posodice za lučke za moj domači sladoled.... Drugače pa stanje tako:odkar zopet vrtec nosek spušča,malo je sicer kašljala,pa sva z vsemi žavbami ga pregnale... mah....sj nevem kaj naj rečem...upam,da se ne razvije....... V petek imam končno,končno.končno še zadnjič klavir,potem pa sem finito kar se klavirja tiče....kaj sem vlekla...ampak tudi polž pride enkrat na cilj ,če vstraja ..... Kolumbo-Pa evo,sem ti rekla,da se mi kolca ....ufff....naj se vse poštima...sj se bo .... Urša-te čisto razumem....držim pesti... AHA....pa glede hiške....ja,ja Ploha bi prosila za kak nasvet,...drugače sva se pa z mojim zmenila,da js narišem svoj načrt(ja nekaj mi je pa strojna šola le dala ) on pa svojega bova potem malo pokombinirala...pokritizirala ....pa potem naslednji teden,ko bo menda bolj slabo vreme šla v akcijo..... ........ Ayvy- večkrat spomnem nate....kako si drugače?Kako si? .......sem vse prebrala.....ampak....rolete se mi zapirajo ......grem v posteljo.........nočko.............
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 11.5.2011 7:28:46
|
|
|
|
brkn83
|
jutro. evo js sem že pokonci od 5.15, namreč je moj ko je šel v službo razbil avto (srna mu je priletela pred avto) in sem ga mogla iti iskat, da sva zamenjala avto in sem js drugega peljala domov. Zdej sem nika odpeljala v varstvo. No še dober, da ata čez dan ne rabi avta, tak da sem zdej njegovega vzela. Grem en zajtrk si narediti-
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 11.5.2011 7:40:44
|
|
|
|
Čebel@
|
jutro je bilo že pestro jutro ....pri nas vse hočta istočasno,tko da bi mami rabila vsaj še 2 roki sunny.....se slišiva sjmm....a veš čemu sem se nasmejala?da greš Majkija spat FLIKNIT in v banco VRŽT da te ne bo kdo na socialno prijavil ......hvala-jaz sem ok ...vse skupaj mi je že smešno in me že rahlo zabava urša......mislim nate in na Evico katjuša......pridna .....če srečanje ne bo odpadlo,pol definitivno pridemo v Prekmurje ......jaz in Hana bova imeli precej več od dneva(ok,ona ne bo spala),kot pa da na krstu gledam tiste limone k se bojo grdo držal .....sej nečak bo glihtko dobil ,do kosila mi pa itak ni kolumbo.....uf spet imate pestro ..... za fotrčka in bakico salt....... da si si privoščila nekaj za svojo dušo....jaz sploh ne znam več kupovat zase vedno samo za
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 11.5.2011 7:41:54
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 jutro. evo js sem že pokonci od 5.15, namreč je moj ko je šel v službo razbil avto (srna mu je priletela pred avto) in sem ga mogla iti iskat, da sva zamenjala avto in sem js drugega peljala domov. Zdej sem nika odpeljala v varstvo. No še dober, da ata čez dan ne rabi avta, tak da sem zdej njegovega vzela. Grem en zajtrk si narediti- o šit takoj za dobro jutro .....sem jaz tudi že srno nabasala-nič fajn filing
|
|
|
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?