|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
8.5.2011 21:22:07   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Deja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3701
   RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del
8.5.2011 21:38:53   
Deja
Hej hej!!!
Ja smo že bli mal v šopingu.... in namreč po avtosedez Cybex Solution X-fix.
Ker enostavno nismo več mogli čakat. naš dečko je Maxi cosi Priori-ja enostavno prerasel.... po kilcah....
po višini bi še nekak šlo, sam ga je full že vse tiščalo in po 15ih minutah vožnje je začel stokat,
da je dosti vožnje.... ko drugače smo se lahko 3h v komadu vozili, pa je blo ok.
edino en problem smo imeli ko smo se prvič peljali zv novem sedežu.
Ker je pas le 3 in ne 5 točkovni, mu je bla fora, da je roko dajal nad pas...kar pa ni vredu,
ker ni potem pripasan tako kot bi moral biti... potem sva se pogovorila, in sedaj sedi ko bubica....

21.6.2008-najlepši dan mojega življenja-postala sem gospa!!!
22.1.2009-smo dočakali našega princa...

http://www.ringaraja.net/sn/personalpage_user.asp?show=3&memID=1108329586

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3702
   [Brisano sporočilo]
8.5.2011 21:43:51   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Deja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3703
8.5.2011 22:13:29   
sjmm
čer!

dopoldne smo izkorostli lepo vreme in se našetkali in narekreeraliuser posted image user posted image

po kosilu pa sm jz zakurblala loverja in sva do 7h gurala po cotah...ampak kupčka ni več, razn neki malega k sm šele zvečer posušilauser posted image user posted image ...no, noge pa mi bodo odpadle....sam bo že...bova ju3 z Majkijem sama, pa bova mau na izi vzela lajfuser posted image

drgač smo se ubadal z merskimi enotami, pa z geometrijo, da ni blo dolgcajt, pa s Saško sva enih par po "dojče" povedali...je je dan miniu

drgač pa smo se dons čist dokončno zmenila za uno prikolico v Valkaneli..od sestrične od mojga...tko d bomo letos pa kr velikna morju...prva runda...30.6. - nekje 10.7., pol smo kak teden doma...pol pa še do konca julija...tak d smo vsi čist hepi, pa še prikola je za 6 folka, skor nova z ales inkluziv...tko d smo res fajn narajmal in bomo dal za več k za 3 tedne manj denarja k lani na Pagu za 13 dniuser posted image user posted image user posted image user posted image ...upam, da bo naložba dobro, predvsem za zdravje mulčkov, sej verjetn bom ta drugo rundo več al manj sama z mulčki, sam itak je blizu in bo oči lahk uletu k bo meu cajtuser posted image

v glavnem....vse vas lepo pozdravljam, zdele glih nism za neke komentarje, pa še neki je romantika u zrakuuser posted image

aja...Prekmurje pa vabi, yes, yesuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...mi smo za...glede cajta pa se strinjam, da je treba vsaj do 12h gor uletet, če čmo kej od dneva imetuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

Neposredna povezava do sporočila: 3704
8.5.2011 22:16:36   
Ajvy
čer....

V Arboretumu je bilo fantastično...punce so se skurle do konca...je blo super.....
Zvečer so si me spet privoščile...seveda....itak....

Jst sem za da je srečanje okol 10 ...tisti dan itak ne bomo spali, kar se mi zdi čist ok..enkrat na leto...pa še imele bomo veliko časa ,da se fejst ogledamo....user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

Neposredna povezava do sporočila: 3705
8.5.2011 22:32:06   
brkn83
Čer.

No super za srečanje. Ja po moje je tudi super ura nekje okoli 11, ker preden se vsi zberemo je potem itak že takoj dvanajst.

Nič za danes se bom kr poslovila, sem čist hin.

Se tipkamo kaj jutri.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3706
9.5.2011 7:34:56   
Urša08
jutro

Mi smo meli en turbo viken tako da ni bilo časa za rr.user posted image v petek popoldan sta mojedva vzela Nejca in Žiga in so šli na vikend. Mi trije pa k prijateljici čestitat za roj. dan. V soboto dopoldan sem letela v šoping. Eva ima vse za krst, jaz še ne user posted image Popoldan smo meli obiske in je šla sobota tik tak okoli. Včeraj smo šli pa vsi skupaj in še moji na Golico user posted image . Kolk je bilo luštno, pa sanjsko vreme tko da smo imeli en super dan. Zvečer smo pa samo dol popadaliuser posted image user posted image user posted image .

Danes je v planu pospravljane, cote, kak sprehodek,... v glavnem vse itak ne bo uspelouser posted image user posted image user posted image

Vas grem mal prebratuser posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 3707
9.5.2011 7:39:38   
Urša08
Na srečanje nas žal ne bo ker smo takrat na morčiju. Punce vseeno uživajte pa kako fotke zame naredte da vidim naše februarčke user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3708
9.5.2011 8:14:16   
Čebel@
jutro

Hana v vrtcuuser posted image user posted image user posted image Gal pančkauser posted image user posted image user posted image mami kofetkauser posted image user posted image user posted image user posted image

srečanje:torej bomo pisale uro ob 10.00 pa se probamo čimprej nakaplatuser posted image user posted image ....tisti,ki se bomo malo dalj časa vozili imamo dovoljeno zamujanjeuser posted image ....zdej moramo samo še sonce naročituser posted image user posted image user posted image

tamika:organizacijo prepuščam tebiuser posted image .....pozanimaj se,koliko € bi nas prišel plac in stric ki bi pekel?....bi ti bilo ok,da ko bomo ziher vedele koliko nas bo,da boš ti kupila meso in pijačo,pol bomo pa razdelile med družine?

danes moram na socialno,ker bo drugače že 2 meseca mimo

< Sporočilo je popravil Čebel@ -- 9.5.2011 8:15:16 >

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3709
9.5.2011 8:17:53   
Čebel@
SREČANJE FEBRUARČKOV!!!

kdaj: nedelja,5.6.

kje: prekmurje

ura: od 10.00 naprej 

-mihailo
-sjmm
-petrušk
-čebel@
-tamika
 -ajvy
-barbarags?
-deja
-pikica
-črticaa
-kolumbo

-surf
-tanci
-katjuša
-brkn

user posted image DAJTE SE POFLOČKAT!!!user posted image

< Sporočilo je popravil Čebel@ -- 9.5.2011 8:18:54 >

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3710
9.5.2011 8:51:09   
sunny24
Jutro! Kako smo?
Pr nas je blo kr delavno...Vikend sem itak delala, učeri me je pa šefica poslala 3 urce prej domov. ker itak ni blo neki full dela in sm prov rade volje šla, k itak mam višek ur. Še 1 vikend in konec šihtga za 1 leto...user posted image
Doma smo pa ta malo sobico pošlihtali, veliko postlo Gaji sestavli, pospravli cote...Sam še do Ikeje morem it po kak predalnik za v sobo in bo.

Verjele al ne, sploh nisem kupla še 1 stvari za user posted image ...user posted image   Na začetku sm itak študirala, da bom ponucala bodije z dolgimi rokavi od Gaje, pol pa kake kratke nabavit...Pa še miljavžnt reči...Bo še pestro.

srečanje...
ja, jst bi pršla, sam na drugi konc SLO pa res ne bi vozila, pa še sama z Gajo, ker moj itak dela vse nedelje...Tko da se vidimo kdaj drugič! Boste pa še namesto mene kako rekle! user posted image Ja, pa fotke bom hotla videt! user posted image

Grem se počasi naštimat...Gremo z Gajo malo po špežo v Qlandijo, mogoče še na kako kafe...Lepo se mejte! user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3711
9.5.2011 9:03:39   
sunny24
čebela pa tudi še kaka druga...V sredo gremo vrjteno v Arboretum (če bo lepo vreme)...Če je katera na volji in času, se lahko vidimo. user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3712
9.5.2011 9:12:25   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

čebela pa tudi še kaka druga...V sredo gremo vrjteno v Arboretum (če bo lepo vreme)...Če je katera na volji in času, se lahko vidimo. user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3713
9.5.2011 9:29:33   
brkn83
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

jutro

Hana v vrtcuuser posted image user posted image user posted image Gal pančkauser posted image user posted image user posted image mami kofetkauser posted image user posted image user posted image user posted image

srečanje:torej bomo pisale uro ob 10.00 pa se probamo čimprej nakaplatuser posted image user posted image ....tisti,ki se bomo malo dalj časa vozili imamo dovoljeno zamujanjeuser posted image ....zdej moramo samo še sonce naročituser posted image user posted image user posted image

tamika:organizacijo prepuščam tebiuser posted image .....pozanimaj se,koliko € bi nas prišel plac in stric ki bi pekel?....bi ti bilo ok,da ko bomo ziher vedele koliko nas bo,da boš ti kupila meso in pijačo,pol bomo pa razdelile med družine?

danes moram na socialno,ker bo drugače že 2 meseca mimo

ne ne nič izgovorov ni za zamujanje. sicer pa si v prekmurju itak ful hitro.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3714
9.5.2011 9:31:20   
brkn83
dan.

mi je končn uspelo priti do računalnika.

Nik je po 14 dnevih šel v  varstvo, sem mislila da bo kak problem in je moj sine komaj čakal, da sem ga pripeljala in tudi čist brez problema je šeluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdej pa si najprej naredim en kapučin, potem pa hitro šibam na vrt, da ga mal v red spravim. Pa seveda papriko in paradižnik nasadim.

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 3715
9.5.2011 10:15:42   
Urša08
Mi je ratalo pospravit kuhinjo in dnevno, pa mal sem se na cote vrgla tko da so ene že na stojalu, ene v stroji, pa ene že porovnane iz sušilcauser posted image . Sedaj mam pa pavzico, Eva še spi. Potem pa mal vn čeprav se mi zdi da ful pihauser posted image . Ma sploh ne vem če sem dost otroke napravla za v vrtecuser posted image

Sjmm šnite so ful dobr ratale, sta bla možek in moja mami čist navdušenauser posted image user posted image user posted image hvala ti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 3716
9.5.2011 10:18:02   
birdy
Sunny, jst bi bila presrečna če pridete do nasuser posted image  Če se prov spomnim sem ti še kofe dolžnauser posted image
Sej bi rekla da mi do arburetuma pridemo, pa ne morem ker je dec popoldanskiuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 3717
9.5.2011 11:00:35   
birdy
Evo, zdej ma pa Kristi vneta ušesauser posted image user posted image user posted image  Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, jst mam dost tega!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3718
9.5.2011 11:09:55   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Evo, zdej ma pa Kristi vneta ušesauser posted image user posted image user posted image  Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, jst mam dost tega!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Birdy user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jaz te tok zastopim kako se počutiš. Ne vem kaj nej ti rečem - ne obupi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3719
9.5.2011 11:12:32   
Urša08
Pri nas pa Eva neki kašlja in sem jaz za vsak njen kašelj že čist panična user posted image user posted image user posted image inhalator in fiziološka spet v polnem tekuuser posted image . Mah jaz tud več ne vem kaj nej nardimo da bomo vsi zdravi, zmer neki. Najboljš da se na morje preselmouser posted image user posted image user posted image . Zunaj je neki oblačno in vetrovno in sploh ne vem če je pametno da greve vn.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3720
9.5.2011 11:20:36   
birdy

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Birdy user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jaz te tok zastopim kako se počutiš. Ne vem kaj nej ti rečem - ne obupi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ma najhuj je, da je prejšni teden Neli bila doma zarad ušes, ta teden pa zdej Kristi. Ampak Kristi je pa pred tem mela vnetje kake tri tedne nazaj, po tistem k sva z Levom iz bolnice prišla. Bolj točno, 15.4.user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3721
9.5.2011 11:22:11   
birdy

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Pri nas pa Eva neki kašlja in sem jaz za vsak njen kašelj že čist panična user posted image user posted image user posted image inhalator in fiziološka spet v polnem tekuuser posted image . Mah jaz tud več ne vem kaj nej nardimo da bomo vsi zdravi, zmer neki. Najboljš da se na morje preselmouser posted image user posted image user posted image . Zunaj je neki oblačno in vetrovno in sploh ne vem če je pametno da greve vn.

Ja, pri nas tud Levčekuser posted image  Sva bila v četrtek pri zdravniku, pa je k sreči vse ok, sam nos.
Držim pesti da bo vse ok, vem pa kako ti je, vsaj približno, teb je verjetno še hujeuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3722
   [Brisano sporočilo]
9.5.2011 11:27:19   
Brisani uporabnik

(odgovor članu birdy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3723
9.5.2011 12:04:17   
Čebel@
midva sva šla na en hiter điro-u mater kok pihauser posted image user posted image ...sem bila na socialni-moram še ene papirje zrihtatuser posted image ....pol sva šla pa do župnika,ker je glih imel uradne ure...sem se zanimala za krst....sem hotla ga imet 31.7.,da bi bila oba mulca 31. krščena,pa glih tisto nedeljo ne bouser posted image ....drugi datumi mi pa všeč nisouser posted image user posted image ....zdej pa sloh ne vem kdaj čmo metuser posted image user posted image user posted image ....pa še eno stvar sem se odločla:naša tamala ne bo botra Galu(Hani je) tko da bo še ena stvar več k se bojo lahko name držaluser posted image user posted image user posted image user posted image

urša.....kdaj imate krst?

sunny....mi bi okrog treh prišli v alburetum(po vrtcu)user posted image

brkn.....mi se 2 uri vozimo v prekmurje,pa še user posted image  imamo,tko da JA BOMO ZAMUDILIuser posted image user posted image

birdy......šit nouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kolumbo.....vidim,da imate pestro.....midve z mat se spet že 1 mesec nisva slišaleuser posted image .....sploh ne pokličeuser posted image .....jaz jo pa tudi ne bom skos klicalauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3724
9.5.2011 12:50:12   
brkn83
čebela - to so sami izgovori, nič ti ni prizanešeno, da boš zamujalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Čudovit način, da otroku poveste resnico o...
Otrok je star sedem let in postaja vedno bolj sumničav glede Miklavža, Dedka Mraza, Božička. Zastavlja veliko vprašanj, ...
Kdaj ukiniti dnevni počitek otroka?
Nekateri otroci že zelo hitro pokažejo znake, da jim je popoldanski dremež preveč, spet drugi ga nujno potrebujejo. Kako...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?