|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2011
7.5.2011 12:27:41   
Pigy
Bila na enem kratkem sprehodu. Uh, al je vroče, samo ulice skoraj prazne, gostilne polne.

Meni se tudi bolj dopade lesena previjalna, samo ko nimam placa zanjo, ta je pa tko lepo majhna. V kopalnici nimam placa za tisto podlogo, ker bom takoj ko bo mraz dala sušilca gor (zdej ga mam na balkonu). V spalnici bom pa poteljo dala čist do okna, pa bo zdraven glih plac za to previjalno in še posteljica in je nabito, potem bom pa itak pomoje na postelji previjala. Njene oblekce bom pa itak mela v najini omari. Najraje bi videla da bi imela večje stanovanje, da bi lahko kupila komplet otroško sobico.

2.2.- jaz mam tud počitek, samo vseeno grem, če me pa ne bi dobili doma, bi pa letela v lekarno ali k zdravniku, sej bi videla približno kok časa nazaj so bli, sej morjo nek listek pustit, al se motim.?

Živi za učenje in naučil se boš živeti.

(odgovor članu 2.2.)
Neposredna povezava do sporočila: 3701
7.5.2011 12:42:23   
Teni_
user posted image  
PDP, nick, starost, zap.user posted image , št. user posted image , pregled, morf. kraj, user posted image ali user posted image  

1.9.
ANDMIL, 26, 1user posted image , 0user posted image , 10.05., Ravne na Koroškem, user posted image
ninalars, 25, 1user posted image , 0user posted image , 10.05., Ravne na Koroškem, user posted image
pomarančika, 23, 1user posted image , 0user posted image , 13.5.., Slov. Konjice, user posted image
anastazia, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?.,  Štajerskauser posted image
lily81, 29, 2user posted image , 1user posted image ,
11.05., Ljubljana, user posted image
barbara85, 26, 1user posted image , 0user posted image , 30.05.,  Oplotnica
mamicabiba, 31, 2user posted image , 1user posted image , ?, okolica Maribora, user posted image
2.9.

tinci1, 27, 4 user posted image , 1user posted image ,
?., Domžale, user posted image
MojkaUA, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?., ?
Jessy82, 28, 1user posted image , 0user posted image , 01.06., Savinjska,
user posted image
panja, 29, 2user posted image , 1user posted image , 18.05.,  Savinjska,
user posted image
delfinkica, ?, 3user posted image , 1user posted image , ?., ?
Sunny_Dream, 29, 1user posted image , 0user posted image , 10.5., Ljubljana, user posted image
vintage, 25, 1user posted image , 0user posted image , 20.05., okolica Kopra, user posted image
3.9.

sonce81, 30, 1user posted image , 0user posted image ,
?, Ljubljana
jaznoseca, 38, 5user posted image , 1user posted image , 02.06., Maribor, user posted image
4.9.
Teni RR, 27,4 user posted image ,2user posted image , 12.05., 11.05., Ruše, user posted image
nepremagljiva, 37, 7user posted image ,2user posted image , ?., ?
URSY33, 33, 4user posted image , 1user posted image , ?., Litija, user posted image
lorelei82, 28, 2user posted image , 0 user posted image , ?., Maribor, user posted image
5.9.
bucka2, 26, 1user posted image , 0user posted image , 03.06., Ljubljana, user posted image
jejhata, ?, 2user posted image , 1user posted image , 23.05., ?, user posted image
ivanjščica, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?
6.9.

Nincica1, ?, 2user posted image , 1 user posted image ,
?, ?

7.9.
plouse, 31, 2user posted image , 1user posted image
?,
Reby, 36, 2user posted image ,1user posted image , ?., Ljubljana

vrtnica83, 28, 3 user posted image , 1user posted image ,
26.05.,  okol. Domžal, 
user posted image
8.9.
Norica, 30, 2user posted image ,1user posted image ,  ?., ?
strelkica, ?, 4user posted image , 3user posted image , ?., ?, user posted image

9.9.
Pigy, 28, 1 user posted image , 0 user posted image , 01.06., 11.05., Ljubljana, user posted image
srecka84, 27, 1user posted image , 0user posted image , 11.05., 11.05., Postojna, user posted image
josephine27, 29, 2user posted image , 1user posted image , 
?, Ajdovščina, user posted image
10.9.

karin82, 28, 2 user posted image , 1user posted image ,
?., ?

TiaŽan, 25, 2user posted image ,1user posted image , ?,  Podčetrtek
agha , 32, 2user posted image , 1user posted image ,
?, Kranj
rainbow, 36, 3user posted image , 2user posted image , ?, Maribor
11.9.
modrimedo, 32, ?user posted image , ? user posted image ,
10.06., Ljubljana

Anonimna, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?., ?
Ancicici, ?, 3user posted image , 2user posted image , ?.,  Ljubljana

TDiemat, 25, 2user posted image , 0user posted image , 09.05., 12.05., okolica Maribor
Krysia, 34, 4user posted image , 1user posted image , 01.06.,  Ljubljana, user posted image

eltea333, 30, 2user posted image , 1user posted image , 11.05., ?
12.9.

Lannna, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?., Maribor
13.9.

anabanana1981, 29, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?
leaa, 30, 3user posted image , 1user posted image , 02.06., Zagorje ob Savi, user posted image
klavdija27, ?, 3user posted image , 1user posted image , ?., 16.05., Zreče, user posted image , user posted image
14.9

olana, 28, 2 user posted image , 0user posted image , ?., 10.05. ?
Cebelica2, 30, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?
NAHRIN, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?
15.9.

*žurerka*, 26, 3user posted image ,1user posted image , ?., ?
dory,32, 2 user posted image , 1user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
16.9.
*tedy*, 40, 4 user posted image , 3user posted image , 24.5.., 13.5.,Ljubljana
D.anna 76, 34, 3user posted image , 2user posted image , ?., 09.05.,  Ljubljana
issa, 24, 2user posted image , 1user posted image , 14.06., Maribor,user posted image
*AnaL*, 31, 3user posted image , 2 user posted image , 30.05., ?
PikaPokaZBusijem, ?, 1 user posted image , 0user posted image , ?., Domžale
17.9.

kristi07, 28, 1 user posted image , 0user posted image , ?., Zapuže
KAHLO, 32, 3user posted image , 1user posted image , 13.05., Ljubljana, user posted image
Evvva, 30, 1user posted image , 0user posted image , 07.06., Ljubljana, user posted image
18.9.

19.9.
Anonimna, ?, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?
vlazag, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, Velenje
Shamsia, 30, 2user posted image , 1user posted image , 09.05., okolica Postojne
Ajda_, 24, 1user posted image , 0 user posted image ,
?., okolica Ptuja, user posted image

nana13, 27, 2user posted image , 1user posted image , 17.05., Strunjan, user posted image
20.9.

*alja*, 26, 2user posted image , 1user posted image ,
?., 09.05., Prekmurje

21.9.
Dorianna, 32, 2user posted image , 1user posted image , ?., okol. Ljubljane
mala mala, ?, 2user posted image , 0user posted image , ?,  10.05.,Prlekija
22.9.

Tanejci, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?., ?
daka, 36, 3user posted image , 2user posted image , 26.05., 09.05., Maribor, user posted image
23.9.

carly, 28, 4 user posted image , 1user posted image , 17.05., 17.05., okolica Jesenic, user posted image
24.9.
Tajska, 33, 2user posted image , 1user posted image , ?., Trbovlje
NM, 34, 3user posted image , 1user posted image ,
?, Postojna, user posted image
25.9.

SSheila, ?, 3user posted image , 1user posted image ,  ?., ?
anonimnauser posted image ,?, 5user posted image , 1user posted image , ?., Mengeš
matejkaantolin@gmai, ?, 4user posted image , 3user posted image , ?, ?

mate0ja, 29, 2user posted image , 1user posted image ,
?.,
16.05., Ljubljana, user posted image
26.9.

anschk, 25, 2user posted image , 1user posted image , ?., ?
27.9.
bimba7277, 38, 2user posted image , 0user posted image , ?, ?
san, 33, 5user posted image , 4user posted image ?., Ljubljana, user posted image
28.9.

29.9.

bela zvezdica, 30, 3user posted image , 1user posted image , ?, Štajerska
pumpkin23, 29, 2user posted image , 1user posted image , 24.05., 24.05., Ljubljana
2.2., ?, 3user posted image , 1user posted image , 20.05., ?, user posted image
moniketna, 22, 1user posted image , 0user posted image , .17.5., 17.05., Ravne na Koroškem
Princess1, 30, 3user posted image , 0user posted image , 11.05., 11.05., Ljubljana

pomar*ANČA*, 26, 2user posted image , 1user posted image , 16.05., 16.05., okolica Domžal
30.9.

Majcii, 29, 1user posted image , 0user posted image , ?, Medvode

SKUPAJ NAS JE: 83
NOSEČKE Z DVEMA
: klavdija27
Z NAMI SO POT ZAČELE:user posted image
sashy,SILVA,anonimna , Arabella1, Norica, lunax, anonimna3, mucixxx, Dream
user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 3702
7.5.2011 12:45:17   
ANDMIL
IZVIRNO SPOROČILO: Pigy

Bila na enem kratkem sprehodu. Uh, al je vroče, samo ulice skoraj prazne, gostilne polne.

Meni se tudi bolj dopade lesena previjalna, samo ko nimam placa zanjo, ta je pa tko lepo majhna. V kopalnici nimam placa za tisto podlogo, ker bom takoj ko bo mraz dala sušilca gor (zdej ga mam na balkonu). V spalnici bom pa poteljo dala čist do okna, pa bo zdraven glih plac za to previjalno in še posteljica in je nabito, potem bom pa itak pomoje na postelji previjala. Njene oblekce bom pa itak mela v najini omari. Najraje bi videla da bi imela večje stanovanje, da bi lahko kupila komplet otroško sobico.

2.2.- jaz mam tud počitek, samo vseeno grem, če me pa ne bi dobili doma, bi pa letela v lekarno ali k zdravniku, sej bi videla približno kok časa nazaj so bli, sej morjo nek listek pustit, al se motim.?

Tako kosilo je skoraj pripravljeno... Omakica že diši, solato še skupaj zmešam in špagete skuham... Samo sem jezna... Me je možek klico, da mora danes ne samo 8 ur nadur narediti, ampak še 2 uri zraven... user posted image Boma po potem bolj hilala, ko grema po nakupih...

pigy - tam, ko sem jaz včasih delala ( pri tistem podjetju, ki je imelo črez to delo - da so hodili v času bolnišk po domovih ) sem jaz delala in smo, če koga ni bilo, pustili doma listek s telefonsko številko, da so nas morali potem tisti, ki jih ni bilo doma poklicati in nam povedati kje so bili... Pa ni blo važno ali v soboto, nedeljo ali ob 8-ih zjutraj ali ob 14 uri... Potem so pa klicali pa si jih vprašal, če imajo izhod in kje so bili... Če je rekel, da je recimo bil v lekarni ali pri zdravniku smo potem to vse preverjali... Še, če je rekel, da je bil na bazenu smo preverjali... Tako, da, če se kdo vpikne v tebe, ko si na bolniški ni glih fajn... Smo pa imeli tudi primere, ko jih v soboto ni bilo in potem še v nedeljo, ko smo jih iskali - pa seveda so bili brez izhoda....

(odgovor članu Pigy)
Neposredna povezava do sporočila: 3703
7.5.2011 13:32:07   
2.2.
pigy - tam, ko sem jaz včasih delala ( pri tistem podjetju, ki je imelo črez to delo - da so hodili v času bolnišk po domovih ) sem jaz delala in smo, če koga ni bilo, pustili doma listek s telefonsko številko, da so nas morali potem tisti, ki jih ni bilo doma poklicati in nam povedati kje so bili... Pa ni blo važno ali v soboto, nedeljo ali ob 8-ih zjutraj ali ob 14 uri... Potem so pa klicali pa si jih vprašal, če imajo izhod in kje so bili... Če je rekel, da je recimo bil v lekarni ali pri zdravniku smo potem to vse preverjali... Še, če je rekel, da je bil na bazenu smo preverjali... Tako, da, če se kdo vpikne v tebe, ko si na bolniški ni glih fajn... Smo pa imeli tudi primere, ko jih v soboto ni bilo in potem še v nedeljo, ko smo jih iskali - pa seveda so bili brez izhoda....

ni se za igrat; kaj ob nedeljah potem moraš bit tudi doma...mislim če hodi komisija. mojemu bratrancu je prišla na en praznik zvečer.....
saj ne rečem da sem skoz doma, čez teden in soboto skor 100% ob nedljah pa skočim takoj ob 8h zjutraj v trgovino. ttale vikend naš je  pa kar oddaljen cca 1h vožnje pa še druga država-ne  hvala sem rajši doma, se full bojim

(odgovor članu ANDMIL)
Neposredna povezava do sporočila: 3704
7.5.2011 13:54:58   
nepremagljiva
IZVIRNO SPOROČILO: modrimedo

nepremagljiva tvoj nik pove vse !!!
sem noro vesela zate !!
kaj je pa sploh šlo narobe da siu se za amnio odločila ? firbec pač user posted image

Hvala! Tudi vsem ostalim.
Narobe je šlo to, da so se na morfologijo pokazali trije mehki markerji, ki so nakazovali, da bi lahko šlo za kromosomsko napako. Pravzaprav za DS. In pol me je G. tam spravil v obupno psihično stanje in sem raje privolila v AC, kot da vso nosečnost študiram če je, ali ni, in kako hudo je. Ker mi je ta isti G. že na NS izmeril povišano NS. Bila je ravno na meji. Zato sem pa bila v takih hudih skrbeh.

< Sporočilo je popravil nepremagljiva -- 7.5.2011 13:55:46 >

(odgovor članu modrimedo)
Neposredna povezava do sporočila: 3705
7.5.2011 13:56:03   
ANDMIL
IZVIRNO SPOROČILO: 2.2.

ni se za igrat; kaj ob nedeljah potem moraš bit tudi doma...mislim če hodi komisija. mojemu bratrancu je prišla na en praznik zvečer.....
saj ne rečem da sem skoz doma, čez teden in soboto skor 100% ob nedljah pa skočim takoj ob 8h zjutraj v trgovino. ttale vikend naš je  pa kar oddaljen cca 1h vožnje pa še druga država-ne  hvala sem rajši doma, se full bojim

Tudi v nedeljo hodi komisija... Komisiji noben dan ni svet...user posted image

Ni se za igrat... Res ne...

(odgovor članu 2.2.)
Neposredna povezava do sporočila: 3706
7.5.2011 14:21:41   
Krysia
Nepremagljiva, super za dobre novice in ko jočeš od sreče, kar jokaj!! user posted image user posted image In boš videla, da bo z user posted image vse OK! Ne razumem pa takih ginekologov, ki bodoče mamice čist napsihirajo. Mislim, saj mi je OK, da povejo, da obstaja možnost, da bo kaj narobe, ampak je zelo važen način, kako to poveš ...

IZVIRNO SPOROČILO: ANDMIL

Jaz sem pa še včeraj spraševala, če je normalno, da enkrat zelo čutim spet drugič pa malo manj brcike...

Danes me je najina čebeli tako zbrcala skupaj, najprej tam ob 1-ih ponoči, pa od pol 4-ih do pol 5-ih je igrala nogomet... Zdaj pa verjetno sladko spančka, ter raste, raste, raste...user posted image user posted image user posted image

Mogoče je pa plesala balet al pa trenirala borilne veščine user posted image No, glavno, da brca ...

Naša tud brca kot navita .. čisto nasprotje od prvega, ki je bil precej miren že v trebuhu, pa tud zdaj ni nek pretirani živec. OK, ima svoje napade trme, ampak to je pri skoraj treh letih baje normalno ... Upam samo, da ne bo prehudo, ko dobi sestrico ... se bojim kakšnih napadov ljubosumja, čeprav se veliko pogovarjamo o dojenčku ... eh, bomo že nekako ...

(odgovor članu ANDMIL)
Neposredna povezava do sporočila: 3707
7.5.2011 15:19:02   
nepremagljiva
Krysia nič ni G. kriv. Mi je čisto lepo razložil, da je možno da ni vse ok in mi predlagal AC. Druge, lepše poti ni, kot povedati resnico. Je pa hudo, ko to slišiš. Ko že tako ali tako od vsega začetka hodiš po robu in se boriš za vsak dan in teden posebej. Glavno da je tahujše za mano in bom počasi lahko oprala kakšno tinimini oblekco in šla kupit kakšen poseben komplet oblačilc za iz porodnišnic. Za pupe imajo veliko izbiro. user posted image

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 3708
7.5.2011 16:04:57   
modrimedo
IZVIRNO SPOROČILO: nepremagljiva

IZVIRNO SPOROČILO: modrimedo

nepremagljiva tvoj nik pove vse !!!
sem noro vesela zate !!
kaj je pa sploh šlo narobe da siu se za amnio odločila ? firbec pač user posted image

Hvala! Tudi vsem ostalim.
Narobe je šlo to, da so se na morfologijo pokazali trije mehki markerji, ki so nakazovali, da bi lahko šlo za kromosomsko napako. Pravzaprav za DS. In pol me je G. tam spravil v obupno psihično stanje in sem raje privolila v AC, kot da vso nosečnost študiram če je, ali ni, in kako hudo je. Ker mi je ta isti G. že na NS izmeril povišano NS. Bila je ravno na meji. Zato sem pa bila v takih hudih skrbeh.
no potem me boš razumela zakaj se jaz moje morfologije bojim ko pes...jaz grem namesko k tulovi in bo prav iskala te markerje (ona je tud delala ns,razmirje 1:80,odklonila amnio)...upam da bo tudi sedaj razumevajoča ,kot pri nuhalni

(odgovor članu nepremagljiva)
Neposredna povezava do sporočila: 3709
7.5.2011 16:07:58   
modrimedo
IZVIRNO SPOROČILO: nepremagljiva

Krysia nič ni G. kriv. Mi je čisto lepo razložil, da je možno da ni vse ok in mi predlagal AC. Druge, lepše poti ni, kot povedati resnico. Je pa hudo, ko to slišiš. Ko že tako ali tako od vsega začetka hodiš po robu in se boriš za vsak dan in teden posebej. Glavno da je tahujše za mano in bom počasi lahko oprala kakšno tinimini oblekco in šla kupit kakšen poseben komplet oblačilc za iz porodnišnic. Za pupe imajo veliko izbiro. user posted image
se podpišem
meni ni g nič ustrahovala ,samo svetovala ,povedala statistiko ,da večina parov izbere direk splav ,drugi dela pa amnio ...da ona praktično še ni srečala para ,ki bi na moje izvide reagiral tako kot sva midva ...je pa mojo odločitev sprejela ,podprla in mi ponudila da pridem na morfologijo k njej da naredi podrobno in išče mehke markerje ...
nepremagljiva kako razmirje si ti že imela ?

(odgovor članu nepremagljiva)
Neposredna povezava do sporočila: 3710
7.5.2011 18:04:57   
Princess1
Dan punce,

nepremagljiva - čestitke user posted image user posted image user posted image !!!

Jaz sem ravnokar odspala eno kitico in zdej bova šla z možekom še na en sprehod. Me je tisti jutranji s soncem vred ful zmatral.

(odgovor članu modrimedo)
Neposredna povezava do sporočila: 3711
7.5.2011 18:55:51   
issa
ojla...
končno sedim,..user posted image user posted image user posted image user posted image sma s tamalim po kosilu šla mojemu nest kosilo pol pa pohajat po mb, in sma rabla tri ure in pol da sma domov prišla,...jao moje noge...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image v glavnem midva že trenirava za vozičkanje user posted image user posted image user posted image user posted image
zdaj previjalno mi že imamo,.tako luškano belo z veliko prostora zgoraj...hehe..user posted image user posted image tako da samo še pojstelco potrebujem....

nepremagljiva....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image superca za lepe razultate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem fulll srečna zate!! user posted image

(odgovor članu Princess1)
Neposredna povezava do sporočila: 3712
7.5.2011 22:45:41   
jaznoseca
hej, lep večeren pozdravček vsem. Jaz imam pa taaaako naporen vikend...., moj dragi je odsoten po cele dneve in tako bo še naslednji vikend user posted image  - to pomeni 3 cele dneve na polno s tamalim, brez počitka. Miru pa naš malček ne pozna, tud igrat se ne zna sam, mirnih aktivnosti pa itak da ne user posted image . Jp... mislim, da bom potem koristila nekaj viška nabranih nadur v službi in samo spala user posted image user posted image user posted image .

Nepremagljiva user posted image user posted image user posted image  za lepe rezultate. Bi pa nekaj vprašala: o kakšnih mehkih markerjih na morfologiji se pogovarjate?? Meni ne v prvi nosečnosti, ne sedaj ni g. omenjal nikakršnih markerjev za kromosomske napake... Pravzaprav je rekel, da se kromorsomske napake na morfologiji ne da videt user posted image user posted image . Zdaj sem pa malo zmedena... No, kakorkoli, verjamem , da bo z našimi malčki vse ok user posted image .

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 3713
8.5.2011 7:25:21   
Teni_
Dobro jutro.

Pa je že nedelja. Danes mi ni treba kuhat. Gremo najprej k mojim po male cotike, da jih sortiram, potem pa na kosilo.

(odgovor članu jaznoseca)
Neposredna povezava do sporočila: 3714
8.5.2011 8:20:12   
ANDMIL
Dobro jutro moje user posted image !

Naspala sem se za nazaj in naprej... Sem že zraven televizije spala, tako, da je bilo dovolj. Moj dragi še malo poležava... Mislim, da se bom šla k njemu še malo stisnit... user posted image

Včeraj sva bila spet malo po trgovinah... Kupila sva barvo in nekaj malega dekoracije za spalnico... Potem sva bila pa še lovu za kuhinjo in vema kakšno hočema in boma drug teden takšno tudi naročila... S sestro, ki je prava risarka in skoraj arhitektna, notranja oblikovalka user posted image user posted image user posted image , smo že sliko narisali kje bo kaj stalo in kaj potrebujema... Spet bom ponovila svoje besede - kako so pa kuhne drage user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Noro...

Danes tudi jaz ne rabim kuhati... Moj gre na neko proslavo, ker je danes Florjanovo - on je pa gasilec... Jaz bom pa kar v copatah stopila do mame...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 3715
8.5.2011 8:20:45   
Pigy
Dobro jutro,

že pozajtrkvala, sedaj uživam v požirkih kave in čakam da se moj zbudi. Kako grejo dnevi hitro, imam občutek kot da je včeraj bil začetek tedna. Midva bova doma, mogoče bova šla na kak sprehod, če se bo mojmu dalo. Na obisk se tud ni nihče povabil.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Teni RR
Dobro jutro.
Pa je že nedelja. Danes mi ni treba kuhat. Gremo najprej k mojim po male cotike, da jih sortiram, potem pa na kosilo.

Le privošči si danes. Uživajte na kosilu.

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 3716
8.5.2011 8:23:55   
Pigy
andmil- veselo zapravljate. Morate vse opremit na novo. Verjamem da so kuhinje drage, sej drugo pohištvo je tud, vsaj ko gledam reklame. Jaz zaenkrat teh skrbi nimam, mogoče jih bom kdaj mela.

(odgovor članu Pigy)
Neposredna povezava do sporočila: 3717
8.5.2011 8:29:15   
nana13
Jutro!

Midva pa bova spet sama cel dan. Ati je šel delat, kot ponavadi. Tako, da se bova sama zabavala. Kej finga bova skuhala, šla kej na sonček, se cartali,...
Dns je meu ful nemirno noč, tku d tudi jst nism spočita. Sm ga dala ponoči zraven sebe na posteljo, pa mi je skor čmoknu dol user posted image , k se tulk zvija in premetava, tku d tega ne mormo več. user posted image

(odgovor članu Pigy)
Neposredna povezava do sporočila: 3718
8.5.2011 8:30:16   
ANDMIL
IZVIRNO SPOROČILO: Pigy

andmil- veselo zapravljate. Morate vse opremit na novo. Verjamem da so kuhinje drage, sej drugo pohištvo je tud, vsaj ko gledam reklame. Jaz zaenkrat teh skrbi nimam, mogoče jih bom kdaj mela.

Vse morava na novo kupiti, ker stanovanje sva kupila novo, prazno - samo klima je montirana noter ( nam ne bo vroče poleti user posted image ). Tu, ko sva zdaj, sva pa v najemu in je pohištvo že noter... Saj bova lepo počasi vse kupila... Res lepo počasi, da malo primerjama cene... Denar ne leži na cesti...user posted image

(odgovor članu Pigy)
Neposredna povezava do sporočila: 3719
8.5.2011 8:41:05   
Teni_
IZVIRNO SPOROČILO: nana13

Sm ga dala ponoči zraven sebe na posteljo, pa mi je skor čmoknu dol user posted image , k se tulk zvija in premetava, tku d tega ne mormo več. user posted image

Da vidiš kako sem se jaz danes zbudila. Na eni strani mož, jaz obrnjena proti njemu, za hrbtom pa psica in maček. Sploh ne vem, kdaj sta gor prišla, nisem nič čutila. Se ponavadi zjutraj prideta stisnit k meni, preden se Teja in Nika zbudita.user posted image

(odgovor članu nana13)
Neposredna povezava do sporočila: 3720
8.5.2011 8:47:26   
issa
jutro!!

jaz pa sem tak spala ko polh, edino rahlo zmedene sanje sem mela..user posted image user posted image .brrrr... samo ko se spomnim..user posted image
hehe, drugače pa sma midva s tamalim tudi sama, je šal dragi že delat,..pa še tako prehlajen je da je bolj bogo spal.user posted image ....popoldne pa gremo k našim malce pogledat,..malo preverit v kakem stanju je previjalna (jo imamo gori) in mislim (upam) da sem neke stvari mela gor,..samo jao moj spomin,nisem ziher...user posted image user posted image user posted image

uživajte lep dan!!

(odgovor članu ANDMIL)
Neposredna povezava do sporočila: 3721
8.5.2011 8:47:46   
Pigy
IZVIRNO SPOROČILO: Teni RR
IZVIRNO SPOROČILO: nana13
Sm ga dala ponoči zraven sebe na posteljo, pa mi je skor čmoknu dol user posted image , k se tulk zvija in premetava, tku d tega ne mormo več. user posted image

Da vidiš kako sem se jaz danes zbudila. Na eni strani mož, jaz obrnjena proti njemu, za hrbtom pa psica in maček. Sploh ne vem, kdaj sta gor prišla, nisem nič čutila. Se ponavadi zjutraj prideta stisnit k meni, preden se Teja in Nika zbudita.user posted image

gužva v postelji user posted image user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 3722
8.5.2011 8:49:05   
issa
hehehe, ja pa res, vam je lepo toplo...user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Pigy)
Neposredna povezava do sporočila: 3723
8.5.2011 8:49:16   
Teni_
user posted image user posted image user posted image Full.

(odgovor članu Pigy)
Neposredna povezava do sporočila: 3724
8.5.2011 8:49:23   
Pigy
IZVIRNO SPOROČILO: ANDMIL
Vse morava na novo kupiti, ker stanovanje sva kupila novo, prazno - samo klima je montirana noter ( nam ne bo vroče poleti user posted image ). Tu, ko sva zdaj, sva pa v najemu in je pohištvo že noter... Saj bova lepo počasi vse kupila... Res lepo počasi, da malo primerjama cene... Denar ne leži na cesti...user posted image

V glavnem da je klima že notri- ena skrb manjuser posted image . Le uživajta v opremljanju.

(odgovor članu ANDMIL)
Neposredna povezava do sporočila: 3725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?