|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Maj/Junij 2011 IVF/ICSI
5.5.2011 16:12:42   
andreja83
Zdravo punce!!!

Končno prišla do računalnika in žal z slabimi novicami, pokazalo se mi je negativno tk da grem naprej ne!!! V dobrem imam enega zamrzjenčka tk da upam zdej na tistega da bi blo več sreče, če ne pa kasneje. Enkrat more tud za mene posijat tisto sonce!! Žalostna definitivno sem, sam sej pravim grem optimistično naprej user posted image user posted image user posted image

Da vprašam, kakšen je pa postopek z zamrzjenčkom ( sm danes pozabla uprašat ) in baje morta bit umes dva cikla, to pomeni tega zdej in pol naslednjega potem pa moram dol poklicat, a ne??

(odgovor članu AjdaJakob)
Neposredna povezava do sporočila: 126
5.5.2011 16:25:30   
srečica17
Andrejauser posted image user posted image user posted image  žal mi je, da se ni izšlo že sedaj.........
Naj bo tvoj zamrznenček pravi borec!!!!!!!!!

Žal ti pa pri napotkih glede zamrznjenčkov jaz ne morem pomagat, bo pa gotovo katera druga kaj napisala.

SREČNO!!!

(odgovor članu andreja83)
Neposredna povezava do sporočila: 127
5.5.2011 17:25:58   
mihika
Andreja.....žal mi je, da ti ni uspelo....vendar samo pozitivno naprej...jaz sem šla že desetkrat naprej..pa še vedno se ne ustavim...enkrat bo..zaupati moramo v to...tudi nam se bo enkrat obrestovalo to naše garanje....enkrat bomo požele...objemček !!!user posted image

" Vsak trenutek se lahko spet rodiš.,vsak trenutek je lahko spet nov začetek. To je izbira. Odločitev je tvoja. "

(odgovor članu srečica17)
Neposredna povezava do sporočila: 128
5.5.2011 17:27:48   
mihika
aja Andreja.. glede pingvinčkov pa sem jaz klicala kar takoj po prvi menstruaciji... !

" Vsak trenutek se lahko spet rodiš.,vsak trenutek je lahko spet nov začetek. To je izbira. Odločitev je tvoja. "

(odgovor članu mihika)
Neposredna povezava do sporočila: 129
5.5.2011 19:31:46   
Smejka11
Andreja, žal mi je user posted image user posted image !!
Naj bo zamrznjenček tisti, ki se bo lepo obnašal in ostal s tabo do konca in še naprej!!!

Jutri mam ponovno UZ (mam 7 foliklov, ki niso ravno majhni, eden je 18), ker hočejo met še večje!!! Če bo še ta zrastel, me v nedeljo čaka punkcija...

Ninanana25 - pol bova pa lahko skupaj trepetale v nedeljo na punkciji - če bo pri meni jutri na UZ vse ok...

Punce, lepo se mejte in se tipkamo!!

Pa SREČNO VSEM!!!!!!!

:S
Smejka11

(odgovor članu mihika)
Neposredna povezava do sporočila: 130
5.5.2011 20:04:43   
*sanela*
Andreja user posted image user posted image user posted image žal mi je, da je test negativen. Držim pesti, da bo naslednji postopek uspešen.

(odgovor članu Smejka11)
Neposredna povezava do sporočila: 131
5.5.2011 20:46:42   
vesper
andreja83 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

PRILOŽNOST ZA NOV ZAČETEK NAM NE PONUJA LE NOVO LETO, AMPAK VSAKO JUTRO, V KATERO SE PREBUDIMO. VSAK NOV DAN JE MOŽNOST, DA ZAČNEMO ZNOVA...

(odgovor članu *sanela*)
Neposredna povezava do sporočila: 132
5.5.2011 20:53:57   
mausikaa
drejči83  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kako že pravijo: kar nas ne ubije nas ojača...

[img]http://lb1f.lilypie.com/hVkrp2.png[/img]

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 133
5.5.2011 21:04:20   
andreja83
Hvala punce za podporo!!!

Sva se z mojim pogovorila in sva rekla da za vsakim dežjem posije sonce in itak da bo za vse nas tud!!!! Sm danes bolj optimistična in gremo v nov postopek, kr tk se pa ja ne damo!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ninanana in smejka držim pesti da folikli še zrastejo in da bo punkcija ok, in kasneje uspešen transfer!!!! user posted image user posted image Držim pestke

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 134
5.5.2011 21:40:12   
ninanana25
Andreja83 kok je pa meni hudo ko slišim take slabe novice:( Sm kr žalostna ratala, hormoni diujajo še bolj kot ponavadi.
Držim pesti da boš lahko šla v postopek z zamrznjenčkom takoj naslednji cikel in da ti rata. Do takrat pa user posted image .
Smejka ja jutri imam še enkrat UZ pa da vidimo kako pa kaj, ampak je že danes zjutraj rekel da misli da bo v nedeljo akcija:D
Tako da upam za obe da nama rata nabrati čimveč kvalitetnih jajčk:D In da se vse lepo razvijejo:D
Hja kaj čmo moramo biti večni optimisti:D

Neposredna povezava do sporočila: 135
5.5.2011 23:23:03   
mala06
andreja83 user posted image  user posted image  user posted image  user posted image   Bo pa zamrznjenček tisti tapravi.

Držim pesti za vse, ki ste v postopku user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 136
6.5.2011 5:49:32   
Buska

AKTUALNO

Petek, 06.05.
Cameleon - UZ
ninanana25 - UZ
tecnobica - ET
Smejka11 - UZ

Sobota, 07.05.
*sanela* - UZ

Nedelja, 08.05.

Ponedeljek, 09.05.
Buska - UZ

Torek, 10.05.

Sreda, 11.05.
mausikaa - Prevzem zdravil

Četrtek, 12.05.
*zabica* - Prevzem zdravil

Petek, 13.05.

Sobota, 14.05.

Nedelja, 15.05.

Ponedeljek, 16.05.
Aleda - Prevzem zdravil

Torek, 17.05.

Sreda, 16.05.
tisa116 - UZ

OBJEMČKI 

user posted image user posted image sportnica, mala06, andreja83 user posted image user posted image

user posted image

user posted image   T R E P E T A L K E  (beri TESTI) user posted image

ananaska78 greje user posted image ali user posted image user posted image  test 8.5.
mihika greje user posted image user posted image test 16.5.
sabsa greje user posted image test ?

user posted image   KANDIDATKE  V  POSTOPKU    user posted image     

• andreja83 (1. IVF, MB)
  • sportnica (3. ICSI, MB)
  • Latka (, MB)
  • Tecnobica (1. IVF, LJ)
  • Buska (4. ICSI, PO, dr. Reš)
  • mihika ()
  • ananaska78 (1. IVF, MB)
  • tisa 116 (1. IVF, LJ)
  • Cameleon (2. ICSI, MB)
  • *zabica* (1. IVF, LJ)
  • *sanela* (1. IVF, ?)
  • mausikaa (3. ICSI, MB)
  • Aleda (2. ICSI, LJ)
  • ninanana25 (2. ICSI, PO, Reš)
  • Smejka11 ( 2. IVF, MB)

• user posted image   KANDIDATKE  ZA  POSTOPEK   user posted image           

• lucka 25 (?. IVF, PO, dr. Res) 
  • sportnica (4. ICSI, MB)
  • curkica (?, MB)
  • mala06 (2. IVF, MB)

user posted image user posted image user posted image

ime, 

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
Znaki hiperstimulacije:
http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207
Lekarne na meji:  http://www.farmacistitrieste.it/farmacie_elenco.php
Naročanje na GK:
narocanje.spec.gin.amb@kclj.si

Tel. št. oddelka SIII na GK/LJ: 01/ 23 23 048
Naročanje v MB: 02/ 321 24 62 (za posvet)

NOVE NOSEČKE MAJ/JUNIJ 

user posted image AjdaJakob user posted image (4.5.)
user posted image srečica17 user posted image (28.4.)

Dekleta in fantje, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, karkoli tud žurke, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano od ostalega teksta. Kateri tega ne bo naredil/a, ga/jo lahko "pomotoma" spustimo, pol pa da nau kake zamere, ker ni vpisan/.

< Sporočilo je popravil Buska -- 6.5.2011 5:52:48 >

nas soncek Jaka nas je obiskal 8.1.2013
...............
http://lb1f.lilypie.com/U0qmp1.png

(odgovor članu Buska)
Neposredna povezava do sporočila: 137
6.5.2011 5:55:29   
Buska
Petek, 06.05.
Cameleon - UZ
ninanana25 - UZ
tecnobica - ET
Smejka11 - UZ

Cameleon, ninanana25, Smejka11 
- naj bodo folikli zreli za stopko

tecnobica - dobro sprejmi svojo pikico in naj v tebi ostane user posted image

andreja83 user posted image user posted image user posted image user posted image

lep soncen dan, pa maximalno ga izkoristite user posted image

...............

(odgovor članu Buska)
Neposredna povezava do sporočila: 138
6.5.2011 6:21:09   
mihika
punce...tak sem razočarana,ker sem danes imela zjutraj en rjav izcedek...ampak tako čuden spet...kot da je košček neke niti, ampak popolnoma rjav, vidlo se je, da je star...ali je bila res vgnezditev..al pa nakazuje na menstruacijo...držite pesti, da se moja pikica močno drži v meni...ker drugače bom spet tak jokala....grozno...!
ananaska......vsaj ti nam javi nekaj lepega danes....mora biti +++++!

(odgovor članu Buska)
Neposredna povezava do sporočila: 139
6.5.2011 7:35:03   
Buska
mihika greje user posted image user posted image test 16.5
IZVIRNO SPOROČILO: mihika

punce...tak sem razočarana,ker sem danes imela zjutraj en rjav izcedek...ampak tako čuden spet...kot da je košček neke niti, ampak popolnoma rjav, vidlo se je, da je star...ali je bila res vgnezditev..al pa nakazuje na menstruacijo...držite pesti, da se moja pikica močno drži v meni...ker drugače bom spet tak jokala....grozno...!
ananaska......vsaj ti nam javi nekaj lepega danes....mora biti +++++!

ali nimas ti test sele 16.5.??? ... tudi sama sem imela v 3. postopku taksno zadevsno, pa sem bila panicna, potem je bila do 12. dne belina, potem, pa se je na zalost ulilauser posted image ... razmisljaj pozitivno, sej ves, ti hormoncki, ki jih prejemamo naredijo svoje !!!!

...............

(odgovor članu mihika)
Neposredna povezava do sporočila: 140
6.5.2011 7:52:12   
ananaska78
Dobro jutro.
Mihika, lahko je vgnezditvena. Brez panike še zaenkrat, držim pesti za tvojo pikico!!!!!!
Pri meni nič novega. Testa ne upam delati. Nočem še razbiti sanj...
Zaenkrat še vse belo. Danes je 12.dan user posted image .
Držite/držimo se.

(odgovor članu Buska)
Neposredna povezava do sporočila: 141
6.5.2011 9:08:35   
ninanana25
Zdravo punce, evo da sporočim dogajanje na našem koncu:D Danes opravila z UZ-jem, folikli so zreli za punkcijo (okoli 19) tako da danes sem dobila še dozo inekcij (Menopur in Orgalutran) zvečer ob 20:00 pa STOP inekcija in v nedeljo ob 07:00 zjutraj punkcija!!!
Sem pa na poti domov iz Dravelj ob 05:30 videla enega lepših sončnih vzhodov, res tako lepe barve, da sem si sama pri sebi rekla da bo ta postopek uspešen:D Kaj naredi lep sončnio vzhod:D
Punce držite pesti da bo čimveč kvalitetnih jajčk!!!!!!!
Smejka kako pa pri tebi kaže? Ali bova v nedeljo skupaj trepetale????

Punce držite se in en prelep sončen pozdravček:D

(odgovor članu ananaska78)
Neposredna povezava do sporočila: 142
6.5.2011 9:12:59   
tisa116
Ninanana- lepo!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ninanana25)
Neposredna povezava do sporočila: 143
6.5.2011 11:07:11   
mihika
hvala za pozitivne misli punce...bo že nekako...sedaj je spet popolna belina naprej, upam, da tako tudi ostane...!
panika me grabi, ker sem že dvakrat imela te izcedke, pa sem bila noseča....je pa bilo veliko krvi vmes in obakrat je bil na koncu SS...!
ananaska....ti kr naredi, ko boš pripravljena....++++++ imaš !

(odgovor članu tisa116)
Neposredna povezava do sporočila: 144
6.5.2011 11:30:55   
andreja83
Zdravo punce!!!

Ananaska tud jst mislim da je en velik plus pr teb!!!!

Ninanana user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mihika)
Neposredna povezava do sporočila: 145
6.5.2011 11:35:03   
andreja83
Punce dejte mi povedat,

učera sm dobla tablete primolut ( za te vem da so za sprožanje menstruacije ) in tud vem kdaj jih jest!!! Ni mi pa jasno za estrofem; kdaj ga začeti in zakaj je to????

Upam da dobim kakšen odgovor, učera sm bla tolk pol razočarana, da sm sam rekla ja in zato nobenga dodatnega pojasnila!!! Madona sm včasih trep no

Neposredna povezava do sporočila: 146
6.5.2011 11:35:29   
*sanela*
ninanana želim ti, da bi bila punkcija čimmanj boleča in da boš pridelala lepo število zrelih jajčec user posted image
user posted image user posted image user posted image  znaki tudi jaz jih kar naprej iščem, par dni nazaj sva z mojim šla v trgovino in naju je preletela jata štorkelj user posted image . Sem mojemu rekla, da to pa ziher je znak, da bova zanosila. Nikol v življenju nisem videla jato štorkelj, eno dve že, celo jato pa ne user posted image .

(odgovor članu mihika)
Neposredna povezava do sporočila: 147
6.5.2011 12:11:18   
mala06
ananaska držim pesti za velllikkk plus!!!!!

andreja tuki ti pa jaz ne znam nič pomagat. Zakaj pa si dobla estrofem?

Za vse ostale pa držim pesti, da boste pridelale čim več foliklov!!!!!!!!!

(odgovor članu *sanela*)
Neposredna povezava do sporočila: 148
6.5.2011 12:14:14   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: andreja83

učera sm dobla tablete primolut ( za te vem da so za sprožanje menstruacije ) in tud vem kdaj jih jest!!! Ni mi pa jasno za estrofem; kdaj ga začeti in zakaj je to????

estofem so tablete, ki vplivajo na odebelitev sluznice (endometrija), v MB ga predpisujejo v postopku s pingvinčki

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

Neposredna povezava do sporočila: 149
6.5.2011 13:00:31   
andreja83
Aha mismis hvala.

Zdej me pa zanima kdaj ga naj začnem jest?? Mam predvideno 3tbl/ dan, sam zdej kdaj?? Jst mislim zdej ta ciklus spustit in potem naslednjega poklicat da bi začela z postopkom za zamrzjenčka? Misliš da bi mogla že zdaj začet jest??

Mismis sele zdej sem vidla kaj se dogaja pri teb, ti sam pozitivno razmišljaj, sej dokler se ne orng vlije je še velik upanja!!!

Pr men je bla skoz belina, vse do 14 dne in ura okrog poldne se je pa vlilo, tk da sm že bla pripravljena na izid.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?