mamamajča
|
... da ne more met otroka s tipom, ki ga pozna 4 mesece? Evo, preprosto kot pasulj. Punca, kolegica, soseda, s katero občasno kofetkam in grem na sprehod, je v zadnjih dveh letih že v tretji "resni" zvezi. Resni. Pri njej je problem,da pač leti iz ene propadle zveze v drugo, brez da se ustavi, premisli. Kot, ko smo ble najstnice. pustim enega, pa je čez dva dni že drugi moja največja ljubezen. In- ona je stara 24, diplomirana, živi sama in tudi dela. Njen tipček, s katerim je zdaj 4 mesece, je star pa 20. Mu je omenila, da bi imela otroka, je rekel, da mora premislit... aha, sem premislil, ja lahko ga mava, ja. HALO??????????? Dopovedat si ne da nič. Imam dva otroka, ji poskušam svetovat, naj vsaj malo še počaka, pa noče slišat. Zato, ker ji je ena 36 let stara kolegica rekla, da ona VIDI, da bi s tem tipom lahko mela otroka, ja. Pa meni je to obnašanje 12 letnic.... Kaj naj jo pustim, naj dela po svoje? Zamislila si je otroka kot si moj 4letnik zamisli čokolado- če je ne dobi, se bo metal po tleh. meni se pa ta otrok, ki bo nastal, tako smili, ker njegova mamica je menjala že toliko spolnih partnerjev, kot jih jaz nikoli ne bom imela in tudi tega tipa se bo čez pol leta naveličala in šla k drugem Aja.... poznam pa mami, ki ima za sabo tri splave in mrtvorojenca.... Se tako trudi in matra, in ne gre in ne gre, potem mi pa nekdo uleti s tako idejo... Eh, pustila jo bom...
|