hel32
|
IZVIRNO SPOROČILO: lil_ ojla! ce pisete s takim tempom vas pa se lahko preberem kasn seznam pa mamo zdej? in kasne podatke vse vpisujemo? ja ja sej sm ze priznala da nism prebral anic za nazaj kar se tice konfekcijskih stevilk, imam v omari par cunj na katerih je stevilka 68 pise pa da je to za 9 mescov...tko da se boste se bolj cudle drugac pa mi nosmo stevilko 62, nm je pa prov tut se kej 56 in pa kej tut ze 68. sploh hlace so nm prov vecje, k sm se navadla cez pampersko dajat povijalno plenicko in je zato ritka bolj polna nasedve sta pa danes dopolnili 4 mesece joj vidm da je blo ze neki govora o kontracepciji...jst se se vedno odlocam kaj bi in kaj nebi trsica ja se strinjam da so dvojcki in slingi fenomen ljudje pa se tut radi vtaknejo v puncke s plavimi copatki, al pa majckami. pr nas ce ma ena roza in druga modre copatke, sta vedno parcek in ko povem da sta obe puncki ljudje hocjo izpast fino in recejo aja niso modri ....ampak lila copatki kasni lila...ce so pa modri. so mi tut ze rekl, kako d aje puncka ce ma pa moder bodi diane ja tut jst bi lahko skos jedla...sploh cokolado. me je se moj hecu, da mam vecji trebuscek kot pa po porodu no ceprov gre trebuscek pr dveh nadebudnicah kr hitr tut dol. sam me cokolada nafila z energijo, ki mi jo proti koncu dneva ze orenk zmanjkuje hel ste pa pridni, da ste ze vse posadil...te morem pohvalt, ker mamo tut pr ns ze vse posajeno...pa me noben nic ne pohval sem si pa letos prvic umislila vrt...kot da nimam dovolj dela ze z dvema princesama. ampak sem bila mnenja nej jesta zelenjavo z domacega vrta. upam da bo kljub japonskemu sevanju zelenjava uzitna. drugac pa gremo tut mi letos baje na morje. ceprov sm mal jezna na fanta, ker sm ga zacela to ze zlo zgodi sprasevat, k je blo velik apartmajev se praznih ampak ne, on se je za morje spomnu sele par dni nazaj. me smo se tut ze dojile na 4 ure, zdej pa na 3. mah mi je vseeno, vazno da lepo napredujeta. delfinka podobno je pri nas, ena pridna za jest, se ji tudi pozna pri kilazi, druga pa se lahko zraven dere in poje saj po moje zelo malo. se mi zdi da jo tok vetrovi mucjo in zraven tok joka, da sploh nemor ejest. ko mine, pa je spet dobr. a tole s spanjem spita v kosu? fous kljub temu da imam za nafutrat dvoje lacnih ust, se tut men dogaja, da mam prsi prevec polne. tko da jst tako kot tigrica mleko izcrpam in ga dam v skrinjo. ce pa nimas crpalke, pa nevem kako ti pomagat. lahko iztisnes tudi na roke, sam jst to neznam, pa se na polne in bolece prsi s emi to zdi zelo bolece. oh ja, tut okrog nas so vsi toook pametni. sploh nevem kje lahko drzijo vso to pamet. teyla tut pr ns mamo tole z zvijanjem...sam da pr ns recejo ja boge avaju krcki dajejo...in ne d a smo ze zdavnej mim. sam itak nemors nobenmu nic dopovedat. moja mami pa tut misl, da sta lacne in da ju ne nafutram dovolj. glede na to da se jima se 2 ure po hranjenju mleko cedi iz ust, mislm da lih stradat nemorta sm se pa tut ze jst kdaj ustrasla da sta lacne, ker se tako hitr najesta. kadar pa gre bolj za cartanje kot hranjenje pa sta sposobni viset na joskih v nedogled se jima pa nasmejem, kaksen pogled nardita ko zagledata joske no tok za dons...pa pridem se kej okrog Čestitke za 4. mesece, in hvala za pohvale, pa tudi tebi, da te pohvalim vsaj jaz če te noben drug noče pohvalit. Glede pametovanja: mi je bivša tačša tolk ene pameti posolila, da se zdaj pri 35 in 3jem otroku ne pustim niti svoji mami, kaj šele komu drugemu, no, da ne bo pomete, moža pa le poslušam, so le najini otroci in jih tudi on pozna. Hranjenje: mi imamo tako- ponoči mi spi, po 6-7 ur v kosu,drugače pa poje, kakor gdaj, včasih tudi po 200ml, po navadi zjutraj, naslednji obrok ji nardim 160ml, če vidim, da se joče ji dam malo čaja, zdrži pa tudi do 5ur čez dan, sicer bolj po redko, pa še to samo takrat, ko jo malo črviči in grozno prdi, kot en stari dedec , ne vem po komu ima to, drugače pa se hranima na 3- 4 ure, imam pa spet občutek, da je ta mesec zelo zrastla, imamo 12. maja P in 1 cepljenje, bom poročala, kako napredujemo, tudi kakanje se je kr uredilo, zdaj "že" kakamo na 2-3 dni, prej smo vsak 4 dan, z groznimi krči. Koža se nam je fajn popravila, se kopamo v dermalni oljni kopeli, vsak 2.-3 dan, in nima skoraj nič več pikic, HB, je P sumila na Alergijo na mleko, takole, to bo to, moram šibat, je tavečji bratec smrdlivček, BTW, upam, da poleti začne kakat na kahlo. Čavči, aja, pa malo več pišite, zdaj vas celo jaz dohajam.