end1
|
IZVIRNO SPOROČILO: sazi IZVIRNO SPOROČILO: end1 IZVIRNO SPOROČILO: kalbo Mimo naše bajte še vedno padajo stotko in več in še vedno bodo. ker policajev žal na naši ulici ni. Raje postavljajo kante na konec cestninskih postaj. pa ste jih kdaj prosili oz. obvestili da imate divjake po ulici. Ker glede na napisano, da so inkasanti, bi jim ti prav prišli. kar neki vozim po AC torej tudi mimo bivših cestninskih postaj, pa sem še kar pri plači, le zakaj? Ker imaš srečo, mogoče? Res težko verjamem, pa bi rada potrditev od tebe, da dejansko kdo tako vozi; ali pred cestninsko postajo upočasnjuješ točno po tablah, voziš skozi cestninsko postajo 40km/h in s temi 40km/h nadaljuješ vse do znaka konec momejitve? Ker ta znak je tako p******* daleč, 40km/h pa tako zelo počasi, da se mi zdi skoraj neizvedljivo. Jaz resnično vozim po omejitvah tam, kjer so standardne - torej 50 v naselju, 90 izven itd... Amapk sistem mi podre npr. tabla, kjer se zavije v naše področje naslejla, kjer je kao povsod 30. Pa ne da se toliko peljat tako daleč in to brez posebnega razloga. OK, če greš tam nekajkrat; ne pa nekajkrat na dan. Imam že od nekdaj občutek, da so te pretirano upočasnjevalne table tam itak zato, ker folk vozi prehitro. Npr. če je omejitev 50, grejo 70 in če bodo dali omejitev 30, ,bodo vozili 50, pa bo dovolj varno. In zdaj zato, ker se folk ne drži pravil, imamo tako nerealne table. ne gotovo ne vozijo vsi 40 km/h po CP, sam pa tudi radarja nisem še vidla po CP. Da imam srečo sem vesela! zakaj v nekaterih državah, npr. Avstralija, večina vozi po predpisih, dolge razdalje, ravne ceste, omejiteve pa majo, 50% Slovencev bi tam pomoje ostalo brez premoženja, ker tako ignorirajo omejitve. Še vedno je hitrost, stran vožnje in alko najpogostejši vzrok za hude nesreče in tega se držim, neglede ali vozim pri nas ali v tujini.
|